Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 15 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Encranius - Celebral Cortex Hibernation 16.06.2009

Encranius - Celebral Cortex Hibernation
Jumalauta miten potkas käyntiin tän kipaleen! Tunnelma ei ole niin käsinkosketeltavissa tässä kun tuossa ylemmässä Beneath the black sunissa, mutta tämä tykittää helvetinmoisella itsevarmuudella ja brutaaliudella ylemmän suohon. Diggaan tästä yhden arvosanan verran enemmän. Faniudun.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Encranius - Beneath the Black Sun 16.06.2009

Encranius - Beneath the Black Sun
Tähän on hyvin saatu mahdutettua jytyä blast sahausta ja hitaampaa tunnelmointia niin kliinikitaroiden ku melodioidenkin ansiosta. Tunnelma ja soittajien henkilökohtaiset taidot on kivassa balanssissa, saundipolitiikkakin miellyttää ainakin meikäläistä. Soitto on nopeata ja tarkkaa, suuret propsit erityisesti rumpalille erittäin tiukasta kannuttelusta. Vokalisointi toimii, niin matalalta öristessä kuin korkealtakin. Tsekkaan toki tuon toisenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burden - Embraced By Anguish 16.03.2009

Burden - Embraced By Anguish
Tempohan on biisissä aivan mainio. Sävellyksenä biisi on hyvä, saundillisesti myös jos verrataan nuihin aikaisempiin saundeihin. Kitarat ehkä hieman liian munattomat, rummut taasen lätkii demo laaduksi hyvin. Vokaalit miksattu ehkä hieman liian taustalle, myöskin hieman murskaavampi ote vokaaleihin olisi palvellut miksaustakin mielestäni. Biisiä ei ole onneksi venytetty liian pitkäksi, pituus on just passeli. Kyllä tässä potentiaalia on kerrakseen, vokaali työskentelyä munakkaammaksi ni johan potkis lujaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asylum Philosophy - Reflection 31.01.2009

Asylum Philosophy - Reflection
Alun perusteella odotin puhdasta vokalisointia, mutta yllättäenkin sieltä puski örinää, toki mainiota sellaista! Kertsiin vaihtui kliini, joka toi hyvää vaihtelua ja lisää mielenkiintoa biisiin. Säkeistö oli aika groove, ja toimi erittäin hyvin. Kertsikin toimi hyvin. Saundipuoli näyttäisi olevan kunnossa, rummuista jäi vain hieman sellainen vaikutelma että ovatkohan ne ihan aidot? Jos ovat, aika hyvät saundit on saatu aikaiseksi. Kahden kuuntelun perusteella sanoisin, että kelpo kasin veto. Tiedä sitten jos vaikka useammalla kuuntelulla toimisi vieläkin paremmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathrimental - Shotgun Soul Symphony 09.11.2008

Deathrimental - Shotgun Soul Symphony
Soundit eivät ole sieltä parhaasta päästä, mutta sen ymmärtää. Soitosta ei mitään valitettavaa, rummuissa basarit ja virveli olis voinu olla enemmän pinnassa. Vokalisointi oli yllättävän hyvää, myönnän ennakkoluuloni naislaulajaa kohtaan.. Kitarasoolo oli hieno ja kertsi oli loistava! Biisi rullaa hienosti eteenpäin, eikä tätä ole raiskattu liiallisella kestolla/ toistolla. Kyllä tää kestää useampaakin kuuntelukertaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Butterfly Apocalypse - Saarnaajien Rutto 20.07.2008

Butterfly Apocalypse - Saarnaajien Rutto
Muuten aika liki samat kommentit kuin A Mavericks Search for Humanityssa, mutta leadmelodiat ovat tässä vielä toimivampia! Vaikka tämäkin on aika pitkä biisi silti pitää kiinnostusta yllä loppuun saakka. Plussaa vielä suomen kielestä, oli muuten helvetin mielenkiintoista yrittää kuunnella lyriikoita. Laulajan artikulointi oli sen verran selkeää että sanoista sai jopa selvää. 10 paikka!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oh Long Johnson & The Neliö - Taisto (party party) 26.10.2008

Oh Long Johnson & The Neliö - Taisto (party party)
Tempoa lisää, mut muuten ihan perussylitanssimusaa. Lyriikat ois voinu olla paremmat ja ois ollu ehkä mielekkäämpää jos joku naispuolinen henkilö olisi laulanut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breeding Sky - Nro. 3 02.10.2008

Breeding Sky - Nro. 3
Aika rässinkatkuista mäiskettä havaittavissa. Soundit nyt on ihan perus kotiäänityshuttua, siitä ei jaksa ruveta motkottamaan koska itellä sama vika. Täytyy kyllä myöntää että aika monitaituri saa olla sinällään, vaikkakin aika peruselementeillä biisi on rakennettu. Riffit ovat aika perushyviä, rumputyöskentely selvästi biisin parasta antia. Kuitenkaan biisin kestosta huolimatta, ei tullut sellaista fiilistä että tätä jaksaisi pyöritellä mediaplayerissä hirveän useasti, johtuu varmaan myöskin siitä, että biisi oli instrumentaali. Rumpaliksi vaan johonkin "vakavaan projektiin, uskoisin että pääset vielä pitkälle. Laitan nyt numeroksi 7.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8bit BassDrumm - Rääky 05.06.2008

8bit BassDrumm - Rääky
Biisin alku voisi olla suoraan kuin jostain virsikirjasta, yhtä väsyttävä ja näin. Kyllä on omaperäistä ja laulu kuulostaa just siltä kiimaselta tädiltä joka esittää saaneensa orgasmin vain miellyttääkseen puolikuollutta miestään (Loistavaa) Tästä biisistä ei melodia tai mitään muutakaan jää päähän, mutta loistavaa unimusiikkia. Kiitokset =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8bit BassDrumm - Baditus Sonus 17.05.2008

8bit BassDrumm - Baditus Sonus
Kyllä on aika omintakeista tavaraa. Nyt on aika tyhjä olo :D En uskalla tästä nyt lähtä mitään numeroa antamaan kun en ole paras henkilö arvostelemaan tämmöstä. Tsemppiä vaan :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Butterfly Apocalypse - A Mavericks Search for Humanity 20.07.2008

Butterfly Apocalypse - A Mavericks Search for Humanity
Huhhuh, kyllä oli pitkä biisi. Heti ekaksi täytyy mainita että vokaalit ovat mikserin eliittiä! Saundit ovat päällisinpuolin varsin mainiot, tosin bassoa kaipaisi. Riffit ehkä hieman tylsähköjä, mutta loistavaa vaihtelua tuovat silti ne melodiat sun muut mausteet joita on käytetty varsin säästeliäästi, hyvä niin! Kaiken kaikkiaan on kyllä mikserin Death Metal parhaimmistoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Theogony 17.12.2007

Antipope - Theogony
Kahvikuppi tuli ja meni. Mielenkiintoinen intro, tykkäsin kyllä. Soittopuolessa ei mitään vikaa eikä laulukaan huonompaa ollut, ei lähelläkään perus bläkki kärinää, mutta toimivaa ja omanmausteensa biisiin antavaa. Aiemmin mainitun "kunnon" soolo-osuuden puuttuminen jäi hieman harmittamaan, mutta antakaamme se anteeksi. Eniten teidän biiseistä diggaan kyllä tosta A Dying Godista, eikä tämä ihan sen tasolle yllä vaikkakin hyvä biisi tämäkin. 8 voin hyvillä mielillä antaa :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dolor Exitium - Demonized fantasies 05.11.2007

Dolor Exitium - Demonized fantasies
Peruskamaa, ei mitään maailmamullistavaa mutta ei huonoakaan. Missä oli nopeus? Vokaalit kuulostivat mun korvaan aika hyvältä. kitara saundi ehkä hieman kökkö, vaikka ei sen nyt black metalissa tarvitse niin nappi ollakkaan. Ihan kiva.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dethera - Bullet For My Hangover 16.10.2007

Dethera - Bullet For My Hangover
Kyllä joo riffit oli ihan jees. Örinä oli varsin mallikasta ja näin, huomaa että osaatte soittaa. Lyriikat oli vähintään hauskat, 9 räpsähti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - Irreversible Child 20.10.2007

Dreadful - Irreversible Child
Ei vittu, aivan loistava. Ei voi muuta sanoa.
10