Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 29 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele A Kaljunen - Uuteen Maailmaan 15.03.2017

A Kaljunen - Uuteen Maailmaan
Kylläpä on laatu huonontunut tämän formaatin myötä... täytyy vähän kiusata ylläpitoa - A Kaljunen

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ulkomaalaiset - Ulkomaalaiset - Ahvenanmaa 30.03.2005

Ulkomaalaiset - Ulkomaalaiset - Ahvenanmaa
Tää on kova! Pohjat on melkoiset ja sanatkin toimii tämmöseen menoon... hienoa työtä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Child with cinnamon hair 15.02.2005

Walls Of Vanity - Child with cinnamon hair
Kaunishan tämä sekava kappale on! On muuten hienosti toteutettu (ah, mikä laulanta), mutta... fiilis, että se on lohkaistu omasta ympäristöstään jää liian hallitsevaksi. Hienoa työtä, tätähän jaksaa tahkota, alkuun ja loppuun hitusen enemmän työtä ja täysi teoshan tämä on!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Northern Lights feat. Jady 23.04.2004

Walls Of Vanity - Northern Lights feat. Jady
Biisihän starttaa hehkutuksen jälkeen, kuin diselkäyttöinen maansiirtokone siperian pimeässä pakkasyössä! Hallitsematonta voimaa tuntuu olevan sen verran alapäässä, että vokalistin osuus ei tule olemaan helppo! Voksun ylitumma tyylikäs osuus ei saa konettaan laantumaan vasta, kun kertosäkeessä. Tämä on hienoa harmoniaa ja helppoa kuunneltavaa joka jopa rauhoittaa, kunnes lähdetään taas kybällä! Lopun kertosäkeet väsyttävät koneiston hengiltä ja taitaa vähän vokalistiakin harmittaa! Kaunis tasaisen tukeva hienosti tulkittu ja soitettu kappale mieleenpainuvalla kertosäkeellä, jonka saisi miksattua paremmaksikin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Eilen satoi lunta 01.05.2004

Antti Kaukomaa - Eilen satoi lunta
Koko biisi on kaunis teos ilman suurta hakuisuutta! Aivan loistavaa soittoa, tulkintaa ja miksaustyötä! Antaisin helposti kympin, mutta mennään makuasioihin ja otetaan taas!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Odotan Odotan 10.03.2004

Antti Kaukomaa - Odotan Odotan
Kyllä tämäkin on niin komeaa tulkintaa, että kateeksi käy! Tasavahva teos komeilla elementeillä antaa kyllä kuulijalle hyvät fiilikset alusta lähes loppuun asti! Se eka feidaus olisi kyllä saanut olla loivempi ja samalla biisin lopetus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Kolmelta aamuyöllä 20.02.2004

Jake in the box - Kolmelta aamuyöllä
Tummanpuhuvaa rockia asiallisilla mausteilla. Taustat todella toimivat, hienoja kitarakuvioita, mutta laulu aavistuksen karua, liekö tarkoitus? Kauttaaltaan asiallisen kuuloista perusrokkia, mutta ehkä lyhyempänä olisi toimivampi paketti. Tsemppiä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Sielunmaisema 03.04.2004

Enkeli - Sielunmaisema
Voi sinua, olet maalannut haikean pehmeän melodisen maiseman, joka ohjaa kertoa lumoavaa! Soitto on... samaa hypnoottista varovaisen laulun kanssa, jolla seireenit ehkä harjoittelevat! Valitettavan sopiva kappale musiikkimakuuni, silti 9 ja vielä hehkuvasta taustasta samat! PS: Taiteilijanimesi on uhmakas!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK(wanhat) - Scattered 20.02.2004

SpeaK(wanhat) - Scattered
Kohtalaisen lempeä house biisiksi. Tämä on parempi, kuin odtin genren nähdessäni, mutta melko pitkäveteinen silti. Aivan hienoa fiilistelyä kuitenkin, eikä soundeissa ole juurikaan moittimista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele W.A.N.T. - Longing To Fly 20.02.2004

W.A.N.T. - Longing To Fly
Alkutahdit ovat jo erittäin lupaavat. Kyllähän tällaista pehmeää fiilistelyä kuuntelee. Laulajan ääni on aivan mahtava, mainittakoon... että kappaleen tasaisuudesta huolimatta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Eveliina 10.03.2004

Antti Kaukomaa - Eveliina
Hienoa työtä! Kertosäkeessä aavistus latteutta, vaikkakin toimii ja härmäenglantilainen osuus ei vaan istu korvaani. Muutoin... komeat soundit, biisi toimii ja soitto kulkee hienosti. Laulusta vielä, ei voi kuin hattua nostaa, KOMEAA!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Strange People 27.01.2004

Walls Of Vanity - Strange People
Jännän mahtipontinen ja eläväinen kappale herättää ELOa kuulijassa ja onkin näin helpompaa kuuneltavaa savolais-turistille. Tasapaino on ihailtavan hyvä, teksti selkeää ja riittävän tukevaa vokalistin käsiin, joka suoriutuu IDOLSmaisella varmuudella urakastaan! Lissää tämmöstä, sanoo savolaisturisti ja pihtaa kymppiä vielä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eremita - Niin Yksin (Preview) 20.02.2004

Eremita - Niin Yksin (Preview)
Jotain tuttua tässä on heti alusta alkaen, taitaa olla yleisin sointukierto ja syna näissä piireissä asiaan sen enempää perehtymättä. Muuten riittävästi vaihtuvuutta ja melko ponnekas yleisfiilis. Hyvät soundit, OK.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele QUIET - Covered By Centipedes 24.01.2004

QUIET - Covered By Centipedes
Pisteen vähensitte siitä hyvästä, kun loppuhässäkkänne sai yöeläjän turvautumaan säikähdyksen aiheuttamaan itsepuolustukseen/penkiltä tippumiseen! Hieno ilmava kappale, jonka olette tehneet ei kaipaa mitään kehuja. Tiedätte itse, että se on hyvä myös suomalaisen korvaan. Kaikki elementit viittais ylävoittoista mäkeä! Eihän ollut kertaotoksella tehty, eihän?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Earth 27.01.2004

Walls Of Vanity - Earth
Miellyttävää hillittyä jykevyyttä ja aavistus tasaisuutta tarjoava kappale maustettuna laululla, joka juuri istuu kappaleen luonteeseen. Hyvää työtä, jänniä syna/pianokilkkeitä, mutta jotenkin tyhjä olo jäi komeasta tekstistä huolimatta?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Earth 27.01.2004

Walls Of Vanity - Earth
Miellyttävää hillittyä jykevyyttä ja aavistus tasaisuutta tarjoava kappale maustettuna laululla, joka juuri istuu kappaleen luonteeseen. Hyvää työtä, jänniä syna/pianokilkkeitä, mutta jotenkin tyhjä olo jäi komeasta tekstistä huolimatta?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Earth 27.01.2004

Walls Of Vanity - Earth
Miellyttävää hillittyä jykevyyttä ja aavistus tasaisuutta tarjoava kappale maustettuna laululla, joka juuri istuu kappaleen luonteeseen. Hyvää työtä, jänniä syna/pianokilkkeitä, mutta jotenkin tyhjä olo jäi komeasta tekstistä huolimatta?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - All the mistakes I made (feat. Vivalti) 03.01.2004

Enkeli - All the mistakes I made (feat. Vivalti)
hyvä yritys, kaikki maisema ok, mutta kylmä on... loppui lyhyeen!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Vuosi '04 20.02.2004

Niina - Vuosi '04
Tämähän on erikoisen hieno kokonaisuus. Näitä on tullut MTV:llä suomenkielisenä todella harvoin :), eikä suomenkieli alussa oikein istunut ajatusmaailmaani. Komia kappale, komiat soundit ja hienosti tulkittu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon 20.12.2003

Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon
Teki häilyvä mieli, mutta ei sentään! On pidettävä mielessä, että kappale on tulkinta... vaikkakin mitä hienoin. Aina pitää kunnioittaa alkuperäistä, eikö? Tulkinta kuitenkin herättää kuulijassa joulun ihan uudella tavalla! Se pumppaa joulua pehmeästi ja lempeästi meidän sydämmiimme aivan raikkaasti, kuten Vivaltilta voi odottaakkin. Tausta on siis teos itsessään, enkä rupea vähättelemään muiden osuutta; Kokeilkaas itse räpätä Kuntin osuus! Kellä voi olla "pehmeääkin" käskevyttä noin? Sehän istuu biisiin, voi, minkä teit... Kunt, teit Joulua ja siitä nostan hattua! Wiren, viekas kettu virittää 'makuuni' sopivan tumman sykäyksen elämästään! Teithän sen Joulun kunniaksi "taas oikein" ja vavistutit (ko) vanhoja blues- hautojen kansia? Hienoa työtä teitte, voin jopa lapsillekin soittaa tämän. Jos sallitte, niin pistän 'kultakorvan' kommentit samaan hintaan; Laulu erottuu hienosti, mutta on alussa aika hiljaa. Toinen on kauttaaltaan tuleva vaimea napsahtelu. En epäile, etteikö koodaus olisi teettänyt sitä, mutta jos on kyseessä 'old vinyl', olen mykistynyt!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Parade - I Come From The Dark 04.06.2004

Silent Parade - I Come From The Dark
Tää on toinen kuuntelemani teidän biisi ja täytyy vaan todeta, että aika urpoja olette! Teidän paikka ei tosiaankaan ole täällä mikserinetissä, menkää POIS!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Parade - Soft Asylum 04.06.2004

Silent Parade - Soft Asylum
Ollaan samalla aallolla, teistä mieleltään heikoin vei pisteen pois! Hienoa on musa ja soi hyvin, imen levyn heti, ennenkuin tekin levytätte!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pbl! feat WandaT - Haterix 13.11.2003

Pbl! feat WandaT - Haterix
Kappale on itseasiassa hyvän oloinen. Intro on kohtalaisen pitkä, mutta onneksi monipuolinen. Rauhalliset osat on vahvoja esityksiä, mutta paineen kasvaessa on miksaus pettänyt pahasti ja huttua syntyi. Hienosti tulkittu vaikea hyvä biisi, joka on valitettavasti miksattu tappiin kertosäkeissä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pulse Bazar - Output 1-2 (3 1 1 1) 20.02.2004

Pulse Bazar - Output 1-2 (3 1 1 1)
Johan kuplii. Vaikka en olekaan genren harrasta, niin kaikella kunnioituksella; kyllähän tämmöistä vaihtuvatyylistäkin musaa kuuntelee joskus. Muutamia todella yllättäviäkin vetoja ja soundit aivan komiat.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 05.03.2004

Niina - Jotain parempaa
Tyylillä vedettyä tuomiojoukausta! Hienot soundit, myös naisvokalit huippua, mutta biisi on päiväunilla, ei herää... ei herätä eka kuuntelukeralla. Toisella kerralla pääsee sisälle vähän ja kolmannella lumoaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pbl! feat WandaT - Forgive me, love me 12.10.2003

Pbl! feat WandaT - Forgive me, love me
Tässä biisissä on kyllä raskasta otetta alusta alkaen. Soitto toimii kuin leka, mutta laulaja ei pääse oikeuksiinsa oikein missään tekstin kovuudesta huolimatta. Tasaista puskemista varmoin soittimin, laulua pintaan! Potentiaalia kyllä löytyy (Red red blood).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pbl! feat WandaT - Red red blood 12.10.2003

Pbl! feat WandaT - Red red blood
Tässäpä todellista musiikkia makuuni. Jo ensisekunnit naulaavat tajunnan odottamaan tulevaa. Puhtaat soundit ovat yllättävän avoimet ja ponnekkaat, kertosäkeessä aavistus tummuutta. Tekstiin pitää keskittyä, mutta se kyllä palkitsee itsensä. Laulu on mahtavaa ja ääni kuin tehty juuri tätä kappaletta varten! Suoraviivaista ja toimivaa musiikkia... lisää - AcLaC -
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Takapiha - aamu 20.02.2004

Project Takapiha - aamu
Pehmeää on... yksitoikkoista ja melankolista. Tästä on vaikeaa sanoa mitään pahaa tai ylistävää. Itse kuuntelen mielellään lauluakin, mutta tämä olisi hieno päätösbiisi levylle. kuin levylle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kineka - NA002 24.02.2004

Kineka - NA002
Eihän tämä vastaa musiikillisia mieltymyksiäni, mutta komeat soundit tässä jytässä. Elementtejä on komiasti ja monipuolisesti yhdistelty toisiinsa, mutta vähän pitkäveteiseksi menee silti!