Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 66 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - Who Figured Out Sorrow? 21.09.2011

Dreadful - Who Figured Out Sorrow?
0:43 kohdassa lähtevästä melodiasta tuli aika rankasti mieleen Devin Townsend projectin Sumeria biisin alku... Mut noin muuten... Hyvin vedettyä, hyvin laulettua tuhranpäiväisyyttä lähinnä. Ei kunnon aggressiota, ei kunnon fiilistelyä. Varmasti putoaa helvetin monelle tämmösen metallin ystävälle mutta minut kyllä jätti aika kylmäksi, sori vaan. Kyllähän tämmöstä heviä kuulee toki paljon paskempaakin (esim. radio rockilta) mutta ei kyllä silti kolise seiskaa enempää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele I/O: 61 - Consequenses of the ultimate insanity 07.04.2009

I/O: 61 - Consequenses of the ultimate insanity
Ois voinu olla vähä progempi
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ArsonA - In Nothingness 31.03.2009

ArsonA - In Nothingness
Muuten oikeestaan kaikin puolin meikäläisen korvaan hyvin nappaava paketti paisti laulu saisi olla voimakkaammin esillä ja ehken selkeämpää. Tällä hetkellä tuo kuulostaa lähinnä ponnettomalta röhinältä. Nappaavaa riffittelyä ja sanoitukset mielenkiintoiset. Ei tämä liian omaperäistä ole, mutta toimii vaan perkuleen hyvin. Teeppä lisää näin toimivaa materiaalia niin meikäläinen kuuntelee varsin mielellään! Tätähän vois melkein ruveta fanittamaankin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forssan Äsidi - Skeppet 06.10.2008

Forssan Äsidi - Skeppet
Pistähä joskus tämän sanat tänne :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Room21 - Tiimalasi 29.09.2008

Room21 - Tiimalasi
Ihan toimivaa paskaa... Musiikaalisesti tämä ei omaperäisyydellä päätä huimaa mutta suomeksi laulettuna tällaista settiä kuulee harvemmin. Laulun soundista en pitänyt suuremmin, myös sanoitukset onnistuvat tässä kuulostamaan paikoin hyvinkin kornilta. Soundipolitiikka muuten ok. Komppaan Tanehauta toteamalla biisin rakenteen köykäisyyden sekä biisin yleisen puuduttavuuden.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pirates of Forgotten Seas - Pirates of Forgotten Seas 25.09.2008

Pirates of Forgotten Seas - Pirates of Forgotten Seas
Iha tiukkaa meinkiähän tässä on mutta ponnettoman oloinen laulu + tunkkaiset soundit tuovat kyllä miinusta tähän. Toimisi todennäköisesti livenä hyvällä energialla soitettuna paremmin. Kertsi ihan tarttuva En ole suuremmin sankarimetallin ystäviä joten täytyy kyllä kuitata että Pirates of Forgotten Seas kuulostaa korvaani vähän kornilta, vaikka voisihan tuo huonomminkin olla, vaikkappa Slaying the Evil Dragonlord :D Tehkääpä seuraava demo paremmilla soundeilla ja paremmalla meiningillä niin hyvähän tästä vielä tulee!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8bit BassDrumm - Hurjapää laulaa 17.09.2008

8bit BassDrumm - Hurjapää laulaa
Eipä minulle tätä biisiä kuunnellessa ensimmäisenä tullut hurjapää mieleen. Vähän hämäsi tuo nimi. Rento ja yksinkertainen biisi, hyvää fiilistä tässä on kyllä, tunteella purkitettu. Sopii mainiosti rennosti ohi kulkevaan päivään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MehtäSauna - Houmou 16.08.2008

MehtäSauna - Houmou
PARAS BIISI MINKÄ OON IKINÄ KUULLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abortification - Refusal of Identity (Tortured & Violated) 20.09.2008

Abortification - Refusal of Identity (Tortured & Violated)
Pitkästä aikaa potkii joku tämmönen death metal näin kovaa! Hitusen enemmän tarttuvuutta ja ehkä sitä tietynlaista groovea jäin kaipaamaan. Alku potkii niin että heikompaa hirvittää, mutta loppupää toimii mutta ei yhtä lujaa. Loppujenlopuksi kuitenkin hyvällä asenteella ja hyvin tehtyä jytinää, eli ihan fanituksen arvoista paskaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putu - pippeöil 30.03.2008

Putu - pippeöil
Vittu ku oltiin kännissä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putu - Hiimän joi piimän 29.12.2007

Putu - Hiimän joi piimän
IHA PARAS!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eturintama - Luku kahdeksaan 15.09.2008

Eturintama - Luku kahdeksaan
Varsin toimivaa settiä. Soundit varsin toimivat ja vaihteluakin löytyy. Sanoitukset hyvät ja soittopuoli rautaista. Itselle tästä ainakin tuli ehkä hiukan liikaakin Stam1na mieleen ja laulajan huutoääni ei ole mitenkään kehuttava. Ponnetonta pähinää. Puhtaat laulut sen sijaan kuulostavat varsin hyvälle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azarok - Kylmä 23.10.2007

Azarok - Kylmä
Hyvää melankolista fiilistä, hyviä folk henkisiä melodioita. Tykkäsin ja kovasti. Mielenkiinto säilyy biisin loppuun asti, kuuntelin mielelläni kyllä kokonaan, ihan toisenkin kerran. Et sinä selvästikkään kovin huonoja biisejä osaa vaan tehdä, taikka sitten et laita niitä huonoja tuotoksia tänne ollenkaan :) Tuli vaan mieleen että pitäisköhän tämä ennemmin luokitella jo folk metalliksi? No, eipä sillä genreperseilyllä ole väliä mutta on tämä aika perkeleen folkahtavaa black metalliksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele I/O: 61 - Ölber Päk 25.09.2007

I/O: 61 - Ölber Päk
Äänitetty iha päin vittua mut muute aika VITUN tykki :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ardual - Era of Ash 28.06.2007

Ardual - Era of Ash
Ihan toimivaa settiä, mutta ei mitenkään erikoisen loistokasta. Soittotaito on kohdillaan, laulu on hyvää, soundillisesti ihan menevää, mutta ei koukuta ainakaan minua erityisen kovasti. Kyllähän tätä nyt kuuntelee, mutta eipä tämä juuri houkuta kuuntelemaan bändin muita kipaleita.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azarok - Näkemys 02.06.2007

Azarok - Näkemys
Perkele. Hyvä biisi tämäkin on vähän häviää aikaisemmille tuotoksillesi. Ei kuitenkaan kovin pahasti... Miinusta tulee mielestäni hiukan tökeröstä laulufiilistelystä ja alun syntikka jotenkin kuulosti tähän kaikkeen nähden niin helvetin pehmeälle. Jokatapauksessa todella hyvä biisi joka kyllä kestää useamman kuuntelukerran.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - F.T.A.v.2.0 12.05.2007

Wårpath - F.T.A.v.2.0
Ai jumalauta miten hyvä alotus tässä on! :D Wårpathmaisen kieroutunutta ja hyvin potkii loppuun asti. Ainoa josta valittamisen varaa oikeasti löytyy on laulu, joka on kyllä uskomattoman saastaisen kuuloista mutta ei mielestäni tarpeeksi aggressiivista tällaiseen kipaleeseen. Kaikenkaikkiaan ihan vitun tiukka ja kieroutunut ralli. Jatkakaa samaan malliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele I/O: 61 - Kaikki on niin v*tun kivaa 08.05.2007

I/O: 61 - Kaikki on niin v*tun kivaa
Laulu kuulostaa ihan vitun hyvälle :DDDDD :D:D:DD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ardual - Exile 12.05.2007

Ardual - Exile
Ihan kelpo biisi. Alussa kitarasoundi tosin kuulostaa jotenkin kohtuu paskalle, en kyllä osaa sanoa miksi. Syntikat toimii hyvin, laulu todella onnistunutta. Tunnelma toimii kohtuu hyvin. Näkisin mielelläni tämän bändin livenä :)

Menevää hyvää settiä kaikinpuolin, (mikserin tasolla bändi on melko hyvä jos jaksan ylipäätään kuunnella kappaleen loppuun, tämä tuli kuunneltua useampaan kertaan) ei vaan nyt ole juuri sitä minun lemppari musaa. Jatkakaa samaan malliin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flesh Beta - This Is My Weaker Hand 06.06.2007

Flesh Beta - This Is My Weaker Hand
Asenne ihan kohillaan mutta ihan kaiken muun puolesta niin hirveetä paskaa että viittiikö tätä nyt musiikiks sanoa.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - Kunnialla Kohti Kuolemaa 13.04.2007

Mustaruhtinas - Kunnialla Kohti Kuolemaa
Tää alkuriffi kyllä potkii munille kun perkele, tempaa heti välittömästi mukaan, eikäpä nuo riffit muutenkaan huonoja ole. Soundimaailma toimii hyvin mutta laulu kyllä on liian epäselvää. Laulajan ääni on ihan jees mutta pitäs enemmän saada sanoista selvää. Mut eipä tässä juuri muuta valittamista todellakaan. Geep up the good work!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalliiga - Iskemme Voimalla! 29.03.2007

Metalliiga - Iskemme Voimalla!
Eikö tuo nyt riitä että Teräsbetoni tekee läpällä tämmöstä metallia? Läppänä ihan hyvä joo mutta, opettelisitte soittamaan ennen julkasette soittamistanne (varsinkin soolo oli aivan hirveää kuunneltavaa). Ennen kaikkea kannattais opetella laulamaan. Ei perkele että oli hirveetä kuunneltavaa tuo laulu. Teki tiukkaa kuunnella loppuun juuri laulun takia. Lyriikassa voisi olla enemmän noita joitakin vitsejä kun tällasestä läpästä on kuitenkin kyse. Ylipäätän koko lyriikka ihan käsittämättömän väkisinväännetyn oloista. Soundit aivan järkyttävät joka suhteessa. Kaikenkaikkiaan tämä kuulostaa siltä kuin pari 13 - 15 vuotiasta veivaria on keksinyt alkaa kopioimaan Teräsbetonia...
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ultra Murder - Kill The Pleasure 17.11.2006

Ultra Murder - Kill The Pleasure
Voi kui herkkää <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ultra Murder - Suffocating in Pain 03.11.2006

Ultra Murder - Suffocating in Pain
EI HELVETTI EETU SAATANA!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azarok - The Death of the Warrior 29.10.2006

Azarok - The Death of the Warrior
Helvetti kai se on hyvän biisin merkki kun selkeitä puutteita on melko vaikea löytää... Helvetin jytäkkä alku kyllä ansaitsee erityismaininnan. Eikä biisi kyllä kompastu oikein missään vaiheessa muutenkaan... Tunnelma ei aivan terävintä black metallin kärkeä mutta silti todella kovaa matskua. Komeita riffejä kyllä riittää tässä biisissä. En voi muuta sanoa kuin että TÄTÄ LISÄÄ!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 03.12.2006

Pyromaniac - LÄPI
No tuota... Voikohan tätä sano edes black metalliksi?? Sanat on asenteeltaan ihan jees mutta tapa jolla nuo nyt on tehty on mielestäni harvinaisen surkea. Riffittely mukiin menevää punkki nakittelua. Laulu ääni sopii veisuun harvinaisen hyvin. Aika kökkö biisi minusta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Pandemia 12.12.2006

Wårpath - Pandemia
Kerran oon jo tämänkin kommentoinut mutta pakko on uudestaan kun alkanut tämmönen black metal enemmän uppoomaan :) Johan on perkele. Täähä svengaa ku hirvi! Riffit juuri ihanan kieroutuneen kuuloisia ja laulu hyvällä tavalla saastaista rääkymistä. En nyt äkkiseltään keksi oikein mitään valittamisen aihetta. Trigatut pannut tietenkin ovat pieni miinus mutta etenkin tässä tapauksessa erittäin pieni koska yllättävän hyvin nuo tuntuu toimivan kuitenkin. Hyvinhän se suomenkieli teiltäkin sujuu. Ja hyvä niin! Itse pidän kovasti suomenkielestä black metallissa. Kaikenkaikkiaan hyvä biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Pandemia 29.09.2006

Wårpath - Pandemia
Itse asiassa oikeasti hyvää black metallia. Lyriikat on juuri sopivat tähän biisiin. Jotkut kohdat eivät ole vaan niin hyviä kuin pitäisi. Jotkut riffit ei vaan nappaa tarpkeesi kovaa. Esim kohta 1:32 on aika kummallinen paska. Lopun mättö toimii taasen oikeasti hyvin. Kivaa matskua mutta on parantamisen varaa kuitenkin. Soundipolitiikka on mielestäni hoidettu juuri hyvin paitsi trigattu virveli kuulostaa aina karmealle. Kokonaisuutena hyvä kuitenkin. HAIL SATAN \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sweet Impale - To Die Once More 28.08.2006

Sweet Impale - To Die Once More
Laulajan äänestä en pitänyt todellakaan. Jotkut riffit oli ihan mukavia ja meininki menevää. Lisää aggressiota kuitenkin jäin kaipaamaan. Soolon jälkeinen osa oli kyllä jotain aika hirveää. No erottuupahan massasta tuon kohdan takia. Ei oikein minun musaa ole tämä ja siksi jätän arvosanan antamatta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perception - Four Seasons 21.09.2006

Perception - Four Seasons
Potkii. Mut vois potkia kovempaakin. Soundit ei oikein kyllä iske, mutta se annettakoon anteeksi kun en itsekkään kovin hyvää studiota omista :) Laulusta en erityisemmin pitänyt mutta rumputyöskentely oli aika hauskan kuuloista. Enemmän äärimmäisen brutaalista old school menosta olisin pitänyt mutta toimiihan tämän näinkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - A Dying God 22.05.2007

Antipope - A Dying God
Ihan menevää paskaa. Tosin laulu oli useammassakin kohdassa IHAN HIRVEETÄ ja jotkut Cradle of Filth vaikutteet ärsyttävät aika rankasti. No ollaanpa sitä paljon paskempaakin kuultu että ei tässä ihan päin vittua vedellä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arrhythmic Dissonance - Enslave The Enslavers 21.07.2006

Arrhythmic Dissonance - Enslave The Enslavers
Hmmm.. Ei ollut nyt kovin hirveän iskevä paketti meikäläiselle. Laulu kuulostaa kieltämättä aika hirveälle. Toivottavasti se johtuu vain miksauksesta. Soundipolitiikasta en muuten jaksa valittaa kun en itsekkään satu omistamaan studiota. Ihan toimiva biisi ja mukana joitakin oikeasti hyviäkin riffejä mutta jotenkin ponnettoman oloista tämä kuitenkin on. En osaa sanoa mikä tässä mättää mutta tämä ei vaan hakkaa turpaan tarpeeksi kovaa
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - Shot into the Head 10.07.2006

The Zombi - Shot into the Head
Aika perkeleen hienoo matskua taas.. ei vaan ihan yllä in the cellarin loistokkuuden tasolle mutta silti erittäin hyvää death metallia. Ehkä vähän liian progemaista minulle. Kaikenkaikkiaan kuitenkin aika pirun kivaa matskua :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Butchery - Goat Sacrificing In The Darkness 02.08.2006

Butchery - Goat Sacrificing In The Darkness
Vähän truempaa menoa jäin kaipaamaan... Eihän tälläista kaupallista mainsteram pop paskaa jaksaa kukaan kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkempire - Pater Noster (demo) 09.11.2006

Darkempire - Pater Noster (demo)
Tässä biisissä erityisen synkkä ja jytäkkä alku ansaitsee ehdottomasti erityismaininnan. Alun murinaosuudetkin kuulostavat juuri sopivilta tunnelmaan ja tästäkään veisusta on vaikea löytää selkeitä puutteita. Ja se on ehdottomasti hyvä merkki. Kyllä, Darkempire on juuri tehnyt minuun sellaisen vaikutuksen näillä muutamalla arvostelemallani biisillä että lisään itseni fanilistaan. Kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surma - Pyhä viha 06.11.2006

Surma - Pyhä viha
Ei helvetti miten loistavaa fiilistä tähän on saatu vangittua! Yksinkertaisesti mahtava veisu!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Purification Ritual 12.12.2006

Wårpath - Purification Ritual
Pakko kai se tätäkin on uudestaan kommentoida :) Tämäkin kyllä varsin rokkaava veisu. Jännää yllätyksellisyyttä mukana mutta ei missään tapauksessa haitallisissa määrin. Muutaman kuuntelukerran ainakin minulta vaati mutta eipä se haittaa yhtään. Todella hyvä biisi. Mikserin black metallin parhaimmistoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Purification Ritual 31.05.2006

Wårpath - Purification Ritual
Vaihtelua on mutta biisi pysyy silti kasassa ja ihan saatanan hyvin. Ois ihan kiva jos sais lukee jostain nää lyriikat ku nyt ei oikein muusta saanu selvää ku siitä että kohdassa 1:28 kuuluu "saatana".. Riffittely toimivaa mut vähän semmoista mukaansa tempaavuutta tuosta puuttuu. blasti kohdat biisissä aivan loistavia ja tuo erittäin kivaa vaihtelua. Biisin loppuosasta tykkään helvetin paljon enemmän ku alusta. Joka tapauksessa erittäin toimiva veisu
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death's Embrace - King of Darkness 19.07.2006

Death's Embrace - King of Darkness
No eipäs ollut kovin trueta bläkkistä. Mutta ei niin hirveätä paskaakaan, mutten siltikään oikein osaa pitää black metallina. Laulusta en hirveämmin pitänyt ja hiukan sen oloinen biisi että tämmöistä matskua on tullut kuultua jo aika paljon aikaisemminkin. Biisin tunnelma on aika lattea laulusta ja rumpujen (taitaa olla midi-merkkiset rummut teilläkin) soundista johtuen. Mutta ihan toimiva kokonaisuus kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azarok - To Die in Honour 26.10.2006

Azarok - To Die in Honour
Hyväähän tämä on. Toimii muuten todella hyvin muuten mutta humppakompit ovat harvinaisen epäonnistuneita. Rummut muutenkin räsähtävät korvaani aika ikävästi välillä... Biisillä on sopivasti pituutta ja vaihteluakin on juuri kivasti. Muutamia todella hyviä riffejä tässä kieltämättä on ja laulu kuulostaa edelleen kivalle. Soundi politiikka ihan kohdallaan. Kokonaisuutena hyvä hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE GBS (Grand Beast Sodomy) - Satanic Cuntsodomy - Vomits Of Semen 22.06.2006

THE GBS (Grand Beast Sodomy) - Satanic Cuntsodomy - Vomits Of Semen
Olipas ihanan brutaalia matskua :) Muutamista riffeistä tulee etäisesti mieleen marduk (ei siis millään pahalla tavalla). Tätäkin biisiä olisi varmaan voinut hioa vähän pitemmälle sillä joitakin (mielestäni) aika kehnoja riffejä on eksynyt biisiin. Onneksi hyviä riffejä on kuitenkin enemmän :) Lähes kaikki biisissä on aika hyvin kohdillaan. Elikkä ei mitään paskaa matskua tämäkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE GBS (Grand Beast Sodomy) - Väistämätön Kuolema 22.06.2006

THE GBS (Grand Beast Sodomy) - Väistämätön Kuolema
Vittu että on hyvää riffittelyä tässä biisissä! Laulu vois kuulostaa vähän aggressiivisemmalle mutta onhan tuo jo melko saastaisen kuuloista nyt :) Jokunen vähän kökkönenkin riffi löytyy ikävä kyllä :( Esim. riffi johon tämä näytepala loppuu on aika karsea.. Ei tässä mitään muuta kuin että tehkää lisää matskua ja hiokaa sitä tyyliä. Ei todellakaan paskaa tälläkään hetkellä mutta parantamisen varaa löytyy.. Olisin aika mielelläni kuunnellut biisin kokonaan loppuun
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkempire - Enemy within (demo) 09.11.2006

Darkempire - Enemy within (demo)
Soundit taas enemmän kuin kohdallaan ja riffittely yltää tavanomaisuudestaan huolimatta melkoisen parhauden tasolle. Hienoa työtä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - No More Fear 06.05.2006

The Noose - No More Fear
Tää biisi on kyllä sitte vähä tiukempaa menoa. Tosi hyvät kitarat löytyy ja koskettimet tekee taustalla aika pirun kivaa tunnelmaa ja laulukin sopii tähän musaan aika loistavasti. Kertsi on ihan hyvä. Hyvää matskua mutta eipä tässä oo mitään uutta. Tämä kaikki on tehty jo aikaisemmin ja ehkäpä vielä paremminkin. Hyviä te ootte säveltämään mutta koittakaapa keksiä jotain omaperäistäkin. (alkaa vähän vituttaa jo kun 11 metallibändiä tusinasta soittaa ei-kovin-extremeä melodista örinää)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Memories 06.05.2006

The Noose - Memories
Hmm.. Toi alku on mulle IHAN liian pop. Puhdas laulu kyllä kuulostaa kieltämättä vähän kälyselle. En oikeen osaa sanoa mikä tossa laulussa mättää mut ei vaan iske. Biisissä on hyvä kertsi kyllä mutta tuo poppisuus kyllä vähän ottaa päähän ja vähän enemmän energiaa jäin kaipaamaan. Muuten kiva biisi mut tää tyyli ei oikee uppoo.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkempire - Bleed (demo) 09.11.2006

Darkempire - Bleed (demo)
Voi helvetti miten hyvä biisi!! Nuo puheosuudet iskee ainakin meikäläiselle aika kovaa. Melkeen tekee väristyksiä. Synkkää menoa ja hieman marduk tästä mieleen tulee mutta se ei mielestäni ole ikinä ollu yhdenkään bändin kohdalla paha asia :) Vokaalit toimivat yksinkertaisesti loistavasti ja biisi kulkee melko suoraviivaisesti ja varmasti kuin höyryjuna eikä pysähdy tai jarruta välillä.

Kaiken kaikkiaan... Vittu voiko tälle antaa muuta kuin kympin?!?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Ripuli (on märkää kakkaa) 24.08.2006

Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Ripuli (on märkää kakkaa)
EI HELEVETTI!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Tissit ja pimppi 24.08.2006

Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Tissit ja pimppi
EI HELEVETTI!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaios Ophis - Ihmismielen raunioilla 28.04.2006

Archaios Ophis - Ihmismielen raunioilla
Taas pitkästä aikaa mikseristä löyty joku black metal veisu jonka jakso kuunnella loppuun.. onhan tuo kieltämättä ihan kivaa matskua. Melodiat sopivan synkkiä mutta laulusta uupuu jotain. Minuun ei oikee iskeny tuo laulu.. vähä tiukempaa mättöö sais olla mut toimii tää näinkin
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaios Ophis - Pohjaton viha 14.11.2006

Archaios Ophis - Pohjaton viha
Hmmm.. Ei nyt kovin huono veisu mutta ei silti oikein meinaa pärjätä noille muille veisuille. Hyvää settiä jokatapauksessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaios Ophis - Jumaluuden hautakivellä 28.04.2006

Archaios Ophis - Jumaluuden hautakivellä
Joo vähä enemmä tuota mättöä näissä biiseissä sais kyllä olla.. Tässä biisissä riffit on kyllä huonompia ku tuossa ihmismielen raunioilla biisissä. no mut ei todellakaan mitään maailman paskinta blackia
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Norns - Supreme Goat Cult 24.03.2006

Norns - Supreme Goat Cult
Ei tätä kyllä perkelekkään jaksa kuunnella loppuun.. Blastit pitäs olla ankarempia ja riffeissä pitäs olla enemmän perkelettä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Manalan Lautturi (UUSI VERSIO) 19.02.2006

Käärmenäyttely - Manalan Lautturi (UUSI VERSIO)
VITTU ETTÄ ON HYVÄ BIISI! Oikeesti noi riffitkin ihan saatanan yksinkertaisia mutta ihan vitunmoista tappokamaa koko paketti! Aivan loistava veisu. Muuta ei voi sanoa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele death code (elämän uhri) - Rakasta tuskaasi 23.02.2006

death code (elämän uhri) - Rakasta tuskaasi
No olipas harvinaisen paska viisu
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - In the Cellar 14.03.2006

The Zombi - In the Cellar
Vittu jos death metal tästä paremmaks menee nii se on jo joku perkeleen maailman ennätys \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kukkalapio - HSV 19.02.2006

Kukkalapio - HSV
Kieltämättä nauroin kun kuulin biisin ekan kerran :) Mutta eipä tässä noin musikaalisesti mitään kovin ihmeellistä ole.. Sanat ihan hauskat mutta eipä se riitä hyvään biisiin.. jos noita riffejä ois ollu vähä enemmän ja veisu ois painottunut enemmän musiikkiin kuin noihin sanoihin niin kymppi tulis
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaios Ophis - Hiljennyn tuhon varjoon 14.11.2006

Archaios Ophis - Hiljennyn tuhon varjoon
Ihanan synkkää melodiaa tunnelmaa tässä on. Soundit kohdallaan, laulu kuulostaa hyvälle melodiat toimivia... Tuo puheosuus räsähti aika pahasti korvaan kylläkin mutta muuten sopivan synkkää tunnelmaa luovaa musiikkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evil Angel - Demonical Blasphemies 07.12.2006

Evil Angel - Demonical Blasphemies
Vittu täähä svengaa ku hirvi! Helvetin hyvä laulaja muute...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tatti - Pappi, Jumalan pyhä mies 19.02.2006

Tatti - Pappi, Jumalan pyhä mies
No tuota.. Tälle vois antaa kuutosen arvosanaks mutta koska minua vituttaa että ihmiset nousee näin korkealle mikserin listoilla tämmöisellä paskalla nii nelkku tulee
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ashen Ghoul - Apocalypse 28.04.2006

Ashen Ghoul - Apocalypse
hmm.. noissa tupla pedaali tykitys kohdissa oli kyllä sitä tiettyä kivaa fiilistä.. Laulu aika napakkaa mutta vähän nopeempaa tää sais kyllä mulle olla. mut ihan hyvää bläkkistä silti
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist Lodge - Loading the coffins 06.12.2006

Arsonist Lodge - Loading the coffins
Voi ahh miten hyvälle kuulostaa... Tulee juuri sopivalla tavalla Darkthrone mieleen. Todella potkivia riffejä tässä piisaa. Pituutta olisi saanut olla kylläkin lisää ja laulu ei kuulosta ihan juuri siltä mistä itse pidän mutta joka tapauksessa HELVETIN HYVÄ BIISI \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist Lodge - Gegen Kristus! 07.12.2006

Arsonist Lodge - Gegen Kristus!
Jeps. Eipä tässäkään ole paljon epäröintiä arvosanan kanssa. Kymppi tulee. Ps: harvemmalle humalassa tehdylle biisille olen kympin antanut.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gehinnom - The Ultimate Detonation 31.03.2007

Gehinnom - The Ultimate Detonation
Aika tyylikästä black/death rymistelyä... Kaikki toimii muuten todella hyvin mutta soundit ei kyllä napannut meikäläiselle yhtään. Ei mulla mitään lofia vastaan ole mutta tässä lofistelu ei jotenkin toimi niin kuin pitäisi. Hyvä biisi tosin. Potkii kyllä ihan kunnolla alusta loppuun.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Äkkiä Viinaa 24.08.2006

Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Äkkiä Viinaa
EI HELEVETTI!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Runkkasin Juhannuskokkoon 24.08.2006

Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Runkkasin Juhannuskokkoon
EI HELEVETTI!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astral, the - Dead Calm (näyte) 28.04.2006

Astral, the - Dead Calm (näyte)
iha vitun karseeta tuo laulu aina välii.. pikkusen alako naurattaa tossa alussa ku lukee että biisi on black metallia ja sit jotai humppaa lähtee xD. vähä räväkämpää sais olla tää... ei oikee uponnut
6