Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 278 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neon Angel - Love Addiction 14.05.2021

Neon Angel - Love Addiction
Kasarirock ei ole itselleni mikään suosikki-genreni, joten olin hyvin yllättynyt kappaleen laadukkuudesta. Pyörää ei ole turhaan lähdetty keksimään uudestaan, vaan raameihin nojataan ja otetaan kaikki irti genren rakennuspaloista. Kaiken lisäksi muistettiin vielä säveltää suhteellisen tarttuva kappale. Hyvin laadukasta tekemistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fiona's Scarlet Swan - 13 14.05.2021

Fiona's Scarlet Swan - 13
Tämähän on oikein vahvaa suorittamista. Hyvää voimarokkia jytisee ja sovitus ei ole tosiaan perinteisimmästä päästä. Tunnelmat ja riffit vaihtuvat, mutta punainen lanka säilyy. Ainut asia mikä itseäni häiritsi oli alku. Tämä on täysin subjektiivinen mielipide, mutta en ole tuollaisen kitarasankaroinnin suurin ystävä ja se särähtää yleensä aina korvaan, on se laadukasta tai ei. Hyvää kamaa muuten minulle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zephyr Ocean - Sparrow 18.02.2021

Zephyr Ocean - Sparrow
Leevi and the Leavingsimainen klangi löytyi muuten varsin folkahtavasta kappaleesta. Lauluharmoniat kuulostavat omaan korvaan hieman sekavalta, en tiedä onko se miksausesta vai mistä. Mutta oikein toimivaa folkahtavaa indie poppia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kustaa Viikunan Sisävesilaivat - Juoksen pimeässä (alcohol demo) 03.02.2021

Kustaa Viikunan Sisävesilaivat - Juoksen pimeässä (alcohol demo)
Joose Keskitalo tuli nyt ensimmäisenä mieleen. Mun mielestä tää on tällaisenaan jo aika valmista kauraa, että varsin hyvä demo. Hyvä väkevä meininki, tykkäsin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hatevolution - Slaves To Your Faith 03.02.2021

Hatevolution - Slaves To Your Faith
Olipa hyvän liejuinen meininki. Oikein kipakkaa räimimistä ja hyvän vittumainen meininki. En tiedä mitä metallin alalajia tämä on, mutta jonkinlaiseksi death-metalliksi tämän sanoisin, omien tietojeni perusteella, mutta en ole todellakaan mikään suuri metallin tuntija. Lyriikoista en sano yhtään mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klawie - Rain Dance 03.02.2021

Klawie - Rain Dance
Oho, täähän olikin hyvin massiivista soundtrack-kamaa. Erittäin hyvällä maulla oli naitettu orkestraalimeininkiä kone-elementteihin, ei kuulostanut minulle lainkaan riitelevän keskenään. Muutamia konesoundeja olisin itse vaihtanut muihin, (bassorumpu ja hand clapit olivat itselle vähän ohkasia), mutta nämä ovat hyvin subjektiivisia mielipiteitä. Onnistunut kokeilu ainakin minun mielestäni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti Niemelä (lauluntekijä) - Korallien tango 03.02.2021

Matti Niemelä (lauluntekijä) - Korallien tango
Kyllä tällainen tanssilavakama on erittäin kovaa. Tunnen genreä huonosti, mutta komealta kuulosti. Ehkä kuulostivat vähän tutuilta muutamat melodiat, mutta kyllä tässä oltiin reippaasti positiivisen puolella. Mielelläänhän tätä kuuntelisi Suomen suvessa. Tajusin vasta loppupuolella mistä laulettiin ja hyvä, että tuodaan genreen vähän uudenlaisia sanoituksia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peiliband - Rauhanpiippu 03.02.2021

Peiliband - Rauhanpiippu
Naiivistinen pop-musiikki on hankala genre. Kun se kolahtaa karille, niin tuloksena voi olla hyvin raivostuttavaa kauraa. Kappaleessa ei karahdettu karille, vaan pysyttiin hienosti Ukkosmainemaisessa meiningissä. Vähän jotain iskua olisin kaivannut enemmän, en nyt vaan osaa tältä istumalta sanoa mitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - All at Sea 03.02.2021

Crookmachine - All at Sea
Mukavan unenomainen ja Kingston Wallmainen meininki alkuun. Tosi kiva, että ei ollut mitään riffi-salaattia, vaan biisi kasvoi kivasti läpi sävellyksen. Mukavia tarttuvia melodioita löytyi, joka helpottaa itselleni kappaleen tarttumiseen. Ehjä teos, joka polveili mukavasti läpi kappaleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Facegrave - Gaunt Villain 03.02.2021

Facegrave - Gaunt Villain
Stonermainen riffi biisin hienosti käyntiin. Sopivasti liejua soundissa ja sopivan vittumainen tunnelma muutenkin. Kertsissä on mukvasti koukkua, niin kyllähän tällainen päähän jää. Kitarat murisee todella kivasti läpi biisin. Erittäin toimiva rock-veto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Cavaa 03.02.2021

P. M. Kostiainen Project - Cavaa
Erittäin raikas indeie rock soundi. Lauluääni oli alkuun hieman erilainen kuin mitä olisin tällaiseen musiikkiin ajatellut, mutta siihen tottui jo toiseen säkeistöön mennessä. Itse olisin laskenut vokaalit vähän alemmas miksauksessa ja lisännyt siihen kaikua, en tiedä toimisiko, mutta itselle tuli tällainen kokeilu mieleen. Täähän oli oikein raikas veto, mutta viimeinen tappamisen meininki jäi uupumaan. Hyvä menoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjVallu - Deep chasm of thoughts 05.05.2020

DjVallu - Deep chasm of thoughts
Tämä on oikein positiivisen ja mukavan kuuloista musiikkia. Sovitus kuulostaakin vähän siltä, että siitä puuttuu jokin aines, mikä olisi varmaankin tuon kuvauksessa kerrottava vokaalien lisääminen. Teki oikein hyvälle mielelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fluffy - Half Way Through 05.05.2020

Fluffy - Half Way Through
Kyllä minä tämän pistäisin enemmän rockin puolelle. Eipä sillä sinänsä ole väliä, mutta huomiona vain. Aika vahvasti tuli ysärihtävät rock-bändit mieleen, mutta en osaa yksilöidä mitään tiettyä, mikä on hieno asia. Syntsat puskee miksauksessa vähän turhan kovaa pintaan. Kyllä tämä pitää otteessaan, mutta ei jäänyt soimaan päähän kuuntelun jälkeen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apus - Täydellistymä 05.05.2020

Apus - Täydellistymä
Stam1nahan tästä mieleen tulee ja vähän turhankin ilmeisesti. Kyllähän tämä kappale ideoita pursusi läpi kestonsa. Mallikas suoritus, mutta viimeinen puristus jäi ehkä vähän puuttumaan. Kompakti ja viihdyttävä kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - You're What I've Got 05.05.2020

Faro - You're What I've Got
Ammattitaitoista rokkailu ja mukavasti löytyy melodiaa. Ihan mukava tunnelma läpi kappaleen, mutta ihan kauheesti ei jäänyt mieleen kuuntelun jälkeen. Hienosti viihdytti kestonsa ajan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Reinkarnaatio 05.05.2020

Dropsy - Reinkarnaatio
Mielenkiintoista bassonäppäilyä alussa ja sen perään tulee nuo huumaavat rummut, jotka ovat itsessään suuremmat kuin Jeesus. En minä tiedä, mittaa tällä on aika lailla liikaa, mutta kyllä minä kuuntelen ihan mielelläni tällaista kamaa, missä kuulee, että tekijällä on ollut hauskaa sitä tehdessä. Tosi sympaattista ja hauskaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words 05.05.2020

Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words
Tätä kuuntelee oikein mielellään noiden Herdien, Lassyjen sun muiden kotimaisten tekijöiden rinnalla. Oikein mukavaa tunnelmointia. Pieni valittaminen vaan, että itse nostaisin tuota bassoa miksissä ylöspäin. Toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walking down the street - King of the bar 05.05.2020

Walking down the street - King of the bar
Vokaaleihin, lausumiseen ja fraseeraukseen kaipaisin vähän lisää tarkkuutta. Itse en pidä talläisestä bluessailusta, joten minun on vaikea tarttua tässä mihinkään. Mutta en tosiaan tunne genreäkään, niin en osaa muuta kommentoida.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raide. - Keinu 05.05.2020

Raide. - Keinu
Tuli toinen biisi Raide.tta peräkkäin. Tykkäsin näistä lyriikoista enemmän. Nyt on myös ehkä vähän folkahtavampia sävyjä mukana kappaleessa. Osaava kappale, jonka kertsistä tulee vaan vähän liikaa joku lastenloru mieleen. Oikein vahva suoritus tämäkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raide. - Elossa 05.05.2020

Raide. - Elossa
Itse odotin enemmän folkahtavampia sävyjä, tällaisenaan varsin perinteinen akustisempi suomirock-kappale sanoitusaiheineen kaikkineen. Kompakti ja oikein toimiva sävellys. Itse en vaan niin paljoa pidä suomirockista, niin en osaa sen paremmin kommentoida.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Cursed Decade 05.05.2020

Nihil Mortum - Cursed Decade
Mulle tuli tästä jotenkin sellainen kulttimainen bläkkis-fiba. Tarttuvaa ja mallikasta kitaratyöskentelyä. Itse kuuntelen vähemmän tällaista ärinää, niin sen verran oli koukkuja biisissä hyvin ja dynamiikan vaihteluja, että kuunteli oikein mielellään alusta loppuun. Oikein kova suoritus, vaikka en genren kovin tuntija olekaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fading fast 05.05.2020

4 Eyes Only - Fading fast
Perinteistä ja kelvollista rockia. Itse en ole näin perinteisen rockin isoin ystävä, mutta kyllä tämä kuulostaa minun korvaani oikein taidokkaasti tehdyltä kamalta. Ehkei ihan koko kestoaan jaksa kantaa, että pieni tiivistäminen ei haittaisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trail of Life Decayed - Sanity Dissolved 05.05.2020

Trail of Life Decayed - Sanity Dissolved
Tämähän on tosi toimivaa rässittelyä. Ärinävokaalit ovat vähän Diablomaiset välillä ja kuulostavat ihan pikkuisen puuroisilta välillä, mutta vaan ihan hetkittäin. Oikein iskevää kamaahan tämä on. Olen yleensä kitarasooloja vastaan, mutta tässä biisissä sekin toimi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Progetorio - Miika feat Progetorio - Rauhallinen 05.05.2020

Progetorio - Miika feat Progetorio - Rauhallinen
Selkeä sävellys, dynaaminen läpi kappaleen ja koukkuja heitellään sekaan sopivasti. Tämä on oikein mallikas suoritus, ainut mistä napisisin on kappaleen kesto. Pienellä tiivistämisellä olisi tullut vielä parempi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dog Full Of Acid - Hengitä 05.05.2020

Dog Full Of Acid - Hengitä
Vähän tällaista horrorräppiä. Melkoista sylkemistä, riimejä tippuu mallikkaasti. Ihan mallikasta kamaa, tuo harras laulukohta on pikkasen tönkkö, mutta muuten tämä on kyllä mallikas suoritus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele psyko - psyko on hullu 04.05.2020

psyko - psyko on hullu
Eevil Stöön ja Raimon välimaastossa seikkailevaa meininkiä vanhankoulun jousisampleilla. Kompakti veto. Biitti on toimiva, mutta flowhun kaipaisin lisää persoonallisuutta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj_Assburger - JScore 04.05.2020

Dj_Assburger - JScore
Omaa linjaa vedetään ja kappaleen kuvaus on varsin osuva. Muutaman kerran olen tuon pyörittänyt ja uppoudun kappaletta kuuntelemaan, mutta sitten jossain vaiheessa havaitsen tuijottavani kaukaisuuteen. Olen aika varma, että tämä on ihan positiivista uppoutumista, mutta kappaleesta ei jää kauheati mieleen. Persoonallinen veto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele CTRL+ - Betamax is Dead 04.05.2020

CTRL+ - Betamax is Dead
Epäilin nimen perusteella, että tämä olisi jotain synthwave-kamaa, mutta ei ollut ihan sitä. Vähän jäi tuollaiseksi musiikkiohjelmaa demoavaksi kappaleeks, jossa oli erilaisia osia peräkkäin. Hyvää kamaa siellä oli, mutta en vain oikein löytänyt punaista lankaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele matti kutri - painajainen (rummut) 04.05.2020

matti kutri - painajainen (rummut)
Vähän tuollainen perus suomirock-ralli. Vokaaleihin kaipaisi tunnetta vähän lisää. Tämä on oikein pätevä sävellys, en vain itse ole suurin suomipopin ystävä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Myitkö nahkasi halvalla? 04.05.2020

Lahkonen / Pena - Myitkö nahkasi halvalla?
Vähän J. Karjalaismainen ääni ja Dire Straitsmaista riffittelyä. Tosi mukava toi säkeistö laulumelodia. Tämä on oikein toimivaa suomirokkailua, mutta se jokin viimeinen koukku sieltä jää vähän uupumaan, että jäisi päähän soimaan. Kesäistä kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harpin Tähdet - Kaaos, Kuolema, Lucifer 04.05.2020

Harpin Tähdet - Kaaos, Kuolema, Lucifer
Alun riffi on aikas tarttuva. Ajattara tästä tulee itselle ensimmäisenä mieleen. Tämä on oikein hyvää rähinää, mistä löytyy tarttuvia riffejä ja muutenkin koukutasta menoa. Kertsi on ihan hittikamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Face Control - Lipstick Shine Smiles 04.05.2020

Face Control - Lipstick Shine Smiles
Tuo alun kitarariffi on vähän turhan perussoittelua, mutta onneksi riffittely parantuu. Vokaalit tuntuvat hieman väkinäisiltä. Biisiin tarvis ehkä vähän dynamiikan vaihtelua, sillä tällain tuntuu vähän tasapaksulta. Vähän terävämpää biisikynää vaan kehiin, niin hyvä tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brother Knuckles - Liquid sunshine(Drum&Bass) 04.05.2020

Brother Knuckles - Liquid sunshine(Drum&Bass)
Täähän on aika kivaa, mutta vähän ehkä perusmenoa. Rumpuihin kaipaisi ehkä vähän oomphia enemmän. Pikkasen ehkä kaipaisin muutenkin massiivisempaa äänimaisemaa, mutta on tässä tosi paljon hyvää ja olisi voinut olla pidempia ja kasvatella sitä hyvään jyystöön.

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Varsovan Tyttäret 04.05.2020

T.Rautakari - Varsovan Tyttäret
Toi naisvokaalijuttu alussa on todella miellyttävän ja retron kuuloinen. Nostan aina hattua, kun joku saa sävellettyä kokonaisen kappaleen alle kahteen minuuttiin, se on paljon vaikeampaa kuin sille annetaan propseja, mutta kyllä tuota olisi voinut vielä kahteen ja puoleen minsaan kasvattaa ja olisi saatu ehkä kertsistä enemmän irti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Banquiet - Concrete 04.05.2020

The Banquiet - Concrete
Mulla on itellä lähinnä vaan hallussa noi 2000 alun post-punkkailut, niin tulee vähän White Lies ja olikohan sen suomalaisen bändin nimi Orders kanssa. Curen kaikuja kanssa, mutta sitä on vaikea välttää. Tämä oli oikein kelpoa ja mukavan orgaanisen kuuloista. Vähän kun olisi vielä tarttuvampaa, niin tykkäisin vielä enemmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jeremy Antman - The Order of the Insect Queen 04.05.2020

Jeremy Antman - The Order of the Insect Queen
Aikamoiselle avaruusmatkalle tässä lähdettiin. Ihan vetävää synailuahan tämä on. Videopelimusiikki tästä tulee hieman mieleen, mutta sitten kun vokaalit tulevat biisiin, niin mulle tulee hyvällä tavalla sellanen joku härski euroviisumainen fiilis. Pirteää kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele VaraMörkÖ - musta syke 04.05.2020

VaraMörkÖ - musta syke
Olin hetken, että onko tää ihan ambienttia koko 11 minsaa, mutta lähtihän sieltä tuollaista dronesurinaakin käyntiin. En minä oikein muuten ole tällaista kuunnellut, kuin jotain Author & Punisheria, että en tunne genreä, mutta kyllähän täällä ihan tunnelmallista kamaa löytyy. Miksei tätä voisi ihan mielellään laittaa soimaan, kun tekee mieli kuunnella jotain Sunn O)))a tai muuta. Valittaisin myös vähän, että mitä lisäarvoa biisin pituus tuo sille, mutta ei tätä musiikkia nyt olla tehty yhtä tampiota miellyttämään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The_Tasoristeys - Paljon kauniimpi nyt (treenisdemo) 04.05.2020

The_Tasoristeys - Paljon kauniimpi nyt (treenisdemo)
En ole suomirokin suurin ystävä, että mulle ei jäänyt oikein muuta käteen kuin toi lopun piano, mistä pidin. Ei mitään vikaa varsinaisesti, ei ole vaan minun genreäni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machine of the Absurd - Nevermind The Journey, You're Already There 04.05.2020

Machine of the Absurd - Nevermind The Journey, You're Already There
Pressat ja Wigwamit on varmasti kuunneltu, kuin myös uudemmat Maladyt ja Sammaleet. Stemmoista tuli vähän jonkun takia myös Allman Brothers mieleen. Itse olen niin pop-musiikin orja, että kun biisejä kasvatellaan näin kärsivällisesti, niin palkintona pitäisi olla vähän koukukkaampaa kamaa. Toisaalta on vaikea sanoa, sillä tämä voi kokonaisessa teoksessa soljua paremmin, yksittäisenä kappaleena olisin nättien stemmojen lisäksi vielä jotain muutakin kaiken kasvattelun jälkeen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raspberryperfume - Dance with me 04.05.2020

Raspberryperfume - Dance with me
Kyllä tämä pop-musiikkia minusta on ja ihan mainiota. Vokalistilla kiva ääni, mutta nauhoitus on pikkuisen suttuinen ja vaikka kaiku on kiva, niin laulu on vähän turhan alhaalla miksauksessa omassa mielessä. Ihastuttavan siloittelematon ralli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vihaiset Villet - Vaihdossa Helvetissä 04.05.2020

Vihaiset Villet - Vaihdossa Helvetissä
No soittavat ne nuoretkin vielä rokkia. Villet ovat vihaisia ja jyystävät menemään ihan kunnolla. Varsinkin kertsin jälkimmäinen osa on ihan hittikamaa. Kappaleen kesto voisi olla hieman lyhyempi, Villet ovat varmasti saaneet vihansa hieman ilmaistua pienemmässäkin ajassa. Hyvää meininkiä jantterit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Order - Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (The Order Remix) 04.05.2020

The Order - Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (The Order Remix)
Itse en erityisen paljoa kuluta tällaista hard trancea, tai mikä genre nyt onkin. Ammattitaitoista ja energistä ja loppuunkulutetusta biisistä on saatu remixillä puristettua vielä henkeä vähän jo rasittavuuteen asti kuullusta biisistä. Menee ihan tuonne Huoratronin kaltaisen jytyytyksen puolelle välillä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Jauzaa for Money 04.05.2020

Kalkutan Konepaja - Jauzaa for Money
Funkkaavaa rokkailua. Living Color ja Peppers kaikuja kuultavissa. Biisi lähtee aika hitaasti liikkeelle, kun ei ole kauheasti dynamiikan vaihteluita ekaan pariin minuuttiin, kunnes sitten lyödään punk rock vaihde sisään. Loppu painetaankin räimiessä päätökseen. Soittamisen riemu kuuluu biisissä, mutta vähän vaikea tarttua mihinkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klawie - Empire 04.05.2020

Klawie - Empire
Oikein toimivaa soundtrack-kamaa. Olisihan tämä hienoa kuulla ihan koko orkesterilla vedettynä. Komeata ja juuri sitä mitä luvattiinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Salo - Seremonia 04.05.2020

Olavi Salo - Seremonia
Joose Keskitalon hämyily tulee tästä vähän mieleen ja vokaalit muistuttavat vähän Riston fraseerausta. Kaikuisa hämyisyys ja aavemainen tunnelma olivat kappaleen vahvuudet. Kärsivällinen uudelleenkuuntelu varmasti palkitsisi, mutta nyt olisin toivonut ehkä enemmän joko jotain Mikko Joensuu tai Paavoharju -vaihdetta sisään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustanaamiosauna Small Band - Likainen Poika 04.05.2020

Mustanaamiosauna Small Band - Likainen Poika
Vokaalit toimivat hyvin ja fiilis kuuluu läpi. En ole bluesia ymmärtävä tyyppi, mutta ei tässä nyt oikein tuotu mitään uutta tuohon Mannish Boyhin. Huuliharppusoolo kyllä vinkui erittäin kivasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fool's criteria - Let us stay 04.05.2020

Fool's criteria - Let us stay
Tykkäsin tuosta alun syntsasta. Säkeistön vokaalit ovat vähän väkinäiset, mutta kertsihän pumppaa oikein kivasti. Hitikäs jopa. Olisin ehkä kaivannut jotain uutta osaa kappaleen lopussa tuomaan dynamiikkaa siihen, mutta hienosti meni toisaalta näinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tons Of Monarchy - Native American People 04.05.2020

Tons Of Monarchy - Native American People
Varmasti toimii stadionin laulamana, tällain jää pikkasen tasapaksuksi, ei oikein kasva kestonsa aikana. Lisäksi tuplapedaali on vähän pinnassa ja liian lätisevä omaan makuun. Hauskaa, että on seuralla oma kappale, vaikka tuo seuran nimi ei ole kauhean korrekti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinus - Peili 04.05.2020

Sinus - Peili
Tämähän on todella ammattitaitoinen tuotos ihan joka tavalla. Soundi on omaan makuun vähän liian puhdas, mutta ehkä ne ovat nuo Mewn vaikutteet mitkä tuovat sellaisen fiiliksen itselle. Todella osaava teos, mutta se joku viimeinen mauste jäi vähän uupumaan, että tuohon olisi ihan estottomasti heittäytynyt. Kova suoritus siis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Pandora - Sairasta Maailmaa Raiskaavat Sanat 04.05.2020

Toni Pandora - Sairasta Maailmaa Raiskaavat Sanat
Flowhan on tässä todella toimiva ja tarkka. Toi sample on vähän pinnassa ja tuttu, niin se häiritsee pikkaisen. Olisin myös karsinut kappaleelta mittaa, kun ne räpit ovat tässä parasta ja pääosassa, niin turhaan kappaletta tuon sampleloopin takia venyttää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti Niemelä (lauluntekijä) - Kovin kalastaja 04.05.2020

Matti Niemelä (lauluntekijä) - Kovin kalastaja
Tämä vokaalien prosessointi ja tunettelu antoi ehkä hieman koomisen mausteen, kun odotin koko ajan, että tässä tulee joku Adult Swim käänne. Muuten oikein toimiva iskelmäkappale, mutta nuo vokaalit vaan hieman hämmensivät.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Empirisch Abnormal - West Highland Cry 04.05.2020

Empirisch Abnormal - West Highland Cry
Minimalismi on maksimalismia hankalampaa, mutta onhan tässä ihan dynaaminen ja kehittyvä ranka. Kyllähän tässä on ihan selkeä aihio "kokonaiseen" bändin kanssa vedettyn kappaleeseenkin, mutta ilmeisesti enemmän tuollainen kitarafiilistely tästä on tarkoitettukin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peiliband - Valepsyyke 04.05.2020

Peiliband - Valepsyyke
Säkeistön syntsat saisivat olla härskimmin ysäriä, niin tulisi sellainen Shine 2009 tai joku ysäri Ibiza viä paremmin mieleen. Ite olen ehdollistunut, että tällaisessa kamassa vokaalit ovat jonkun soul-laulattajaren suusta, niin mies voksuihin oli hetki tottumista. Paljon hyviä aineksia, mutta nyt jäi vähän sellaisen hapokkaan ja iskevän kaman jälkimaastoon ja kappale jäi ehkä hieman hahmottomaksi, mutta tosiaan paljon hyviä elementtejä. Varsinkin viimeinen minsa oli sellasta menoa, mille nostan isosti hattua. Iskevää ja vähän kaoottista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Darkest Steps - Earth's Black Womb 04.05.2020

The Darkest Steps - Earth's Black Womb
Soundimaailmaan kaipaisin vähän iskevyyttä, nyt tulee pikkuisen laiska fiilis näin tästä. Tuo parin minuutin kohdalla tuleva melodia on kyllä mukava ja sitä olisi voinut kuunnella pidempään ja tuoda ehkä loppuun uudestaan kasvattamaan, no tuota kappaleen loppua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämä jatkuu - Lupaus 04.05.2020

Elämä jatkuu - Lupaus
Beirut tuli itselleni pikkaisen mieleen, kun niin kovasti nojataan slaavilaiseen meininkiin, jousiin ja haitariin. Koneelliset elementit olisin itse jättänyt tässä vähän vähemmälle, rumpusoundit harmittivat itseäni eniten. Ne vaan riitelivät omaan makuuni orgaanisempien aineksien kanssa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr.Maggot - Flatline (Demo) 04.05.2020

Mr.Maggot - Flatline (Demo)
Vokaalit ovat vähän väkinäisen kuuloiset ja aika pinnassa. Life of Agony nousee itelle vähän mieleen. Kyllä tässä ihan aineksia on, että ne vokaalit ovat oma kynnyskysymykseni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roni Samuli - Pelonmurtaja 04.05.2020

Roni Samuli - Pelonmurtaja
Nyt oli vähän vaikea tarttua tähän. Koneelliset perkussiosoundit hämäsivät vähän ja olivat pikkusen turhan pinnassa omaan makuuni. Voi olla, että itse en ole nyt vaan sellaisessa tilassa, että saisin keskityttyä näin lakoniseen kamaan, että ei ikävä kyllä nyt kolissut. Lopun kitaroinnista kyllä tykkäsin, että sitä olisi voinut jatkaa vähän pidempään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arpikudos - Mikä Elämä 04.05.2020

Arpikudos - Mikä Elämä
Aika perinteistä uomalaista hard rockia. Kertsi on kyllä tarttuva, mutta säkeistö on jotenkin vähän turhan jokkotteleva omaan makuuni. Mutta tosiaan kertsin vokaalien tarttuvuus heittää kokemuksen helposti positiivisen puolelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Oikeudenjakaja 04.05.2020

Kaarnekorpi - Oikeudenjakaja
Vähän folkahtavaa hevittelyä. Naisvokaalit olivat todella miellyttävä mauste ja örinät toivat mukavasti rähinää kappaleeseen. Ei varsinaisesti mitään omaa suosikkigenreäni, mutta kyllä kappaleen ääressä viihtyi koko kestonsa ajan oikein hienosti. Hienoa aina kun hevibiiseissä on koukkuja mihin tarttua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fiona's Scarlet Swan - Drown 04.05.2020

Fiona's Scarlet Swan - Drown
Torvet kertsissä maustivat sitä oikein mielyttävästi. Säkeistön kitaranäppäilystä tulee Animalsin House of the Rising Sun mieleen. Kappale oli vähän turhan lakoninen omaan tämän hetken fiilikseen, mutta toisessa tilanteessa tuo melankolia voi potkia paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Yksinäinen kulkija 04.05.2020

P. M. Kostiainen Project - Yksinäinen kulkija
Komeaa kitarasoundia läpi kappaleen. Rehellistä kitaravetoista musiikkia, kaikessa yksinkertaisuudessaan piti silti mielenkiinnon yllä läpi kestonsa. Miellyttävää kuunneltavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misstep - Show Me 30.05.2013

Misstep - Show Me
Olihan tämä jo varsin pitkälle mietitty demo. Tykkäsin erityisesti ekan kertsin jälkeisestä progemaisesta sankari osasta. Minun puolesta vaan lisää voimaa sitten varsinaiseen bändisovitukseen, niin toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - World So Cold 30.05.2013

Death Generation - World So Cold
Hyvä toi alotus riffi, mulla tuli vaan siitä sellanen visio, että tästä pitäis tehdä doomahtava coveri, vetäis temmon ihan maihin, niin se riffi ois kans hauskan kuuloinen. Kertsistä tuli jotenkin sellanen fiilis, että Alice in Chainsiakin on soinut joskus tekijöiden mankoissa, eikä siinä mitään, hyvä kertsihän se oli. Oikein valmista roketi rollia, mun puolesta ois saanut olla enemmän räkää tässä, mutta hyvä näinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Tiensä Pää 30.05.2013

Kaarnekorpi - Tiensä Pää
Enemmän mulla tuli Insomnium mieleen, kun mikään folk metalli, mutta mulla on ollut kyllä hevin kuuntelu viime aikoina aika vähissä. Tykkäsin kun kitara ja kiipparit toivat melodisuutta äänimaisemaan. Kyllä mää tän hienosti kuuntelin alusta loppuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 30.05.2013

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Mää odotin jotain Shabazz Palacesin tai Dälekin kaltasta kamaa kun genre oli experimental Hip-hop. Musta tässä mentiin jossain hyvin Commonin ja Black Starin sfääreissä, vähän hengellisemmän maailman menoa (enkä siis meinaa mitenkään kristittyä). Mut mukavan lunki ralli, lyriikoita en saanut kauheasti kuunneltua, että niihin pitää pureutua seuraavilla kuuntelukerroilla. Tykkäsin nimestä, hyvää kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Kitkan viisas 30.05.2013

P. M. Kostiainen Project - Kitkan viisas
Kyllä sitä slaavilaisten kansanlaulujen parissa tässä liikutaan ja kyllähän siihen nämä järvelliset lyriikat. Mukavan yksinkertainen musiikkiteos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele zargo - Elsi 08.01.2012

zargo - Elsi
Pirun hyvin tosiaan pistää päätä nyökyttämään tämä kappale. Rumpusoundit olivat aivan käsittämättömän hyvät, kitarakoukut olivat todella hyviä läpi biisin ja kertsi oli tarttuva. Biisistä jäi silti ehkä hieman keskeneräinen fiilis. Hieman pidempänä kappaleeseen olisi tosiaan saanut kehiteltyä kovasti enemmän nyansseja ja dramatiikkaa. Tässä kestossa biisi oli tosiaan mainion kuuloinen, mutta myös hieman hätäisen oloinen, koska monet tässä kappaleessa olleet tykit ideat olisi voitu jalostaa vieläkin timanttisemmiksi kun niille olisi annettu enemmän aikaa. Mut skulas silti melkos lujaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ISÄM MAA - ROTU REALISMI 21.11.2011

ISÄM MAA - ROTU REALISMI
Nythän pärähti, minä olen puoluekannaltani sen verran viherpiipertäjä, että on pakko sanoa, että teidän molempien kappaleiden kuunteleminen saivat tuntemaan oloni ensin alkuun todella epämukavaksi. Hetki meni, että sai varmistettua, että sanoituksissa on "jonkin verran" ironinen sävy. Niin huumoriin kuin myös black metalliinhan toisaalta kuuluu tietoinen provosoiminen ja tiettyjen tabujen rikkominen. Vaikka bäkkistä ei tule kauheasti kuunneltua, niin kyllä mie olen tykännyt katsoa Jimmy Carrin, George Carlinin, Richard Pryorin ja Bill Hicksin standup-settejä, joissa on monasti paljon poliittisesti täysin epäkorrekteja vitsejä ja joille nauran paljon. Tiedän olevani tämänkin suhteen melkoisen tekopyhä, kun pystyn nauramaan suoraa huutoa virallisesti julkaistua dvd:tä katsoessa, mutta sitten Mikseristä kuuntelemaani biisiä lähestyn paljon suuremmalla varovaisuudella. Tiedän, että kuulostan ihan Jani Toivolalta kun itken täällä, ettei huumori saisi loukata ketään, mutta en minä ole oikeasti sitä mieltä, kyllähän se niin on,että aina kun leikitään aroilla asioilla, niin kyllä siitä joku aina mielensä pahoittaa, mutta sille ei voi vaan mitään. Enkä minä usko, että tällainen musiikki innostaa ketään mihinkään väkivallantekoihin, musta se on ollut aina hieman absurdia puhetta. Musta on ihan hyvä, että tätä maahanmuuttokeskustelusoppaa uskalletaan huitoa näinkin poliittisesti epäkorrektilla tavalla, pakkohan sitä on jonkun sanottava jotain muuta kuin, että tästä on keskusteltava. Minä rehellisesti uskon tällaisen keskustelun hyödyttävän niin maahanmuuttajia, kuin myös suomalaisiakin. Luulen tällaisten puheenvuorojen rikkovan hieman sitä pelkoa, että joku sanoo kenties jotain sopimatonta, koska jossain vaiheessa keskustelua tuossa asiassa tullaan tulemaan alueelle, jossa on pakko puhua asioista mistä kumpikaan osapuoli ei välttämättä haluaisi puhua. Tämä taas edesauttaa pääsemään ylitse niistä ongelmista mitä molemmilla väestöryhmillä tämän asian suhteen esiintyy. Joten yhteenvetona voisin sanoa ainakin sanoitusten olevan varsin kärkästä satiiria tästä iltapäivälehdistön lietsomasta pelko/vihapuhe keskustelusta. Lisäksi haluaisin vielä kommentoida itse musiikkia joka on mielestäni aivan käsittämättömän tarttuvaa. Minulla on aina todella suuri kunnioitus raskaampia bändejä kohtaan kuten Insomnium, joka raskasta musiikkia soittaessaan ei ole unohtanut melodioiden ja kappaleiden tarttuvuuden merkitystä. Ja puhun taas kummastakin kappaleestanne kun sanon niiden olevan hyvin mukana hoilattavia ralleja, koukkuja löytyy niin kitaroinnista kuin vokaaleistakin. Soundit ovat myös ihastuttavan rupiset menemättä kuitenkaan ihan sinne kamalimpaan bäkkispuuroon, mikä vaan monasti on jo niin sotkuista, että se vaikeuttaa kuuntelua. Tiedän, että otan vitsinne aivan liian tosissani, mutta minun oli pakko saada nämä ajatukset purettua jonnekkin mitä humoristinen musiikkinne aiheutti. Että kyllä saitte melkoisen ajatumyrskyn aikaan tässä päässä, vaikka ne ajatukseni eivät mitään tuon kummoisempia olleetkan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele zargo - Kapeikon kansa 12.10.2011

zargo - Kapeikon kansa
Tämä kappale oli enemmän minun mieleeni, siis tuohon ensimmäiseen postaamaasi katsottuna. Tulihan tuosta varsin vahvasti Yup mieleen alusta, mutta varsinkin tuosta mainiosta "osuma" kohdasta lähtien kappaleessa oli kovasti sinulta kuulostavia juttuja, ne hemmetin pan-huilut tulivat viimein hienosti käyttöön. Oliko toi lopun koukku sitä sähköurkua, mainion kuuloista joka tapauksessa? Toi mukavasti vielä tuota kansanmusiikkimaisuutta ralliin. Pankki ei vielä räjähtänyt, mutta niin vahva kappale, että kantoi vaivatta koko kestonsa. Mulle ei ehkä nyt ihan ekalla kuuntelulla jäänyt mieleen pyörimään korvamatoa, mutta kovasti mukanahoilattavan oloinen kappale ja tuo on sellainen biisi mikä muutaman kuuntelukerran vaatii, mainiota.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilpa-Snacke - Miksi sillä on niin suuri ego? 04.10.2011

Kilpa-Snacke - Miksi sillä on niin suuri ego?
Täysin oikeaan osunut viikon biisi -valinta. Toimii erittäin täydellisesti. Hienoa kamaa taas.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazer Strip - Alone Against The World 01.09.2011

Gazer Strip - Alone Against The World
Hemmetti tämä ei rekisteröitynyt ekalla kerralla, niin yritetään uudestaan. Miusta alle parin minsan biisejä on monessa suhteessa vaikeampi tehdä kuin kymmenminuuttisia proge-eepoksia. Mielenkiinto pitää herättää heti, eikä millekkään turhalle ole aikaa. Minusta tämä ralli potki helvetin hyvin perseelle ja lopun kitarakoukku oli mukavan häiriöinen. Mainio rähinäpala.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Penrose - Vegas Volt Girl 30.04.2011

Penrose - Vegas Volt Girl
Odotin enemmän Trickyn 90-luvun kamaa kun genre oli downtempo, mutta tämähän oli taas hyvin tuoreen kuuloista kamaa. Kappaleen nimi oli varsinkin niin 2000-lukua, ettei mitään rajaa. Erittäin mainio ja ammattimainen raita kaikin puolin, mutta se pieni viimeinen vääntä jäi tästä puuttumaan. El ilaittaa mielellään soimaan uudestaan, mutta en tiä tuleeko tämä ladattua ja kuunneltua ipodilla liian montaa kertaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiorkesteri ValuRauta - Latvanähtävyys 21.04.2011

Tanssiorkesteri ValuRauta - Latvanähtävyys
Jees, meininki ei ole ainakaan vähemmän huuruiseksi muuttunut. Melkosen kovat pörinät oli päällä. Soundimaailma oli jostain hcn ja ihan ekojen bläkkisbändien välimaastosta. Tuota menevää osiota ois musta saanut olla kappaleessa vähän enemmän, se oli musta sen verran asenteellisen kuuloista. Mutta kyllähän tämä ja se Osku ovat selvästi saman bändin tuotoksia ja hyvin omaa juttuahan tässä tehdään. Nyt mie pystyn jo vähän nauttimaankin tästä enemmän kun tietää, että kappaleet ovat kieron huumorin tuotoksia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - DSL-killer 20.04.2011

electrichaos - DSL-killer
Underworldin vanhemmat tuotokset tulivat mieleeni. Tässä oli musta koukkuja mitkä jotkut osuivat ja toiset eivät. Jäi vähän ehkä turhan paljon tuollaisen kokeilun maku tästä suuhun, mutta eihän se sitä kiellä etteikö siellä olisi ollut melodisesti tosi mainiota kamaa tässä rallissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Holtiton AKA SikaRaunio - Jokainen tavallaan 20.04.2011

Joni Holtiton AKA SikaRaunio - Jokainen tavallaan
Biitti oli biisissä aikas jees, ei tajuntaa räjäyttänyt, mutta hoiti hommansa. Lyriikkapuolella oli ihan hyviä juttuja, mutta myös pari hutia. Mä en tykkää kauheesti kun riimittää sanan itsellänsä, mutta tässä biisissä se ei haitannut niin pahasti. Mut musta se on itsensä turhan helpolla päästämistä kun puhutaan vaan vitun porvareista tai päättäjistä. Eihän tässä mitään nimiä kannata alkaa heittelemään, mutta kyllä nuokin instanssit voi ilmaista hauskemmin ja kekseliäämmin. Oikein pätevä kappale silti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - MAANANTAI 20.04.2011

MarcoN. - MAANANTAI
Poepeda tästä ekaks tuli mieleen, oliko se sitten tuon rouhean äänen tekosia, mutta silti. Kertsi oli musta aikas tarttuva ja siellä kaustalla olleet kitaroinnit olivat todella hienon kuuloisia. Muuta en nyt osaa sanoa, kun en niin paljoa genreä kuuntele, mutta hittikertsi on ainakin kunnossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Not here to die 20.04.2011

Project 66.6 - Not here to die
Konetausta alussa oli hieno. Myöskin bändin mukaan lähtiessä, tuo taustalla soiva kosketinkuvio on todella hieno. Riffit eivät mitään kaikkein mielikuvituksekkaimpia ole, mutta hoitavat tehtävänsä. Tälläistä kurkkulaulantaa en ole varmaan aikaisemmin kuullutkaan. Minä en vaan ole erityisemmin bläkkiskiljuntaan tykästynyt, mutta tämä ei ollut täysin sitäkään. Mutta hyvä ja tarttuva kipale kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extinct Dream - The New Beginning 20.04.2011

Extinct Dream - The New Beginning
Tämä olikin ihan kivaa tranceilua. Oikein tarttuvaa ja miellyttävää musiikkia. Ehkä kappale oli turhan valmiiks pureskeltu, eikä siinä nyt varsinaisesti mitään maata mullistavaa kuultu, mutta eihän sitä aina tarvitsekkaan. Hyvä biisi, mutta ei tämä silti ihan se tanssilattian täyttäjäkään ole, pientä biisikynän teroitusta ja sekin löytyy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marco.N (magic keyboards) - itketään yhdessä Rakas(instrumental classic) 20.04.2011

Marco.N (magic keyboards) - itketään yhdessä Rakas(instrumental classic)
Tuli hieman Yann Tiersenmaiset fibat tästä. Jos Amelie olis tapahtunut Tampereella, siinä olis ollut tätä soundtrackinä. Tuli myös hieman mainion kannettavan videopelisarjan Professor Laytonin äänimaisemat mieleen. Kaunis ja inspiroiva kappale. Pienen miinuksen kyllä nimestä joudun antamaan, mutta muuten täydellistä tunnelmamusiikkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Penrose - Sinners 20.04.2011

Penrose - Sinners
Kylläpäs oli todella mielyttävää musaakkia, kyllä se Daft Punk miulle tuli aika vahvasti mieleen ja jossain määrin myös Nine Inch Nails ja Go! Team. Tää nyt putos aikas perkeleesti, vaikka mie en yleensä tykkää noista puhe- tai noin Mobymaisista sämpleistä. Tämä oli vain todella kiva, iloinen ja tarttuva kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sad Section - Unknown 20.04.2011

Sad Section - Unknown
Aikas kivan tarttuvaa, pikkusen emoon kallellaan olevaa rockailua. Tulee hieman A Thousand Bright Tomorrows mieleen. Oikein vahva kappale tälläsenään, ehkä hieman killerimpi kertsi ois aina paikallaan, mutta kyllähän tuo tämänkin kertsin jälkimmäinen osa on erittäin mainio. Hyvää kamaa siis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raven Sky - Wasted Life 20.04.2011

Raven Sky - Wasted Life
Tykkäsin kovasti tuosta alotusriffistä, tuli Mastodon siitä mieleen. Kyllähän tämä on todella taidokasta kamaa, sen verran puisevia metallibändejä tulee vaan vastaan turhan paljon. Tässä oli sen sijaan dynamiikkaa ja tarttumapintaa. Melodioita ja hyvää rähinää, eli kaikin puolin on hommat melkosen kohdallaan. Asia mikä minua vaan kovasti vaivasi olivat nuo bläkkistelykiljuntavokaalit. Se on kyllä ihan minun henkilökohtainen preferinssini, etten niistä muutenkaan pidä, mutta tässä ne eivät vaan mielestäni kuulostaneet hyvältä. Vokaalit olivat muuten oikein hyviä, niin melodisempi laulanta ja örinä putosivat hyvin, mutta aiemmin mainitut eivät. Mutta pieni miinus se silti oli ja täysin makuasia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiorkesteri ValuRauta - Osku 20.04.2011

Tanssiorkesteri ValuRauta - Osku
Juu, no onhan se hyvä, että huumorissa murretaan raja-aitoja, puhutaan asioista mistä ei saisi ja näin ollen opittaisiin nauramaan omille ennakkoluuloillemme ja ymmärtämään toisiamme. Tässä biisissä ei siihen ilmeisesti pyritty. En mie oikein osaa sanoa mitään, kun on jotenkin vähän syyllinen olo, että kuunteli tämän kappaleen. Mie olen varmaan niitä hurskastelijoita ketä vaivaamaan tämä biisi oli luotu. Joten tehtävähän on siis suoritettu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mike (Vanhat) - Mike - clippi 20.04.2011

Mike (Vanhat) - Mike - clippi
Aikas kiva kun koitetaan tuoda tuohon sylkemiseen vähän melodisempaa otetta. Ihan täydellisesti se ei vielä onnistunut, mutta kyllä harjoittelulla saa sen tulemaan luontevammin ja flownkin tykimmäks. Biitin piano oli aikas nätti ja tarttuva melodia siinä oli myös. Lisää harjottelua vaan niin tulee tosi hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Hole in my soul 20.04.2011

Death Generation - Hole in my soul
Mukavan asenteellista riffittelyä, laulun potkiessa mukaan lähti se Alice In Chains vaikutteet myös käyntiin. Tämähän oli oikein pätevä ralli, mutta minun mielestä kun tämä sovitus oli rakennettu näin kertsi keskeiseksi, niin se kertsi ei ihan räjäyttänyt pankkia niin kovaa kuin olisin kaivannut. Muuten ihan räyhäkäs biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kärki production - Cannon in can of soup 19.04.2011

Kärki production - Cannon in can of soup
Tässä biisissä oli jotain käsittämättömän siistiä. En tiä oliko se toi kun rummut oli miksattu noin taakse vai sainko mie taas niin kivoja Blade Runner flashbackejä joita oli kivasti höystetty vähän ysärimmällä meinigillä. En osaa paremmin selittää, tuo oli vaan musta iloinen ja hauska biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Novax - Planet 11 [Full Mix] 19.04.2011

Novax - Planet 11 [Full Mix]
Ihan kivastihan se jytisi. Ysäri happytranceilukin meni aika kivasti läpi tässä. Mä en tiä miks, mut silti musta joihinkin näin elektronisiin biiseihin sopii aina jonnekkin taustalle miksattu orgaanisempi soitin, mulle tuli tässä biisissä mieleen jotain aika perus perkkuja tai suht kiivaasti soittu sello tai sitten tuonne loppuun olis musta kiva ollut tulla joku torviasoolo tai jotain. Mutta tosiaan, makuja on monia ja kyllä tuo oikein mallikkaasti ja tarttuvasti jumputti, tanssilattiallahan tätä ois viä kivempi kuulla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Lighthouse Keeper 19.04.2011

Zomby Woof - Lighthouse Keeper
Tässä kappaleessa oli taasen alku erittäin sankarillinen. Tuosta alusta siirryttiin taas jopa hieman stonermaiseen riffittelyyn ja siellä se sitten pysyikin kappaleen loppuun asti. Ilmestyskirjan luennan taustalla ollut viheltely oli mukavan kuuloista ja myös sen jälkeinen kitarasoolo toimi hienosti. Ei tässä mitään vikaa ollut, mutta ehkä se viimeinen puristus jäi kappaleesta puutumaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta 19.04.2011

P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta
Räyhällä riffillä ainakin kappaleessa lähdettiin liikkeelle. Kyllähän tuo soraa ja mursketta kertsi päähän jäi, ei tuolle mitään mahda. Mä en vaan oikein osaa muuta sanoa kun miulla ei ole levylautasella pariinkymmeneen vuoteen pyörinyt näin perinteikäs suomalainen rock, niin en vaan oikein osaa sen kummemmin tätä kappaletta arvostella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iponah - His Majesty in My Flesh 19.04.2011

Iponah - His Majesty in My Flesh
Hauskaa kun tällainen klassisen musiikin tavalla polveileva kappale pidetään lyhyenä. Kyllähän tuolla kaikkea kivaa ja tarttuvaa oli, ei vaan näin ekoilla kuunteluilla viä ihan sisään päässyt ja siis se on ihan hyvä juttu, ei kappaleiden tarvi heti auetakkaan. Vähän vaan toivoisin tarkkuutta enemmän soittoon ja lauluun. Eipä miulla kyllä muuta valitettavaa ole.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Turmoil 10.03.2011

Freshco - Turmoil
Mie nostan aina hattua kun orkesteri saa tehtyä yli 5 minuuttia pitkän kappaleen jonka kuunteleminen ei tunnu siltä kuin kuuntelisit tuplasti pisempää kappaletta. Paljon hyvää oli tuolla riffejä, melodioita, dynamiikan vaihtelua ja rytmillisiä juttuja. Toisaalta mikään pätkä ei jäänyt soimaan päähänkään. Hyvä näinkin mut ite ehkä pitäisin taktiikkapalaverin ja kuuntelisin biisiä bändin kanssa ja katsoisin mitä kohtia tulisi mahdollisesti vaihtaa jos siltä tuntuu ja mitää vaan vähän kiillottaa lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 10.03.2011

Unia (pre-band) - Kotona
Eilen kuuntelin just mikserissä paria folk-biisiä ja totesin, ettei folkissa tarvitse niin kauheasti tapahtua. Mutta on minun myönnettävä, että oli varsin mukavaa kuunnella pop-kappaletta joka oli sävelletty akustisille kitaroille. Oli hyviä kitarakoukkuja ja laulumelodioita, jotka kantoivat biisiä hienosti. Sanoituksen aihe oli totta kai oikein mukava, mutta muutama rivi oli kappaleessa omaan makuuni vähän turhan kornia lyriikkaa, mutta sehän on vaan minun mielipiteeni. Hyvä ralli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salmonsnake - Salmonsnake - Circus Monkey 03.03.2011

Salmonsnake - Salmonsnake - Circus Monkey
Mä sanoisin, että tämä on MGMTn, Faith No Moren ja jonkin ruotsin laivalla tahdittavan orkesterin sekoitus. Solistilta löytyy tosiaan karismaa ja skillssejä. Sovitus on sopivan mutkainen, silti menemättä överiks. Mikäs siinä kun biisi on koukukas, tarttuva ja hyvin soitettu. Eihän sille voi tehdä muuta kun nostaa hattua ja onnitella hyvin tehdystä työstä. Täysin ansaittu viikon biisi nosto. Eikös tämä ollutkin sellainen?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fat Scarlett - Imaginery Me (alternative version) 03.03.2011

Fat Scarlett - Imaginery Me (alternative version)
Tää oli musta kovasti parempi kun toi eka biisi. Se nyt vaan ei ollut tuossa sekdepunkki genressäkään mikään erityisen mieleenpainuva tekele, mutta tässä oli kiva kun oli lähetty rehellisesti emoilemaan. Hyvähän se on vaan kun pystytään selkeästi kirjoittamaan tarttuviä ja hyviä melodioita. Tykkäsin tosta alun riffin komppaamisesta ihan alussa. Hyviä koukkuja oli biissä tosi paljon, tuotannollisesti hyviä ideoita ja itseasiassa toi soolokin oli varsin pätevä, ite en niistä yleensä välitä, mutta tämä toimi. Minusta tämä oli kaikin puolin mainio biisi. Itse kyllä pidän suuntaanne täysin oikeana, varsinkin, jos biisi kynä on näinkin hyvässä terässä. Ainut asia mikä nyt tulee mieleen on, että vokaaleissa saisi olla vähän tunnetta ja potkua enemmän, mutta eiköhän sitä sinne saada tulevaisuudessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kemosabe - Marssi 28.02.2011

Kemosabe - Marssi
Aikas vimmanen groove tässä rallissa. Toi mieleen 90-luvun alun, erityisesti orkesterin nimeltä Jane's Addiction, oiskohan kenties tuttuja teillekkin Farrellin joukkion edesottamukset. Paskaakos tässä muuta, toimiva groovaava ralli jossa soitto on tiukkaa, laulu toimii melkos pirusti ja kertsi on vallan tarttuva, mitä muuta rockilta nyt voi toivoa. Mie en ole oikein ollut kauheasti soolojen perään, mutta tässä biisissä soolostakin tykkäsin, ei ollut semmosta saatanan tilulili-urheilua, vaan soitettiin fiiliksella ja innolla. Mainiota kaikin puolin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taivaannaula - Suo 28.02.2011

Taivaannaula - Suo
Tykkäsin, tää on mennyt musta taas selvästi eteenpäin tää teidän juttu. Vokaalit toimii musta pirun hyvin tässä. Biis on myös läpi kotaisin hyvin soitettu ja kivoja koukkuja löytyi. Jos nyt jotain tarvii, niin kappalehan oli tarkoituksella hieman junnaava, mutta siinä ois voinu ehkä silti vähän enemmän tapahtua. Hyvä, melodinen ja tunnelmallinen kappale silti näinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Rumien Taivas.(remix) 11.02.2011

Make & Mike - Rumien Taivas.(remix)
Jeps, huumorimusaa. Mulle ei toi maalaisromantiikka iske itelle niin kovaa kun sieltä olen kotoisin. Kappale ei erityisemmin minua huvittanut(paitsi ne lopun huutelut olivat aikas hauskoja), eikä siitä nyt varsinaisesti jäänyt mitään korvamatoakaan mieleen, mutta melkosen autenttiset iskelmäsoundit oli tähän saatu ainakin minun korvaani. Kyl mä ymmärrän, että tämä varmasti monia naurattaa, mutta tämä nyt ei ollut mun juttu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - My time to die (demo) 11.02.2011

Death Generation - My time to die (demo)
Kivasti solisti lainaillu Ozzyn maneereita ja ehkä hieman tuosta kitaroinnista Wylde tulee mieleen. Vähän turha demon soundeja on kommentoida, mutta tuo lauluraita oli vähän blankon kuuloinen, mutta sehän korjaantuu sitten varsinaisia nauhotuksia tehdessä. Mukavasti groovaava kappale ja tuo pääriffi oli kivan tarttuva. En ole teidän muita biisejä kuunnellut, mutta odotin hieman laahaavampaa meininkiä kun stoneria kerran ilmopitettiin tulevan. Tämä oli musta mukavan ilmavaa hardrockia. Melkos hyvä ralli, mutta se pieni viimeinen silaus ja tarttuvuus vaan jää vähän uupumaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Hungry Hearts 11.02.2011

Sunset Boulevard - Hungry Hearts
Tuli kertsistä mieleen hieman se Kilven Sielut iskee tulta. Tämähän oli rehellistä ja hyväntuulista hardrockailua. En miä niin kauheasti tällästä kasarirockia kuuntele, mut pakko sanoa että kyllä tuo kertsi jäi päähän ja eikös se se idea ole. Tykkäsin kans tuosta lopun syntikkasoolosta. Eli ei kaikkein ominta musiikkia, mutta uppos silti yllättävän hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Wrong Words 11.02.2011

Rope Too Tight - Wrong Words
Muistaakseni olen jo aiemmistakin biiseistänne sanonut, että hieman tulee Sentenced ja Diablo mieleen, mutta ei missään nimessä häiritsevällä tavalla. Soppaan on heitetty viä Insomniumin tyyppistä melodiameininkiä ja sopivasti omia mausteita. Oikein mainio ja laadukas soppa siitä syntyy ja ainut asia mikä minua tällä hetkellä estää hieman siitä nauttimasta on oma pienoinen väsyminen rankempaan musiikkiin. Mutta hyvää tämä oli silti.

Sivu: 1 2 3