Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 24 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Farmiliiga - Horrortime!! 10.05.2012

Farmiliiga - Horrortime!!
Kunnon ambienttia oot alkanu väsäämään.. toimii! Täähä ois Year Decayn keikoille hyvä intronauha? :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nartum - Behind These Walls 10.09.2011

Nartum - Behind These Walls
Tosi hienoa tunnelmaa tässä biisissä. Sovitus toimii ja tykkäsin varsinki noista jousisovituksista. En ihan osannu odottaa kitarasooloa tähän biisin mutta sekin toimi kuiteski hienosti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamshore - Tears Of The Earth 18.12.2010

Dreamshore - Tears Of The Earth
Alku puolisko on varsin hieno. Meikäläinen tykkäs noista japani-sävyistä, harmi vaan että ne ei pysyny mukana biisin loppuun asit ja tunnelma muuttu hieman pirstaleiseks. Mutta hienoa työtä kokonaisuudessaan kummiski! Lisää vaan biisejä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kryos Paideia - The Yell of Summers Blend 17.11.2010

Kryos Paideia - The Yell of Summers Blend
Ihan lupaavan kuulosta matskua teillä. Alun synapimputukset hieman häiritsi. Laulut toimi mun mielestä hyvin, ainaki paremmin ku noissa muissa biiseissä, varsinki säkeistöissä laulut oli sovitettu hyvi. Ääneen kaipaa toki hieman lisää vahvuutta mutta kyllä se sieltä ajan kanssa tuloo. Kitarointiin kun vielä viljelis enemmän suoria riffejä ni tästä vois saada aika tykkikamaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Horros(HC) - Religion for War 28.10.2010

Horros(HC) - Religion for War
Tää on aivan hemmetin rankkaa! Saamarin intensiivinen tunnelma. Intro toimi tosi hyvi. Vokaalit murisee kunnolla mutta vois johki kohtaa maustaa vähä korkeemmilla. Soundeissakaan oo valittamista, just sopivan tunkkaset tähän tyyliin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Utilitarian Anthropophagy - To be alive 08.01.2009

Utilitarian Anthropophagy - To be alive
No perkeles. potkiii!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beheader - You are the one who dies 28.08.2008

Beheader - You are the one who dies
No on jumankauta 80-luvun rässit kuunneltu. kitarointi varsin mielyttävän kuulosta mitä nyt soolot kuulostavat hieman randomeilta mutta se kuuluu varmaankin asiaan. laulajan ärjyntäkin lähtee hyvin. en keksi mitää negatiivistä sanottavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Violencer - Thrill 25.07.2008

Violencer - Thrill
Tämä ei mitään tajunnan räjäyttävää tavaraa ole mutta ihan kelpo päänrämppäys meininkiä, plussat saatte ainakin soittotaidosta. Hieman kireämpi laulu sopisi tyyliin paremmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Super Sound Jack - Pieni Partiopoika 14.07.2008

Super Sound Jack - Pieni Partiopoika
Koskettavat on sanat joo, ja muutenki aika tämmöne saatanallinen tunnelma saatu tähä biisiin.:D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abortification - Refusal of Identity (Tortured & Violated) 11.06.2008

Abortification - Refusal of Identity (Tortured & Violated)
kyllä perkele täytyy nostaa hattua, hyvän kuulosta dettistä ku on nii pirun vaikee tehä, kitara saundi oli aika muhkee, laulaja vetää aika perkeleen hyvin, ite biisi ois voinu olla vähä pidempi... tai no toimii iha hyvin näinki, joo ei mulla oo tästä mitää negatiivista sanottavaa. kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cerebro - The Dead Recognition 04.08.2008

Cerebro - The Dead Recognition
Kitara työskentely on varsin mukavan kuuloista, riffeissä on kivoja koukkuja ja melodioita, mutta rankempaakin runttausta löytyy hyvin. Laulaja hoitaa hommansa myös erittäin hyvin, eikä muillakaan alueilla moitittavaa ole. kerrassaan aika hyvän kuulonen paketti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Myastenia - Dead Eyes See No Daylight 27.10.2007

Myastenia - Dead Eyes See No Daylight
Ensimmäisenä silmille hyppää huono miksaus jonka johdosta biisistä ei saanut irti paljoakaan. Kitara saundi on hyvin epäselvä ja puuroutuu ja jää aikas lailla taka-alalle. Symbaalit kuuluvat hieman liian kovaa ja tupla-basari kohdissa muut soittimet hukkuvat rumpujen alle. Itse biisiin, tästä löytyi tarppeksi vaihtelua, melodisuutta olisin kaivannut enemmän, laulaja tuntuu örisevän ihan mallikkaasti, kitara riffit (ne joista sai vähäkään selvää) tuntuivat aikas maukkailta. Eli tulevaisuudessa enemmän panostusta saundeihin. Melko hyvästä biisi ideasta saatte 8 pistettä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Narmer - Pathetic 07.10.2007

Narmer - Pathetic
Täähä tärähtää aika perkeleen kovaa liikkelle. Laulaja tuntuu tykittävän aika asiallisesti. Kitarointi toimii hienosti ja biisissä on hyvin vaihtelua. Kertsi toimii hemmetin hyvin eikä sitä jauheta kyllästymiseen asti ja biisi on muutenkin kasattu hyvin toimivaksi suht lyhyeksi paketiksi. Sovitus puolikin on taidettu miettiä huolella loppuun, tausta syna tuo mukavasti syvyyttä kertsiin. Aika hyvä pläjäys, ainoa asia joka jäi vaivaamaan oli kitarasoolo, ois voinu olla vähän räväkämpi. ysi pyörähtää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - The Mirror Doesnt Lie 21.06.2007

Dreadful - The Mirror Doesnt Lie
Itse asiassa aika hemmetin tiukka biisi, mitä nyt intro oli hieman laimea. Tässä biisissä on selvästikkin otettu hieman kokeilevampaa linjaa ja se on hyvä. Kitarasoolosta suuret plussat. ysi pyörähtää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Semsveinar - Discouraged man in the shitbeck 20.04.2007

Semsveinar - Discouraged man in the shitbeck
sävellyksenä onnistunut mielestäni erittäin hyvin. biisin alku ja melodiat tuovat heti mieleeni DEATH-yhtyeen. raskaista kitaroista tykkäsin ja taustalla oleva syntikka tuo varsin hienon säväyksen biisiin. laulut olisivat tähänkin biisiin poikaa, mutta menettelee näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pussydriller - I Will Kill You 30.06.2007

Pussydriller - I Will Kill You
Ei saatana poijjaat :D. Sairasta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anaktorian - Faded 06.05.2007

Anaktorian - Faded
teiltä tämä biisin teko sitten luonnistuu hyvin, riffit ovat mahtavia ja sovituksessakin on taidettu nähdä vaivaa. laulajakin hoitaa hommansa kiitettävästi, mutta mielestäni tähän biisiin olisi kuitenkin sopinut paremmin cleanit laulut kuten Fade Awayssä. kone rummut tietysti pistävät korvaan hieman, mutta se on pieni haitta jos biisi on hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infernal Suicide - Napalm Disorder 04.08.2008

Infernal Suicide - Napalm Disorder
Hyvällä rähinällä lähtee liikkeelle ja pitää fiiliksen korkealla loppuun asti, laulajalla on iha helevetin siisti ääni, rummut potkii mukavasti, soolosta plussat. ihan kelpo rässi paketti. ysi heilahtaa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Serpenthia - Reflections 18.03.2007

Serpenthia - Reflections
intro oli hieno mutta biisi lähtee intron jälkeen liikkelle ehkä hieman laiskasti, mutta tunnelma nousee hyvin jo melko pian. biisissä oli paljon vaihtelua ja biisin keskivaiheilla oleva hieman rauhallisempi pätkä toimii hyvin. laulajalta löytyy hyvin ääntä ja se toimii muutenkin loistavasti, onkohan Dani Filth suurikin idoli? muutenkin tästä kokonaisuudesta tuli hyvin vahvasti mieleen Cradle Of Filth. ei voi enää muuta sanoa kuin että hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deviant Tactics - Failure god(Demo) 08.01.2007

Deviant Tactics - Failure god(Demo)
Ihan hyvän kuuloista.. tykkäsin lauluista ja kitaroista. Ja kitara soolosta täydet pisteet:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mohare - Shevil 28.01.2007

Mohare - Shevil
Raskaat kitarariffit olivat mieleen, laulussa ei ole moitittavaa mutta rumpuihin olisi voinut panostaa paikoin hieman enemmän. Biisiin olisin kaivannut kuitenkin hieman jotain monipuolisuutta lisää, mutta menettelee näinkin sillä biisi jysähtää taysiä ja kertsi toimii ja on mieleen jäävä. Kumminkin hyvä kokonaisuus!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Replicant Zero - Shadow Room 19.03.2007

Replicant Zero - Shadow Room
kyllähän toi ihan hyvin toimii mutta huonojen saundien takia tästä ei kovin paljoa irti saanut. biisissä oli kumminkin alusta loppuun hyvä rähinä päällä niinkuin pitääkin. siitä plussat.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Violencer - Defiant 30.04.2007

Violencer - Defiant
biisi lähtee hyvällä, hieman rokahtavalla riffillä käyntiin. laulu saisi olla rutkasti matalempaa. onhan tämä ihan toimivaa kamaa mutta kannattaisi tulevaisuudessa tehdä biiseistä hieman monipuolisempia, sillä jos puolet biisistä jauhetaan samaa riffiä niin kyllä se varmaan alkaa itse kutakin tympimään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Io° - Human Creation 04.06.2007

Io° - Human Creation
kyllähän tätä kuuntelee. ihan hyvä biisi, kitaroinnista tykkäsin. lauluun hieman vielä ''munaa'' lisää niin kyllä lähtee.
7