Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 112 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele WOLFMEN - Shallow Grave 31.01.2011

WOLFMEN - Shallow Grave
Tää on kyllä seitanssin kova biisi. Kun alussa alkaa toi kitaraliidi, joka tuo yhtä aikaa mieleen Black Sabbathin Killing Yourself To Liven ja sellaisen kasarigootti-chorusliidin, niin meikäpoika herää että tämä biisi vie ku pässiä narussa. Sitten taas toi junttakitara toi sopivasti sellaista modernimpaa punkkibotnea peliin. Kaiken kaikkiaan tiukka ja raivoasenteella vedetty paketti. Puna-armeijan kuoron kun saitte tohon messiin kans niin se toi sopivaa vakavaa mahtipontisuutta peliin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele väsäilyjä - no name 30.05.2007

väsäilyjä - no name
ältsin hyvän kuulosta kamaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Väsynyt 05.07.2006

Metalshit - Väsynyt
Jälleen tiemme kohtaavat. Tiukkaa matskua ja sopii kieltämättä juuri tämänhetkiseen tunnelmaan. Paikoitellenhan tämä on silkkaa doom metallia. Tästä tulee jopa ihan oikeasti mieleen joku bändi, ehkä Celtic Frost. Mageeta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Zapadapa 05.07.2006

Metalshit - Zapadapa
Hohoo. Sanoissa olisi voinut olla jotain ns. 'järkeä' genren mittapuulla niin tämähän olisi ollut aivan saatanan kova. Lopun laulukaiku ja lopetus muutenkin jätti kyllä sen verran Napalm Death -olon että jos vituttaisi niin tätä vois kuunnella pari tuntia putkeen samalla kun lukee demin keskustelupalstaa ja kiristää peukaloruuveja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa 05.07.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa
Tässähän on miellyttävän kiero fiilis kautta linjan! Jotenkin punk-linjaa lauluilmaisussa johon taas taustojen epäpunkmaisuus tuo kivan kontrastin. Tuo foni on nappilisä kyllä tähän biisiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H. 04.07.2006

Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H.
Oi saakeli! Laulusuoritus on kyllä lähimpänä Caninuksen suoritusta kuin millään muulla mikserissä. Soundit olisi voineet olla positiivisella tavalla suttuisemmat, lähinnä rumpujen osalta. Vanhakantaiset Carcass -henkiset riffit kyllä kolisee meikäpoikaan aina. Tässä kusi tyylilajille sopivasti vähän joka osa-alue. Sanat olivat yllättävän koskettavat, mutta miksei sitä leipää haettu mätänevän ruumiin vatsalaukusta kirveen kanssa?

Kommentti kappaleesta Kuuntele teemu t vs human dextroid - Flug 06.07.2006

teemu t vs human dextroid - Flug
Nyt iski tenkkapoota, sillä ambientista on entistä vaikeampaa sanoa mitään kun kuuntelee sitä huonolla äänentoistolla. Joka tapauksessa tämä on sangen persoonallista ja onneksi sisältää myös hieman häiritseviä elementtejä ettei ole sitä sietämätöntä anttilarentoutusambienttia. Voi kunpa kuulisin nuo soundit paremmin, sillä tällä kalustolla antaisin itseni kyllä ymmärtää että nuo kuulostavat hyvältä. Kiteytetään kuitenkin että sopivasti persoonallisuutta on mukana ja pidin fiiliksestä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virasto - Kaatopaikka - live 05.07.2006

Virasto - Kaatopaikka - live
Sopivan kieroutunutta matskua ja nuo unohtuneiden sanojen tilalle laitetut sanathan on aivan jumalattoman kovaa kamaa! Jotenkin oudosti tulee mieleen vaikkapa faith no more tuosta arvaamattomuudesta ja etenkin just kertsistä. Tämähän pitää painaa mieleensä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Sieluja kaupan 06.07.2006

Grosal - Sieluja kaupan
Erikoinen tyyli laulajalla. Täytyy kyllä myöntää että oudoksesta se häiritsee, mutta ainakin loppua kohti alkaa tuntua varsin asenteikkaalta. Jos nyt jotenkin väljästi sijoittaa tätä suomimetallin tai suomirockin genreen niin onhan tämä älyttömän persoonallista. Siitä ehdotonta plussaa. Sanoituksissa on vähän turhan paljon adjektiivejä ympätty. Rakenne myös jäi kappaleesta vähän hämäräksi. Sinänsä fiilis ja nuo palat mistä sävellys oli koottu, olivat kohdallaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Miltä tuntuu maanantaina (versio b) 06.07.2006

POLTE - Miltä tuntuu maanantaina (versio b)
Teknisesti hyvä biisi, joka käänteisesti sopii ehkä paremmin humalatilan hankkimiseen kuin krapulakärsimyksen lisäämiseen tai lievittämiseen. Voisin kyllä kuvitella avaavani tämän iskulauseiden taustoittamana vielä ne 8 ylimääräistä kaljaa. Eli oikeastaan alkuodotuksista selvittyäni huomasin pitäväni tästä biisistä. Krapulakärsimyksen kuvauksessa taasen on sanottava ettei ole Sielun Veljien Jälkeiset -biisin voittanutta. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Call My Name 06.07.2006

Loudrunner - Call My Name
Heti jo riffittely sai innostumaan. Ääntämiseen saisi vähän laittaa lisää peliin. Nytkään se ei ole aivan pahaa, mutta ei tuo vielä natiivista menisi. Hieman pehmeyttä ja sellaista siihen niin jeah. Mutta hyvä biisi ja pääosin hyvin esitettyä. Yhtälailla tuli jonkinlaisia sentenced -assosiaatioita kuin sitten taas popimpia ja vähän 90-alun seattleenkin sijoittuvia mielleyhtymiä. Varsinkin jälkimmäisestä voi Soundgardenin tai Alice in Chainsin suunnalta löytää jotain lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 05.07.2006

Aresti - Käärmeenkieli
Lajissaan asiallista tavaraa. Tästä tulee Kilpi erityisesti mieleen. Itselle ei niin erityisemmin kolise tämäntapainen suomimetalli mutta ymmärrän kyllä jos sitä tykkää soitella. Varmaan jos soundit olisi aivan saatanan kovat niin tämä toimisi mullekin paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Usva 05.07.2006

Routaraja - Usva
Lauluosuudet vähän menee nuotin ohi kautta linjan. Tavallaan se on hyväkin sillä pienempinä annoksina se sopii tähän alakuloiseen linjaan. Pidin monin paikoin sanoituksistakin. Sävellyskään ei ollut hassumpi. Pienellä pinnistämisellä tästä saisi vielä paremman.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes 05.07.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes
Aika pornahtava nimi bändillä! Biisin pohja kolahti kovasti, mutta tälläkin kertaa oli vaikea suhtautua sanoituksiin. En jaksanut niistä oikein innostua, vaikka niistä tuoretta ilmaisua löytyikin. Jotain koukkua tämä ehkä tarvitsisi että erottuisi joukosta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Money 05.07.2006

Kalkutan Konepaja - Money
Melkein tekisi mieli tämän ansiosta laittaa hakaneula poskeen ja lähteä loikkimaan tasaloikkaa. Asiallisen mielisairasta punkkausta harrastatte. Mikäli oikein muistan muun linjanne niin olette ihastuttavan monipuolinen pumppu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Burn them down 05.07.2006

Celestial Aeon Project - Burn them down
Tämä sopisi jonkun sotapelin tai -elokuvan soundtrackiksi kyllä. Vinkeät Steel Panthers -vibat sain ainakin näin äkkiseltään. Aivan ammattitasoisen kuuloista matskua joten taidanpa faniutua muistaakseni tämän kommenttiringin jälkeenkin ja kun olen parempien soittokamojen ääressä näissä fiiliksissä. Sopivaa vaihteluakin biisiin oli saatu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Himputin Pimputti - Miten hylkeen niskalihaa hyväillään? 22.09.2005

Himputin Pimputti - Miten hylkeen niskalihaa hyväillään?
Kuusumun proffa on huomiona erinomainen. Epäilen etteivät ole voineet olla vaikuttamatta ainakaan allekirjoittaneeseen väkevästi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist-oldies - Ca Lungi 05.07.2006

Trakkerterrorist-oldies - Ca Lungi
Jukelin tähäre, tämähän on mielisairasta materiaalia! Tältä täytyy tuntua spiideissä kauhuteknoreiveissä. Oi kunpa olisi parempi äänentoisto nyt hallussa niin tämä voisi viedä meikäpojan aivan uusille aalloille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 29.04.2005

.erAze. - Line Of Sight
Jollain lailla tämä kolahti tähän mennessä parhaiten tuon pääriffin ansiosta. Tuli mieleen Babylon Whores tuosta tylyydestä ja toisaalta Danzig. Hienoa, että teillä on jotakuinkin monipuolista matskua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Lasikatto 15.03.2005

Salaliitto - Lasikatto
Kiintoisaa kitaratyöskentelyä ja hyvät stemmat. Muutenkin timmisti soitettua kamaa. Selkeästi parempi biisi kuin eilen kuuntelemani. En muista vertasinko silloinkin 80-luvun porirockiin ja mukavasti tämäkin sinne suunnalle välillä muistutteli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protect The Hostile - Darkness 14.03.2005

Protect The Hostile - Darkness
Jahas, dream trance on aivan uusi genrenimitys mulle. Aika lyhyt pätkähän tämä oli ja olisi siten ehkä ollut hyvä jos se olisi käynnistynyt vähän aiemmin. Hiukan ehkä tuollaiset muoviset soundit mun makuun. Mielenkiintoinen melodia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Naakat 14.03.2005

Olavi Takatalo - Naakat
Harmi kun on keskipäivä, ei ole naista joka olisi juuri jättänyt, eikä kukaan ole kuollutkaan. Mutta sen verran vanhasta muistista palautuu mieleen, että kyllä tämä sellaiseen tilanteeseen sopisi. Viulut repii sielun rikki, koska sellaisina hetkinä sitä unohtaa miettiä mikä se sielukin on tai sitten sen vain tuntee. Tiedä häntä johtuiko vain nimestä ja viuluista, että tuli mieleen Ismo Alangon Kurjet ja sehän ei ole huono seikka ollenkaan ei. Tämä pitäisi kuunnella illemmalla uudestaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rami Airola - Sankari osaa juosta vaikka kuinka lujaa 15.03.2005

Rami Airola - Sankari osaa juosta vaikka kuinka lujaa
Hauska biisi tämä. Suoraa päätä mennään 80-luvulle, niinkuin heti genrestäkin voi odottaa. Melkoista sankariheviähän tämä, mutta onneksi ei ole kitaraa, sillä se pilaisi tämän mainiouden. Tämä pitäisi saada johonkin peliin ja minä haluaisin takaisin ala-asteelle kuusnepan ääreen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nimettömät. - Uudelleen 14.03.2005

Nimettömät. - Uudelleen
Akustisen soundi vitun jees. Perinteinen, mutta ihan tajuttoman hyvä. Ei muutenkaan lainkaan kehnot soundit. Laulaja toi mieleen Yrjänän. Sanoissa oli vähän kliseitä kyllä. Pois sellaiset pisarat ja niistä syntyvät meret ja nimen huutamiset. Mutta suomirockiksi oikein lupaavaa. Mulle iskee tällainen melankolinen, sanoisko pateettinenkin meininki. Siinä lajissa on paljon sontaa, mutta tässä on pää selkeästi pinnalla. Pikkasen vielä rutistusta niin ollaan oikein kovassa matskussa. Voisi koettaa muistaa tarkistaa joskus noi muutkin biisit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 14.03.2005

Salaliitto - Uni
Laulaja taitaa olla baritoni ja siten ollen ei voi olla vertaamatta tuonne Alankojen, Yrjänän sun muiden akselille. Mutta sanat oli kyllä vähän turhan imelät mun makuun. Siis väärällä lailla. Ehkä tietysti olisin voinut lämmetä jos laulaja olisi ollut nainen. ;) Niin juu ja syntikkaääni oli vähän turhan hurja. Mutta toki toimiva poppisbiisi, kunhan soundit vielä hiotaan. Mie nyt en muutenkaan tykkäile peruspopista..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planeth - Manly Touch 14.03.2005

Planeth - Manly Touch
Hahaa, noniin. Homoreggaetahan tässä on kaivattukin! Mmm.. me so horny now. Jestas että muuten on letkeä biisi. Tässä voi ihan tuntea miehisen kosketuksen jalkapallo-ottelun jälkeen piippu suussa pötkytellessä. No niin ja onhan tässä sounditkin sen verran mainiot että hieno homma hieno homma jeee! Juu niin ja tuo sanojen lausunta lyö kruunun korkkiin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abstract Aspects - Improvisation 14.03.2005

Abstract Aspects - Improvisation
Ja lisää teitä. Ja lisää ootte kuunnelleet Kingston Wallia, mutta niinhän me kaikki. Intia go go! Psykedeliaa ei ole koskaan liikaa, eikä junnaavuutta. Tämä on psytrancea jos joku eikä mikään jumpsunjumpsun. Kas, oon taas tuijottanut tota samaa ikkunankarmia minuutin eikä siinä näy mitään uutta, mutta enhän minä sinne katsokaan kun ihan sisäänpäin vilkuilen ja aikas kaleidoskoopin kuule olette sinne tehneet. Nyt sitruunamehua silmään ja huone kaksi kertaa ympäri. Ja takaisin. Jeah! Vielä jos saisi puun juuriltaan. Improvisation and railway station never die!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Muka 15.03.2005

Stupor Mundi - Muka
Hehe, aika viihdyttävä polkan osalta. Post-punk taitaa toki olla aika kaukaa haettu nimitys tälle. Sitten poppikertsi jonka kolmesta sanasta tulee mieleen CMX:n Rituaali. No juu mutta viihdyttävän erilaista materiaalia. Soppii jotenkin tällaiseen keväiseen pikku auringonpaisteeseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 14.03.2005

G.O.R.E. - 5:1
Noh, rässihän toimii aina, siitä ei pääse mihinkään. Joku pikku juttu tässä vähän kuitenkin tihkaisi, ehkä noissa kitarasoundeissa. Olihan niissä muhkeutta, mutta jotenkin meni nopeemmat kohdat jo puuroksi matalassa rekisterissä. Laulaja lajissaan persoonallinen. Ei tullut suoranaisesti ketään esikuvaa mieleen, mikä lienee hyvä juttu. Seurailenpas mielenkiinnolla mihin tämä tästä vielä kehittyy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Child with cinnamon hair 20.01.2005

Walls Of Vanity - Child with cinnamon hair
Jees, tämähän oli hieno. Vähän sellaista jazzpop - meininkiä. Taustoista tuli mieleen Talk Talkin sellainen hieno levy kuin Laughing Stock, joka pitääkin laittaa nyt samantien soimaan. Kitarointi oli oikein mainiota ja sielukasta. Mutta miinusta tulee rumpalilta juurikin rummuista. Olisin mielummin kuullut ihka aitoja rumpuja. Sellaisena orgaanisena ja luonnollisella kaiulla jossain sopivasti kaikuvassa tilassa. Toinen vaihtoehto olisi ollut tehdä koneellisesti ihan sitten nu-soul/r'n'b -tyyppistä tyyliin Erykah Badu, mutta itse kannattaisin sitä aitoa settiä kun moinen on harvinaisempaa nykypäivänä. Noh resurssikysymys mutta enpäs anna täysiä kuitenkaan nyt. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoffren-Salminen-Yliajo - Tulisade 19.05.2005

Hoffren-Salminen-Yliajo - Tulisade
No helkkari! Tämähän oli kova biisi. Tuosta Sade-huutelusta ja tunnelmasta ynnä soundeista muutenkin tuli mieleen Jane's Addiction. Toisaalta myös Kingston Wall siellä taustalla kummitteli. Nam nam.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keltainen Mies - Keltainen Mies 15.03.2005

Keltainen Mies - Keltainen Mies
Kun sitä on niin monesti kysytty, niin tämä on kuulkaa tehty oikeasti vain ja ainoastaan syntymähumalassa! Eihän 16-17-vuotiaat saa juoda...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 14.03.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Täytynee ensin mainita, että tästä lajista sain jonkinlaisen yliannoksen jokunen vuosi sitten, mutta koetanpas silti heittää arviota kehiin. Ensinnäkin suuresti pelasti korvissani se 2 minuutin jälkeen tullut rässimäinen osuus. Ja onneksi tämä kuitenkin muistutti enemmän Iron Maidenia, kuin vaikkapa Rhapsodya joten ollaan ehdottomasti lupaavammilla hevi menttaal -vesillä. Mun mielestä tavallista persoonallisempaa voimametallia, eli saavutushan on aivan mainio. Eikun lissää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele koulu on sxxxxx - maijalla oli karitsa (verenpunainen) 24.05.2005

koulu on sxxxxx - maijalla oli karitsa (verenpunainen)
Ihan tajuttoman kovaa matskua!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maelstrom - PSI lab - file 05 Liquid agents 30.11.2004

Maelstrom - PSI lab - file 05 Liquid agents
No johan pomppasi ja johan on helvetti ja paholainen! Täysin erilaista matskua mitä odotin. Helvetin kylmät ja etäiset industrialsoundit, rummut kuin kristallia kilin kolin ja kitara möyrii mahanpohjaa sopivan epäkitaramaisesti eli hienoa, hienoa. Tällaista vihaisten miesten tanssimusiikkiahan tämä. Pidin suuresti tuosta transsiinvievästä junnauksesta. Se kun yleensäkin uppoaa. Tätä on kiva kuunnella ja katsoa kun pakkaslumi lentää tuulen mukana katolta alas. Valitettavasti stereokuvasta en osaa niin mainion hyvin sanoa mitään näillä laitteilla. Hyvältä ne näin latteasti sanottuna mulla kuulosti. Uu jeah!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abstract Aspects - Sleepless 15.03.2005

Abstract Aspects - Sleepless
Taasko teitä joutuu kehumaan! No kuvauksesta tietysti tulee mieleen heti siekkareilta Jälkeiset, mutta eipäs anneta sen vaikuttaa muuten kuin positiivisesti, sillä muuten se ei juuri voi paljon vaikuttaa. Hyvä idea tuo Santanan lainaaminen kitaristiksi. Vielä kun hankitte suoraan viidakosta jonkun perkussiomiehen pumptikapumptsaamaan niin huhhuijjaa että napa raikaa. No oikeastihan tämä on helkkarin tsilli jälkkärifiilis. Ei ole tainnut vielä iskeä ihan pahimmat oireet päälle tässä vaiheessa, sillä oksentamassa ei todellakaan tässä käydä. Vasta ehkä vatsassa sellainen erikoinen muljahdus kerran tunnissa ja mitä sitten vaikkei saakaan unta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abstract Aspects - Seven 14.03.2005

Abstract Aspects - Seven
Loistavaa, sykedeeliaa taas ja siinäpäs meikäläisen sielu lepäjää. Sienimetsä olisi kyllä omassakin kämpässä oikein kiva asia, sillä opiskelijan elämä on joskus mutkainen ja nälkäinen. Tässä ei ole turhaan todisteltu että nytpäs osaan soittaa nopeammin kuin naapurin Esa, vaan tämä on puhtaasti asiaa eli roknroll. Aivan voisi kuvitella että noin tuhannen tuhannen pössyissä olevaa ihmistää tuijottaisi tätä suu auki ja silmät lasilla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abstract Aspects - Dark Forest 14.03.2005

Abstract Aspects - Dark Forest
Teitähän on tullutkin latailtua koneelle aiemminkin. Psykedelia antaa heti hyvän merkin ja mellotronit lyö sellaisen fiilingin jo sanana, että eihän tätä voi enää edes moittia. Soittovirheet on vain fiilistä ja piru vieköön muutes nuo kingstonwallimaiset jutskailut tässä. Mä taidan rakastaa teitä kaikkia jo nyt. Hienosti sopii tähän mellotronit ja metsä on tuonut kivat kaiut. Mistä saitte sähköä? Hei kiva kaiku mikset sä vastaa, sanoi smurffitkin aikanaan. Jos joisin pilveä niin tämä sois. Mutta pitääpä laittaa lautaselle punaviiniä ja herkutella kämppiksen säikäyttäin. Ja toki tämä siihenkin sopisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - We are the Dogshitboys 14.03.2005

Saddam's Family - We are the Dogshitboys
No perkeles, tämähän on niinkuin Peer Günt kohtaisi Judas Priestin, eli mainiota nahkaista letinheilutusta tiedossa! Vielä moottoripyöriä ja naisia lavalle niin siitä se lähtee!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konepiha - Loputtoman unen toivotus 22.08.2004

Konepiha - Loputtoman unen toivotus
Enhän minä mistään hautajaisista ole maininnutkaan. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - Desert War 15.03.2005

Saddam's Family - Desert War
Hmm.. tuttuja bändejä, uusia biisejä. Tämä lieneekin selkeästi vakuuttavin mätkäisy näistä. Tästä tulee sellaista egyptihevimeininkiä välillä, vaikka tässähän ollaankin vähän idemmässä. Jätkät soittaa asiapitoisesti, ei voi kieltää sitä tosiseikkaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - Harulf The Warulf 14.03.2005

Saddam's Family - Harulf The Warulf
Jaahans, tämähän olikin jo aamulta tuttu bändi. Hiukan voisi sanojen lausumiseen panostaa, tai sitten tehdä se vielä saddamilaisemmin! Tausta on aika peruskauraa, mutta onkos tuo kitarasoundi digitaalinen? Vähän sellainen murosoundi ainakin vaivaa mun korvaan. Mutta jep, heavy mental on aina mainiota, eikä tämä ole paskimmasta päästä lainkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Northern Lights feat. Jady 23.04.2004

Walls Of Vanity - Northern Lights feat. Jady
No mutta tämähän oli erittäin pätevä biisi! Ainoa asia, mistä tulee miinusta on rumpusoundit (siksi vain 10). Niistäkin lähinnä häiritsi vain peltisoundit. Muuten noi kulmikkaat soundit sopii tähän hyvin. Loistava laulaja.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shade - Alone 23.04.2004

Shade - Alone
Erittäin mainiosti tuotettua ja äänitettyä ja soitettua matskua. Soundit ei tuosta olisi voineet enää paljon parantua. Varsin vetävä kertsi. Sanoista ei jäänyt kyllä oikeastaan mitään mieleen, mutta joka tapauksessa pätevästi tehtyä kamaa. Persoonallista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shade - Sober 23.04.2004

Shade - Sober
Jos tuolle äskeiselle kympin antaminen olikin mikseriasteikosta johtuvaa, niin tämä oli kyllä ansainnut sen. Loistosoundit jälleen kerran ja biisi oli tällä kertaa selkeästi parempi. Olen kyllä samaa mieltä että diilin pitäisi jo pikapuoliin lohjeta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Kovacore - Biitti 01 (varattu) 10.04.2004

MC Kovacore - Biitti 01 (varattu)
tää kiinnostas en kyl kuunnellu onx tää vapaa..?+
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dead Revolution - Deathbringer (Narrow Gates-mcd) 10.04.2004

Dead Revolution - Deathbringer (Narrow Gates-mcd)
Oh yeah, äijää stoneria. Kiitos tästä! Sounditkin pelitti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Allekirjoittaneen henkinen elämä - Hänen läsnäolonsa on kuin voima 13.04.2004

Allekirjoittaneen henkinen elämä - Hänen läsnäolonsa on kuin voima
Kyllä kyllä. Circlen ja Kuusumun Proffaahan tässä on kuultavissa ja sehän on helvetin hyvä asia. Jo arvostelujen perusteella tuli mieleen Circlen Aarre, josta pidän hyvin paljon, eikä kuuleminen muuttanut asiaa. Tämä on ikään kuin Proffan versio siitä, mutta aivan omilla soundeilla. Sikäli olen samaa mieltä, että puheen volyymiä tosiaan pitäisi nostaa ja soundit on myös hiukan tunkkaiset. Biisille täysi kymppi ja soundeille 9, eli pyöristettynä 10. Eihän tämmöisestä voi meikäläinen olla pitämättä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK(wanhat) - Exploring Minds 25.02.2004

SpeaK(wanhat) - Exploring Minds
Itämaiset soundit ja hienoinen kummallisuus uppoavi aina. Olisin kuitenkin ollut tyytyväisempi, jos rumpusoundit olisivat kuulostaneet vähemmän koneellisilta (tai sitten olisivat olleet ylitsevuotavan efektoidut). Noh, kelpo biisi tämä kuitenkin oli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-ace - Enkeli 09.02.2004

T-ace - Enkeli
Taustat oli ihan perus ok kamaa ja muutenkin ok. Enkelitematiikka ei oikein jaksanut sytyttää henkilökohtaisesti. Vähänhän tässä on juu 80-luvun meininkiä. Ainakin jotain Yö-vaikutteita olin havaitsevinani.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machinatrix - More Than This 09.02.2004

Machinatrix - More Than This
Tämä iski minuun jostain syystä varsin mittavasti. Jotenkin sopivaa hämäryyttä toi tuo laulanta tähän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aluminium Blade - Science test (aluminiumblade remix) 05.02.2004

Aluminium Blade - Science test (aluminiumblade remix)
Tosiaan, kiintoisa kiksautus tuossa taustalla. En minä tästä osaa mitään sanoa. Tällaisenaan toimiva biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celsius Minus - Icicles 08.02.2004

Celsius Minus - Icicles
Hiukan turhan pitkä mun makuuni, mutta muuten kyllä toimivaa matskua. Ei ihan mun ominta lajia, mutta voisi joskus katsastaa ne psykemmät biistit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - always welcome [featuring hot sensation] 08.02.2004

Popinski - always welcome [featuring hot sensation]
Kas, tämähän äityi silkaksi heviksi. Toimivaa matskua. Huomaa että on hiottu. Ei tähän mitään suurempaa ehdotusta kyllä ole lisäiltävänä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Summertime (feat. Nitro D) 08.02.2004

Jady - Summertime (feat. Nitro D)
Rentuahan tämä. Hyvin tehtyä ja silleen. Ei nyt erityisesti mun lempparityyliä, mutta olisihan tämä varmaan erityisen kivaa aurinkopaisteella. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Body By JAYk - D-Lay 09.02.2004

Body By JAYk - D-Lay
Ihan ekana tuli mieleen Amorphiksen The Way tuosta delayjutusta. Syntikka taas toi mieleen niiden Elegy -levyn syntikkasoundit. :) Sitten tuli sentään muutakin mieleen. Onhan tämä selkeästi kevyempi kuin Amorphiksen biisit. Todella toimivaa matskua ja skarpisti soitettua. Pitää todellakin tutkia noi muutkin biisit nyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Lopullisuus 05.02.2004

Jake in the box - Lopullisuus
Kirjoitan jo kolmatta kertaa tätä kommenttia. Jotain häikkää nyt ilmeisesti. Noh, siis mieleen tulee noiden kuvauksessa mainittujen lisäksi Sir Elwood ja kitarasoundista GnR:in Estranged. Urut toi mukavan nosteen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Forever Rain 29.01.2004

OPPRESSION - Forever Rain
Kaanistahan tämä. Hienosti kulkee ja mukavan haikea juuri tähän fiilikseen. Ei mitään valittamista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Strange People 27.01.2004

Walls Of Vanity - Strange People
Sen verran tuli mieleen, että jostain, kenties tuosta syntikasta tuli mieleen Moving Pictures -aikainen Rush.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Strange People 27.01.2004

Walls Of Vanity - Strange People
Jotenkin tuonne 80-luvun suunnille mielikuvani suuntasivat. Sen tarkemmin en osaa nyt äkkiseltään tätä sijoitella. Kuitenkin jännän progeileva biisi eikä mitään perus rocknroll all night -hardrockia. Jänskää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Entraz - Side Effects 09.02.2004

Entraz - Side Effects
Mitähän tästä nyt sitten osaisi sanoa. Soundit oli sitä mitä pitikin ja oletettavasti biisi muutenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version) 08.02.2004

Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version)
Täähän kertoo ihan just niin kuin mun fiiliksistä tällä hetkellä. Ihanaa, aivan ihanaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eremita - Niin Yksin (Preview) 05.02.2004

Eremita - Niin Yksin (Preview)
En tiedä onko tähän tulossa vokaaleja, mutta vähän jäi tällaisenaan vielä jotain puuttumaan. Basarisoundia muuttaisin hiukan toisenlaiseksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - References 03.04.2004

DiversAeon - References
No helsvetti. Tämähän oli vähän niinkuin Nine Inch Nails meets Tool + mitälie ja sehän kelpaa meikäläiselle mainiosti, etenkin kun sitä Toolia on enemmän. Tuo höpötyspätkä toi sopivasti omaa soundia sekaan. Mikseri-asteikolla ihan tajutonta tavarata niin soundillisesti kuin muutenkin. Perkeles! Saakeli! Juku!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Reason 05.02.2004

Quaint - Reason
Aivan OK poppista. Ei jäänyt mitään erityisempää mieleen. Ehkä olisi saanut olla joku hieman linjasta poikkeava osa että olisi ihan kunnolla muhun kolahdellut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pikku T - Tikun Hitti! 08.02.2004

Pikku T - Tikun Hitti!
Tämä välitti eksistentiaalisen tuskan kaikessa karuudessaan. Kopsahdus tuossa ennen ensimmäistä minuuttia kuvastaa mielestäni pankkikriisin jälkeisen ajan tyhjänkäyntiä suomalaisessa talouselämässä. Tämä biisi sai minut tajuamaan kaiken!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Edward III 08.02.2004

Beaner - Edward III
Laulusta sai vähän heikosti selvää ja kitarasounditkin oli pikkuisen ohkaisia. Biisinä aika jänskä. Hiukan tuli joku Tehosekoittimen biisi mukaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele X Tolerance Zero - Sweet Sugar Honey 05.02.2004

X Tolerance Zero - Sweet Sugar Honey
Rumpusoundi olisi voinut olla parempikin. Jos laulujen oli tarkoitus kuulostaa AC/DC:ltä niin ei kauheasti mun korvaani kyllä kuulostanut. Biisi oli kyllä ihan silkkaa sitä ihtiään eli AC/DC:tä. Varsin riemastuttava vetäisy. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frostborn - Farewell the past 26.02.2004

Frostborn - Farewell the past
Laulajalla oli positiivisen erilainen ääni! Ei pössömpi ote muutenkaan hommassa, näissä kuvioissa kun olisi niin helppo tarttua kliseisiin. Jees. Kitarasoundit oli kyllä vähän maan alla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Himputin Pimputti - Menus-el-Akmi 08.02.2004

Himputin Pimputti - Menus-el-Akmi
Sanat tulee varmaan aikanaa, mutta nyt äiti on vienyt ne pois. Pahoittelemme muuten genrevalintaa (niin meitä on siis kaksi). Ei tämä tosiaan ole fuusiojatsia, mutta ei tämä ole oikein mitään muutakaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pbl! feat WandaT - Haterix 09.11.2003

Pbl! feat WandaT - Haterix
Tämähän oli jytäkkätä metallia. Jollain tavalla parasta tähän mennessä, mutta nämähän ovat kaikki erilaisia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The U.S.A. Band - Krapulalaulu 08.02.2004

The U.S.A. Band - Krapulalaulu
Tässä oli todella blues meininki. Ellei tätä ennen ollut krapulaa niin tämän ansiosta ainakin pääsi hyvin lähelle sitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Genetic Disease 05.02.2004

Taajuus (vanhat) - Genetic Disease
Sopivan mättävää ja häiriintynyttä matskua. Tämä jättää tosiaan jossain määrin sanattomaksi, koska tässä kerkeää olemaan kaikenlaista häröilyä. :) Tallennetaanpas kovalevylle..

Kommentti kappaleesta Kuuntele DMBSTR - Old 05.02.2004

DMBSTR - Old
Letkeä hyvän tuulen punkkipläjäys. En yleensä tällaisesta kepeämmästä punkista välitä, mutta tässä oli kyllä jotain omaa koukkuaan joka erotti tämän tuhansista muista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The possibles - Even now... 08.02.2004

The possibles - Even now...
Ihan kivaa peruspoppista. Vähän ääntämys saisi olla parempaa ja konerummut oli mitä oli. Kitarat kuulosti helvetin hyviltä ja siinä oli hienoja juttuja. Laulusoundikin oli jees.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The possibles - Don't wake me up 05.02.2004

The possibles - Don't wake me up
Ääntäminen ei ollut ihan kohdallaan. Biisi ei ollut pöllömpi, vaikkakaan ei ihan mun tyyliä. Tuo vokaalilinjoja mukaileva kitara voisi olla hiukan toisen kuuloinen?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Purple Path - Jammin' around 05.02.2004

Purple Path - Jammin' around
Rummut ei oikein iskenyt ja laulu kuului todella huonosti. Muuten ihan ok jamittelua. Bassojamittelu on tosiaan oikein mainiota.

Kommentti kappaleesta Kuuntele diskobar - Kone Care 08.02.2004

diskobar - Kone Care
Soundit oli ainakin ihan hyvät. Ei mitään erityisempää huomautettavaa. Toimivaa tavaraa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Shame on You 05.02.2004

Blueborn - Shame on You
Rentouttavaa ja lämminhenkistä. Jänskä tollainen synkoopihtava rytmi. Tuo todella mielenkiintoisen lisän tähän biisiin. Jostain oudosta syystä toi mieleen Sir Elwoodin Hiljaiset Värit. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 08.02.2004

Blueborn - Feelin' Fine
No kas, täällähän on tänään hienoa musiikkia pyörimässä. A-osasta tulee mieleen Portishead ja se sattuu olemaan helvetin hyvä asia. Kertsi on sitten vähän perinteisempää rokkisysteemiä. Ei valittamista. Pitääpä pistää talteen ja mieleen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - My Sweet Addiction 11.02.2004

Blueborn - My Sweet Addiction
Varsin asiapitoista kamaa ja jää tosiaan päähän soimaan. Kivaa näin aurinkoisena, helvetin kylmänä talvipäivänä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 19.10.2003

Niina - Jotain parempaa
Hyvät taustat ja taidokkaasti laulettu. Asiallinen biisihan tämä. Lyriikat eivät kauheasti uponneet. Jepsis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dezminer - Ochrahoma 05.11.2003

Dezminer - Ochrahoma
Kyllähän tämän tahdissa jalkaa vatkaa ja halaa maalimaa. :) Pieni temponruuvaus vielä ylemmäs saattaisi saattaa ainakin minun sykähdysten tason vielä korkeammaksi (jessus kun oli nerokasta :D). Osien välille voisi ehkä laittaa vielä enemmän kehittelyä. Jotkut osat tulee kenties vähän nopeina, vaan kyllähän tämä jo hyvin tehokkaasti transsiin vie. Kuul. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava (ReMixit) - LOGO LEHMÄ (AcidJazz ReMix) 08.02.2004

Haava (ReMixit) - LOGO LEHMÄ (AcidJazz ReMix)
Hahaa! Tämä onnistui kyllä saamaan liikuttavassa surisevuudessan hymyn huulille. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektrojänis - Ympyrän kulmat 26.02.2004

Elektrojänis - Ympyrän kulmat
Hyvin kiintoisaa ja jollain perverssillä tavalla tanssittavaakin. Enhän minä tästä voinut olla jollain perverssillä tavallani pitämättäkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Nikkola - Pohja 25.09.2003

Joni Nikkola - Pohja
Juu siis jäi mainitsematta että äänenlaatu on aika kehno, johtuen silloisista laitteista ja niiden käyttötaidosta. :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pbl! feat WandaT - Forgive me, love me 15.09.2003

Pbl! feat WandaT - Forgive me, love me
Jessus. Aloitettiin Manowar-riffillä, sitten joy division a-osa ja hanoi rocks -kertsi. Jänskä yhdistelmä maskuliinisia ja meikkipop-elementtejä. Ehkä b-osaan voisi laittaa vielä lisää draivia päälle ja sujuvuutta. Jeps..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pbl! feat WandaT - Red red blood 09.09.2003

Pbl! feat WandaT - Red red blood
Kaipailin jotenkin vähän vaihtelua tähän biisiin. Hiljaista kohtaa tai ylettömiä orkestraatioita, ellei jopa mellotronia. :) Jotain draaman kaarta kaipailin. Laulu jäi jotenkin tosiaan alle ja siinä olisi voinut eläytyä jopa naurettavuuksiin asti. Hei mähän olen tekemässä tästä Curea! :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dezminer - Explosion 01.09.2003

Dezminer - Explosion
Semmoista aika perustranssiahan tämä. Ei mitään erityisen hyvää eikä erityisen huonoa osunut korvaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dezminer - Treasure v1.2 27.08.2003

Dezminer - Treasure v1.2
Jeesboks. Tällaisissa tilanteissa sitä kaipaisi noita puolikkaita ihan kannustusmielessäkin, sillä kyllähän tämä parani huomattavasti. Sovitaan että se on ysi puoli. Seuraava biisi. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele viili - mlaeh 25.08.2003

viili - mlaeh
Huomaan antavani näille ihan törkeän hyviä arvosanoja. En mä kyllä keksi miten tämmöisen musiikin onnistuisikaan tyrimään. Joka tapauksessa tämä vei taas sinne elektroniseen satumaahan leijailemaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trees - release 25.08.2003

Trees - release
Tätä kuunnellessa on hyvä laittaa japanilaista taide-elokuvaa laajakankaalle, uv-valot (ja jotain vaaleaa) päälle, asettua tyynypinon päälle ja elokuvasta äänet pois.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trees - Absent 19.08.2003

Trees - Absent
Asialliset melodiat ja hienoa sitkutusta. Sopivan outo hitti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - Crumbs 05.02.2004

Olden Goldies - Crumbs
Jeh. Toimivaa. Huudot ja tuo kitaran tapainen tuo sopevan tunnelman. Tuo timpani-tyylinen jutska tosin välillä vähän häiritsi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trees - 4minutelovestory 18.08.2003

Trees - 4minutelovestory
Siinä puolentoista minuutin jälkeen alkoi kiva, pehmoinen jammaus. Toiset puolitoista minuuttia ja lisää jännittävyyksiä tiedossa. Sopivaa uneenvaipumismusiikkia stimulanteilla varustettuna.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trees - 4minutelovestory 18.08.2003

Trees - 4minutelovestory
Siinä puolentoista minuutin jälkeen alkoi kiva, pehmoinen jammaus. Toiset puolitoista minuuttia ja lisää jännittävyyksiä tiedossa. Sopivaa uneenvaipumismusiikkia stimulanteilla varustettuna.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trees - It worries me 18.08.2003

Trees - It worries me
Tämä oli tavallaan näistä selkeästi omalaatuisin. Plip plop -äänet varustettuna rumpuoutoiluilla = ei voi mennä pahasti vikaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trees - pax in the w 18.08.2003

Trees - pax in the w
Kyllähän tässäkin vähäsen Múmmimaista vaikutetta on. Haitsutikuttelu on jännittävän häiriintynyttä ja samoin tuo plimputteleva tuutulelumelodia. Kiva biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Christ - Sweeper Of Hell 24.07.2003

Black Christ - Sweeper Of Hell
Todellista joukkotuhoheviä. Tekee mieli laulaa mukana ja heiluttaa nyrkkiä. Pieni miinus soundeista, mutta niin pieni, ettei sitä edes näy.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Christ - Grozothgoth 1998 24.07.2003

Black Christ - Grozothgoth 1998
Väkisinkin vetää sormet pukinsarville ja suun mutruun. Dialogi ilkimyksen kanssa tarttuu krampinomaisin ottein niskasta ja painaa kasvot tomuun. Kunnon vanhan liiton oopperameininkiä!
10

Sivu: 1 2