Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 45 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flaidis - Mä en laula (sessari) 18.11.2010

Flaidis - Mä en laula (sessari)
Loisto kamaa mään!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flaidis & Pekkajäbä - Lamput päälle 18.11.2010

Flaidis & Pekkajäbä - Lamput päälle
Mitä tähän vois kommentoida... Täydellinen biusa alusta loppuun, ehkä vähän pidempi ois voinu olla ja tausta oli myös loisto kamaa! Molemmilta kovat setit kyllä, jatkakaa samaa rataa poijjaat!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele virtapiiri - virtapiiri & 8- tahti - ilman taidetta 21.03.2009

virtapiiri - virtapiiri & 8- tahti  - ilman taidetta
kyl kolahti samantien, loistava biisi. jäbät jaksaa kehittyy kans kokoaja, vaik monta vuotta tekin ootte jo tehny musaa. hieno homma, niin se pitää. velipetterin biitti kolahti muhun, niinku sen biitit aina. aluks kuuntelin biittii sit yhtä äkkii vaan pommi posahti. mukaan vetävä kertsi, hyvä jätkät. jatkakaa tätä rataa. verset kummallakin tosi hyvät. täs on asennetta, kuuntelun tää jää. kts! - Dekkis
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Me kaivataan teitä 04.10.2008

Dedi-B - Me kaivataan teitä
Noo, ekaks alotan biitistä ja se on minun mielestäni hyvä. :) Piilovoima vetää ihan hyvän versun, mut ei parasta mitä oon pv:lt kuullu. Miksaukset hyvät, kertsi aika perus, mut ihan jeppis silti. Jäbä heitti kyl hyvän versun! Ihan toimiva paketti kokonaisuudessaan. jees, kiits täst.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - RiimiSessari 18.09.2008

PiiloVoima! - RiimiSessari
juu, tää yllätti. :) digailin stailist. ihan hienot noi riimit. :) oli ehkä vähän vaikeempi kirjottaa. tee ihmees vielä tästä kokopitkä biisi joskus.. :) oisin halunnu kuulla viel enemmän tätä. niinku tuol jo joku mainitsiki että omalaatusta oli ja se on siis tosi hyvä jatka tätä rataa. :) miksaukset vähän hämää, mut joo samapa tuo. sessarihan tää vaan oli. :) biitti täs oli kans ihan jeesi. ei oikeestaan valittamista. jossain kohis vähän tyyli tökki, mut ei pahasti. jees ei muuta tällä kertaa. -DeeKoo-
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaki - Ghettokotiarvostus 10.07.2008

Jaki - Ghettokotiarvostus
LOISTAVAA JAKI! Biitti on ihan loistava! Sanat perus jakii eli toimii aina!<3 Spiikit oli just kovat kans :P kertsi oli kans just hyvä ! kirjotin kommentin vast nyt ku ei oo jaksanu aikasemmin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele virtapiiri - Virtapiiri & 8-tahti - Luonnetta 25.02.2008

virtapiiri - Virtapiiri & 8-tahti - Luonnetta
Ei saakeli oikeesti ! Niin kova et meinaa tippuu tuolilt. Molempien verseet todella hyvät, niistä ei mitään valittamista. Mut tää kertsi on aivan mahtava. Tosi hyvä meininki jäbil täs! Virtapiirin tyylist digannu aina! Eikä 8-tahdiskaa mitään valittamista oo. Ei tästä biisist löydy mitään valittamisen aihetta. Biitti kans tosi siistin kuulonen. Ei täs muuta tällä kertaa ! Odotellen uutta. ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - AvarraMieltä (Varattu) 05.10.2007

Yollu - AvarraMieltä (Varattu)
On kyllä aika mielenkiintoinen, niinku taidettiin jo sanoa. Mutta mä jotenki tykkään tästä, tä on aika hämärä kyl. Ei oo kyl ihan perus rumpukomppi.. On kyl tosi hyvä!! Hyvää työtä oot tehny kyllä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - Hip-Hop (Varattu) 05.10.2007

Yollu - Hip-Hop (Varattu)
Tää on kans just hyvä. En osaa oikeen kommentoida näit biittei hyvin. Mut täst digailen kans.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Refu - Tien pää 09.09.2007

Refu - Tien pää
No huhhu tää on jotain niin mahtavaa. Biitti oli kyl tosi mahtava. Äijä vetää todella hyvin, siisti tyyli ja todella oot jaksanu miettii sanoja mitä suustas päästät. Todella rento fiilis täst tulee ku tätä kuuntelee. Muutamat hyvät läpätki ponnahti korvaan. No tää kertsi jotain niin loistavaa, ku voivaan ikinä olla. Noi vikat 8 lainiikin oli hemmetin kovat. Nois verseist en löytäny mitään pahaa. Jatka samaa rataa. Odotan uutta innolla. :) Ei tarvii paljoo miettii arvosanaa, että mitä laittais. Kyl se kybä tippuu samantien. Miksauksist en löytäny mitään valittamisen aihetta. Ei muuta sitten tällä kertaa. *10. -DeeKoo
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P E. 1 3 - Uudestaan 07.06.2007

P E. 1 3 - Uudestaan
Ekaks alotan biitist joka on kyl tosi siisti. :) Miksaukset kyl tökkii ei saa sanoist aina kunnol selvää. Äänenlaatu ei kyl mitään parasta. Rofe oli kyl vähän tukkosen kuulonen, mut se nyt johtuu näist miksauksist kai.. Parannettavaa kyl viel löytyy. Fantacia oli kans iha hyvä. Mollemmil kyl viel parannettavaa. Tuntu kans silt ettei täs ollu mitään tuplauksii. Mut joo panostakaa seuraaval kerral hieman enemmä. Kertsi oli kova ainakin keikal.. Lisää vaan kyl se siitä. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele P E. 1 3 - Maalta Kaupungille 07.06.2007

P E. 1 3 - Maalta Kaupungille
Biitti kyl tosi hyvä, tutun kuulonen ainaki! Fantacia veti kyl nyt paremmi.. Sanoitus puoli tuntu toimivan nyt.. Tän toisen sanoist ei saanu selvää.. Mut joo täs on taas tää sama mikä tulee esille, miksaus puoli, mistä löytyy vieel parannettavaa.. Must tää oli kyl parempi ehkä kun edellinen.. Emt mollemmat, siin samois menee, kyl tätä nyt kuuntelee.. -DeeKoo
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laini Mc - Oottekste messis? 05.04.2007

Laini Mc - Oottekste messis?
Tää on kyl ehdottomasti sun paras biisi. Äänenlaatukin alkaa jo olee aika kohallaa. Flow toimii, niinku aina! Äijjä oppinu miksaa! Hienoa. :) Kertsi oli just siisti kans, jäi soimaa vitust päähä! Go..Go..Go Jjiaaaa Lainin kanssa huudetaa/ Tämmösii lisää todellakin!!!! Mahtavaa!!!! SANAT TOIMII <3 Tätä taisin kuunnella koko eilisen päivän. ;p
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Konna- - Umpikuja 16.03.2007

-Konna- - Umpikuja
Noniii tulihan tänne jotain. Tämmönen nopee sopii sulle just hyvin. Kyl sanoist selvää saa, vaik paskat kajarit onki. Kaikki täs tuntuu toimivan. ;) Olin aik yllättyny ku jaksoit tänne nyt jotain laittaa! Tää on ihan sika hyvä!! Mp3:sel menee samantien! Ja biitti oli kans aik siistin kuulonen. ;) Laita lisää tämmösii biisei tänne mksr:ii.. :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Jos et tykkää, älä kuuntele! 01.03.2007

PiiloVoima! - Jos et tykkää, älä kuuntele!
Tää on kyl just kova. Biitti on just siisti kans. Flow toimii. Sanat on kans just kovat!! Kyl meitsi tykkää!! Tämmösiä vaan lisää. Khyyl!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele eKn - Velkataakka f/ Cee 14.02.2007

eKn - Velkataakka f/ Cee
Tää on kyl niin kova aij aij! Yhteistyö toimii kyl hyvin. Biitti on just raju, rento, mukava ja todella loistava! Molemmat osaa hommansa. : D Kyllä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Mielisairas 23.12.2006

Dedi-B - Mielisairas
Aika rento biitti. Kertsi toimi loistavasti. Tykkään näist sun sanoist kyll. Tää on loistava kyl kokonaisuudessa! Tää on hyvä ja kelpaa kuunnella!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Awaken and amazed - 6632 13.02.2007

Awaken and amazed - 6632
Ooh! tää kuullostaa jo tosi kivalta. =P En oikee biiteist mitään osaa sanoa! Mut hyvä tää ON! Lisää vaan tämmöst! Jiap! ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Hate Me 11.12.2006

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Hate Me
Tää on kyl yksinkertaiseniskevä. En jaksa enempää selitellä! <33 *10 täl. -dK-
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele eKn - Jos sä haluut f/ Pismi 08.01.2007

eKn - Jos sä haluut f/ Pismi
Ekaks alotan sanomiseni biitist joka on mahtava. Toiseks sanon täst kertsist joka on vitun kova ja toimiva. Kolmanneks sanon et molempien sanat toimii & hyvii läppii löytyy. Neljänneks sanon et flow on hyvä ja toimiva! Heha. :D Kokonaisuudes tää biisi on helvetin kova & kyl kelpaa kuunnella. Lisää lisää! Jep jep!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Känniääliöintiä - SINPANSSIVAUUVAT 10.09.2006

Känniääliöintiä - SINPANSSIVAUUVAT
Tää on just hyvä ;) kännis ja läpäl ;DD kyl kelpaa kuunnella ;D Lisää känniääliöitntiä :DD Aivan mahtavat fiilikset jäi täst ;)) *10 täll ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Satta Timo - For Tha Ladies 03.09.2006

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Satta Timo - For Tha Ladies
Tää on vitun hyvä :DD *10 tälle..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuuntele - Levy - 18 - Just niinku haluan 09.09.2007

Kuuntele - Levy - 18 - Just niinku haluan
Taustasta meitsi digaa. Äijät osaa hommansa hemmettin hyvin. Ääntä osaatte käyttää kyllä tosi hyvin, ei oo mitään perus ankeet koko biisin ajan vaan jotain aivan muuta. Todella ootte jaksanu panostaa noihin riimeihin. Tää on kyl kans fanittamisen arvoista kamaa. Kiva löytää täältäkin biisei, mistä oikeesti digaa. Oon täällä muitakin hyviä, mutta teiltä löytyy sitä taitoa. Kuuntelin ton toisenki version täst, mutta täst meitsi digas enemmä. -DeeKoo
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele eKn - Mä voisin f/ Vakio 20.08.2006

eKn - Mä voisin f/ Vakio
Kuumaa Kuuma. Riimit on loistavat ja biitti. Kertsi kans hyvä :P *10 täll..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele eKn - Mä voisin f/ Vakio 20.08.2006

eKn - Mä voisin f/ Vakio
Kuumaa Kuuma. Riimit on loistavat ja biitti. Kertsi kans hyvä :P *10 täll..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Sanat Tappaa 07.08.2006

Dedi-B - Sanat Tappaa
Biitti on just hyvä, sanat toimii. :) Jatka samaan malliin! :))
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lil\' Salsa - Huomisesta eiliseen 25.05.2007

Lil\' Salsa - Huomisesta eiliseen
Täst ei kyl puutu mitään ja pakko myöntää et äijä osaa tän homman. Biitti on vitun siistin kuulonen, rento ja sillee. Sanat vitun loistavat, oot jaksanu miettii kaikki laidast laitaa. ;) Tykkään sun tyylist, se on semmonen rento.. Flow toimii. :) Miksauksis ei mitään valittamista.. Ainii ja lopuks sit viel kertsi se oli tosi siistin kuulonen.. Ei valittamist.. Täh äijä on 13.. Pakko sanoo kyl, että jatka samaan malliin.. ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Ikävä 11.06.2006

Dedi-B - Ikävä
tosi hyvät sanat, biitti kans hyvä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Kun aika on Feat. Abstraakki 07.12.2006

PehmoA - Kun aika on Feat. Abstraakki
Molemmat kyl osaa hommansa. Loistavaa! Loistavaa! Biitti on just hauskan kuulonen. Tykkäsin Abstraakin sanoist ja äänest. Kyl kelpaa kuunnella!! :) *10 tälle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee 29.05.2006

Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee
ihan sika hyvä biitti ja sanat on aivan loistavat. Jäbä vetää tosi hyvin :D Riimit ihan loistavat :D Kelpaa kuunnella *10 tälle ehdottomasti*
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittipää - Unohtuneet biitit - MASSIVE beatsampler! 07.06.2007

Biittipää - Unohtuneet biitit - MASSIVE beatsampler!
Pakko sanoo kyl, että osaat hommas todella hyvin. :) Osaa biiteist oli vähän huonompii, mut osa sit taas paljon parempii. Eka biitti, toka biitti, kolmas biitti ne oli kyl kaikki kovii. :) Loppupäästäkin löyty muitakin hyviä biittejä. :) Kyl sä osaat.. :) Täys kybä tälle!! -10-
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Heikko ft. aRRtsi 19.03.2007

Katya - Heikko ft. aRRtsi
Biitti on tämmönen rauhallinen ja hyvä semmonen. Katya sul on tosi kiva ääni, meitsi tykkää. :p Hyvii juttui sultakin löyty! :) Molemmat on tosi hyviä täs! aRRtsil löyty hyvii läppii, Ja sil on aik siisti tyyli. :)) Tää toimii. :) En jaksa enempää kommentoida.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Tuntuu pahalta! 07.09.2006

PiiloVoima! - Tuntuu pahalta!
Tää on just hyvä biisi kyl. Biitti on just hyvä. Flows ei mitään valittamista. Oot kehittyny kyl huomattavasti :) Täyskymppi täl!! Jatka Samaan Malliin :) <3 -ktj-
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Ei vaan tuu muuttuu feat Vinski vee 29.05.2006

Ele vanhat - Ei vaan tuu muuttuu feat Vinski vee
Biitti ihan mahtava ;P ja riimit iha jees :D *9 tälle*
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kace - Liian kaukana 17.06.2006

Kace - Liian kaukana
just hyvä biisi ;DD biitti ihan loistava :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matinpoika - Pojan Tarina sampler 18.06.2006

Matinpoika - Pojan Tarina sampler
Kuullostaa erittäin hyvältä :P! jalat maas biisi on just hyvä ja sit paineet on vitun kova:P introkin on just hyvä heha. :P *10 tälle* Jatka samaan malliin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vandaali - Täs Maailmas feat. TP & Eetee 06.04.2007

Vandaali - Täs Maailmas   feat. TP & Eetee
Loistavaa! Biitti oli just siisti. Flow toimii kaikil. Kertsistä tykkäsin ihan sikana. Joo kyl meitsi tykkäs tästä. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele One'Love - Mun Maailma 28.05.2006

One'Love - Mun Maailma
hyvä biisi kelpaa kuunnella ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Proyo - Luulette Tietävänne 07.09.2006

Proyo - Luulette Tietävänne
Aivan mahtava biisi :p Kaikki toimii :p Biittikin ihan loistava. Flows ei valittamista. Riimit ihan sika hyvät. *10* tälle Jatka samaan malliin!!! ;D -ktj-
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Proyo - Luulette Tietävänne 29.05.2006

Proyo - Luulette Tietävänne
biitti hyvä. riimit rullaa hyvin :D Kelpaa kuunnella khyll * 10 tälle *
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hullutiedemiesh - Hyvästi (itsemurhakirjeet) 30.08.2006

Hullutiedemiesh - Hyvästi (itsemurhakirjeet)
Tää on vitun hyvä kyll kyll :P *10 tälle.. en muuta voi sanoo kun että tää on HYVÄ!!!! *10tälle..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hullutiedemiesh - Hyvästi (itsemurhakirjeet) 26.05.2006

Hullutiedemiesh - Hyvästi (itsemurhakirjeet)
Erittäin hyvä biisi! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fisio - Kuvitelmaa Feat.Tiia 26.05.2006

Fisio - Kuvitelmaa Feat.Tiia
Hyvä biisi ;) kelpaa kuunnella !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hepsakka - Muistojen Silta 28.05.2006

Hepsakka - Muistojen Silta
Biitti hyvä ja sanoitukset kans :) *10 tälle
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele leijona - yks rotu,ihmisrotu 26.05.2006

leijona - yks rotu,ihmisrotu
Tää on tykki!!
10