Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 18 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carrion Kennels - Demo 07 01.06.2007

Carrion Kennels - Demo 07
Comoon. Ei demobändin ole minkääntasoista järkeä mainostaa demoa sampleilla. Varsinkaan tuon tasoista. Monta ihmistä luulette oikeasti demon ostavan näiden samplejen perusteella? :) Eipä tuolla paljoa rikastuta. Pistäkää kokonaisia biisejä vain jakoon... tilanne olisi eri jos joku tietäisi kyseisen bändin ja kyseessä ei olisi demonauhoitus...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carrion Kennels - Waiting the call 05.05.2007

Carrion Kennels - Waiting the call
Soundit nyt suht munasta, positiivisin asia koko biisissä on kitarointi, muutamat tarttuvat riffit löytyy ja soolo ihan toimii. Kokonaisuutena rummut tylsät, bassoa olisi kiva kuulla enemmän. Eniten tässä häiritsee laulut jotka eivät juuri tunnu menevän nuotista+kuulostavat todella munattomilta, ikäänkuin ääntä ei uskallettaisi käyttää, tai sitten vaan miksaus on paska. Veikkaan vähän molempia. Kokonaisuudesta jäi mieleen valitettavasti heikot soundit ja huonot vokaalit. Mutta ei niin toivoton tapaus, reeniä vaan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blue Flame - Pieces 28.04.2007

Blue Flame - Pieces
Okei, melkein pysyy tahdissa. Jossain kohtaa joku kitarajuttu mistä ei oksentanut. Mutta vittu ei noita lauluja jumalauta, ihan oikeasti :DD
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mugshot - Nothing New 15.05.2007

Mugshot - Nothing New
jostain tämmösen bongasin ja kommentoinpa nyt vaikkei mun musiikkia olekaan =) No lyhyesti, nuo popimmat kohdat (eli laulut pääasiassa) toimii tässä parhaiden, noi wnb-rajut vokaalit eivät oikein uppoa, pelotellaan mummot pois ja sitten lauletaankin hienosti ja melodisesti. Hyvin pysyy laulaja nuotissa mikä on kyseiselle genrelle, varsinkin Mikserissä, harvinaista. Ja on kyllä hienoa rumpalointia, pakko todeta, nuo tomienpaukutukset uppoaa ku vanhaan naiseen!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disorder - Senile Disposal 19.04.2007

Disorder - Senile Disposal
Meikäläiseen upposi kelvosti. Soundit perusdemotuhnua että ei niistä voi mitään sanoa, hyvää tai huonoa, elikkä keskitytääs itse biisiin. Laulut toimivat kerta kerralla paremmin, aluksi vähän oli totuttelemista riffit kelpoa settiä ja hyviä vaihtoja. Tosiaan, itse ole kyseistä genreä aikaan kuunnellut mutta kyllä tämä legendaaristen Bodomien ja muiden vanavedessä vetää hyvin, tuoden tosin omaa settiä messiin. Ja on kyllä hienoa kitarointia lopussa, itse neli (okei, nykyään viisikielistinä) olisi tahtonut että bassoa olisi jotenkin tuotu esiin muutenkin kuin sillä että vetää vaan samaa taustalla, ja rummuilta olisi myös toivonut enemmän vaihtelua (fillejä.)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 19.04.2007

Pyromaniac - LÄPI
Okei, vittu mitä settiä. Positiivisessa mielessä. Soundit julmetun kohdallaan kyseiseen musiikkiin, omaan mieleen väkisinkin tunkee vahvasti Motörhead ja Impnaz sekä kaikki siltä väliltä. Riffit sopivan agressiivista settiä, rummuissa sopivasti vaihtelua. Ainoa mikä ei ainakaan muutamalla ensikuulemalla täysin uponnut oli vokaalit, tosin nekin joka kerta kuulostavat paremmalta, eli vaatinee totuttelua. Pakko todeta vielä että lyriikat loistavaa settiä :D Hyvin nosti hymyn huulille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Replica. - Valmi8 02.03.2007

Replica. - Valmi8
Noni, saa tämäkin karvanaama aikaseksi tulla viimeinkin tänne jotain kommenttia pistämämään. Kyllä on vitusti kehitystä tapahtunut, verraten tohon "replica"-biisiin. Riffit toimii, soundit kohdallaan, jukkiksen ääni alkaa toimia joka kuuntelulta paremmin, aluksi kyllä vaatisi totuttelua =) ja vanhanajan kinkesoolot kyllä toimii, tosin niitä ei ihan joka biisissä tarvis olla. Mutta stay metal, homma toimii! Eipä juuri mitään pahaa sanottavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Replica. - Tritonus 02.03.2007

Replica. - Tritonus
Noniin, tämä on demon biiseistä mielestäni ehdottomasti vahvin linkki, tarttuvuutta löytyy, oikealla mielialalla lähtee itsekin mukaan "DON'T SAY THAT WORD!" :D harmoniatkin toimii hyvin tässä, + rekkakohta ennen sooloilua (joka tässä biisissä toimii todella loistavasti.) joo. vaikea tästä nyt on mitään juttua saada kun on niin kelpoa settiä. Helpompi on paskaa haukkua ku hyvää ylistää. Tätä lisää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skulldriver - Push the Button 06.08.2006

Skulldriver - Push the Button
Soundit toimii loistavasti, yhteensoitto pelaa, musiikki toimii. Ei hirveästi valitettavaa löydy. Riffit toimivat loistavasti ja rumputyöskentely on myös loistavan kuuloista. Mukavasti koukkujakin löytyy. Suurta kunnioitusta laulajalle monipuolisuudesta, ääni sopii kyseiseen tavaraan mitä mahtavimmin. Mukava nähdä että tämän mikseripaskan keskeltä löytyy kunnon tavaraakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - A Dying God 06.06.2007

Antipope - A Dying God
Yllättävän hyvät soundit jos kerta reenikämpällä äänitelty, pakko myöntää. Eihän tässä pyörää ole uudestaan keksitty mutta vittuakos siinä. Jos biisi/bändi kuulostaa hyvältä, se kuulostaa hyvältä. Ihan siistejä juttuja tässä, vokaalit toimii meikän korvaan, ei ihan pelkkää perussettiä. Soitto nyt ei hirveän nappiin mene kaikissa kohtiin joka hieman rankaisee fiiliksestä pois. Tosi paljon kitaroissa melodioita käytetty, mutta kuitenkin pystynyt säilyttämään fiiliksen. Ehkä aavistuksen parempaa soundia olisi kiva kuulla näissä biiseissä, uskoisin että saisi potkimaan vitusti kovempaa perseelle... ja soittoon joihinkin kohtiin lisää tarkkuutta ehkä. Tästä on hyvä jätkää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuclear Warhead - Christian Pedofilia 30.07.2006

Nuclear Warhead - Christian Pedofilia
Kyllähän tämä "taktorirässi" kolahtaa. Vokaalit uppoaa meikäläiseen hyvin. :D Lisäplussa vielä biisin teemasta. Hieman hiomista kaipaisi vielä, jossain kohtaa tuntuu että meinaa lähteä käsistä. Vähän vaihtelua myös, mutta hyvältä vaikuttaa. Pientä hiomista vielä ja hyvä tulee!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dirty shame - Wine 13.03.2007

Dirty shame - Wine
ja ps. repesin ääneen huiluääniä tossa parin minsan jälkeen :d toimii.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dirty shame - Wine 13.03.2007

Dirty shame - Wine
Vittu. Yksi Turun kovimmista bändeistä :D Meikä tykkää helvetisti, olis hienoa nähdä livenä tätä settiä ja vedellä kaljaa samassa (TÄSSÄ TAPAUKSESSA VIINIÄ, MIELUITEN SITÄ ALKON HALVINTA TAI KOTITEKOISTA.) Soundit mun mielestä aivan kohdallaan kyseiseen musiikkiin, Danun rummuissa kivaa vaihtelua, bassokaan ei seuraa kitaraa kokoajan, ja Ville on niin saatanan hyvä laulaja. Vitusti kehitystä tapahtunut kyllä. En mä tiedä, oisko tästä mitään huonoa sanottavaa? No, en mä tätä ysiin saa väännettyä vaikka miten tahtoisin :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinister Creation - Mortal Grandeur 21.05.2006

Sinister Creation - Mortal Grandeur
Kokoajan tuntuu että odottaa että koska tulee se kohta joka saisi tukan pyörimään, mutta tästä biisistä sitä ei valitettavasti löydy. Kitarasoundi kuulostaa munattomalta ja leaditkaan eivät tunnu tarttuvan. Vokaalitkin ovat hieman muuttuneet ensimmäiseltä demolta, mutta sopivat paremmin tähän toiselle demolle. Valitettavasti kyseinen biisi ei tartu milläänlailla, ihan kuunneltavaa kamaa, mutta ei siitä mitään käteen jää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heavy Metanol - Heavy Metanol 01.06.2006

Heavy Metanol - Heavy Metanol
Kuten sanottua, huumorimusiikki on aina parasta kun se on kunnolla tehty. Sanoituksia jaksaa repeillä kerta toisensa jälkeen ja biisi on loistavasti soitettu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinister Creation - Dead by Dawn 21.05.2006

Sinister Creation - Dead by Dawn
Tasaista tappoa alusta asti, todella tarttuva kertsi jossa vokaalit+taustat toimivat todella mahtavasti. Vokaalit mahtavasti onnistuneet kyseisessä biisissä. Sopivasti vaihtelua ettei ehdi kyllästymään liikaan itsensätoistoon missään vaiheessa. Soundeissa ei mitään valittamista, mutta pieni miinus soolosta jolta jää odottamaan enemmän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinister Creation - Dying Moment 21.05.2006

Sinister Creation - Dying Moment
Biisi lähtee tasaisen varmasti jyräämään ja kitarasoundit ovat todella kohdallaan. Omasta mielestä lyriikatkin toimivat todella loistavasti tähän biisiin. Toimii myös loistavasti keikalla aloitusbiisinä. Vokaalitkin toimivat aivan mahtavasti. Tähän biisiin ei kyllästy vaikka miten monta kertaa kuuntelee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heavy Metanol - True Sorrow (intro) 08.03.2006

Heavy Metanol - True Sorrow (intro)
Mahtavin ja tunnelmallisin balladi mitä olen koskaan kuullut.
10