Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 15 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LaWi - kattokaa "kappaleen sanat" 29.10.2008

LaWi - kattokaa
Jep satuin nyt sattumalta tälläsen löytää ni kommentoidaanpas nyt, sitten.No biitti oli ihan jees semmonen rento, sopii hyvin aiheeseen. Joku saattais käyttää tälläsessä aiheessa sellasta surullisemman kuulosta biittiä, mut sillon tulis semmost angsti meininkii, eli tää ratkasu on parempi kyllä joo Sanat on ihan hyvät, mutta jotkut sanat vois rimmaa enemmän. Eipä muuta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absi - Hällävälii 27.04.2008

Absi - Hällävälii
Magee biitti, letkeet sanat ja flow, siisti kertsi. Muuta ei sitten tarvitakkaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eimy - Tää tyttö 06.12.2007

Eimy - Tää tyttö
Täs on asennetta kyllä. Mutta tosiaan äänenlaatu on aikas huonoo. Ei oikein saa sanoista sen takia kunnolla selvää. Mut mun mielestä sussa on potentiaalia eli kannattaa jatkaa vaan treenaamista ja silleen, jotain parempia laitteita voisit hankkii.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele VKBL - Viestinkantaja & BrickL - Rain 06.12.2007

VKBL - Viestinkantaja & BrickL - Rain
Biitti on hyvä, ja tää vk sitte alottaa ja en nyt sanoihin kauheesti perehtyny, mutta lyyrisesti aika peustasoo flow vähän pätkivää. Sitte oisko sitte seuraavaks tää allu, joka vetää enkuks se ei kyllä musta sitte oikein toimi. Flow ei rullaa. No joo ei tää nyt korvia hajottanu treenaamalla tulee sitte parempaa. Äänenlaatu oli hyvää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MiMik -Beats - Thursday Eve 20.06.2007

MiMik -Beats - Thursday Eve
Ihan mukavan kuulonen biitti. Miksauksista en pahemmin tiedä, mutta ainakin mun korvaan kuulosti onnistuneelta. Rummuista tykkään ja kyllä tässä niinku kaikki on kunnossa. Vähä enemmän fiilistä ois voinu olla ja kyllä siinä yhessä kohassa se joku soitin(oon niin pelle etten tiiä mikä) kyllä toiki vähä, mut vähän enemmän sellasii kohtii tohon ja sit joku räjähtävä kertsi niin sit ois jo aika kova. On tää nytkin kyllä jo ihan toimiva.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele K.I.J - Lasten Oikeudet, Kuka Välittää? 09.12.2007

K.I.J - Lasten Oikeudet, Kuka Välittää?
Biitti oli ihan jees, sanoista en tajunnu kaikkii pointteja, mut hyvä sanoma oli kuitenkin juu... Ekalla ja tokalla jätkällä flow vähän hakusessa ja kolmannella vähän enemmän. Fiilistä oli kaikilla. Ja kolmannel jätkäl oli kyl yritystä ehkä eniten et ehkä vähän vaikeemmat lyriikat ku muilla. Vissiin ihan kohtuulliset kamat ku kuulosti äänenlaatu mun korviin ainaki ihan hyvälle ja jos on miksaamaton viel ni sehä paranee viel joo.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ViestinKantaja - Elämä 28.06.2007

ViestinKantaja - Elämä
Ei ollenkaan paha ekaks biisiks. Sanat oli ihan ookoot ja räppäsit tunteella ne. Äänenlaatu on mun korville tarpeeks hyvää, siis voishan se parempaaki olla, mutta kelpaa. flow on hiukan pätkivää ja kertsi on tylsä. Joo jatka vaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inde - Maneeri ft. McBumm - Bummaa 05.04.2007

Inde - Maneeri ft. McBumm - Bummaa
Biitistä tykkään. Vokaalit kuuluu ehkä vähän liian hiljasella. Maneerilla iha hyvä flow ehkä vähän parempi ku McBummilla, mutta ihan ok silläki. Tosiaan ku noi setit kuulu vähän huonosti niin sanoihin oli vaikeeta kiinnittää huomioo.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Annan musiikille 31.03.2007

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Annan musiikille
siisti biitti. flow toimii hyvin. Sanoista sen verran et vähän turhan monta kertaa siel esiintyy sana meitsi, mutta muuten kyllä ihan hyvät:D. juu..että näin. Arvosanaa en osaa nyt laittaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele random- - dude 15.11.2006

random- - dude
Tää on aika hyvä. Rummut potkii ja kiva melodia. Jotain puuttuu kuitenki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ksisbee & InDeeD - InDeeD - Kummia Satuja, Tummia Katuja 09.04.2007

Ksisbee & InDeeD - InDeeD - Kummia Satuja, Tummia Katuja
Joopa joo. Onhan tässä ideaa. Sisältöö löytyy biisistä, mutta riimit on aika yksinkertaisia. Flow välillä vähän pätkivää. Kertsikin on vähän tylsä. En tykkää oikein biitistäkään. Mä suosittelen että vaihatte tota biittii ja nauhotatte uudestaan enemmän asenteella. Kyllä tää ihan kehityskelposelta kumminki kuulostaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lil\' Salsa - Etsimässä 22.12.2006

Lil\' Salsa - Etsimässä
Tää kuulostaa aikas paljon elastiselta. Mut mikäs siin elastinen on hyvä. Siistit noi skrätsit. Biitti oli aika perus, vähän tylsähkö ehkä. Perus hyvät sanat ja flow. Juu laitetaan 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Pakkoneuroosi - Vanha ja heikko.mp3 31.03.2007

Tommi Pakkoneuroosi - Vanha ja heikko.mp3
Biitti helvetin hyvä. en kyllä oikein tykkää sun äänestä . Eikä sun flowkaan oo oikein mun mieleen.Siis en meinaa et se ois huono flow, hyvin pysyt rytmissä ja tälleen, mut se ei oo mun mieleen. Tää kertsi on kyl kans kova.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PNG - Tanssin Kanssa Paholaisen 05.04.2007

PNG - Tanssin Kanssa Paholaisen
biitti on kovis. Sun flow on hyvä ja äänenkäyttö kans. Sanat on kans varmaan hyvät, mut liian monimutkaset mun ymmärrettäväks. Tai siis kylhä mä jotain älysin mut kuitenki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fonaatio - Hyvä paha 15.04.2007

Fonaatio - Hyvä paha
Soitto on tosi hyvää. Räpeissä tuntuu olevan välillä aika kiire. Tosin tempo on aika nopee ettei sinänsä mikään ihme. Onhan tää varmasti tämän tyyppisestä musiikista tykkääville varmasti oikein hyvä biisi.
9