Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 5 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Eurofoolz 17.04.2007

Fakap - Eurofoolz
Sahariffi on erittäin tarttuva, tosin yks nimeltämainitsematon biisi on taidettu kuunnella muutamaan kertaan, ennen tän biisin tekoa :) Tää on niin paljon sen biisin kuulonen, että siitä syystä arvostelu vähän laskee. Soundit on muuten hyvän kuuloset ja tarpeeks läskejä, niin kun tällaisessa tyylissä kuuluukin. Hyvin miksattu ja rakenne on kohallaan. Hyvä biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heartland - Perfect World 23.12.2005

Heartland - Perfect World
Jep, mukavan kuuloista tavaraa. Jos nyt jotain kritiikkiä täytyisi antaa, niin jotenkin kaikki melodia-elementit ovat vain päällekkäin, eikä mikään oikeen nouse päällimmäiseksi. Heti alussa tuli myös mieleeni, että olisi kiva jos basarissa olisi vähän enemmän munaa. Nyt se kuulostaa mielestäni jotenkin tuhnulta. Kuitenkin kokonaisuudessa ihan maistuva kipale, joka kaipaisi ehkä vähän jotain vaihtelua. Sinulla on joka tapauksessa hyviä aineksia musiikin tekoon!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antibiootti - my sound 23.12.2005

Antibiootti - my sound
Hyvin kyllä vedät noin nuoreksi jätkäksi! Vaikka biisi kesti vain neljä minuuttia, niin se alkoi jo kyllästyttää. Tässä oli vaan sama meininki koko biisin ajan, eikä vaihtelua ollut juurikaan. Heti alussa alkoi jo päämelodia. Mielestäni kannattaisi pikku hiljaa alkaa rakenteleen melodiaa pienistä elementeistä ja sitten johonkin vaiheeseen se "huippukliimaksi". Nyt tää koko kipale oli sitä samaa huippukohtaa. Tässä tyylilajissa on pieni kiusoittelu mielestäni sallittua. Sulla on kuitenkin paljon aikaa kehittyä ja lahjoja mielestäni löytyy. Jatka ihmeessä musiikin vääntämistä!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charayana - Liberation [original vocal mix] 05.10.2005

Charayana - Liberation [original vocal mix]
Mukavan rentouttava biisi kaikin puolin. Tämmöistä on suomalainen melodinen trance parhaimmillaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut) 05.10.2005

Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut)
Vokaalisaundi on aika mauton, oikeastaan en pidä siitä ollenkaan. Saundivalinnat ei oo muutenkaan menny ihan kohalleen. Kuten tuossa 2:30 alkavan piipityksen olisi voinu jättää poiskin. Ihan kelpo biisi, mutta ei yllä genrensä huipulle asti...
8