Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 39 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pudel Blanco - Sofia 04.02.2023

Pudel Blanco - Sofia
Miellyttävän kuuloiset syntikat pyörii taustalla ja kitara toimii erinomaisesti. 2.28 alkavalle papatukselle voisi tehdä jotain mielenkiintoisempaa käsittelyä ehkä. Aika perus mutta toimiva loppu. miinusta siis vain joistain pikku jutuista. Käy tutustumassa youtubessa, minun biiseihin kans jos elektro kiinnostaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - clips 19.10.2008

digeon - clips
Viimeinen klippi oli tosi hyvä ja eka kuulosti kans pirun hyvältä. Tee ihmeessä kaikki valmiiksi.. Toivoisin kyllä sitten hieman enemmän syvyyttä itse soundimaailmaan kuin nuissa esimerkki clipeissä. Vaikka mitä tiukempaan tietysti polkee sen menevämpää kamaa saa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Y-Zone - Endless Summer 19.10.2008

Y-Zone - Endless Summer
Ei yhtään hullumpi. Groove meininki on tässäkin kohillaan. Tosi pehmeä soundiltaan ja soveltuu kyllä varmaan jotenkin myös pieneen pyörähtelyyn...Ei kuitenkaan minnekkään tekno paikkoihin, mutta sitä et varmasti tässä ole hakenutkaan.

Tämän voisi ihan useamman kerrankin kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - Above The Zenith 11.04.2008

Krzysztof Radomski - Above The Zenith
Really good song. I almous could say masterpiece. Traditional cowbell thing is only one thing what is not hot. Really worth of listen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Y-Zone - Sin Dance 11.04.2008

Y-Zone - Sin Dance
Aika oldschool soundin oot väsänny. Ihan hauska biisi kuunneltavaksi. Vokaaleista en kyllä taida uskaltaa sanoa mitään. Aika neutraali vaikutelma jäi biisistä, mutta ei välttämättä paha juttu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Kate Lesing - It's a dream (extended) 13.05.2006

Buddhist Warehouse Inc. - Kate Lesing - It's a dream (extended)
Lofina kuuntelin kun oli ihan pakko= sanompa miksauksesta en mitään =) , mutta ihan muikean menevää musaa. laulu piti ihan kivasti biisin kasassa ja eipä voi sanoo muuta kuin että pitää käydä joskus tsekkaamassa muitakin tuotoksiasi, kun vaan pääsee paremmalla äänenlaadulla kuuntelemaan. Jatkoja...

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJNizu - India 03.03.2006

DJNizu - India
On ainaskin parasta mitä tällähetkellä löytyy sinun biisiesi seasta, vaikkakin kyllä paistaa hieman läpi suoraan jonku(en kyllä tällähetkellä muista) arpeggio line, mutta eipä tuolla suurempaa merkitystä ole. Ei vaan ehkä ollut riittävän koukuttava tuo pätkä niin useasti käytettynä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gaudium - Keep It 16.05.2005

Gaudium - Keep It
Katsotaanhan näin maantaina mitä tulee kertoiltua. + Elikkä aika paljon tykkäsin kappaleesta ja oli joitakinhyvän kuuloisia kikkoja pistetty mukaan. + Rakentuu pikku hiljaa ja hyvin. +/- Yksinkertaista mutta toimivaa musaa. Ei kuitenkaan ehkä tarpeeksi "koukkua tai jotakin"ajatellen useita kuuntelukertoja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Y-Zone - Feel the Power 16.05.2005

Y-Zone - Feel the Power
Tosi muikeaa musaa. Epäilyttävän kuuloinen jo alusta asti, mutta kappaleen jatkuessa tuli kappaleeseen jotain ihme iskua ja kaikki muuttui tosi hienon kuuloiseksi.. Mukavasti toistoja vocoderi puolella ja väliin on ympätty tosi makeen kuuloisia effektejä ja muuta tavaraa. Hieman rikkonainen rakenne kyllä oli, mutta tähän kappaleeseen se sopii..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gaudium - Touch 07.04.2005

Gaudium - Touch
eipä tässä juuri ollut mitään valittamista. Rauhallinen ja aikaajoin ihan mukaansa tempaava trancen ihmeellinen maailma. Soundi/miksaus puolesta ei oikein pysty nyt tällä hetkellä sanomaan mitään kun ääni tulee tollaisista purkeiksi kutsutuista kaiuttimista. Olisi tuohon voinut kuitenkin mukaan tunkea jotain pientä viritystä kun oli silleen aika tasapaksua kamaa. No silti homma viittaa tosiaan tuonne chikaanin puoleen, mutta ei sen pohjalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Speculation 07.12.2004

Outset - Speculation
Aika herkullisen kuuloinen biisi tosiaanki. Parhaimmistoa. Ja kuten mainittu voksut tuovat tosiaan lisä pontta kappaleeseen. Ei tosiaan pahemmin mitään muuta mainittavaa ole tälläkertaa. Tuntuu vain että vielä pitäisi olla joku nais vokalisti mukana =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Follower 29.11.2004

digeon - Follower
Tässä kappaleessa on tosiaan sitä jotakin joka saa koukkuun. Kuten jo aikaisemmin on mainittu hieman heikko miksauksen taso, mutta se ei riittänyt pudottamaan näistä tunnelmista alas.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Y-Zone - Party 29.11.2004

Y-Zone - Party
Tämähän on aika lahjakkaan rento ja mukavan kuuloinen niinkuin discotheque vain mitenkähän se nyt kirjotettiinkaan. Äänimaailma on ihan korkeatasoisen kuuloinen ja tuo perinteikäs basso kuulostaa namulta ja tuo muistoja mieleen. Pikkaisen hissimusiikkia on kylläki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matula - Matula & Lessing 24.09.2004

Matula - Matula & Lessing
Lisäpisteitä tämä biisi sai tuosta mukana olevasta kazoo tyyppisestä puhaltimesta. Muuten kyllä ihan toimiva mutta hieman yksitoikkoinen kokonaisuus. Ei ihan teidän parhaimpia biisejä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caias Beats - Piccolo (original mix) 27.09.2004

Caias Beats - Piccolo (original mix)
Hyviä melodioita löytyy aina välillä, mutta kovin rikkonainen kokonaisuutena. Saa varmaan säätelemällä ja hiomalla erinomaisen kappaleen tästäkin. Kyllä sulla otetta kuitenkin musa hommaan on. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamtime - Rise of the Biodreads 20.09.2004

Dreamtime - Rise of the Biodreads
Upea oli ainakin aloitus tuolle biisille ja toi hyvät fiilikset. Pirullista sikäli kun ei oo itsellä vielä taitoa eikä laitteitakaan tehdä noin siistiä kamaa. Kaikki intrumentit elivät kyllä onnellisesti sopusoinnussa toistensa kanssa kappaleen loppuun asti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenni - Yksin 17.08.2004

Jenni - Yksin
tykkäsin sanoista tosi paljon ja muutenkin kuulosti hyvältä ja menevältä biisiltä. Siinäpä sitä olikin mitä nyt tällä hetkellä tuli mieleen paits että Oot muute tosi kissa =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disbit-166 - Ganymede City 19.08.2004

Disbit-166 - Ganymede City
Alku lupaa aika paljon jo sinänsä vaikkakin alkaa pitemmän päälle tylsistyttää tuo sama syna, vaikka sitä on käytetty tosi hyvin erilaisten melodisten vivahteiden esiin tuomiseen. Basso puoli on sitten sellainen tavanomainen kasari sydeemi, mutta kyllä siitäkin löytyy ihan mukavia variaatioita. Tunen nostot toimii ihan hyvin ja eivät suuremmin häiritse kokonaisuutta. Neljän minuutin kohdalla alkaa oma suosikki osuus ja biisi loppuukin nille paikkeille sopivasti, että varmasti jää kalloon soimaan. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Y-Zone - +PAGE 05.10.2004

Y-Zone - +PAGE
Tosi huippu melodia joka tarttuu kun puuro kattilan pohjaan. Muutenkin oli kaikki hyvin kohdallaan. vielä hieman pientä säätöä ja se on kympin paikka.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix) 28.07.2004

Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix)
Tosi hyvä biisi. Emotionaalinen ja kaikki tuntuisi olevan hyvin balanssissa. Melodiassa on pieniä vivahteita johonkin tuttuun biisiin mutta en muista mihin, mutta hei pakkohan niitä on olla.

Tosiaan miksauksesta en osaa sanoa mitää kun tällähetkellä ei ole sellaista laitteistoa käytössä, mutta pitempi olisi saanut kyllä olla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - Return Of Nosmo King 20.07.2004

Krzysztof Radomski - Return Of Nosmo King
You must be grazy coz you make this sounds so nice. =) Well. Make more this kind of music. REALLY ROCKS..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Unikoi - Seduction (digeon remix) 21.07.2004

digeon - Unikoi - Seduction (digeon remix)
Aika laatu tavaraa oot saanu kolmen päivän aikana tehtyä. Kaikki toimi kuten pitääkin, miksauksesta on vaan vaikea tällä hetkellä sanoa mitään kun on sellaiset huonohkot kuulokkeet. Ihan virkeän kuuloinen ja monipuolinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Waterproof - Dream Time(orginal edit) 27.07.2004

Waterproof - Dream Time(orginal edit)
Tosi hyvät melodiat löytyy. Pitäis vaan saada hieman voimakkaammalle kaikkia ääniä. Muuten kuulostais olevan kutakuinkin tasapainossa. Hyvää työtä kuitenkin kun hioo hieman
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jinx - Help Me 07.12.2004

Jinx - Help Me
Kappale alkaa tosiaan magneettisesti ja tälläinen soundimaailma tosiaan puree ihan pirun hyvin. Kaikua on käytetty kohtuudella ja kappale voisi vaikka jatkua loputtomiin johtuen sen luomasta uuden mahdollisuuden tuovasta mielikuvasta. Ainostaan pientä säätöä rumpuosastolle ja enkä vokaalit niin...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1986 - Sunlight (Soundseekers Radio Edit) 14.06.2004

1986 - Sunlight (Soundseekers Radio Edit)
Tosi rentoa meininkiä. En kyllä ole aikaisemmin kuullut kyseistä musiikki tyyppiä, mut pitää alkaa kuunnella tästä eteenpäinkin breikki biisejä sen verran hyvä kappale oli sentään kyseessä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electron - The Victory 22.07.2004

Electron - The Victory
Alku toimi ihan moitteettomasti ja odotukset oli jo älyttömän korkealla. Ei nimittäin minun korvaan sopinu tuo nopea nuottien vaihto vaan olisi pitänyt tehdä jonkunverran pitempiä nuotteja. Loppupelissä kuitenkin Tosi hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJNizu - Waste of time 10.05.2004

DJNizu - Waste of time
Ihan hyvä biitti. itse tykkäsin ainakin tosta päähän tarttuvasta äänestä. oisitpa lopun hionut vielä hieman pehmeämmäksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - Final Dream 17.05.2004

Nectino (Vanhat) - Final Dream
Arpeggio rulaa.. ihan kivan kuuloinen hei!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charayana - Liberation [original vocal mix] 26.04.2004

Charayana - Liberation [original vocal mix]
Aika tavanomainen kokonaisuus, vaikka en voi sanoa että itsekkään parempaa osaisin. Ihan hyvin toimii...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mark Vera - Laser Squad (Mission Recalled) 28.06.2004

Mark Vera - Laser Squad (Mission Recalled)
Erittäin hyvä. Tykkäsin Melkein kaikista Soundeista mitä olit käyttänyt tuossa biisissä. Ainut oli toi vocin pätkä mikä hieman rikkoi kokonaisuutta tuosta biisistä. Siis tarkoitan tuota mikä toistu koko kappaleen ajan silleen väliajoin. Jatka vaan tuollaisen musan tekemistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jet-z - Wiped Tears (Jole Radio Remix) 20.07.2004

Jet-z - Wiped Tears (Jole Radio Remix)
Tässä oli kyllä ihan raikkaan kuuloinen melodia ainakin omasta mielestäni. Ei ole ihan samanlaista sattunu vastaan, mutta kyllä sitä parempaakin on kuultu ja tullaan varmaan sultakin kuulemaan. Vokaalit sopivat erityisen hyvin tähän biisiin. Pituuski oli just "nappi".
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - En ansaitse 10.12.2004

Enkeli - En ansaitse
Tosi hyvä lauluääni ja hyvät sanoitukset ja rakenne. Pitää vaan huomioida että ääni tulee aika pahasti särkien sydämenkin. =(

Kommentti kappaleesta Kuuntele ocean - My Shadow 23.06.2004

ocean - My Shadow
Vokaalit pois vain ja jotakin parempaa tilalle. Muuten kyllä erittäin hyvät soundit vaikkakin jotakin rumpuja olisi voinut hieman lisää väännellä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Siellä missä sieluni nauraa 03.03.2006

Enkeli - Siellä missä sieluni nauraa
Hienosti sanoitettu, vaikkakin sanoista jää hieman varjoon osa, koska laulu tulee aika hiljaa. Kaunis ääni ihan, mutta vaatii ehkä hieman harjoittelua tiettyjen transienttien ja voimakkuuden vaihtelujen suhteen. Piano kuulosti oikein hienolta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MjN - Sano mua rehtoriks 18.08.2004

MjN - Sano mua rehtoriks
Aika kipee biisi =) Oon kuullu tätä kappaletta jo ihan sikana ja nyt erehdyin tulemaan pyörähtämään kuuntelemaan ja eikun vaan kuulostaa yhtä hyvältä. Hitti mikä hitti..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele YAKARI GEAR - Eye Am The Rasta ( With My Ghettoblasta 29.11.2004

YAKARI GEAR - Eye Am The Rasta  ( With My Ghettoblasta
Ei ainakaa ihan mitään perinteistä kamaa. Tosiaan kuulosti hyvin rakennetulta tuo koko biisi kokonaisuus. Alku alkaa kivuttomasti basso linjalla jonka jälkeen saa mukavan kuuloiset rummut kyytiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Ignition (original mix) 21.06.2004

C-4 - Ignition (original mix)
Tämä on sitä mitä musan pitääkin olla.

Paisi ehkä pitäisi tiivistää tuota vähäsen lyhemmäksi.9

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Turn Me On [version 1.3] 21.06.2004

C-4 - Turn Me On [version 1.3]
Vähän enempi tuohon "turn me on" ääneen potkua lisää ainakin omasta mielestäni voisi saada, mutta hyvä näinkin. Tasokasta menoa on todellakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ocean - Analoque 23.06.2004

ocean - Analoque
Tämä on kylää erinomainen. On sidiä rääkätty ihan kohtalaisesti(tai ainakin kuulostaa siltä). No ainut huono oli tuo erittäin korkealta taajuudelta vinkaiseva ääni.
9