Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 42 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Kipinällä mua tähtää 13.08.2006

valve - Kipinällä mua tähtää
Tässä oli menoa ja meininkiä. Kyllä tässä bailuhitti ainesta on. Kipinä-ällä-lällä sana jotenkin ärsyttää, mutta toisaalta hyvä niin. Hienoja kitarajuttuja. Laulussa on asennetta. Jotain jäin kuitenkin kaipaamaan rytmipuolelle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Dead Already 11.11.2005

Katya - Dead Already
Miksi mä latasin tätä taas? Kiimassa kiehnäys ja monkuna jatkuu. Hiki ihan tulee. Laulajan suussa kuuma peruna. Käärmeenlumouksesta plussaa kuitenkin.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anniina - Pakko lähtee 11.11.2005

Anniina - Pakko lähtee
En kuuntele rnb musaa juurikaan. Tässä oli liian simppeli tausta. Siihen olis voinu panostaa enemmän. Toisaalta yksinkertaisuuskin toimii paikoitellen. Laulaja osaa laulaa, mutta pientä hiomista kaipais vielä ainakin miksaukseen. Ei kestä montaa kuuntelu kertaa. Jepjep=)!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Tuntematon tie 11.11.2005

ivalo - Tuntematon tie
Hitin tuntua heti alusta. Tulee mieleen monet suomirock-bändit. Kaihoisa tunnelma joka varmasti uppoaa suomalaisiin. Miinusta kuitenkin laulajan ääntämisestä (Dällä kerdaa jne) ja hieman tunkkaisesta miksauksesta. Kertsi jää tajuntaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valzu - Aquatic Lounge 20.08.2005

Valzu - Aquatic Lounge
Diu-di-diu-di-dö! Hyvät oli soundit, mutta kun juuri mitään ei tapahtunut. Myös jotain rujoutta tähän olisin kaivannut, vaikka lofi-biitin muodossa. En minä tästä ymmärtänyt mitään. Migreeni tuli. Vika on minussa, ei sinussa, sori.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Saving You the Trouble 08.09.2005

Blueborn - Saving You the Trouble
Tuli heti mieleen viimeiset hitaat. Gary Moore. Lasku humala. Haikea fiilis. Syksy. Märkä asfaltti. Katuvalot. Kaunis ääni laulajalla ja hyvin esitetty kipale! Melankolia puree meikäläiseen! Jatkakaa=)!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele dJ high flying bass feat. dj bro ducer - Don`t fall away 02.08.2005

dJ high flying bass feat. dj bro ducer - Don`t fall away
Ihan oli asialliset soundit. Mukava melodia ja mainio meininki. Myös lopun euroviisu-tyylinen rummutus kävi biisiin kuin nenä päähän. Tähän vielä laulua, niin jepjep!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ES:n vanhat - Grey Havens 17.07.2005

ES:n vanhat - Grey Havens
Yes! Vihdoinkin hyvää musaa! Hyvä, hyvä! Kunpa löytäisin omille demoilleni yhtä hyvän laulajan, kuin tämä juuri nyt korviani hivelevä naisääni! Laita viestiä jos sulta saa laulua biiseilleni. Mainio biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avidé - Tulisitko? 31.07.2005

Avidé - Tulisitko?
Heti alkoi mulla "tuottajakorva" keksimään lisäyksiä biisiin. Selloja,viuluja...heh. Ehkä liian hidas biisi kuitenkin. Piano on plussaa. Pienellä hiomisella ja tempon muutoksella vois olla melko mainio balladi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avidé - Ilman Sua 31.07.2005

Avidé - Ilman Sua
Leppoista poppia. Tämäkin ehkä liian kaatuva biisi. Tyttömäisen äänen omaava laulaja sulattaa sydämiä....Teidän nopeat biisit parempia mielestäni. Tästäkin sais mainion syys-masennus-ajan-hitti-biisin pienillä muutoksilla, lähinnä tempon suhteen. Piano plussaa taas!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avidé - Ruma Sana 31.07.2005

Avidé - Ruma Sana
Tekee mieli riehua mukana. Tulee hyvälle tuulelle. No miksaus ois voinut olla parempi, mutta ei se heikennä itse biisiä. Sekoitus kuuskyt -ja kasikytllukua. Soolon rykäisystä plussaa. Lisää tällaisia ralleja!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avidé - Anna mun mennä 31.07.2005

Avidé - Anna mun mennä
Todella symppis meininki! Ekalla laulajalla niin mukava ääni. Toinen ei ehkä käy niin hyvin tähän musatyyliin. Kävis johonkin suomi-leffaan!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoffren-Salminen-Yliajo - Tunnelin päässä poutaa 22.07.2005

Hoffren-Salminen-Yliajo - Tunnelin päässä poutaa
Biisin keinuva groove tarttui heti matkaan. Laulajalla hyvä ääni. Laulu ei mene ihan nuotissa, mutta väliäkös tuolla. Sanoista saa selvää ja laulu ei ole liian takana, bueno!Biisiin vois harkita instrumenttien lisäilyä. Joku kosketinsoitin, hammond soundi tai vaikka sähköpiano sopis tähän kuin nenä päähän! Akustinen kävis myös. Pieni suvantovaihe tekis biisille hyvää. Mukava menohan tässä on, jees!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - 80s Child 14.08.2005

Blueborn - 80s Child
Se olen minä ja moni muukin –80`s child. Sanoista en saanut selvää. Pieniä balanssi ongelmia miksauksessa mielestäni tai ehkä pitäs kuuntelu kertoja olla enemmän. Olette livenä varmasti melko toimiva bändi ja mielelläni kuulisin tätä myöd livenä. Kertsissä hyvä melodia ja laulajalla mukava ääni. Taustalaulut istuu biisin hyvin. Lopun soolokin toimi ilman ironisuutta, hyvä! Myös minun biisissäni Shine like a star halutaan olla tähti. Jos viititte tsekata.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Katya feat. Hypnoosi- Sua Haluan 17.07.2005

Katya - Katya feat. Hypnoosi- Sua Haluan
En minä tykkää. Nurinaa ja hölinää. Kuplivaa siiderii ja tyttöjen iltoja. Liian amerikkalaista musaa mulle.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumpster - Näin Punaista 16.06.2005

Dumpster - Näin Punaista
Aika lepposa biisi, ehkä liiaksikin. Tykkäsin kitaroista, ne oli jees! Laulu liian lähellä miksauksessa ja sieltä 100Hz alapuolelta vois leikellä taajuuksia. Biisin nimi vaikutti kuuntelu valintaani, vaikkei mulla ajokorttia olekaan, heh!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista kamaa - Do The Right Thing 09.06.2005

Sekalaista kamaa - Do The Right Thing
Tässä oli kaikki kohdallaan. Oltiin nuotissa soiton että myös laulun osalta, hienoa! Unohtamatta äänitystä ja miksausta. Itse en vain lämmennyt musiikille. Tällaisesta musiikista tulee aina mieleen "Se on meidän S-market..." ja muu sen tyylinen mainosmusa. Omassa genressään varmasti hyvä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Jenny 07.06.2005

PahaTuuli - Jenny
Pienellä lisähionnalla tämä varmasti soisi radiossa. Rummut etuilee pikkasen ja soitannassa on ehkä liikaakin live-meiningin tuntua. Lauluja voisi tuplata ja stemmojakin voisi kokeilla. Hyvä demo!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saffron - Saturated Love 19.02.2006

Saffron - Saturated Love
En rupea nurisemaan laulusoundista, koska tässä biisissä se on yksi elementeistä ja tarkoitettu moiseksi. Tosin en mielelläni kuuntele vocoder/autotune efektoitua laulua.Anyway tässä oli jo sellaista oikeaa UK hittiä kyllä!Ei minuun uppoa ehkä niin hyvin, mutta osaat oman genresi hyvin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DRIVING SILENCE - Celebration Ride 09.06.2005

DRIVING SILENCE - Celebration Ride
Rouhevaa kitaraa ja sopivan räkäistä laulua. Kesäinen fiilis tästä tulee. Hyvä englanti. On vanhat rokki biisit kuunneltu ja miksauskin on genren tyylinen. Tämäkin kolahtas muhun enemmän livenä. Hyvä seura, olutta ja tämä sois siinä, niin jep jep!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - Sheik of Araby 4.0 09.06.2005

Tappi eli Käyttäjä 1537 - Sheik of Araby 4.0
Sai tämä ainakin hymyn huulille! Olen ymmälläni tästä meiningistä. Vaikea sanoa mitään, kun en tunne kyseistä musiikkia kamalasti. Hyviä kohtia siellä täällä. Varmasti hyvää terapiaa sen tekijöille=).
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Among Others - Sweet misery 08.06.2005

Among Others - Sweet misery
Tuli mieleen järvi ja isot airot. Melankolista musiikkia. Itse en metalli/hevi genrestä niinkään välitä, mutta tämä toimi! En tiedä oliko jollain tavalla kieroutunut tunnelma/soundi haettua vai vahinko. Kovasti odotin messeviä splash peltejä vai mitä ne nyt onkaan ja jousimattoa/jousisektiota. Loppuun vois sovittaa kunnon maailmanlopun meiningin, kuten esim Nick Caven joissakin biiseissä on. Hyvä, hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Knob - Nemesis 17.07.2005

The Knob - Nemesis
Kovaa mentiin. Jäi vähän sellanen ”juosten kustu” olo. En minä tästä oikein tykänny vaikka omassa genressään tämä on varmasti ihan ok. Lisää huutoa mukaan! Lopun nostatus oli plussaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele A.K.Alataajuus - Tyttölapsi 07.06.2005

A.K.Alataajuus - Tyttölapsi
Tää oli jotain erilaista ja mielenkiintoista. Pieniä balanssi häiriöitä. Naislaulaja liian kovalla ainakin mun korvaan. Haitari kävis raitaan mainiosti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Teräsmies 20.08.2005

Putous - Teräsmies
Makeita kitarasoundeja heti alkuun. Tää on sellasta valuvaa suomirockia Egotrippi tyyliin. Itse en tällaisesta kamalasti pidä, mutta tykkääjiä varmasti löytyy. Soitto sujuu, laulu toimii, mutta ehkä miksaus voisi olla parempi ja selkeämpi. Biisiä on raskasta kuunnella sen tunkkaisuuden takia. Livenä toimisi mulle paremmin
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele A.K.Alataajuus - Metsään 08.06.2005

A.K.Alataajuus - Metsään
Kyllähän tätä kelpaa kuunnella vaikka saunan jälkeen. Tosi rentouttavaa ja hauskaa. Tuo vaihtelua nykyajan "täyteen ahdetulle" soundille. Omanlaistaan. Inhoan sellasta nykyajan "hitti" reggaeta. Bob Marley on ollut ainut oikea. Mutta tässä olisi aihetta fanitukseen! Hyvä, hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karkkipäivä - Vantaa 19.06.2005

Karkkipäivä - Vantaa
Kitara melodia oli melko mainio ja biisissä sopivasti ärsyttävän hyviä kohtia. Lauluun en jaksanut kamalasti keskittyä ja se olikin biisin heikoin lenkki. Kannattaa miettiä uutta sanotusta (jotain vähemmän mustaa huumoria ja kirosanat pois), niin tämä olis aikamoinen kesä-hitti! Eipä sillä etteikö tämä nykyinen kertsi olis naurattanut=)!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauniit tunnelmakappaleet - Vain suru jää 07.06.2005

Kauniit tunnelmakappaleet - Vain suru jää
Olipa jotenkin erilainen ja omanlainen, mutta silti jotain tuttua siinä oli...eli hitti ainesta. Konekomppi oli jotenkin härski. Uudet taustat niin hyvä on. Lauluhan tässä biisissä ja tällaisessa musalajissa on olennaisin, joten taustojen ei pidä olla liian huomiota herättävät. Itse en kuulu kohdeyleisöön. Ostovoimaa tällaiselle musiikille on Suomi täynnä. Jatkakaa!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Child with cinnamon hair 20.08.2005

Walls Of Vanity - Child with cinnamon hair
Taitavaa soitantaa ja hyvää laulantaa. Tämä musa ei ole mulle kamalan tuttua, mutta kyllä tämä toimi ihan hyvin. Miksaus voisi olla parempi, jolloin biisi pääsisi paremmin oikeuksiinsa. Olen lukenut Future Music lehtiä ja siellä miksataan uudestaan joku hyvä demo biisi jossa miksaus ei ole niin onnistunut tai valmiin kuuloinen. Yleensä tätä musatyyliä suositaan eniten. Myös minä haluaisin kokeilla miksata tämän uudestaan ilmaiseksi=)!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ungalo - Sua Mä Kaipaan 08.06.2005

Ungalo - Sua Mä Kaipaan
Periaatteessa tämä vois olla kokeellista pop-musiikkia soundien pienoisen omituisuuden vuoksi. Laulu voisi olla parempi. Menee vähän niin ja näin. Pidemmän päälle puuduttava. Kyllä tässä jotain kuitenkin oli...en osaa selittää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - &Anni - Kylmä Sydän 07.06.2005

Niina - &Anni - Kylmä Sydän
Minä en tykkää R`n`B musasta. Se on jotenkin pinnallisen olosta ja enemmänkin ehkä tyttöjen juttu. Mieleeni tulee: Bileet, siideri ja shoppailu. Mua ei kannata ottaa ihan vakavasti=)! Biisi oli hyvin tuotettu ja laulaja osas hommansa. Biisistä ei jäänyt mitään mieleen...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumous - Kosmetiikkaa 14.08.2005

Lumous - Kosmetiikkaa
Alun syna herätti heti kiinnostuksen. Hyvin kitarat möyryää. Laulaja on uskottavan kuuloinen –rock! Soundit vois olla paremmatkin. Kertsi ei ollut niin killeri kuin odotin. Lopun lamaannus osu ja uppos ja sitten jo hypittiinkin pitkin seiniä…Tosin lopun feidaus on pieni miinus...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenni - Yksin 13.08.2006

Jenni - Yksin
Poppia joka on melkein kuin iskelmää. EI välttämättä huono asia. Kipale toimi ihan kivasti. Laulaja ei laulanut kovinkaan puhtaasti matalalta. Kuulostaisiko biisi paremmalta, jos sen laulaisi korkeammalta? Euroviisujen meininkiä havaittavissa. Aika neutraalia musiikkia minulle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Mieli Sairaala - This Road Ain't Highway 08.06.2005

The Mieli Sairaala - This Road Ain't Highway
Vihdoinkin isoäänistä laulantaa ja hyvällä englannilla! Mukavan pehmeät soundit. Mainio lauluääni! Suorastaan ihanat, "Always on my mind" - balladin mieleen tuovat, rumpufillit! Ehkei aivan minun musaa, mutta oli tämä kyllä hyvä! Kannattaa harkita bändille nimen vaihdosta, koska minulle ainakin ekana tuli mieleen jokin huumori pläjäys...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Upseeri - Mutkalutka 09.06.2005

Upseeri - Mutkalutka
Huh, olipa asennetta! Toisaalta aika rempseä ja kävis bilemusaksi (jannujen bileihin =)). Kertakäyttö kamaa. Voishan tän joillekin omistaa. jos tältä tuntuu. En voi samaistua biisin fiilikseen. Soundeista tuli mieleen CMX:n Hiki.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monosurround - Girl Who Stole The World 09.06.2005

Monosurround - Girl Who Stole The World
Melankolista rokkia ja sehän on kivaa! Laulu on liian seassa ja takana ja on siksi hieman häiritsevä. Tuplaus kohdissa vokaaliraidat menee jotenkin sekavaksi. Biisissä on Amerikan meininki. Isot jousisektiot vain puuttuu=)! Voin hyvin kuvitella biisin täysin valmiina. Kävis jonkin leffan soundtrackiin. Hieno kappale!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kuitunen - Voit Lentää 07.06.2005

Ville Kuitunen - Voit Lentää
Ehkä liiankin hidas biisi. Tylsähkö. Lisää instrumentteja/elementtejä ympärille.Toisaalta sopisi mainiosti levyn lopetus raidaksi. Ei ainesta sinkuksi, mutta albumi kokonaisuudessa hyvä. Laulu menee nuottiin, mikä on nykyään harvinaista. Laulu soundia vois pehmentää jotenkin, vaikka tuplauksilla tai stemmoilla. Hyvä, hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kuitunen - Voit Lentää 07.06.2005

Ville Kuitunen - Voit Lentää
Stupid me! Äskeinen kommentti oli tarkoitettu "Ikävä kuolee" biisille. Noh, tämä on parempi. Sisältää kaikkea enemmän ja ääni pehmeä tuplauksineen. Samuli Edellmann tyylistä musiikkia, luulisin. Jatka ihmeessä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Eilen satoi lunta 11.11.2005

Antti Kaukomaa - Eilen satoi lunta
Diskantit raasto korvaa ja se häiritsi alusta loppuun. En ollut varma lauloiko laulaja tosissaan vai onko hänellä oikeasti moinen tyyli laulaa. Samuli Edelmanin levylle kävis tämmönen biisi. En kamalasti tykännyt, mutta toimii kohdeyleisölleen vallan mainiosti.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele StAr - Brokenhearted 07.06.2005

StAr - Brokenhearted
En saanut otetta. Lisää treeniä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenny - Till Death Tears Us Apart 13.08.2006

Jenny - Till Death Tears Us Apart
Onhan tässä hitin makua. Pientä hiontaa niin hyvä. Mieleen tuli kyllä väkisinkin Euroviisut, mutta ei anneta sen haitata. Mukavaa poppia ja laulajalla hyvä soundi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Helminen - Julia 07.06.2005

Joni Helminen - Julia
Voishan lopputulos olla tiukempikin. Liian live-henkinen välillä ja vähän levällään. Mukava biisi ja miellyttävä ääni. Pientä hiomista viimeistelyyn. Demoksi hyvä.
7