Last Symphony

Dj-T beats | 03.07.2004 | Beat
4:16

Mun toinen biitti terroristi mc jeesas vähän noitten sämplejen kans...

*varattu*...kommenttii ois kiva saaha...

7.40   832 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
DetLa 10.12.2005
No joo. Katotaas mitä irtois täst..

Ensinnäkin voitas lähtee näist rummuist jotka on iha jees, mut aivan liian laimeet. Hattis on tylsä ja liian pieni tämmöseen. Snaret pitää saada läskimmiks, samoten potku. Vinkkinä jatkoon, että paras on aina tehdä itse rummut biitteihin esim. FL Studiolla, helppoa, kätevää ja saat juuri sellaiset kun haluat.

Melodiast sen verran, et ajattelin heti millon tää alkaa ku kuuntelin kuulokkeit ajattelin eka jotai alku soittoo, mut vittu puol minsaa menny ja jotaa pient hiippailuu kuuluu, tajusin et biitti oli miksattu iha vituillee.
Tää melodia on tylsä ja lattee. Aivan liian yksinkertanen jonka pyörittää itteesä ympäri ja ympäri ku kyläpizzerian Ahmed pitsojaa.
Tää kaipaa jotenki lisää potkua tää melodia, Pelkkä jankkaava akustinen ja jotaa pient synaa sinne vääntää ei oikee luo tarpeeks tunnelmaa.
Myös rummut on osa melodiaa kohottavaa aihetta. Tarvitaan tähän vielä paljon lisää potkua. Aivan liianyksinkertainen.

Bassolinjast sen verran et seki kaipais vähä ilosuutta menoonsa. Se menee yhtä linjaa koko ajan, ja sitä ei todellakaan jaksa kuunnella 4 minuuttia putkeen. Samat sävelkorkeudet on käytös koko ajan ja se alkaa ottaa jo päähä pikkuhiljaa. Bassolinja on tosin ihan toimiva ja näin, ei siitä suurempia moitteita.

Miksauksiin kannattaa jatkossa panostaa, ja kertsiin pitää saada tunnelmaa, että siin tulee olo "ei jumalauta. täähä on tosi jeppist."
En tiiä mist oot Reason 1.0 :an repiny, mut semmoi klassikko on kyl ROCK ROCK! :)

Kaikin puolin toiseksi biitiksi iha semikamaa, myönnettäköön että parempi tämä on kun minun ensimmäinen biittini, mutta tästähän ei pääse kuin ylös päin. Muistakaa käyttää erilaisia melodioita, jotka luo tulevaisuudes semmost menoo enemmän tähän biittiin. Ja miksauksiin kannattaa petrata ja panostaa aina, nyt ja tulevaisuudes. DetLa kuittaa, peace!

.DetLa. -6-
0   +1 +2
 
6
Soul-O 09.07.2004
sori... ei ollu ihan onnistunut biitti, mut sen saat anteeksi jos tämä on vasta toinen tekeleesi...

-ensinnäkin, bitti on aivan liian hidas.
-sämplejen monipuolisempi käyttö olisi saanut biitin kuulostamaan elävämmältä
-rumpusamplet eivät olleet parhaimpia mahdollisia
-liian hiljaiselle miksattu

mut hei! ei kannata ottaa nokkiinsa tästä, koska ensimmäiset tekeleet ovat enimmäkseen harjoittelua ja oman tyylin etsimistä. jonkun ajan harjoittelun jälkeen kappaleet kuulostavat huomattavasti paremmalta, joten sanon vain: harjoitus tekee mestarin.
0   +1 +2
 
8
Rickyboy 05.08.2004
LiL'SuPreme on tehny tän huijari!!!!!!!!!!!
0   +1 +2
 
7
N.E.O. 07.07.2004
Tää kuulostaa ihan liikaa reaktiolta.. ei mee läpi.. mut teknisesti ihan miellyttävä.. kaipais ehkä lisää variaatioita ja jotain vähän rakempaa välillä.. et ei ois näin monotooninen.. peace ut! NEO/MP!
0   +1 +2
 
10
funkaholic 03.07.2004
tää biitti oli meiän ykkös tekele...kiitti iha vitusti ku sain tän...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat