in me

Iina K | 14.01.2004 | Eurotrance
5:31
7.60   1032 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kan Ho Cib 15.04.2004
lyhyesti ja ytimekkäästi

aika tiukkaa settii kummatki nää biisit :)

osaat kyl duunaa :)
0   +1 +2
 
Q 09.02.2004
Alkaa ihan mielenkiintoisesti ja intro on muutenkin oikein toimiva, ehtii keräillä jo ties minkälaisia fiiliksiä, mutta sitten kyllä hieman tipahtaa. Kickki on esimerkiksi aika hirveän kuuloinen, tiedä sitten että mistä moinen soundi. Rytmipuoli muutenkin on todella vetelä, mikä tietenkin ymmärretään, kun ollaan aloittelijoita vielä ja ei ole sellainen selvä perusjuttuvarasto vielä ehtinyt rakentua mielen perukoille.

Saman melodian kierrättäminen kuitenkin lähes koko biisin ajan, ei oikein vetoa tänne suuntaan, vaikka variaatiota onkin pienessä määrin mukana. Yksinkertaisesti nuo soundit on aika pehmeitä, mutta sitten niistä löytyy karheutta, ja varmasti saisi ihan hyvänkuuloisiksi pienellä hiomisella. Crashi on ihan hirveä, ihan todella hirveä toisaalta taas.

Näin niinkuin parannusteitse; Muutama soundi vaihtoon, miuksauspöydälle takaisin ja equ kauniiseen käteen ja alataajuuksia korostamaan, niin eiköhän alkaisi jo hieman paremmalta kuullostaa kokonaiskuvana. Toki tälläistä biisiä ei enään tarvitse lähteä korjailemaan, vaan tekee seuraavaan biisiin asiat toisin. Turhan monimutkaista tietä ei kannata lähteä kulkemaan, vaan treenaa soundin luomis -prosessia tai vaikka vain presettejä muokkailee, niin varmasti oppii siinä sivussa todella paljon erinäisistä asioista. Sitten kun tietää joten kuten, mitä soundeja haluaa ja miten niitä käyttää, alkaa rakentamaan biisiä tällä tavoin niinkuin tämä, tosin tylsyyskerrointa hieman pois, eli vaihtelua enemmän mukaan. Aloittelijan tie on aina hankala, mutta kovalla tsempillä ja yrittämisellä, aivan varmasti se palkintokin sieltä vielä löytyy..jos ei muiden suista, niin ainakin omassa mielessä. Jatkahan, kyllä se siitä hyvin lähtee käyntiin.

0   +1 +2
 
Apo 09.02.2004
Missä on basso? Biisi kuulostaa siltä kuin bassotaajuudet puuttuisivat kokonaan. Miksausta voisi parantaa, äänet tuntuvat tulevan jostain kurkkupurkin läpi. Muutenkin äänet kaipaisivat hiomista, ainakin lead-instrumenttien osalta, tosin eurotrance ei ole ikinä uponnut omaan makuun =) Taustapulputukset kivoja ja biisissä kiva energia. Hiomalla teknisen puolen kohdalleen voisi olla lajissaan ihan kelpo yksilö.
0   +1 +2
 
7
spiritusandasper 30.01.2004
Aika peruskamaa... parempi kuin tuo suntrip kuitenkin. Noh, kyllähän se tästä lähtee varmasti paranemaanpäin. Toivottavasti vaan välineistö ei ole e-jay roskaa. Tsemppiä säätöihin!
0   +1 +2
 
8
JamaHome 15.01.2004
Tässä on hyvää, sitä mun niin paljon hokemaa rundia ja tää on melkein valmista, mitä vois soittaa jengille bileissä:)
0   +1 +2
 
8
M1cH0 14.01.2004
Aika näppärän kuulonen biisi!! melodia on iha näppärä mun mielestä!! siinää jossaki 2:40 vaiheilla alkana metallinen soundi on vähän minusta liian ankeen kuulonen!! mut tykkäsin!! 8 biisi!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta