Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 10 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taleamus - Epic Lullaby (2008 Mix) 19.02.2009

Taleamus - Epic Lullaby (2008 Mix)
Ihan hieno versio tääkin on eikä sun työkiireet oo vaikuttanu ainakaan musiikin laatuun. Tosin täytyy kuunnella kuulokkeet päässä vielä koska kuuntelen tätä samalla kun kirjoitan läppärin kajareista niin en kuule bassoa tai muita hienouksia. Kokonaisuudessaan minun mielestä melkein parempi kuin alkuperäinen ja ysärin saat ;D...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ginipigs - Pertsa 11.01.2006

Ginipigs - Pertsa
Täytyy sanoa että, tää on näistä muista biiseistä kaikista paras!!! Kyllä Rocks! Biisi on kaikilta osin hyvin tehty, melodiat ja biisin sanat on loistavia. Arvosanaksi annan kympin on niin hyvä ja läppä biisi. Taas mikserissä yksi hieno projekti ja onneks olkoon pääsitte eroon siitä LOFI versiosta. ;-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nocturna - Hard in the club 07.01.2006

Nocturna - Hard in the club
On ainakin omaperäistä, en sanoisi että huonoa vaan hyvää mutta ei ihan soinnu minulle muuten biisi on laatu kamaa siitä pointsit. Tässäkin on hardtrancelle ominaisia piirteitä eli genrestäkin pisteitä :-). Melodiassa on ainakin panostettu, mutta instrumenteissä ei niinkään niitä olis voinut olla enemän. Ihan hyvä biisi mutta kun siinä ei ollut niin montaa instrumenttiä käytetty se alkoi kuulostaa vähän pitkäveteiseltä. Kick kyllä jyräs muittenkin edestä!!! siitä plussaa. Lopuksi vielä niistä tempon vaihteluista ne kuulosti ihan hyviltä, niitä lisää sun muihin tuleviin biiseihin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mark Vera - Orionesque (Faceless Remix) 04.12.2005

Mark Vera - Orionesque (Faceless Remix)
Hyvä on biisi!!! Ainakin osaat tehdä biisit kunnolla loppuun. Eiks hardtrancen kuuluis olla nopeempi? Eikä tän biisin tempo tee tätä biisiä ainakaan huonoks, biisi ois saanut olla tietty pidempi mutta, muuten hyvä :) Täytyy vielä sanoa että, toi spacesynth on tarttunut tähänkin biisiin aika hyvin kun vertaa tätä muihin sun kappaleisiin... Genrestä jos sanoisin vielä pari sanaa niin onhan tää ehkä hardtrancea mutta, on kuitenkin aika rajamailla ja onhan siinä käytetty hardtrancelle tuttuja instrumentteja. Elikkä kai tää on sitä ja pienistä puutoksista huolimatta arvosana = ??? :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caamos - Liquid 07.02.2006

Caamos - Liquid
Oot sitte sinäkin tehnyt tälläsen tykki biisin aivan mahtavaa, tästäkään ei puutu sitten mitään. Ensinäkin melodia puoli on hyvä ja sit toi piano juttu aivan hieno, voksut on hienot kans. Kerrassaan ammattikamaa ja kymppi täst on pakko antaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taleamus - In Your Ice (Progressive Mix) 08.11.2005

Taleamus - In Your Ice (Progressive Mix)
Aamu musiikkia :)) mulle menee melkein kaikki aamulla soitetut trance kappaleet koska silloin on väsynyt ja kuuntelee sitä jotenkin alitajuisesti... Okei biisissä ei ole mitään vikana mutta ehkä tämä ei ole tehty minulle... compressorista plussaa :))
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stromstörung - Lebensdauer (2005 Edit) 29.10.2005

Stromstörung - Lebensdauer (2005 Edit)
Aivan paras biisi :) Tää menee vähän kuin juna raiteilla jossain kohdin ja muutenkin soundit on hyviä, ois tässä biisissä saanut olla vähän enemmän menoa mutta mitä tässä jaarittelemaan...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BcP - Solid (Vocal Edit) 07.02.2006

BcP - Solid (Vocal Edit)
Täähän on ihan sairaan tykki biisi, tästähän ei puutu mitään ja vielä oot aivan mahtavat voksut hankkinut tähän. Keep it that way!!! :-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Jonon Viimeinen 05.11.2005

Kongo - Jonon Viimeinen
Pirteää poppia tulee oikein kesä fiilis näin syksyisenä päivänä. Tosiaan biisissä ei oo mitään turhia laulu sooloilua joka on hyvä ja osaatte vielä soittaakin hyvin. Eli jävla bra.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele invert - konsentraatio 14.11.2005

invert - konsentraatio
Aika tummaa matskua ihan hyvää psykeä ja kunnon astral meininkiä... Tästä ei oikeastaan puutu mitään olennaista hyvät on instrumentit ja kaikki muu... Olisin ehkä halunnut pikkasen enemmän muutosta biisiin tai enemmän pituutta mutta mitä minä olen siitä päättämään... Kerrassaan kunnon tavaraa.
9