Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 75 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Medication 02.12.2007

Mind Factory - Medication
Tässä kipuleessa Mirvan osuuksista tuli mieleen tämä Nightwishin Anette. Kovin rauhallisen oloinen biisi kaikinpuolin, mitä nyt nuo Erkon örinät rikkoi. En voi muuta todeta kuin että oon hemmetin ylpiä teistä, sen verran kunnollista settiä tämä on. Ehkä parempikin kuin tuo Betrayal. \m/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Betrayal 02.12.2007

Mind Factory - Betrayal
Ei hemmettiläinen tuo Essin viulu tuossa alussa kuulostaa.. oivoi, aivan liian ihanalta. Ja vaikka Eepu ei enää laulakaan, niin kumma kyllä Mirva kuulostaa hyvin pitkälti samanlaiselta. Hävykseni pitää sanoa, että välillä biisi tuntuu laahaavan, ja inspis kuunnella loppuun asti häviää. * Kokonaisuudessaan aika jylhää, massiivista melodiaa. Aika loppupuolella tuli olo, että Mirva voisi revitellä enemmän omissa osuuksissaan .. mitenkä sen sanoisi, kuulosti miltei lakoniselta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - An Incantation to Make All the Welkin Ring the Name of the Antipope 22.10.2007

Antipope - An Incantation to Make All the Welkin Ring the Name of the Antipope
En tiedä tarkemmin, mut aluksi kuulosti jollain tavalla Iron Maidenilta. Kuten todettua, hyvä ralli, mutta kitaroita olisi voinut miksata enempi etualalle. Vähän ihmettelin sitä pitkää kirkumista, minkä jälkeen kappale tuntui tyhjältä. Bassokuvioita voisi siinä kohin säätää kovemmiksi tuomaan syvyyttä piisiin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fist in Fetus - Communion 22.10.2007

Fist in Fetus - Communion
Ihme alku, josta kyllä tuli mieleen Dream Theater. On tässä kyllä sitä jonkun sanomaa Hero-3:sen tyyliä, joka hajoaa aika tehokkaasti tuollaiseen Diablo-tyyliseen karjuntaan ja muuhun ärinään. Nuo orkesteraaliset osuudet jaksaa kyllä parinkin kuuntelukerran jälkeen vielä yllättää. Tuli mieleen yksi elokuva, jonka vähän aikaa sitten näin. The Cave.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johnny Michael - From Here To Nowhere (Still He's Laughing) 15.04.2007

Johnny Michael - From Here To Nowhere (Still He's Laughing)
Kuulostaapa vaihteeksi sekoitukselta Dream Theaterista, Mokomasta ja Triviümista. :D Ihan perusmättöä ja kaikkee muuta vastaavaa, eli ei herättänyt suuremmin tuntoja tai mitään muuta kivaa. Kokonaisuus toimii joten kuten, paitsi siinä vaiheessa, kun alkoi sama bassorummun läiskytys hermostuttamaan. Ei löytynyt mitään omaperäistä tai sensaatiota lähellekään, eli siis en ymmärtänyt, miksi edes tämä oli laitettu päivän biisivalintaan. Jos nyt edes oli siinä. :S. Ihan båååt - vaikka olenkin kaikennäköisen hevin ystävä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirofoni - Peili 06.04.2007

Kirofoni - Peili
Täytyy toistaa perässä: kuulostaa kevyemmältä versiolta Stam1nasta. Jotain pientä Viikatettakin löysin, ihme kyllä. Mutta hyvältä kuulostaa, todellakin. Tuo hieman kevyempi Maj Karma-kertsi toi säväystä, ja kappale on koko tuottoisuudessaan viikon biisivalinnan arvoinen. Tästä vaan demoilemaan, ja valloittakaa Suomi. Sen verran valmista matskua on ja vielä sitä, mitä kuuntelijat kaipaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SnowAngel - Black as night 2006 18.12.2006

SnowAngel - Black as night 2006
Vad intressant. Kaikkea sitä olet tällä kertaa väsännyt, mutta pakko myöntää, että toimii. Pikkasen alussa vain häiritsi tuo sähköinen sointi, minkä takia tahtoisin kuulla kipuleen luonnonsoittimilla renkutettuna. Äänimaailmat ovat kumman avonaisia.. mutta jaa. Mikäs minä olen arvostelemaan, kun en edes ite ole saanut mksriin sitä musiikkia tungettua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 15.01.2007

Silent Dream - Drown
Aivan upeaa, kerrassaan loistavaa. Rakastan tuota vokalistin miltei Ville Valoa hipovaa ääntä. Muutenkin kokonaisuus toimii, ja matskun sovituksesta huomaa, että sitä kokemusta löytyy jo jonkin verran. Kipuleessa mahtavat sanat, tuo ah-niin-hemaiseva-viuluosio... Tuli mieleen ihan Mindfactory, joka kylläkin on täältä Mlistä. Upeaa, hienoa, tätä lisää, joskin hieman enemmän vääntöä kehiin. Ja jotain pirun omaperäistä vielä, niin varmasti jää pinnalle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Point Of No Return 04.12.2006

Galantine - Point Of No Return
Hmm. Enpä ole aikasemmin tutustunut Galantinen tuotantoon, mutta nyt huomaan, että onpa no aika hyviksii kappaleita. Tässä n.om. biisissä on upeat lauluosuudet, ja mielenkiintoset lyriikat. Nimenhän takia kiinnostuin tästä, ja huomasin loppua kohden pitäväni vain entistä enemmän. Tämä ei kuitenkaan valitettavasti ollut niin power* kuin odotin. Kasvoi mukavasti loppua kohden, vaikka jatkuvat syntikkafirrit rasittikin. Hianoo, hiannoo, vaikka potkua vielä tarttiskin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twelve Inches - Feeling's Overcome 30.11.2006

Twelve Inches - Feeling's Overcome
Jäi. Kokonaisuus toimii, joo, ja soittajat ja laulaja osaavat hommansa. Kuitenkin kappale jäi hieman latteaksi. Jäin odottamaan jotain vähän rankempaa hevi-osiota, tai edes jotain pientä kikkailua esim. kitaralla. Tämä on taas näitä samanlaisia, mitä aina kaikki jaksaa tuottaa, eikä valitettavasti eroa joukostaan millään hienolla erilaisuudella. Tosin hyvin valmista tavaraa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Dragon's Tear 22.10.2007

Misty Steps - Dragon's Tear
Kuulostaa osittain kovalta tuo piano, mutta muuten pehemeää. Aika yksinkertaiseksi sävelletty, kerrassaan loistavan kuuloista. Vaikka välistä onkin polveilevaa, äänimaailmat on saatu kuitenkin pysymään kasassa. Propseja todella paljon siitä, että aihe on pysynyt aiheena eikä lähtenyt kulkemaan liian orkesteraaliseksi rämpytykseksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHARISMA - TURHUUDEN HULLU 08.11.2006

CHARISMA - TURHUUDEN HULLU
Aika jytää, vaikka olenkin kevyesti sanottuna kipeänä. Toimii, vaikka vaikuttajia onkin muusta metallituotannosta. Eipä miulla sen suurempia sanottavia, kuin että kokonaisuus pelaa, vaikka vokalistin ääni särähtää korvaan välillä. Tää on taas näitä tuotoksia, jotka alkavat olemaan mksrin mittapuulla aika hyvää, jollei jopa rrio kelpoista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kfied - E - Life Ain't Easy (prod. by Kfied) 27.11.2006

Kfied - E - Life Ain't Easy (prod. by Kfied)
Äyy. Aika jäy pits. tosiaankin, ja ihan Timbalandin, Timberlaken ja 50centin kumma sekoitus. Mutta jäytää, toimii, on, ja soi. Tuo kumma synapimputus vain pikkasen häiritti.

Congractulazione:Sait minut faniutumaan :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - You Keep Me Crying 04.12.2006

Galantine - You Keep Me Crying
Aaii, miten ihanaa. Laulajan ääni on aivan ihana, ja miksaukset ovat loistavat - varsinkin kun ääni murrettiin semmoiseksi kumeaksi. Huomaa kyllä, että uusilla leluilla on pästy leikkimään, mutta aivan loistavaa!!! Hianon haikeeta meininkiä, vaikka aihe sinänsä ei ollutkaan mikään omaperäinen. Klassista, ellen paremmin sanoisi. Miä tykkäsin kertsistä. Taidatte saada uuden fanittajan lisää :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brommels - Julia 16.11.2006

Brommels - Julia
A-haa. Tulee ihan mieleen yks kappale, jossa kerrotaan eräästä teinipelle- Satusta. Se on vaan hieman eri sävyinen. Tämä on aika valmista tavaraa, sisältäen siis kaikenmaailman kitararenkutukset, yksinkertaiset kuviot muutenkin. Selkeät sanat, ja viesti välittyy. Kuitenkaan aiheeltaan ja lajityypiltään ei vetoa minuun - muistuttaa siis hyvin paljon ylex:n tän kesän yhtä tunnetuimpaa tehobiisiä "Mikä kesä". Tämä Julia ei nyt sentään saa oloa tuskastuneeksi, sen verran huumoria kuitenkin paistaa kerronnasta läpi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Operation Instant Coffee 04.12.2006

Galantine - Operation Instant Coffee
Instant coffee :DD!!!! Aiuto, pakko sanoo, kerperoksen hianoo tykittämistä. Non niente á sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Kimono - Chinese Dreams 30.10.2006

Black Kimono - Chinese Dreams
I'm floating in the air... Ihme rentoutusmusaa, josta minä kyllä tykkään. Tämä on just tällaista tyyppiä, jota ite käyttäisin meditoinnin apuna, joogassa, tai vaikka pilateksessa. Kaunista kuunneltavaa, antaa paljon virikkeitä vaikka mihin puuhisteluun, ja eritoten inspiraatiota elämiseen. Mii laikii. Enkä yhtään valita tuosta syntikan tavanomaisesta särähtelystä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Meisselimies - Naisen Logiikkaa 20.05.2007

Meisselimies - Naisen Logiikkaa
Että mitä wtf.. Joop, on aika mielenkiintoista asennetta täräytetty tähän piisiin huumorin kanssa. Siis otin tämän huumorilla, koska ei tähän humppakomppiin pysty asennoitumaan muutenkaan. Vokaaleja olisi kyllä voinutt miksata loppujen lopuksi kovemmalle, koska bassot ja rummut jytää yli. Ehkä liiankin yksinkertaista. Mksrin mittapuulla pelkää vitsi, vaikka jossain kännibileissä tätä saattaisi kuunnellakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mohare - Shevil 11.06.2006

Mohare - Shevil
...Jytäävä alku, ja mielenkiintoinen jatko muutenkin.Laulajan ääni on kyllä hyvä,muttaartikulaatiossa olisi ehkä parantamisen varaa.Kas niinhän se asia on.Kitarat,basso ja rummut toimii,mutta kipuleeseen saisi enemmän potkua,jos lisäisi vaikka synan.Toimii kokonaisuutena hyvin,ei siltikään aivan "iske".
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spirit Disease - Defenceless Prey 31.05.2006

Spirit Disease - Defenceless Prey
"Örises mulle vähän".Nice working.Kuulostaa hauskalta sekoitukselta Sepulturaa,Diabloa,sukkahousuheviä ja kummallisesti myös Slippareita. En keksi nyt suoralta kädeltä mitä tästä jäi keskeneräiseksi,mutta ehkä ei jäänytkään.Musiikki kenenkin korvassa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Kohtalon kulkuri 20.04.2006

Elämää ja aivokemiaa - Kohtalon kulkuri
Ohhoh.Kummalinen yhdistelmä erilaisia äänimaailmoja, varsinkin kun ajattelee laulajan ääntä.Poppis-laulu rasittaa paljon enemmän kun taustalla soi rasittava jumppakomppis. Sanat on kyllä aika hemskahtavat.... ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Greenmachine - Down 20.04.2006

Greenmachine - Down
Tulipa mieleen Metallican Sweet amber.En tiedä miksi,mut jotenkin se van on niin samankaltanen tän kanssa.Lussat kotiin siitä,että miäpä tykkään tästä ja siitä että tää kuulostaa Metallicalta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devon - Drowning Everyday 06.04.2006

Devon - Drowning Everyday
Nytpä sitten aloin kuunnella orkesteria aivan tosissani.Hyvä ääni ja soiva kokonaisuus,joka paikoitellen jäi polkemaan paikalleen. Silti jään mielenkiinnolla odottamaan yhtyeeltä lisää musiikkia ja kenties pidän siitä vähän enemmänkin.Tämän kappaleen keskellä soiva piano on aika "töks töks",mutta tuo jotain lisää tähän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devon - Dislike Me 06.04.2006

Devon - Dislike Me
Metallicaa,indeed.Tässä vaiheessa suunnilleen pomppaan penkistä pois ja hillumaan kuin paraskin heinämies.Mahtavat soundit ja riffit,aivan mahtava metallica-fiilis.Laulajan ääni on myös aika jamesheathfieldmäinen, definetely the best!!! Give me fuel, give me fire!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Demolisher - Red Flies 13.04.2006

Demolisher - Red Flies
Punaisia kärpäsiä? Miten vain,koska tämä toimii.Miellyttävän raskasta,vaikka jossain välissä jäikin polkemaan paikalleen.Kitaraa osataan soittaa,mutta sen taustalle olisi voitu tuoda jotain lisää (kuten laulunkin),ehkä yksi kitara lisää?Tai jotain synalla hankaamista...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kfied - C4 - Imma Hustla (prod. by Kfied) 20.04.2006

Kfied - C4 - Imma Hustla (prod. by Kfied)
Dyy, diz is sweet.A bitta chaotic sound.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - The Ferocity 13.04.2006

Ansuz - The Ferocity
Vaikka itse olen metallin vannoutunut kuuntelija,niin silti tämä ei toimi mulla.Siitä yksinkertaisesti jäi potku jonnekin takamäntylään.Siltikin pakotettuani itseni kuuntelemaan biisiä ajatuksella,voisin todeta,että onhan tämä sittenkin hyvä.Paranee loppua kohden,ja onneksi mukaan tuli uusia sävyjä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (Radio Edit) 16.11.2006

C-4 - San Diego (Radio Edit)
Ai tässä on nyt tämä ratioeditti, jota mä olen ihmetellyt. Tuntui siltä, että pitäisi peräti kääntyä jonkun limen puoleen ettii tätä versiota, mutta eikäs mitä - onneks älysin tulla tänne. Tämä kun sattui viime kesältä jäämään päähän. On kyllä biittiä kerrakseen, ja paljon jytäävämpää kuin Mark Vera-remix, minkä takia tykkään tästä hieman enemmän. Kaikessa lyhykäisyydessään juuri loistava, ettei tule sellaista "want to kick my head on the wall- oloa". Yesh, tätä jaksaakin sitten aina pumppailla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOLIDLOOP - Change 13.04.2006

SOLIDLOOP - Change
Housee indeed.Kiinnostavasti miksattu ja muutenkin kurottu kokoon ja soi aivan mukavasti loppuun asti.Silti tuo "I got to change my life" olisi voitu jättää vähemmälle,sitä kun tuupaataan miltei koko ajan. Onhan tämä hyvä kappale,mutta mksrin taulukolla ei kyllä huippua ole.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Black Angel 27.07.2007

Mind Factory - Black Angel
Teidätkin löysin täältä. En kyllä uskalla kommentoida liikoja, muuta kuin ... aika perusmättöä, menee keskitasolla etiäpäin.. Kuitenkin jotenkin latteaa tavaraa, vaikka skittojen ssoollot yrittikin nostaa loppua kohden. Mksrin mittapuulla sitä perus 8-tasoa. Lisää jään odottamaan - jos vaikka faniutuisin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apollon - Witnessing the Prophecy of Oraculum 22.06.2007

Apollon - Witnessing the Prophecy of Oraculum
Olen hämmentynyt, täytyy myöntää. Odotin jotain aivan muuta kuin tällaista tunnelmallista ja aikasta rentouttavaa improilua. Kaunista kylläkin on. En kylä yhtään saanut rauhoitettua itseäni tällä, vaan pikemminkin tuli olo, että äkkiä hyppimään jussin iloksi lipputankoa kavereiden kanssa ympäri. Se nyt sitten vain noiden rumpujen takia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - Bulletproof 23.02.2006

Wreck - Bulletproof
Laulajalla on hyvä ääni,mutta englannin kielen artikulaatio ei oikein ole sitä parasta.Kuulostaa suomalaiselta,tietenkin,mutta liikaakin.Aivan liikaa että pystyisin kuuntelemaan tätä alkamatta leikkimään enkun nykyistä opettajaani.Kappale muuten kuulostaa suhteellisen hyvältä ja menettelee,mutta jää polkemaan paikalleen kumminkin.Eipä nostanut mielialaa eikä saanut edes hihkaisemaan,että onpa hyvää musiikkia. Aivan liian peruskamaa,jota säesti huono enklanti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dienecia - Liar 24.11.2005

Dienecia - Liar
Kuulostaa hyvältä. Yleensä sointiväri ja kokonaisuus kuulostaa aika paljon Metallicalta, mutta mun mielestä se tekee tästä vielä enemmän jotain.. Vastustamatonta. Sanat ovat hyvät, jää helposti soimaan päähän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Make me Complete 07.04.2006

May i cry - Make me Complete
Alkua en ihan ymmärrä,mutta siitä eteenpäin biisi jatkaa ihan hyvin ( ..:+) Mutta että onpa surullista ja jotain sellaista,joka todella koskettaa jonkin aikaa kuuntelijaa melankolisuudellaan.En ehkä ensimmäisenä näin "surullista" musaa kuuntelisi,mutta taidanpa itse asiassa tutustua orkesteriin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Monk - Modern Day Scoundrels 24.11.2005

Electric Monk - Modern Day Scoundrels
Kuulostaa ihan kiinnostavalta, mut ei oikein sytytä.Ainakaan mua. Laulajan soundi kuulostaa hyvältä ja kokonaisuus pelaa, mut tuntuu siltä että tästä kappaleesta puuttuu vielä jotain. Ainakin jotain pientä.Ehkä kitaraa vähän enemmän vääntöä ja laulajan ääntä vois korostaa jollain taustalaulajilla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Puhelin 03.10.2005

Juha Kiili - Puhelin
.. ..Upeaa.Pakko myöntää, mestari on taas ylittänyt itsensä.Viimeisen päälle tuunattua ja muutenkin asennettua tavaraa. Mä vaan rakastan Kiilin ääntä ja sitä, miten hää käyttää sitä.Sopii upeesti tähän kappaleseen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Angel's Tear 13.04.2006

Celestial Aeon Project - Angel's Tear
This is something b-e-a-u-tifull. :')
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matkaaja - anteeksi kerran 05.10.2005

Matkaaja - anteeksi kerran
Tarjoo asenteella tätä biittiä.Sehän kuulostaa hyvältä.Sanat ovat aika mielenkiintoiset, mut enhän mä koskaan ole ymmärtäny hiphopia tai räppiä. Kiva kiva, samaa rataa jatkamista suosittelen, mut jotain vois vielä lisätä. Vaikka semmosia mielenkiintoisia väliääniä sinne perusbiittiin. Kertosäkeen kitarariffi vähän vaan häiritsi, kenties yksinkertaisuudellaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Industrial - Connection 04.10.2005

Sound Industrial - Connection
Tulee mieleen joku Super Mario. Tämä on just tällästä pelimusaa, jossa maalaillaan jotain fantasiamaailmaa.Enemmänkin lastensatujen puolelle. Ei koskaan mihkään isoojen poikien peleihin.Ehkä Muppet-ralliin, ja sen semmosiin. Itse en henk.koht. tykkää tästä genrestä, mutta on pakko myöntää, että tässä kappaleessa on jotain tiettyä letkeyttä ja silti tykitystä.Ysi sieltä rapsahtaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anomus - Valoon 04.10.2005

Anomus - Valoon
Jaa että nyt vingutetaan kitaraa. Ja kaiken huipuks kuulostetaan vähän raskaammalta Yöltä. Se on ihan tosiasia, että mun korvissa tämä solisti kuulostaa ihan siltä Olli Lindholmilta. Sanat on hyvät,niin on kokonaisuuskin ja se ah-niin-ihana-kitarakin. Silti jäi vähän pelkäks kuoreks. Sitä mä en osaa ite sanoo, mikä tästä jäi pois.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fumble - Still Remember 21.03.2006

Fumble - Still Remember
Toistetaan lisää: laulajalla on hyvä ääni.Siltikin se on liian kovalle miksattu kitaroihin ja muuhun sisältöön verrattuna.Muuten toimii hyvin ja kulkee muutenkin,vaikka jotain teinipopin suuntaista tässä onkin. Mikäs siinä sitten.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Sydämet Jäässä 07.04.2006

Minoria - Sydämet Jäässä
Kyllä huomaa,mitkä kaikki bändit ovat vaikuttaneet.Pidin eritoten laulajan äänenkäytöstä,vaikka siinä olisikin vielä paranneltavaa. Kokoniasuus soi,vaikka demoversio tuppaa olemaankin (eli häiritsemään minua aivan helvetisti)...Ehkä voisi kehittää vielä joitain pieniä natseja biisissä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boreal Mix - Oriental Mirage 30.11.2006

Boreal Mix - Oriental Mirage
Balanssit kaakossa itämaisten takia. Kaunista, kaunista maalailua, mutta kaipasin jotain pientä särmää lisää. Ehkä jonkin näköistä crescendoa loppua kohen synien kanssa. En tiiä. On kyllä tälläsenäänkin ihan hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asylum - Biting Puppies 03.10.2005

Asylum - Biting Puppies
Aika jännän kuulone. Mielenkiintoinen melodia, mutta jää vähän polkee. Jotai rankempaa loppuun? Tällästä vois varmaan laittaa johonkin soundtrackille, mutta minkälaisen muuvien ?.. Kiva humpahtava jatko, mut en mä ite jaksais kuunnella tätä aina.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele New Dawn Foundation - Wrapped in Plastic 05.10.2005

New Dawn Foundation - Wrapped in Plastic
Lähtee liikkeelle mukavan melankolisesti. Muutenkin on sellainen synkkä asenne koko aiheeseen, mitä tässä käsitellään. (Ymmärrän, kuulostan tyhmältä, mutta lähipäivinä on tullu kuunneltua ainoastaan rockia.) Tuo korkeella helähtelevä koskettimien sointi tuo mukavaa syvyyttä kappaleeseen, jota kitarat työstää. Tehkää levy, minä ostan. Tämä on mun mielestä jo harvinaisen valmista matskua Mikserin tasolla. Ehkä ite tahtoisin olla tuossa kappaleessa laulajana, mutta en ehkä äänenväriltäni saata sopia. Sellot muuten kuulostaisi ihanalta tässä kappaleessa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele New Dawn Foundation - Last Night 05.10.2005

New Dawn Foundation - Last Night
Mielenkiintoinen alku. Vokalistin ääni ehkä vähän liian "poikamainen" tähän n.om. kappaleeseen, mutta muuten kuulosti hyvältä. Voisi varmaan lisätä jotain eriävää teidän tuotannosta, vaikka väliin viuluja tai selloja. Jokin helähtelevä, ja ajoittainen korkea ääni vaikka kelloista sais lisää sitä jotain. Tästä rapsahti vähän alempi, kuin uudemmasta tuotannosta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele New Dawn Foundation - No Fate Inside 05.10.2005

New Dawn Foundation - No Fate Inside
Tehän teette MUSIIKKIA sanan varsinaisessa merkityksessä. Tämä kuulosti tod. hyvältä. Eikä edes kuulostanut keskeneräiseltä, vaikka tuossa niin väitettiinkin. Jatkakaa ihmeessä samaa rataa, ja etsikää ihmessä laulaja, jolla on syvyyttä äänessä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - PyroIncarnation 13.04.2006

Reflecting Black - PyroIncarnation
Aggressiivinen.Progressiivinen.PerkeLE! Tuli mieleen yhen bändin älykäs biisi,jossa (oisko ekassa versussa) lauletaan: "Hakkaa päätäs seinään,jos vain uskallat.---. Hei hei hevimies;ei tunne kipua!Hei hei hevimies on tehty raudasta!Hei hei hevimies;nousee haudasta!Hei hei hevimies, antaa letin heilua!" ...Tuli tämmönen hakkaa-päätäs-seinään-fiilis tätä kipuletta kuunnellessa.Se on vain hyväksi...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forgotten Assembly Base - The Law 06.04.2006

Forgotten Assembly Base - The Law
Eittämätöntä neroutta löytyi heti.Vaikka toiset ovatkin sanoneet kappaleen kahresta ekasta minsasta vaikka mitä,niin mä olen kyllä vahavasti sitä mieltä,että aivan parsasta musiikkia. Tuomiopäivä tulee,epäilemättä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forgotten Assembly Base - Virtual Stigmata (Original version) 06.04.2006

Forgotten Assembly Base - Virtual Stigmata (Original version)
Hiljaa,soiden,kovaa,räminällä ja tekniikalla tämäkin meni läpi. Siltikin alkoi puuduttamaan viiren minsan rajalla,ja tämä ei todellakaan pärjännnyt yhtä hyvin kuin The Law. Soi loppuun asti ja onhan se sittenkin kuuntelun arvoista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Ashes 07.04.2006

May i cry - Ashes
The Rasmus tuli mieleen.Varsinkin kun vertaa sitä,miltä niitten musa kuulostaa nykyisin ja tämä.Aika mukavaa,hienoja äänimaailmoja ja todella soiva kokonaisuus. Tämmöisen kuuntelisin ihan mielelläni ratiosta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Christ - Grozothgoth 2004 03.10.2005

Black Christ - Grozothgoth 2004
Voisinpa todeta, että täähän kuulostaa ihan yheltä mun tutulta, kun se laulaa Stratoo.Eli ei siis kovin hyvältä mun korviin, mutta onhan tää kappale huumorin kannalta aika intressant.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Christ - Sasquatch (The Last One) 03.10.2005

Black Christ - Sasquatch (The Last One)
Rummut ja kitarat kuulosti hyviltä.Sanomaa en oikeen tajunnu, ja se murmelin kirkunakin vähän tuppas häirittee.. Mutta mitä sen kummempia, olenhan vain vasta "aloittelija", joten jätän raskaammat mielipiteet toisille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele elica - For My Beloved One 24.11.2005

elica - For My Beloved One
Todellinensoundtrack. Tulee mieleen eräs traileri,jonka just näin. Se oli muistaakseni The Memoirs of a Geisha. Kappale sopiii nimeensä, mutta henkilökohtaisesti on todettava, että kokeilkaa Nitrodemusta. Saatte lisää tämän kaltaisia elämyksiä milloin fantasia- tai joulumaailmoissa. Rapsahtaa jotain 8 suuntaista, koska mikserin mittapuulla tämä jää vielä kehittelyvaiheelle. Varsinkin genressään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petri Helske - TARTUNTAVAARA! 13.04.2006

Petri Helske - TARTUNTAVAARA!
...Ei tästä voi enää mitään sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Politricks (feat. KFied) 30.09.2005

Juha Kiili - Politricks (feat. KFied)
Alussa tuli jotenkin mieleen Green Day. Mut onneks kertosäe pelasti mut ja Kiilin. Kummallisella tavalla tää sopii täydellisesti (ainakin mun mielestä) jonnekin ghettoon tai vaikka tästä kipuleesta sais jonkin sortin USAn uuden kansallislaulun. Kfiedin räppi on myös aina niin täydellisen kuuloista ja tietenkin sopii tähän kappaleeseen. Ainoo mikä sattu häirittee, oli se että joutu kuuntelee uudestaa notta sais sanoista kaiken irti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paoçala - Green fields 16.11.2006

Paoçala - Green fields
Ei todellakaan ole jo alusta päätellen mikään valtavirran trance-renkutus. Sen verran omaperäisyyttä noihin sävelmaailmoihin ja ..mitä ne nyt on, tekniikoihin on tunkastu. Aika mielenkiintoista myös senkin osalta, että minkälaista maailmaa tää pyrkii välittämään. Enpä nyt tiedä, että onko ihan progee, mutta hyvin alterii. Pidin erityisen paljon tuosta huiluosuudesta, jota muut ovat ilmeisesti ihmetelleet. Kuulostaa mksrin mittapuulla hyvinkin valmiilta, ja voin kuvitella miten tätä soitettais joissakin mestoissa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Love/Death 13.04.2006

Silent Dream - Love/Death
..O_o..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele New Dawn Foundation - Horrors of the present day 05.10.2005

New Dawn Foundation - Horrors of the present day
Ei kyllä kuulosta vielä tässä vaiheessa metallilta, mutta ehkä sinne päin. Harmi, ei oo niin synkee kuin muut kappaleet teiltä. Paranee loppuaan kohden, etenkin rankentuessaan..? Mielenkiintoisia sointivärejä löytyy koneelta ja vielä kiinnostavammat miksaukset. Ei silti ihan parasta matskua teiltä ole.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele New Dawn Foundation - Failure all my life 05.10.2005

New Dawn Foundation - Failure all my life
Jumaliste.Tämähän oli hyvä, vaikka pidätte itseänne nöyrinä musiikin edessä. Tämä kuulkaas kuulosti hyvältä vielä näinkin myöhäisessä arvosteluvaiheessa kuin lokakuu 2005.

Levyttäkää, kiitos.Tämä olisi arvokas lisä kansineen päivineen mun hyllyssä.Ei kalpene yhtään ?esikuvansa? Entwinen rinnalla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Summertime (feat. Nitro D) 13.04.2006

Jady - Summertime (feat. Nitro D)
Swing it n' let it bring ya in da light 'cause it's summertime. Enjoy diz music smoothly n'...C'mon,relax it's summertime! (Vaikka tällä hetkellä täällä pohjosessa onkin enemmän lähelle talvea..)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Shame on You 03.10.2005

Blueborn - Shame on You
Aika jännät tunnelmat tässä luodaan, mutta en ite välitä popista tai tämän tyylisestä "maalailusta". Vokalistin ääni oli kyllä aivan huippu!Sopi älyttömän hyvin tähän muutenkin niin akustiseen jamitukseen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2 KUntin kanssa ja ilman - Around midnigth 03.10.2005

2 KUntin kanssa ja ilman - Around midnigth
Tyyliltään ei istu.Mulle. Saa lähinnä huokasemaan ja aloittaa lukee tentteihin. Ehkä joku muu tykkäs tästä, mut mää en ainakaan jaksa. Aika psykedeelistä mulle, vaikka itekin olen aika pöllö. Tartteen nyt kyllä Trio Niskalaukausta ja äkkiä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tenbag - Schoolyard Guerillaz 31.03.2006

Tenbag - Schoolyard Guerillaz
Aivan rock.Rakastan Kiilin ääntä,ja se sopii eritoten juuri tähän näin.Olen nähnyt Bowling for columbia-dokun ja täytyypä todeta,että tämähän sopii siihen.Voin vain kuvitella Michael Monroen ilmeen,jos hän sattuisi kuulemaan kappaleen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tenbag - Fashion Industry ( I Hate ) 06.04.2006

Tenbag - Fashion Industry ( I Hate )
Aui.. Tämähän on hyvä kappale,mutta jotenkin aiheesta esitetään jotenkin laimeasti.Voi asiaan olla myös vaikutusta sillä,että joku älypää on osannut hajottaa nää kuulokkeet (koulun paskat,kuinkas muuten).. Mutta hyvin näyttää muuten toimivan. Aika mielenkiintoinen "kliimaksi".
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mirzadeh - All For One Immortal 13.04.2006

Mirzadeh - All For One Immortal
Kokonaisuutena puhdas floppi.Jäi paikoilleen 30 sekunnin jälkeen,eikä "tavallisessa" kompissa ollut mitään nostatusta,ja laulajan ääni oli aivan liian jotain ..epämiellyttävää korvalle. Vaikka tätä yritettiinkin nostaa kuopastaan,se silti jäi sinne makaamaan (lopusta huolimatta).Ehkä parempi että heitetään mullat päälle.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fat Funk Force - All over you 13.04.2006

Fat Funk Force - All over you
Risteytetään Macy Grayn taito ja Wild Cherryn tyyli-OY. Mahtavaa,ja oikeaa funghia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tenbag - Songwriting 06.04.2006

Tenbag - Songwriting
Voihan v***u,p*****e tämä on MAHTAVA! Tähän voi enää mitään sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Ignition (original mix) 16.11.2006

C-4 - Ignition (original mix)
Rehellisesti sanottuna olen kyllä hämmästynyt. Miten ihmeessä minä, raskaan musiikin kannattaja, löydän itseni kuuntelemassa "muna pystyssä" trancea.. en ymmärrä. On kyllä kappale kuuntelun arvoinen, ei mitään siinä. Ehkä juuri sen "hienouden" takia innostuin nyt tästä genrestä, jota avoimesti olen monessakin paikassa haukkunut. Huh huijaa, kyllä mksr antaa syyn tutustua tähänkin. Ei mitään valittamista, oikeastaan pitäisi ylistää, kun sen verran hyvän kipuleen olen löytänyt.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tenbag - Phattass 06.04.2006

Tenbag - Phattass
Jännä alku,mutta paras mahdollinen jatko.Ei tästä enää tässä vaiheessa voi sanoa mitään,kun lisäyshetkestäkin on pari vuotta... :) tykkäsin kyllä eritoten kertsin lopetuksesta.Se iski,kuten yleensäkin orkesterin tössäykset.Kiitos taas vaihteeksi hyvästä musasta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Turn Me On [version 1.3] 16.11.2006

C-4 - Turn Me On [version 1.3]
Waddafu*k? Jytää, painaa ryskeellä päälle, kuulostaen jotenkin Scooterilta. sovitukset suhteen kappale, ei oikeen turns me on. Kokonaisuus pelaa, kaikkine pikku viboineen, ja saa hyppimään ilmaan.. mutta ei. Joku "turn-juttu" tästä jäi pois. En osaa kyllä sanoa mikä, vaikka loppuvaiheessa miullekin koitti tuo turnaaminen. Etenee hyvin vaiheittain, siis hyvin tehtynä, ja mksrissä tämä kyllä ansaittee paikkasa valinnoissa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tenbag - This is True 06.04.2006

Tenbag - This is True
Rokrokrokrokrokrokrokrok. Rock! Haluan itse laulaa yhtä hyvin.Huono puoli vaan se,että olen vieläkin naispuolinen,mutta onhan tenoriääneni aika lähellä... :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tenbag - Original (2002) 16.11.2006

Tenbag - Original (2002)
Kiilin ääni... Euh, miten se sopiikaan juuri tähän. Tenbag on todellakin ansainnu paikkansa miun mikserissä, pelkästään jo äänimaailmojen takia. Aiheet, miksaukset, sovitukset ja kaikki muu kikkailu saa vain tämän TOIMIMAAN. Onnittelut. (Ihme kun en ole aikasemmin tätä kipuletta löytänyt..)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tenbag - Biatch (Can U feel this?) 06.04.2006

Tenbag - Biatch (Can U feel this?)
2000-luvun aarteita:Tenbag ja Biatch. 2006:"I'm rich,biaatch!!!" (..Oletko koskaan kattonu Chapelle's show:ta?) Parin minsan viiveellä tulee loistava olo,ja tekee mieli hakata päätä seinään ja laulaa ke´rtsiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ahven - Ajetaanko tandemilla? 03.10.2005

ahven - Ajetaanko tandemilla?
Jooh. Tällästähän tää musiikki on. Sitä mä en vaAN tajua, mikä teki tästä n.om. kappaleesta hyvän. Onhan siinä mättöö,kitarat, ja mielenkiintoiset sanat, mut en jaksanu jäädä kuuntelee loppuun asti ihan ajatuksen kanssa. Minä tiedän, että en pitänyt tästä kappaleesta. Kuulosti silti ihan varteenotettavalta.
8