Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 56 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Need a Ryde 30.10.2007

Dreammachine - Need a Ryde
Voinyt saatana! :D Ihan tajuton mättö! Biisi lähtee hyvällä perusmeiningillä käyntiin. Sen jälkeen tulee taas tämä dreammachine <3 -osuus, eli erittäin hyvänkuuliosta melodiamättöä. Ensimmäistä kertaa kun kuuntelin niin tuli tuossa alussa fiilis että "tämänhän on kuulut jossain aikaisemmin..." .. Hidas sytytys, sori. Mutta vielä olet hyvin saanut lennätettyä aikaisemman teaserin aivan uudelle tasolle. Biisi lentää monen genren yli, eikä jätä kylmäksi hetkeksikään. Kaikkein parasta on, että olet saanut vielä nuo rumpukompit vaihtelemaan, tuollainen drumassback fiilis antaa menevyyttä biisille erinomaisesti. Huh huh.. Ihokarvat pystyssä jatketaan. Tän takia voisi jo autoon hommata paremmat poppivehkeet, eihän tätä kehtaa pienellä desibelimäärällä edes kuunnella :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dead Musicians Society - Etherial 14.03.2007

The Dead Musicians Society - Etherial
Harmi että noin hyvänkuuloiset soundit, bändi ja varsinkin laulajan ääni kaatuvat huonoon biisiin. "I'm etherial" kun kuullostaa vain jotenkin niin laimealta, vähän kuin tämän vuoden euroviisubiisi. Eli jos Hanna Pakakrinen ja Lordi yhdistyisivät, se olisi aika lähelle tätä... 8 tulee hyvästä lauluäänestä ja bändin osaamisesta, itse biisi floppasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polkumusic (vuodet 2004-2009) - Gift 14.03.2007

Polkumusic (vuodet 2004-2009) - Gift
Alkujumputus hakkasi kuulokkeiden kautta kivan hedarin, hieman taas taajuuskorjailua olisi tarvittu... Muutenkin eri äänet eivät sovi toisiinsa ja biisistä jää todella sekava maku suuhun. Kuullostaa juuri siltä ejay meinigiltä että läiskitään vain jotain elementtejä 10 eri hyvästä biisistä, sekoitetaan pakka ja saadaan tulokseksi yksi huono biisi. Biisistä puuttui sielu sekä tekniikka. Tästä arvosanaksi jää 5.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Feat. Sneaky Legs - Connected Skills Inc. (v.1.1) 06.07.2007

Dreammachine - Feat. Sneaky Legs - Connected Skills Inc. (v.1.1)
Kaiuttimista kuuntelin että mitäs p*kaa se tällä kertaa mutta kuulokkeet päähän niin jopa meno parani :P Juu uudenlainen miksaus tuntuu hyvältä, pienet asiat saavat kokonaisuuden tuntumaan aivan erilaiselta. Hienoa klubibausaa! Musiikkityyli menee aivan oikeaan suuntaan. Ja vaikka Sneakyn kanssa biisi on rakennettu, on silti se aito ja oikea dreammachine kuultavissa biisitä. Loistavaa että olet oman soundisi löytänyt ja pitänyt! Ei mitään kauheasti maailmaa mullistavaa, mutta loistavasta biisistä (taas kerran) ei voi alle 9 antaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunriders - Forgiven 08.11.2006

Sunriders - Forgiven
Juu kyllä Summerbreeze enemmän potki. Jo aloitus oli hieman vaisu. Alussa ollut piano olisi saanut olla akustisempi ja soida kauemmin. Koko 3 minuuttia oli mielestäni aikamoinen sekametelisoppa. Toisin kuin biiseissäsi yleensä, etenkin dreammachinen puolella, oli tässä tuo koko runko vain "vähän sinne päin rakennettu". Eli biisi oli koko ajan samaa latteaa menoa, missään vaiheessa ei huippua saavutettu. Jos biisissä hait sitä ysärimeininiä, niin sitä rumpuraita juuri oli. Ei mahtailevia bassotaajuuksia vaan juuri sitä mitä eurossa pitääkin. Tämä osio siis onnistui vallasn mainiosti. Siihen se mielestäni sitten jäikin. Biisi kokonaisuudessaan oli melko lattea ja mitäänsanomaton. Vanhaan sunriders-dreammachine -tasoon verrattuna biisi saa minulta 6½, eli kokonaisluvuissa 6.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Old Stuff - Remember 25.10.2006

Dreammachine - Old Stuff - Remember
Omantasoiseksesi on aloitus ainakin hieman liian rosoinen. Tai sanotaanko että liian euro/amisjumputus. Bassorimpua olisi voinut säädellä paremmin. Kuitenkin taas siinä minuutin kohdilla biisi pääsee oikeuksiinsa ja alkaa jopa kuullostamaan dreammachinelta. ;) 1:40 kohdilla alkaa taas juuri se mistä tässä tyylilajissa pidän. Taustamelodiasta lösin sellaisen parantamisen varan että tietyssä vaiheessa melodiaa ääni ns. hukkuu taustalle. Samoin myös itse biisi jäi hieman yksipuoliseksi. Tuossa ennen 3. minuuttia olisi saanut nimttäin heittää jonkun "nostattajan" biisiin ja melodiaa jatkaa jonkun aikaa vielä sen jälkeen. Sori nyt mutta lopetus oli mielestäni vain huono eikä yhtään omalaatuinen toisin kuin biisisi yleensä. :) Tälläisissä kappaleissa suosittelisin paljon nopeampaa lopetusta, ehkä pituudeltaan enintään 10 sek :P Kuitenkin biisi oli näin keväiseen tunnelmaan mainion kesäinen ja pienellä viilailulla ehkä myös ensi vuoden kesähitti ;) Kuitenkin kuuneltavan arvoinen, mutta mielestäni vielä parantamisen varaa löytyisi. Tästä kallistun 8- puolelle. Jatka hyvää työtä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 7th Edition - One Shot 21.06.2006

7th Edition - One Shot
Tapiowaariin vedoten tempasi kyllä vähän nuoremmankin mukaansa... Tässä on sitä jotain.. Lauluääni ehkä vain jäi hieman tuon kitaran alle? Mutta silti... Varsinkin kertosäe on hyvin onnistunut ja taustalaulu ottaa hyvin paikkansa biisissä. Kitarankäyttö ja varsinkin koskettimet eivät ole sitä kaiksta tavallisinta mutta hyvin sopivat yhteen ja näin biisi ei ole tylsä... :) Biisistä kyllä ropsahtaa sellainen "varma" 8...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - The Beach (nostatus edit) 21.06.2006

Dreammachine - The Beach (nostatus edit)
Just tällästä klubimusaa jengi tänä päivänä odottaakin... Biisi lähtee taas käyntiin ihokarvat pystyssä räjähdyksen jäljiltä... Vähän saattaa jopa mukailla "amispoppia" mutta hvä fiilis the Beachin pohjalle rakennettuna ei remixeistä ainakaan huonone :D Joo ja vaikka tuosta lyhykäisyydestä on sanottu varmasti niin sanon vielä minäkin että biisi olisi kuitenkin ansainnut arvoisensa lopetuksen... Sanoisin että minuutti lisää mättöä ja kunnon lopetuus niin tästä voisi pamahtaa ensimmäinen mikseri.netissä antamani 10... :P Mutta jätetään vielä hieman parantamisen varaa, tästä kokonaisuudesta erittäin hyvin ansaittu 9... ;) Haart rok... Halleluja! Suomalaista laatutyötä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polkumusic (vuodet 2004-2009) - Welcome 14.03.2007

Polkumusic (vuodet 2004-2009) - Welcome
Alku oli hyvin hardcoremainen, mutta saundit vaatisivat vielä hieman miksusta ja pehmennystä... Esimerkiksi kaiulla ja feedbackillä saataisiin jo paljon hyvää efektiä aikaan. Melodia sekä puhe olivat mahtavia, mutta miksaamattomuuden vuoksi biisistä jäi puuttumaan se klubilla liikuttava voima... Mutta biisistä kuulee että jätkällä on sävelkorvaa ja se on aina todella hyvä juttu. Kokemuksen kautta biisit pikku hiljaa hioutuvat paremmiksi, muistaa vaan kikkailla... :P Muutama raita randomia taustahälinää lisää pehmentämään ja joissain kohdissa ärsyttäviä raitoja hiljaisemmalle ja ehkä melodiaa hetkittäin kovemmalle niin biisi voisi vaikka 10 vielä yltää, tälläisenään hyvästä yrityksestä "tyydytään" 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MonBon - Tornados[2006] 02.06.2006

MonBon - Tornados[2006]
Vieläkin näin kamala biisi! No okei, ehkä vähän parannusta tuohon openyourfantasyyn, mutta eipä kannata mitään fanfaareja silti odottaa... No, tämän pysttyi sentä kuunnella sekoamatta. Alku lähti hyvin n. 8. sekuntiin asti. Suurin osa eri efkteistä on aivan liian kovalla, joka sekoittaa tunnelmaa. Sinun kannattaisi todellakin opetella tekemään äänistä hieman viimeistellymmän kuuloisia. Biisistä saa jo sen idean kaivettua jostain syvältä. Melodinen biisi armeijan runpukomppi taustalla. Kuullostaa hyvältä, eikö? Toteutus on vain päin honkia. Suosittelisin, että pitäisit tuon euromelodian sellaisenaan ja rakentaisit kokonaan uuden biiisin sen päälle. Rumpuraita on jo "jotain sinne päin", mutta sekin vaatii vielä paljon hiomista. Kannattaisi myös tarkoin harkita, mitä efektejä biisi oikeasti tarvitsee. Karsea kokemus tämäkin, mutta siitä hyvästä että biisistä sentä löysi jonkulaisen juonen, arvosanaksi tulee rimaa hipova 5-.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele MonBon - Open Your Fantasy[2006] 02.06.2006

MonBon - Open Your Fantasy[2006]
Aika kamalaa. Jos haluaa kiduttaa jotain tahoa niin tämä soimaan..päättymättömällä kasetilla! Ensinnäkin.. Noi eri melodiat on aivan väärillä vomakkuuksilla ja niitä on miksattu liian vähän/päin honkia. Toisekseen.. Suosittele vokalistille idolsia, saataisiin kaikki kunnon naurut. Bisin tekijällä ei ole tuon biiisn perusteella ainakaan ole minkäänlaista sävelkorvaa ja hänet pitäisi tuomita taiteen raiskausyrityksestä. Anteeksi nyt jos olen ilkeä, mutta haluan tehdä selväksi, että biisi on huono ja että jos muutkin biisit ovat tätä luokkaa niin suosittelen siirtymistä vaikka tiademaalaukseen. Konkreettisesti biisi kuullosti siltä, että siihen olisi ängetty 15 oikeasti hyvää biisiä samaan kasaan. Yleensä laitan myös jotain positiivista, mutta tässä tapauksessa en vain löydä muuta kun että biisi kesti alle 3 minuuttia. Torvet, sekaisa rewebillä tehostettu karsea lauluääni ja henkevät sringsit eivät vain sovi yhteen. Rumpuraita oli surkea. Sitä ei oltu viimeistelty mitenkään. 1:50 kohdilla tuleva Crash Badigood sekainen melodia olisi ehkä sopinut johonkin aivan toiseen biisiin sellaisenaan, mutta ei tähän. No toinen hyvä asia: Biisiä ei sentä oltu tehty eJay:lla. Nämä varmaan riittävät perusteluiksi 4 arvosanaan.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunriders - Summerbreeze (Radio Edit) 31.05.2006

Sunriders - Summerbreeze (Radio Edit)
Menin eilen kiireissäni lataamaan mp3-soittimelle ja nyt on pimputtanu päässä koko perkeleen päivän :D Joo mut ite biisistä sen verran että hyvin lähtee liikkeelle, eurotrancepimputukset nousee jo puolen minuutin aikana täysille joten kyllästymistä ei ole havaittavissa. "Kertosäe" on sitä takuunvarmaa snes-pimputusta, mikä vain kuullostaa siltä että se on tehty 2000-luvulla (niinkun pitääkin). Eri äänet tekevät pienillä yksityiskohdilla biisistä oikean nautinnnon kuunnella. Rumpuraidasta suurta plussaa, soi minittäin bassorumpu ainakin omilla kullokkeilla todella hyvin (ei kuitenkaan liikaa). Lopetus vain oli hiukan vaisu muuten huikeantasoiseen biisiin. Tälläisenään se kuullosti siltä, että joku vain hakkaisi rumpuja ja lopussa sanoisi "crash". Paha mennä itse noin hyvää biisiä vielä arvostelemaan, mutta mielestäni ehkä lopetukseen olisi vielä kerran voinut "nousta" ja sittemmin loppua lähes seinään. Siten fiilis olisi jäänyt "leijumaan" ja olo olisi ollut kuin kauniista unesta heränneenä... Joo mut nyt kun heittäydyttiin hekeviksi niin sanotaan että kokonaisuudesta erittäin hyvin ansaittu 9, ei sitä lopetus sentä niin paljon häirinnyt. :) Mahtavaa! Tätä lisää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MonBon - Time Stop [2006ED] 02.06.2006

MonBon - Time Stop [2006ED]
Ääh... Korvia särkee jo edellisistäkin biiseistä... Etköhän kuitenkin saa kokonaiskuvan jos sanon että samaa tasoa kuin edellisetkin...
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Old Stuff - Distrance - Timeless Flame (drM Remix) 18.05.2006

Dreammachine - Old Stuff - Distrance - Timeless Flame (drM Remix)
Joo yhdyn edellisin, hyvältä kuullostaa :) Just sellasta hyvää bilemusaa mikä iskee aina. Ja plussaa siitä että olet todellakin löytänyt sen oman soundin ja että pystyt pitämään sen muidenkin biisejä remixatessa! Loistavaa. Ei voi muuta sanoa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beat Horizon - Paradise (Dance Version) 28.03.2006

Beat Horizon - Paradise (Dance Version)
Danceversio on ehkä hieman huonompi kuin alkuperäinen... Tuon huilun olisit voinut muuttaa vähän dancahtavammaksi... Ei oikein sopinut noihin taustoihin. Taustoisa puheenollen, olivat ihan hyviä. Eivät ehkä aivan kirjaimellisesti danceen tarkoitettuja, mutta hyviä jossain muussa :) Lopetus ehkä vaisu? Kyllä tästäkin dancebiisin saisi, vähän enemmän vain voisi saada sykettä kokonaisuuteen. Tälläisenään varmaan jää 6 tasolle. Mutta parantaa aina saa!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beat Horizon - Paradise 28.03.2006

Beat Horizon - Paradise
Alkoi ihan hyvin klassisella kellonkilinällä... Tuo huilukin sopi, mutta yksi kohta kuullosti siltä kun soittaja olisi meinannut tukehtua? :D Efektit ilmestyivät vähän tyhjästä. Ihan kivan rauhallinen biisi, muttei silti mitenkään hitti, eikä ainakaan huono. Loppukin oli melkein täydellinen. Viimeisen sekunnin vielä muutat niin sitten se on :D Kyllä tästä varmaan jo 8 puolelle pitänee kallistua.. On tämä varmasti yksi parhaista biiseistäsi. :) Vaikka biisi on pitkä, kyllästyä ei ehdi... Tätä lisää ^^
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beat Horizon - The Bright Night 28.03.2006

Beat Horizon - The Bright Night
Hyvän tunnelman loit jo heti alussa. Vähän lisää miksausta niin sitä olisi saanut jopa vielä paremmin esiin... Tossa 30 sekuntin paikkeilla olisi silti jo pitänyt alkaa tapahtumaan. Vaihtelua lisää, ääniä lisää jne. Biisi lähtee ns. käyntiin vasta 2. minuutin paikkeilla, kun se melodianpätkä saadaan sinne taake. Se olisi vain pitänyt putkahtaa jo paljon ennemmin. En tiedä sopiiko siihen tuo kaiuttimien välissä hyppely, voisit vaikka pistää jonkun vähemmän tärkeän hyppelemään ja sen melodian vaikka siiten kovemmalle? :) Ihan hyvä lopetus, ei valittamista :P Se nyt oli sellainen... Mutta tätäkin biisiä vielä vähän hiomaan niin kyllä hyvä tulee :) Antaisin 6½, mutta kun ei voi niin kaipa se 7 puolelle kallistuu...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beat Horizon - Fuzz 28.03.2006

Beat Horizon - Fuzz
Alkoi ihan kivan rauhallisesti. Ja toi pimputus vaan sopi nihin taustoihin :) Ihan tuli joku -90 SNES peli mielee.. ^^ Ei mikään räväkkä biiisi, mutta ei niiden aina tarvikkaan olla... Kun vähän olis tota biisiä normalisoinu ja tota melodiaa pistäny ehkä kovempaa niin olis kivasti jääny soimaan päähän... Ja hyvä oivallus toi tempon nopeuttaminen, sopi jotenkin hyvin taas siihe pimputuksee... Toinen juttu mikä oli niin se bassoraita oli vissiin ihan vähä vituillaa, sen vois kans korjata... Mut kyl tosta viel pienellä parantamisella ysin saat :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beat Horizon - Estimated 28.03.2006

Beat Horizon - Estimated
Alko vähä turhankin laimeast, voisit pari vaimeeta raitaa lisätä ainakin alkuun ja ton bassoraidan saundin pistää vaikka kokonaa uusiks... Pianonpimputukses oli taas jotaa, mikä olis hyvin VOINU soida merirosvoradios huomisen päivän, mutta toi biisin vähä karkea ulkoasu peittää sen alleen. Eli paljo lisää miksusta, parit efektit ja silleen niin kyllä tostakin varmasti hitin vielä väsäisi... Tälläsenään jäi vähän pitkästyttäväksi ja laimeaksi kokonaisuudeksi, mutta jossain siellä alla on varmasti vielä se helmi piilossa. Se vain pitäis saada esiin. :) Siitä hyvästä selainen..kannustava 6 :P
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Old Stuff - The Beach (2005 Original) 28.03.2006

Dreammachine - Old Stuff - The Beach (2005 Original)
Kyllä tää on sellanen perushyvä. Virheitä ei oikein löydä, mutta joku vanha versio iski vielä enemmän? :D (sori) Tuntu vissiin jotenkin liian "varman päälle" meiningiltä..? Ei mutta kyllä tää sentä on the Beach ja ei tästä 8 huonompaa VOI antaa :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Old Stuff - The Beach (2005 Original) 12.02.2006

Dreammachine - Old Stuff - The Beach (2005 Original)
Joo kyllä toi miksaus sai vielä oman efektinsä aikaan. Iskevää menoa, aivan niin kuin tähänkin asti. :P Hyvä biisi, ei siitä mihinkään pääse, muuta kuin näköjään pikkuisen parempaan ;) Hyvin ansaittu 9, tästä ei tämä biisi enää parane :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Tears - Dead Silence 22.03.2007

Crimson Tears - Dead Silence
Vaikken HIM:stä niin paljon tykitäkkään niin kyllä biisi rullasi. Laulajalla hyvän omaperäinen ääni. Hempeä, mutta "mörähtelee" aika-ajoin kivasti :P Tuo hyvän sauman muuten ehkä tusinalaatuiseen biisiin. Sielukkaat sanat biisiin kyllä saatu. Paljon kauniita ja voimakkaita sanoja. Kitarariffitkin pelaavat, perusvarman pohjan päällä. Ei biisi paljoa uutta tarjonnut tähän valmiiseen maailmaan mutta varman päälle pelaamisestakin tipahtaa tässä yhteydessä vahva 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 3T Project - Electronic 12.02.2006

3T Project - Electronic
Tuota noin... Ekat 15 sek lähti vielä vallan mainiosti, mutta sitten ihan liikaa eri efektejä, eikä taustakick sovi mitenkään mihinkään! Paljon erilaisia ääniä, jotka ovat toinen toisiaan sekavampia. Tuo "dnb-osuus" olisi ollut hyvä, jos se olisi ollut jossain ihan muussa kappaleessa. Fillit lameja, eikä tästäkään biisistä saanut oikein mitenkään otetta.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele 3T Project - 3T-Boogie 12.02.2006

3T Project - 3T-Boogie
No aika omanlaatuista musaa... Mutta jos tästä tykkää niin mikäs siinä. Efektejä oli kun Swartzeneggerin elokuvissa. Kyllä siinä jotain oli todella syvällä sisimmässä, mikä pitäisi vain osata tuoda sieltä ulos. Tuo kitararaita oli itsessään aika loistava, mutta sitä oli biisissä liikaa. Lopussa iski kyllästyminen..
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele 3T Project - Take A Hike 12.02.2006

3T Project - Take A Hike
Eipä tuosta saanut oikein mitään tolkkua. "Take a hike". Biisi oli sekava, eivätkä saundit olleet mistään selkeimmästä päästä.. Lähinnä päänsärkyä tuotti koko biisi, en menisi ainakaan krapulassa kuuntelemaan :P Ehkä sopisi johonkin leffaan, jossa ei muutenkaan ole mitään järkeä... Biisi sellaisenaan pelkkä sekamelska, joka ei minuun ainakaan iskenyt.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele 7th Edition - Fake World 21.06.2006

7th Edition - Fake World
Joo riffit kuullosti hyvältä, bassorumpukin on kivan "kasari", eli haen sitä kaikkea ei-miksattua ja alkuperäistä... :P Biisin idea on todella hyvä ja siltä se myös kuullostaa. Tykkäsin todella paljon, tähän asti teidän biisestänne paras... Jälkimaku suussa oli että "vou.." Ei tänä päivänä paljoa enää tällaista kuule... :P Takuunvarmaa hittikamaa, siitä 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Hoksu - Feel The Night 26.02.2007

Dj Hoksu - Feel The Night
Biisi lähti vähän tökkivästi liikkeelle, olisi voinut alkaa jo 20. sekunnin kohdilta suoraan.. Perus hardcore/bilebausaa. Bassorummut kohdillaan, tempoon suheutettuna hyvä rytmi, mutta "klubimeininki" jäi puuttuumaan... Eli liian paljon biisissä oli tyhjää. Soinnut ovat kuin tyhjän päälle rakennettu, jousisoittimia tai ehkä kitaraa taustalle antamaan syvyyttä niin biisi olisi ollut aivan toisessa ulottuvuudessa. Kokonaiskuvana hyvää taustamusaa, jonka kuunteli iloisin mielin loppuun asti.. :) Siis hyvä ja toimiva runko, ei missään nimessä huonoa musaa... Mutta kuitenkin periaatteellisista syistä en anna arvosanaa eJay:lla tehhdyille biiseille (nothing personal).

Kommentti kappaleesta Kuuntele PainLab7 - Respiration 28.03.2006

PainLab7 - Respiration
Aika hyvä aloitus, ensimmäinen minuutti meni jopa aivan loistavasti. Sen jälkeen kyllä olisi kaivannut jotain muuta kun sitä naksutusta? Biisi olisi myös melodisesti saanut kehittyä hieman eteenpäin. Nyt en huomannut muuta kuin erilaisten naksauksien lisääntyvän... Mutta nuo "virheet" kun olisit korjannut niin ehkä jopa 8 arvoiseksi olisi noussut. Nyt vähän tylsähkö biisi saa tyytyä 6...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele PainLab7 - Colibri 28.03.2006

PainLab7 - Colibri
Alku lähtee vähän..ei nyt vaisusti, mutta varovaisesti... Mutta ekan leadin jälkeen tititiiti saa siivet alleen kun saadaan kunnon taustakick ja trancepimputus sinne alle... Sen jälkeen sanotaan vaan että "flow" ja annetaan biisin viedä... Sopisi todella hyvin esim. johonkin leffan nopeatempoiseen kohtaukseen.. Mutta tuo lopetus oli ikävä kyllä yhtä vaisu kuin aloitus... Ehdottaisin ehkä että biisi "kasvaisi" loppua kohden ja loppuisi miltei seinään..? Saataisi toimia. Kuitenkin biisi saa hyvin sykkeen nousemaan ja pienellä parantelulla tulee varmasti vielä 8. Tälläisenään 7, mutta kannustan ehottomasti jatkamaan biisiä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Old Stuff - Anytime (radio edit) 12.01.2005

Dreammachine - Old Stuff - Anytime (radio edit)
Piru vie, kun korjasit tosta alkuperäsestä ne pienimmätkin viat... :D Tempaisi mukaansa vieläkin paremmin! Nyt häiritsevä pianokin oli pistetty vähän hiljaisemmalle ja... Ei vittu.. Lähes täydellistä! Ei voi muuta sanoo kun että mahtava biisi!!! Vahva 9½ ja toi älytön leadi jaksaa vieläkin yllättää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele zebra - Wheel It 20.12.2004

zebra - Wheel It
Biisi oli ihan hyvä, mutta alkuun olisi kaivannut vähän lisää tunnetta... Biisi kyllä vie mukanaan, kunhan vain ehtii kunnolla alkaa. Silti olisi voinut antaa ton melodian soida vähän kovempaa... Hieno lopetus! Nosti vielä arvosanaa! Ja vähän parempi miksaus pariin soundiin olisi antanut hyvin ansaitun 9!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj JambaB - Make Your Moves 20.12.2004

Dj JambaB - Make Your Moves
Alkoo ihan hyvin, vähän drumbassback-luoneisesti (ensimmäiset 2sek) mutta sen jälkeen bassorumpu oli aivan hirveä! Ihan liian kovaa ja vielä joka 4. ei ollut oikeassa kohdassa. Sen jälkeen alkanut biiti ei ollut sen parempi. Taustalla soinut looppi korotti ääntään arvaamatta... Biisiksi aikas huono, mutta ei ihan perseestä. Leadit/fillit puuttuivat, mutta taustalla soivat loopit antiovat edes jonkunlaista biisin vaikutelmaa... Biisin yhtäkkinen hiljeneminen ja melodian vaihteleminen ei ainakaan paranna biisiä... Muutama raita enemmän ja pientä äänen rajoittamista niin biisi olisi edes kuullostnut joltain. Nyt se oli vain rykelmä erilaisia rumpulooppeja jollain ns. tecnotaustalla... Ja fillejä ja leadeja aina kun biitti vaihtuu...
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Incident - Tranceheat 06.11.2004

The Incident - Tranceheat
Aikas rauhallinen biisi, olisi ehkä vähän tarvinut lisäpotkua, kun jäi aika mitäänsanomattomaksi...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Space Ship - Space Ship 03.11.2004

Space Ship - Space Ship
Hieman sekava, mutta se ei liiemmin haittaa... Hyvin olit saanut vaihtelua 5 min mittaiseen biisiin. Ääni vähän häilyi, mutta saattaa johtua näistä 10€ kullokkeistakin :D Hyvä kipale, ihan tarpeeksi melodista ja silti hyvää clubimeininkiä... Arvosana on hyvin ansaittu 8!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vajaripajari - Samuli Ikikuosi - Streams state of mind 02.11.2004

vajaripajari - Samuli Ikikuosi - Streams state of mind
Erikoista, hieman sekavaa, omalaatuista. Mutta juuri hyvässä suhteessa. Melodia saisi olla hieman vaihtelevampaa, mutta drum'n'bassissa sitä ei aina edes ole...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Patalijoona D - What you want for me 30.09.2004

Patalijoona D - What you want for me
Mitä vitt..? Siis ihan älytön! *Jehna on sanaton!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Patalijoona D - Arvatkaa kun kuuntelette=) 30.09.2004

Patalijoona D - Arvatkaa kun kuuntelette=)
Kaikest työ ja biisei väännätte... :D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miazza - Ambient Alien (Remix) 30.09.2004

Miazza - Ambient Alien (Remix)
Kuullosti vähän sekavalta, mutta erinomaisen tunnelman olet saanut väsätyksi! Ikävä kyllä toi puolen välin nopea biitti tappaa sen... Sekaisuus säilyy koko biisin ajan. Jos alussa olleen tunteen olisit saanut jotenkin pidettyä koko ajan ja sekavuutta saanut karsittua, olisi biisi ollut MAHTAVA! 7 tulee fiiliksestä...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miazza - SpaceRide 30.09.2004

Miazza - SpaceRide
Tyylinsä kullakin, mut mitä toi Jim Carrey siin alus teki..? Ihan hyvää on jos siitä tykkää (Itse ei hek. koht. liikaa kilahda, niin kun ei rappikaan)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele PainLab7 - Proc 28.03.2006

PainLab7 - Proc
Alku vähän kyllästytti, pelkkä kick soi ihan liian kauan. Vaikka taustalta tuleekin satunnaisesti tuollainen tranceleadi niin tuo melodia alkaa ihan liian suoraan. Siihen joku leadi lisää? Joo ja jumppabiisiksi ehkä tuon taustakickin kanssa ihan hyvä, saa aika hyvin pidettyä temposta kiinni. Mutta jos nyt niin kuin yleisesti biisinä: se tökkii. Melodiat alkoivat/loppuivat joka kerta ilman mitään varoitusta, eikä niitä oltu miksattu korvalle sopiviksi? Jäljelle jäi vain fiilis "tämmöinenhän tämä". Ehkä hiomisella saaaisiin tästäkin ihan kunnon biisi... Eli vähän keskenjääneen kuuloinen kokonaisuus. Mutta siitä 6, että kuitenkin siellä saattoi olla timanttikin jossain sen sumpun alla..
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miazza - Free love 30.09.2004

Miazza - Free love
Oli kyl niin mitäänsanomaton...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Patalijoona D - hop-up on your live 10.09.2004

Patalijoona D - hop-up on your live
Alkoi mallikkaasti, mutta AIVAN liian yksitoikkoinen.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Patalijoona D - Patalijoona D 10.09.2004

Patalijoona D - Patalijoona D
Ajatus oli hyvä. Kyllä tuon kuunteli mielellään. Kaipa introksi tarkoitettu, siihen se oli hyvä. Mutta biisinä liian lyhyt.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Patalijoona D - Casanova 10.09.2004

Patalijoona D - Casanova
Funkyä riitti... Loppui vain kesken... :/
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Patalijoona D - Trapped 10.09.2004

Patalijoona D - Trapped
Ihan vetävä biisi. Juuri sopivan verran vaihtelua. Ei siihen voi muuta sanoa, kun : Hyvän kuuloista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mape - Somebody Please 07.10.2006

Mape - Somebody Please
Joo biisi lähti ihan hyvin käyntiin, ehkä vähän olisi ensimmäistä filliä voinyt miksailla... Biosex:n sanoin biisi ei kuullosta oikein rennolta, mutta en tiedä onko se niin kauhena huono juttu... :) "Somebody please" - jäi kyllä soimaan päähän. Melodia ok, riffitkään ei huonot. Tekniikassa parannettavaa ehkä hieman on, mutta sekin hoituu vaan treenaamalla :) Mielestäni ihan hyvä ja omalaatuinen biisi, lisää odottelemaan jäädään. Eikä tämä ollut kehoitus, vaan käsky ;) Tätä lisää! Itse biisi oli sen verran iskevä, että annan sellaisen "rennon" 8, eli pienellä treenaamisella ja miksauksella voisi biisistä hioa jopa 9 arvoisen. :) Keep up the good work!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Style - Dj Style - Freedom 12.06.2004

Dj Style - Dj Style - Freedom
Nimi itsessään näytti jo niin houkuttelevalta, että oli pakko kuunnella. Sellainen tunne, että ton oli kuullu joskus aikasemminkin, ainakin osan siitä. Vähän sekalaista ja miksaus on jäänyt vähän uupumaan, mutta hyvästä ajatuksesta...7, 7½
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele 3T Project - World of fire 12.05.2004

3T Project - World of fire
Ei voi muuta sanoa, kun että...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fjärttyri - What is what love 06.05.2004

Fjärttyri - What is what love
Vähän sekalaista, mutta biisi viedään kunnialla loppuun. Olisi voitu tehdä paremminkin, mutta kyllä sen kerran kuunteli.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Picasso - forever young maybe??? 01.05.2004

Dj Picasso - forever young    maybe???
Ajatus oli hyvä, mutta siihen se jäikin. Vaihtelua olisi saanut olla paljon enemmän. Myös miksaus oli laiskaa. Mutta kyllä sen kerran kuunteli mielellään.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tempo Experimentals - Raato 30.04.2004

Tempo Experimentals - Raato
Tarkoitukseensa hyvin sopivaa musaa. Tempaisee mukaansa heti alkumetreillä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Universal sound Ministry - Power of Volume(UsM) 05.08.2004

Universal sound Ministry - Power of Volume(UsM)
Niin euroa kuin se onkin. Eikä toi sama melodia taustal oikein innosta...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Usva - Vibrations 29.04.2004

Usva - Vibrations
Sama akka tossa huutelee ja meininki on muutenkin vähän ysikymppistä. Toi sama looppi toimii sen ensimmäiset 2 min ja sitten käy tympimään. Muutamia hyviäkin ratkaisuja on. Vähän lisää vaihtelua ja biisistä olisi saanut paljon paremman.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Downforce - Downforce 13.02.2006

Downforce - Downforce
Vähän räsäiset saundit, voisit kokeilla tuota miksausta vähän suuremmalla intohimolla. Kyllä tuostakin sen idean saa, mutta en bileissä lähtisi vielä soittamaan tätäkään :) Pienellä hiomisella tästäkin saisi ihan kelpo bailubiisin. Perusmeininkiä, mutta kyllä se suurimpaan osaan puree. Toi ~3:30 freeze oli kyllä tosi lame. Voisit kokeilla vähän enemmän kaikua ja erilaisia efektejä, että saisit sen häilyvämmäksi. Ja lopetus pitäisi tehdä kokonaan uudestaan. Oli jotenkin vaisu. Mutta taas kannustukseksi ja kehittymisen varalle 7. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Downforce - Come With Me II 13.02.2006

Downforce - Come With Me II
Joo tosi hyvin kävi päähän, ainakin alussa. vähä kun olisit noita ääniä vielä miksaillut lisää niin biisi olisi ollut mainio. Tossa 2 min kohdalla tuli vaan sellanen tauko, mistä en oikein tykännyt. Kyllä biisistä kuulee, että ainakin on yritetty. :) Ehkä tällä ei ole saavutettu ihan sitä mitä on haettu, mutta kyllä varmasti kehitystä vielä tapahtuu. Kannustukseksi hyvästä biisinalusta 7. Vähän kokemusta ja miksailua niin kyllä tuostakin 9 arvoisen saisi :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathstar - Deathstar vs. Dj Carnage - Trance nation 12.02.2006

Deathstar - Deathstar vs. Dj Carnage - Trance nation
Tää on sitä -90 lukua, jota jäätiin kaipaamaan :D Noi melodiattomat kohdat olis voinu jättää pois, muuten tosi hyvä biisi. Ei ihan vielä hittiainesta, ei oikein saanut mitään otetta biisistä, mutta ehkä taustakick vähän hiljaisemmalle niin melodia saataisiin paremmin esiin? Mut kyl, oli tämä ihan yleisesti ottaen hyvä biisi, kyl mä tykkäsin :)
8