Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 19 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 29.04.2005

.erAze. - Line Of Sight
Alun riffi on tappava ja kitarasoundi on upea - ihailtavan crunch. Alun lyhyt kitaramelodia on loistava täydennys - ei lainkaan liian pitkä tai monimutkainen - juuri sopiva tarttuvaksi intron melodiaksi. Puoli-powermaisesta laulusta en niinkään välitä, ei ole minun tyyliseeni metalliin kuuluva. Tosin lauluääni on kyllä tyylinsä mittapuussa hyvä, kyseisestä laulutavasta en vain perusta. Riffit ovat hienoja, ja biisin rakenne selkeä. Soolosta extraplussat - kulkee juuri sopivassa itämaisen tuntuisessa asteikossa, mutta tarvitsi enemmän eroavaisuutta biisin peruskitaramelodiasta, ja menevämmän huippukohdan. Hieno biisi, mutta kaipasin enemmän monipuolisuutta - esimerkiksi lyhyttä, täysin erilaista C-osaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - No Mortal 28.04.2005

Argon - No Mortal
Upeita kaksoisskebavirityksiä. Laulu yrityksestä huolimatta heikko ja liian hiljaisella - Tarotin vaikutuksen kyllä kuulee. Soolo olisi ollut upea jos olisin kuullut sen - skitta aivan liian hiljaisella. Hyvät pisteet tulevat siitä, että biisi itsessään on hyvä - tuotannossa ja äänitasoissa vain on parannettavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 28.04.2005

G.O.R.E. - 5:1
Thrashia enemmän tai vähemän puhtaalla laululla - tätä ei täällä usein kuule. Keskiosan laulukiljaisu kyllä aiheutti tolkutonta repeilyä. Sanojakaan ei voi ottaa tosissaan "Get on your knees bitch, and suck my fucking dick!" .. Just joo. Keksikää parempaa sanottavaa, niin tästä voi tulla jotain hyvääkin. Lopun skebaviritys on upea, ja laulajan äänessä voimaa. Kova tekele sanoja lukuunottamatta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 28.04.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Alun kaksoisskittariffistä huomaa sävellystaidon tason, loistavia melodioita. Power Metal -laulusta tosin miinus, ei ole mieleeni - jos joku tykkää niin eipä kuulu minulle, musasta ei mitään pahaa sanottavaa. Tiedän laulajan jotenkuten, ja hyvä tyyppi on ainakin onlinessa, mutta power metal ei iske muhun lainkaan. Soolo oli voimaton - ei mitään tunnetta saati sitten musiikillista tasoa. Extramiinukset kliseisestä feat. naislaulajasta. Alun riffi oli hyvä - siitä eteenpäin ei herättänyt sitten mitään.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - I Hear Voices - Demo 2004 28.04.2005

Force Majeure - I Hear Voices - Demo 2004
Alun kaksoisskittariffistä huomaa sävellystaidon tason, loistavia melodioita. Power Metal -laulusta tosin miinus, ei ole mieleeni - jos joku tykkää niin eipä kuulu minulle, musasta ei mitään pahaa sanottavaa. Tiedän laulajan jotenkuten, ja hyvä tyyppi on ainakin onlinessa, mutta power metal ei iske muhun lainkaan. Soolo oli voimaton - ei mitään tunnetta saati sitten musiikillista tasoa. Extramiinukset kliseisestä feat. naislaulajasta. Alun riffi oli hyvä - siitä eteenpäin ei herättänyt sitten mitään.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Product of Rage - Closure 30.04.2005

Product of Rage - Closure
Upean murskaava riffi heti alussa - Laulu tappavan taitavaa örinää. Kertosäe aivan uskomaton, skittamelodia mielettömän hieno. Soundit ovat loistavat, särö rouhea ja äänitasot juuri sopivalla. Keskiosan synamelodia/kuiskauspätkät hienon kuuloinen yhdistelmä - sitä seuraava lyhyt kitaramelodia upea. Loistava biisi - saitte itsellenne uuden fanin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - Rusted Crown 28.04.2005

Reflecting Black - Rusted Crown
Upea akustinen intro - säkeistöstä ja örinästä tuli selkeästi mieleen Emperorin vanhempi tuotanto. "Puhdasta" laulua jäin etsimään - olisi vielä täydentänyt biisin. Hieno teos, jatkakaa ihmeessä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - For those 28.04.2005

Reflecting Black - For those
Rummut iskee kovaa, loistavaa hakkausta. Soolo oli sopiva, mutta helvetin yksipuolinen, ja kitaroista tulee edelleen vahvasti mieleen Emperor. Örinä on miehellä hallussa -hyvä biisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gloomy Grim - Lucifers Hammer 30.04.2005

Gloomy Grim - Lucifers Hammer
Alun hiljainen melodia on psykoottinen, ja yhtyvät laukaukset murskaavat - Rumpujen virvelisoundi liian terävä. Jälkeenpäin tuleva tuplaskittamelodia hieno. Laulu hienon kuuloinen, sekä säkeistö että kertosäe toimivat. Riffit kovia, ja sopivasti muutosta. Koko biisin läpi mukana ovat upeat skittamelodiat - toimii. Jäin kaipaamaan edes pienimuotoista sooloa, jota ei koskaan tullut. Keskiosan katkaisu, ja pianomelodia kuulostaa helvetin upealta ja kammottavalta. Hieno muutos, tuo vaihtelua. Kliseisiä Saatana-lyriikoita en jaksa enää sekuntiakaan, niistä miinus. Laulakaa pahuudesta, mutta senkin voi tehdä omaperäisesti. Hieno biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele National Napalm Syndicate - Nothing But Anger 30.04.2005

National Napalm Syndicate - Nothing But Anger
Huh - alkuriffi on murskaava ja upean kuuloinen. Laulu juuri sopivasti thrash, ei mene liian örinäksi. Keskiosan riffikin on loistava - biisissä ei ole liikaa vaihtelua, rakenne pysyy selkeänä ja tarttuvana. Sounditkin ovat kohdallaan - rumpusoundi on loistava. Hieno tekele. Lopun huudatus/soolo -osa mahtava, menevä soolo ja karjaisut loistavia livebiisiksi. Huomaa, että kokemus puhuu, silti yllättävän vanha bändi. Saitte juuri itsellenne lisäyksen fanilistaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele National Napalm Syndicate - The Cure 30.04.2005

National Napalm Syndicate - The Cure
Alun melodia on vaikuttava. Tässä biisissä laulu on lievästi ärsyttävä, musa säilyttää kyllä kiinnostavuutensa. Laulu on hieman liian hiljaisella - Soolosta extraplussat, aivan mahtava. Hyvä biisi tämä on, mutta ei parhaitanne.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele National Napalm Syndicate - Hell To Pay 30.04.2005

National Napalm Syndicate - Hell To Pay
ALun riffi on vähintäänkin murskaava - taukojen tuskaiset yksinlaulut on hyvä idea. Kertosäkeen melodia/laulu -yhdistelmä ei kuulostanut lainkaan heikolta, melodian sävelkulku on myös vähän psykoottinen. Lopun kaksoiskitaramelodia ja sen jälkeinen, biisin lopettava melodia olivat uskomattoman hienoja. Hienoa thrashia - sopivan melodista tappavilla riffeillä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele National Napalm Syndicate - Corrosion of Humanity 30.04.2005

National Napalm Syndicate - Corrosion of Humanity
Heti räjähtävä alku - vakuuttavaa. Hieno bassopätkä, upea kaksoisskittamelodia ja sitä seuraava mättölaulu. Loistava aloitus. Kertosäkeen skebamelodia/laulu on yhdistetty loistavasti, yleensä tulos kuulostaa heikolta, mutta tässä on voimaa. Varsinkin kertosäkeen jälkeisessä erilaisessa osassa. Ja sitä seuraakin valtavan upea soolo - melodinen, mutta menevä ja thrashiin täydellinen. Soittajilla taidot hallussa. Ja mättö seinään lopetus - vieläpä sama kuin alun riffi. Tätä ei voi edes liikaa kehua. Paras biisinne - aivan loistava.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHARISMA - Hunting You 28.04.2005

CHARISMA - Hunting You
Rumpusoundeista erikoisplussa - aivan loistavaa paukutusta. Tulee mieleen uudemmat suomihevibändit, kuten Pain Confessor. Laulajan ääni on lievästi mankuva, tosin omaperäinen - losittaisesta örinästä ei ole mihinkään. Soolokitara asteen liian hiljaisella - tosin itse soolosta pisteet kotiin, aivan mahtava. Ei minun kaltaistani metallia, mutta parhaita täällä. Hyvää työtä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Discipline - The One 30.04.2005

Northern Discipline - The One
Alun riffi on murskaava, kitaran delay hienon kuuloinen. Laulu on suorastaan tappava - säkeistössä tappava, kertosäkeen puhdas laulu sopii loistavasti. Laulu kohdallaan. Keskiosan hiljaisempi kohta on hieno, basso rouheana taustalla ja seuraava laulu/kitaramelodia upean kuuloinen. Tällainen biisi olisi tarvinnut soolon - se olisi vielä täydentänyt tätä entisestään. Aivan loistava biisi siitä huolimatta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spirit Disease - Sadistic Belated Abortion 28.04.2005

Spirit Disease - Sadistic Belated Abortion
Kokemus näkyy, tuotanto toimii - soundit kohdallaan. Loistavaa death-rässiä, kaikki loksahtaa kohdalleen. Iskee kovaa - MCD Redemption Denied onkin jo tullut kahlattua läpi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 6. Teljetty korvien väliin 01.05.2005

Haava - 6. Teljetty korvien väliin
Mielettömän upean kuuloinen ja psykoottinen teos. Tunnelma on heti selvä, en voinut edes lopettaa kuuntelua kerran aloitettuani. Aivan uskomattoman mielisairas tekele, loistavaa työtä. Täydet pisteet.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Valot Syttyi 29.04.2005

-CSPR- - Valot Syttyi
En välitä suomalaisesta laulusta - laulusta tulee vahvasti mieleen Dingo tai Apulanta. Sanat surulliset, mutta osin liian suomalaiset - esimerkiksi kulkuri tien varressa. (Vaikka merkitys olisikin symbolinen) Hyvä suomirock-biisi ja soolosta plussaa, sekä kertosäkeen raskaammasta särötaustasta. Biisi aika yksipuolinen - kaipasin yhtä, vaikka täysin erilaista C-osaa. Ei minun kaltaistani musiikkia, joten yritän arvostella tätä oman tyylinsä mittapuussa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Projekt Ragnarök - Classical and Epic 01.05.2005

The Projekt Ragnarök - Classical and Epic
Voin rehellisesti sanoa, että tämä on yksi hienoimpia Mikserissä kuulemiani teoksia. Pätkät täydellisiä esim. Peli- tai leffamusiikiksi - Oletko yrittänyt lähettää näitä tuotantoyhtiöihin? Takaan, että sen verran hyvätasoista tavaraa tämä on. Täysin erilaiset pätkät sopisivat eri tilanteisiin, kaikissa on oma viehätyksensä. Tosin kuten mainittu, pätkät ovat vähän yksipuolisia, mutta sopisivat hyvin pelin taustaksi. Upeaa, loistavaa työtä.
9