Lost Emotions (Raw Original Mix)

Thierry van Goyen | 03.01.2022 | Trance
7:04

Vaati yli 15 vuotta trancen kuuntelua ja soittelua, jotta sain itse tehtyä jotain suunnilleen vakavastiotettavaa ja ennen kaikkea itseäni miellyttävää soundia. Pumppaavaa ja ilmavaa, melko haikeaa fiilis kiksua vanhanliiton hengessä. Voi olla, että palaan tätä hifistelemään vielä joskus myöhemmin, kunhan aikaa löytyy!

7.50   148 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
veezay 18.01.2022
melodiasoundit tuntuu soittavan F#-mollista, mutta biisin puoliväliin asti soiva bassolinja soittaa F-säveltä F#:n sijaan, joka kuulostaa aika ristiriitaselta. 3:42 alkava tasainen basso soittaa enimmäkseen muihin melodioihin sopivia nuotteja, vaikka se korkein (G#) saakin kokonaisuudesta muodostuvan soinnun kuulostamaan aika dissonanttiselta. bassolinjat on ylipäänsä jääny aika hiljaiselle - biisi ei draivaa niin hyvin kun vois, kun alapään jytke tulee oikeastaan pelkästään bassorummusta. tuntuu, että biisi ei lähde ikinä kunnolla käyntiin.

soundit on harmittomia, ne tekee tehtävänsä ärsyttämättä. melodiat on simppeleitä ja niissä ei sikäli oo mitään vikaa. huolellisemmilla bassolinjoilla melodioistakin ois saanut enemmän irti, ja erityisesti bassolinjan ja bassorummun keskinäistä balanssia parantamalla menoa ois tullut helposti lisää.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat