Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 39 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stereopolis - Chaos Unlimited 17.03.2008

Stereopolis - Chaos Unlimited
Hienoa laulantaa! Thumbs up täältä suunnalta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stereopolis - Chaos Unlimited 17.03.2008

Stereopolis - Chaos Unlimited
Hienoa laulantaa! Thumbs up täältä suunnalta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram 03.02.2006

DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram
:D Voi perkeles kun putosin! Pannaa AC/DC:tä ja Manowaria taas niin halvalla kuin pystytään. Humalassa tätä kuuntelisi vielä mieluummin, mutta alkaahan se perjantai näinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - Sadman's cafe 03.02.2006

Cold Shot - Sadman's cafe
Onhan tää.. bluussia :) Rentoa ja ammattimaista otetta tässä kyllä oli, myös tuotanto tukee biisiä mukavasti. Harmi että näin perjantaiaamusta väsyttää jo muutenkin, niin ei tämän enempää pysty hehkuttamaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Burn Alive 03.02.2006

Bitch So Sweet - Burn Alive
Mureat soundit! Korva tykkäsi huolella. Kiinnostaisi tietää kitarasetuppi ja miten se on taltioitu narulle saakka. Tähän oli sotkettu Peer Gûnt, Pantera ja Subbarit tautisen tyylikkäästi. Saitte fanin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Circle Of Three 14.03.2006

Beautiful Betrayal - Circle Of Three
Toimii! Jo ensimmäinen demo teiltä teki vaikutuksen ja se piti hankkia. Tämä menee samaan osastoon :) Tiukkaa. Tiukkaa. - Riku
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Content Provider 11.08.2005

Dr.Groove - Content Provider
Hyvä laulaja. Fraseeraus tosin hieman tökki korvaan, mutta se on meille suomalaisille tietty aina semmoinen kompastuskivi. Leppoisaa jazzia, hieman häiritsi tuon basson panorointi tuonne oikeaan laitaan, sen siirtäisin keskelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Barnyard Daisy - Everything's coming up mammoths 11.08.2005

Barnyard Daisy - Everything's coming up mammoths
Nyt ei ihan auennut. Melodiaköyhää konemusaakkia ponnettomilla sampleilla? Äsh, taitaa olla nyt minulla huono päivä lähteä tätä syvemmin luotaamaan, ei pudonnut ja sillä sipuli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mukelo - iTÄ-tURKU 11.08.2005

Mukelo - iTÄ-tURKU
Iägh.. mitäpä sitä osaisi nyt sukkelana tähän todeta.. menee taiteellisuudessaan yli meikäläisen hilseen, pakko tunnustaa että minuutin kuuntelun jälkeen päätin kelata minuutilla eteenpäin ja kuulostella josko biisissä loppua kohden jotain tapahtuisikin, mutta ei. Ei tapahtunut. Tylsä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thego - Red Roses 21.07.2005

Thego - Red Roses
Sopiva sekoitus U2:sta ja Beatlesia, ainakin minun mielestäni. Laulaja toimi tässä hyvin, sopivan rauhallista ja tulkitsevaa laulantaa, siitä pisteet.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 21.07.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
Ookkeh.. mennän ohi minun ymmärtämän genren, mutta josko sitä silti yrittäisi jotain kommenttia raapia kasaan: Biitti oli positiivinen yllätys. Soundit kohdallaan ja riittävän "raskaat". Räppäys taas ei oikein korvaa miellyttänyt. Puhuen "laulaminen" on melkoinen taitolaji saada kuulostamaan uskottavalta, tämä jäi jotenkin tavoitteestaan hieman jälkeen. En tosin osaa sanoa tarkemmin mikä siinä mätti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Dölls - Shake It 21.07.2005

Creepy Dölls - Shake It
Auts, kunnon rautalankaa! Prkl, tämmöistä ei olekkaan hetkeen tullut vastaan :) Oikein positiivista meininkiä kaikin puolin. Soundeja myöten oikein uskottavaa 70-lukua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Dölls - Red 11.08.2005

Creepy Dölls - Red
Mukavaa groovea havaittavissa :) Kitaran rautalankameininki häiritsi ensin hieman, kunnes tajusin että sehän on pirun hyvä tyylillinen kikka. Bändi rokkaa kuin hirvi, hankala tästä on mitään kovin pahaa sanottavaa löytää. Ehkä tämä ei kuitenkaan mitään kovin hitti ainesta noin mainstreamina ole, mutta minä tykkäsin. Loistavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arcane - Fucking Deja Vu 21.07.2005

Arcane - Fucking Deja Vu
Jumalauta! Kylläpä jysähti. Yllättävän hyvät soundit olette löytäneet vaikka biisi ilmeisesti omin voimin onkin miksattu kasaan. Itse genre ei ole minulle sitä ominta, mutta kyllä tämä paikkansa ottaa hyvin omassa karsinassaan. Metallia päähän, perkele!

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Huominen (Vanha versio) 21.07.2005

PahaTuuli - Huominen (Vanha versio)
Soundeihin en ota nyt kantaa, demoäänitys kuitenkin kyseessä. Mukava Maiden-vetoinen kitarapläjäys heti kärkeen sai odotukset korkealla biisin edistymisestä. Vokalisti kaipaa lisää varmuutta ja rohkeutta lauluunsa, mutta nuottikorva on onneksi kondiksessa. Kyllä tämä biisinä menisi muun radiohutun seassa ihan että plompsis, positiivisessa mielessä siis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bonefleshdolls - Pirate Song Aaargh 21.06.2005

Bonefleshdolls - Pirate Song Aaargh
Kehnosounditset konerummut + mitäänsanomaton miksaus ei anna tälle vitsille oikein oikeuksia... parempi kun jätän arvosanan antamatta, kuraa tämä on isolla K:lla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Three Gees - Kaupan 21.07.2005

Three Gees - Kaupan
Otin ja kuuntelin biisin kiltisti loppuun saakka, aivan kuten kuvaus kehoitti. Eipä tämä silti oikein minulle korvaan istahtanut. Uhoa kyllä oli, mutta jotenkin semmoinen räyhäkkä uskottavuus jäi uupumaan. Mitä minä oikeastaan edes höpisen, en minä tajua räpistä hevon paskaa :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - The Sun 09.06.2005

D-Vision Oldies - The Sun
Dodih, kesämusaa! En tiedä millä värkillä tuo alun "teema" kilkutus oli tehty, mutta etenkin luureissa äänimaailma kuulosti helvetin hyvältä. Nyt jostain vielä joku muikea naisvokalisti tähän tapailemaan jotain teemamelodiaa niin tie MTV:lle on taattu ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gouwola - Zing 2.90 09.06.2005

Gouwola - Zing 2.90
Auts, korviin sattuu! Ei tämmöstä Lo-Fi musiikkia. Riffi on pöllitty OC-sarjasta, "laulu" on jotain aivan kaameaa kuraa. Tämä ei ole edes arvosanan arvoinen. Viritä kitara.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Jenny 08.06.2005

PahaTuuli - Jenny
Hmm.. olenkohan jo kommentoinut tuota aiempaa versiota? Enisveis, hyvää punk-meininkiähän tässä on. Ripaus apulantaa, sekä sekalainen satsi muita 90-luvun punk-orkestereita joita silloin tuli kuunneltua :) Nyt oli laulussakin sopivasti särmää, muistaakseni siitä nipotin aiemmassa kommentissani?

Kommentti kappaleesta Kuuntele mIRK - Summer Dream 09.06.2005

mIRK - Summer Dream
Dance + naislaulaja = toimii. Tämä erottui juurikin vokaaleidensa osalta muusta mikserin perusdancehutusta jota ei hyvällä tahdollakaan jaksa kuunnella neljää minuuttia :-P Tämä oli ihan tuon laulajan takia pakko kuunnella rauhassa loppuun vaikka genre melko kaukana omasta lempimusiikistani onkin. Mikäs siinä, hyvä kesäbiisi tämä on. En ihmettelisi jos joskus discoteekkiin eksyessäni tämmöinen soisi tanssilavaa vauhdittamassa. Omassa genressään kasin arvoinen suoritus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arcane - Pernicious Christianity 09.06.2005

Arcane - Pernicious Christianity
Hyvää soundia näin treenikämppädemoksi! Etenkin rumpuosaston miksaus miellytti meikäläistä, napsuu ja lätisee just niinkuin pitääkin. Vokalistilla on myös genrensä vaatima raakuus hyvin näpeissä, todella brutaalia menoa. Vittu, parasta tämän osaston heviä mitä on mikserissä tähän saakka vastaan tullut! TUOMIONPÄIVÄ! GRRRHHH!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 06.06.2005

Kalkutan Konepaja - Gotham City
Oho, Luca laulaa tämmöistäkin kamaa o_O Olin toki tietoinen miehen olosta bändissä, mutta poikkesi aiemmin kuulemastani matskusta. Itse biisi oli oikein menevä ja nosti hymyä suunpielille; kantri sekoitettuna rockiin ja soppaan vielä lisättynä hieman mielipuolisuutta, mitäpä muutakaan reaktiota tuo voisikaan aiheuttaa :-P Välillä piti ottaa korva käteen ja kuunnella jotta pysyykö tuo rumpali tosiaan laskuissaan noiden fillien kanssa, mutta niin vaan pysyi :) Täytynee latailla nuo muutkin biisit ja kuunnella nekin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isät&Pojat - Saanen kiittää 15.06.2005

Isät&Pojat - Saanen kiittää
Mukavan kepoiset soundit olette onnistuneet saamaan aikaan :) Stemmat toimivat kuin häkä, hyvää poppia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isät&Pojat - Sua kaipaamaan jään 06.06.2005

Isät&Pojat - Sua kaipaamaan jään
Jes! Väliin akutstistakin tunnelmointia kommenttiringissä. Akustinen oli saatu narulle hyvin, se soundasi juuri siltä miltä akustisen kuuluukin; pehmeä ja terävä samaan aikaan. Itse sävellyskin oli ok, kertsi jopa loistava. Itse karsisin ehkä välistä noita gregorian-juttuja laulun osalta ja korvaisin ne napakalla yhdella stemmalla, mutta toimi se näinkin. Prkl, nyt tuo kertsi jäi soimaan päähän :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ticket - Discoteque Of Fools 01.06.2005

The Ticket - Discoteque Of Fools
Hyvä jumala kun tuuttasi alapäätä tämän biisin miksaus, ihan liiankin kanssa. Olikos miksaus / masterointi tehty kenties kotioloissa vai kuinka? No mutta se siitä tuotantopoliittisesta jargonista; itse biisihän oli juuri sitä mitä kuvauksessakin luki. Kevyttä poppista, oikein positiivista sellaista. Tässä oli asiaankuuluvaa kesämeininkiä, enkä panisi pahakseni jos tämä biisi sattuisi sopivalla hetkellä pärähtämään radiosta kun istuksin mökin laiturilla tupakki suussa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Among Others - Empty shell 09.06.2005

Among Others - Empty shell
Helvetin hyvän kuuloinen akustinen, toimii balladissa kuin häkä auton ohjaamossa! Miksaus ei oikein ollut tasapainossa, mutta viis siitä. Pidin kappaleesta, tunnelma oli juuri sopiva. Laulajakin on periaatteessa ihan pätevä, etenkin nuo alarekisterin fiilistelyt toimivat hyvin. Mitäpä tästä enempää jauhamaan, kasi kehiin ja hyvää jatkoa kaikinpuolin :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 01.06.2005

.erAze. - Line Of Sight
Kohtuu onnistunut rykäisyhän tämä olikin, joten tuo kuvauksessa ollut hehkutus ei ihan tuulesta temmattua ollut.

Kehuja saa puolestani biisintekijä, sekä laulaja jonka vaikutteita eräästä Metallica-solistista ei voi kiistää ;)
Pyykeitä antaisin miksaukseen, joka suorastaan jäi huutamaan pois leikattua alapäätä. Voi tietenkin olla että potku ja jytke on niitattu pois masterointivaiheessa...

Ns. radiohitiksi tästä ei ole, mutta oikein virkistävää vaihtelua silti muuhun kommenttiringin tarjontaan verrattuna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Karjala 01.06.2005

Division 19 - Karjala
Karjala takas vaikka pullo kerrallaan, perkele! Oikein mukavat soundit kaikin puolin, jytisi kuten asiaan kuuluu. Oliko kyseessä ihan verta ja lihaa oleva rumpali? Jos näin, niin pisteet kovasta polkemisesta hänelle! Muutenkin tässä oli jotain semmoista, mikä piti minua otteessaan paremmin kuin useimmat genrensä edustajat; melodioita ei ole unohdettu jumalattoman rytkeen alta, vaan niitäkin on mukana juuri sen verta jottei meininki kuitenkaan kärsi. 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Forecast - Electric Circus 09.06.2005

Trance Forecast - Electric Circus
Jännät oli soundit kyllä, myönnettäköön. Itse kappaletta kuitenkin vaivasi vähän sama vika kuin monella muullakin genrensä edustajalla; tylsyys. Kommenttini negatiivisuus voi tosin johtua siitä, että tämä oli nyt ehkä neljäs vastaava biisi peräjälkeen kommenttiringissä ja niin pois päin. Tylsää, tylsää tylsää. Vokaaleita kehiin, tarttuvia melodioita ja niin pois päin. Niitä tämä(kin) kaipaa! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele ToxicStudio - In ReD 09.06.2005

ToxicStudio - In ReD
Jytäkkää äänimaailmaa tässä ainkin on, naapurit eivät liene asiasta ihan yhtä positiivisesti yllättyneitä kuin allekirjoittanut ;) Melko "mainstream" kamaahan tämä on, mutta eipä siitä haukkumaankaan pääse, onnistunut biisi jossa on selkeää hittipotentiaalia jopa radiosoittoon saakka. Vokalisointi istui biisiin kuin nyrkki nenään. Hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - In the year of the camel 21.07.2005

Saddam's Family - In the year of the camel
Haahaa! Vapise OSAMA! Tämä jos mikä on sitä kebab-heviä itteään :D Faniuduin samantien.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kapula rattaissa - Täältä tulee sana 09.06.2005

Kapula rattaissa - Täältä tulee sana
Mairea bassosoundi! Muutoinkin miksaus on erittäin onnistunut ja edustaa parasta mitä täällä mikserissä on toistaiseksi vastaan tullut. Sen sijaan tyylisuunta ei ihan ole sitä mikä itselle kolahtaa, mutta helvetin pätevää soitantaa & laulantaa koko bändiltä tässä silti on esillä, se on pakko tunnustaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Terroria 08.06.2005

Riku Rotten Project - Terroria
Vokaalit eivät vakuuta, aneemista tasapaksua paatosta. Biisi itsessään sisälsi aika kivasti vaihteluita, joka sinällään antoi jopa hieman koomisiakin piirteitä tälle tuotokselle. Itse lähtisin parantamaan tuota laulupuolta ihan ensimmäisenä ja sen jälkeen hiomaan vielä soundipolitiikkaa hieman tuhdimmaksi. Alku on kuitenkin hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 01.06.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
11-biisin demo? Olisiko kannattanut jättää vaikkapa puolet pois ja satsata loppu studioaika soundien ja sovitusten hiomiseen? Meininki sinällään ihan kohdillaan, jostain syystä mieleeni tuli assosiaatiot Klamydiaan. Laulussakin oli ajoittain jotain hyvin "veskumaista". Eihän siinä, kelpo perustavaraa, mutta tällä voisi hyvin erottua demojen seasta satsaamalla tuohon soundipolitiikkaan lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigkk - Destroyers 15.06.2005

Sigkk - Destroyers
Moureat kitaravallit! Rumpuihin hieman lisää potkua ja miksaus balanssiin niiltä osin, niin äänimaailma on kunnossa :) Tässä oli periaatteessa mukavasti yhdistelty konepuolen juttuja metalliin, mutta missä vokaalit? Niitä tämä jäi kaipaamaan ennen kaikkea.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 01.06.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Hmm... taitaa olla minun turha arvostella tätä biisiä sen enempää, kun itse olen vokaaleissa :D Sattui biisi tulemaan vastaan kommenttiringissä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BROKENBLISS - Lost 08.06.2005

BROKENBLISS - Lost
Hoho, ainakin biisin kuvaus oli loistava :D Mitähän tästä itse biisistä sanoisi.. jytäkkää menoa, etäisästi toi mieleen vanhan Mötley Cruen - muttei sitten kuitenkaan ihan. Bändi kuitenkin tuntuu toimivan hyvin keskenänsä ja bassosoundi oli juuri sitä mitä pitkin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - YEAH! 09.06.2005

electrichaos - YEAH!
Ensimmäiset kymmenen sekuntia olin hieman jotta mitähän huttua tämäkin on, genrenä kun tuo industrial ei ehkä ole lähimpänä sydäntäni. Biisi kuitenkin yllätti, positiivisesti. Mukana oli riittävästi jytkyä ja "heviä". Plussaa tulee myös käytetyistä vokaaleista, omassa osastossaan vallan menevää shittiä.