Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 391 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Moonstone 19.11.2012

Zomby Woof - The Moonstone
Kyllä nerous loistaa läpi, varsinkin noissa laulusovituksissa, jäätävää menoa... ehkä tuossa kertsissä olisin kaivannut räjähtävämpää laulantaa mutta se lie makuasia... Lyriikat meni yli hilseen mutta se ei MINUA haittaa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Yötä vasten aamunkoittoon 19.11.2012

P. M. Kostiainen Project - Yötä vasten aamunkoittoon
:D no jos mua on soimittu epätarkoista genrettelyistä niin sanonpa vain ettei se tämäkään mitään metallia ole, eikä se siksi pelkän tilusoolon avuin muutu :D mutta se genrestä koska biisihän on selvästi maistron parhaimpia saannoksia riffeineen kaikkineen! Saundipolitiikka sama kuin aijemmin mitä on tullu kommentoitua mutta lisää tämmöistä sävellys/sovituskamaa, pliiz. Btw, ja vierailu ihka oikeassa studiossa pienen treenin kera ei tekis pahaa vaa hyvää ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Pallosalama 19.11.2012

P. M. Kostiainen Project - Pallosalama
"humala kun puhuu, minä vaikenen".. mahtavaa! :D Biisi on helvetin rosoinen ja yksioikoinen suoritus mutta siinä on myös toisaalta jotain rehellistä. Mutta tässä nimenomaan loistaa nyt noi yksinkertaisen nerokkaat lyriikat mielikuvamaalauluineen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Kilo paskaa 19.11.2012

P. M. Kostiainen Project - Kilo paskaa
Hyvinhän se parta on näyttäny kasvavan :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infinia - Mind's Eye 16.10.2012

Infinia - Mind's Eye
Juu, se basisti niputtaa tän hyvin kasaan, se on tää puuttuva lenkki tässä bändissä. Ja himppunen nyrjähdystä sävellystyöhön koska proge tavallaan huutaa sitä, muttei liikaa kun keitto on jo hyvin muuten kasassa! Hyvää työtä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infinia - Break And Bleed 16.10.2012

Infinia - Break And Bleed
Nönii! Nyt alkoi pelittämään täälläkin päässä, Porcupine Tree-fanina en voi olla dikkaamati tästä rainasta aika helvetisti :) Jotenkin se edellinen biisi oli liian Stratovarius-tyyppinen kasariveto ja se ei jyskyttänyt sydämmeni tahtiin... Tämä tekee. Aivan upea sävellyskohta toi 2.20 alkava kohta, nannaa korville! Yksi asia mikä tästä nyt jotenkin puuttuu on basso. Hyvällä basistilla varustettuna en näkisi teillä mitään esteitä sukseeseen..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Pardon Mr.Hardon 16.10.2012

AlfaKalle - Pardon Mr.Hardon
Pardon Mr.Hardon Harman Kardoneistani kuulostaa melko hitaasti aukevalta AlfaKallelta, mikä sikäli on hyvä juttu kun miettii että kaikki hyvät biisit kuulostavat ensin hieman, himmeiltä... Toisella kuuntelukerralla tämä aukeaa jo paremmin. Saundit ovat todella muoviset, kovat, toisaalta käy tämmöiseen avaruusmusiikkiin. Anyway, yksi suosikeistani on palannut rikastuttamaan Mikserin musiikkitarjontaa eli kynybin pajautan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jusuf Julma - Seezen Bög 15.10.2012

Jusuf Julma - Seezen Bög
Eikös tää oo jotahi dubsteppiä tai jotain? Juu, nää Jusufin sekoilut ei ole päässy vielä täällä päässä unhoittumaan..

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Rippeet (2010) 15.10.2012

ARTOmusic - Rippeet (2010)
Melko hiljaiselleen masteroitu tämä versio. CMX tulee mieleen yleisilmeestä ja jotenkin laulajankin saundista, tekstit ei kuitenkaan edusta Yrjänää niin paljon.. Melko vakuuttavaa jälkeä, toi kertsin idea on tuttu jostain. Tähän vähän omaperäisyyttä hippunen messiin niin johan voisi alkaa pelittämään!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Rug Harness - Forever Alone 15.10.2012

The Rug Harness - Forever Alone
Melko perinteisellä riffillä lähdetään, ja jankataan aika vitun kauan. Ei siinä. Toi laulu taitaa olla tahallaan noin sinnepäin lausuttua, siltä ainakin kuulostaa. Tää parantaa kuin sika jouksuaan loppua kohden! Tää on sekoitus Hurriganesrokkia ja brittipunkkia, outo blendi!?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Finite Earth Project - Pale Blue Dot 15.10.2012

Finite Earth Project - Pale Blue Dot
Jotain Indie-genren matskuahan tämä lie..? Mun makkuun ei ole noi puhutut samplet, tuo mielestäni aina semmoisen teennäisen fiilarin biisiin.. Kate Bush on tainnut joskus onnistua siinäkin. Tässä sävellyksenä on miellyttävä pohjavire, dikkaan tämmöisestä hiukka haikeasta fiilistelystä kyllä. Saunditkin mukavan nukkavierut :) soitto vähän epätarkkaa, siinä päällimmäiset..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Gonna Be OK 15.10.2012

Faro - Gonna Be OK
Toi laulajan englanninääntämys tarvitsisi hieman harjoitusta, pehmeyttä tai jotain.. muutenhan tämä on varsin uskottavaa, tämmöisessä rokissa missä laulu on noin paljon esillä huomio kiinnittyy siihen vain kovimmin. Musta Farolla on tarttuviampiakin biisejä kuin tämä ralli, tää on vähän kasvoton, hukkuu muihin radiosta kuultaviin rainoihin..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klawie - IBM Excursion 15.10.2012

Klawie - IBM Excursion
Taide-elokuvampa :) ihan hauska draama tässä, paljon matskua eri kerroksissa, ehkä liikaakin. Simppelimpikin olisi voinut toimia, noi viulunvingutukset kun kulkivat koko biisin läpi niin hektisinä niin tekivät vähän levottoman fiiliksen tähän. Ei tää paska ole, instrussa kokovaikutelma on vaan niin tärkeä kun ei ole laulu tms viemäsä huomiota kokoajan epäolennaisuuksiin..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Välitilassa 15.10.2012

Anna Sipilän Lapsi - Välitilassa
Hienot Metallica-kitarat(Ride the Lighting/puppets)! Tämä olisi voinut toimia hyvin noin perkussiivisellakin tatsilla, tosin biisi vie erillalailla kun bändi sitä vie.. Tämä on aika laadukasta matskua, pidän tästä enemmän kuin siitä aijemmasta. Hyvähyvä! Btw, noi lyriikat voisivat mennä hyvinkin pateettisuuden puolelle ottaen huomioon aihepiirin, mutta tässä tapauksessa niin ei käynyt kiitos hienovaraisen asiaan paneutumisen, siitä plussaa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infinia - Unto The Breach 15.10.2012

Infinia - Unto The Breach
Juu, erittäisen pro-meininkiä on saundit ja kaikki, sillä saralla earcandyä! Tämä on biisinä melko kuultua matskua, odottelin jotain koukkua/poikkeavaa mutta sitä ei tullut. Pidin enemmän akustisesta Infiniasta tämän perusteella, täytyy kuunnella siis enemmän tuota metallipuolta että saa syvemmän käsityksen asiasta :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1MA - Ready to Rock - 1MA - Viimeinen rukous 15.10.2012

1MA - Ready to Rock - 1MA - Viimeinen rukous
Nooh, onko tässä kyseessä Mikserin sessioprokkis? Jos niin sitten ymmärrän miksi tässä osa-alueet kuulostavat niin irrallisilta toisistaan. Ihan hyvää saundia ja lyriikkaa mutta räppäys jotenkin hajanaista, ei kovin tiukkaa. Kertsi ihmetyttää sekä sanomallaan että.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Naamapalmu 15.10.2012

P. M. Kostiainen Project - Naamapalmu
Nirvana tulee kovasti mieleen riffittelystä. Ei oikein mielestäni toimi tuo säkeistön kitaran ja laulun samantapaisesti menevä melodiakulku, joku koukku tästä muutenkin puuttuu mitä Kostiaisella on yleensä keitossaan..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Julia's Window - The Rat Race 03.10.2012

Julia's Window - The Rat Race
Oli ihan pakko tulla tsekkamaan tekkeekö joku muunnelmaa Black Flagistä kun toi kuvalogo oli niin yhtenevä... mutta ei tämähän onkin ihan omaa mättövä tämä :) hyvät Nine Inch Nails-sävärit tulee, aika kova yrittämisen meininki, ehkä liikaakin, himppu rennommin niin tää vois olla täydellistä. Täytyypä tutustua muuhunkin matskuun..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Medusa 01.10.2012

Faro - Medusa
Tarkennus äskeiseen kommenttiin (valitettavan usein nääs luomassa "mattoja" sun muuta paskaa) tarkoitin siis kosketinsoittajia yleensä taustasoittajina, en siis tätä kyseistä hlötä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Medusa 01.10.2012

Faro - Medusa
No ompa kova meno, prkl! Ja täytyy sanova että hienosti nostettu tuo kiippari tuolta ns. pääosaan varsinkin tässä biisissä (valitettavan usein nääs luomassa "mattoja" sun muuta paskaa), noilla melodiantajuilla täytyykin! Mitä näitä biisejä on tässä tullut kuunneltua muutama niin hyvä himpun vaihtoehtoisen/kaupallisen liiton sumpin olette saaneet aikaiseksi. Laulaja voisi hieman tosin hioa tuota artikulaatiopuolta, se on aika kulmikasta ajoittain, mutta tämä kritiikki ei liity laulutaitoihin jota näyttää olevan. Hieman "ilmaa" lauluun voisi olla avaintekijä.. Bändin nimi ei myöskään herätä kovin suuria mielihaluja mutta nythän tämä meni jo paskan jauhamiseksi.. Hyvää settii!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Siipirikko (Final) 28.09.2012

T.Rautakari - Siipirikko (Final)
No täältä palaa. Saundit ei oikein palvele nyt kokonaisuutta koska biisi ei oikeastaan ole paskempi.. Jotain suomipopmaneereita karsimalla ja kunnon tuotannolla voisin kuvitella että herättäisi suuriakin tunteita iskelmäradion taajuuksilla, onhan siellä jotkut helvetin Finlanderssit ja Mambatkin pärjänneet, helvattu! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Sano, Saatana! 28.09.2012

Anna Sipilän Lapsi - Sano, Saatana!
Ozzy Osbournen soolotuotanto tulee tästä etäästi mieleen, sinäänsä liippaa läheltä Sabathia, muuten on kyllä vaikea kuvitella samanhenkisyyttä, mutta olisipa kiva kuulla se alkuperäinen versio... tästä sen verran että lähinnä tulee mieleen Kaija Koo goes Heavy Metal.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dog Full Of Acid - Hengitä 28.09.2012

Dog Full Of Acid - Hengitä
Tästä välittyy kova tekemisen meininki, ei mitään puolella teholla suollettua räppistä mihin valitettavan usein törmää täällä-kin.. Mielenkiintoiset rakenteet, vaihtelua ja räppääminen tarkkaa ja sivaltavaa. Mulla tulee sen yhden jenkkiräppärin matsku mieleen, sen joka lauloi sen Michelle Pfeifferin leffan soundtrackillä, ooeeooeeää en muista, joku rastapää se oli? Jep, hyvä veto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacke kisabiisit 2009-22 - Jotkut ärsyttää mua 28.09.2012

Snacke kisabiisit 2009-22 - Jotkut ärsyttää mua
Hieno biisi! Tässä on semmoista vähäeleisyyttä ja hienon hienoa koukkua kertsissä... HH osaa kyllä riimitellä hyvin aina mutta tämä iski allekirjoittaneeseen, juuri tämä Lyriikka. Bueno!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele EREKTIO NOLLA ULTRA 666 - Uuden Jerusalemin sammunut kajastus 25.09.2012

EREKTIO NOLLA ULTRA 666 - Uuden Jerusalemin sammunut kajastus
Mä en nyt päässyt sisälle tähän tarinaan, tai eihän tämä mikään tarina edes ole mutta todella haastavaa mulle ymmärtää tämä symboliikka, mutta se ei tietenkään mitään tarkoita etten minä tätä ymmärrä.. ;) "musiikkipuolella" tää oli aika kammottava kokemus, hyi hitto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - M706-8073421 25.09.2012

R-iQ - M706-8073421
Wouuuuuaaaoouuuuu... :D jepa, prkl kun kuulostaa hyvältä! Kannattaa todella humpata yöllä jos tulee näin intensiivistä biittiä ilmoille. Loistavasti kestää draamankaaren, pysyy mielenkiinto yllä loppuun asti vaikkakin oli vähän melodiaköyhää pumputusta. Olisin ehkä halunut kuulla noita "säksytyksiä" jotka oli taustalla enempi mutta JUST NÄIN EIKÄ MELKEIN!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sons Of Jodocus - Ilta Kapakassa 25.09.2012

Sons Of Jodocus - Ilta Kapakassa
Juu-u. Tämmöistähän tämä taisi olla viime kerrallakin, mutta täytyy sanoa että jos tämä todellakin on "nyhjää tyhjästä"-periaatteella toteutettua rainaa niin aika hyvin! Mulla oli jopa välissä aika hauskaa :D tämän jo jaksoi kuunnella loppun asti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Modestz - Memento 23.09.2012

Modestz - Memento
No eihän tässä muuten mutta tämä on vähän tylsä. Toi melodiakulku ei ole virtuoosimmasta päästä, ja vähän tuppaa junnaamaan kokonaisuus. Biisi muuten on melko harmiton, menee tällei taustalla helposti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Kapitalistin joulu 23.09.2012

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Kapitalistin joulu
Jaa, musta tämä biisi on todella ajankohtainen juuri nyt täällä YT-Suomessa.. :/ noi älisemiset tuolla muuten mallikkaasti toimivalla laulupuolella vähän häiritsevät, onko kyse siis jostain huumoripläjäyksestä? Sanoja olisi voinut myös hiukka hioa, riimitellä huolellisemmin jne, muutenhan ne on oikein hyvät ja kantaaottavat. Summaus siis on että yleisilme on hiukka sekava mutta biisi myös melko lupaava, puleerausta odotettavissa sovituspuolella :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Kapitalistin joulu 23.09.2012

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Kapitalistin joulu
Jaa, musta tämä biisi on todella ajankohtainen juuri nyt täällä YT-Suomessa.. :/ noi älisemiset tuolla muuten mallikkaasti toimivalla laulupuolella vähän häiritsevät, onko kyse siis jostain huumoripläjäyksestä? Sanoja olisi voinut myös hiukka hioa, riimitellä huolellisemmin jne, muutenhan ne on oikein hyvät ja kantaaottavat. Summaus siis on että yleisilme on hiukka sekava mutta biisi myös melko lupaava, puleerausta odotettavissa sovituspuolella :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Humppakuutio 23.09.2012

P. M. Kostiainen Project - Humppakuutio
No jaa. Ei tämä ollutkaan hassumpi tämäkään... ottijatuota :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Humppakuutio (LautaJaskan tanssilavaversio) 23.09.2012

P. M. Kostiainen Project - Humppakuutio (LautaJaskan tanssilavaversio)
Kyllä tämä versio ehkä toimii biisin kieliposkessa tehtyihin sanoituksiin paremmin, ja onhan tää tosi humppamainen veto :) voi ristus miten erillaiseen matskuun täällä Mikserissä törmääkään, huomaa sen selvemmin pienen tauon jälkeen...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Clown 23.09.2012

Death Generation - Clown
Kyllähän tää on aivan helvetin vakuuttavaa genressään, ehkä hivenen sielukkuutta lisää lauluun mutta voipi olla makuasia, onhan toi sairaan vakuuttavaa sekin... voivoi, tulee mielihalu alkaa taas louhimaan skitalla rankemmin kun tämmöistä kuuntelee.. tää etenee kuin panssarivaunu!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kode & M. N. - Lasiin emme sylje 23.09.2012

Kode & M. N. - Lasiin emme sylje
:D hillitöntä veivuuta! Nyt skitatkin jyrää erillalailla, bra! Kostiaisen ja Milon äänet käy yllättävän hyvin yhteen vaikka kysessä onkin samantapaiset raspikurkut, yhteislaulu oli uskottavaa! Muutenkin tuntuu että poijjaat tietää mistä laulavat.. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kode & M. N. - Mä Skrivaan Sun Nimees... 23.09.2012

Kode & M. N. - Mä Skrivaan Sun Nimees...
Onx nää ne halvemmat koskettimet? :D onhan tää melko sielukasta vääntöä! Noi skitat on jossain aivan liian takana ja sotkeutuu koskettimiin liikaa.. ehkä kokonaiskuvaa olisi voinut levittää vielä tms. jepajepa
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Margen Barhaat... - Mä Olen Kojak... 24.05.2012

Margen Barhaat... - Mä Olen Kojak...
:D printteri heittää keikkaa?? :D tää on kuin suoraan mun elämästä! Marge se alittaa itsensä kerta toisen jälkeen..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apus - Elämä 24.05.2012

Apus - Elämä
Laadukasta settiä täytyy sanova! Lyriikat ei kyllä avaudu mulle valitettavasti, elämä aiheena ehkä liian iso pala purtavaksi 4 minuutin biisiksi ja ihan ylipäätänsä, parempi nimi tälle olisi voinut olla nokkospuska :)... tuntuisi siltä että on yritetty liikaa noiden sanojen kanssa, ryppyotsaisuutta voisi karsia. Mun mielestä nokkospuskaan juu, mutta tuo "kiivetään talon katolle" jne menee jo korniuden puolelle. Tulipas nyt oikein urakalla soimittua tuota lyriikkapuolta, hyi mua. Mutta toisaalta lyriikat on tämmöisessä Suomeksi lauletussa niiiin tärkeät, Englanniksi voi jaaritella helpommin liirumlaarumia.. Laulu sen sisään oli tosiaan uskottavaa ja tuon ikäiseltä jampalta! Soittopuoli ja toteutus oli myös laadukasta mutta olisihan tässä voinut olla vieläkin enempi omaa sotkua mukana, melko kuultua Mokoma/Stam1na/CMX-akselilla edetään mutta toki tuolle genrelle on kysyntää vaikkei se välttämäti mun genre olekkaan.. kaikesta huolimatta heittämällä laadukkaampaa Mikseri kauraa kuin yleensä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Decay of Society 02.05.2012

Death Generation - Decay of Society
Zakk Wylden jalanjäljissä mennään niin laulusaundillisesti kuin aksentillisesti :) ton kertsin kierto on mun mieleen, hauskan pienieleinen jippo mutta toimii! Soittopuoli on mielestäni niin rentoa ja hyvää ettei se tuosta voi juuri parantua. Seuraava juttu mitä voisi bändin kesken miettiä niin jos löytäisi jotain uutta/omaa tähän puhkikuluneeseen Stoner-genreen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Ei pitänyt, ei 21.04.2012

Peloukoufa - Ei pitänyt, ei
Misä kannut? Semmoista akustista rämpytelmää, ihan ookoo mutta ei tämä ainakaan palikoita uuteen järjestykseen laita jos ajattelee sävellys/sovitustyötä. Tuosta laulusta, onko siinä semmoinen pienehkö huumorimeininki päällänsä vai miksi toi riimittely on noin "jämäkkää"? :) pientä rentoutta sinne kiitos, ja biisi olisi voinut näin kokonaisuutena ilman kannuja olla himpun lyhyempi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anaalitappi-O - Anal Defea-t 21.04.2012

Anaalitappi-O - Anal Defea-t
Tuli mieleen tuota alun bassorumpuliitosta bändi nimeltään NomeansNo, vähän itseasiassa koko biisistä. Tyrmäkkä toi basso suotana :D melko kohkaavaa meininkiä, olisko tässä ollut ajoittain jopa jotain järkeäkin sitten edellisen analtapin?

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Opportunity 21.04.2012

R-iQ - Opportunity
Hyvvää settiä Rikulta taas. Mahtavan fiiliksen tekee noi paneroidut kilkuttimet :) biitti vie kuin puukkohipat ja sävelkukuissa on mukavia fiiliksiä ala Aphhex! Mä en hlökoht dikkaa noista "puhutuista" läppäsampleista oli ne efektoituja tai ei mutta ei se tätä rainaa huononna tällä kertaa. Mahtia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Minä, sinä ja balalaika 21.04.2012

P. M. Kostiainen Project - Minä, sinä ja balalaika
Hyvää sait aikaiseksi, tää toimii yksitoikkoisuudessaan loistavasti, hyvät melodiat ja kierrot, koukuttaa kuuntelemaan toistamiseen! Kokeileppa tohtor´sedän mieliksi joskus tuota laulua puhtaammalla moodilla (ei tartte täysin kuulasta edes olla), olisi ihan mielenkiintoista kuulostella sun normaalia lauluääntä koska siellä näyttäisi olevan ainesta... nyt tuo rohina meni paikoitellen taas överiksi, siis my humble opinion ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pohjoinen - Vasara 17.04.2012

Pohjoinen - Vasara
Pau Pau?? :D ei hitsi.. Noh, biisi aika takuuvarmaa stoneria, lauluineen kaikkineen, Sapattivuosi tulee vahvasti mieleen tuosta laulun ja bändinsoiton symbioosista.. Pieni tiivistys paikallaan niin hyvää tulee. Pau Pau! :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sielu 013 - Korven kyynel 17.04.2012

Sielu 013 - Korven kyynel
Vähän epätasapainoisen kuuloista, soitto kyllä kulukee pojilla, nättiä fiilistelyä.. tumppu äänenlaatu kätkee sisälleen tyylitajuista jamittelua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nartum - Behind These Walls 17.04.2012

Nartum - Behind These Walls
No johan on soppa! Kitarat ja jouset ovat melkoisessa symbioosissa, en oikein tiedä kumpi syö kumpaa? :) Eikös tää jonkinsortimentin pooppista oo?? Tätä pitäisi jontenkin selkeyttää, sävelkulkuja erotella tms, nyt paljon hyviä aineksia miltei päällekkäin sikinsokin, kahden erillisen biisin samanaikainen soiminen päällimmäisenä fiiliksenä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Margen Barhaat... - Toivoton VarastoPoika.1.(paco doble) 16.04.2012

Margen Barhaat... - Toivoton VarastoPoika.1.(paco doble)
voi ristus... tavallaan olen sanaton mutta sanonpa kuitenkin että noin huonosti riimiteltyjä sanoja en ole kuuna päivänä kuullut! :D menikö siellä yksi kohta yhteen? Onneksi olkoon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Heroes ( Bravemen ) Highlands 16.04.2012

Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Heroes ( Bravemen ) Highlands
Jaa että leffaraitaa juu, no mikäpä ettei. Vähän on taas levotonta :D ja joitain häiriöitä, särisee jossain, joku buustaa yli.. Tuota, tässä oli kyllä järkeä mutta hieman jäsentelyä vaatii, osat oli kelpoja mutta kokonaisuus vaatisi hieman, kokonaisuutta :) siis miten mä nyt tän selittäisin.. ja vois olla että kuvakin selkeyttäisi tätä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Bird Of Peace (Orchestral Version) 13.04.2012

Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Bird Of Peace (Orchestral Version)
Olisko noiden harppujen osalta saundit vähän kovat, pientä pehmeyttä sinne tai sitten ei kuulokkeet toimi tässä... hauskoja poikkeamia skaaloissa siellä täällä, en tiedä kantoiko kokonaisuutta mutta piristäviä... oisko sovitus myös vähän lillapit "täynnä"? Tämä oli semmoista settiä että kyllä täytyy dikkailla oikeasti klassisesta enempi että tätä voisi syvällisemmin tulkita, nyt jää vähän puolitiehen tämmöisellä vanhanliiton altsupunkkarilla :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Miss Bratislava 11.04.2012

Kalashnikov - Miss Bratislava
No ompas Leevi-henkinen biisi Kalashnikovilta.. pojilla on aijemmin ollut persoonallisempaa matskuakin tarjolla. Hitsi, eihän tässä mitään vikaa kuitenkaan ole, tutut elementit toimii, nättiä mutta hiukka kuultua, paitsi tietenkin lyriikat :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirveli - Numeroidut muistot 11.04.2012

Kirveli - Numeroidut muistot
Se maustekko? Mausteikko. Huomaa ettei rumpujen ohjelmoija ole rumpali :) ollaanko tässä tosissaan? Taustat oli mutta laulu on vähän niinkuin rautakanki perseessä laulettu, ei nuo naurunpyrähdykset ainakaan auta asiaa :D no biisi itsessään oli ihan vievä mutta toteutus on kyllä pahasti puolitiessä... sori.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazer Strip - Alone Against The World 11.04.2012

Gazer Strip - Alone Against The World
Hienosti kantoi pituus sisällön, ei kait sitä tartte pitempää ollakkaan jos eijole pakko :) Palmilla oli joskus biisi "hole in the farm! joka oli jotain tätä pituusluokkaa ja ihan tarpeeksi oli sekin :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Millennium Hand - Bad Hair Day 11.04.2012

Millennium Hand - Bad Hair Day
Joku soittaa selkeästi Amerikkalaisella skitalla tms maadoittamattomalla kun ei meinaa hurinan alta saada selvää soitosta :D bad hair day... en tiijä kun ei ole semmoisia, vituttaa toi vinkuna, mitä vittua?

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Vanha Mantteli.(soul.jazz,pop).. 11.04.2012

MarcoN. - Vanha Mantteli.(soul.jazz,pop)..
Miloon voipi luottaa aina voi je :D mutta ei toi tsippatsuippadippadaa tuossa alussa tästä jatsia tee :D :D :D kiitos piristyksestä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autotallirallijoukko - Lehmät 11.04.2012

Autotallirallijoukko - Lehmät
Kyllä sitä on paskempaakin kuultu täällä, en vain muista milloin :D tekisi mieli miinustaa yksi piste tuosta streittariudesta..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele IPSM - IsoPaha SusiMies - Efraimin Lapset (Dj @ctive Remix) 11.04.2012

IPSM - IsoPaha SusiMies - Efraimin Lapset (Dj @ctive Remix)
Susimiehen lyriikat (ja biitit) on hyvää settiä :D hyvä esimerkki kuinka tehdään semmoiset riimit että kiinnostaa kuunnella ja ottaa selvää, suotana! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trail of Life Decayed - Domination Disease 11.04.2012

Trail of Life Decayed - Domination Disease
Huhuh, selkään tulee niin että nahka rullaantuu :O melkoosta jurmuutusta, ei anneta juuri hengähdystaukoa minkäänlaista, Meshuggahin hengessä eikä jäädä tippaakaan Norjalaisten jalkoihin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Advent (Mystical Adventure) 11.04.2012

Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Advent (Mystical Adventure)
Tosi vähän tulee tätä vatsaan täällä, piristävää! Ihan oikeita soittimia? Serkkutyttö vääntää cellolla hienosti, arvostan perinteisiä soittimia suuresti, ehkäpä myös siksi etten ymmärrä niistä juuri mitään. Kaunista. Hieman levoton sävellystyö kuitengi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indigou - Aradia 11.04.2012

Indigou - Aradia
Hiotut saundit, futaa hyvin, jopa ajoittain ylibuustatun kuuloinen mutta käy tähän kuin säröt rumpuihin. Tää oli jotenkin taijanomaisen vievää settiä, aika hienoja ja hienovaraisiakin jippoja siellä täällä. Olen yllättynyt ja posetiivisesti! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele isoah0 - Uplift 11.04.2012

isoah0 - Uplift
No helvattu! Se on tämäkin ihan sairaan tiukkaa settiä, ehkä hieman tavanomaisempi kuin toi toinen mutta kova se tämäkin... huomaatko miten toi Fall of Troy osuu kuin voisilmään :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele isoah0 - The Plague 11.04.2012

isoah0 - The Plague
Joo, huomaa vaikutteet, onneksi Prodigy ei ole ollut vähään aikaan kartalla niin ei haittaa ;) Tää oli hyvää settiä, olit nähnyt biitin kanssa vaivaa ja kokonaisuuden, sen näkee oikein hyvin. Tää imee hyvin mukaansa! Jos tälle pitäisi laittaa bändiverrokki niin Fall of Troy olisi aika lähellä fiilistä http://www.youtube.com...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuggumath - Desire of New Beginning 11.04.2012

Nuggumath - Desire of New Beginning
Juu, Nukkumatti osaa kyllä tän, ei tästä voi nillittää jos puhuu saundeista ja tyylitietoisuudesta, mutta vähän mä voisin nillittää tuosta alun melodiakulusta joka on kuultu noin satamiljoonaatuhatta kertaa, ei sillä etten haluaisi kuulla sitä jälleen kerran :) btw, biisi lähti hienosti käyntiin puolenvälin jälkeen, miksi biisin parhaat puolet on piilotettu sinne? Kuinkakohan moni jättää sen kuulematta tylsän alun jälkeen? Lopussa alku jopa lunastaa paikkansa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - Discontinuity 11.04.2012

MKDELTA - Discontinuity
Flipperi intro. Asennetta löytyy, mukavan naseva "laulu", saundit melko ohuet mutta toisaalta saundimaailma on rakennettu sillei että kauhee alapään boostaaminen vain sekotaisi pakkaa... mielenkiintoista, tanssitavaa trancehtavaa industrialvääntöä, ei paha!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eclipse Remains - Edge of Sanity 11.04.2012

Eclipse Remains - Edge of Sanity
Ompas köpöt kannusaundit ja kone oletan? Laulu on kuin sian röhkintää porstuassa :D on pimeän kuuloista mättöä indeed, en päässyt sisään tähän, tästä puuttui kokonaisrakenne, osaa toisensa jälkeen tms.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - Kotimaa 11.04.2012

Valtteri Ahonen - Kotimaa
Hieman mairea purskahdus oli, teennäiset sanat jotka hyppii asiasta toiseen, täytyy kyllä kuunnella uudestaan muttei noi mitään Nietzscheä ollu musta, sori :/ mutta se tunnelma oli tässä kyllä tavoitettu mikä lie ollut se tavoitekkin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Valkoinen morsian 11.04.2012

Steve Valley - Valkoinen morsian
Tää on Westerniä. Tai siis tää on Countrya. Tai siis sitä mitä se J. Cash soitteli, mitä se olikaan? Tää on hieno veto, sairaan intensiivinen laulu. Huhuh! Tähän jää vähän niinq koukkuun, tää on myös oiva esimerkki rainasta jonka vain toteaa huipuksi ja mitä ei voi analysoida vaan vain tuntea... Snacke eiku Herra H.n olen tavannut onnistuvan samanlaisen väkevästi, tietenkin omalla tavallaan hän.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - In your dreams 11.04.2012

4 Eyes Only - In your dreams
Tosi paljon tuli mieleen Porpucine Tree tästä mikä hämmensi minua suuresti 2 aijemman biisin perusteella! Tämän kolmikon minuun eniten uppoava biisi indeen, toi syntsapimputus oli mieleinen härskin kuuloinen :) lauluun ennemmän heittäytymistä niin son siinä. Teidän täytyy miettiä mennäkkö perinteisen hard rockin vaiko progahtavan hard rockin suuntaan, siinäpä pulma. Tää on hyvä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie 11.04.2012

MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie
mut oli tuossa hyvääkin settiä, taustat oli karaokesyntikoistaan huolimati ihan kelvot/tiukat ja räppäys sujui sanamääräänkin nähden hyvin, ehkä tämä oli himpun verran yllätyksetön mulle niin tuli oltua ehkä tarpeettoman tyly. T.Äpyli

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kujanjuoksu - Matoja parittelemassa 10.04.2012

Kujanjuoksu - Matoja parittelemassa
Juu, hitsi vie. Tykkäsin näistä Kujanjuoksun biiseistä kovasti aijemminkin fanittaen niitä, nämä uudet eivät tee poikkeusta vaikka joudunkin vain nykyisin seuraamaan niitä ;) Liekin ja Kuusumun Profeetan hengessä edetään mutta omin ehdoin. Ei tätä voisi paremmin tehdä, ihailtavaa soittoa myös!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Täysikuun aikana - Uneton intiaani ja mandoliini 10.04.2012

Täysikuun aikana - Uneton intiaani ja mandoliini
Tulee mieleen kaikkea hauskaa ja hyvää nuoruudesta, Godflesh - Keuhkot - Kumikameli - Butthole Surfers - Italolänkkärit ja naapurin tähtitieteilijä kylähullu..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj_Assburger - Living Pictures 10.04.2012

Dj_Assburger - Living Pictures
300, Hohto, Fight-club, Terminator 2, näin ensikuulemalta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Poronkusema 10.04.2012

P. M. Kostiainen Project - Poronkusema
Juu, hieman kusee toi rämpytys mutta lie rikos että tätä aletteisiin jankata eessuntaassun :D hauskaa perinnelaulun ja indierokin risteytymää. Se että kannattaako sitten himppu enempi harjoitella ennen ottoa tahi olla vähempi päissään niin on sitten se toinen juttu.. ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie 10.04.2012

MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie
sisältöä lisää, vähemmän sanoja kiitos. Biisikin oli himppu karaokehenkinen, nyt ei nappaa, sorry MikeOne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slerbaali - Harjoittelin räbbää 10.04.2012

Slerbaali - Harjoittelin räbbää
Tää meni jotenski multa ohi, räppäys epäselvää ja looppi ei niin solid gold että sitä jaksaisi kuunnella tuotakaan aikaa kokoajan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Take the Opposite Direction 10.04.2012

Project 66.6 - Take the Opposite Direction
No prkl, olisha noi epäkohdat voinu hoitaa ennen suoltamista!? ;) no ei vaa. Konerummut The Nakuttaa? "Säkeistö" vai mikä toi ensimmäisen 2 min aikana tulee on melko matala-otsainen, niinq koko biisi. Keskittyisin nyt säveltyön petraamiseen ensin, sitten siihen puhtaaseen lauluun ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Betoni - Verta 10.04.2012

Betoni - Verta
Sanoista tulee mieleen alkuaikojen CMX, ja muutenkin koko touhusta niin hyvässä kuin pahassa. Hienosti jäsennelty biisi näin lyhyeksi jyräksi! Konerummut?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Reinkarnaatio 10.04.2012

Dropsy - Reinkarnaatio
Hieman erikoinen äänimaailma sanoisinko.. musta tämmöinen vähän sinnepäin meininki pitäisi mennä enemmän vähän sinnepäin, nyt jää vaikutelma ettei olla osattu hoitaa hommaa esimerkiksi taimissa... Ja sitten ei tiedä ollaanko tässä ollenkaan tosissaan, kaiken maailman hulluja on näes tänä pänä liikenteessä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Eyes wide open 10.04.2012

4 Eyes Only - Eyes wide open
Mikä tuosta alun syntsa-introsta tuli mieleen? Barry White?? Hitto??? No, tässä biisissä onkin toinen meininki kun siinä aijemmassa, kertsiä ei tarvinnut odottaa ja biisissä on erillaista nostetta, hjyvä! Laulaja vähän varoo tai sitten syy on miksauksessa? Rohkeammin vain, taitoa näemmä riittää. Ehkä pieni tiivistyskin olisi voinut olla paikallaan, väliosassa jne, mutta jeez tää on jo.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - NoSleep (RumpalinRiivaus) 10.04.2012

R-iQ - NoSleep (RumpalinRiivaus)
i don`t sleep coz sleep is the cousin of death... tylyt noi horror-sytsat. Eipä ollenkaan paha alku jos tämä on ensimmäinen kehitelmä aiheesta, korvat dikkaa ja jalka vipattaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacke kisabiisit 2009-22 - Jotkut ärsyttää mua 10.04.2012

Snacke kisabiisit 2009-22 - Jotkut ärsyttää mua
ookke, että tältä pohjalta, selevä. Mä oon jotenkin heikkona näihin rallatuksiin ja rämpytyksiin, johtuu varmaan osittain pioneerinuoruudesta ja osittain homman rehellisestä mies ja kitara-meinigistä ja osittain siitä sun tuosta. Täähän sinällään oli hyvä esimerkki myös vanhan toistosta muttei anneta sen haitata, mikäpä eijole..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fading fast 10.04.2012

4 Eyes Only - Fading fast
Juu, aika tasokkaan kuuloista noin tuotetussa mielessä jos miettii saundipuolta. Mutta biisi itsessään, pitikö kertsiä odottaa puolitoista minuuttia? Tämmöisessä hard rockissa sen soisin tulevan nopemammin, ja kertsissä laulu jää vähän jalkoihin, paranee toisessa kertsissä jossa tulee nostetta. Vähän melodista koukkua lisää, jää vähän vaisuksi ja lauluun kukkoa! Hyvä tää on muuten.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Praised Be I 10.04.2012

Nihil Mortum - Praised Be I
Kylläpä taso yllättää Mikserissä näin pienen tauon jälkeen.. huh huh. Onko tässä btw oikea kannuttaja?? Pete Sandoval peräti? .) nättiä, touhu iskee meikämanneen hienosti eli kirveen hamaralla, ja pieni ihme miten neljään minuuttiin on saatu näin paljon asiaa niin ettei se pänni.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Kiekkaan 10.04.2012

P. M. Kostiainen Project - Kiekkaan
:D just, vähän sinnepäin, siltä kuullostaa ja se lie tarkoituskin, kaikilla osa-alueilla... On tässä onnistuttu kyllä :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 10.04.2012

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
En näe eroa radiotasoon äänenlaadussa niin tuotannossa kuin äänityksessä, melko bro sanoisin. Mahtavat alataajuudet, njam! :) biisi itsessään melko tasainen, vähän semmoista ambientiakin seassa, kelluntaa, sävellyksenä 8, toteutuksena 10, ysi siis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Dead To Me 10.04.2012

Death Generation - Dead To Me
Hemmetin tasokasta vääntöä, ei muuta kuin hymyssä suin kuunnella, vaikkakin tilkka yllätystä olisi ollut meikämannen mieleen... soitossa mukavaa rentoutta, skarppiutta ja asennetta, aikaisempi hieman viimeistelemätön meininki on siis näemmä saanut väistyä! Genressään ehdotonta parhaimmistoa millä tahansa saitilla Mikseri, Myspace, Facebook, Twitter etc. Pitäisi kyllä nähdä livenä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele IPSM - IsoPaha SusiMies - Etelän Pellet 12.01.2012

IPSM - IsoPaha SusiMies - Etelän Pellet
+ Henkkasetä tekkee hyvvöö biittii :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele IPSM - IsoPaha SusiMies - Etelän Pellet 12.01.2012

IPSM - IsoPaha SusiMies - Etelän Pellet
No johan LÄX! :D juu, etelän pellet indeed, tässä mitään läppää ole kun ASIAA!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Artistin Arkea..(country suomipop) 12.01.2012

marco.n - Artistin Arkea..(country suomipop)
No siihen Ollaan kahden-biisiin verrattuna tää on aika köykänen... Mutta eipä tääkään paska ole, perushyvää Milon vääntöä, tää ei vaan oikein erotu... mut se Ollaan Kahden oli parhautta!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Ollaan Kahden. 12.01.2012

MarcoN. - Ollaan Kahden.
Hä? Alusta tuli mieleen rokkariräppäri Everlast :) tää on tosi kova ja väkevä, tunteellinen biisi, vähän erillainen Milon biisiksi.. paitsi kertsi paljastaa kyllä maistron. Beno on tehnyt hyvää työtä miksauksessa. Ultra Bra!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Siipirikko - 2011 remix 07.11.2011

T.Rautakari - Siipirikko - 2011 remix
Karaoke-reggae? Voi hitto. Tässä on niin muoviset saundit että maistuu bensa suussa. Mutta jos tän genren muuttaa toiseksi, eli vaikkapa humpaksi niin täähän on vallan passeli peli tämä! Rytmityspuolella on mukavaa junnaavaa meisinkiä (Opri!), ja toteutuksessa on vahvaa näkemystä ja ikää (?), kuulostaa siltä. Juu, tää järkytti mua aluksi mutta nyt tää toimii kolmen ja puolen minuutin kohdalla :) mutta toi genre on päästä vedetty, sorry.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The_Tasoristeys - Kaunis kylmä maa (Live) 07.11.2011

The_Tasoristeys - Kaunis kylmä maa (Live)
Yhteistreeniä, enemmän tunteja treeniksellä niin hyvää tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Kirkkain tähti 07.11.2011

Kreeta - Kirkkain tähti
Tulee tästä niin kasikytluku mieleen, kukaan ei ole onnistunut asiassa vähään aikaan niinq tää nyt :) tästä ei oikein erotu tuo kertsi, tämmöinen tarttis semmosta Toto-nostatusta, nyt meni vähän soitteluksi.. Saundit oli hyvät, ja Kreeta osaa laulaa, jos vähän noita sanoja/sanomaa verhoisi enemmän kielikuviin niin nappaisi mulle paremmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Bizarre World 07.11.2011

Project 66.6 - Bizarre World
Niin. Seuraava oikea kehityksen kohde teillä on etsiä kannuttaja tähän teidän proggikseen, muutenhan tää kuulostaa ihan kelpo kamalta, mutta ei tämmöistä voi kuunnella kun miettii että rytmipuolella tietokone sylkee 100101001000010010101100100101101101011 etc...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Toxin Refinery 07.11.2011

Zomby Woof - Toxin Refinery
Enemmän tästä tulee mieleen Wylden aikainen Ozzy... paitsi laulusta, totta. Vähän tää heittää päästä :) piristävä aamunaloitus! Zomby kyllä näköjään tekee mitä tykkää, ja se on hyvä se. Tää on vähän kesken, siitä kasi, muuten vahvan ysin biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita 25.10.2011

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita
Juu, hyvää Kiiman ja Y.U.P.n makuista punkkkipoppia, MTV.n Unplugged-tyyliin? Hell yes. Lisäpointsit teksteistä jotka niin usein tämmöisistä puuttuvat!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof feat Ace Metalhead - Bilderberg Man 25.10.2011

Zomby Woof feat Ace Metalhead - Bilderberg Man
Jaa olixtää uudelleen lämmittely? Mitä mää sanoin aijemmin, viitinkö luntata..? ääh, vedetään lonkalta. Zomby Woofin stadionrokki toimii ja on katu-uskottavaa! Ihmettelen miksei vitussa maistro kelpaa (omien sanojensa mukaan) proggiksiin mukaan?? On tää aika röyhkeetä, Mötley Crue paistaa läpi aika saatanasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Reason 25.10.2011

P. M. Kostiainen Project - Reason
Vahva Nirvana vaikutelma syntyy, L7 tulee myös mieleen... jännää, jotenkin tää saundaa aikalaiseltaan, jos ei sattumaa niin haluaisin kuulla äänitysmetodit :) tää oli onnistunut "rämpytelmä", ehkä jos jostain haluaisi nillittää niin lausumisesta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Aika Loppuu.... 25.10.2011

marco.n - Aika Loppuu....
Hienoa syränveren vuodatusta, aitoa. 10p ja popniitti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Hei Mulle Maistuu... 25.10.2011

marco.n - Hei Mulle Maistuu...
:D tää on sairaan kovaa Suomalaista countrysettiä! Hakkaa Eppujen ja Hektorin juomalaulut mennen tullen, tuli heti jano! Aina sen verran vituttaa että maistuu täälläkin :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Ratsastan Huomiseen.. 25.10.2011

marco.n - Ratsastan Huomiseen..
Vähän soutavaa tuo laulu, siihen vois heittää hieman tiukempaa settiä... en ole kuullut tätä aijempaa miksausta niin en osaa sanoa siihen mitään. Trumpettisoolo olis saanut olla kovemmalla. Kelpo rainaahan tämä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Äityy Rakkautemme... 25.10.2011

Make & Mike - Äityy Rakkautemme...
Lazy on Hemmo kitaran (ja basson) varressa! Hieno kertsi! Tässä on biisiin tarvittavaa herkkyytä, niin soiton kuin laulun osalta, ja Milolla ei ole huolta häivää koska laulu on herkkää ja sielukasta :) tää oli 10 suoritus! Btw, mulla on itselläni juuri tämä elämänvaihe menossa joten en ehkä pysty suhtautumaan tähän objektiivisesti... ehkä joskus.
10

Sivu: 1 2 3 4