Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 30 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Medicated - Scream For God 10.09.2008

Medicated - Scream For God
Käsittämättömän paras, ikinä. Valmista tavaraa alusta loppuun, nyt suuremmille areenoille ja vähän lisää paskaa stringeihin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - Come To Me 23.01.2008

Pigswill - Come To Me
Haupitsin kanssa aika pitkälti samoilla linjoilla. Biisin intro on kyllä erikoinen tähän biisiin, mutta siihen on jo useamman kerran kappaletta ennenkin kuulleena tottunut. Ehkei näin yksittäisenä "single"-vetona kuunneltuna toimi alussa niinkään hyvin, mitä kokonaisen demon osalta. Yllättävän paljon tuo särökitara tuo kyllä kontrastia näinkin rauhalliseen biisiin, alussa olisi voinut vannoa, että lähtee jotain vanhan Sabbathin tyylistä settiä käyntiin :P Heidin ääni on jälleen kehittynyt noista aiemmista äänityksistä huimasti ja uusia "aseita" on löytynyt sillä saralla, ainakin falsetin käyttö oli tosi vakuuttavaa. Ääni on edelleenkin tumma, mutta siltikin vahva ja selkeä (tosin kuin monilla kilpakollegoillaan nykyään). Biisin suvantovaihe on ehkä sävellyksen hienoin kohta, josta kasvetaan hienosti kitarasooloon asti. Se ei nosta biisiä kuitenkaan mitenkään uudelle tasolle, mutta sopii kuitenkin siihen erittäin hyvin. Kaikenkaikkiaan todella kypsää työtä näinkin nuorelta bändiltä. "Kyllähän sitä aika tyhmä saa olla, jossei tästä tykkää"
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - We Gotta Go Now 23.01.2008

Pigswill - We Gotta Go Now
Tosi rokahtava biisi kyllä :) Tästä on vaikea ulostaa yhtenäistä ja selkeää mielipidettä. Alun skittariffi on jostain tuttu ja aikamoisen käytetyn kuuloinen. Tiedä sitten mitä taiteellisuutta tuolla äänen efektoinnilla, kun se tekee siitä niin monotonisen ja laiskan kuuloista. Toisaalta sopii biisiin, toisaalta häiritsee :D Kitarasoolon jälkeen biisi vasta herää henkiin, oikeastaan koko bändin osalta. Kitararevittely on vallan loistavaa tuossa loppupuolella ja Heidikin saa sitä tuttua voimaa ääneensä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dethera - Bullet For My Hangover 14.10.2007

Dethera - Bullet For My Hangover
Kaikki toimii aivan helvetin hienosti. Näitä bändejä on ennestään jo kovin paljon, mutta tässä onnistutaan erottumaan muista hieman monimutkaisemman kappalerakenteen ja taidokkaan soitannan avulla. Kitarasoolo on suorastaan maaginen. Tämän genren osalta parasta mitä mikserissa on. o/ salute
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - Drifting away 31.10.2007

Pigswill - Drifting away
Biisin intro on kerrassaan maaginen, se on pakko mainita heti alkuun. Pianomelodiat ovat todella kauniit, edellinen kiippari osasi siis myöskin asiansa. Koko kappale kasvaa salakavalasti loppua kohden ja sanoitukset ovat ainakin henkilökohtaisesti kovin koskettavat. Laulajalla on erittäin kaunis ja uniikki ääni, jossa on kuitenkin voimaa ja tummuutta mukana. Mutta miun on varmaan turha objektiivisesti sitä käydä arvostelemaan sen enempää. \o/ Pidän tästä sävellyksestä erityisen paljon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aetas - A creek in the mist 06.02.2006

Aetas - A creek in the mist
Tuota noin. Teillä oli äärimmäisen paljon hyviä elementtejä, eikä noita huonojakaan voi suoranaisesti vielä arvostella, koska tiedän että teilläkin on varmasti vielä tarkoitus niitä asioita viilailla lisää. Opeth kuuluu, kuten mainittua, todella selkeästi läpi. Hieman omaa jujua kannattaa silti koittaa jatkossa keksiä, vaikka tyylisuuntaus idoleiltaan luonnollisesti otetaankin. Laulu oli ihan kelpoa tavaraa, etenkin rääkymiset vakuuttivat. Parempaankin pystytte varmasti aikanaan. Skittasoundi oli hyvä, mutta basso loisti poissaolollaan. Koskettimet olivat selvästi pätevin osa musiikissanne, jonka fiilistelyt toimivat parhaiten. Ja muistakaa, että oli biisit kuinka progeilua tahansa, niin sitä punaista lankaa ei saisi unohtaa. Tai sitten se oli vain niin piilossa, etten sitä tältä istumalta huomannut. Sanoisin, että potentiaali on suuri.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kansalainen - Sade ei tule tippoina 19.01.2006

Kansalainen - Sade ei tule tippoina
Jumalauta. :D Martti Servo goes asennemetal??
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Broken Dreams (Remastered) 23.03.2006

Silent Dream - Broken Dreams (Remastered)
Perkule sentäs. Ensiksi on todettava, ettei tämä metallin alagenre ole aivan suosikkejani, mutta olette kyllä sen verran kovan vedon tässäkin saaneet aikaan, että sinne kärkipäähän tämä menee. yleis-soundit ovat mikserin mittakaavassa todella hyvät. Muutenkin kaikki instrumentit olivat tässä kohdillaan, etenkin syntikka oli saatu hyvin alustamaan biisiä. Siitä olin tyytyväinen, ettei biisi toistanut itseään loppuun, vaan pientä progressiivisuutta oli fiilistelyn osilta havaittavissa. Myös karjunta/örinä toi tiettyä laajuutta vokaaleihin. kaikki toimi ja tämän kuuntelusta tuli hyvä mieli. Onnea jatkoon. o/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness 10.12.2005

CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness
Kiva melodia koko biisin ajan, mutta jotenkin itse biisi alkoi iskeä täysillä vasta kitarasoolon jälkeen. Ei ole mitään valitettavaa missään osa-alueessa, muttei mikään oikein nouse täysin jalustalle/esiinkään, ellei ehkä sitten pirteä lead-kitaristi. Kertsi menee vähän liikaa Poets of the falls-tyyliseen lässyttelyyn, vähän sanomaa ja voimaa vielä lisään siihen, vaikkei tämän nyt aivan heviä ole tarkoitus ollakaan. :) Kaikenkaikkiaan varsin mallikas perussuoritus, pystytte jatkossa varmasti tekemään upeita biisejä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Painted Red 04.12.2005

Diffusion - Painted Red
Uuuffhh. Kaverithan vetää aivan alagenret sekaisin. Välillä meininki on SYL-tyylin sekopäistä (but nerokasta), sitten tulee aivan Jordan-tyyliset Dream Theater pianotiluttelut mukaan. Uskomattoman tyylikkään kuuloista tavaraa selkeällä soundilla. Eihän tästä voi olla tykkäämättä, SW-pätkäkin vielä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - Secret 05.12.2005

Killed By Stars - Secret
Näppärää rokkia, laulajalla on todella karismaattinen ja erikoinen, erottuva ääni. Punk-vaikutteita tässä ei paljon ollut, joka on hyvä asia, en pidä punkista. :D Tykkäsin bassosoundista, todella pehmeä ja hyvin miksattu esille (soittaako sormilla?). Itse sävellyskään ei ole mitään tyhjänpäiväistä perusrokkia, vaan oikeasti mielenkiintoinen, lievästi kasvava rakenne. Jos olisin hiemankin kevyemmän musiikin suurfani, niin tämä saisi luultavasti jopa kympin. Nyt joutui miettimään kahdeksikon ja ysin väliltä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka feat.Evidenssi - Media Kiertoo 04.12.2005

MIELOIN - Lyriikka feat.Evidenssi - Media Kiertoo
Unohtui vielä, miinusta hieman tuosta biisin lopusta. Töksähtää oudosti, jonkinlainen feidaus olisi toiminut paremmin, muutamien hiljaisten totuuden sanojen kanssa. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka feat.Evidenssi - Media Kiertoo 04.12.2005

MIELOIN - Lyriikka feat.Evidenssi - Media Kiertoo
Tämä on muuten ehkä paras sävellyksesi, voiko näitä sanoa sävellyksiksi? No minä sanon. Ensinnäkin, olet täysin oikealla asialla tässä setissä. Suurta kunnioitusta saat myös siitä, ettet laittanut tähän mitään typerää "mieleenpainuvaa" helppoa kertsiä, joka pilaisi koko biisin sanoman. Parasta ja tervejärkisintä tämän genren materiaalia koskaan. Ja tulihan se Kuusankoskikin sieltä. >:P Seuraavaan mäkikylä messii, ni tulee 10.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Circle Of Three 03.12.2005

Beautiful Betrayal - Circle Of Three
Kaunis ja tarttuva melodia. Synasoundit muistuttavat todella paljon HIMin vastaavia. Naislaulajan ääni on todella tumma, toisaalta sopivaa tähän musiikkiin, mutta toisaalta tulee sellainen väkinäinen fiilis. Ei onneksi kuitenkaan häiritsevissä määrin. :) Hitaiden kohtien taustalla oleva skitta kuulostaa ovelalle. Kaikenkaikkiaan hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anomus - Syntiset 06.12.2005

Anomus - Syntiset
Viti hyvä biisihän tämä on, haettu selvästi rankempaa linjaa, joka poikkeaisi tuosta rock-materiaalistanne. Alku tempaisee mukaansa ja skittariffit on miellyttävän ruhjovat. Keskivaiheilla biisi siirtyy jälleen enemmänkin rock-muottiin. Rumpusoundi jäi vähän kolkoksi, kuten tuossa ylläkin päiviteltiin. Laulaja on helvetin kova, mutta ei saatana noita sanoituksia. :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakofonia - Luovuuden tuska 07.12.2005

Kakofonia - Luovuuden tuska
Täytyy sanoa, että tässä biisissä on paljon hyviä elementtejä, mutta haluan odottaa sitä valmista kokonaisuutta, ennenkuin annan arvosanan. Kitarasoundi oli vähän epäpuhdas. Rumpalina osaat asiasi erittäin hyvin. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Saving You the Trouble 02.12.2005

Blueborn - Saving You the Trouble
Naislaulajalla on äänessään voimaa, herkkyyttä ja asennetta siinä määrin, että punteissa tutisee. Itse bändille yksi sana: cool. Tämä biisi toimii uskomattoman hyvin. Juuri tälläisten sävellyksien takia Blues/Jazz-musiikki on hevin lisäksi mieleeni. Näissä on tunnetta mukana, sitä joka erottaa biisin pelkästä taustamusiikista. Lisäksi kertsi jää päähän soimaan, kerrankin kevyemmän musiikin kertsi tekee sen niin, että se on pelkästään positiivinen asia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SERPENT SUN - Weak 07.12.2005

THE SERPENT SUN - Weak
Aukenee muuten jälkikäteen vielä astetta kovemmalla tasolla tämä biisi muutaman kuuntelun jälkeen. Teidän laulaja on upein tapaus pitkiin aikoihin, jumalauta. *pyörittää päätään*
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SERPENT SUN - Weak 03.12.2005

THE SERPENT SUN - Weak
Kyllä se on peltirumpuun ilmeisesti lähdettävä. Älkääke turhaa sitä Sentencediä (ainakaan tuoreempaa matskua niiltä) fanittako, laittakaa tätä soimaan. On paljon parempaa meinaan. :) \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SERPENT SUN - Forced to the ground 03.12.2005

THE SERPENT SUN - Forced to the ground
Aivan upeaa musiikkia. :) Kuulostaa aivan täysin Diablon ja Sentencedin risteytykseltä, omalla mausteellanne. Tunnelma kohdillaan, eikä oikein missään jää valittamisen varaa. Laulajan äänessä on uskomattomasti munaa, toivotan menestystä urallenne, onnesta se ei tosin jää kiinni.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hienduranse - Dark shores 04.12.2005

Hienduranse - Dark shores
Uskomattoman hieno tunnelma koko biisin ajan. Melkeinpä sopii instrumentaalibiisiksi, kunnon soundeilla tämä potkisi niin maan perkeleesti. Jään odottamaan lisätarjontaa. Mielenkiintoista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cerebro - Seize The Day 04.12.2005

Cerebro - Seize The Day
Huh, näppärää tykitystä kaikinpuolin. Ensimmäinen asia, joka kävi häiritsemään oli "puhtaat" huuto-lyriikat - Ne eivät tuollaisenaan toimi. Heti siirryttäessä karjumiseen ja rääkymiseen laulaja oli montaakin astetta enemmän kotonaan. Helvetin hienoa soittoa koko bändiltä. Ei mitään liiallista kikkailua, mutta eipähän ollut mikään perinteinen hevimeteli-veto. Upeat melodiat biisin alussa, että lopussa. Moni sanonutkin, mutta Diablohan niistä tulee mieleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rajavyöhyke - Haavat 04.12.2005

Rajavyöhyke - Haavat
Positiivisella tapaa tulee Mokoma mieleen. :) Pikkusen lisää harjoitusta ja vihaa lauluun, niin perkele! Skittasoundit on aivan tyyliä Mokoma, huh!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tric - Circles 01.12.2005

Tric - Circles
Syntikkasoundi kohdillaan. Muuten suhteellisen tyypillistä poppirenkutusta äärimmäisen lelumaisilla skittariffeillä. Laulaja ei mitenkään erikoinen, joskaan ei missään nimessä huonokaan. Millä tapaa tämä bändi nousisi esim. Poets of the Fallin ohitse, joka edustaa samantyylistä linjausta? Enemmän omaperäisyyttä ja koukkuja musiikkiin, tunnelma on jo kohdillaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka feat.Tekijä - Miks Ei Puututa 02.12.2005

MIELOIN - Lyriikka feat.Tekijä - Miks Ei Puututa
En ole tämän musiikkigenren asiantuntija, mutta onhan piristävää kuulla joskus tälläistäkin -> oikeasti sanomaa omistavaa ja kantaaottavaa meininkiä. Muutenkin materiaali vaikuttaa kauttaaltaan kovin ammattimaiselle soundimaailmaltaan, jos vertailukohtana ovat nuo muut räp-artistit. Mitenhän sen sanoisi, että vanhakin kuulostaisi uskottavalle: Rispektii hei. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Goathemy - Cursing the venomous waters 03.12.2005

Goathemy - Cursing the venomous waters
Sen lisäksi, että naislaulajanne on aivan huipputyyppi, hän myös laulaa äärimmäisen hyvin. Sopii teidän musiikkiinne, tuo sopivaa dramaattisuutta. Soittonne on black-meteliksi varsin kirkassoundista, joka on hyvä asia. Kuuntelee tätä enemmän, kuin mielellään. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Routasydän 08.01.2006

Minoria - Routasydän
No huh. Todella hieno veto. Laulajalla on hyvä, tumma ja tunnelmallinen ääni, joka ei tosin kauhean hyvin toiminut "oikeissa laulukohdissa". Vaikka biisi onkin kylmää ja suoraviivaista junttausta. Yksinkertaiset riffit, mutta toimivat. Kitarat oli tosin miksattu mielestäni piirun verran liian kovalle. Hyvä veto yhdistää fiilistelymetallia Niskalaaki-tyyliseen rämistelyyn. Mutta teillä on paljon vaihteluakin näissä mikserin materiaaleissa, tämä vain tietyntyylinen sävellys. Mallikasta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Stupidest Champions - Johnny (Can't Fight the World Alone) 02.12.2005

the Stupidest Champions - Johnny (Can't Fight the World Alone)
Ajattelin ihan pokkana, josko Arskan bändi löytyisi mikseristä ja johan tärppäsi. Hyvin rokkaa, eikä ole mitenkään otsarypyssä soitettua, ei ainakaan kuulosta sille. :) Näin pirteää meininkiä on aina ilo kuunnella, vaikkei aivan musiikkimakuani vastaakaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Open Hands - Blue Chicken 02.12.2005

Open Hands - Blue Chicken
Parasta chillaus-jazzia pitkään aikaan täällä mikserissä. :) Tälläistä musiikkia haluan kuunnella, esimerkiksi yökerhossa. Hämärä valaistus, caipi roska ja tämä soimaan. En löydä soundeistakaan mitään moitittavaa, joka häiritsisi kokonaisuutta. Just bra ~ Pelkät rintsikat. Täysi 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Total Devastation - Let It Bleed 04.12.2005

Total Devastation - Let It Bleed
Konesoundit toimivat tässä hyvin. Uskomattoman raskas biisi. Selvästi teidän parhaimmistoanne, dramaattisuus on siinä sfääreissä, että tulee hieman doom-meteli mieleen. Kaksi kertaa on teidätkin livenä tullut todistettua, jostain syystä toimii näin rauhassa ja selvinpäin astetta paremmallekin, vaatii ilmeisesti jonkin asteen tutustumista, ennenkuin tästä pystyy nauttimaan livenä.
9