Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 285 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele HaGss - Bassnator 13.08.2011

HaGss - Bassnator
Korkeet äänet puskee aivan törkeesti liian kovalla, rytmissä ei oo oikeen mitään mistä ottaa kiinni, se lähes tärkein, eli bassolinja on vaan matalaa, liian hiljaista huminaa. Jos tässä on DnB:tä pyritty tekemään niin olis ehkä paikalla tsekata mitä se edes on: http://en.wikipedia.or...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Arto Aaltonen - Breeze (instrumental) 11.08.2010

C-4 - Arto Aaltonen - Breeze (instrumental)
Tuotanto 10, muuten biisi jääkin melko laihaksi. Vois sopii jotkut aika chillit voksut tyyliin Chicanen Come Back jne jos tiputtais vielä tempoa inisen. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele MeluAste - The Done - Ei oo koti 16.05.2010

MeluAste - The Done - Ei oo koti
Biitti on helvetin tylsä ja lyriikat kuulostaa jonkun teiniangstaajan ripuloinnilta. Oikeesti, koeta nyt edes elää jotenkin todellisuudessa -- asut kuitenki äitis luona ja vedät muna pystyssä settiä siitä että ei oo kattoo pään päällä - kuulostaa lähinnä surkuhupaisalta. Suomiräpiski siis tylsää, huonosti tuotettua ja täysin sanomaa vailla.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - French Loving (Original Mix) 14.05.2010

Shine Fish - French Loving (Original Mix)
Nosto antaa odottaa aivan törkeen tykkiä rullausta jota ei kuitenkaan koskaan tule. Ei sillä että biisi olisi huono, päinvastoin, helvetin hyvä - mutta sulle tyypillinen ongelma on tässäkin biisissä paikalla; väliosuudet kasvattavat tunnelman ja odotuksen erittäin korkealle, liikkeellelähdön jättäessä lievästi kylmäksi. Jää silti soittolistalle keikkumaan ja varmasti tulee hiprakassa fiilisteltyä tämänkin tahtiin. Ja jotta nyt ei jäisi paskanmaku suuhun kahdesta ensimmäisestä lauseesta, toteutus on kiitettävä, mutta jättää kaipaaman hieman jotain lisää :) 9/10, parannettavaa yhä on ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulse-G - Toad Drive 22.08.2007

Impulse-G - Toad Drive
Pitkä aika kun täällä oon pyörinyt mutta oli pari tulla pari varma-laatuista vanhaa tuttua tarkistelemaan. Infectedin valitettavasti todettua että psykeajat on takanapäin, voi sentään tuudittautua kakkos-tatin biiseihin. Oiva veto, sen enempää erittelemättä, tiiät jo kuitenki miltä biisien tulee kuulostaa. :) Metalli-ör-ör-ör-Redi out -->
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Recreation 08.01.2005

Red Trax - Recreation
hehe, pidemmäksi olisin biisin mielelläni kyhännyt.. syy sen lyhyyteen johtuu myös siitä miksi biisejä syntyy yhä pienenevämmällä tahdilla, inspiraation puute. panttasin kipaletta lähes kuukauden kun en yksinkertaisesti keksinyt jatkoa, keskiosuuden nousun paskuuskin johtuu samasta seikasta.. inspiraatio & motivaation puute. noh, kyllä se kai joskus palaa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cosmic Storm Cloud - Round Wound 19.08.2004

Cosmic Storm Cloud - Round Wound
Tuotannollisesti ei mitään vikaa, tosin pari asiaa oisin tehnyt eritavalla mutta ne nyt on vaan pikkujuttuja, sen enempää niistä. Skitat sopivat mukavasti, varsinkin vingutukset. Tulee etäisesti melodiapuolelta mieleen eräs vanhempi biisi sulta, mutta taas on kyllä paremmalla saralla. Snarefillit välissä on kivasti toteutettu ja tuntuu et täs biisis on aika paljon poikettu sun peruslinjalta, mikä on ihan hyvä. Varmasti paras tuotoksesi tähän mennessä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele chda - ruoste 27.06.2004

chda - ruoste
Kerrassaan nasevaa. En Dubia hirveämmin ole kuunnellut, lähinnä siksi kun ei ole löytynyt hirveämmin matskua joka ois tuotettu mun korvalle sopivaks. Nirso kun olen. Tää biisi on sinäänsä poikkeustapaus, hieman sekoittelua muista tyylisuunnista, beezeemäinen metallinen ote, ja mukavan letkeä meno. Saundi on mukavan läskiä, taustasaundit ehanan hämyisiä eikä rakenteessakaan ole moitittavaa. Silti ehkä ainoaksi miinuspuoleksi jää sen huippukohdan puuttuminen. Olisin kaivannut hieman repivämpää otetta muutamiin kohtiin. Pohja siis erittän kunnossa, muutama muutos niin tääkin biisi olis enempi mun makuun, mutta jos unohdetaan mun omat halut, niin kyllä roksottaa. Isot propsit omaperäisyydestä jälleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pitch Alert - Searching the sun 20.06.2004

Pitch Alert - Searching the sun
Saakelin kliseistä, supersahamelodia oli hieman hyppivä. Saundit onkin sitten A-luokkaa ja kyllä bilemeininki pelastaa paljon. Tanssilattialla 10, kotona 9. Pyöristynee siis siihen kauniimpaan numeroon :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brothers from the Boogie Village - Päätä pahkaa savannille! 30.05.2004

Brothers from the Boogie Village - Päätä pahkaa savannille!
Eihän tässä muuta, voin sanoo et repesin täydellisesti. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shader Unit - Subconscious 27.05.2004

Shader Unit - Subconscious
Niinku fakappikin sano ni sitä munaa puuttuu. Tykkäsin ite siitä mun raaemmasta versiosta jossa oli vähän leikitty särön kanssa, mutta kukin taaplaa tyylillään. Melodiat on biisin parasta antia, mutta missään bileissä en tätä soittaisi. Liian pehmeää, aivan liian pehmeää. GJ silti ja kyllä tämä kiitettävään yltää :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulse-G - Absolution 26.04.2004

Impulse-G - Absolution
Lyhyestä virsi kaunis. Tuotannollisesti tää on paras biisi sulta tähän mennessä, mutta ehkä muutaman taustasynan oisin pistänyt hieman lujemmalle. Siinä oli ainut epäkohta mun korvaan, muuten biisi toimii loistavasti, vaikkakin pientä Gamma Goblins baittausta tuossa eräässä melodiassa on huomattavissa, vahinko tai tahallinen, en tiedä enkä välitä! ^^ Loistavaa menoa kerrassaan. Kyllä siitä kynpin saa. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - untraceable - Catch me 05.05.2004

Stocco - untraceable - Catch me
Ei helavattu, piti tulla korottaa kymppiin. Vitun taakia settiä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - untraceable - Catch me 05.05.2004

Stocco - untraceable - Catch me
Ei jumalauta, vaikka saundillisesti biisi ei olekkaan mitään kovinta tasoa, niin meininki korvaa aika loistavasti. Hektinen meno joka on kokoajan päällä on aivan loistava, biisi on mukavan omaperäinen ja rakenne pysyy mukavasti koossa -kokoajan tapahtuu ja roiskii kivasti. Ei junnaa liian paikallaan tosiaankaan ja muuntuu kivasti. Jää kyllä playlistiin, GJ!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rai Kawier - Chilling Proto 13.04.2004

Rai Kawier - Chilling Proto
Biitti ei oo tarpeeks läski ja toi bd on vähintään tunkkanen. Itse rytmikuviokin on ihmeen hyppivä ja mukanaheilumisen tsänssit menee sen sileän tien. En tiiä moneskohan biitti tää on jos joutuu kuuntelee pianoa, jotai niin 1000x kuultua kamaa kuitenkin. Ei jaksa lämmittää miltään osa-alueilta. Jos nyt jotain positiivista haluu hakea, niin saundivalintojen ja rytmikuvion lisäksi ei hirveemmin mitään suuria virheitä löydy.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kellaricore - Ponnistus 09.04.2004

Kellaricore - Ponnistus
Aika rytke, pakko sanoa. Bassolinjaa jäin kaipaamaan ja jotain hieman dominoivampaa liidiinstrumenttia. Hyvää paineenpurkausmusaa, varmasti auttaa enempi soittajaansa ;>

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Greatest Hits DJ Fisherman Project - Africa 09.04.2004

The Greatest Hits DJ Fisherman Project - Africa
ejay ejay ejay.. tuotantoa ei tarvinne kommentoida kun se on jonkun muun tekimää. itse rakenne hyppii tylsästi ja sisältää aivan ihmeellisiä osasia.. karseaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Vision - Evolution of Synaesthesia (Frostbite mx) 12.04.2004

Re-Vision - Evolution of Synaesthesia (Frostbite mx)
Muuten toimi hyvin, mutta kovin kliimaksi jää puuttumaan. Myöskin originaali EoS -melodia oisi toiminu tässä ehkä paremmin arpeggiona ja jollain toisella soittimella, tuntu hyppäävän vähän turhan paljon ulos miksauksesta. Good Job silti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Change 09.04.2004

SILVERINE - Change
Laulajalla on kivan varma ääni ja ihan jees ääntäminen, tuli jostain syystä mieleen Him laulajasta myös. Biisin saundit ei säväytä hiveemmin, mutta menee "taustalla". Itse kappaleen tunnelma on hyvä mutta pari soundiseikkaa häiritsee. Ei aivan yllä kiitettävään :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cog-Wheel - Drilling Operation 27.02.2004

Cog-Wheel - Drilling Operation
En ole kyllä paras henkilö tällästä rytkettä kommentoimaan, mutta sen perusteella mitä oon muuta matskua kuullu ja vertailen lähinnä fiilispohjalta niin hyvinhän tämä toimii, en sit tiiä oisko pilannu biisiä jos ois heittäny mausteeksi jotain särötettyä synaa messiin johonkin kohtaa. Kai sitä pitää jotain saundeistakin sanoa, mutta kun ei oikein osaa haukkua kun kaikki kuulostaa hjyvältä, nappi biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - The Legacy 23.02.2004

Red Trax - The Legacy
Huomasinpa semmosen vekkulin asian että crashi vähän särähtää välillä, en tosin huomannut sitäkää ennen ku pistin luurit päähän joten toivottavasti ei häiritse kansaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - My Love Will Surround You (Bassride Mix) 24.02.2004

Fakap - My Love Will Surround You (Bassride Mix)
Ekojen kuuntelukertojen jälkeen fiilis oli ihan katossa ja ois tippunu ehkä kymppikin, kuitenkin jälkeenpäin tarkisteltuna ei tässä aivan rahkeet riitä sinne asti. Good Job kuitenkin Fakap, tykkään sun supersahan käytöstä ja varsinki aika omalaatusesta äänimaailmasta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pitch Alert - Take Me Away (Extended Mix) 20.06.2004

Pitch Alert - Take Me Away (Extended Mix)
Askeleen omaperäisempää kuin uusin teoksesi. Vei 100% mukanaan niin saundeiltaan kuin melodioiltaan. Rakennekkin toimii tässä extendedissä huomattavasti paremmin. Eipä tässä kummempia, paha mennä täysosumaa haukkumaan mitenkään. Jos on remixmahdollisuutta, niin tulehan viestittämään. :) Kiitos loistavasta kappaleesta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele gublagobla - KEHO IBIZA TWIST 04.01.2004

gublagobla - KEHO IBIZA TWIST
Ihmeellisen toimiva kokonaisuus näinkin sekaisessa ja monimutkasessa biisissä, iso käsi siitä. ;) Välillä tuntuu että melodiat ois turhan kovalla verrattuna bassoon & basslineen, mutta kyl ihan mukaansatempaavaa matskua silti. ootan innolla lisää teiltä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon 18.12.2003

Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon
Muuten hyvä, mutta taustan räppimäisyys ei kyllä iskenyt laisinkaan, muu on hyvää kauraa ja tulee oikein hyvälle mielelle! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Orgazmo - In Your Eyes (veezay remix) 11.12.2003

veezay - Orgazmo - In Your Eyes (veezay remix)
..niin ja tuo alati taustalla pörräävä whitenoize on vallan vittumainen. Ei oo biisissä tarpeeks kamaa, jotta se tekis tehtäväänsä (eli erottuu liian selkeesti ja vain häiritsee). Aikasemmissa teoksissa se on lähinnä saanut saundimaailmaa täydemmäksi, nyt vituttaa. ^^

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Orgazmo - In Your Eyes (veezay remix) 11.12.2003

veezay - Orgazmo - In Your Eyes (veezay remix)
Kaikki tärkeä onkin jo sanottu, mutta pistetään nyt oma lusikka soppaan: Biisi on muuten loistava, mutta toi ns. pääliidi jää kyllä pahasti taustalle eikä oikeastaan kuulosta muulta kuin tylsältä, vokaali ei sovi yhtään sen päälle - tulee niin nostonosto -fiilis, eikä itse biisi taas kuulosta siltä yhtään. Hyvä miksi kuitenkin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blizzie - I Was There 25.11.2003

Blizzie - I Was There
Nätit padit tosiaan, pianosaundi ois voinut kyllä olla parempi, hieman pidemmät samplet noihin korkeisiin nuotteihin ainakin. Kivat taustavokaalit myös. Noihin congarumpuihin ois voinu imo kehittää jotain pannauskikkailuja, tai ainakin heittää ne leveemmälle stereokuvaan. Intro turhan pitkä jo kyllä, ainakin lisäkamaa ois voinu tulla. Biitti on muuten hyvä, mutta haitsut on liian kovalla basariin ja bassoon nähden. Myöskin hieman turhan simppeli biitti. Pienellä viilauksella tästä biisistä sais helposti melkeenpä täydellisen, nyt kallistuu 9- puoleen. Pukkaa lisää vaan matskua! Oot huomattavasti kehittynyt niistä mitä sillon mulle lähettelit! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Infection 04.12.2003

Taajuus (vanhat) - Infection
Joo niinkuin lintunen mainitsikin tulee Concord Dawn elävästi mieleen, ei pelkästään synista vaan rumpupuolestakin. Loistavaa naputtelua. Jatka toki tällä linjalla :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele StatusD - Monkey Attack [VPS Mp3 Compo 2] 17.11.2003

StatusD - Monkey Attack [VPS Mp3 Compo 2]
Just rokki biisi. Yks parhaista compotuneista eittämättä. Ihmettelin kovasti miks vaikeista sampleista koottu biisi on melkeenpä parempaa ku sun peruslinja, ehkä se johtu siitä että oli haastetta! Rokrok silti! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cosmic Storm Cloud - Respawn 13.11.2003

Cosmic Storm Cloud - Respawn
Tuotanto loistavaa ja muutenkin biisi on kivan härö. Oonkin jo venaillut millon sulta pärähtää jotain uutta. Paha sanoa paljoakaan kun menis muuten pelkäksi kehumiseksi, mitään miinuspuolia nimittäin ei biisistä löydy - ei silti että löytyisi sitä 'jotain' mikä nostaisi numeron kybäksi. 9½ täytyy tiputtaa ja pyöristyyhän se silti mikserin asteikolla kynpäksi. Makee toi detunesaundi alussa muuten. :) ps. Kivan täyteiläistä menoa taas - ei pääse tylsistymäänkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Solitude (I Feel So Alone) [extended] 12.11.2003

Red Trax - Solitude (I Feel So Alone) [extended]
Napsunta edelleenkin johtuu niistä buzzin saatanan paskoista softasynista, koko biisi on tarkotuksella tehty ilman VST instruja tai VST efektejä. Biisi-infon saa lukea.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Genetic Disease 04.12.2003

Taajuus (vanhat) - Genetic Disease
Saatana pusseissa asti tuntuu. Huhuh! \\o//

Kommentti kappaleesta Kuuntele demo - Shake It Off 01.01.2004

demo - Shake It Off
Niinku jo viherpuskamiitissä kehuinkin, niin pakko kehua vielä lisää. Kuulostaa helkkarin hyvältä, kaikki toimii loistavasti ja menossa ei oo puutetta. Viittakin tuli kyselemään, että mikäs täällä soi - tuplakymppi siis tästä, en kyllä usko että on paljon paranneltavaa enää joten voisit ihan hyvin siirtää Fakap projektin puolellekkin tuotokses. Helvetin hyvää, pitää vielä hehkuttaa.. (onneks tulit perässä, ehdit saada valmiiks tän) ^^
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut) 03.11.2003

Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut)
Niin joo, ote tuntuu hieman löysältä, ehkä hieman draivia lisää haitsuihin\lisäperkussioita tai tempoa nopeammaksi?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut) 03.11.2003

Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut)
Bassopää hieman humisee, mutta onhan tuo silti paljon paremmalla mallilla kuin tuossa v1.1:ssä. Voksut oli kivemmat mun mielestä hieman matalempina, tulee jo hieman turhan oravainen olo! :P Melodiat ovatkin sitten kovin r0x0r ja mun mielestä tän biisin paras puoli. Kiitettävää hallintaa jälleen. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - Druckwelle 12.11.2003

Olden Goldies - Druckwelle
Noniin nyt potkii, mukavaa menoa eikä mitään häiritseviä elementtejä. Nojoo, pikkusen miinusta tuosta basson huminasta tuolla, ois voinu olla botne vähä alempana vielä. Biisissä ei muutenkaan oo mitään erikoisia kikkoja, ehkäpä siksi toimiikin muhun niin hyvin. Kahden vaiheilla olin annanko kasin vai ysin, mutta kyllä se fiilispohjalta kallistuu kiitettävään, nice! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shokun - krion - krion 12.11.2003

Shokun - krion - krion
Hyvinhän tämä potkii, mutta äänenlaatu on hieman tunkkainen ninkuin onkin jo sanottu. Ei mulla tullu mitää erikoisempia insighteja tästä, huonompaa imo kun sun normaalikamasi, mutta kyllä mä veikkaan että tällekkin löytyy oma kohdeyleisönsä! :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele StatusD - JepJep 27.10.2003

StatusD - JepJep
Pilkunnussintaa, Psybien = Psychedelic Ambient, ja tää ei oo kovin ambientmainen.</pilknus> Hieman on saundeissa tinkimistä normaalista statusd laadusta, mutta toi liidi on vähintäänkin ehana! Sen tullessa sisää alkaa kyllä maittamaan. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulse-G - Psy Game 15.12.2003

Impulse-G - Psy Game
Kyllähän se ysiin vaan keikahtaa. Alkuhuuman jälkeen alkaa enemmän ja enemmän kaipaamaan niitä vahinkoja tähänkin soppaan. Hyvää meininkiä, ei siinä silti mitään :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulse-G - Psy Game 27.10.2003

Impulse-G - Psy Game
Loistavaa settiä taas kerran, sopisi kyllä hyvin psykesetin aasinsillaksi (goaan mentäessä). Saundit on kiitettävää luokkaa ja taas on sellaista härpäkettä mukana mitkä itelle ei ees juolahtais mieleen. Kuitenkin niinkuin Shokun sanoi on hieman liikaa järkeä pelissä, eli enemmän niitä 'vahingolta' kuulostavia kohtia messiin ja sellaista filliä mitä ei ainakaan osaisi odottaa-end of pilknus-. Tätä fiilistelin jo koko viikonlopun ja pitihnä se kommenttikin tulla antamaan, en kuitenkaan osaa päättää kumman kiitettävän annan joten palaan myöhemmin uudestaan (toivottavasti). *tamp tamp*
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 24.02.2004

Blueborn - Feelin' Fine
Saundit on tiptopluokkaa huonohkoa rumpuraitaa lukuunottamatta. Fiilistä saisin enempi revittyä ite tästä jos biisi ois kokoajan tota fiilistelyä ilman voksuja ja kunnon biittiä, mutta makuasiahan tuo. Hyvältä kuulostaa melkeinpä kaikinpuolin ja meno on kivaa, kiitettävä siitä napsahtaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deformis - Viidakkoradio 21.10.2003

Deformis - Viidakkoradio
Ahh, niin leppoista & kevyttä pomputtelua. Kyllä tällästä matskua kaivataan enemmänkin syksyn pimeydessä, niin huoletonta ja ehanaa. Saundit hyvällä mallilla eikä missään valittamista. Fiilispohjalta nasahtaa kiitettävä, ei kai tätä veisua oikein muuten pysty arvioimaankaan? :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trilobiitti III - I feel for you 21.10.2003

Trilobiitti III - I feel for you
Jumanliste, vokaalithan sopii just passelisti tuonne taustalle ja biisi on ehkä jopa parempi näin kuin täysin instrumentaalina.. Kerrassaan loistavaa. Loistavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - qxi_moi 21.10.2003

Olden Goldies - qxi_moi
Aluksi oli aika tylsä olo, mutta kun veisu lähtee liikkeelle niin aijai! Kyllä on mun makuuni tämä, ehanasti säröä hyväksikäytettynä ja sopivin kikkailuin kerrankin. Aamutuimaan kuunneltuna fiilis nousi ainakin kattoon, kiitos herra shokun. ^_^
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olio - Chihuahuas Moonlight 23.10.2003

Olio - Chihuahuas Moonlight
Mukavia saundeja paljon, mutta parempaa tuotantoa kaipais. Miksausvirheet tiputtaa menoa sen verran paljon tässä kyseisessä biisissä, hyvä silti ja varmasti jää soittolistalle :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Coral Reef 21.10.2003

Uplink - Coral Reef
Hyvä äänimaisema, sairaan fätti ja kirkas saundi /me likes. Piano ehkä hieman klisheinen, mutta mitä voi trancemieheltä odottaa ;) Ei nyt viitsi omia fiiliksiä enempää alkaa erottelemaan, mutta loistava kappale. Tulen antamaan numeron kun osaan päättää :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solar Syndicate - Waves 08.10.2003

Solar Syndicate - Waves
Saundit ovat kivat ja biisi potkii hyvin. Kiva kasautuva fiilis. Uuh, sinipimputtelu kuulostaa _aina_ kivalta. ^_^ Liidin ois voinu iskeä hieman enemmän reverbiä tai delayta. Ihan hyvä trancepläjäytys! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Zombiefest 21.10.2003

QSO - Zombiefest
Kyllä paistaa, että biisi on hieman juosten kustu, mutta mikäs siinä kun toimii. Kivoja kliseitä ja hieman jopa naivi tunnelma.. Se raja kauhun ja naiviuden rajalla on usein aika pieni, tosiaan kivaa tunnelmaa ja vois kyllä hyvin kuvitella tän soivan jonkun kauhuleffan hautuumaakohtauksessa. Nice! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Conaysto - would you b there [previkka] 29.09.2003

Conaysto - would you b there [previkka]
Todella sekaisen kuuloista. Jotain ois voinu rummuissa tuoda esiin enemmän, esim joku snaren isku aina tiettyyn aikaan. Saisi konkreettisemman otteen, vokaaleista en oikein pitänyt. Paha sanoa muuta näin pienestä pätkästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Mission Earth 26.09.2003

Fakap - Mission Earth
Valittelinkin jo sulle tosta basarista, muuten biisi toimii helvetin hyvin. En kyllä ite löytän tästä mitään psykemäistä, porukat alkaa yhdistää että psy = ei juustoista -sit jos tulee hieman juustottomampaa trancea ni heti sanotaa psykemäiseks. ;) Supersaw on kerrassaan loistava, kunpa sais buzzillakin noin fättiä aikaan. Pitää venata uutta konetta, että saa reasonin alle. Sä oot kyllä ihan omassa luokassa trancen tekemisessä, aivan helvetin pro saundia. Muhun uppoo. Lisää vaan! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Dynasty - Future Emotions 17.09.2003

Trance Dynasty - Future Emotions
Biisihän lähtee aikas suoraan. Jotain introa tai biitin kehittelyä ois kaivannut. Melodia on kyllä ihan kiva, mutta ois kaivannut hieman laajempaa stereokuvaa paikoin. Tuo taustatilutus nyt tulee ihan kivan leveeltä. Beisseissä sul on onneks enempi kanssa potkua kun yleensä. Hyvin kehityt kokoajan Reasonilla :) Eikun vaan lisää vääntämään & harjottelee kompuroiden ym käyttöä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pequman - Postcom 18.09.2003

Pequman - Postcom
Saundit & toteutus semmosta HK Sininen luokkaa. Meno lähinnä kuoreton nakki. HK kuitenkin niin fättiä että irtoaa oikein A-Luokan makkara sulle. Kiitti Wilhelmistä. <br><br>Eli hyvin potkii ja nannat beissit. Ei ehkä ihan mun makuun, mutta silti hyvin toteutettua teknoa. Ehkä mä opin tän päälle ku kuuntelen tarpeeksi! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele byteSound - i know how to kill a conversation dont i 15.09.2003

byteSound - i know how to kill a conversation dont i
Hyviä oivalluksia ja mukavaa efektointia. Basariin olisin kaivannut hieman enemmän pontta. Livesäädöksi loistava. Ehkäpä hieman lisäelementtejä loppupuolelle olisin vielä kaivannut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - matalapaine 15.09.2003

Olden Goldies - matalapaine
Kyllähän tämäkin svengaa kuin hirvi. Tunnelmaa laskevat minusta ontuvat hp pelleilyt ja pannailut. Saundit on hyvää luokkaa. Kuten killi sanoi, kiinnitäs rakenteeseen huomiota. Btw, tämmöstä voisit tehdä lisääkin :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Pulse - Arak Kamimous 05.10.2008

Red Pulse - Arak Kamimous
Pisteet ensimmäiselle joka tajus kuinka tosissaan tänkin kanssa lähdettiin liikkeelle krapulassa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dezminer - Explosion 02.09.2003

Dezminer - Explosion
Korjaanpas, bassline kulkee samaa kuviota kuin Red Trax - Love Parade :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dezminer - Explosion 02.09.2003

Dezminer - Explosion
Ihan aluks, tää menee kyllä vielä ihan Trancen puolelle. Bassline sais hiljentyä hieman basarin kohalla kun peittää aika pahasti. Kivoja melodioita ja kyllä tämä jo paremmala kuulostaa kun eka Reason tuotoksesi. Btw, toi Bassline kulkee suht samaa kiertoa kuin Abnean Tears biisi (jos nyt nimen oikein muistin). Saundit tota bassopuolta lukuunottamatta toimi hyvin. Jotenkin puuttu vain draivia ja munaa. Muuten hienoa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Flesh Pump (Bassride Mix) 27.08.2003

Fakap - Flesh Pump (Bassride Mix)
Enpä kyllä ihan Hard Tranceksi väittäisi. Ennemminkin vain vähän vähemmän juustopitoista trancea. Soundit ei ole tarpeeksi hardit, eikä ole ihan genrelle ominaisia rytmejäkään. (En nyt väitä että itse osaisin yhtään paremin) Trancena tämä kyllä potkii vallan mainiosti. Kiitos taas hyvästä biisistä :) (btw, vocoderista en pitänyt)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synthetic Spirit - Liquid Moon 25.08.2003

Synthetic Spirit - Liquid Moon
Melodiat, padit & toimivat kiitettävästi, mutta rummut ovat vieläkin liian nopeat, tulee turhaa vauhdin tunnetta. Samoin bassline, normaalimpi elektrokuvio olisi toiminut mielestäni huomattavasti paremmin. Nooh, siinähän ne huonot puolet olikin - tuotanto hyvää ja tosiaankin kivat melodiat. Nice! :) 8+
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cosmic Storm Cloud - Jetline 07.09.2003

Cosmic Storm Cloud - Jetline
Kovaa mäiskettä ja hjuva tuotanto. Ei tuu tylsää, vaikkakaan ei tarjonnut mitään räjäyttävääkään allekkirjoittaneelle. Keep it coming! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konec - Sidiootti[v2.0] 19.08.2003

Konec - Sidiootti[v2.0]
Aivan loistavaa matskua taas. Saundit on kyllä hyvät, joten äläs valita! Et satu muuten tietää ketää joka tekis samanlaista musaa ku nää konecin biisis? En jaksa alkaa enempää erottelemaan, toimii aivan loistavasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - ääni ep - 01 - takaisku 13.08.2003

levo - ääni ep - 01 - takaisku
Jeesus, ei voi muuta sanoa. Helvetin kova. Hyvät saundit ja todella omaperäistä junnausta. Enpä osaa enempää sanoa, mutta on vaan niin helvetin kova.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele sauli - boozembly hills cop theme 16.08.2003

sauli - boozembly hills cop theme
Tuntuu että tätä biisiä on vähän liikaakin kasariksi yritetty vääntää. Elementtejä ois voinut efektoida hieman enemmänkin, reverbiä ym. Nojoo, vaikka synthpopin suurkuluttaja ja ystävä olenkin ei tämä tarjonnut ainakaan minulle mitään ihmeempiä säväreitä. Hyvä kuitenkin, että jotkut jaksaa vielä synapoppia vääntää :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Clubsound 12.08.2003

Uplink - Clubsound
Yks matala nuotti häikkäs tossa blinessä. Muuten biisi on helvetin loistava. Puhukoon numero puolestaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulse-G - The New Recreation 08.08.2003

Impulse-G - The New Recreation
Hjuva biisi. Ehkä hieman turhan pitkä. Erittäin onnistunut ja tuotanto parempaa kuin koskaan ennen. Auttokohan Taroter?;) Nojoo, kyllä ainakin löytyy paikka vpr playlististä. Asmeilla jo muutaman kerran soittanut. <br><br>Enuff said.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Congestion (Live Mix) 12.08.2003

Uplink - Congestion (Live Mix)
Bline oli turhan square makuuni. Muuten saundit on pro laatua ja biisikin toimii hyvin. Juustopitoisuus on yllättävän korkealla tech-trancelle, argh. Kuvittelisin, että kyllä toimii livenä hyvin. Hyvää työtä kuitenkin. Mulla on muuten tuo sama vokaali koneella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juho&Ville - Rakkaani (dub) 05.08.2003

Juho&Ville - Rakkaani (dub)
Asiaa! Tätä biisiä mä oon jo popitellut pidempää ja b-linekin on vallan loistava ;). Ei haukkuja, hyvin toimiva biusa. Puhukoon numero puolestaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele StatusD - Vihainen Ampiainen 05.08.2003

StatusD - Vihainen Ampiainen
Nyt on lähipäivinä ollu ihan sekopäisii amppareita mu kimpussa kun on hawai paita päällä. Yksiki seuras mua sisällä huoneesta toiseen prkl. Ei pistänyt. Ei tääkään biisi, mainostit narinoita, mutta nää on vaan happoiluja. Ei silti huono, tuotanto hyvää muttei muuten kolahtanut erikoisemmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - F-String 25.07.2003

Fakap - F-String
Toimii helvetin hyvin kaikin muin osapuolin paitsi b-linen puolesta. Se pilaa suht hyvin tunnelmaa, ei siinä linjassa mitään, mutta saundissa. Ihanan massiiviset stringit kyllä. Liidi on ihan jees, tempoa oisin ehkä kaivannut kuitenkin lisää. Hyvin toimiva biisi loppupeleissä. Basslineä muuttamalla ja hieman rajummalla temmolla ois tullu parempi arvosana. Tuntuu vaan, että jotain jää puuttumaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - prosessi ep - Lasku (Forehard Monday Remix) 17.07.2003

levo - prosessi ep - Lasku (Forehard Monday Remix)
Tää on kyllä yks parhaita tech-trance träkkejä jota oon kuullut. Yksinkertasesti helvetin loistava. Puhukoon numero puolestaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Flesh Pump 10.07.2003

Fakap - Flesh Pump
Dallasia vääntynyt vaihteeksi sekaan. Hyvä, diggaan siitä kovin. Tosin Hardhouseen sekoitettuna ei toimi kybällä, discoon tai tranceen Dallaksen tyyli sopii kuin nappi korvaan. Tuotanto hyvää, mutta biisi ei nappaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cosmic Storm Cloud - Dark Fluorescene 04.09.2003

Cosmic Storm Cloud - Dark Fluorescene
Jeesus että rakastan tätä. ^_^
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - prosessi ep - 03 - lasku 17.07.2003

levo - prosessi ep - 03 - lasku
Vautsi. Jännästi kompressoitu(?) toi syna. Kivan rapeeta saundia. Iso kick, njami. Hyvin tuotettu, hyviä ideoita, mutta ei tällä kertaa koukannut mua mukaansa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - prosessi ep - 02 - poltto 17.07.2003

levo - prosessi ep - 02 - poltto
piti vielä tulla lisäämään, että biisi on kerrassaan <h2><b> .: Vitun loistava :.</h2></b>
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - prosessi ep - 02 - poltto 17.07.2003

levo - prosessi ep - 02 - poltto
Mä en noista muista tiedä, mutta mä kyllä jäin jumittaa tätä. Potkii laskun ja syötön perseelle 6-0. En osaa erotella oikeastaan, enkä tahdokkaan! :) *Pump Pump Pump Pump* niinjoo, toi kläppikin sopi kyllä hyvin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - prosessi ep - 01 - syöttö 17.07.2003

levo - prosessi ep - 01 - syöttö
Pieni monohtava pilke silmäkulmassa tätä tehdessä? ;) Hyvin pumppaa. Saundit hyvät ja omaperäisiä kuvioita taas kerran. Synasta en tykännyt. Rytmissä kivaa gruuvia. Muh, kyllä taitaa kaartua /me likes osastoon. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele tero - Music 11.07.2003

tero - Music
Ei parasta teroa, mutta silti helvetin loistavaa. 9, koska jos tänne tulee niitä parempiakin niin rapsahtaa 10. Puhukoon biisi puolestaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RCSoundminers - Isogone - ''He Fights For Us (Edit)'' 12.07.2003

RCSoundminers - Isogone - ''He Fights For Us (Edit)''
Noniin, himaäänentoisto nostaa arvosanan kymppiin. Helvetin loistavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RCSoundminers - Isogone - ''He Fights For Us (Edit)'' 06.07.2003

RCSoundminers - Isogone - ''He Fights For Us (Edit)''
Pitipä tulla kuuntelee ihan mielenkiinnosta, yritän vähän kartoittaa minkälälaista saundia porukat saa Buzzista irti. Asiaan: Lievää rutinaa signaalissa (vai johtuneeko äänentoistostani, en oo kotona ni paha sanoa). Mukavaa leijuntaa ja joistain saundeista tulee mieleen jalka hr. Smithin naamassa ;) Ihan hyvää saundiakin. Rakenteessa eikä saundeissa oikeastaan mitään valitettavaa. n.3min kohdalla lähtevä vingutus oli juuri se mitä biisi kaipasikin - tuo koukku ainakin nappasi muhun. Jos tää on 100% Buzz materiaalia ni voisin kokeilla remixata jossain vaiheessa jos sua kiinnostaa. Pääsis vihdoin raiskaamaan Bigbeattiakin :) (tosin mulla on 3x hitaampi kone, joten saattaa olla pieni ongelma)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Dawn 30.06.2003

QSO - Dawn
Noniin, nyt päästiin mun maaperälle. Alkaa mielenkiintoisesti ja suhteellisen QSO:n saundeille orjallisesti. Oisin itse toivonut enemmän tuota elektrovaihdetta biisiin kyllä. Menee näinkin. Biitillä nyt ei mitään erikoista ole haettukkaan (ainakin kuulostaa siltä). Pianot kuulostaa livenä soitetuilta, plussaa. Reverbiä ei ole säästelty :) Skitta ei kyllä oikein toiminut muhun. Kivoja ideoita ripoteltuna, melkeenpä mitäänsanomattomalle pohjalle, joka kuitenkin toimii oudolla tavalla. Puolessa välissä biisi alkaa jo viimein herätä henkiin paremmin ja kasarivaikutteet tulevat kunnolla esiin, hienoa! :) Alkaa viimein pää heilumaan. Ihan mukavasti toimiva kasaripoppibiisi, joskin jäin kaipaamaan tuota elektropuolta enemmän. Lopun meno-vaihe tuo jo mieleen pöyhkeähiuksisen naisen tanssimassa jossakin.. hetkonen.. Flashdance? Kyllä tämä taitaa sittenkin kiitettävään kaartua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele hassinen vs. kokkonen - Replikanttiteoria 04.08.2003

hassinen vs. kokkonen - Replikanttiteoria
Toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pequman - Wishmaster 25.06.2003

Pequman - Wishmaster
En osannut oikein päättää 9-8 välillä. Tästä puuttu se Tech-Housemainen koukku. Rummut oli hyvin toteutettu vaikka olivatkin peruskamaa. Onkohan tuo wishmasterin samplaus laillista ? Palaan antamaan arvosanan jos keksin kumman ansaitsee. -- Eli vielä lisää kuuntelua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Run 12.08.2003

Uplink - Run
Täytyy munkin sanoa, että System F paistaa läpi. Tosin saundi ei ole ihan samaa (onneksi :P). Alun korkea melodia on kiva ja biisi rakentuu kanssa kivasti. Ehkä vähemmän reverbiä sinnettänne, ei hukuteta sitä saundia. Sanotan vielä että biisin pää liidin melodiakierto ei oikein iskenyt. Muuten oivallinen kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö 02.08.2003

Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö
Melkeenpä synapoppimaisia elementtejä. :) Rionille uskollinen kevyt saundi tässäkin biisissä, josta toivoisin jo sun pääsevän eroon pikkuhiljaa. Hyvin sovitetut sanat ja rakenteessakaan ei mitää haukkumista. Kivat sanatkin. Silti täytyy vaan ihmetellä miksi tämä on VBV. Ei yllä ihan sille tasolle mielestäni, vaikka onkin sulta hyvä suoritus. Nyt menen nukkumaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele byteSound - Somebody's life (3am mix) 24.08.2003

byteSound - Somebody's life (3am mix)
Piti tulla korottamaan numeroa ja täytyypä vielä verrata tätä kappaletta viiniinkin - paranee nimittäin vanhetessaan. ;) Sen jälkeen kun kuulin biisin PA kaapeista siellä asmeilla on se saanut lisää soittaikaa kotonakin. Ehanaa kerrassaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele byteSound - Somebody's life (3am mix) 12.06.2003

byteSound - Somebody's life (3am mix)
Ääh, jäi varmaan sellainen kuva etten olisi tykännyt. Kyllä pidin, ja toivottavasti tulee lisää yhtä omaperäistä 'lectroa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele byteSound - Somebody's life (3am mix) 12.06.2003

byteSound - Somebody's life (3am mix)
Joo, no saundit kuulostaakin siltä, että buzzin käytössä ei hirveesti oo nähty vaivaa niitten säätämisessä. Tosin loppumiksaus & masterointikin puuttuu. Yritän olla välittämättä. Kivan omaperäistä, pimeää niinkuin itse sanoitkin. Biisi ei kyllä auennut mulle oikein ekalla kuuntelulla, mutta tuli tossa popiteltua jokunen kerta ja alkaa jo tuntumaan jonkinlaista pientä koukkuakin. Puolessa välissä alkava meno-osuuskin ihan mukava, vaikka pidin enemmän alkupuolen pimeästä ja rauhallisesta puolesta. Eipä oikein muuta, kivan omaperäistä. Jos saundit olisivat paremmat ni olisi ihan hyvin mahikset kiitettäväänkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - murska 07.06.2003

levo - murska
sen verran murrrska että ehanaa. kommentoinkin jo tarkemmin irkissä sulle. ehdottomasti parasta antiasi. että sitten rakastan noita saundeja :) just nappiin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Liberation (VPR Edit) 07.06.2003

veezay - Liberation (VPR Edit)
Naurettavaa kun jengi valittaa kliseisestä rakenteesta. Radio editti ei kuulu olla pitkä. Tämä ei tosiaan ole 'paranneltu' versio vaan lyhennetty. VPR Edit vielä luvassa kait Transitionista (vai oliko se Unitionista) ja ne molemmat julkaistaan Neptune Recordsin levyllä joka ilmestyy parin kuukauden sisään. Stay tuned :) Niinjoo veez, napakymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takomo - Destination 27.05.2003

Takomo - Destination
Ensimmäinen fiilis on, että onpas saundit mennyt eteenpäin. Samalla tuntuu, että jotain muuta on jäänyt. Fiilistä. Loistavasti toteutettu kappale, mutta the koukku jäi jotenkin puuttumaan. Se joka tekee sen "jumaliste mikä biisi" fiiliksen. Jotain repäsevää jäin kaipaamaan. Äh, nyt tulee vaikutelma etten tykkäis. Tykkään. Varmasti jos tän jossain tanssilattialla kuulis ni menis jammaa, sen verta on kuitenkin vääntöö. Tjoo, niitä jyriä tässä sitten odotellaan. Marywana potkii jo nyt kovaa ja jos te teette mitä sanoit äsken ni kyllä taitaa olla Takomon paras biisi vasta tulossa. /me still likes Killswitch better
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stromstörung - Evil Drums (Original Mix) 25.05.2003

Stromstörung - Evil Drums (Original Mix)
Nasevaa todella. Kuka ei kiksua rakastaisi ? ;) Mitäs tässä sen kummempia erottelemaan, loistavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Downforce - Downforce 26.05.2003

Downforce - Downforce
Menevä biisi, hyviä kikkoja ja rakenteen & ideoiden puolella huomaa että IT oli paremmin hanskassa kuin Reason 2. Fiilistä löytyy paljon enemmän. Äänenlaatu sitten taas onkin asia erikseen. Kivaa kiksuttelua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - kaivos 19.05.2003

Olden Goldies - kaivos
Alussa kiva passo. Ehanaa dist. basari. Biisi lähti liikkeelle niin, että alussa tuntuu kuin basari ois mennyt offbeat, kivaa. Jaahas, nyt se pomppas oikeinpäin. Kivaa perkussiota ja ovelaa rytmiä löytyy kyllä. Olisi puoleenväliin mennessä kaivannut jotain hieman selvempää suvantokohtaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele De La Martin - Sunday Movement (Rework) 14.05.2003

De La Martin - Sunday Movement (Rework)
Groovea löytyy ehanasti. Iski meikäläiseen kovaa. Saundit on hyvät ja skitat & bassot vetää ehania kuvioita. Rummut on ihan perusmatskua, mutta mitäs niistä. Vokalistin kun sais viel ni ois aikas uuh..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pequman - Pseddset 15.05.2003

Pequman - Pseddset
Liian agressiivista mun mieleen. Toi 0:58 lähtevä nopee perkussio on jotenkin paskan kuulonen. Huono laatu tjsp, en sit tiiä oliko tarkotuksella. Tykkään muutenkin aikas erilaisesta teknosta. Tuotanto on hyvää, eikä rakenteestakaan löydy mitään mätää. Ei vaan iskenyt muhun. Njoo, stereokuva ois voinut olla leveempi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viherpuskasäätiö - Zitric - 13 Times 15.05.2003

Viherpuskasäätiö - Zitric - 13 Times
Ihan jees kappale. Mukavan erilainen muihin verrattuna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viherpuskasäätiö - veezay - fasaani 15.05.2003

Viherpuskasäätiö - veezay - fasaani
Infernaalinen kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viherpuskasäätiö - NewBird - Somali HomeBoy 12.05.2003

Viherpuskasäätiö - NewBird - Somali HomeBoy
Pakko antaa iso käsi, että sai noista sampleista näinkin hyvää DnB:tä aikaan. Ite äänestin tätä. /me likes

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viherpuskasäätiö - Impulse-G - Dip Tripper 12.05.2003

Viherpuskasäätiö - Impulse-G - Dip Tripper
Meinasin jopa tätä äänestää. Hyvää saundia, mutta en tykännyt rakenteesta.

Sivu: 1 2 3