Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 18 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diphtheria - Salvation of Society 11.12.2006

Diphtheria - Salvation of Society
Voi jumalauta, löi kyllä ihan ällikällä! Meininki on aika Terrorizer, eli just niinku pitääkin! Pakko kyllä myöntää, että en ihan näin kovaa odottanut!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killingkone - Vasaralla paskattu naama 12.01.2006

Killingkone - Vasaralla paskattu naama
harvoin sitä tälläiseen alisuoritukseen edes mikserissä törmää. :D Ihan vitun hirveät saundit, kitarariffit tylsiä. Ärsyttävät mukahauskat ehehe-lyriikat, vitun rasittava laulaja(mikä tietty on tarkoituskin). Huumorimusan voi toteuttaa hyvinkin, mutta tälläset 15 min pikasävellykset ei ole mistään kotoisin. Kannattaako aikaa haaskata tälläisen tekemiseen? Ja Death metallia tämä ei todellakaan ole :D
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bloodride - Truth Spoken 30.04.2005

Bloodride - Truth Spoken
Hyvää trashia kunnon Bay area hengessä. Lauluista tuli jostain syystä mieleen Scream bloody gore aikainen Death.Hyvin soitettu, mutta biisi on miksattu aivan liian hiljaiseksi ja saundit olivat hieman tunkkaiset. Biisi oli kyllö itsessään helvetin kova!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argathron - Flawless 25.04.2005

Argathron - Flawless
Laulajassa on potentiaalia, örinät ja puhtaat onnistuvat mainiosti. Kitaristeillä on vielä paljon treenattavaa sekä sooloissa että riffeissä, nyt riffit menee epätahdissa ja soolot kuulostaa aika paskoilta. Riffikitaraan ehdottomasti lisää munaa! Rummut vetävät välillä epätahdissa ja soitto on muutenkin hyvin horjuvaa. Onneksi nämä kaikki ongelmat saatte korjattua treenaamalla lisää. Biisi itsessään oli ihan hyvä, joskin kitarariffeihin lisää asennetta ja taitoa.Kertsi oli hyvä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hazy Tramps - Please 13.02.2005

Hazy Tramps - Please
Täähän rokkasi aika hyvin! Hyvä, tarttuva biisi. Rumpalilla oli hyvä tatsi soittoon. Laulajalla tosi rock ääni. Kitarat soitti vähän epätarkasti välillä, mutta hyvät soolot lähti. Hyvä biisi, olin positiivisesti yllättynyt!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - Triumph of the Unfaithful 16.12.2004

Mensura - Triumph of the Unfaithful
Ei jumalauta ku on mahtavaa tykitystä. Mahtavat soundit. Helvetin hieno biisi. Demon paras mielestäni. Laulut kuului juuri niin paljon, kuin pitääkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Incident - Moonwalker 08.12.2004

The Incident - Moonwalker
Tämä on tälläistä mukavaa yömusiikkia. Noi kasarisynat kuulostaa hyvältä. Sopisi hyvin kuunneltavaksi pitkälle ajomatkalle
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evil Angel - Demonical Blasphemies 16.11.2004

Evil Angel - Demonical Blasphemies
Hyvää trashia. Ptäisin vielä enemmän jos laulut olisi vedetty puhtaalla karjumisella/kiljumisella tyyliin tom araya, mutta tässä lienee kyse black rässistä, joten rääkynät loppujenlopuksi sopii. Yhteensoitto pelaa bändillä hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 02.04.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Laulaja kuulostaa ihan Ac/dc:n ja Marge Simpsonin sekoitukselta. Se kuulosti aika hirveältä. Biisi itsessään ihan hyvää glam rockkia. Miksaus oli muuten ihan hyvä kaiutettuine rumpuineen, tosin kitara olisi saanut kuulua kovempaa, kyseessä on kuitenkin kasari-biisi. Hyvä biisi, tosin laulut laskevat loppupisteitä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Incident - S.E.X.Y. 27.10.2004

The Incident - S.E.X.Y.
tää toimisi paremmin kitaralla, nyt kuulostaa vähän ontolta kun fiilistelysynat vetää tällästä pornobiisiä. Ihan jees biisi silti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Making the Crate alive - Fishing With My Doggy 30.10.2004

Making the Crate alive - Fishing With My Doggy
Tää kuulostaa näin äänitettynä vielä paremmalta. Helvetin letkeää meininkiä.Hyvä soolo tossa puolessavälissä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Incident - In The Dark Light 14.10.2004

The Incident - In The Dark Light
Jussi, sulla on salaisia kykyjä, josta et ole koskaan kertonut! Hieno synabiisi, mukava toi ambient hommeli tossa puolessa välissä. Vähän ehkä mahtipontisempaa olisi saanut olla, mutta hyvää tämä on nytkin. Synkistelevää musaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Incident - Theme 14.10.2004

The Incident - Theme
tulee mieleen jonkun kasarileffan alku, jossa öistä suurkaupunkia kuvataan helikopterista. Joku Tappava ase esimerkiksi. mukavaa musaa näin iltatuimaan
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enthrone - March of the Victorious Ones 26.09.2004

Enthrone - March of the Victorious Ones
Mahtava intro! Aivan upeat saundit tuossa syntikassa. Biisi kuulostaa kovin Enthrone Darkness triumphant- aikaiselta Dimmulta, kuten nuo muutkin veisut. Laulu on vähän tylsää, mutta eipä tuolla niin väliä. Hyvä biisi, vaikka omaperäisyydestä on reilusti puuttetta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saremaion - Bearer of Sorrow 09.06.2004

Saremaion - Bearer of Sorrow
Ihan jees riffejä oot tähän väsännyt, mutta soitto vielä vähän ontuu. Kuulostaa vähän tökkivältä. Kaikesta huolimatta biisi on hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Kemeli - Kameli kemeli 27.05.2004

DJ Kemeli - Kameli kemeli
onpas rasittavaa tanssihytkytystä. Ei ole oikein minun musiikkia, joten enpä voi mitään kunnollista tästä sanoakkaan

Kommentti kappaleesta Kuuntele Munavuoren munkit - Vastuussa olevat kärsii! 07.08.2004

Munavuoren munkit - Vastuussa olevat kärsii!
Tää on helvetin hyvä biisi. Oon kuunnellu tätä kohta jo viikon putkeen. Laulaja on erittäin taidokas. Hieno kitarasoolo biisin loppupuolella. Ei helvetti, eihän tästä löydy mitään valittamista. 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist Lodge - Gegen Kristus! 18.06.2004

Arsonist Lodge - Gegen Kristus!
Varsin alkukantaista Black metallia, toteutettuna juuri niinkuin se pitääkin. Mulle saundeista ja meiningistä mieleen Darkthronen transilvanian hunger levy. Tässä vaan on melkein tuskaisemmat vokaalit, kuin herra Nocturno Cultolla itse! Omassa genressään varsin loistava, ei tule nyt mieleen mitään kritisoitavaa
10