Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 419 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Summer Blues 01.12.2012

Sound of Wood - Summer Blues
Bluessia kuunnellessa ja soittaessa aina tulee fiilis, että tää on nyt bluessia ja sit mennään sen mukaan. Mutta onhan tää hienoa fiilistelyä ja kitaran säröstä blussaa, lähtien 1.59... on komiaa tulkintaa laulajalla ja skittahemmolla. "Wow" hommat oilsi voinut lopussa jättää, mutta...iso sellainen ja ottaa roolinsa on aina plussaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Crooked Deeds 01.12.2012

Crookmachine - Crooked Deeds
On komiaa tunnelmaa haettu ja onnistuttu. Onhan tää jotain uskomattoman hienoa fiilistelyä. Tää on just sellainen biisi, että vetäisin ite satasella, mutta muut ei ymmärrä. Mut meikä diggaa ihan kovana. Loppuun oikein piste iin-päälle. Huippu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Clown 01.12.2012

Death Generation - Clown
Yleisestä tunnelmasta plussaa isosti. Tässä on aika hyvällä asenteella mietittyä juttua, kaikki toimii, basso on huippu. Itsessään biisi ei yllä makuhemojeni ääreen melodian ja harmoonisen otteen takia, mutta kaikki muu on ihan huippua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Lauri Tähkä 01.12.2012

P. M. Kostiainen Project - Lauri Tähkä
Okei, Pohjanmaa ja surkeuden maksimaallisella haulla. Annan plussan siitä, koska itsekin hopeamitalikaulassa kuljeksin, mutta Tähkän Lauri on hieho mies... Tää biisi oli itsessään hyvä ja rokkaava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Livid - Hollow 30.11.2012

Andy Livid - Hollow
:). On tää kova biisi todellakin. Hitsi kun olisi aikaa....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fading fast 26.04.2012

4 Eyes Only - Fading fast
Hieno biisi, komia kertsi, vaikka muistuttaakin jostain. Tässä ei oikein mikään häiritse, vaan kaikki toimii mallikkaasti. Valmista kamaa jota kuuntelee mielellään ja en kyllä vaihtisi kanavaa, jos radiosta tulisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kisabiisit ja remixit - Chiraptophobia (Ihmisrauniot! Gather Cover) 26.04.2012

Kisabiisit ja remixit - Chiraptophobia (Ihmisrauniot! Gather Cover)
Hienon kuuloista leijumista. Hyvin tulkittu ja toteutettu kaikenkaikkiaan, komia biisi. Vähän sellainen ysärivaikutteinen tai jopa kasariakin olen aistivinani, depparia ja sen sellaista. Alkuperäistä en kuunnellut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Minä, sinä ja balalaika 22.04.2012

P. M. Kostiainen Project - Minä, sinä ja balalaika
Balalaikka on hieno soitin ja vetelet sitä hyvin ja melodia on tuollaista kasikympin tunnelmaa mukailevaa. Laulu on vedetty räkäisen huonosti, mutta pilkettä silmämunassa on ollut mukana.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Praised Be I 12.04.2012

Nihil Mortum - Praised Be I
Pääsi vähän yllättämään tämä. Hyvät melodiat kokonaisuutena tällaiseen biisiin, niitä on oikein viilattu ja harkittu. Vähän epätasaista menoa osioiden välillä, mutta korjaantunee usemmalla kuuntelulla ja tämä on teos ennenminkin kuin biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Dead To Me 12.04.2012

Death Generation - Dead To Me
Hyvän kuuloista runttausta alusta asti, mutta ajattelin, että onpas tavanomaista sahausta. Kertsi pelasti kyllä tämän kipaleen ja n. 2.34 alkava kitara fiilistely oli hienoa kuultavaa.Sen jälkeen tuleva "pysäytys" oli kiva kikkailu, kuulosti myös vahingolta... Kertsin ansiosta kuuntelen uudestaan. Laulajan saundista tykkään myös.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Poronkusema 12.04.2012

P. M. Kostiainen Project - Poronkusema
Poronkusema on tuttu käsite kyllä. Hyvinhän sitä käsittelet hyppysissäsi ja sisäpiirivitsit on aina hyvä tuoda esille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 12.04.2012

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Letkee tunnelma ja hyvinhän biisi etenee. Hyvin tehty kyllä, ihan valmista, jopa kaupallista kamaa sen mitä minä tällaisesta ymmärrän. Mutta jos mikään ei tässä ota päähän, ei voi olla huono.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Anna hymyn kiertää 29.12.2011

Fillari - Anna hymyn kiertää
Fillari antaa kyllä hymyn kiertää omalta osaltaan ja ihan oikeasti tästä tulee hyvälle tuulelle ja sitä hymyä läheisille tämän kuultuaan ehkä pystyy jakamaan ja hymy taas kiertää ja.... Tämä letkeätyyli, millä näitä hienoja sanoituksia esittelet eetteriin, ei välttämättä ole se kaikkein paras erottuakseen. Vaikka vakavasti on tehty niin soitannollisesti kuin sanomallisesti, jää sellainen "halpa maku" (älä ymmärrä väärin), sillä onhan tämä hienoa kuunneltavaa. Mutta jotain kovaa nyt peliin?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art 14.11.2011

Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art
Mielenkiintoinen teos. Todella tunnelmallista meininkiä. Cleania laulua olisin mielellään kuunnellut myös tuon örinänän sijaan, mutta oli siinä sen verran otetta, että menihän se näinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Sama se (vitutuslaulu) 14.11.2011

P. M. Kostiainen Project - Sama se (vitutuslaulu)
Kyllähän epätoivo ja elämän halun puuttuminen tästä välittyy. Onneksi vitutuksen jälkeen on aina mahdollisuus mennä eteenpäin tai syvemmälle vitutukseen. Jokainen valitsee itse.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indigou - ILWAHGA 12.08.2011

Indigou - ILWAHGA
Kova biisi ja kommentoin ilman kommenttiringin tuomaa pakkoa eli ihan sen ulkopuolinen kommentti. Yksikertainen, mutta hitittävä fiilis ja paljon enemmän. Nämä acidid ja epämääräiset tecno/kone äänet/sysmit yhistettynä skittaan on meikäläisen makuhermoihin satasella kutkuttavia ja tässä ne olivat erinomaisen kuuloisia. Tää on todella hyvä, teet tyylikkäästi, mutta tästä saisi vielä paremman mielestäni. Millä näitä äänittelet? Tämä on juuri sellaista mitä itsekkin tykkään tehdä ja kuunnella. Miten olisi yhteistyö TÄDÄÄN kanssa, tietenkin pitkän aikataulun ehdoilla...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Livid - Hollow 29.07.2011

Andy Livid - Hollow
Komppaan aiksempaa tulkintaani. Tää on jotain uskomatonta, yhtään väheksymättä uusia biisejäsi. Milloin yhteistyötä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuggumath - One Fairy Tale 29.07.2011

Nuggumath - One Fairy Tale
Hienoa ääni maailmaa ja mukavaa yleissaundia esittelet. (kuuntelen kuulokkeilla). Tulee mieleen anticappelat ja kaikki muukin ysäri fiilistelyt. Ja kyllähän tämä melodia koukuttaa mukaan tannissamaan. Eli Dance. Oli sen verran kiintoisaa esitystä, että onko tämä tehty millähän perspektiivillä?... tutustun profiliisi...:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Unnamed 29.07.2011

Project 66.6 - Unnamed
Aikas kovaa meininkiä ja mukava kuunnella. En tiedä onko tehty tahallaan ja harkitusti, vitsillä, mutta tosissaan... mutta tällaiselle musatieto expertille, tulee väkistenkin, niin monien biisien melodiat mieleen että... Ei paha

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gary "the Finn Rock" Blue - Hellhound On My Trail (tribute to Robert Johnson) 29.07.2011

Gary
Onkos pikkuisen kovaa meininkä. Yksi mies tekee tämän kaiken! Rummut on huonot, huonot saundit, kitara epävireessä, laiskaa, oisin tehnyt näin ja mitä muuta paskaa tänne suollettaan. Kuunnelkaa tätä fiilistä, on niin vaan huh huh, että jos joskus voisin Kaken kanssa lähtä rokkaamaan...;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Materia Oscura 29.07.2011

Sonar Transistor - Materia Oscura
Hienoa harmoniaa, sulosointuja, hienoa kuunneltavaa, kaunista fiilistä kertakaikkiaan. Vaikka laulua ei kuulu (eikä kyllä kaipaakkaan), mutta onhan tää jotain aivan upeata ainakin näin yömyöhään...;). Lopun rumpu toteutus huono alkaen n. 3.47 ja muutenkin tulee liian selkeästi esille, vaikka niihen on selkeästi, on "satsattu". Eli negoja pikkuisen, mutta olihan mukava sessio tämän biisin parissa. Ja uurestaan kuunnellaa...:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - Walk towards light 29.07.2011

Above Sanity - Walk towards light
Alkuunsa pitää sanoa, että teknisesti on todella hienoa kuunneltavaa. Ja kaikki toimii, biisi on hyvän kuuloinen, mutta mitä jäi käteen. Hyvä biisi, taitava bändi, toteutettu hienosti mutta?...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iponah - Serpent's Promise 29.07.2011

Iponah - Serpent's Promise
Hienon kuuloista blackkista. Kova on tunnelma päällä ja mikäs siinä., kun on hallussa biisi kaikenkaikkiaan hyvin toteutettuna. Tää "hitti" pääjuttu tässä, melodia tai hjarmonia on osoitus, siitä miten tehdään hienoa kuunneltavaa. "10" ja fanitus yhen biisin perusteella.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Mies joka syö sanansa 12.07.2011

P. M. Kostiainen Project - Mies joka syö sanansa
Skitan soittoon yhdistetty ulosanti, harkittuna, mutta livemäisen tunnelman omaavana biisinä, on aina mukavaa kuunnella. Eikä tämä tee poikkeusta, jotain helkutin hienoo raastavaa oli tässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kärki production - Another hell in hell 19.05.2011

Kärki production - Another hell in hell
Ainakin tempo on kova ja kasataan tavaraa päällekkäin tasaisin väliajoin ja kikkaillen eteenpäin. Ei paljon anna vaihtelua tämä biisi, mutta kivaa leikittelyä siellä on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Bilderberg Man (Jyrki Katainen) 19.05.2011

Zomby Woof - Bilderberg Man (Jyrki Katainen)
Kylläpä lähti jämäkästi käyntiin. Vitsi kun rokkaa komiasti vähän sellainen, gunnarimainen ote välittyy, mutta ei tämä sitä ole. Laulun aihe on todella tuota hemmoa ja miksei muitakin koskettava. Piti käydä sivuilta katsomassa sanoja, mitä oikein tahdot sanoa, kun laulusta ei oikein sanojen muodossa tahtonut saada selvää. Laulussa ehkä hiukan liikaa efektiä, mutta jotenkin se vaan kuvastaa tuota Kata Jyrkistä eli kuuroille korville. Oikein maukas aamunaloitus oli tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kenelle? 19.05.2011

Fillari - Kenelle?
Tyypillistä, tunnistettavaa fillarointia, mutta nyt soitanto on monipuolisempaa korviini. Hyviä fiilistelykohtia on, kun skitat leikittelee keskenään ja harpulla sitten sitä tuetaan. Jotenkin jäi sellainen olo, että tästä kipaleesta olisi voinut saada enemmänkin irti ja nimenomaan tuosta sanomasta. Meni niin kuin mukana rallatellessa, mutta ei vaan lähtenyt lentoon. Tiedän, että sanoituksessa oli taas kieli ulkona tehdyn makua, mutta melodiaa olisi voinut pikkuisen fiilata tai fillaroida rennommaksi. Nyt turhia jäykistelet, vähän sellaista raastavaa elämää mukaan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuggumath - Searching for Someone 04.05.2011

Nuggumath - Searching for Someone
Oikein mallikasta menoa. Hieno päämelodia ja ehottomasti lähtee oikein kutsuu hyppimään mukana. Sitä on tuettukkin tosi hyvin, pikkukikoilla. Komeita soittimia saundeiltaan ja äänimaailma on muutenkin hallittua. Ainoastaan joku pikku vaihtelu olisi ehkä poikaa makuuni, mutta se on aina se mutta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kärki production - Cannon in can of soup 04.05.2011

Kärki production - Cannon in can of soup
Onpa vauhdikas ja raikas meno. Jäi soimaan päähän tuo lead syna. Jotakin tuttua on tuossa "bassottelussa", joka alkaa n.0.33. En löydä pahaa sanottavaa, letkeetä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Novax - Planet 11 [Full Mix] 04.05.2011

Novax - Planet 11 [Full Mix]
Aikas mielenkiintoinen synan melodiakulku tässä, kaukana perinteisestä, hyvä niin. Hyvin pelkistetty, karun kova äänimaailma, mutta kuitenkin onnistuu täyttämään biisin. Itse kaipailisin "täytettä" mukaan, mutta on ilmeisesti genrensä tapa toimia näin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Lighthouse Keeper 04.05.2011

Zomby Woof - Lighthouse Keeper
Kyllä kutkuttelee äänihermojani komiasti. Paranee ja paranee, kun kuuntelee useamman kerran vai voiko enää edes parantua. Hieno fiilis kauttaaltaan ja jotenkin saan viboja ja tunteita aina 80-luvulta asti. Kyllä näissä Zombyn biiseissä on se vangitsemisen taika.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iponah - His Majesty in My Flesh 03.05.2011

Iponah - His Majesty in My Flesh
Mielenkiintoista menoa ja eipä ole hirveästi näin vaihtelevaa ja yhdistelevää metallia kuunneltua tullut. Kunnianhiomoinen teos kyllä, mutta oisko jo liikaakin vaihtelua, epätasapaino. Jotenkin en saanut kiinni lopullisesta ideasta. Vaatisi ehdottomasti enemmän kuuntelua ja pureskelua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta 03.05.2011

P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta
Melko rouheeta menoa, tykkään biisin saundimaailmasta. Loppuakohden tuo skitta riffittely, joka itsessään oli hyvinkin rokkaava, alkoi hieman pitkästyttää ja olisi jotain sooloilua tai muuta kaipaillut siihen. Muuten ihan kelpo asenne ja 80-luvun suomirokin perinteitä kunnioittava veto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hillside Synths - Around The Red Planet 07.03.2011

Hillside Synths - Around The Red Planet
Millä ohjelmalla teet näitä. Tämänhän voisi joskus remixata. Kylläpä on sellainen leadi syna ja sellaisella melodisella otteella, että meikä on aivan onneissaan. Olen kuulevani tässä jopa power metalli vaikutteita n.0.57 alkavasta kohdasta, lähinnä tuosta soturifiiliksestä tulee sellainen vaikutelma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hillside Synths - Yeyeye 07.03.2011

Hillside Synths - Yeyeye
Miten on tämä juttu jäänyt huomaamatta! Täältähän löyty loistavaa fiilistä, kaikuja jostain kaukaa. Tämä biisi todistaa itselleni taas sen, että nykymusiikki voisi ottaa mallia, miten tehdään tarttuvia ja jollakin tavalla koskettavia biisejä. Riisutaan turhat koristelut pois (täytteet, ylikompressoidut jutut...) ja annetaan tarttuvalle musiikille ja melodioille päävastuu kuuntelunautintoon. Se tehdään vielä hyvillä saundeilla, vaikka nämä trance pojat sanovatkin juustoiset, mitä se nyt ikinä tarkoittaakin. Itselläni on vielä matkaa tällaisten biisien tekemiseen. Kyllä on hienoa kuunneltavaa, mutta jos osaa rautalangasta vääntää hyvää fiilistä, niin ei ihan heti tule mieleen, että tällaistakin osaat vääntää ja vielä kunnialla suoriudut. Mr Fobias on täällä tyytyväinen ja toteaa, että vielä on toivoa saada kiksejä musiikin saralla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Hungry Hearts 18.02.2011

Sunset Boulevard - Hungry Hearts
Kun näin mikä bändi on täällä kommenttiringissä kommentoitavana, tiesin mitä odottaa. Ja enkä pety, tämä on niitä juttuja joita meikä diggaa satasella. Huh huh täytyyki kaivaa varastosta lukuun kuuluvaa kamaa ja elvistellä pahvikitaran tahdissa naapureiden iloksi. Kyllä on niin perinteitä kunnioittavaa, että tippa tulee silmään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Rumien Taivas.(remix) 18.02.2011

Make & Mike - Rumien Taivas.(remix)
Melkosen letkeetä ja jotenkin sympaattista supisuomalaista sieluntulkintaa, varsinkin pikkuhiprakassa kuunneltuna. Kyllä tässä on kansakuntamme syvimpien syvyyksien tukipilareiden tulkintaa ja minkä sille voi, jos hopeamitali kaulassa on syntynyt. Ei voi huonoa sanoa ollenkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Hole in my soul 18.02.2011

Death Generation - Hole in my soul
Jykevä alku oikein innostuin, mutta kun laulu alkaa häviää jotain. Ihan hyvän kuuloista soitantaa ja toteutusta, mutta ei jaksa kuunella kyllä tällaista biisiä kauan aikaa, tylsää. No se on oma ongelmani.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fly again tonight 18.02.2011

4 Eyes Only - Fly again tonight
Ei tarttekkaan olla mitään uutta, tää on todella mukavaa kuunneltavaa. Tuleepa säkeistön melodiasta paljon tuttua mieleen, oi oi kun tekee komiaa makuhermoilleni tämä. Niin kaikkea paskaa sitä nykyaikana tehdään, että itkettää ja sitten löytyy tällaista musaa, joka antaa taas toivoa todellisen kultaisen vuosikymmenen takaisin tulemisesta. Pysykää tällä tiellä. Faniudun ehottomasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 18.02.2011

Unia (pre-band) - Kotona
Radio kanava vaihtuu, jos tämän tyylinen biisi sieltä tulee, eli en ole varmaan paras antamaan kommenttia. Jotain perspektiiviä on kuitenkin antaa. Se on oma ongelmani, koska onhan tämä hyvin tehty ja tulkittu. Kauniita melodian kuljetuksia on kitaralla saatu aikaiseksi ja laulajatar hoitaa hommansa tyylikkäästi. pikkuisen enmmän tulkintaan persoonallisempaa/rajumpaa/nyt jotenkin jää ääni vähän ohueksi, otetta, niin jo alkaa erottua muista. Stemmalaulun voi jättää kokonaan pois tai korjata sen tukevammaksi. Olikohan siellä stemmalaulua vai kuulenko harhoja? Jäi liian kliini olo loppujen lopuksi tästä, mutta se ei huononna yhtään biisiä itsessään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Turmoil 18.02.2011

Freshco - Turmoil
Hieno vastaiskun aihe, olen samaa mieltä. Biisin ensimmäinen huipennus alkoi tuossa n. 1.46 kohdalla (joka on biisin parasta antia), sitä ennen oli vähän ihmettelyä, että mitä on tulossa. Vähän kaksijakoiset fiilikset toimii ja ei toimi, vaikeaa kuunneltavaa, haastaa, kun ei oikein saa kiinni kokonaisuudesta. n.3.13 alkanut kohta pisti suun virneeseen. Hyvin tää etenee ja kyllähän täältä nyt sitä punaista lankaakin löytyy niinkuin kokonaisuutena. Ei todellakaan pureksittu valmiiksi ole tätä. Loppu onkin aikamoista hässäkkää, jopa hauskaa kuunneltavaa. On varmasti ollut mukava vetästä yhdellä kertaa sisälle. Erilainen ja siksi olen otettu. Pyöräytämpä toisen kerran ja viilaan sitten sitä pilkkua...

Kommentti kappaleesta Kuuntele State of Ignorance - Blind 26.01.2011

State of Ignorance - Blind
Ihmeellinen biisi siinä mielessä, että välillä tykkäsin ja välillä en. Aivan kuin se viimeinen juttu tästä puuttuisi, että voisin kuvitella digata täysillä. Mikä se on en tiedä. Haastava teos mielestäni ja olikohan vähän liiankin haastava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu) 26.01.2011

Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu)
Loistavan reipas ote on kyllä, rokkaa kuin junttakone...:) Rokimpaa Fillaria nyt kuuntelen ja täytyy myöntää, että päivä on kiva aloittaa tätä fiilistelemällä. Loistava, nokkela sanoitus ja arvaa soitanko tämän tänään täällä kotosalla "paaluttaja, junttaajalle"...:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - It hurts 23.12.2010

4 Eyes Only - It hurts
Iloista rokkia kyllä, se sattuu, mutta hyvälle tuulelle tulen,... no johan tulee vaikka mitä bändejä, tätä kuunnellessa, mieleen... Hyvä biisi ja kunnioitettava esitys kyllä. Aika pitkä biisi, mutta mielellään kuuntelee joten...:). Illan viimeiseksi biisiksi huippu;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele State of Ignorance - No Answers 23.12.2010

State of Ignorance - No Answers
Ihan hienoa meininkiä ja sen hakemista, yritystä. Riffittely on aikas kovaa, kivaa ja ihan pätevää, kuten soittokin. Biisi itsessään ei vaan jaksa antaa tarttumista sen enempää. Jotenkin sellainen yliyrittäminen astui väistämättä esiin, että nyt tehdään poijat semmoinen biisi että... Oisko tuon laulajan ote ollut vähän sellainen, yliaktiivisen yrittämisen... hyvin se kuitenkin vetää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Joulu On 23.12.2010

Fillari - Joulu On
Hyvää Joulua sinnekkin ja lämmöllä toivottelen. Mitä tästä voi sanoa muutakuin hienosti tehty, aitoa, orginaalia, hauskaa, upeaa fiilistä ja poikanikin tuossapäivällä ihmetteli, että mitäs se tämä iskukki kuuntelee...:). ja uusia vuosia...

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - New World Wonder 14.12.2010

AlfaKalle - New World Wonder
Olen varmasti kuullut tämä biisin aikaisemminkin? Onhan tässä sellaista tunnelmaa minkä AlfaKalle vain voi luoda. Nämä teikän biisit on tehty niin mainiosti, että samalla voi tuntea monelaista fiilistä ja tunnekuohuntaa. "Yksinkertaista", mutta tehokasta, vaihtelevaa ja ei ollenkaan voi odottaa mitä tulee seuraavaksi, erilaisten äänien muodossa, Alfan omaperäinen ote kyllä huokuu koko kipaleen ajan. Ja vielä kestävät useampaan kuunteluakin, niin mikäs tässä on fiilistellä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Faith Will Move Mountains (IV versio) 10.12.2010

Judas Kiss My Ass - Faith Will Move Mountains (IV versio)
Miten tähän nyt suhtautua. Hyvältä kuullostaa, ei siinä mitään. Mutta äänen laatu on ihan syvältä, tulee äänitetty, VHS videolta, Rocky 3 mieleen...:) Jos skitta on aidot niin ei kun vetele menemään, good.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - I wanna take you out 10.12.2010

AlfaKalle - I wanna take you out
Alfa pistää taas jotain koolia meidän kuultavaksi. Pet shopit on kuunneltu ja Georget perään ja kaikki muutkin niin iloiset vaikutteet. No mutta Kalle tosissaanhan näitä nää teet ja tosissanhan näitä kommentoidaan. Iloiselle ihmisille iloinen biiai..., mutta vakavsti suhtautuen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - Closed Doors 10.12.2010

yolk - Closed Doors
Onpas hyvän kuuloista! Perinteitä kunnioittavaa, mutta jopa revitellään uskomattomasti. En kyllä löydä mitään moitittavaa, mutta mitä jäi mieleen, vielä huomisellekkin...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilgrin - The Closing Cycle 10.12.2010

Kilgrin - The Closing Cycle
No jaahnas vai tällaista. Mitä omaperäistä...:) Kaikkiahan toimii, mutta iso, mutta ei oo ensimmäinen kerta kun Mr Fobias kuulee tän biisin. Vakutteita ei viitti luetellakkaan. Toteutuksesta kuitenkin heitän plussaa ja rokki asenteesta, mikä välittyy kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Saastaiset siat 10.12.2010

Kalashnikov - Saastaiset siat
Helkutin hyvää, svingiä, pukkaa, stingiä, ei nyt, Sikoja kyllä. Saastaista muuttumista haetaan, mutta kalshnikoville voin todeta, että sikaisesta saastaisesta, ei saa kuin saastaista sikaa. Tää niin armoton Kallari, kuitenkin jotain muuttaa aina kuultaessa...esimerkikisi Mr Fobias voi taas hymyillä, voi taas nauttia elämästä, rokata ja tai aivan mitä tahansa, eli hyvä tuuli kestää seuraavaan biisiin, mutta ehkä syntikan esille tulon takia huomennakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - Something to See 10.12.2010

Above Sanity - Something to See
Alussa aattelin, että tää on taas tällaista, mikä kyllä on hyvin tehty, mutta mistä en saa kyllä kirveelläkään kiinni. Sitten yhtäkkiä tapahtui jotain eli tuo "kertsi" joka on todella hienon tunnelmallinen. Asetti kappaleen ihan uuteen valoon ja täytyy myöntää, että ensivaikutelma mureni kyllä täysin. Hieno biisi. Mikä tyylilaji on math rock, kun mulle rokki on vain rokkia? Täytyypi googlettaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moogh - Hourglass 10.12.2010

Moogh - Hourglass
En noista trippihoppeista tiedä mitään. Mutta ihan siistejä ääniä olet tähän kehitellyt ja hienoa leadmelodian tynkää. Tähänhän voisi rakentaa, vaikka minkälaista systeemiä noiden äänien ja melodian ympärille. Nyt jää vähän sellaiseksi tyhjäksi. Ootko tehnyt reasonilla ja ihan perussoittimilla, meinaan, että vois kokeilla väsätä jossainvaiheessa tähän jotain.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alex Silén - Eternal infraction 28.11.2010

Alex Silén - Eternal infraction
Hyvää jytää. Siistejä systeemejä pomppii kuulokkeistani. Erilaisia melodioita on vedytty aika runsaasti samaan taustamattoon/härdelliin ja acid äänet pomppii ja kaikki pomppii sen tahdissa, on niin kaikenlaista. mutta löytyy se punainen lanka eli yhtenäisyys. Ja on vähän pelleilyäkin mukana. Kaikenkaikkiaan vakuuttavaa säröilyä, suunnasta ja toisesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Substitute (Wanhat) - Gravel Factory (Kilpailu! Teemana särö) 28.11.2010

The Substitute (Wanhat) - Gravel Factory (Kilpailu! Teemana särö)
Onhan tässä haettu hienoa säröfiilistelyä, suurin osa sampleista/soittimista/äänistä menee ilmeisesti jonkin moisen särön läpi..tiiäksä, vaikka koko mikserpöytä. Siistejä efektejä on muuten tähän kipaleeseen löytynyt ja käyttöä olisi täälläkin päin. Hienosti on nostatusta haettu ja kaikki synkkaa keskenään, niin fiilikseltä kuin ääniimaisemassa. Koko kenttä käytössä. Mutta iso mutta on se, että tää tulee kuin purkista suoraan. Varsinkin kuin tuo säröskitta hässäkkä lähtee jyrämään, ihan eri sfääreissä mennään. Sikäli tuli yllätten tuo kuusikielisen sähkökomponentin riffittely, joka osaltaan antaa plussaa. Samaa settiä vedetään loppuun asti. Näin tämä on kuunneltavissa hyvinkin, mutta teoksissa on paljon parempia aineksia mitä nyt esittelet. Ehdottomasti tämä pitäisi jonkun miksata ja laittaa suurempiin koitoksiin, vaiks ite. Tämä on sellainen biisi joka ei kuulu mikseriin, eikä meidän onnettomien kuunneltavaksi. Ps. lue rivien välistä thx...:) kybää pukkaa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jr. Class Art Exhibition - Joulupunkki 28.11.2010

Jr. Class Art Exhibition - Joulupunkki
Onhan tässä sitä jotain...:) säröä ja antaumuksellista toimintaa kuin joulupunkin tai punikin toimen kuvaan kuuluukin. Ei tule lahjoja ei ja siitä tämä misteri haluaa teille ja teille kertoa. Ugh olen puhunut ja pakkasta piättelee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - Travelling 10.11.2010

yolk - Travelling
Ihan mukava kappale. Laulajalla on kyllä hyvä tatsi hommaansa, mutta välillä yliyrittämisen makua, varsinkin loppupuolella. Tämä saattanee johtua siitä, että biisi on melkolailla peruspoppis kavaa mukaileva ja loppuun piti saada laululla sitten muutosta, kun muuta ei keksitty. Hyvä ääni oli myös tulkitsijalla, mutta muuten biisi oli jo "onhan tää jo tehty" kuuloinen. Sehän tarkoittaa sitä, että kipale on kaikinpuolin onnistunut ja mielellään kuuntelee. En kyllä olisi huomannut eroa kaupallisen ja amatöörin välillä, jos radiosta olisi tullut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Alalalaa 31.10.2010

electrichaos - Alalalaa
Suomipsyke? Beatti hakkaa ja loopit paukkuu, väliin jotain saundia, kuoroa, ääniä ja kaikki junnaa paikoillaan samaa settiä, ihme viritys...:)? Mutta ihmeen hyvin olet miksannut tämän äänien sekamelskan. Äänet ja systeemit kuuluvat juuri oikein, että mielellään kuuntelen, ehkä se on Suomipsykeä. Äänimaailmassa on käytetty niin oikeaa kuin vasenta, taustaa ja etualalla olemista ja siltä välitä ja vaihetaan toisinpäin yms... Ja kaikki kuuluu hienosti on ilmaa, hengitys on vapautunutta ja tukkoisuudesta ei ole mitään hajua, vaikka on nuha jollakkin, ei mulla. Onneksi kuuntelen kuulokkeilla, niin ei hajut tähän vaikuta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Major Transistor 31.10.2010

Sonar Transistor - Major Transistor
Todella, siis todella kaunista fiilistelyä, äänien harmoniaa ja maisemaa. Olisi hienoa jonkun liikkuvan kuvan kanssa nautiskella pikku höpräkässä, nautintoaineissa tai ilman ja unohtaa tämä saakelin shitti, jota meille pusketaan joka tuutista. Olen otettu tästä kipaleesta, koska mikasaus ja kaikki tämä ääni maailma ainakin kuullokkeista kuunneltuna toimii loistavasti, pitäs itse pystyä samaan, joku häiriö tuolla taustalla on (tarkoitus), mutta ei alenna yhtään fiilistä ainakaan meikälle. ja kuuntelin useammin kuin 1. kerran. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Inside Me 30.10.2010

Rope Too Tight - Inside Me
Siisti alku! Ihan sellaista Sentenced, mieleeni pilkahtaa, riffittelyä ja, jotenkin kyseinen bändi kaikuu koko biisin ajan, liekö laulajan tulkinnan syytä. Mutta onhan tää rajummalla rikkaammalla otteella tehty ja kosiskelee musikillisesti laajempaa tyyliä sekottaa niitä sopivasti. Ja kunnon poljentaa, vitsi nyt on oikea hetki kuunnella tätä. Tuo soolo mikä tossa n. 3, tarkennus n. 2,59, minuutin kohdalla lähti käyntiin oli jotain perskuleen siistiä. Sit tää sytkäri hetki, toi 10.s slovari/sytkäri kohta tuossa 4 minsan kohdalla aaah, tarkennus n. 4,07. Biisillä mittaa kuus minsaa ja meikä kuuntelee jo 3 kerran ei voi olla huono minun korville...eikä ole teitiltä ensimmäinen kerta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Hurry to die 21.10.2010

Dreamcase - Hurry to die
Jaahas! omilla mennään. Hieno sanoma biisissä...:)... Ihmiset ei vaan ymmärrä ku vetelevät mainstreamin mukaan viimeisiään. Onko mun kuulokkeet rikki...;). Vaikea biisi sulatella näin äkkiseltään. Hurry to die, why not!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Name Day - Twilight 21.10.2010

The Name Day - Twilight
Hyvin haettu tulkinta laulajalta biisiin, kaiken kaikkiaan, jossa akustinen kitara ottaa pääroolin taustoittamaan fiilistelyä. Vähän kuitenkin junnailee paikoillaan ensi kuulemalta tämä teos, vaatii ehdottomasti enemmän keskittymistä kuulijalta, löytääkseen nämä hienot jutskat joita tuonne on ujutettu, korkea laulu tuolla taustalla ja muut sydeemit. Kaunis kappale kyllä on tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Rippeet (2010) 14.10.2010

ARTOmusic - Rippeet (2010)
Hienoja melodioita ja varsinkin kertsi on meikälle se juttu tässä. Niin paljon tykkään tuosta yli käytetystä sointu kuviosta, mutta miten se on toteutettu tässä, toimii ja on omaperäinen. Säkeistötkin rokkaavat ja linkitykset kertsiin on hienosti hoidettu, yhtenäiseksi hiottu. Piano voisi olla astetta tykimpi, nyt jotenkin liian kirkas, sikäli tulee hyvin esille, mutta ei oikein ole makuuni. Kyllä tässä projektissa on kaikki ainekset suurempaan kuuluisuuteen ja kansan tietoisuuteen. On melkolailla pienestä kiinni preikkaako vai jääkö hienot kappaleet pienenpiirin tietoisuuteen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Kuuhullu (2010) 14.10.2010

ARTOmusic - Kuuhullu (2010)
Kaunis kappalehan tämä on melodiallisesti ja äänimailmaltaan, hittiaineksia?, voi olla, pienestä kiinni, riippuu kuinka tämä kestää pitempää kuuntelua. Kivoja fiboja saan tästä ja tarina on hyvä. Soittaminen on perusvarmaa ja laulaja osaa tulkitakkin sopivasti ja kappaleessa on sopivasti vaihtelua, tunteen nostatusta. 90-luvulla oltaisiin tällä listoilla, mutta miten on vuonna 2010. Toivottavasti levy-yhtiöt innostuu ja saatte tämän kipaleen suurempiin ympyröihin, radioon, sillä biisi sen ansaitsee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Ei se ollut kaiken loppu (2010) 14.10.2010

ARTOmusic - Ei se ollut kaiken loppu (2010)
Laulajalla tulkinnassa tai ainakin tulee mieleen sellaista, Paulin Hanhimaista otetta, varsinkin säkeistöissä. Suomipopin/rockin perinteitä kunnioittava ja mukaileva juttu on tämä. Vivahteita useilta vuosikymmeniltä koen tuntevani ja tulee moni bändi mieleen, mutta olette nivonneet ne yhteen. Kiva saundi maailma, ainoastaan lopun lead kitarassa olisi voinut olla erilainen rajumpi saundi, makuasia. Mukava kokonaisuus ja biisinä ihan radioaalto kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Fourwinds Chapel 06.10.2010

Rope Too Tight - Fourwinds Chapel
Nyt mennään kovilla panoksilla melodian suhteen ja iskevyyteen minulle. Vähän harmitti alun jälkeen tuo slovari hässäkkä, mutta kun nostetta tuli, johan lähettiin mukaan. Tää on ihme biisi, kun hyppii eestakaisin fiilikseltä, tehkää perässä asenteella, vitsi on kovaa settiä ja mikä hienointa yhdet lemppari pändeistä Sentenced + Amorphis on saatu ympättyä yhteen. Kovaa kamaa on ja teitin parhaimmista biiseistä ehdottomasti. Kybällä mennään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - The Weirdness of My Breath 04.10.2010

Dualistic Balance - The Weirdness of My Breath
No onpas täällä mielenkiintoista ja samalla hämmentävää uutta juttua ja oikein kilpailuun osallistuttu. Vähän loppui niinkuin kesken tämä, mihin tuo kaveri on menossa tai mitä se on loppujen lopuksi tekemässä. Ehkä seuraava teos aukaisee tuon mysteerin, jos olen hengissä. Menee kyllä kylmät väreet, kun laitoin kuulokkeet täysille ja sammutin valot. Ei saakutti kuka tuolla pihalla liikkuu, täytyy hakea kivääri. Mutta kun se on varastossa ja en uskalla mennä ulos. Ja mistä tiedän tuohon salaperäiseen hengitykseen luodin tehoavan, en mistään. Laitan koneen kiinni ja vedän peiton päälle, jos luojani suo, jätät minut rauhaan. Raati antaa varmaan seuraavanlaiset arviot: - tavanomainen - halvat saundit - ei omaperäisyyttä - epävireisyyttä hengityksestä - onhan tää jo kuultu ...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Wrong Words 01.10.2010

Rope Too Tight - Wrong Words
Miksaus on mielestäni ihan huippu heti ensikuulemalta, osaavat ihmiset asialla. Biisi alkaa todella komiasti ja sama rata jatkuu koko biisin ajan eli hienoa kuunneltavaa. Koko ajan on kipaleessa sellaista kehittymistä ja elementtejä, jotka jaksavat kantaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Härkä OLE! 01.10.2010

Fillari - Härkä OLE!
Fillarin sanoitukset on aina niin piristäviä ja se ote tekemiseen upea. Näin tehdään biisi taidokkaasti, vakavasti, mutta pilke molemmissa silmäkulmassa ja hymykuopat poskissa. Hyvän mielen kappale ehdottomasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arctulary - Drudge's Daydream 01.10.2010

Arctulary - Drudge's Daydream
Täältähän löyty helmi biisi. Kyllä on komiaa kuunneltavaa en turhaan faniutunut, näin Anthrax ja Metallica yhtyvät Suomen ylpeyteen erinomaisella tavalla. En osaa tästä mitään huonoa kyllä sanoa tai kehitettävää. Kyllä tämä minulle toimii ainakin ihan kybällä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arctulary - Clockmaker 01.10.2010

Arctulary - Clockmaker
Perinteisellä otteella mennään ja vältetään turhat kikkailut, jotka nykyään tuntuvat olevan sääntö kuin poikkeus. Tulin hyvälle tuulelle kyllä, on sen verran mukavan kuuloista agrea ilmassa. Laulaja kun saa vielä ääntänsä kehitettyä pikkuisen tykimmäksi, niin iskee kuin miljoona volttia, on se hyvä nytkin, mutta jokin lopullinen täräyttäjä jäi minulle puuttumaan, mielipide asioitahan nämä. Soitto saundeineen on juuri sellaista mitä 80-luvulla totuin kuulemaan ja innostus, tähän minulle niin hienoon kultaiseen vuosikymmeneen, on kuultavissa. Taidanpa faniuta ja kuuntelen nuo muut biisit myöhemmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arctulary - Oath 01.10.2010

Arctulary - Oath
Kaunista kuljetusta,ennen lopun runttausta, jonka jättäisin kokonaan pois, keikka tilanteissa voisi toimia, ellei tarkoitus ole aloittaa biisi tästä suoraan. Mielestäni voisi tehdä vieläkin syvemmän vaikutuksen, pikkuisen erilaisella sovituksella ja pitemmällä fiilistelyllä/varioinnilla. Aluksi tuli sellainen olo varsinkin kun sähköskitta alkoi soittaa sointuja, että tämä on tuttu jostakin, mutta löytyihän sieltä sitten omintakeinen ote.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tokyo Highway Projection - Annaliisan Pankki 14.09.2010

Tokyo Highway Projection - Annaliisan Pankki
sorry! johon laitetaan rahaa tyydytystä varten, oli tarkoitus kirjoittaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tokyo Highway Projection - Annaliisan Pankki 14.09.2010

Tokyo Highway Projection - Annaliisan Pankki
Nyt on paha paikka arvioida kokonaisuutta... Sen verran irrallisia pläjäyksiä oli osiot. Mikäs tämä pankki oikein on? Onko se ihan normi pankki josta nostetaan rahaa vai sellainen pankki, josta saadaan rahaa tyydytystä varten. Aivan kuin nuo osiot olisivat kuvailleet asiakkaita, edustaen heidän pernoosallisuutta tai tyylisuunta. Jos näin oli, hyväksyn rakenteen suunnitelmalliseksi tai tarvitsen jonkun muun selityksen, miksi tämä on toteutettu näin. Se avaisi teoksen ja silloin voisi lähteä kiitettävän, kunnioittavan, kunnianhimoisen kipaleen suuntaan. Siellä on hyviä elementtejä pitkin matkaa, kivoja saundeja ja hienoja ideantynkiä/ideoita, joista olisi voinut väsäillä vaikka minkälaisia tuotoksia. Mutta nyt se on toteutettu näin. Siinä piileekin se varaa, että jää kekseneräisen kuuloiseksi ja ylimääräisiä raakileita/idean/kappaleen tynkiä on vaan yhdistetty toisiinsa ja unohdettu antaa kuulijalle se johto tähti. Kuten alussa kirjoitin, jos biisissä on joku itselleni hyväksyttävä pointti, avaaja, niin silloin nyökkään ison hyväksynnän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuunvalon Kruunaaman vanha materiaali - Yöhön Eksynyt 14.09.2010

Kuunvalon Kruunaaman vanha materiaali - Yöhön Eksynyt
Hienoa ja todella tunteita herättävää melodian soittamista. Tykkään todella paljon. Jotenkin biisistä saisi enemmänkin aikaiseksi muillakin soittimilla höystettyinä, mutta se ei tarkoita etteikö tämä näinkin ole upea. Tulee sellainen mieleen että tämä viedään treenikselle ja kehitellään mahtipontinen biisi bändin avutuksella. Pituus olisi poikaa sellaiseen, ehkä joskus vielä teetkin niin. Tämän voisi myös joskus "raiskata" tuonne elektropuolelle, en tarkoita trance tai muitakaan tanssittavia virityksiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Palm - So Star 10.08.2010

The Palm - So Star
Energisyys ja Brittirokin kapinallisuus välittyy kuulokkeisiini. Lipaus Nirvanaa plussana ja sen hakemista on mukana. Ei pahaa sanottavaa ole eikä löydy hakemallakaan tästä kipaleesta. Therapy?akin löydän pikkuisen kun tarkemmin kuuntelen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gary "the Finn Rock" Blue - A Dogman 09.08.2010

Gary
Koiramies, kenties. Koiruus tiedetään, sitä siedetään. Ehkä liiankin pitkään, ja ei sitä pysäytä näköjään mitkään. Ei varsinkaan arvostelu Jannut, eikä naisten pannut. Mitä koiramies joutuu kohtamaan, pakenee hän kysymystä pohtimaan. Minä olen koiramies, päättää hän, saundeillansa tämän blues kähinän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - The Call 09.08.2010

Judas Kiss My Ass - The Call
Juudaksen perseelle pussailu viritelmä ei nyt lähde toimiakseen. Kyllähän tässä nyt ne kaikki ainekset suurempaankin mättöön, valitsemallenne tielle, on olemassa, mutta äänityksen taso on niin heikko, että ei pysty sen enempää sanomaan. Kaikki ominaiset genren asiat on kyllä toimitettu asiallisesti, mutta siihen se sitten tyssääkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Haunting 06.08.2010

Freshco - Haunting
Kyllähän eläväinen fiilis välittyy kuulokkeisiini. Tuo säröskitta, pois luettuna soolo osuus, (jonkun näkönen kertsi) vois olla vielä rajumpi, tyyliin oksat pois ja kuulijat hyppimään. "Sen verran mallikkaasti lavalla Frescho vetää, kumartamatta kuulijoita ja se on aina meikäläiselle se plussa, että täytyy itestä jotain antaa myös, saadakseen fiilistä" kirjoitan tulevaisuudessa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Pull the Plug 20.07.2010

Freshco - Pull the Plug
Ihan kivaa rokkia, mutta on joskus aikaisemminkin tullut kuunneltua hiljaista skittaa, fiiliksen hakua, hypetetystä, rankkaa riffiä, peltejä, hiljaista tunteilua, todella hypetystä + soolo hässäkkää, hiljainen soolo, hypetystä, loppuhupentuma ilman lopullista hypetystä ja siinä se.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia 20.07.2010

Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia
Oikea hetki on kommentoida tätä biisiä. Suoraan ytimeen jytisee Zoomby Woof. Huh huh että nautin tästä särötetystä idearikkaasta saundimaailmasta/tulkinnasta ja siitä, että joku tekee laulunsa tunteella, ilman turhia örinä/härö kikkailuja. Ennemmin tällaista Tuskassa ja muualla surkeilla miitingeillä kuuntelisi kuin sitä wanna be tuskailua, jota nyt omassa tuskailluissani jouduin ja joudun kärsimään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme 20.07.2010

Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme
Mielenkiintoista, pakko kuunnella useamman kerran. Kaikki ainekset on kovempaan juttuun, mutta jotenkin jää laimeaksi kipale. Biisi on hyvä ja on tarpeeksi koukkuja, siinä se sitten. Se lopullinen sielun räjäyttävä k...n nakutus puuttuu, mikä saa kansan hurmioon. Tehari meininkiä pitäisi olla eli joko tehosekoittimeen pääni laitan tai suoraan hengityskoneisiin. Ja nyt giniä harasoo biisille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Häähumppa 20.07.2010

Fillari - Häähumppa
Hää humppa nyt soi, oi oi ja voi! Ikuista liittoa haluat, tanssitat, ja elinkautiseen humpantahdissa marssitat. Kaikkine vaikeuksineen ja tunteineen, suoraa tykitystä ytimeen. Kyllä säteet ja väreet jytisee, kun teet sen tunteella viel, kyl tytisee. Pistää sanattomaksi sanasi nuo, muiston hetket onnen tuo. Mieleeni naivien ajatusten, siistin puntin nykähdyksen. Olkoon se toinen tarina, fillari vahdissa siitä tämä runo ja vapina.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herrasmiehiä - Huomenna Kaikki On Toisin 11.06.2010

Herrasmiehiä - Huomenna Kaikki On Toisin
Kipaleen tunnelma mukailee hienosti tuota niin elämän myönteistä sanomaa. On varmasti aina ajankohtainen paikka miettiä sitä tosi asiaa, että huominen voi kaiken muuttaa. Kuinkahan paljon Suomen maassakin on tuollaisia ja tällaisia ajattelijoita. Huumorimielellä, mutta tosiasiassa huumori on aika kaukana tosielämmässä...:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Herpestehtailijan uni 11.06.2010

Takalo & Turunen - Herpestehtailijan uni
Onhan tässä jotain lämminhenkistä lähestymistä, herpestaiteilija psykedeeliseen unen maailmaan. Toivottavasti itellä on oikeat lääkkeet, että ei tarvitse tällaisia unia nähdä/kokea, sen verran jäätäväksi, lämminhenkisyys muuttui usean kuuntelun jälkeen...:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeedHawk vs. Riktronik - I'm Chipping In 05.06.2010

SpeedHawk vs. Riktronik - I'm Chipping In
Löytypä yllättävähelmi täältä mikserin kommenttiringistä. Tulipa pikkuisen kuusnelkun pelien musiikkien ajat mieleen. Hienosti taisteltu ottelu, upeat saundit kaikenkaikkiaan ja toteutus on loistava. Pistän suuren fanituksen pystyyn ihan tämän veisun perusteella. Ja tätä tulen luukuttamaan erillisissä bileissä. thx.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Kaipaan meren ääreen 05.06.2010

Kreeta - Kaipaan meren ääreen
Hienoa iskelmää perus ottein/kuviot ovat tuttuja. Tällaisen kipaleen melodiat jostain kumman syystä aina iskee meikäläiseen. Soundi politiikka on selkeä ja erottaa sopivasti kaikki toistaan. Laulajalle haluaisin enemmän räväkkyyttä/persoonnallisempaa otetta, rohkeutta. Nyt menee vaan sillain sopivan tasaisesti, varmasti. Hieno kappale moneen käyttöön.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Nameless 04.06.2010

Rope Too Tight - Nameless
Ihan kivaa skitta tykitystä alkuunsa, herättää mielenkiinnon. Kelpo biisihän sieltä paljastuu joka nojautuu peruskitarariffitykseen, perus kuvioineen ilman suurempia taiteellisia kikkailu hässäköitä, ainakaan näin saksahevin suurkuluttajalle. Lautaset paukkuu ja laulaja vetää korviini Laihialan vaikutteissa. Kaikenkaikkiaan hjyva biisi, joka useampaan kertaan kuunneltuna jää soimaan päähän ja se on hyvä se tai sitten huono, riippuu kuunteliasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Love Eruption 12.05.2010

Sunset Boulevard - Love Eruption
Taas mennään sillä asenteella, joka saa heti syrämmeni sykkimään rakkautella.:) Kyllä tulee näitä kultaisia aikoja (80-luku) ikävä jolloin musiikki oli musiikkia, aidosti asenteella, helppoa ja nimen omaan melodiallisen tyylitajuntani tyydyttäviä ratkaisuja. Juu faniudun, jos on en oo aikaisemmin sitä tehnyt, tsekkailen lisää, on ollut kiireitä jne... Komia biisi ja varmasti tulen luukuttamaan Hondassani, jos tän voi sivultanne Uppia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - The Flight Of Fenix 12.05.2010

Rope Too Tight - The Flight Of Fenix
Lautaset paukkuu laidasta laitaan paneroinnin ansiosta ja asiallisesti solisti vetää, tulkitsee. Bändi komppaa mukana kaikkine perinteisine juttuine mitä on nyt tarvis sinne kikkailla. Hyvä biisi, mutta enkö mä ole jo tarpeeksi kuullut näitä monien näiden Tuskaisten kymmenien vuosien aikana. Erottukaa jotenkin... Huono puoli on siinä, että yksinkertaisella reseptillä ei tule esiin, marginaalit on liian pienet, plää plää ja plää...:) Mitäs tässä selitellä, jos ei lähe niin ei lähe tälläkertaa, mut nimi on kuiteski mielessä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Dragonskull 12.05.2010

Zomby Woof - Dragonskull
Biisin hallinta ja magia, on Zombylla ollut aina hallussa, eikä tämä tee poikkeusta. Tuttuja elementtejä on mukana kuuluisilta hemmoilta, mutta tämä on tehty aidosti tuneella. Sen kuulee soundi maailmasta selkeesti, ei ole ylimenevää tuotettua huttua ja orginaali ote välittyy siten. Itse biisi on todella upeaa fiilistelyä ja tätä on nyt kuunneltu jo moneen otteeseen, kommenttia en ole vain jättänyt, koska tiesin kommenttiringissä tulevan vastaan...:) omahyväinen kun olen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Synapsit 12.05.2010

Kalashnikov - Synapsit
Alussa tuntu, että miksaus on pielessä laulujen osalta, ei saa kunnolla selvää sanoista ja kyllä komppaan jatkossakin tähän suuntaan (kuuntelen kuulokkeilla). Onkohan masteroinnissa vedetty liikaa alatajuuksia esille, koska koko biisi tuntuu menevän kuin nenänverentukkopaperi sieraimissa eteenpäin tai taakseppäin, makuasia, niistäessä. Itse biisi on rokkaavaa ja poppaavaa eteenpäin menoa uhkuva, perinteisiä arvoja kunnioittaen. Tarpeeksi Synapsia, tarttuttaekseen kuulijaan sen päälle jäävän tunteen, että on pakko kuunnella uudestaan. Ja sen takia tämä Toverin ase laukaisee mielessäni sen saakelin tunteen, että se varmasti soi päässäni ennenkuin saan unen päästä kiinni, hyvä niin...:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division XIX - Mobilization 18.03.2010

Division XIX - Mobilization
Vakuuttava alku, vaikkakin pyssyt oletti jotain muuta. Paljastuu hienoa systeemiä loppujen lopuksi. Tarkkaa soittoa ja mistä meikä diggaa on noi teitin rytmin/osioiden vaihdot, vaikka nightwish ja rautaneito välähtääkin mielessä. Pitääpä pistää bändin nimi mieleen, koska konaisuus on puristettu noinkin pieneen minuuttimäärään ja aattelin yli viiden minsan ensikuulemalta. Tykkäsin todella ja faniudun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele kenbarbie - krakukas 18.03.2010

kenbarbie - krakukas
Miten asennoituisi, kun rinkipisteesi antaa ymmärtää hyppimistä kappaleesta miellyttävämpään...) Kaikki rokin ainekset on kasassa biisisissä ja livenä varmasti toimii. Mutta tulee väkistenkin sellainen olo, että jamitellaan nyt jotain, mäki pystyn. Miksi Zen Cafen eka levy kävi mielessä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Final Amendment 05.03.2010

Mind Factory - Final Amendment
Hineoa hakua tunnelmaan ja ylitätte meikän kriittisen pisteen örinän naislaulajan kanssa, siis positiivisesti. Olen huomaavinani varjoa yhteislaulun aikana. Komiaa kuun neltavaa kaiken kaikkiaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - PSYOPS 05.03.2010

Out of Tune - PSYOPS
Kaikki toimii räkärollin tapaan. Genre ?. Tällaista on siisti vetää, mutta en tiedä, nyt tää vois toimiakki, kun muutakin suonissa virtaa, juu kyllä tämän nostan sille paremmalle puoliskolle kalibeerissani. Ihmeen hyvin miksattu muuten, kuulokkeilla kuunneltuna, mikään ei häiritse.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Sunset Boulevard 05.03.2010

Sunset Boulevard - Sunset Boulevard
Huh mitkä fiilarit pamahtaa meikälle. Jotenkin lähti heti vetämään sille meikän kultaiselle 80-luvulle. Biisi on erittäin toimiva ja näin kuulokkeista kuunneltuna kaikki toimii, niin soitot, laulut, saundit, melodiat yms...Faniudun...:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kuvia kumarra 05.03.2010

Fillari - Kuvia kumarra
Kaunis melodia hallitsee kuuliaa heti alusta. Ihan ihanan loistavaa fillaria nahkapenkillä ja viritetyllä roiskeläpällä tarjoillaan meille. Puolikuu aikoinaan jos ois tämän tehnyt, radioaalloilla nauttisimme rafaelin enkeliä, mukaillen fillariin istuteilla omilla herkuilla, mitä naapurilla ei ole. Komiaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Los hijos de Franco - Tourist wars 25.01.2010

Los hijos de Franco - Tourist wars
Ensiksi ajattelin, että mitähän tämkin nyt on, ei päässyt sisälle tuohon perusteettomaan mättöön. Mutta sitten silmäni harotti ja hokasin Waltarin levyn hyllyssä jaahas...:) Näin ne asiat vaan menee ja saa mielikuvia, joutuu nöyrtymään turisti sodan tahdissa Francoa mukaillen. Ke(ä)rtsy hieno muu täytettä...:)

Sivu: 1 2 3 4 5