Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 31 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele B2 Spirit - On Aika Nousta 12.07.2011

B2 Spirit - On Aika Nousta
vittu TR tykittää tos kertsis, et huh huh..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teku Räkä Bou tr tr - Laatuu 12.05.2010

Teku Räkä Bou tr tr - Laatuu
ekassa verse meinaa aina välillä hautautuu ton biitin alle jolloin jää sanat vähän epäselväks.. Terroristilla paras verse mun mielestä, rentoja heittoja iskit siin joo. Aihe on hyvä mut aika kuultu. Jengi tekee niin paljon näit budibiisei et alkaa välil kyllästyttää jo, eikä oo myöskää ensimmäinen biisi teilt äijiltä tästä aiheesta. No mut ei se kyl loppujen lopuks oo oikee mikää yllätys että tälläsii träkkei tulee ulos nyt ku toi shaatanan kesä näyttää alkavan. Pari bissee ulkona ja joonakset palamaan. vois jonku ysin antaa tälle ku meni toi eka verse välil vähä ohi ja ku kuullu liian monta biisiä tästä aiheesta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Talentti - Seuraa johtajaa 11.03.2010

Talentti - Seuraa johtajaa
biisis jokunen hyvä kohta mut muuten en kyl tiiä.. eipä kai täs mitään erikoisempaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele B2 Spirit - Arpa Heitetty pt 2 11.03.2010

B2 Spirit - Arpa Heitetty pt 2
vihdoinkin uutta paljon odotettua TR'nLB musaa.. mä en tiä, ite en löytänyt tästä kyl oikee mitään vikaa.. aihe on hyvä joo ja biitti on just parasta lootusta taas kerran. räpeis paljon tunnetta ja sanat hyvät. toi alkuintro veny ehk pikkase liia pitkäks ja kertsi melko yksinkertanen mut toimiva. Ainut miinus ehkä et toi äänenlaatu välillä menee ärsyttäväks mut sekin vaa paris kohtaan. Emmä sit tiiä aiotko äänittää tän viel levylle uusiks mut kyl tää passaa näinkin. täst träkist huomaa kyl eron noihin sessareihin mitä tullu täs viime kuukausina, kyl nää TRLB - biisit paljon kovempaa matskuu, ja levyst salee tulee törkeen hyvä oli se sit tupla tai ei.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teku Räkä Bou tr tr - Mun Tyä feat. Eazy G 03.03.2010

Teku Räkä Bou tr tr - Mun Tyä feat. Eazy G
Tää oli iha ok. Aika nopeeta jälleen mut sehän nappaa. Sanotukset aika perusluokkaa sulta, on ollu parempiakin mut kaipa nää ihan hyvät oli ottaen biisin aiheen huomioon. kertsis ei mitään ihmeitä, G-lokil siisti ääni aina, hyvän biitin se kans taas väsännyt. iha jeppis tää siis, vois uutta Tr',Lb matskuu kyl tulla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teku Räkä Bou tr tr - Oikeustalon Terveiset Session 28.01.2010

Teku Räkä Bou tr tr - Oikeustalon Terveiset Session
nonni taas uutta sessaria kehiin. ekan kuuntelun jälkeen kelasin että oisit iha hyvi voinu tehdä 2 erillistä kokonaista biisiä tän yhden sijaan ku olit kertsitkin väsännyt ja oli kaks hyvää biittiäkin. mut mikäs siinä jos haluut testaa ensin näitä uusia tyylejä ja juttuja että miten ne toimii ja haukutaanko ne ihan lyttyyn yms. joten eipä siinä sit mitään valittamista. ammattilaisuuttahan se vaan on. nää G-Masterin biitit on kyl tosi hyvii, en tienny et se osaa väsää tällästä ja tuskinpa se haittaa et käytit niit ilman lupaa kuha lopputulos on hyvää :D varsinkin jos se on jossain ulkomailla lämpimässä ja me kaikki jäädytään täällä saatanan Suomen perspakkasissa. toi eka osa oli tosi hyvä, vaikka olikin lyhyempi. siin oli tollanen reggeaton tunnelma biitistä räppäeihin. Riku Reggeaton ollu taas mikissä näköjää pitkäst aikaa :D toka osa muistutti enemmän noita sun viime aikasia TR'nLB träkkejä ja noi laulut oli kyllä hyvä lisäys tähän tosin kyl sun ääni soveltuu ehkä räppäämiseen vähän paremmin. voisit ottaa jonkun vierailevan artistin hoitaa lauluhommat tai jotain mut kyl ne sultakin hyvin meni. eli setit oli hyviä, äänenlaatu kohillaa ettei jäänyt mitää epäselväks niiku joskus käyny parissa otteessa ja sanat huippuluokkaa mihin ny on tottunukkin ku tälle saitille tulee träkkejä kuuntelee.. ja jatka vaa kyttien haukkumista, eihän sellasee ny kyllästy :D kuha vaa on uudet riimit aina kehissä niiku onkin. mitä tälle ny arvosanaks antais, kymppikymppikymppi tai sit 20-10 joka tekee = 10. vittu mikä romaani täst tuli!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teku Räkä Bou tr tr - Onko Sul Kanttii? feat. Kanikko 25.01.2010

Teku Räkä Bou tr tr - Onko Sul Kanttii? feat. Kanikko
sorry tosi laiska kommentointi, olin helvetin väsyny. mukavan lepponen flow sulla ja sanatkin oli ihan hyvät ku ottaa huomioon että oot tehny jo monta biisiä joka kertoo Vakkesta mut aina onnistut keksimää jotai uutta. biisi oli suhtkoht lyhyt mut hyvin kerkee pistää soimaa vaikka ku röökil käy tyai jtn. kyl tää salee vakkelaisille kolahtaa paremmin ku toispaikkakuntalaisille.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teku Räkä Bou tr tr - Onko Sul Kanttii? feat. Kanikko 23.01.2010

Teku Räkä Bou tr tr - Onko Sul Kanttii? feat. Kanikko
Tää on kyl hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terroristi - Fuckthepolice Session 15.01.2010

Terroristi - Fuckthepolice Session
http://www.youtube.com... tos on tollane nopeesti hutasten kyhätty unofficial musavideo tästä biisistä. Täl kertaa kuvat lähinnä netist repästyi ni ei tarvi copyrighteja tai jotai sellasii emt rikkoo.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terroristi - Fuckthepolice Session 07.01.2010

Terroristi - Fuckthepolice Session
Noniin, täs toinen. Fuck the Police 'n System kuten nimimerkki sanoo :D tätä kyttäviharäbää on kuultu jo oikeestaa kaikest suunnast kaikennäkösilt artisteilt mut kyl tää silti onnistu nappaa. täs oli uutta sanaistoo ku mitä yleensä "mul o kytäntappo tatska joten haistakaa vitu kytät paska" settii. parit lainit pisti jopa naurattaaki ku oli iha uudenlaist kamaa. 10 tälle ja kytät kusee housuu. Ps. älkää kuunnelko mun puhelint enää Pss. Ei ole sellast ku poliisiasema, on vaa sikala.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terroristi - We Drop It feat. Jax 07.01.2010

Terroristi - We Drop It feat. Jax
helevetti sentää, rauhotu ny niide kommentties kaa. helvetin mikseri ei saatana suostu toimii ni kestää hetke tää palaute. noniin, tää biisi oli hyvä. Tää Jax veti vitun letkeet setit et tuli iha mielee nää budipolttaja räbbärit tuolt jenkeist päi musavideoineen. helvetin letkeet oikeesti. TR veti omaa settiää laadukkaasti, äänenlaatu oli ok ja sanat oli iha jees. biisin nimest ootin et ois Terroristiltki tulos enkkuräbää mut ehk tää suomiräbä on sun heiniäs. Tosi hyvä biisi siis kokonaisuudessaan, äänenlaatu kohillaa, biitti sopi tähä tyylii, TR hyvä kuten aina. vittu annan 10, minkäs sille voi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lotus Beats - Revolution Of Lotus (final version) 27.09.2009

Lotus Beats - Revolution Of Lotus (final version)
nice work, hienosti biitti toimii
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele B2 Spirit - Anna Parasta 17.09.2009

B2 Spirit - Anna Parasta
hyvä biisi taas teiltä. ei nyt oikee muuta keksi.. kertsi ehk ois voinu olla vähä parempi. eipä juuri mitää muuta negatiivista täst taho löytyä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele B2 Spirit - Mitä Sä Tiedät 03.06.2009

B2 Spirit - Mitä Sä Tiedät
ihan ok-biisi joo. ei parasta sulta ja välil epäselvät sanotukset. muuten kaikki oli kondikses, biitti varsinkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele B2 Spirit - TR 'n LB - Tunnen Tuskaa 03.06.2009

B2 Spirit - TR 'n LB - Tunnen Tuskaa
'asenne ja aseet on hip-hop' kyllä, räppi on hyvä tapa ilmasta kantansa asioista ja mitä maailmassa on väärin/parannettavissa. sanomaa riitti taas kerran, ei ole joo liirum laarum musaa tällä artistilla. Tää varmaan tulee kans teiän yhteislevylle. kaikinpuolin mahtava biisi joo, kyl on kympit ansaittu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele B2 Spirit - TR 'n LB - Tunnen Tuskaa 15.07.2009

B2 Spirit - TR 'n LB - Tunnen Tuskaa
Epävirallinen Tunnen Tuskaa - biisin http://www.youtube.com... ja kommentoikaa. Ja sori taas toi luvaton kuvien käyttö.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terroristi - Mä En Pelkää 03.06.2009

Terroristi - Mä En Pelkää
taas tosi kova biisi sulta. biitti oli hyvä sanat oli rankat äänenlaatu oli jees, 1 verses häiritsi vähä mut ei muuten kertsi olis voinu olla parempikin, mut ei valittamista sanomaa riitti ja tykki asenne. näkee taas kuka on mikserin paras artisti..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lotus Beats - Chapter IV (clip) 26.05.2009

Lotus Beats - Chapter IV (clip)
tosi hyvä tää uus..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teku Räkä Bou tr tr - B5 - Warchild 12.05.2009

Teku Räkä Bou tr tr - B5 - Warchild
Tää on kyl tosi mahtava biisi. outoo ettei ketään muu oo (tai en vaa oo törmännyt) tehny tästä aiheesta biisiä.. tosin niil saattaa olla niin kiire raaputella riimejä niiden existä ja väsätä muijilleen tunteellisia rakkauslauluja ettei ne millään vain kerkiä ottaa selvää muista maailman asioista. Lapsisotilaille nakataan AK-47 käteen jo ennen 10v syntymäpäiviä ja lähetetään keskelle miinakenttiä sotimaan nii ymmärtäähän sen että ennen näitä asioita on tärkeämpää väsätä rakkauslauluja entisille eukoilleen.. mut hieno avaus Big Fiveltä, lisää vaan tälläsiä ja tän sortin aiheisia biisejä, nii hyvää jälkeä tulee. Terroristilla ja Sanojilla oli helvetin hyvät sanotukset ja kertsissä oli tunnetta messis.. vittu tää kommentti veny pitkäks.. mut joo ehdottomasti 10 annan tälle. upea träkki oli ja loistavasti väsätty musavideo.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele B2 Spirit - Terroristi Tyyli 2008 12.05.2009

B2 Spirit - Terroristi Tyyli 2008
http://www.youtube.com... Tyyli 2008 pistin uusiks linkit ku vihdoin tuli tunnukset tänne mikserimaailmaan.. tsekatkaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terroristi - Maa feat. Ilmasto 12.05.2009

Terroristi - Maa feat. Ilmasto
Samoin tässä träkissä voi sanoo että aihe on hyvä.. tosin Ilmaston riimit ei oikeen jaksanu säväyttää kauheesti, mut hyvin hänkin hommansa hoiti. pituutta biisillä oli ehkä vähä liikaa mut se saattaa vaa jothtua siitä ku Ilmastolla oli vähä turhan pitkä verse (tai ainaski tuntu siltä) ja että kertsiä hoilattiin kappaleen jälkeen ehkäpä pari kertaa liikaa.. mut ei valittamista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lotus Beats - My Dream 12.05.2009

Lotus Beats - My Dream
tää on kyl niin paras.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lotus Beats - Fear of Hell 12.05.2009

Lotus Beats - Fear of Hell
rauhallista rauhallista..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lotus Beats - Black December (CLIP) 12.05.2009

Lotus Beats - Black December (CLIP)
Taas hämäs toi biitin alku ku tuli siitä pikkase mieleen Sanomatta Selvää-biisi ku muistutti vähä samankaltaselta.. mut sitku lähti käyntiin nii oli kyl parempi ku siin biisis.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lotus Beats - Matka Jatkuu (CLIP) 12.05.2009

Lotus Beats - Matka Jatkuu (CLIP)
hyvää settii, kantsii kaikkien kyl kuunnella näit biittei ni jää pakosti venaamaan sitä teiä levyy ja et mitä TR keksii näihin.. mut yhessäkään näis suun biiteis ei oo mitään moitittavaa. good job, keep it going.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele B2 Spirit - Tiedätkö Miltä Tuntuu 12.05.2009

B2 Spirit - Tiedätkö Miltä Tuntuu
Tässä biisis kaikki on kohallaan. kaikki toimii ja kuulostaa hyvältä biitistä sanotuksiiin..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teku Räkä Bou tr tr - Juoskaa Pojat 12.05.2009

Teku Räkä Bou tr tr - Juoskaa Pojat
joo vittuun KELA ja työkkäri, samaa mieltä oon siitä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terroristi - V-City Anthem pt. I & II 12.05.2009

Terroristi - V-City Anthem pt. I & II
http://www.youtube.com... Anthem Part I
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teku Räkä Bou tr tr - La Valla 20.05.2009

Teku Räkä Bou tr tr - La Valla
no huh huh :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terroristi - Vieläkin, Aleksi 20.05.2009

Terroristi - Vieläkin, Aleksi
niin paras, kaikki toimii.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teku Räkä Bou tr tr - Siniset Autot 11.09.2009

Teku Räkä Bou tr tr - Siniset Autot
parin kuuntelun jälkeen en oikee digannu täst biisist, mut ei tää nyt loppupeleis nii huonokaa oo.. räpit oli itseasias vitun hyvät ja hyvin sopi tähän biittiin. mutjoo toi kertsi vaa jäi hämäämään, kyl siit ois saletist saanu paremmanki mut eipä kait aina voi olla iha tiptoptäydellistä :D
9