Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 8 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The B And The Band - Syksy 08.02.2011

The B And The Band - Syksy
Kiitti et nää on nyt tääl mp3-soittimeenki ladattavissa. Syksy on teidän tuotannosta meikän lemppari, avisti Alcoholin yli. Hyvinkäällä ainaki pärisee tää kama.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Talonpoika Lalli - Niin se on, niin se mennee 08.02.2011

Talonpoika Lalli - Niin se on, niin se mennee
Jätkä vetää kyl niin pakanallisen hyvin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Virheeni 11.01.2008

Dedi-B - Virheeni
Aluksi; toi 'rakastan elämää' -laulunpätkä on jotain ihan hirveetä. Aihe vähän mitäänsanomaton mutta ihan hyvin siitä puhuttiin. Hyvää oli, että tietyissä säkeissä rimmaavat sanat oli tarkoituksellisesti vaihdettu toiseen ei rimmaavaan, jotta ns. 'markan riimit' jätettiin väliin ja homma ei kuulostanut niin kliseiseltä. En ole juurikaan tämän tyyppisen hiphopin ystävä, mutta maltoin kuunnella loppuun asti kuitenkin. Arvosanaksi kahdeksikko, kehityskelpoista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Without A Fear - Holding You 08.02.2008

Without A Fear - Holding You
Tuotantopuoli on kyllä näpissä, mutta biisi (kuten tuo by your sidekin) on sovituksellisesti makuuni vähän turhan tasapaksu. Se lopullinen räjähdys ja lentoonlähtö jää vähän odottamaan itseään. Laulajakin voisi tulkinnallaan tuoda vähän nyansseja selkeämmin esiin. Tällaisenaan tämä (ja yhäkin by your side) on vähän tällaista 'koko perheen metallia', mikä ei varmasti ketään tämän ah niin kuuluisan 'hevikansan' (oli pakko käyttää tätäkin termiä) jäsentä suututa, mutta ehkä juuri siitä syystä ei minua henkilökohtaisesti niin sytytäkkään. Rohkeampia ratkaisuja about kaikkeen kiitos! Eipä sillä, tämän biisin soidessa taustalla olisi kyllä kiva rakastua. Kuitenkin ihan esimerkillistä toimintaa, nine points.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Needless - In Silence She Sleeps 12.03.2008

Needless - In Silence She Sleeps
Alkajaisiksi pitää sanoa näin riffejen ystävänä, että olipa hienon vainoharhaisen kuulonen venkoiluriffi! Mutta juu: biisi puski tasaisella jyrällä c-osaan (?) joka havahdutti ainakin meikäläisen sillä rumpujen tempon vaihdosjutullaan. Soolossa ei lähdetty mitään turhia kikkailuja vetämään mikä mielestäni oli erittäin toimiva veto (kyllähän sitä jo tuolla teidän hallucinationissa nähtiin että tilutkin irtoaa. ;D). Pysäytys ennen viimoisia kertsejä oli hieno. Ehkä käytetty kikka, mutta mielestäni moisia saa ja pitääkin viljellä, niillä kun saa kertosäkeen räjähtämään komiasti. Varsin hieno veisu, mielestäni vielä parempi kuin ennestään kuuntelemani Hallucination, siispä ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Needless - Hallucination 06.03.2008

Needless - Hallucination
Kyllä, tässä oli vähän erilainen hallusinaatio. Itse en ole kovin aktiivinen trashin kuuntelija, mutta kyllä tämä pisti pään nyökkäämään ja se ei käsittääkseni ole kovin huono merkki. :> Alun kitaravinkuilujuttu oli siisti, ja sitä olisi saanut mielestäni kuulua useammissakin paikoissa koska tykkäsin! Vinkuilun jälkeinen kitaramurinointi olisi saanut olla tuhdimman kuuloinen, niinkun oikeastaan kitarasoundit koko biisissä. Nämä hommat taas on miksaajan heiniä ja sinänsä aika epäolennaisia, joten ei niistä sen enempää. Rumpalilta olisin odottanut enemmän kikkailua ja basarirytyytystä. Laulaja veti hienosti ja kuulosti häijyltä. Tilutus sooloilu kuulosti myös makealta. Vaatisi varmasti useampia kuuntelukertoja, jotta pääsisin biisiin paremmin sisään mutta näin ensikuulemalta kaikenkaikkiaan kelpo kaima! Ja kiitoksia rakentavasta kommentista tietysti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele kumma - rytmissä 03.03.2008

kumma - rytmissä
Kuulin tän ensikertaa hämyisissä olosuhteissa salaisessa kellarissa ja jo silloin totesin että johan on sviddu, hyvää! Biisissä ei ole mitään vikaa, sanoitukset tuo virneen naamalle ja nauhoituksen semi räkäinen meininki vain tuo pisteen iin päälle. Tykkään kyllä täydestä sydämestäni.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Pax - Ruby Please 06.12.2007

The Pax - Ruby Please
Tää biisi on kyllä jostain tuttu.. Oisko ollu jossain lumilauta- tai skedeohjelmassa? Alun riffi oli aika kauhea, mutta jos noin tönköstä riffistä voi ammentaa näin mukavan vittuilevan sarkastisen kuulosen biisin ni meikä pistää kyllä kympin arvosanaksi automaattisesti!
10