Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 37 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alek Szahala - Supriya (Goa editt) 21.07.2005

Alek Szahala - Supriya (Goa editt)
Melodiat on hienoja ja erikoisia. Erityisesti pidän muista "di-di-di-di" -äänistä. Kymppi se on ilman sen kummempia itsestäänselvyyksien selittelyjä. Silloin ku tykkää niin tykkää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bizarre Myceté Forêt - Acid Snacks 15.08.2005

Bizarre Myceté Forêt - Acid Snacks
Tämä alun "dun-dun-dundu-dun" tuo hämärästi mieleen The Prodigy - No Good -kappaleen alun. Rummut on todella erikoisen kuuloset ja komppejakin kuulostaa olevan monia erilaisia. Silti jotenkin tuntuu että rummut eivät rullaa kunnolla eteenpäin. Jos koko kappaleen rummut olisivat olleet yhtä meneviä kuin 2.30 minuutin kohdalla tuleva komppi, numero olisi noussut ainakin yhdellä pykälällä. On muuten tosi hienon kuulosia ääniä/sampleja! Efektejäkin on käytetty hyvin ja kaikua(?) on käytetty hienosti, aivan kun kappale soisi välissä pään sisällä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jasujasu - Will be 15.07.2005

Jasujasu - Will be
Melodia on hauskan kuulonen! :D Komppi kuulostaa perus rumpubassolta. Rummut on massiiviset mutta hieman tuhnuset kuuloset, ehkä enemmän diskanttia? Jees biisi ja rummut särkee just hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele necessary evil - sucka the fucka 26.04.2005

necessary evil - sucka the fucka
Jopa on lyhyt. Ei turhia melodioita, vaan tykitystä alusta loppuun. Komppi on hyvä, vaikka jäin kaipaamaan jotain lisäkomppia tai kikkailuja. Ei oikeastaan ole paljon sanottavaa tästä. Kovalevylle tallentuu ja levylle poltan. Hyvä pätkä, mutta liian lyhyt.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ázwb - Dawn Of Time 19.08.2005

ázwb - Dawn Of Time
Bassoonsärö (ja basso yleensäkin) on ihan vitun kova! Hyvää kikkailua tuon basson kans tulee, välissä vain tuntuu että sitä on liikaa, tai liian useasti. Hienon kuulonen silti, tälläistä kikkailua en olekkaan HC:ssä ennen kuullut. Parin minuutin kohdalla tulevat rauhalliset stringit sopii hyvin tälläsen paukutuksen kanssa. Ainut huono puoli minkä löydän tästä on se, että tämä kappale ei pääse soimaan oikein kunnolla vaan koko ajan tulee jotain kikkailua tai taukoja. Kunnon pauketta vain kehiin jatkuvalla syötöllä! Vitun kovaa mättöä tämä tauoista huolimatta on! Siitä on pitkä aika kun viimeksi kuuntelin HC:tä, nyt pitää kaivaa omat wanhat Thunderdomet esille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ázwb - Dawn Of Time 19.08.2005

ázwb - Dawn Of Time
Bassoonsärö (ja basso yleensäkin) on ihan vitun kova! Hyvää kikkailua tuon basson kans tulee, välissä vain tuntuu että sitä on liikaa, tai liian useasti. Hienon kuulonen silti, tälläistä kikkailua en olekkaan HC:ssä ennen kuullut. Parin minuutin kohdalla tulevat rauhalliset stringit sopii hyvin tälläsen paukutuksen kanssa. Ainut huono puoli minkä löydän tästä on se, että tämä kappale ei pääse soimaan oikein kunnolla vaan koko ajan tulee jotain kikkailua tai taukoja. Kunnon pauketta vain kehiin jatkuvalla syötöllä! Vitun kova biisi tämä tauoista huolimatta on! Siitä on pitkä aika kun viimeksi kuuntelin HC:tä, nyt pitää kaivaa omat wanhat Thunderdomet esille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kekkoset - Ihmisraunio 05.04.2005

Kekkoset - Ihmisraunio
Laulut on hyvät ja kappale muutenki hyvä, mutta miksausta vois mielestäni parantaa. Vaikka tällänen ei niin täydellinen miksaus luoki tunnelmaa kuuntelisin mieluummin puhtaampaa ääntä. Rummut kuuluu liian isolla ja tuo nätin kuulonen kitara jää kuulumatta. mm. 1.07 kohalla alkava kertosäe on tosi hienon kuulonen ja kyllä kuulee että laulaja osaa hommansa! Hyvä kappale, mutta miksausta ja masterointia pitäis parantaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jasujasu - simplicate 15.07.2005

Jasujasu - simplicate
Aluksi alku kuulosti hienolta rikkinäisen kompin ansioista, mutta muut ihme äänet ei oikein iskeneet. Mielestäni liian pitkä alku. No nyt kahden minuutin kohdalla päästiin asiaan, rämäkomppi alkaa kunnolla, hyvät säröt! Äijä handlaa nämä komppihommat kyllä hyvin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jasujasu - pick one of ya kind 15.07.2005

Jasujasu - pick one of ya kind
Hieno alku ja alun komppi härväys on onnistunu hyvin. Filtteri kikkailut toimii aina ja peltisen/metallisen kuulonen virveli on hieno. Tässä biisissä on kyllä kikkailtu ihan tosissaan! Ainut mistä pitää huomauttaa on äänenlaatu. Tuhnusen kuulonen välissä tämä. MYös yli suurella säröllä tämä vois toimia paremmin. Mitä sillä melodialla tekee, kun kerta kompit toimii! Fanitus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jahvey - penetroipäätäsi 15.07.2005

Jahvey - penetroipäätäsi
Tosiaan penetroi aika moisella tempolla, eikä pietä ees taukoa. Nyt mennään pimeän rajamaille, huh. Komppi vois kuulua selvemmin , nyt se jää taustalle ja tuo särö hässäkkä kuuluu (liian) lujaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele wdm - drunkenmaster 08.02.2005

wdm - drunkenmaster
Ooss mikä komppi! Niin hyvä että tämä kuulostaa hyvältä ilman mitään ylimääräsiä melodioita. Ei liian diskantti-, tai bassovoittoinen, vaan just jeti. Basso-soitin(mikä nyt onkaan) on ehkä hienomman kuulonen ku rummut tuon diskanttijutun takia. Joo hyvä kommentoida ku ei tiiä perusasioitten nimiä :( Pirskatti tällästä yritän tehä itekki, mutta en vain onnistu. Tämä kappale toimii. Pihtaan ehkä nyt turhaan kymppiä, mutta olisin mielellään kuullu hieman rankempia rumpuja välissä, tai ainaki enemmän säröä niihin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele f-level 7 - strip 17.01.2005

f-level 7 - strip
No nyt kuuluu diskantit hyvin ja muutenki tämä kuulostaa parhaimmalta näistä 3:sta kappaleesta. Ulinat kuulostaa toimii... heiii mikäs tämä on.. erikoinen viulukohta :D Sekö loppu jo! Ihan liian lyhyt. Ois tämä voinu jatkua vielä tuon viulu kohdan jälkeen. Haluttais kuulla se ku joku räppää tuon lopun :D Todellakin Abstract Hip-Hop!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slarbababa - Hämmästyttävä kummastus 29.12.2004

Slarbababa - Hämmästyttävä kummastus
Hyvä äänenlaatu ja kappale muistuttaa Infected Mushroom:in tuotantoa joka on pelkästään hyvä asia. Erilaisia ääniä kuuluu korviin jokapuolelta kokoajan, sen kumempaa melodiaa ei kumminkaan jääny mieleen. Jos tästä ois jääny mieleen joku melodia joka jää päähän soimaan oisin antanu kympin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele hUPPUpäinen FISu ..... - Hmm... Mä en nyt tiedä Okei Menköön joo 16.12.2004

hUPPUpäinen FISu   ..... - Hmm... Mä en nyt tiedä Okei Menköön joo
Nousuhumala, aijai. Joo tätähän on hyvä kuunnella ikuisella toistolla samalla ku juo ite yksin kämpillä. Tässähän on vähän niinku 2 kuunnelmaa, mielentilasta riippuen voi kuunnella joko vasenta tai oikiaa. Ihan eriltä kuulostaa riippuen kumpaa kuuntelee, vai kuunteleeko molempia. Tällästen juttujen kuunteleminen ja kommentoiminen todistaa että mulla ei tosiaankaan ole elämää, mutta empähän ole ainut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fea - Eclipse 18.10.2004

Fea - Eclipse
Nopia, energinen, melodiat toimii ja tanssijalkaa alko vipattamaan. Basso on kyllä niin munattoman kuulonen, että tätä pitäis kuunnella ammattikoulun autopuolen kovimman popittajan autossa jotta tämä kappale pääsis oikeuksiinsa. Nyt ei etes näillä kuulokkeilla saa bassoa jyystämään kunnolla. Tämä on tällänen biisi jota vois tanssia baarissa ihan hyvin eikä kuulis eroa kaupallisiin kappaleisiin. Hyvä ja toimiva kappale kaiken kaikkiaan, mutta omaan makuun tuo basso on jotenki onton kuulonen ja fiilis laskee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fea - Imagination (UnsatisfiedReworked) 10.10.2004

Fea - Imagination (UnsatisfiedReworked)
Kuunteli tätä ensin normaali taustamusiikkina ku selasin nettiä ja aattelin, että ihan hyväbiisi... Mutta 4.24 kohdalla heräsin ja tajusin että tämähän on aivan vitunhyvä! Fiilis nousi kattoon ja oli tulla pakko kirjottamaan tätä kommenttia! Jos jotain huonoa sanomista tästä pitäs löytää, niin tuo fiiliksen nostatus kohta ois voinu tulla vähän ennemmin. Tai no ihan sama. Sait uuden fanin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-Loud - The Spring 15.04.2004

C-Loud - The Spring
Joo kyllähän tätä pahemman puuttessa itkemättä kuuntelee. Tästä puuttuu se jokin joka antais hieman potkua tälle kappaleelle, melodiaan jonki näkösiä kikkailuja ois kaivannu. Kyllä tätä Paradisessa/Midnight Moonissa tanssis 2 promillen kännissä, jos ois hyvänäkösiä tyttäriä ympärillä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tempo - Dominatrix 15.04.2004

Tempo - Dominatrix
Erin tyylinen ku muut kappaleet. Aika yksinkertaselta kuulostaa, mutta taas hyvä komppi pelastaa. Olisit vain rohkiasti lisänny koko orkesterin soittamaan tuon trumpetin(?) kaveriksi, niin ois napsahtanu lisäpiste.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tempo - ShtThFckpBtchNDance! 15.04.2004

Tempo - ShtThFckpBtchNDance!
Makia komppi, ja loppua kohti vain paranee. Ei tämä sen kummenpia melodioita tartte ku komppi on kunnossa. Niin joo. Hyvin nimetty kappale, tämä kuulostaa just siltä mitä nimessä lukee!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tempo - Frightened 15.04.2004

Tempo - Frightened
Hyvällä kompilla pistää, minkähänlaiselta kuulostais ku lisäis kunnon säröt. Jää päähän soimaan tuo 48 sekunnin kohalla alkava tsydeemi, hyvä. Melodioita tai jotain lisäjuttuja oisin kaivannu taustalle. Tuo "po po po" miellyttää jotstaki sairaasta syystä!? Vielä toinen hyvä piisi, niin pitää faniutua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tempo - The Exorcist 2 15.04.2004

Tempo - The Exorcist 2
Siistejä ääniä alussa. Taas hyvä komppi, jes. heh sairasta, mutta kuuntelin 3:57-4:01 kohdan monta kertaa. Ois voinu olla vaikka loppu biisi sen kuulonen. ..joo, nukkumaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ujezd - Halo 06.07.2004

Ujezd - Halo
Ei saatana! Oli ihan pakko kuunnella koko kappale ku alussa siinä kohti ku tuli pannaus vasemmalle silmät siirty automaattisesti äänen matkassa! =-O Vissiinki tarkotuksella tehty sen kuulonen, että tämä menis summassa ihan epätahtiin. Karun kuulonen. Nautintoaineitten alaisena tämä ois parhaimmillaan. Kyllä tämä 8 ansaittee, jos ois ollu (enemmän) etes "minimaalisia" kikkailuja niin oisin napsauttanu 9. Ihan jees, talteen otan myöhempiä aikoja varten.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kekkoset - Luonnon lait 24.03.2004

Kekkoset - Luonnon lait
Mahtava piisi! Etenki kertosäe, justiinsa sellanen joka jää päähän soimaan. Kerran Moonissa istuessa Petelle sanoinki, "Kokeile tehä sellanen astetta rankempi kappale.." Enemmän tälläsiä biisejä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Casanndra - Enkelten hautuumaa 22.03.2004

Casanndra - Enkelten hautuumaa
Kaunis ääni! Ehkä hitusen ois voinu lisätä kaikua ja samalla pistää vähän pienemmälle ku kuulostaa hieman irralliselta. Kitaroihin jäin kaipaamaan lisäpotkua. Mutta ei siinä, hyvä piisi ja jää kovalevylle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Change 14.04.2004

SILVERINE - Change
Hyvä kappale! Todellakin hyvin viimeistelty kappale, kaikki äänet hyvin tasapainossa. Jos oletta lähistöllä keikalla niin tulen kuuntelemaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 7. Vaiettujen valtakunta 21.03.2004

Haava - 7. Vaiettujen valtakunta
Hieno ylläri 3.25 minuutin kohalla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele EGOSENTRIFUG - centrifugal strength 03.08.2004

EGOSENTRIFUG - centrifugal strength
Hokasin tämän kappaleen "mikseri suosittelee"-listalta. Aivan mahtavan menevä kappale. Kaikenlaisia pikkuyksityiskohtia huomaa joka kuuntelu kerralla enemmän ja enemmän. Mielellään hienoja rumpu-komppeja kuuntelevana oisin kaivannu jonkilaista breakbeat-komppia taustalle, mutta ei se haittaa ku muuten oli niin hieno kappale vinkuvine ääninneen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele necessary evil - mighty draculah 13.10.2004

necessary evil - mighty draculah
Voi vittu mitä komppeja <3 1.45 minuutin kohalla alkava kunnon mattö <3 <3 ..ja eiku paranee vain loppua kohti, miten tätä voi komentoida? Säröä on just minun makuun. Ainut mikä häiritte on tuo huilu vai mikä onkaan, mieluummin oisin kuullu sen tilalla vaikka jonku matalan bassoon. Kyllä tämä silti kympin ansaitsee. Jatka samaan malliin, tämä oli vitun hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele necessary evil - hazardous soundsphere 13.10.2004

necessary evil - hazardous soundsphere
Justiinsa minun makuun. Turhat melodiat vittuun ja kunnon mättökomppeja ja säröä! Hivin tasapainossa tämä silleen, että ei mene liian noiseksi ja koko ajan pysyy kappaleen mukana. Miten voi olla mahdollista, että näillä kappaleilla on keskiarvo alle ysin?!??!? Kannattaa pistää muuten kappaleen kuvauseen tietoa näistä distortioneista ja siitä, että tämä on todellista mättöä! Nytki löysin nämä kappaleet ihan munkilla :-\ ..jos tuossa ois lukenu, minkälaisia nämä on oisin kuunnellu nämä hetimmiten.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celsius Minus - Lightningride 28.12.2004

Celsius Minus - Lightningride
Hienoja ääniä! Hyvät melodiat ja varsinki 2.35 kohalla alkava melodia joka tulee taustalta on tosi siistin kuulonen! Sen takia tulin arvostelemaanki tämän ku on niin hieno. Tulee Infected Mushroom mieleen tästä. Ainut mikä harmittaa on tuo täysin munaton bassorumpu! Kympin oisin antanu, mutta tuo basso latistaa tunnelmaa niin paljon ettei voi :(
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Genetic Disease 21.03.2004

Taajuus (vanhat) - Genetic Disease
Juuri näin. Mahtava komppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ShaManiacs - SKODA! 28.12.2004

ShaManiacs - SKODA!
Tämä oli ensimmäisiä kappaleita mitä mikseristä aikoinaan imutin. Äänenlaatu, soittimet ja ennen kaikkea intoileva "juontaja" on mahtavia, kaikki tasopainossa. Komppi on välissä vähän sekava positiivisella tavalla, kaiken lisäksi tämä on vielä ihan hauska ja täynä pieniä kikkailuja! Tämä on niitä harvoja kappaleita joista olisin valmis maksamaan. Lisäksi tätä on mukava lauleskela aina ku tuolla Skoda Favoritilla ajelen pitkin kylän raittia. Toistaiseksi tämä on mikserin 3. parhaan kappaleen joukossa. SKODA!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wiivi - Metsäretki 19.04.2004

Wiivi - Metsäretki
Hahaa!!! Tosi hyvä \o/ Hieno tuo 40 sekunnin kohalla oleva juoksu kohta, siitä tuli mieleen Nikke Knatterttonin musiikit. Vaikka saundit onki huonot, niin yllättävän hyvin musiikki luo tunnelmaa. Alussa eväiden syönti kohdassa ois voinu olla tosin hieman hilpeämpi musiikki. Tämä ois tosi hyvä heittää livenä joissaki bileissä :-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Äkkiä Viinaa 11.02.2005

Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Äkkiä Viinaa
Olen ollu selvinpäin kokonaista 980 tuntia, mutta nyt on siinä rajoilla pitäiskö lähtiä kännäämään ihan kunnolla. Tämä kappale tuo justiinsa ne humalan kaikki positiiviset puolet esille! Ei jumalauta :-|
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLAM3000 - pabliok model (dub me brstz) 14.04.2004

BLAM3000 - pabliok model (dub me brstz)
Mielestäni paras kappaleesi. Justiinsa sopivan sekava, mutta silti kaikki on jotenki kummallisesti tasapainossa??!! Juuri näin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLAM3000 - Barrel 14.04.2004

BLAM3000 - Barrel
Pimiä biisi! Erityisesti tykkäsin tuosta pätkitystä kompista, jos ois ollu vielä enemmän kikkailua tuon kompin kans oisin antanu 10. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele wdm - hidden trick 15.12.2004

wdm - hidden trick
Imutin tämän kappaleen joskus silloin ku en ollu rekisteröityny mikseriin ja nyt päätin tulla antamaan numeron ku niin paljon oon tätä kuunnellu. Miten näin huono keskiarvo tällä hetkellä tällä biisillä, 7.83? Ykstoikkonen tämä kyllä on, mutta hyvällä tavalla. Tuo "din-din-din-din" juttu jää soimaan päähän, ja vaikka komppi ei mikään yllätyksellinen olekkaan tätä kuuntelee silti aina yhtä innolla. Oikiastaan koko biisin viehätys perustuu tuohon hauskaan hullulta kuulostavaan melodiaan. Kyllä tälle voi kympin nakata, mutta silti kuulisin mielellääni uuden version tästä paremmilla soittimilla. Nyt tuntuu että nuo äänet ei ole oikein tasapainossa keskenään.
10