Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 7 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Noki - Dirge For The Hotness (Original Legal Mix) 17.09.2007

Noki - Dirge For The Hotness (Original Legal Mix)
Liikun kyllä mielipiteineni täysin samoilla linjoilla Phazonin kanssa. Mahtavat IDM-perkussiot muun biisin ollessa silti taivaallista supersahaleijailua. Ja toi liidi on vaan niin perkeleen hieno kun siinä on tuollainen raaka touch eikä mitään turhaa tissinläpsyttelyä tai pehmittelyä. Raa'at synasoundit kunniaan. Ehdottomasti liian lyhyt. Odottelen että teet tästä pidemmän version jota voin kuunnella ilman tuntuu kuin revittäisiin taivaasta väkisin takaisin liian aikaisin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - nature story 05.04.2007

D Fast - nature story
Nyt kyllä pakko sanoa että ollaan menty hakoteille muuten hyvästä linjasta. Biisi on "ihan kiva", mutta laulu ei vaan toimi. Syynä saattaa olla tietysti osittain sekin, että vanha What's your horoscope todaynä tunnettu versio soi elävästi mielessä, mutta siitä huolimatta tuntuu että laulu on ympätty väkisin mukaan. Laulu on sinäänsä ihan ok ja laulaja tuntuu osaavan asiansa, mutta tausta toimii paljon paremmin instrumentaalina. Laulajan pitäisikin olla jotain todella ekstraordinaarista että saisi lisättyä jotain JÄRKEVÄÄ tähän keitokseen. Lisähuomautuksena voidaan todeta että esimerkiksi myös "that's very good" -scratchin poisto surettaa. Mahtava biisihän tämä on muuten (vielä ~miljoonan kuuntelukerran jälkeenkin), tai siis olisi jos biisin kuulisi turhanpäiväisen laulun alta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rocketboy - Planetary Traffic 17.04.2006

Rocketboy - Planetary Traffic
noi piippaukset on alussa vähän köyhiä vaikka ne kyllä myöhemmin sopii hyvin. bassot on aika rulets ja muutenkin ihan muksa ja pimeä meiniki. vähän enemmän kamaa ois kans tietysti kiva.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vaaleanpunainen Kohina - Rain on the Beach 17.04.2006

Vaaleanpunainen Kohina - Rain on the Beach
kasvaa hienosti tämä biisi. laulajan ääni on jotenkin mukavan lämmin. ei ollut mitään kohtaa mikä olisi erityisesti jäänyt mieleen koska kokonaisuus on hyvä. soundit ovat tunteikkaita ja fiilis on hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hobla! - Uhka 16.07.2005

Hobla! - Uhka
Alussa oleva varsin raa'alta mutta varsin erittäin hyvältä kuulostava hipassattu biitti antaa jännittävän odottavan tunteen, kun hieno pimpelipompeliääni tulee mukaan, jännitys tiivistyy entisestään. Sitten kun kunnon biitti (loistavalla bassolinjalla) alkaa suu vääntyä muikeaan hymyyn. Äänen palatessa askeettisten ja alkuperäisten soundien maailmaan hetkeksi päähän pelkähtää kysymys "miksi" mutta heti kun nousu alkaa, tajuaa kaiken tapahtuvan orgasmin maksimoimiseksi. Ihanaa! Bassolinja on raakuudessaan varsin loistava ja melodia omituinen mutta ihana. 02:12 kohdalla kun tulee rauhallinen kohta, tuntuu kuin leijalisi painottomassa tilassa ilman mitään huolia, mahtavat breiksit vaan nostavat tunnelmaa kohti huippuaan. Sitten palataankin takaisin hetkeksi kunnes taas 03:50 kohdalla tulee rauhallinen ja mysteerinen lopun ennakointi joka vihdoin päätyy loppuun. Mahtava kipale! Hyvää työtä veezay ja biy0tekh! Lisää tätä matskua! olé!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pequman - Oksasaha 26.02.2004

Pequman - Oksasaha
tulee mieleen jotku lentävät sirkkelinterät, loistava piisi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhoi piisei - Vanishing Point 17.04.2006

vanhoi piisei - Vanishing Point
Alku on mahtava josta noustaan siistiin biittiin jossa rupeaa jo todella odottamaan tulevaa. Jazzvibet ja power(?)-sample antaa rennon letkeän fiiliksen ja näppäimistön naputtelukin on hauska psykedeelinen lisä. Melodia on loistava ja pakottaa vain painamaan pään alas ja antamaan tunnelman virrata jolloin ei ajattele mitään ja voi hetken leijua äärimmäisen onnellisessa olotilassa. Loppu tulee ehkä vähän turhan yllättävästi mutta menettelee biisin ollessa muuten näin loistava. Kiitos.
10