Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 58 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ablazer - Doomsday Firepower 16.09.2010

Ablazer - Doomsday Firepower
Olen luvannut vastakommenttia asiallisesta palautteesta ja tästä biisistä aattelin sitten teille hieman feedbackia tarjoilla. Soitto on teillä tiukasti hanskassa rumpalia myöten. Selvästi on tullut treenailtua noita melodioitten veivauksia alusta asti. Skebasta irtos mielekkään kuulonen soolo, eli ei semmonen perus tolkkisoolo missä ei oo mitään punasta lankaa vaan ihan kuulosti sille että tunne on ollu tekemisessä mukana ja skeba tansinnu melodian tahdissa. Jos Tomi Koivusaari ja Aleksi Laiho olisivat sama jätkä, niin todennäköisesti tällainen metamorfoosi laulaisi Ablazerissa. Hienoa että monipuolisuutta löytyy silläkin osastolla. Kitarariffeissä ja yleisessä "lennokkaassa" meiningissä luotetaan hyvin pitkälle perusheville uskollisiin ratkaisuihin ja eihän se nyt tietenkään ole yllätys jos tuon listan vaikutteista katsastaa. Sitähän se Bodomkin tahtoo olla että Stonella ääriviivat ja tilulla väritykset piirrustukseen. Ei sillä että teidän riffit nyt kyllä menee vähän kauemmas Stonesta. Ette oo ainakaan lähteny millään leluasenteella hommiin kiinni, kun noita soundeja kuulostelee. Tasot on kyllä hyvin kohdallaan. Ainoa mikä nyt ehkä tällaista "häiriintynyttä" erästä häiritsee hieman on se, että onko tämä tarpeeksi Ablazerin kuuloista, eli onko teillä jo vahva idis ja oma soundi, koska kyllähän teidänkin on se pakko myöntää, että paljon tällaista markkinoilla kuulee. Mutta ehkä se on taas näitä ikuisuuskysymyksiä että onko se nyt muka väärin jos vaikutteet huomaa musiikista. Hyvä meininki kaikin puolin ilman turhaa boheemia retostelua. Mikseri.net on ihan väärä paikka näinkin vakuuttavalle musiikille. Mitäpä sitä luistelemaan c-junnuissa jos voi saman tien mennä divarin kautta liigaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Nameless 02.09.2010

Rope Too Tight - Nameless
Hittipotentiaalityylillä kasattu kappalerakenne. Eli on sellainen "looginen" meno. Laulajasta tulee noissa vähän matalammissa kohdissa etenkin Ville Laihiala mieleen, eli sikäli se osasto siis enemmän kuin kunnossa. ainiin, ja biisi on parempi kuin yksikään poisonblack-biisi tähän mennessä. Vähän tulee miinusta noista suhteellisen "normikamaa" olevista kitarajutuista, mut kyllä se identiteetti varmaan teidänkin porukalle muotoutuu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heria - The Chronic Hatred (demo) 05.08.2010

Heria - The Chronic Hatred (demo)
Biisi tuo tunnelmaa 90-luvun blackmetallista hyvinkin paljon. Tässä on tehty hyvin sellainen asia, että ei ole turhaa lähdetty pelleilemään liian monimutkaisia melodialinjoja tai sointukuvioita, koska aika harvoin ne tämän tyyppiseen musiikkiin istuukaan. Tuo avantgarde on itsessään aika tyhjä taulu kuvaamaan varsinaisesti biisiä, koska periaatteessa sillä voi tarkoittaa ihan mitä vaan. Mutta se nyt on ihan sivuseikka, teette niinkun tykkäätte. Tässä on aitoa tunnelmaa ja laulu todella kuulostaa pedon äänelle. Siitä ehdottomasti lisäpisteitä teille. Turhapa tuosta soundista on mitään miinuksia lyödä. Aika turhaa 2000-luvun vouhkaamista tällasen vanhan liiton äijän korvaan monestikin, että moititaan käytännössä katsoen suhteellisen epäoleellisesta asiasta, kunhan kappale ei huku kaivoon. Tällasta soundia on tehty jossain grieghallenissa vaikka millä mitalla 90-luvulla. Ei huono ollenkaan biisinä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Final Amendment 05.08.2010

Mind Factory - Final Amendment
Aika valmiin kuulonen paketti. En tiedä, toimiiko tuo omaan korvaani kovin hyvin tuo murina sovitettuna juuri tämän tyyppiseen musiikkiin. Jos Silentium ja Temptation Within tekis yhteisprojektin, siinä olisi varmaan paljon tämän tapaisia elementtejä. parasta mikserin a-ryhmää joka tapauksessa niin musiikillisesti kuin tuotannollisestikin. Toivotan lykkyä levyn kanssa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Glassy Mood - Darkest Times 05.08.2010

Glassy Mood - Darkest Times
Muistaakseni(?) kommentoin teidän jotain biisiä aikaisemminkin ja taisin siinä sanoa, että musiikki on depisrockia. Voin tietysti muistaa asian väärin, mutta tässä on jo paljon empaattisia sävyjä. Hyvä soundi tuossa lead-keihäässä. Pitäkää tää homma tällä linjalla ja kaatakaa päälle vielä vähän depistä lisää, niin alan faniksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kountry vesa 05.08.2010

DuO KäSäMä - Kountry vesa
Iloista ja pirteää sorotusta. Kiva, että täällä on monipuolisuus kunniassa. Ei paha ollenkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Lähellä/Etäällä (single) 05.08.2010

Moukka - Lähellä/Etäällä (single)
Aika prota tänne mikseri.nettiin luukutettavaksi. Masteroija on ollut ainakin ihan kohdallaan, koska tää kuulostaa ihan sille kuin KoRn alkaisi tehdä suomeksi musaa. Vähän liian mainstreamia minun makuun. Ehdottomasti tämän osaston kärkiporukoita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele HARMA - Sinun sielusi 05.08.2010

HARMA - Sinun sielusi
Tässä biisissä ehkä odottaa pikkasen tossa alkupuolella että koska tää lähtee menemään. Laulajalle krediittiä persoonallisesta ulosannista. Jos herra ylpölle annettaisiin vähän enemmän räkää peliin, niin lopputulos olisi hyvin lähellä tätä. Tekstit oli tossa kappaleessa pirun hyvät. Apulanta kohtaa Herra Ylpön ja ihmiset, silti on oma soundi. Helvetin hyvä. Tätähän jaksaa jopa kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - The Call 05.08.2010

Judas Kiss My Ass - The Call
soundi on kyllä perhanan pahasti puurona. Yleensä ei omaa korvaa häiritse kovasti jos soundi on vähän repaleinen koska en ole mikään 2000-luvun kermaperse sen asian suhteen, mutta tässä tuon hötön sekaan hukkuu kaikki mahdollinen. Sori, mutta ei tää ole kyllä kovin kummoinen tekele.

Kommentti kappaleesta Kuuntele State of Ignorance - No Answers 29.07.2010

State of Ignorance - No Answers
Ihan on kiva konsepti kasassa. Varmaan omien mieltymysteni kannalta tässä on hienointa se, että tää ei ole sellasta kaavoihin puristettua perushöttöä. Tuo lähtö tossa biisissä on rankka. Sit tuossa loppupuolella tulee tuota synkeäsävytteistä melodisointia, niin hyvin pureutuu alitajuntaan. Silleen kuuntelen tollasta normiheviä vähemmän, että henkilökohtaisesti voisin jopa vaatia laittamaan enemmän tuota puhasta rässielämöintiä kyytipojaksi tonne sekaan, niin sellasessa tapauksessa annan kympin ja faniudun. Taitohan sulla tehä erinomaisia kappaleita selvästikin on. Nyt saat ysin ja mielenkiinnolla oottelen tähän osastoon lisääkin matskua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Glassy Mood - Until I Die 28.07.2010

Glassy Mood - Until I Die
Tää biisi pötköttää aika reilusti laulajan varassa koska nuo riffit ei musiikillisesti ole mitenkään erityisiä. Mut tää nyt onkin tällasen muutenkin häiriintyneen ihmisen mielipide. Perushieno tunnelma, ja laulaja saa plussaa siitä että omistaa sopivasti rokille ominaista säröä tossa laulussa. Liian kliinisti vedetyt rokkibiisit kun kuulostaa mun korvaan yleensä teeskentelylle, mut minkäs sitä teet kun oot kasvanu siihen aikaan nuoreks kun rokissa ei kuulunutkaan nussia jokaista pilkkua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Hangover Sympathy? 28.07.2010

TÄDÄÄ - Hangover Sympathy?
Chilli meininki on tässä biisissä. Jonkin verran tulee tällanen ensimmäinen elektromusa mieleen tosta taustabiitistä. Siis jos tohon heittäs päälle popcornin melodian:) Joo, popcorn kohtaa robert milesin! Ootko miettiny sellasta miltä tuo kuulostas jos heittäsit päälle jotkut midillä sorvattavat lyhyet vokaalit? vois antaa aika hienosti tarttumapintaa tohon. Ihan hyvä biisi joskaan vältän kuuntelemasta enimmäkseen tätä genreä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Satansgod 28.07.2010

Lokosa - Satansgod
Kun biisin nimi on tollanen niin ensin hyppää silmille ajatus että kohta tulee jotain synkkää. Okei, synkkää kyllä, mut ehkä vähän paremmalla tavalla kun monilla mollivitosten revittelijöillä. Noihin melodiajuttuihin kun saatte vielä vähän syvyyttä, niin on oikein hienoa depisrockia. Oliks tossa moottorisahasoundklippi jossain kohdassa?

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeedHawk vs. Riktronik - I'm Chipping In 28.07.2010

SpeedHawk vs. Riktronik - I'm Chipping In
Tulee väkisin mieleen joku vanha amiga tai commodore 64 ja se saa kyllä hymyilemään. Tarttuvia juttuja vanhojen ja kuluneiden kliseemelodioiden seassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Kaipaan meren ääreen 28.07.2010

Kreeta - Kaipaan meren ääreen
Sä oot hyvä laulaja, mut sie teet musiikkia äärimmäisen vaativalla alueella. Jos haluu tehdä balladeja, niin niissä on pakko olla jokin täky mikä nostattaa kylmät väreet ihon pinnalle, jos siis haluaa oikeasti tehdä loistavan balladin. Mulla nyt ei tässä kylmät väreet noussu ihon pinnalle kuunnellessa. Silti iso kunnia ja kumarrus että kasaat biisis ihan itse, satsaat tuotantoon ja osaat laulaa. Vähän pitäs saada tarttumapintaa melodiaan niin sitten pääsee listataivaaseen. Nyt oli liian teflonia. Älä nyt ota tätä negatiivisena vaan rakentavana palautteena. Ysi kokonaisuudesta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Jumala ja Saatana 28.07.2010

Judas Kiss My Ass - Jumala ja Saatana
Soundipuoli kaataa aika pahasti tän biisin. Aika alkeellisia riffejäkin. jos tää biisi olis julkaistu 80-luvulla, niin joku olisi ehkä löytänyt tästä ahaa-elämyksiä. ei millään pahalla mut vaiha toi särö ihan oikeesti, koska tossa on niin ohut ja hauras soundi. ja laita enemmän ideaa noihin riffeihin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Palm - So Star 26.07.2010

The Palm - So Star
Rokkia punklaululla? se oli eka juttu mikä tuli mieleen, koska laulajalla on vähän johnny rottenia tai vastaavaa tossa tekemisessään. Hyvä tuo soundipolitiikka.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Love Eruption 26.07.2010

Sunset Boulevard - Love Eruption
Teillä on olemassa selvästi oma soundi, joka erottuu edukseen. Jos pitäis määritellä miltä se kuulostaa niin tää tuo sellasen avoautohighwayrock-fiiliksen. Olen aiemminkin tykännyt ja tykkään edelleen. melodia on taas osattu tehdä ja biisi on looginen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Pull the Plug 26.07.2010

Freshco - Pull the Plug
Tässä biisissä on aikamoinen autotallisoundi paikoitellen. Rummut peittää aika reilusti välillä muut instrumentit alleen. Laulussa on omaperäinen soundi. En minä tästä genrestä paljoa ymmärrä, mutta ei tämä biisi ainakaan vakuuta. Voihan se vika olla kuulijan korvassakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - The Flight Of Fenix 22.07.2010

Rope Too Tight - The Flight Of Fenix
Tossa alussa kun tuli noita ääniklippejä päällekäin niin odotin vähän sellasta "surmanajo liekkejen läpi"-lähtöä tolle kappaleelle, mut sit vaan meni nauha poikki. Tän biisin perusteella ootte kyllä äärimmäisen niukasti metallia, ehkä just loppupuoliskon takia enemmän. Muuten oli sellanen fiilis että meette enemmän rokkina. Ihan kiva melankolinen esitys kokonaisuudessaan .

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia 22.07.2010

Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia
Skebat on tossa aika hiljasella. Ois voinu tuua enemmänkin eteen niin olis saanu enemmän tuo kappale värikkyyttä ja sellasta paksuutta mitä tällanen fiilistelybiisi tarvii. Kokonaisuudessaan ihan jees biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme 22.07.2010

Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme
Olen vissiin joskus aikaisemminkin antanut arvioita teidän biiseihin. tässä on hyvin tuotu tuo laulu rohkeasti eteen ja se on oikein sujuvasti teillä hallussa. Aika peruspoppiriffejä teillä tossa, mutta hienosti ootte saanu rakennettua loogisesti menevän biisin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Häähumppa 22.07.2010

Fillari - Häähumppa
Olen luvannut etten anna numeerista arviota genrejen biiseistä joita en tunne kunnolla. Tää on tällanen iloinen kesäbiisi. Mulle tuli mieleen noista sanoista ja noista melodioista leevi and the leavings. Eipä se kai ole huono juttu ollenkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cult of Endtime - Eroticism of War 18.06.2010

Cult of Endtime - Eroticism of War
MITÄ VITTUA!? onko JOENSUUSSA näinkin kova rässidödöporukka!? Pakosti piti faniutua, koska oikeesti teillä noissa riffeissä on ajatus mukana ja sellasia semimielenvikasia melodioita oli sinne kans mukaan sujahtanu. Ei sellasta, hmm, normipaskaa että biisissä on pakko olla 17 eri riffiä peräkkäin, jotka väkisin keksitään kaverin kans, pelkkää blästäystä ja kitarasaundi pelkkää kaivosta kammettavaa kuraa. Pitkästä aikaa kuuntelin mikseri.netissä koko biisin. Toimiva paketti muutenkin. Mikseri.net-tasolla siis kymppi, yleisesti 8-9 paikkeilla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLOOD-STAINED - Rejected 18.06.2010

BLOOD-STAINED - Rejected
Hyvin soitannollisesti toteutettu biisi. Laulussa voi olla mielipidejakaumaa. Silleen uniikki örinä tietyllä tavalla, joka ehkä auttaa erottumaan muista. Vähän kuulostaa sellaselle olkkarilaulusaundille et EQ:lla ja pikkusen suuremmalla reverbillä kuulostais vähän laajemmalta. Todennäköisesti kuus vuotta vanhan biisin kommenteista ootte kiinnostuneita kun kilosta paskaa Olarin bussipysäkillä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Swamp Intention - The Floating Universe Of Mud 11.05.2010

Swamp Intention - The Floating Universe Of Mud
Silmä silmästä, kommentti kommentista. alusta voisin minäkin napata sinuna jotakin pois. hienot efektit tosiaan. En oo genren asiantuntija/ystävä, mutta vielä kun maustaa soppaa ja ottaa vähän lientä pois niin homma on bueno. eikö ollu mukavan ympäripyöreä kommentti?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Synapsit 11.05.2010

Kalashnikov - Synapsit
Jep. olen antanut lupauksen että kommentti rapsahtaa aina kommentista, ja sanani mittainen maahinen olen. Tästä teiän stygestä välittyy sellanen kesäpäivän fillariretki-tunnelma. Sit mulle tuli jostakin kumman syystä mieleen röyhkeän diplomaatin tunnari, mut sen nyt voi oman hulluuteni piikkiin pistää. Sopivan mittanen biisi kuulijan kannalta. Onnea vaan Ep:n kanssa. kyllä tää toimii paremmin kun monet muut ko. genren uudet bändit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enthring - Realm Of The Forsaken 10.05.2010

Enthring - Realm Of The Forsaken
Hienoja biisejä ovat kertakaikkiaan. Aattelin laitella kommentit tähän biisin puolelle kun tänne ne on kuiteski tarkoitettu. En minä nyt niin hirveesti allekirjota tota emppevertausta, sitäpaitsi tuskin voipi etes tehä sellasta musiikkia jossa ei kuuluis joku bändi. Eeppinen tunnelmahan tässä välittyy, ja niin on varmaan tarkotuskin. Soundipuoli on hienosti klaarattu ja tykkäsin kitarasoundista. Tämä alin näistä oli paras veto. Kyllä teille ehdottomasti hyvä levysoppari kuuluu eikä tarvi pyörii enää täällä mikserissä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fist in Fetus - Emancipation 06.05.2010

Fist in Fetus - Emancipation
Onpahan ainakin erilaista jyryytystä. Nuo konerummut ehkä vähän ottaa korvaan mut periaatteessa ihan vitun sama koska kuuntelen musiikkia musiikin enkä jonkun vitun virvelisoundin takia. Lisää vaan puita hellaan ja jalkaraudat kireemmälle, PRKL!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spirit Disease - Spawn Of Satan 06.05.2010

Spirit Disease - Spawn Of Satan
onneks jotkut tekee vielä kunnon mättöä tälläkin lokapallolla. oikee meininki.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2nd Suicide - Epitaph For The Proud '08 06.05.2010

2nd Suicide - Epitaph For The Proud '08
Teknisesti on tosi rankka paketti. Kuuntelin useammankin biisin kyllä. Ei heti uskois että ootte ollu vajaa viisi vuotta vasta pydessä. Toivotaan että pääsette kohta jo levyn tekemään. Mieluumin minä tätä kuuntelisin kuin vaikkapa nykyistä in flamesia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Los hijos de Franco - New rules (to the government) 05.04.2010

Los hijos de Franco - New rules (to the government)
Alternative-osastoa tunnen aika huonosti. Oliko nuo rummut aidot vai konerummut? Bassarissa häiritsee jokin mitä en osaa tarkkaan määritellä. Jos nyt ei turhia saivartele niin on teillä ainakin oma tyyli. Joistakin sampleista tuli mieleen slipknotin samplet. Olis muuten hieno kuulla tuota riffittelyä jollain vähän paksummalla ja ruhjovammalla säröllä. Tai sitten vika on minussa ja omassa musiikkimaussa. Ihan Jees veto. Keep on going.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Piece Of My Heart 05.04.2010

Vicious Minds - Piece Of My Heart
Hyvin on miksattu kappale. Teillä on varmaan bändissä AV-osaamista tarpeeks. Rummuissa on hyvä overteikki. Hyvin soitettu biisi. Radiossa kuulee miljoona kertaa paskempia kappaleita monta kertaa päivässä. Rakenne on kaupallisesti ajateltuna oikeanlainen. Jää jotain jopa mieleen. Laulajalla on mielettömän hyvä rokkilauluääni.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Kiitos Kelalle.. 05.04.2010

MarcoN. - Kiitos Kelalle..
Oikee meininki. Tuli hyvä mieli kun on joku joka sanoo sen ääneen mitä ajattelee. Pidetään perseaukisten lippua korkeella. Pilke silmäkulmassa kuunneltuna hauska esitys. Biisi itsessään oli ihan toimiva.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - The Dead of the Night 05.04.2010

Division 19 - The Dead of the Night
Tykkään meiningistä ja varsinkin oli hieno viba tossa alussa tuo särötetty puhe/laulu. Taidokkaasti soitettu tekele. vois jo sanoa että taattua laatua teiltä vaikka oli vasta toka biisi mitä teitä kuulen. Tekis mieli kysyy että kuunnellaanko teidän porukan keskuudessa useinkin Dream Theateria ja CoB:ta saman illan aikana? Hieno biisi kuitenkin taas.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harja talonen & jenkkakahvat - Turtles 05.04.2010

Harja talonen & jenkkakahvat - Turtles
Ei hemmetti. On varmaan ollu hauskaa tuusata tää pystyyn. huumorista yks piste, musiikista ei mielellään yhtään.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Sound 05.04.2010

electrichaos - Sound
Peruskonepoppista. Ei oo lempparigenreä mutta sen verran luulen tuntevani laadusta, että on semmonen keskitason biisi. Eli ei huono, mutta ei mikään loistavakaan. Yleensä tällasissa olis aika tärkeetä olla sellanen tarttuva "täky". Sen kun keksit jostain niin homma menee ainakin minun mielestä pykälän ylöspäin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Like a Dead featuring Malla 05.04.2010

TÄDÄÄ - Like a Dead featuring Malla
Tää nyt kuulostaa aika hullulle kommentille, mutta vähempikin laulu olis riittäny. Musiikissa on nimittäin hieno särmä olla vaikka kokonaan instrumentaali. Yleensä en kuuntele electroa kun pakonsanelemana (töissä), mutta tässä oli hienosti tarviketta. Hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neverending - Indifferent 05.04.2010

Neverending - Indifferent
Tässä on sellainen hyvä puoli tässä biisissä että toimii ilman vokaaleja. Monesti instrumentaaleissa jää ikävä laulua. Haikeat melodiat maalailee hienosti biisille synkkää verhoa ilman että ollaan liian pessimistisellä polulla. Outro oli kyllä aika perhanan pitkä. Etkö malttanu lopettaa luomistyötä?:)leikki leikkinä. hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 05.04.2010

Kylmän Raudan Sepät - Pato
makuasia tuo genren määritelmä. Vois jopa mennä ns.suomihevinä. On teillä ihan hieno draivi tossa biisissä. Soitto on hienosti paketissa. Laulu sopii hyvin tohon biisiin. Perushyvä rokettibiisu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AnnaannA - Nurmikonleikkuu 05.04.2010

AnnaannA - Nurmikonleikkuu
Piristävää poppia. on sellasta rauhallista ja varmasti eteenpäin menevää musiikkia. Ja laulaja on minun korvaan oikein hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PRemedy - Mindless Crimes 05.04.2010

PRemedy - Mindless Crimes
virvelin soundi ottaa korvaan. peruskappale. Jättää silleen kylmäksi ettei ole sellasta tiettyä täkyä joka erottas muista tai jäis soimaan päähän. Hyvin soitettuhan tää on. Ehjä paketti. Midpricekamaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Amelie 05.04.2010

Mind Factory - Amelie
Vaikka kertosäkeen soittokulku on erittäin kovasti kulutettu, tässä on ihan hyvä meininki. Ennenkaikkea hienoa että naisvokalisti liidaa metallimusiikkia, varsinkin kun ei oo kyseessä mikään BM-bändi, jossa joka toisella on joku akka kiekumassa. soitto menee ihan ok:sti. perushyvä metallibiisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Between the Lines 05.04.2010

Freshco - Between the Lines
Biisi on vissiin omaan korvaani aika hämärä. Ei oo ainakaan tyypillistä pop-musaa. Äänipolitiikka on ihan hyvin kohillaan. Laulussa on omintakeinen ote, joka ei kuitenkaan häiritse. Biisi on mielestäni turhaan venytetty yli viiteen minuuttiin, vaikka kyllä minä tiedän että ei biisistä tarkotuksella tehdä tietyn pitusta. Taitavasti soitettu. siitä plussaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Mobilization 05.04.2010

Division 19 - Mobilization
Olipas yllätyksellinen biisi. Ensin kuulosti dream theaterille ja sitten tuli murinat peliin. Hienosti soitettu kappale. Yhdistelee monta tyyliä. Viihdyttävä biisi. Ei haittaa yhtään vaikka tavaraa on paljon kun tekee sen näinkin tyylikkäästi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Devil's Blue Band - A Dogman 05.04.2010

the Devil's Blue Band - A Dogman
Taitavasti soitettua meininkiä. Laulut kuulostaa hyvälle. Ei ole ehkä sellainen tavanomaisin blueskappaleena joka parantaa biisiä minun korvassa. soundiin on selvästi panostettu rahaa. Hyvä biisi kaikin puolin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - PSYOPS 04.04.2010

Out of Tune - PSYOPS
Mitäs sillä tyylilajilla on väliä kun musa ratkasee. Tänä iltana kuuntelemistani kappaleista yks parhaita. Soundi on kohtuullisen hyvä. Tässä on tarttuva alku ja laulajalla on laulaessa selvästi tunne mukana. ei muuta kun samaan malliin vaan eteenpäin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jam-O - Kukkaruukkureggae 04.04.2010

Jam-O - Kukkaruukkureggae
En tunne genreä, mutta kai tämä on ihan ok omassa lajissa. Onko sitten laulu jätetty tarkoituksella taka-alalle, mutta voishan tuon äänen vähän ylemmäskin nostaa kun kerran laulu sujuu. Tsemppiä vaan jatkoon musanne parissa. On sitä paljon huonompaakin musiikkia kuultu ja nähty.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 04.04.2010

Dismay - Trust in Vain
Alusta tuli sellanen tunne että lähteekö tässä jotain "svedudeathin" tekelettä liikkeelle. Laulaja muistuttaa öristessä huomattavasti Anders Frideniä. En tiiä ootteko sitten huomannu. Soundissa sais olla jopa hitusen enemmän puhtia, koska ei oo kuitenkaan kyseessä mikään powermetallibiisi. Kuuntelee taustamusiikkina, mutta en minä varmaan levyä ostais. Saatte silti seiskan koska kaikki edellytykset teillä on päästä pitkälle soiton ja tunnelman puolesta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exoar - Identity 04.04.2010

Exoar - Identity
Hieno lento. Häiritsee ehkä se että Slayer laulaa niin lähelle samalla tavalla. Ei taia kovin monta kessua palaa vokalistilla kun on hapenottokyky kohillaan. Pistin nimenne korvan taakse. Käykäähän työkin kuuntelee meikän projektia. Tää oli muuten oikeesti ihan tiputtavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Travesty of Sympathy - Two Seasons 04.04.2010

Travesty of Sympathy - Two Seasons
Onpa hämärä genremääritelmä kun lukee popmetal. Kyllä tää miun mielestä ihan metallista menee noin muuten. Oma soundi teillä on ainakin. Vokaaleihin ja soundiin vaan lisää jormaa ja puhdas laulu vaikka autotunella kohalleen niin kuuntelisin ilman kahden promillen humalaa ohimennen. Silti jäi mieleen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele kenbarbie - krakukas 04.04.2010

kenbarbie - krakukas
kärsii huonosta soundista. Laulajan ääni narisee. Kyllä tää varmaan huvikseen soitettuna on ihan jees, mutta ei tää oo kovin vakavasti otettavaa. Biisi unohtuu biisin aikana. Onnea jatkoa ajatellen teille. tälle ei vaan voi millään antaa vitosta enempää.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Sunset Boulevard 04.04.2010

Sunset Boulevard - Sunset Boulevard
Selvästi on ammattimainen ote hommaan. Tässä on hieno draivi ja aivan loistava täky tuo kosketin/kitaramelodiariffi alussa ja välissä. Laulajalle vielä ylimääränen tunnustus. Voisin jopa kuunnella enemmänkin. Täytyypä käydä teitin profiilissa pyörähtään. Ja aatelkaas miun lempigenre on äärimetalli, eli kannattaa arvostaa tätä kymppiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 04.04.2010

Kalashnikov - Nihilisti
Bändin nimi on nyt kyllä erittäin tuttu. Sikäli aika hauskaa kun luulin nimistä päätellen että nyt tulee jotain pikkupoikien anarkistipunkkia. Omaperäisyydestä pojoja.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Dragonskull 04.04.2010

Zomby Woof - Dragonskull
Saundi on kyllä vähäsen omituinen. Häiritsee kuuntelua minun korvaan. Jokasella oma mielipiteensä. laulu on liian pinnassa että sais kappaleesta selkeemmän kuvan. Aika kunnioitettavasti soitettu jos ootte ekalla vetässy. Ilmeisesti ootte jamitellu aika kauan:)Seuraavaan parempi soundi, jooko.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 04.04.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
tunnelma on 70-lukulainen. Miten jotenkin ajattelin ekana the renegadesin cadillacia. Hyvin soitettua menoa. Laulusta krediittiä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kuvia kumarra 04.04.2010

Fillari - Kuvia kumarra
Ei ehkä minulle sitä ominta genreä, mutta DJ:nä oon tottunu erilaisuuteen. Tästä tulee mieleen vähän Pekka Ruuska, toisaalta Zen Cafe. Ehkä vähän hukkuu massaan kappaleena. Soundiin on selkeästi panostettu mistä plussa. Ja se että laulu pysyy nuotissaan. Vähän parempi "täky" biisiin niin jää päähän soimaan. Perushyvä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pimento - Läpi vesien tummien 04.04.2010

Pimento - Läpi vesien tummien
Mun mielestä hienoa instrumenttien käyttöä ja sulavia melodialinjoja. Sadepäivälle hyvät vibat antaa. Itseasiassa plussa lisää siitä että kaiken teet ite ja asenteesta, jossa ei raja-aitoja tunneta.
8