Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 24 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Myastenia - The Game 03.07.2008

Myastenia - The Game
Toimii! Ei nyt oikein mitään kritiikkiä osaa antaa tähän aikaan aamua mistään, mutta erityishatunnosto vokalistille, ääni istuu tähän tyyliin helvetin hyvin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TURISTI - Vanhus 12.04.2008

TURISTI - Vanhus
No niin, pyynnöstä on kutsuttu todistamaan..=D Elikkäpä siis, turisti ei ihan osu mun musiikkimaun ytimeen. Mutta, tällaiseen yksinäiseen lauantai-aamuun tämä eittämättä sointuu mainiosti. Kyllä tällä uskoisi pärjäävän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - L.Y.C. 21.10.2007

NOMA - L.Y.C.
Ensimmäinen mielikuva kuunnellessa; Lataan 9-millistä ja etsin samalla fonecta finderista jokaisen tuntemani kusipään osoitteita. Tiivistetysti; Toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Myastenia - Dead Eyes See No Daylight 25.10.2007

Myastenia - Dead Eyes See No Daylight
Kyllähän kolisee! Lauluääni on erinomaisen mureaa, soitto kulkee murhaavasti ja soolokitarassa on itseäni miellyttävää psykedeelisyyttä. Kaikenkaikkiaan toimivaa rätkettä. Ja kun vaikuttaisi kovasti monia itkettävän tuo äänenlaatu niin täytyy sanoa ettei itseäni kyllä haitannut paskaakaan..vitun digi-digi-digi, ei saa enää kuulua musassa Ug-bändeilläkään minkäännäkönen raaka tekemisen meininki! No niin, menee avautumisen puolelle..Mut tämä jeesh, faniudun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Monophobia 21.10.2007

Beautiful Betrayal - Monophobia
Kauniin kuuloista tunteen maalaamista, kerta kaikkiaan... En nyt keksi kyllä mitään kritisoitavaa, kun laulu on kaunista ja soitto pelaa. Pitää vaan kuunnella nyt tarpeeksi monta kertaa että jää soimaan päähän kun lähden tästä aamukävelylle Vuoksen rantaan fiilistelemään, siihen tää on omiaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joukkomurha - Victim 11.10.2007

Joukkomurha - Victim
joo-o, joo-o, vallan on kauhiata räiskettä ja mäiskettä ja välillä juntataan jo pleksiinkin tampereella näemmä, ja laulajanki ääni tuo mieleen viiden tähden orgasmin. pidän siksi että vallan fanniudun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Against the grain - Grunge biisi 11.10.2007

Against the grain - Grunge biisi
Vallan mellevän kuuloista kurmuahan sieltä sylkee! melankolista riffittelyä ,josta itse pidän, kantoi hommaa hyvin loppuun asti. hoitakaa laulut vielä kehiin niin hyvä tulee!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BlindNine - Signs 03.08.2007

BlindNine - Signs
Vallan messevän kuuloista rykimistä! Kyllä tämmösellä varmasti pärjätään, en kyllä epäile. Puhdas laulu oli myös positiivista, tuo mukavaa kontrastia tohon rääkymisen lomaan. Ysin annan siksi että...no en perkele keksi mitään hyvää selitystä niin annetaan kymppi yksintein.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nelsson - Mustarutto 02.08.2007

Nelsson - Mustarutto
Mukavaa riffipainotteisuutta löytyy, ja suomenkielisyys uppoaa kyllä meikäläiseen kuin kuuma veitsi voihin, varsinkin kun on vokalisoinnin puolesta näinkin rouheesti toteutettu. Pidän biisistä vaikka ois voinu olla pidempikin. Oikeastaan ainoa moite koskee äänenlaatua mutta sehän nyt kuuluu UG-bändeillä asiaan >=D Lyödään tiskiin...9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hate Revelation - When Deadly Coldness Arrives 02.08.2007

Hate Revelation - When Deadly Coldness Arrives
hmmmmm..En tiiä tekikö joku efekti vai mikä tosta rääkynästä/murinasta noin tunkkasen, mut tavallaan se toimi tässä aikas hyvin. Ehkä vähän jytäkämpää soundia oisin kaivannu. Mut asenteesta sitä vaikutti löytyvän muunkin edestä. Koskettimet toi biisiin miellyttävän "kohtalokasta" väriä. Lupaavaa materiaalia, sanotaan että kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lugathur - Black Light 11.10.2007

Lugathur - Black Light
Pätevänkuulosta kurmua, laulu vain hukkuu hiukan massan alle ja kitaroissa on vähän outo saundi, mut hei, taiteessahan ei ole olemassa väärää ratkaisua! kaikenkaikkiaan biisi on kuitenkin toimivaa bläkkistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devius - Carnelian 25.01.2007

Devius - Carnelian
Hmm. Äänenlaatu hyvä. Alku mielenkiintoinen. Särökitara kaipais ehkä vähän kovempaa runttausta, mutta muuten jees pläjäys. Karjunta toimii mainiosti naislaulun kanssa. Sopivan hämynen meininki. Tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Impact - Trapped in a nightmare 11.02.2007

The Impact - Trapped in a nightmare
No niin tässä on ehkä joteski enemmän sitä "väriä" mitä jäin tossa Anthem of Materialism-biisissä kaipailee. Aika veikeitä rumpukuvioita löytyy. =D Mistähän vitusta mulle tuli tästä Candlemass mieleen?!? Kelpo settiä, anyway.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Impact - Anthem of Materialism 11.02.2007

The Impact - Anthem of Materialism
Kyllähän tätä ihan irvistelemättä kuuntelee, vaikken rässistä mitenkään hirveästi perusta. Pidin laulajan äänestä(vaikka se englannin lausunta oli vähän...suomalaista), soitto oli jees, ehkä jtn lisäkikkaa ois voinu tuohon vielä sisällyttää mutta kelpo ralli näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 14.11.2006

Pyromaniac - LÄPI
Varsin extreme-veto ja sanoitukset. Ei paha ollenkaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - A Dying God 29.05.2007

Antipope - A Dying God
no niin, ruoskitaan. vokaaleissa löytyy äkäisyyttä mukavasti, jotai CoF:stä..hmm..äänenlaadussa voi toki parantaa aina, mut olosuhteet huomioonottaen ihan kelpo suoritus. kappaleessa olis toki voinut olla vaikka jokin hitaampi, vaikka akustinen "suvantokohta" tms., kävi mielessä. Mut kaikenkaikkiaan lupaavaa roipetta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grym - Deadly Shine of Deceased Metal 22.08.2007

Grym - Deadly Shine of Deceased Metal
Right! Tästähän pidän! Vokalisointi oli todella psykedeelisen sairasta ja riffittely erittäinkin uskottavaa. Tehkääpä meikäläisen mieliksi yksi suomenkielinenkin rienaus, se olisi se puukko keuhkossa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darksith - Voi tätä paskaa! 04.06.2006

Darksith - Voi tätä paskaa!
siis tää biisi ja se lyriikat kosketti mua yhtä syvältä kuin pihkatappi kevättalvella naarajärven karhun persreikää...siis todella mahtavaa!!! Kiitos tästä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surma - Kärsimyksen kruunu 04.12.2006

Surma - Kärsimyksen kruunu
Laulukuviot kolahtaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autumn´s Rain - Lumen muoto on Lakeus 22.08.2007

Autumn´s Rain - Lumen muoto on Lakeus
Tunnelmaa tästä ei puutu. Ja nuo laulut on helmet.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mordicus Sepalus - The Skull Behind My Face 20.03.2006

Mordicus Sepalus - The Skull Behind My Face
Heh, virityksen nimi kertoo paljon. Ihan piristävä. Olis sopinu hyvin sountrackiksi vaikka viime lauantain sauna-harjakaisiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Feral and Hideous - 5. Krigssång 22.08.2007

Feral and Hideous - 5. Krigssång
Kyllähän tää toimii lajissaan erinomaisenhyvin, vain särkevät laulut pisti korvaan, mikä sekin on ihan tekninen kysymys. Mutta tunnelma on hyvä ja sävellyksenä samaten.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sysi - Valon Huora 29.01.2007

Sysi - Valon Huora
Tämähän kolisee mainiosti. Ja äänenlaadun pitääkin trööbläkkiksessä olla hiukan tunkkaset. Ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carrion Dread - Bloodbrewery 22.08.2007

Carrion Dread - Bloodbrewery
Tää on supermarion tunnari helvetistä.