Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 6 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Loop this over 13.08.2006

D-Vision Oldies - Loop this over
Noniin taas Swapataa! Täytyy sanoa että nyt päästää lähelle tasoa "electricity"!? Alku tempaa nopeasti hitaammankin mukaansa. Täytyy sanoa että biisissä on aivan mahtavat melodiat joilla ilottelee hyvin koko biisin alusta loppuun. Eipä tässä muutaku että jatka samaa iloittelua mihin tässä biisissä jäit!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RadeoN vs Jawa - 3D ( Radeon Vs. Jawa original mix ) 07.06.2005

RadeoN vs Jawa - 3D ( Radeon Vs. Jawa original mix )
Huh huh, että osaa olla täyteläinen bassline ja melodia! Biisi alkaa hyvin. Heti ei mennä asiaan muttei liikaa viivytelläkkään++. Biisi jyllää perusvarmalla ja tuhdilla saundilla eteenpäin. Biisiin ois ehkä saanu lisää potkua ja vaihtelevuutta jos oisi laittanut jonkin asteen suvannon + kunnon kiksuttelut jolla palattaisi takaisin juoneen. :) Hyvä näinkin! Yhtenä miinuksena mainittakoon että 5:49 minuutin aikana sanotaa 3D 31 kertaa joka on ehkä hiekan liikaa..Mutta kaikin puolin onnistunut biisi! Jätkät osaa! :) Seuraavia biisejä odotellen..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - The Sun 07.06.2005

D-Vision Oldies - The Sun
Jälleen kerran mahtavaa rytmittelyä. Biisissä on vahva melodia pianolla höystettynä ja nuo Vokaalit tuo kivan kesäisen fiiliksen. Tässä ois kerrassaan mahtava biisi klubikäyttöön! Se ois varma että nää melodiat sais kansan tamppaaman lattiaa. Kerrassaan mahtavaa! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paoçala - Nabassu 24.06.2005

Paoçala - Nabassu
Biisi lähtee mukavasti liikkeelle. Energiset baselinet. Biisissä on todella puhtaan kuuloinen ja asiallinen melodia vaikka tuppaakin "junnaavan" vähäsen paikoillaan. Tää on kyllä erittäin asiallinen raita kunnon klubi-iltaan. Laittaa varmasti jokaisen jalan tamppaamaan lattiaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paoçala - Green fields 24.06.2005

Paoçala - Green fields
Erittäin nasevan kuulonen proge-biisu. Vaikkakin biisi on tasaisen letkeä niin tossa on ihan ***** jees äänimailma! Eli toisin sanoen biisistä löytyy yhdistettynä rankkaa ja chillimpää saundia joka aiheuttaa makuhermoja kutkuttavan nautinnon! Lisää tämmöstä! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tripnotic - I did not 23.06.2005

Tripnotic - I did not
Pirun asiallinen biisi! Rakentuu mukavasti pala palalta ja lopussa saadaankin aikaan varsin muhkeat rytmit. Baseline on tosi vetovoimainen ja biisistä löytyy koukku joka saa kuuntelijan kuuntelemaan biisin uudelleen ja uudelleen. Mahtavaa!
9