Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 22 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haven - Sillalla 15.02.2008

Haven - Sillalla
Eipäs tule kuunneltua tälläistä, mutta vahingossa satuin eksymään tänne. Siis, aivan mielettömän hyvä! Tää laulajan ääni on kyllä niin loistava, jopa pientä jumalallista kosketusta kyllä tunnen jo. Persoonallinen ja kaunis, aivan loistava. Tausta toimii myös aivan loistavasti, siis se on myös täyden kympin arvoinen. En ole tälläistä tekelettä kuullut _vähään_ aikaan mikserissä, voidaan jo puhua monesta kuukaudesta, nimittäin en löydä en sitten ainuttakaan asiaa mistä voisin nurista. Biisi on varsinaista herkkää kutittelua korvilleni ja iskee, iskee vaan niin paljon.. Tämä on kai sitä rakkautta ensi silmäyksellä, nimittäin kuuntelin biisin heti pariin kertaan uudestaan :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hampaattomat Lapset - Feel the Pain 30.01.2008

Hampaattomat Lapset - Feel the Pain
Jumalauta mitä emomusiikkia :) Rätinää, särinää ja.. kuulostaa aivan hirveeltä. Tää tarvii kyllä paremmat miksaukset ihan selvästi :D Mä melkein tunnen jo ton tuskan.. Yeah, feel the pain. Tää vois toimia hemmetin hienosti ku toi ei särisis, itseasias ehkä jopa loistavasti. Nyt se rätinä helvettiin sieltä, niin varmasti nousee ysiin tuo numero ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hampaattomat Lapset - my little cat 30.01.2008

Hampaattomat Lapset - my little cat
Haha. Tää kuulostaa kyllä niin säälittävältä huonolla englannilla, että ei voi muuta kuin nauraa. Ja sääliksi käy tuota kissaa, joka rekan alle jäi ja varsinkin tuota sinun laulamistasi :D Paremmat miksaukset ja enemmän tunnetta, ni voit saada vielä jonku kyyneliin :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Osa minua - you make me feel complete 11.01.2008

Osa minua - you make me feel complete
Taas tulee 70 & 80 luku mieleen. Sait kyllä pari kertaa korvani järähtämään mikin puhalluksella, minkä olisi voinut kyllä korjata. Mutta voi luoja, hyvältä kuulostaa :) En koskaan ole popista pitänyt, mutta tämä on kyllä kaunis väsäys.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Osa minua - my NYC 11.01.2008

Osa minua - my NYC
Tässä on kyllä tunnetta. Tulee aivan 70 & 80 luku mieleen kun biisiä kuuntelee. Olin hetken aikaa hämilläni kun kuulin tuon intron, mutta laulu kyllä kruunaa tämän biisin täysin. Sulla on erittäin lupaava ja kiinnostava ääni. Koska äänesi ei todellakaan kuulosta siltä poppipaskalta, mitä suurimmalla osalla on :) Eli omaat kyllä laulajan taidot, sitten vaan sahaamaan lisää tavaraa niin siitä se lähtee <3 :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Senesty So-nasty - BIG (Cheddar+Dimon) 06.01.2008

Senesty So-nasty - BIG (Cheddar+Dimon)
Ahh tässä on kyl tätä menoa, tykkään ehdottomasti :) Kunnon kiksautteluu ja hemmetin hyvin menevä line. Tällästä lisää, kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Daydream in the Forest 11.01.2008

Misty Steps - Daydream in the Forest
Aivan liian kaunis. Oikeasti, tämä on parhaimpia pianosävelmiä, mitä olen ikinä kuullut. Erittäin koskettava ja syventyvä melodia, joka vie mennessään. En pystynyt keskittymään soiton aikana mihinkään muuhun, kuin tähän. Ja se on mielestäni yleensä musiikissa se mikä tarkoittaa, että musiikki vie mukanaan. Nämä kaikki pianokyhäelmät tulevat löytymään klassisesta sektiosta. Loistavaa työtä, kympin arvoinen, EHDOTTOMASTI.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele N-F - RALPHE - Kuoleman taidetta 05.01.2008

N-F - RALPHE - Kuoleman taidetta
Aika helvetin kova biisi kyllä. Huomaa, että kyl tän eteen on nähty vaivaa. Biisi ja idea toimii varsin hyvin yhdessä, mutta jokin uupuu vielä tästä. Veikkaan, et se johtuu kertsistä :) Mutta oikeasti, aivan hemmetin loistavaa! Jatkakaa, lahjakkuutta todellakin tältä osa-alueelta löytyy :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele N-F - RALPHE - Olikse karma 05.01.2008

N-F - RALPHE - Olikse karma
Okei.. mä en tiedä miten voisin kritisoida tai sanoa mitään ku kuuntelin tän biisin. Siis ei jumalauta, en vaan keksi mitään negatiivista tästä biisistä. Aivan loistava ja mielestäni "täydellinen". Täyden kympin arvoinen, loistava tekele joka päätyy varmasti minun mp3 listalleni soimaan. Hyvää työtä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SHHOK - Biittisampleri 2004 11.10.2004

SHHOK - Biittisampleri 2004
Tässä on kyllä loistavia pätkiä 'taideteoksista'. En tiedä, mutta itse tykkään biiteistäsi. Ne toimivat. Tämä koottu biittisampleri sisältää hyviä pätkiä. En yhtään ihmettele jos nämä menevät koville nimille, tekeleesi ovat sen verran masterpiessejä. Täysi kymppi. Jatka samaan malliin ^^
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli) 20.07.2004

PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli)
Sori unohdin vallan mainita. Kertosäe.. Tämä oli kyllä tarttuva veto Miraakkelilta. En tiedä, mutta kun lyön biisin soimaan alkaa vain laulaa itsekkin kertosäkeen mukana. Kyllä varmaan moni muukin. Sitten vielä sen verran että se rähinä minkä kuulette tulee varmaan LoFi:sta. Kannattaa ottaa biisi ihan rohkeasti vaan koneelle. Okei. Toivottavasti tuossa nyt oli kaikki :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli) 20.07.2004

PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli)
En tiedä yrittävätkö arvostelijat loukata pehmistä vai vittuilevatko aivan huvin vuoksi. Minusta lyriikka osuudessa ei ollut mitään ymmärtämisen vaikeutta. Aloitetaan tuosta "Rakastaa lihavaa", hän taitaa tarkoittaa itseään? Kannattaa perehtyä ja miettiä ennen kuin alkaa tilittämään mitään. Itse haluan nyt arvostella biisin kun tuntuu siltä että osa arvosteluista on kyllä niin päin *suklaata*. Biitti on loistava, mutta arvostelen mielummin räbääjää enkä biitin tekijää. Tarkoitus on mielestäni arvostella tämä kokonaisuudessaan. Kun sain previkka version käteeni, olin aivan omistettu. Kuuntelin biisiä monta kertaa läpi ja se oli vain niin pirun hyvä. Pehmis päätti julkaista 'radio edit' version biisistä joka previkan jälkeen kuulosti aika kuivalta aluksi (kun oli kerinnyt jo tottumaan previkkaan), mutta kun keskittyi kuuntelemaan se oli entistä parempi. Jos tämä luokitellaan tökkimis-flowksi, sopii se kyllä tähän biisiin aivan mainiosti. Riimeissä ei valittamista. Pari pientä kikkailua ja voila, kuulostaa hyvältä :) Miksaus oli mitä mainion. Kuiva, mutta silti hyvä. Ääni kuuluu koko ajan eikä tunnu tippuvan niin ettei sanoista saisi selvää. Tshock ja Miraakkeli tekivät loistavaa työtä tämän kanssa. Fakap osaa hoitaa hommansa. Olen yllättynyt kuinka biitti oli viimeistelty. Biitti alkaa ihmeellisesti mutta kirii takaisin sen potkun. Kokonaisuus, huoh... Se on vitun hyvä. Tämä on kyllä aivan selvästi laatu tavaraa. Enkä yhtään ihmettelisi jos tälläisen biisin jälkeen jotain tarjottaisiin. Toivottavasti tyydyttää arvostelu -Lrs-
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Minä Olen 26.07.2004

Antti Kaukomaa - Minä Olen
Biisiin ilmiselvästi nähty vaivaa. Biisi oli nimittäin kuuntelun arvoinen ja vähän enemmänkin. En koskaan ole pitänyt tälläistä musiikkia niin täyteläisenä (mutta pakko myöntää), tämähän on jotain täydentävää. Sanat olivat mitä mahtavimmat. Rohkea ja iskevä ääni alkaa rapsuttaa korvan takaa. Sanat vievät kuuntelijan laulajan maailmaan, koska lyriikka puoli tässä kappaleessa on mainio. Itse en menisi lisäämään biisiin mitään vaan se on ainutlaatuinen juuri tälläisenään. Kokonaisuus on ihana, vievä ja kutkuttava. Niin kuin sanottiin, tätä voisi jopa soittaa radiossa. -Lrs-
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SHHOK - Easterside 09.05.2004

SHHOK - Easterside
Mahtava kokoonpano. Äänistä sen verran, että nuo toimivat yhdessä ja saavat aikaan erittäin iskevän yhdistelmän. Biitti toistaa itseään ja jää soimaan päähän. Kun tuohon saa vielä hyvät räbät päälle, tulee tuo olemaan aivan loistavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Odotan Odotan 08.03.2004

Antti Kaukomaa - Odotan Odotan
Aika chilli biisi. Voin nojata tuoliin ja nauttia pienen siemauksen jotain rentouttavaa. Odotan odotan.. Sopii jotenkin tähän tunnelmaan kun juuri itsekkin biisin väsännyt valmiiksi, tiedä mitä sitten. Kokonaisuus on kyllä mahtava. Sai fiilikset nousemaan kattoon. Loistavaa työtä, innolla odotan seurvaavaa biisiä! Laatu kamaa. -Iv-
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crankhill - r'n'b vaikutteinen 08.03.2004

Crankhill - r'n'b vaikutteinen
Aijai. Aivan liian mahtavaa ^^
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crankhill - r'n'b vaikutteinen 08.03.2004

Crankhill - r'n'b vaikutteinen
Aijai. Aivan liian mahtavaa ^^
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crankhill - r'n'b vaikutteinen 08.03.2004

Crankhill - r'n'b vaikutteinen
Aijai. Aivan liian mahtavaa ^^
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - ROCK ME 17.11.2003

electrichaos - ROCK ME
Okei tälläistä musiikkia en kuuntele, mutta tämähän oli hemmettin hyvä. Ainakin luovuutta on pelissä, nimittäin ihan hyvin väännetty kitaran kanssa tuo tuohon. Damn, this rocks!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Vielä Yhet 26.07.2004

Konala Cartelli - Vielä Yhet
Tämä.. Siis tämä on niin loistava "Aloita_se_perjantai_ilta_tällä". Kavereiden kanssa aloiteltiin tuossa viime viikonloppuna kuuntelemalla biisiä ja ensimmäiseksi toverini kysyivät kenen biisi tämä on. Biisi kohentaa perjantai illan tunnelmaa. Biisiin on panostettu. Flow on mitä mahtavin ja riimitkin ovat hyvää tavaraa. Idea on hyvä vaikka samaa ideaa on käytetty usein monessa biisissä, silti "kännikaava" biisit toimivat minun kohdallani. Biitti iskee. Useamman kerran kuunnellut biisin eikä siihenkään tunnu kyllästyvän. Kun sanat ovat lyöty biitin päälle on syntynyt iskevä biisi joka piristää touhua selvinpäin kuten 'pienessä' humalatilassa ;) Loisto työtä -Lrs-
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aluminium Blade - Chorale - YSUN (usko hämäräänkö) 29.11.2003

Aluminium Blade - Chorale - YSUN (usko hämäräänkö)
Tämähän on jo laatu kamaa. Kyllä sä osaat! Täysi kymppi :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crankhill - code j4k15b117 12.11.2003

Crankhill - code j4k15b117
Ehkä tuo piano korostuu tuossa liikaa, mutta muuten hyvä biitti. Soundit on ihan ok ja kyllä tästä hyvän biisin saisi aikaan.
9