Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 4 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Origia - Jailbreak 16.03.2008

Sound Origia - Jailbreak
Sanasta hard rock mulle tulee ekana mieleen Gunsnrosesin kaltaiset tilutusnahkahousupelleilyt, joten heti alussa yllätettiin positiivisesti. Kivaa polyrytmiikkaa introssa ja muutenkin tämä myöhemmin toistuva riffi on aika miellyttävä yksilö. Laulajan ääntä diggaan suuresti, tuo mieleen kaikessa kolkkoudessaan Ian Curtisin ja Nick Caven. Tietenkin diggaisin vielä enemmän, jos olisi enemmän saarnausmenoa, mutta se ei sopisi niinkään muuhun yleisilmeeseen. Kertsikin toimii ihan hienosti, ei aina tarvita sitä koukuttavaa laulumelodiaa. Nauru sen perässä on hieman tyhmä, varsinkin kun se toistetaan joka kerta. C-osa sen sijaan on kuraa, joka johtuu osin saundeista. Ainakin rumpujen osalta tökkii huolella. Kitaran osin dempatun pätkän olisi voinut jättää kokonaan pois. Muutenkin biisi jää noilta kohdin hirvittävän ontoksi. Lopussa kun meno yltyy, niin kuulostaa erittäinkin hyvältä. Soolo on kaikessa junnaavuudessaan ja yksinkertaisuudessaan erittäin hyvä. Ei tarvitse aina laittaa niitä pakkotilutuksia joka paikkaan. Koko biisiä ajatellen tässä perusriffissä junnataan aika huolella, joka jossain mielessä kyllä kuuluu genreen. Muuten olette saaneet yllättävän hyvän svengin tänne sekaan. Genressään hyvinkin mainion pelinavauksen olette tehneet ja joudun keinauttamaan ysin, ihan vain kovan lopun takia vaikka c-osa verotti pahasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Puuppa - Yksin 2: Kaksin 06.09.2006

Puuppa - Yksin 2: Kaksin
Pojat, nyt jokin meni vikaan, tämä voittaa perus mies-ja-kitara-kombot ja kuulostaa jopa hyvältä. Laulaja kuulostaa M.A. Nummiselta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele LadyKiller - Sky High Tommy 27.06.2006

LadyKiller - Sky High Tommy
Biisinä ihan jees ja varsin esikuvauskollista kamaa, soittokin toimii, mutta ongelmia löytyy jonkinverran muusta osastosta. Laulajan ääni oli imo aivan kauhea, jos tämä on ainoa tapa saada bändiin jotain omaa saundia, niin olette aivan hukassa. Ihme kiekumista, mutta en ainakaan yhdellä kuuntelulla löytänyt suurempia epävireisyyksiä. Ääntäminen kusee ja pahasti, ei siihen sen enempää. Saundit olivat yleensä melko jees, mutta kitarat jäivät varsin ohuiksi. Soolokitaristi osaa soittaa varsin hyvin ja siitä ehkäpä suurin plussa. Vaikka kuinka osataan tehdä tarttuva kertsi, niin ei sitä tarvi toistaa miljoonaa kertaa. Kokonaisuutena melko mitäänsanomaton biisi, jossa kuitenkin pari ihan jees jippoa, jotka jäävät heikkouksien alle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rajavyöhyke - Rakkaudesta pelkoon (demo) 04.05.2006

Rajavyöhyke - Rakkaudesta pelkoon (demo)
Loistokkaan rouheat kitarat, laulu ei iske minuun niin äärettömästi, tuo on tuollaista semiörinää. Joko loppuun asti, tai ei ollenkaan. Riffi(t) on hyvä(t). Kertsi jää soimaan jopa päähän, mikä on tämän kategorian biiseissä varsin harvinaista. Lyriikka menee perusangstiin, eli aika neutraalia. Kasin biisi ehkä muuten, mutta kehityksen vuoksi pistetään ysi silmään.
9