Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 5 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chloroform Creations - Summoning The Evil 26.06.2005

Chloroform Creations - Summoning The Evil
Tämähän on DM:ksi ( ;) ) oikein hyvää shittiä! Melko monimutkaisen kuuloista, mutta ei sitä viaksi lueta! Lopussa oli mukavan rässähtävä kohta ^^. Niin ja, "ördäys" oli loistavaa; tarpeeksi syvältä lähti niin kuin pitääkin, hyvähyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Kaikki paha maailmassa 07.02.2005

Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Kaikki paha maailmassa
Totta joka sana! Hevi on vaarallista, eikä sitä pidä kokeilla kotona. No, jokatapauksessa, pojat ovat saaneet helvetin yksinkertaista punkia aikaiseksi. Ja kököillä soundeilla, joka on tietysti erittäin Punk! Kitara toimi hyvin, ja laulu sopivan räkäinen (ehkä kuitenkin pari sanaa lisää lyriikoihin?), mutta ne "rummut"... Oikea rumpali saakoon pestin, ehdottomasti! Saataisiin hieman eloa soittamiseen, eikä biisi kuulostaisi harjoitukselta alkeisryhmässä. Voimaa on, nopeutta ehkä lisää, vitutusta, joka kestää isältä pojalle... Vaikka näin. Katellaan kuinka käy.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wolfchild - Cuts Like A Knife 10.02.2005

Wolfchild - Cuts Like A Knife
Rentoa, mutta asennepitoista hardrokkia, josta tulee mieleen aurinkoinen ilta, joka vietetään autolla ajellessa... Mitäpä muuta voisin sanoa... Tätä kuunnellessa tulee hyvä fiilis. Ote soittamiseen on varman tuntuinen ja taitoja on varmasti hiottu. Uskon vahvasti bändin tulevaisuuteen. Lisää näin hyviä biisejä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darcasis - War of Dead -promo 24.03.2005

Darcasis - War of Dead -promo
Dimmu Borgir - CoF haarukka haiskahtaa, mutta ei pahalla tavalla. Tämä biisi on kylmä, uhkaava, toivottomuutta henkivä, aggressiivinen, jota kuitenkin tasapainottaa syntikkapimputtelut ja melodia yleensä. Hyvä näin. Lisää persoonallisuutta jäin kuitenkin kaipaamaan. Mielikuvitus vaan lentelemään! Taitohan teillä jo onkin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darcasis - Shadows Over Golgotha -promo 24.03.2005

Darcasis - Shadows Over Golgotha -promo
Alku kuulosti hämmentävän paljon CoB:lta "Jau" -kiljaisuineen, mutta onneksi sain heittää tuon pelottavan ajatuksen nopeasti roskakoriin. Meno on hyökkäävää välillä muuttuen hidastempoisemmaksi, mutta ei anna lepotaukoa sekään, sillä kohta taas viedään..! Tästä kappaleesta sitä persoonaa löytyy. Synkkä, miltein musta, raskas, yllättävä, jälkimaku: homeinen kuin haudassa...