Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 40 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele epexor - Club Space 08.09.2007

epexor - Club Space
Biisin alussa aloin ajattelemaan, että tämä kappale on nyt eksynyt väärään genreen. Mieleen tuli lähinnä mario-pelit. Bonusta huomiota herättävästä alusta, sillä heräsi kyllä mielenkiinto kuulla, että mitäs tässä biisissä oikein tulee tapahtumaan. Äänimaailma on kaunis ja virkistävä. Loppupuolella alkoi ehkä aavistuksen ärsyttämään nuo alussakin kuulut pimputukset, mutta onneksi ne vaimenivat yhdessä kohdassa aika hyvin ja loppuun ne taas sopi, sillä siten alku ja loppu nivoutuvat tavallaan yhteen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Yö ja aurinko (vanha versio) 01.09.2007

Satumnaisuus - Yö ja aurinko (vanha versio)
Jo heti ensimmäisessä viestissä on aika tyhjentävä kuvaus tästä biisistä, mutta pitää todeta, että tagit metsä, taika ja tunnelmallinen ovat aika kuvaavia. Alku on "tasainen" ja siinä ei tapahdu mitään yllätyksellistä - mutta ei tarvitsekkaan. Intro pohjaa hyvin tulevaa. Hiukan kahden minuutin jälkeen alkava osuus on kerrassaan mahtava ja tässä osuudessa tulee hyvin esille tagi taikuus. Kolmen minuutin jälkeen tuleva rauhallinen kohta on hyvä, sillä loppupuoli on aika railakas. Viimeset kymmenet sekunnit on hyvät. Ne tasoittaa sitä ennen tulevan huippukohdan nostattamat tunteet ja sen jälkeen on valmis kuuntelemaan biisin toiseen kertaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele JTL - Elysium 05.05.2007

JTL - Elysium
Alussa kiva kiusoitteleva fiilis, joka jatkuu kyllä läpi koko biisin. Tulee mieleen, että olisi klubilla aamuyöstä. Silloin ehkä tämä parhaimmillaan. En tarkoita etteikö tämä olisi ilman alkoholia kuunneltuna hyvä, mutta jotenki tulee sellanen fiilis, että pakko päästä klubille tanssimaan ihmistungokseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Olemmeko 05.05.2007

Taiunta - Olemmeko
Mun piti kirjoittaa tälle kommenttia samalla, ko kuuntelen biisiä, mutta jäinki kuuntelemaan tätä suu auki. Myönnän, että Abstract Hip-Hop ei ole ihan yleisin genre, jota kuuntelen, mutta sanoitukset todella pysäytti ja biitti oli tarttuva. Pakko alkaa rummuttamaan jalalla ja nyökyttelemään päätä samassa tahdissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - Dj Roxx - Weekend has come(M1cH0 Rmx) 05.05.2007

Mikko L - Dj Roxx - Weekend has come(M1cH0 Rmx)
Biisin nimi sopii hyvin, koska tän kuunneltua tulee kyllä oikein "perjantaifiilis" ja tunne, että pakko päästä juhlimaan. Tuotannollisesti aivan loistava ja tykkäsin bassosta hirveästi. Se on just sellanen, joka saa meikäläisen pään pyörälle. Sanoituksien kliseisyys ei välttämättä ole miinus, koska ei bilebiiseissä mitään syvällisiä sanoituksia tarvitse olla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein 22.12.2006

Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein
Tykästyin valtavasti tohon alkuun. Biisi lähtee hyvin liikkeelle, mutta 40-60 sekunnin paikkeille sopis tosi hyvin jotkut pienet vokalit, vaikkapa haltiakielellä. Tunnelma on utuinen ja seesteinen. Loppujen lopuksi biisin kuunneltua huulet kääntyvät pieneen hymynkareeseem ja olo on rauhallinen. Toimii hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Losing Control Inside 05.05.2007

Mikko L - M1cH0 - Losing Control Inside
Oli kiva saada sinulta myös rauhallisempaa musiikkia ja tämäki taattua laatua. Tästä biisistä tuli oikein joulubiisini. Sopii just sopiva tunnelma. Piano oli aivan loistava. Annan erittäin harvoin millekään biisille kymppiä, mutta tämä on sen ansainnut, sillä tämä kappale on saanut minut jouluaattona kyyneliin ja laskenut monena iltana levolliseen uneen. Kiitos paljon, että joku tekee tällaista musiikkia. <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ta1ka - Eternal 05.12.2006

Ta1ka - Eternal
Biisi rullaa heti ensi sekunnistaan asti hyvin ja rakenne oli hyvä. Tykkäsin kovin äänimaisemista, sillä kappale on täyteläisen kuuloinen. Joihinkin biiseihin kaipaa joskus vokaaleita, mutta tähän ei. Enpä oikeastaan keksi mitään kritisoitavaa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Conspiracy - For Us 23.10.2006

Conspiracy - For Us
Alkaa mukavan rauhallisella temmolla. Laulajan ääni on sopivan pehmeä ja lausumisesta saa hyvin selvää. Hyvin biisi lähtee käyntiin ja hyvä yleissoundi kantaa läpi biisin. Ei mitään mainitsemisen arvoisia notkahduksia. Lisää vaan materiaalia kehiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Memories Will Stay 27.08.2006

Mikko L - M1cH0 -  Memories Will Stay
Tykkäsin aivan hirveästi. Eipä ole faniutuminen menny turhaan. Voin aloittaa varsinaisen kommenttini siitä, että nimi on mielestäni hyvä ja osuva. 1:17-> oleva kohta on aivan ihana. Ihan herkistyy. *niisk* Piano on just täydellinen ja kuuluu mukavasti. Ei liikaa eikä liian vähän. Basso on korvaani sopiva. Voksuja on tarpeeksi, sillä mielestäni melodic trancen kauniita äänimaisemia on ihan turha peitellä yli makeilla lemmenlurituksilla. Yksinkertaisuus kunniaan. Rakenne on aika perus, mutta sopii tähän. Eipä tähän oikeen olis edes sopinu mitkään ihmeen ylimääräiset virittelyt. Kappaleen loputtua tuli henkisesti kevyt ja puhdas olo.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Pimee kuja 9.2 25.08.2006

Celluloid Dmage - Pimee kuja 9.2
Alku erittäin kaunis, raikas ja kesäinen. Tuli mieleen kaunis luonnon elämää kuhiseva alkukesän aamu mieleen. Äänimaailma on kerrassaan mielenkiintoinen ja monet tehosteet saa mieleen: "aa.. tälläsenki tehosteen voi laittaa tähän ja se sopii siihen, eipä olisi ittellä tullu mieleen". Kokonaisuutena varsin letkeä ja mukava biisi pieneen haaveiluun ja leijuntaan. Pienenä miinuksena voi sanoa, että kunnon kohokohta jäi puuttumaan (mielestäni) ja loppupuolella oli pientä "puuroutumista" eli tietynlainen alun selkeys katosi. Loppu olisi voinut olla pehmeämpi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unplugged Lyra - Travel of philosophical Creature 05.07.2006

Unplugged Lyra - Travel of philosophical Creature
Kun olin kuunnellu tätä biisiä viisi sekuntia huuleni kääntyivät ylöspäin. Mielestäni jotenkin omalaatuista musiikkia. Äänimaailma mukavan letkeä. Sopii hyvin kuunneltavaks kesällä hengailu biisinä ja tuo iloisen fiiliksen. Kilistimet alussa ja tuossa välillä mukava keksintö. Laulussa ei oikein mitään moitittavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - You may think.feat Kate Lesing(Original) 21.06.2006

Mikko L - M1cH0 - You may think.feat Kate Lesing(Original)
Pitää tulla nytte kehumaan tämä, ko kerranki muistan. On soitellu tän jo melkein puhki ja ehdoton tän kesän kesäbiisi mulle. Varsinkin alussa vokalistin ääni on ihanan herkkä ja muutenki just sopiva tällaisen äänimaailman omistavaan biisiin. Parin minuutin kohdalla ja siitä seuraavat kolmekymmentä sekuntia ovat korville varsinaista herkkua, koska basso on niin mahtavan kuulonen. Kiva myös, ko olit lisänny noi voksut tohon biisi-info kohtaan, että sain tarkastettua etten ihan puppua laulele, ko tätä kuitenki koko ajan kovaan ääneen täällä veisaan. Eipä tälle risuja voi oikein mistään antaa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele LeijonaHarja - Leijonaharja - Kesän Menijän Reggae 11.05.2006

LeijonaHarja - Leijonaharja - Kesän Menijän Reggae
Lepposa ja letkeä kappale, joka sopis hyvin kuunneltavaks ulkona vaikka kesäterassilla tai piknikillä. Jotku vokaalit sopis oikein hyvin tähän, vaikka eihän tää huono oo ilman niitäkään. Jos täs olis vokaalit, niin samalla tästä olis saanu pidemmän. Nyt jää vähän tyngäksi (pituutta vain alle 2 minuuttia). Loppu oli mielestäni ihan hyvin rakennettu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ta1ka - (ROK) 01.05.2006

Ta1ka - (ROK)
Ihanan dream-tyyppinen. Tää on just sellasta trancee, josta mä tykkään eniten eli syviä suvantoja, mutta silti kappale menee koko ajan hyvin eteenpäin ja jotain tapahtumaakin löytyy. Rakenne oli hyvä ja ei missään kohtaa käyny tylsäks. Tunnelma oli rauhallinen ja äänimaailma korvaa miellyttävä. Ainoa miinus on, että kappale tarvitsisi kipeästi lisää omaperäisyyttä. Hyvää perustavaraa, mutta vielä jotain omaa, uutta ja raikasta mukaan, niin hyvä tulee. (Tai no hyvä tää oli jo tälleen, mutta vielä parempi tulis sillon.)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Master H - How I do 08.04.2006

Master H - How I do
Biisissä oli mukava jotenki utuinen tunnelma. Eminemmäinen. Tosi hyvä rytmi ja alku oli kiva. Englanti oli hyvää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - SynthDrome - Falling Star (M1cH0 Rmx) 12.02.2006

Mikko L - SynthDrome - Falling Star (M1cH0 Rmx)
Valitettavasti en tunne alkuperäistä biisiä, mutta ainakin tämä remix on hyvä. Just sopivaa fiilistelymusiikkia. Alku lähtee mukavasti käyntiin ja 30 sekunnin jälkimmäisellä puolella on erittäin hyvän kuulonen, kuten myös parin minuutin kohdalla. Kolmen ja puolen minuutin kohdalla alkanu piano oli myös tosi hyvin ujutettu mukaan. Just sopivasti ettei se nousuu sieltä liikaa esille, mutta toi mukavan sävähdyksen. Kappale eli koko ajan hyvin ja eipä siinä oikein mitään korjaamista mun mielestä ole.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apollon - Ocean of Quietness 10.02.2006

Apollon - Ocean of Quietness
Pehmeä, utuinen soundi. Laulu tunnelmaan sopiva ja nostaa pisteitä. Pituutta ehkä vähän turhan paljon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AMBILANCE - lintu 18.04.2006

AMBILANCE - lintu
Heti iski silmään toi linnunlaulu-juttu ja olihan biisi ihan kuuntelun arvoinen. Tätä ei voi ainakaan haukkua omaperättömyydestä, sillä omaperäisyyttä kyllä löytyy. Jos tätä haluaa kuvailla yhdellä adjektiivilla, se on mielenkiintoinen. Oli pakko kuunnella moneen kertaan, että huomas kaikki jänskät samplet. Loppu ehkä vähä lattee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AMBILANCE - DELFFIININ kaiku 18.04.2006

AMBILANCE - DELFFIININ kaiku
Tuli mieleen luonto-ohjelman taustamusiikki. (Ei millään pahalla). Nimi kuvaa biisiä hyvin. Ambient-tyyliseks musiikiks tapahtumia ihan riittävästi. Viiden minuutin kohdalla biisi alko selvästi elämään. Ihan jänskä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sikariporras - Astra & Ode - Raidat Auki! 02.12.2005

Sikariporras - Astra & Ode - Raidat Auki!
Taustat oli ihan hyvät, vaikka gendre ei muuten kolahda. Pitää aina nostaa hattuu ihmisille, jotka jaksaa riimitellä. Sanat oli melko tyypilliset hip-hopille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - One Day 14.04.2006

The August - One Day
Esimmäiseks on pakko kehua laulajan ääntä. Ihanan pehmeä ja rauhoittava ja just ko tehty tän tyyliselle musiikille. The Crash vähän tuli mieleen, mutta kyllä pojilla omaperäisyytäkin on. Sanotuksissakin oli jotain sisältöä ja soitanta lähes moitteetonta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Dreamland - Shine 09.11.2005

Dj  Dreamland - Shine
Vokalistilla ihanan pehmeä ääni. Soundi mukavan kuuloinen. Sopii tosi hyvin shoppailu musaks tai sellaseks, jota kuuntelee tietokoneella olessa. Pituutta olis vähä saanu olla enemmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frozen Silence - Nightingale 26.11.2005

Frozen Silence - Nightingale
Hyvä biisi, mutta mielestäni olis saanu vielä jatkua. Tuntu, että loppu kesken.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frozen Silence - Lucid Dream 26.11.2005

Frozen Silence - Lucid Dream
Todella hyvä kipale. Ihana piano soundi eikä mielestäni tylsä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Ethereal Awakening 22.10.2005

Project Divinity - Ethereal Awakening
Alku todella ihana. Sellainen heleä ja kirkas. Tykkäsin valtavasti pianosta. Rauhoitti ja rentoutti koko kehon päästä varpasiin. Täydellistä musiikkia esim. joogamiseen. Pitäis vielä kuunnella kuulokkeilla, että kuulis kaikki pikkuäänetki kunnolla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Where the Dead Lay 13.05.2006

Project Divinity - Where the Dead Lay
Jos minun täytyisi kuvitella joku paikka missä olisin, kun pääni sisällä kuuluisi tälläisiä ääniä, olisin pimeässä tunnellissa. Takanani väijyisi lohikäärme ja tumma tuuli puhaltaltaisi läpi pitkien mustien käytävien. Siellä jossain seikkailisin jo tunne oman elämäni menetyksestä ja umpikujasta. Kuitenkin päättäisin taistella ja olla luovuttamatta. Lopulta löytäisin tien valoon ja vapauteen ja pelastusin. Hiljalleen laahustaisin niityn poikki ja kohottaisin katseeni kaunista auringon sädettä kohti. Erittäin kaunista ja hyvää dark ambientia. Täytti minulla tehtävänsä eli sai leijailemaan pitkin poikin mielikuvistusmaailmaani. Kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marko Marin - Ensilumi pakkasillan kävelyretkellä 09.12.2005

Marko Marin - Ensilumi pakkasillan kävelyretkellä
Biisi oli jotenkin ainakin alussa surumielinen. Voin hyvin tätä kappaletta kuunnellessa kuvitella itseni kävelemään kedolle tai niitylle, missä ensilumi on peittänyt kaiken elämän. Kuinka kauniilta talviunta nukkuva luonto näyttääkään! Kahden ja puolen minuutin paikkeilla tullut huilun ääni (tai joku muu sellainen) oli ihana. Lopusta ei myöskään voi mielestäni sanoa pahaa sanaa. Kymppi on pakko luontofriikin antaa kappaleelle, joka saa kyyneliin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - No Clouds 2005 (Original Mix) 05.02.2006

Acrobite - No Clouds 2005 (Original Mix)
Kipale alkaa jämäkästi ja alku on hyvä. Rokkottaisin hieman noista vokaaleista. Loppua kohti jää jotenki vähän paikoilleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Angels Falling (feat Fleeticer & Theah) 05.02.2006

Mikko L - M1cH0 -  Angels Falling (feat Fleeticer & Theah)
Aivan mahtava biisi, joka säväytti jo heti alussa. Kuten jo edellä olevatki on maininnu, niin menee ehkä melodic trancen puolelle. Biisi rullasi hyvin eteenpäin, vokaalit oli hyvät ja melodia kaikista parhain. Piano ihana.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Interstate to nowhere 05.02.2006

Aurisgale - Interstate to nowhere
Pakko melkein tirauttaa kyynel, sillä kappale on niin koskettava. Sen tunnelma on jotain elämää suurempaa. Piano on aivan ihana ja vaikka kappale on yli seitsemän minuuttia pitkä, se tuntuu vain pari minuuttiselta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - End Of Fear 08.09.2007

Mikko L - M1cH0 - End Of Fear
Pakko taas tulla kehumaan tätäkin biisiä. Aivan mahtava heti alusta alkaen. Jo heti alkuun laitettu lupaavasti pianoefektiä taustalle. Puolen välin jälkeen piano-osuus ja vokalistin soundi todella onnistuneet. Ainoastaan lopun "käänne" ei ollut ihan omaan makuuni, mutta menettelee, sillä tuo vaihtelua. 10-
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Me Käymme Joulun Viettohon 06.12.2005

Fakap - Me Käymme Joulun Viettohon
Ihana. Mulla on tällä hetkellä kuumeinen etsintä konemusiikki joululauluista ja tän voin sanoa olevan yks parhaimmistoa. Lisää tätä! Alku on kiva ja basso on kuin tehty korvilleni. Yhdyn yllä oleviin ja ainoa tän biisin miinus oli siinä, että vokaalit olis saanu olla. Mutta loppujen lopuksi niitä ei tarvita, koska mahtavaa tuotantoa ei saa peittää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ainakaunis - Kiltin tytön kirous 18.07.2005

Ainakaunis - Kiltin tytön kirous
Nasevat lyriikat. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trace - I'm Free 06.10.2005

Trace - I'm Free
Ihana, kun joku on osannu tehdä just sellasen tyylisen biisin, josta tykkään eniten. Pianomelodiat on aivan ihanat. Jotenki ihanan rauhallinen yleissävy, johon piano erityisesti sopii.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syke - Shattered dwell 27.08.2006

Syke - Shattered dwell
Biisi alkaa jännän eteerisen kuuloisena. Tulee sellainen olotila, että istuu kirkossa, luonnon kirkossa, ja katselee pyhää kauneutta, luonnon kauneutta. Hyvää hitaasti elävää ambietia. Kappale ei ole missään vaiheessa tylsä. Tunnelma vaihtelee iloisesta painostavaan ja levollisesta rauhattomaan. Tuossa neljän miinuutin kohdalla hauskoja ääniä, jotka muistuttaa ihan delffiinien narskutusta. Tämän kappaleen avulla pääsee siis sukeltamaan jopa veden alle. Loppu minuutti on ihanan rauhallinen ja painaa uneen. Just täydellisen pehmeä loppu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut) 05.02.2006

Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut)
Vokaalisaundi erikoinen positiivisessa mielessä. Taustat ja melodia on mahtavat. Juuri sopivasti efektejä ja rytmikäs.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prototyyppi - Uuteen maailmaan 25.08.2006

Prototyyppi - Uuteen maailmaan
Aika perus tavaraa. Sanoituksissa ei mitän erikoista, mutta kuitenkin leppoisa ja mukava kuunnella. Sopivaa perjantai-illan musiikkia, ko lämmittelee saunaa. Vokalistien ääni mukavan pehmeä ja basso jytkyttää rennosti. Kokonaisuus saa hyvälle tuulelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Sinun Ikkuna 31.05.2006

Kongo - Sinun Ikkuna
Kaunis kappale. Sopivan rauhallinen ja kiva melodia. Sanat ihan mielenkiintoiset ja pituus just sopiva. Alku oli kivan kuulonen, mutta biisin rakenne oli aika tavanomainen. Se ehkä ainoa miinus, muuten oikein hyvää tavaraa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stromstörung - Play 25.08.2006

Stromstörung - Play
Tosi tarttuva basso. Jäi toi soundi soimaan päähän ja en millään pääse siitä eroon. Kappale on mielestäni myös hyvin rakennettu. Hitaasti ja kypsyttämällä päästään hedelmään eli kohtaan 2:49->. Vokaalistin ääni oli myös sopivan rosoinen tähän. Hyvä kokonaisuus.