Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 446 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dusty Dusters - 100 Years 03.11.2021

The Dusty Dusters - 100 Years
Jahas tämän biisin satuin kuulemaan muuallakin ja musavideon myös näin. Tästä tulee vähän mieleen Metallica. Balanssissa on soundit, jänniä folkkijuttuja sekoiteltu sekaan, on transponointia ja vaikka mitä. Hieno rock-ballaadihan tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele jetset - Kaukana kaikesta 03.11.2021

jetset - Kaukana kaikesta
Kuvasta päätellen pelit ja pensselit löytyy! Ihan mukavaa musiikkia ja hyvää laulua myös. Jännä minimaalinen Dingo-maneeri laulussa tai ainakin minulla tuli himpun verran mieleen neumanni joistakin kohdista. Jännä sekoitus neumannia ja juurikin jotain Putroa. Jos nyt jotain parennetavaa niin tekemällä pitää vähän tehdä. Ehkä rumpu-basso -osaston muutoksilla olisi saanut enempikin potkua taustaan ja sillä tapaa biisiä olisi pystynyt nostattamaan loppua kohden, kunnon huutolaulut ja revittelyt outroon jne. Mutta se olis varmaan ollut jo ihan eri biisi sitten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Micilito - Suru 03.11.2021

Micilito - Suru
Tässä on semmosta keskihintaisen koskettimen ja Siltsun tunnelmaa hienosti sekoiteltu. Taustassa on hieno tuo kertsissäkin kuuluva, kasari-clap aina ensimmäisellä virvelinlyönnillä. Sitä samaa soundia olisin kyllä lisännyt jollakin tavalla noihin tomtom-filleihin ja C-osan nostatusfilliin ennen viimeisiä kertsiä. Vois olla hieno koukku! Mutta ihan pätevää musaa johonkin tanssilavoille tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SRC - Moraali ja kalsarit korkeella 03.11.2021

SRC - Moraali ja kalsarit korkeella
Lepponen smuuttipiitti, erityisesti piano oikeessa korvassa oikein mainio. Yleismeiningiltään aika perusmeininkiä, varsinkin keskimmäinen ja viimeinen verse. Eka verse oli tommosta tietoista off biittiä joka välillä toimi enempi ja välillä vähempi. Kertsi aika erikoinen päng päng - onneks laulettiin että "sormipyssy" eikä "sormi pyllyyn", koska jälkimmäinen olis ollu vähän liian hämmentävää. Pointsit lepposasta menosta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele harhakuvitelma - Supermän 03.11.2021

harhakuvitelma - Supermän
Ihan näppärä biitti, komiat torvet. Supermän-koukku myös hyvä autotuneineen, kertsi ihan ok. Pampam paadapada olis mun mielestä parempi, jos olis kuulostanut täysin eri henkilöltä kuin räppäilijä. Esim joku kolmen naisäänen kuoro tms. Nyt ongelmana versessä, että on vähän epäselvää räpit silloin kun pam paadapaada taustalla paadailee. Paada on hyvä koukku ja hauska, mut se olis ehkä voinut olla parempikin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele W.O.E. - Syksyn sävel 31.10.2021

W.O.E. - Syksyn sävel
Kyllähän tässäkin mainiota syksyn sävel -tunnelmaa on. Kertsi on hyvä, hyvin sovitettu muutenkin laulut. Soundeiltaan ehkä vähän liian hyökkäävää ainakin pianon ja rumpujen osalta. Soinnut osuu aina ygöselle ja rumpu on vähän turhan presetti soundiltaan. Eli vähän tylsähkö. Biisi kaipaisi vähintään semmoista oikeaa elävämpää perkussioo perusrummun sekaan. Mutta hyvä sävellys silti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilpajakke - Bittersweet 31.10.2021

Kilpajakke - Bittersweet
Laadukasta transea. Hyvät soundit, kaikki tasapainossa, hyvät meloodiat. Kyllä tämmöistä ihan mielellään kuuntelee, tuttua, turvallista, hyvin eteenpäin jyystävää transejuustoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antikiirus - Odotusten Orjii 31.10.2021

Antikiirus - Odotusten Orjii
tämä on vähän vakavammin tuotettua musiikkia. Ihan taitavaa laulantaa ja lyriikkaa. Leppoisat instrumentaalit ja soittelut. Vähän elektrobassoakin pörisemässä. Kyllä tämän voisi kuvitella vaikkapa jonkin suomi-elokuvan taustalla tai vaikka lopputeksteissä. Laadukas biisi, hyvä groove.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eetu ja mauttomat Tytöt - Ihmiskunnan nimilistaa ja haavoja 31.10.2021

Eetu ja mauttomat Tytöt - Ihmiskunnan nimilistaa ja haavoja
Tämä on mielenkiintoinen nuotiolaulu. Hyvät taustaöminät. Tarttuva kertsi, pienellä sovittamisfiksauksella olis tosi tarttuva, tällä tavalla kuitenkin kuulostaa enempi eetu ja mauttomat tytöt -musiikilta. jee!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brutal Anger - I need more respect 31.10.2021

Brutal Anger - I need more respect
Vähän grindimpää syksyn säveltä. Hyvä soundi laulussa. Hyvä tempo, sellasta lepposta raakaa, joka groovaa hyvin. Näinkin toimii, rummut ois voinut ehkä olla vähän meshuggahmaisemmat ja innovatiivisemmat, mutta ei tämä simppelimpi lähestymistapakaan huono ole.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Unohdetut Sotilaat 31.10.2021

Ville Kotiranta - Unohdetut Sotilaat
Vähän on sellaista synthwave -meininkiä introssa. Onko tämä sitten jonkinlaista suomalaista rammsteinia? Ehkä vähän joo! Elektronista Kotiteollisuutta. Hyvin sovitettu laulut ja lyriikat hyviä muutenkin. Taitava kokonaisuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Meanwhile - Hey, Hey, It's Rock'n Roll 31.10.2021

Meanwhile - Hey, Hey, It's Rock'n Roll
Soundi on ihan pätevän läskiä. Ihan hyvää, katu-uskottavaa bluessia. Rumpusoundiin olis kaivannut ehkä vähän omaperäisyyttä. Joku tamburiini sihisemään ja jonkinmoista jännää kolinaa perus vst rumpujen sekaan tms. Muilta osin hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Humppahiomo - Fall of '69 (BC) 31.10.2021

Humppahiomo - Fall of '69 (BC)
Taiteellinen pläjäys, vähän laulut hiljaisella tai sitten se johtuu näistä ei niin hyvistä kuulokkeistani. Vähän on progee-vaikutteita myös. Ehkä Bowiee on kuunneltu tms. Ihan jees harkittu, jännä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Side street jazz bar - Old memory of you 31.10.2021

Side street jazz bar - Old memory of you
tämmöinen musaakki on oikein mieluisaa minulle ja enpä muista onko näin hyvää tullut mikseri.netissä vastaan silloin aikanaan kun täällä enempi pyörin. Hyvät torvet kanssa ja hienot leppoisat pianot. Minimalistista, mitään ei ole liikaa. Laulu on kyllä iso osa tätä teosta. Se että onko tämä ihan syksyn säveltä minun korvaan, onkin sitten eri asia. Tosi hieno biisi kuitenkin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eetu ja mauttomat Tytöt - Asuntolaelämää 31.10.2021

Eetu ja mauttomat Tytöt - Asuntolaelämää
joo leevi onkin tuossa jo kommenteissa mainittu. Kyllähän sellainen tietty amatöörimaisuus tästä kuuluu eri osa-alueissa, mutta koska se kuuluu sopivasti vähän joka elementissä, on kokonaisuus oikein mainio ja tasapainoinen. Lyriikka on oikein hyvää myös. Letkeetä menoa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hut & Shack - White Water Prison 31.10.2021

Hut & Shack - White Water Prison
Ihan hyvvää jonkinmoista indie-meininkiähän tämä. Hyvät pillit :) Ehkä se on tuo rumpu, joka ei soundeiltaan ihan toimi kokonaisuudessa. Joku bongorummun nauhoitus ja tamburiini ois ollut minun makuuni parempi kuin tuommoinen kosketinsoittimien rummulta kuulostava. Mutta hauskasti väkerretty kipale eniveis

Kommentti kappaleesta Kuuntele U.K. Arpo & Täyskeno - Kaamosmasentujan Tuskanhuuto 31.10.2021

U.K. Arpo & Täyskeno - Kaamosmasentujan Tuskanhuuto
Hienosti lähtee vähän pena-rokkimaisesti biisi lentoon. Himpun verran tiukemmalla soitolla olisi toiminut tämä "levyversio" paremmin. Tykkään pienistä epäpuhtauksista ja "virheistä" musiikissa, mutta jos soundit ja varsinkin rummut on vahvasti triggeröityä tai sampleilla tehtyä niin sit kuulostaa paremmalta, jos iskut osuu tarkemmin kohdilleen ja päinvastaisesti hutiosumat ottaa korvaan enempi. Mut hyvää rokkia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Noora Linnea - Avaruusmatka 31.10.2021

Noora Linnea - Avaruusmatka
Oikein on mukavankuuloista laulelua. Ehkä biisin alkupuoli toimi vähän paremmin kuin jälkimmäinen puolisko. Oli jotenkin harkitumman kuuloista ensimmäinen säe kuin jälkimmäinen. Kuulostaa siltä, että olisi yhdellä otolla soiteltu purkkiin pianot ja laulut, jos näin on niin hienostihan tämä on vedetty. Biisi tosin loppuu vähän yhtäkkiä, olisi voinut viimeinen pianonääni soida pidempäänkin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Iltaloma 31.10.2021

Poop Dilan - Iltaloma
Taso on kyllä kova tässä kilpailussa! Hyvät sanat, sopivan erikoista sovitusta. Vähän sellainen Martti Servo -meininki kertsissä. Ja taustat on letkeet, prögeet.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele zoe - Sade 31.10.2021

zoe - Sade
Tässä biisissä seikkaillaan jossain 70-luvun suomi proge/rock -tunnelmissa. Vähän syntsat laahailee omia polkujaan välillä, mutta ei kait se tämmöisessä tekeleessä haittaa. Jos joku 70-luvun hengessä toiminut tuottajanretku olisi ollut vieressä vähän kannustamassa niin olisi pari kohtaa biisissä ehkä ollut vähän hiotummin tehty. ja outron sähköskeba vähän irrallinen ja muutenkin lyhyeksi jäi outron fiilistelyt. Hyvä meininki silti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele POMB - Purjehdus 31.10.2021

POMB - Purjehdus
Kommentoidaanpas kisabiisejä. Mukavan hippiä meininkiä, sellaista jonkinmoista indie-boomerin mökkimusiikkia. Ihan hyvää lyriikkaakin. "Purttani" -sana kuulosti "purkkani", mutta varmaan toisella kuuntelolla olisi asia korjaantunut. Outro olisi voinut olla vähän pidempikin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rela - Ragdoll 26.11.2013

Rela - Ragdoll
kivoja stemmoja :) miksauksessa tekisin ehkä jotain toisin, mutta näinkin toimii
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Violet 06.05.2012

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Violet
nimim. koitin tehdä sessaria tähän, mut loppu aivan kesken :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Violet 06.05.2012

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Violet
hmm. Nää minuutin biitit on kanssa sellainen juttu, että olis mukavampaa jos looppais ees sen 3 minuuttia

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittipää - Chacone 03.05.2012

Biittipää - Chacone
wuhuu, löysin tän samplen! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Embellishment 22.03.2012

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Embellishment
jees poks, hyvä vähän hopimpi ku toi mun versio, jossa ainakin omasta mielestä jäi rumpupuoli vähän lameks. Eiköhän tää räppääjille kelpaa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Reisiharja - Maaliskuun maistiainen 08.03.2012

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Reisiharja - Maaliskuun maistiainen
pijä homma elossa! :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Lenno - Smoove 05.02.2011

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Lenno - Smoove
aika parhautta! +++++

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Balkkanin santaa (saaks joku näist biiteist rahaaki?) 05.02.2011

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Balkkanin santaa (saaks joku näist biiteist rahaaki?)
tulee mieleen joku adhd - norsu. kovuus biitti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jetsulleen - Päästä Irti feat Mari&Jussi 15.09.2010

Jetsulleen - Päästä Irti feat Mari&Jussi
biitti on aika härski :P Tässä on iha pop kertsi kyllä :) Tässä on oikeestaan samat "ongelmat" ja samat hyvät puolet kuin tossa Sattuuko? -biisissä eli rytmi ja sanoma toimii, mutta äänenkäyttö on vähä tasapaksua. Voi johtua vähän siitäkin, että tuplaukset on vaan sen takia tuplattu, että saatais stereokuvaa laajemmaks. Mun korvaan toimii, kun tuplaraidalla kikkaillaan välillä jotain randomia ja fiilistellään :D Biitit on sattuneesta syystä vähän kuultuja eli sekin saattaa vähän vaikuttaa mun mielipiteisiin. Tää biisi, samoin ku toi toinenki, on kuitenki keskivertoa paljon parempi biisi, mitä mun free beatteihin on tehty. Tässä biisissä on vähän jo koukkuakin mukana :) Alku- ja välispiikit ois toiminu luultavasti paremmin, jos niihin oltais lisätty esim jotain tilakaikua ja saatu vähän sellainen "pelottavampi" tunnelma niihin.. en tiiä, kokeilemalla selviäis :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jetsulleen - Sattuuko? 15.09.2010

Jetsulleen - Sattuuko?
Koitetaampa pitkästä aikaa kommentoida räppiä :) Riimittely ja sanat on ihan jees :D En oo koskaan ollu kauheen hyvä kommentoimaan sanoituksia, joten tän enempää en niistä sano. Räppien miksaus on ehkä vähä liian "pinnassa" ja jollakin tapaa vähä liian kirkas soundiltaan. Biitti on semi räkänen, joten räppisoundiki vois olla vähä epäpuhtaampi tms. Tää ny on oikeestaan vaan mielipide. Flow on rytmillisesti oikein hyvä, mutta äänenkäyttö on ehkä vähän yksitoikkoinen tässä biisissä. Itse tykkään, kun räppäri räpätessään eläytyy ja tuo sen myötä vaihtelua soundiinsa. Mun mielestä räppärin eläytyminen saa mennä vähän överiksi jopa. Hyvä räppilaini toimii hyvin ilman sen kummempia tuplauksiakin. Eli lyhyesti, vähän vähemmän keskittymistä rytmiin (se kun näyttäis jo sujuvan ihan hyvin) ja enempi keskittymistä äänenkäyttöön. Jotain pientä hiomista siellä täällä, mutta kokonaisuudessaan ihan näppärä tää biisi kuitenkin on ja jos nyt vertaa suurimpaan osaan biiseihin, mitä mun free beatteihin on tehty, on tää sieltä paremmasta päästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ensimmäiset kolme merkkiä - Jos aivoilla olisi suu 14.08.2010

ensimmäiset kolme merkkiä - Jos aivoilla olisi suu
parasta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Eurodancer (Vanhempi kausi) - Dj Eurodancer - Trance 4ever 04.03.2010

Dj Eurodancer (Vanhempi kausi) - Dj Eurodancer - Trance 4ever
miksaus/masterointi on vähän keskeneräistä tässä vielä. Ei ole oikein sellasta trance -meininkiä kokonaissoundissa. Efektit, rummut ja muut jää vähän noitten liidien ja pädien taakse, joka ei ole hyvä juttu. Muuten tää on aika perinteinen Nexus -presetti -piripolkka perinteisellä sointukierteellä ja perinteisellä melodialla josta ei oikein muuta osaa sanoa, muuta ku, että keep it going

Kommentti kappaleesta Kuuntele dirtyBeats - kaunistelua v2 01.12.2009

dirtyBeats - kaunistelua v2
joo oon kelaillu, että vedän rummut vielä uusiks tähän. On visioita :D Nyt lähinnä ekasta rumpubreikistä väännetty joku komppi/soundit

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Just Who I Needed To See 01.12.2009

Teemujazz - Just Who I Needed To See
täältä kyllä löytyy ehottomasti mikserin parhaat pornofunkit :D Ehkä vähän turhan sumuinen (kaikuinen) miksaus, koitas joskus semmosta vähä 70-luvun tyylistä, enempi panoroinnilla säädettyä miksausta ja soundeiltaan vähän orgaanisempaa/kaiuttomampaa nii toimis rytmi paremmin (ainaki mulle) :) Mutta toisaalta, tähän genreen ny kuuluu tää tämmönen vähän synampi soundi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rainbow Moon - HippieBus 19.09.2009

Rainbow Moon - HippieBus
rytmihippi on aika kohtalaisen hippi. Kitaristi on ehkä vähä ADHD -hippi, mutta hippi ku hippi nii hyvä juttu on. Laulu on tässä kyllä hipeintä. ja Kokonaisuus. Hyvää hippimusiikkia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele dirtyBeats - särkynyt silakka 08.07.2009

dirtyBeats - särkynyt silakka
soitan jäätävän huonosti isoveljen fenderillä :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele dirtyBeats - särkynyt silakka 18.08.2009

dirtyBeats - särkynyt silakka
ei oo kitara konetta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verttis - Se saapuu (feat. Janne Majamäki) 07.07.2009

Verttis - Se saapuu (feat. Janne Majamäki)
je je. Vähän jotain tän tapaista on ite pitäny pitkän aikaa tehdä. Kannattaa tsekata peeping tom -artisti. Mutta juu, tää on ihan hyvähkö biisi. Rummut sais olla vähä rajummat. Nyt vähän laiskat ku soivat jossain reverb -sumun seassa. Räpit hyvää ja kertsin murinat myös

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lenno Beats - Regegege 07.07.2009

Lenno Beats - Regegege
täähä o varsin lepposa. Hyvä toi kertsin regee -soolokitara ja kaikki soolokitarat \o/ Paitsi viimene, olis saanu soolo jatkua vielä versen verran :) Toi mölinäsoundi on kohtuu originaali idea ja iha hauska ja toimivakin jopa Vielä ku olis seassa ollu vähä enemmän regee -rytmejä ja kaikenlaisia perkussioita nii olis ollu varsin mainio tausta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Henkimaailma - Suggestioäänite - Rakkaus 22.06.2009

Henkimaailma - Suggestioäänite - Rakkaus
no kyllä tää sai vähän virnettä naamalle :) Tuli vähän mieleen pappi ja kirkko. Kirkkokin taitaa monille olla sellainen rauhoittumispaikka. Voisiko olla yhteyttä papin pappimaisella höpinällä ja tällä hokemalla? Ei tästä oikein osaa biisinä sanoa mitään. Toisaalta, ei se varmaan tarkoitus olekaan. Aika hypnoottinen teos. Olen sen verran positiivinen persoona, etten välttämättä tarvitse kauhean montaa annosta vuorokaudessa tätä pitääkseni pääni iloisena. Suhinan tilalle jotain itselleni mieluisampaa ääntä niin voisi toimia paremmin. Ei suhinassakaan mitään vikaa toisaalta ole. Vähän se käy kyllä pitkävetiseksi kun on 10 minuuttia kuunnellut. Tuli myös vähän mieleen eräs rentoutumisäänite, jota armeijassa kuunneltiin :D Rentoutuminen oli enemmän minun juttuni kuin iloisen mielialan hakeminen. Itse tulen hyvästä, normaalista musiikista helpommin hyvälle tuulelle Mutta oli kyllä ihan mielenkiintoinen äänite :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele dirtyBeats - klubielefantti 18.06.2009

dirtyBeats - klubielefantti
pitkästä aikaa uutta :) Loppuun jäi jotain häröilytyhjää ja joku crash -ääni. Kertsi varmaankin toimis paremmin ilman tota pilliä, mutta sen voi sitte tarvittaessa poistaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Noc FreeBeats - jotain wnb reggaeta 07.06.2009

Noc FreeBeats - jotain wnb reggaeta
pan -huilu on vähän turhan cokojamboo mun korvaan, mutta muute iha lepponen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele eetee - eetee - Silti Mä Pilkin 19.08.2009

eetee - eetee - Silti Mä Pilkin
aivan nerokasta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ensimmäiset kolme merkkiä - Jamit itsensä kanssa 18.06.2009

ensimmäiset kolme merkkiä - Jamit itsensä kanssa
no tästä tuli kyllä vähä mieleen KISS :D Tosta ekasta riffistä lähinnä. Muuten aika nykivää häröilyä. Varsin hauskat beissit tässä Tää on hyvä muuten, mutta rummut on aika huonot :/ Sopis joku vähä erilainen soundi. Semmone soulimpi/jazzimpi. Ja tuplat ehkä menee vähä överiks :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Syli 18.06.2009

Katya - Syli
Vähän toivoin, että toi etninen tms laulu alussa ois jo ollu kertsi tai ainaki osa sitä. Verseihin ois sopinu joku vähä erilainen meininki ku tollanen korkeelta laulaminen. Tässä vähä tulee semmonen junnaava tunnelma, ku on kokoajan sama meininki biitissä ja laulussa. Verseihin räppiä olis semmone helpoin ratkasu tai sitte jotain ihan muuta. En tiiä. Mutta plussaa kuitenki erilaisuudesta ja laulusta muutenki. Tässä on iha hieno tunnelma. Pientä jotain räväkkyyttä/vaihtelua tää kuitenki kaipais. En tiiä. Koita tehä joku muuki biisi vähä samaan tyyliin :) Remix -jalka alko vipattamaan :|

Kommentti kappaleesta Kuuntele ensimmäiset kolme merkkiä - hirmuinen vesilisko 18.06.2009

ensimmäiset kolme merkkiä - hirmuinen vesilisko
Muuten koneella, mutta kitarat on ihan fenderillä pimputeltu. Säröt ja muut efektit on kaikki VST -efekteillä väännelty. Niin ja Korgin syntikalla soittelin jotain noita häröilyjä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - ihQdaah 07.05.2009

Mikseri.net beatfactory v1.2 - ihQdaah
oot kyllä väärässä tossa, etteikö kannata soittaa omia bassoja biittiin. Tottakai sitä pitää yrittää, vaikka olis merirosvolaiva perseessä. Ei sitä muuten kehity :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Gabi - Hengitän Uudelleen 29.03.2009

Gabriel Centaurion - Gabi - Hengitän Uudelleen
Varsin letkee ja sopivan melankoninen. Kertsi on hyvä. Flow tuttuun tapaan erinomaista ja sanat on hyvät. Toi yks bridgejuttu tms ennen tokaa kertsiä ei ehkä ihan natsannu. Biittipää nyt ei osaa huonoa taustaa tehdä eli ei biitistä sen enempää. Hyvä biisi on tämä

Kommentti kappaleesta Kuuntele OrganicTrainhoodSyntheticSoundOrchestra - Reactor meltdown... 26.03.2009

OrganicTrainhoodSyntheticSoundOrchestra - Reactor meltdown...
ei oo häiritsevän sekava vaan just sopivan härösekava. Ehkä vois olla vieläkin vähä härömpi ainaki soundeilta. Rummut ehkä vähä liian rummut. Joku erilaine ja jännä, outo tms snare tähän sopis hyvin. Ehkä vähä semmone pomppuhevimäinen snare/clap -hässäkkä. Varmasti tajusit tästä, minkälaista soundia tarkotan :D No mutta siis, tää ei oo ihan niin raju, mitä ehkä pitäis olla. Rumpujen takia lähinnä, koska ovat aika "ei-rajut" nuo rummut. Ei huonot mutta ei rajutkaan. Kitarat ja melodiat hyviä ja rakenne jne. Ehkä toi Pum tsi pu pu pum tsi .... jne rytmi ei ehkä oo ihan niin raskas/raju mun makuun. On vähä palikkamainen. En osaa selittää tämmösiä asioita sanoin :D Pää sanoo, että joku mättää mutta ei osaa kääntää sitä mättäystä ihmisten ilmoille. No joo, mutta hyvä tausta tämä on kuitenki

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antiprobeats - Sämpleri II 16.03.2009

Antiprobeats - Sämpleri II
Aika lyhkäsiä ovat loopit. Vähä pisempiä kannattaa jatkossa tehdä vaihtelun vuoks ja muutenki sampleriin vähä pidemmäks, jotta saa paremmin loopista käsityksen. Osa on kyllä aika random -samplailua. Jotkut loopit ovat jopa varsin hyviä esim. "Etsi", joka on näistä pätkistä paras, ja tahtoisin kyllä kuulla samaa looppia esim 30 sek putkeen, että sais vähä käsitystä, minkälaista räppäilyä vois päälle kehitellä. Pääasiassa aika samaa meininkiä monissa taustoissa. Biittinä nää kaikki kuitenkin luultavsti toimii ihan hyvin kyllä. Potkii tarpeeks ja kuulostaa hiphopilta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele dirtyBeats - ei ideaa 07.03.2009

dirtyBeats - ei ideaa
hyvä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Mursu 05.03.2009

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Mursu
tää vois olla aika paljonkin parempi, jos noi kaikki instrut ei sois noin monona. Tai sitten mulla vaan on tällä koneella huono äänentoisto. Mutta juu, aika pop

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Päälle ja pinoon 27.02.2009

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Päälle ja pinoon
Juu tässä loopissa ei vikaa ole, mutta hieman jotain pientä virkistävää biitti kaipais. ja pituutta. Eli jotain stoppeja, rumpufillejä, rakenteeseen pieniä muutoksia etc Mutta sessarilooppina oikein mainio free beat

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Jotain vanhaa 14.03.2009

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Jotain vanhaa
emt ei kai toi clap liian lujalla oo, mutta aivan hanurista se on kyllä :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele TeeKoo a.k.a Tomppapoika - Tunnepohjast Musiikkii 17.02.2009

TeeKoo a.k.a Tomppapoika - Tunnepohjast Musiikkii
biitissä kertsissä vähä liikaa oravaa. Ekaan puoliskoon sopiin, mutta toiset 4 tahtia vois olla parempi ilman oravia. Vähä sekavaa noi "on aika kortilla napsuttelen sormilla" ja "mä seison vastassa portilla.." noiden oravien takia. Ideat hyviä flowssa. Jotain pientä viilattavaa ehkä olis tässä vielä, mutta suurimmaks osaks ihan perushyvä räppipiisi :) ja biittiki muuten iha näppärä samplaus. Ehkä vähä liikaa reeverbbiä oravissa myös, joka vähän sotkee kokonaisuutta

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - Smoottailu 16.02.2009

Yollu - Smoottailu
valvoneena biitit onnistuu :) itsekin viime yön valvoin ja vuorokaudessa oon ny tehny kolme taustaa :) No tästä biitistä: Sopivan härö. Läskibasso on kovuutta, piano samoin. Ainut mikä tässä vähä mättää, on toi virveli. Pikkase liian diskanttinen ja "terävä". Joku hämärämpi viidakkovirveli olis sopinu paremmin :D noi maalailut on hauskoja kaikki. Virveli vaihtoon nii tää on kyllä varsin jännä ja hyvä tausta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohtori - Sekosampleri 12.01.2009

Tohtori - Sekosampleri
Eka. Aika bänger. Ei ihan mun makuun tää Toka. Tää on ihan hauska :) peruskomppi jytää soundtrack -tyylisen maalailun päällä ja kyllä tähä varmaa aikamoisen suomihiphop -hitin sais joku osaava tehtyä. Huilu ehkä vähä leimi kolme. Meni ohi ku pelasin pokeria. Oli kasisetti :D neljä. Meininki jatkuu tuttuna ja turvallisena. Sankarihko meininki tässäkin. Ehottomasti paras oli toinen tausta. Kolmas meni vähän ohi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - Pimee 16.02.2009

Yollu - Pimee
tää on kyllä varsin smoothi. Hyvät synat :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - tiikerin perse 17.12.2008

Mikseri.net beatfactory v1.2 - tiikerin perse
hmm mulla tuli ihan välittömästi tästä mieleen Dragonforcen thruu the flames and faieerr! !! tai joku sellane. Tässä ny ei oo samplattu kyseistä biisiä, mutta varsin samanlainen meininki on ku esim. ill billin White Nigger -biisin taustassa, jossa siis on samplattu dragonforcee. Eiköhän tämä eksy mikseri pätlekilpailuihin jossain vaiheessa taustamusiikiksi :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Kantakapakasta ulostautuminen 02.12.2008

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Kantakapakasta ulostautuminen
vähän tulee grillijonorähinät tästä mieleen. hyvä, räpättävä taustahan tää :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Mc_Mane & Sarkastinen - Kadut puhuu 18.12.2008

Mc Mane - Mc_Mane & Sarkastinen - Kadut puhuu
Mänttä on unohtunu eli roskaa koko biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele dirtyBeats - hipin hudit -sampleri :D 01.12.2008

dirtyBeats - hipin hudit  -sampleri   :D
joo toi tausta, missä on tommone ihme shakira-pilli, on ylivoimaisesti huonoin biitti, mitä oon koskaan tehny :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele N-CoRe - Kuka Mua Kuulis 26.11.2008

N-CoRe - Kuka Mua Kuulis
Biitti olis ollu parempi ilmat tota vokaalia, koska toi voksu pikkuse teki lopputuloksesta sekavan. Mutta vaan vähän, ei paljoo. Kyllä tää suomi sulle mun mielestä paremmin natsaa. Ja asiaan vaikuttaa kyllä myös se, että oon aika paska enkussa eli en niistä englanniks vedetyistä biiseistä mitää ees tajua. TUnnetta löytyy ja saundit hyvät.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pihamökki 2000-20?? - 06 - Bailut 10.11.2008

Pihamökki 2000-20?? - 06 - Bailut
omg

Kommentti kappaleesta Kuuntele LoL IdoL - Rakkauden laiva 04.12.2008

LoL IdoL - Rakkauden laiva
kyllä t-paininkin kanssa pitää ainakin yrittää jotakin melodiaa laulaa. Muuten tulee liian "rajut" t-pain -efektit. Ja ei koko biisiin kannata tota efektiä käyttää. Verseihin normiräppiä ja sitte kertsiin ehkä jotai tommosta. Njoo en oo koskaan kauheesti tykänny koko t-painista. On sillä hauska leikkiä, mutta ei se kauheen hyvältä kuulosta

Kommentti kappaleesta Kuuntele Analogy - Departure of the X3 15.02.2009

Analogy - Departure of the X3
ite myös olen viime aikoina kuunnellut vangeliksen tuotantoa niin maan tajuttomasti ja kyllä se näköjään on niin, että vain analogi -soundilla saa vangelista muistuttavaa settiä aikaiseksi :) Itse olen siis myös koittanut kovasti tehdä jotain vangelis -tyylistä instrumentaalia. Tästä kyllä tykkään. Ihan lepponen maalailu ja hyvät soundit

Kommentti kappaleesta Kuuntele Function in Disfunction - Forssa 10.11.2008

Function in Disfunction - Forssa
hieno biisi. Sellane bäd ääs -meininki tässä :) Harvoin tulee näin hyvää rokkia täälä mikserissä vastaan

Kommentti kappaleesta Kuuntele infrasonic infrastructure - Silent cupcakes 24.10.2008

infrasonic infrastructure - Silent cupcakes
ja outro on varsin hämärä

Kommentti kappaleesta Kuuntele infrasonic infrastructure - Silent cupcakes 24.10.2008

infrasonic infrastructure - Silent cupcakes
hmm hmm. Alkaa mielenkiintoisesti. Sitten tulee hämärä kohta. Sitten tuleekin jo ihan tuttua riffiä :) Oottelin että ton hämärän intron lopun jälkee lähtis joku hirvee drum n bass -paukutus mutta tajusin genree katsoessani että tuskimpa vaan. jepu jepu tää on vähän niinku remixi tai joku ja ainaki toi intro on kyllä parempi intro ku oli alkuperäisessä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Midnight Marauder 21.10.2008

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Midnight Marauder
lepposta lepposta. Hippi likes

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Yollu - I`m so high 15.10.2008

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Yollu - I`m so high
je je. Hyvä hippimeininki

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmebiisejä - Beautiful Mushroom 16.10.2008

Ihmebiisejä - Beautiful Mushroom
Syntsa soi ja aika gruuvaavasti soi. Soundit on tosiaan tässä vähä turhan pilipalit/midit mun makuun. Mahtipontisemmat rummut ja sähköbassot ja kitarat ja sen päälle kaikkee tollasta synasekoilua niin toimis mulle paremmin. Tää on enempi sävellys ku loppuun tuotettu kokonaisuus tms. Sävellyksenä oikein mukava, soundeiltaan ei. Mutta juu, sävellys on se tärkeämpi. Soundit on sitten jo ihan eri skilsseistä kiinni eikä hyvän muusikon välttämättä tarvi sellaisiin edes keskittyä. Joku kaveri kannattaa kyllä olla, joka sen puolen sitten hoitaa :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele dark and light - sounds from mushroom forest 24.10.2008

dark and light - sounds from mushroom forest
tää on kyllä aika sieni

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - syksyinen free beat 19.10.2008

Mikseri.net beatfactory v1.2 - syksyinen free beat
eipäs. Maramicen mindstates on paras :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vuoristolehmä - karhu se lähti sieneen 10.09.2008

Vuoristolehmä - karhu se lähti sieneen
vähä midi -rummut bugailee :D mutta muuten paras!

Kommentti kappaleesta Kuuntele dirtyBeats - kauhu piitti 10.09.2008

dirtyBeats - kauhu piitti
"( vai onko tuolla takana pienellä matala str?) " onhan se! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele dirtyBeats - kauhu piitti 07.09.2008

dirtyBeats - kauhu piitti
eräs räppäri oli vieressä huutamassa,että "ei enää yhtään mitään lisää! tää on just hyvä näin", silloin kun tätä tein :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Satta Timo - Ängsti biitti pienol jossa o kaks 16 lainin versettä 09.09.2008

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Satta Timo - Ängsti biitti pienol jossa o kaks 16 lainin versettä
http://www.mikseri.net... !!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - PMiesBeats - Ota Rennosti.. 09.09.2008

Mikseri.net beatfactory v1.2 - PMiesBeats - Ota Rennosti..
jotenkin tää piitti on pompannu mikseri -top 40 listalle :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - Do You Wanna Dance With Me? 23.10.2008

D Fast - Do You Wanna Dance With Me?
ihan tajuttoman gruuv! Hippi likes. Hyvät robolaulut ja mainiot synat. Kitarakin on tarpeeks turhapuro ja kaikki on kovuutta. Mulle levy!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Jäät hiekkaan 10.09.2008

Pyhäkoulu Palaa - Jäät hiekkaan
Muuten ihan hauskaa, mutta valitettavasti olen aina hieman ..öö.. kohteliaasti sanottuna vihannut runojen lausumista musiikin päälle:| Hiekkaa silmiin oli hyvää rallattelua. Ja muutenkin aika jännä piisi. Mutta juu, tähän biisiin tietty kuuluu nuo runo-osuudet ja varmasti suurin osa niistä jollakin tasolla tykkää, mutta jokaisella ihmisellä täytyy olla jokin kohde/asia, jota vihaa ja mulla ne on runojen lausuminen musiikin päälle ja Atrian valmisruuat. :/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electro Hippi - huonoin biisi 28.10.2008

Electro Hippi - huonoin biisi
se on vaan uskottava :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electro Hippi - huonoin biisi 28.08.2008

Electro Hippi - huonoin biisi
Stilu, käytin tässä koko hässäkässä aikaa alle kaks tuntia :D Sen jälkeen alko itellä jo sekoomaan pää aika pahasti

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electro Hippi - nest 25.08.2008

Electro Hippi - nest
behringer truth -aktiivit käytössä. Joo pitää jatkossa vähän muuttaa tuota basari/basso -miksailutapaa, ku se kuitenkin on koko tän musiikkityylin tärkein juttu : D Mun miksaustyyli on vähä sellane, että niin kauan vääntelen vipuja että kuulostaa ensimmäisen kerran siedettävältä ja siihen se viilaaminen sitte usein jää. Sen takia tää kahdessa tunnissa on valmistunutkin :D kiitoksia hyvistä kommenteista

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8bit BassDrumm - Annelle 24.08.2008

8bit BassDrumm - Annelle
Sikäli aika perinteistä sävellystä. Soundit on hyvät ja meno aika melankolista. Tästä kuitenkin puuttui se jokin. Koukuttavampi melodia tarttis olla tms. Toi moonlight sonata meininki pianossa on varsin hyvänkuuloinen :) Itse, jos olisin tämmöisen sävellyksen säätänyt, olisin ehkä pikkuhiljaa lisännyt dynamiikkaa tms. niin ettei noi kaikki instrut soi samaan aikaan alusta loppuun. Eli siis, mahtipontinen loppu, rauhallinen alku. Mutta siis, tosi hyvä tää on. Varmasti maistui tädille :) Tää sopis myös oikein hyvin johonki suomalaiseen elokuvaan

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp 7 - Unlimitor aka Iskujuuri pohtii Camp Mikserin olemusta 18.08.2008

Camp 7 - Unlimitor aka Iskujuuri pohtii Camp Mikserin olemusta
rolf

Kommentti kappaleesta Kuuntele DirtyHippi - Emilia´s Theme 26.10.2008

DirtyHippi - Emilia´s Theme
oliskoha jotai 4kk

Kommentti kappaleesta Kuuntele DirtyHippi - Emilia´s Theme 03.09.2008

DirtyHippi - Emilia´s Theme
kyllä tätä sävellellessä pimputtelin, mutta viimeistelin kyllä midit vielä jälkeenpäin niin ettei virheitä ole :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmebiisejä - Sieni-Biisi 16.10.2008

Ihmebiisejä - Sieni-Biisi
Sienet kiinnostaa eli piti kuunnella. Tähän biisiin nyt sitten sopii jo nää soundit paremmin jos tarkoituksena nimenomaan sientä on kuvata. Sienihän on vähän tällainen :D Tuosta edellisestä kun tuli väkisinkin mieleen vähän joku proge -heavy/rock -bändi.. sen takia siinä olisi pitänyt olla soundeissa enempi munaa. Tässä taas ei tarvitse olla sitä munaa. Mitä palikampi, sen parempi. Eli tässä toimi kokonaisuus paremmin. Toi loppu varsinkin oli kova :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele LilQuest Tuotantoa - Piano Freestyle 04.12.2008

LilQuest Tuotantoa - Piano Freestyle
muaki alko tekee mieli soittaa pianoo : ) Tehään sitte nii että minä samplaan tätä ja sinä mun pianoja. Soittamaan ->

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tode - Idoliainesta 21.07.2008

Tode - Idoliainesta
Improlla tossa ihan hyvä pointti. Kertsi olis parempi jos viimesessä tahissa olis pelkkää piittiä. Ja toisiks viimesessä kertsissä ei välttämättä tarttis ollenkaa olla tota susta on siihen sä pystyt siihen -juttua ja ihan viimesessä ei tarttis olla räppejä ollenkaa. KYl SE mun piiTTI toimii ilman räppiki!!1 :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele rope - Heinäperse 07.09.2008

rope - Heinäperse
leppoisat samplet :) Kertsissä ehkä olis voinu olla vähempi voksuja ku jos ton päälle joku alkais jotakin suomeksi räppäilee, vois lopputulos olla semisti sekavaa. Ehkä vähän turhan suoraa samplailua, mutta mitäpä sitä säätelemään, jos sample sellaisenaan toimii

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Ulobeats - Need Time 19.06.2008

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Ulobeats - Need Time
hyvä hyvä. Ei mitään täyttä paskaa vaan pelkästään semipaskaa ja sehän on tämän projektin ideakin että ne pölyttyneet semipaskapiitit tänne julkaistaan :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - MASSIT LIIKKUU 26.06.2008

Mikseri.net beatfactory v1.2 - MASSIT LIIKKUU
Kyllähän tää aika jotaki southia on vai mitä lie :D Itekki olen koittanu viime aikoina harjoitella tämmösiä biittejä. Rumpujen kanssa aina eniten ongelmia, koska en kauheesti tollasista perus -southsoundeista tykkää eli niitä on perseestä koodatakki :| Suomenkielisellä räpillä tästä ei kyllä ihan helposti hyvää saa. Englanti toimis vallan paremmin

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me 02.03.2009

AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me
En tästä kyllä oikein osaa mitään järkevää varmaankaan sanoa. Omaperäistä ainakin. Muuten jopa vähän kokeellistakin mutta laulut ovat aika perus poppikliseitä. Tuotanto on kohtuu heikkoo, mutta toisaalta, tää biisi olis luultavasti todella huono, jos soundit olisivat jotakin studioluokkaa ja laulujen ajoitukset ja muut olisivat kunnossa. Tämmöisellä vähän heikommalla tuotannolla tämä kuulostaa sellaiselta kieli poskella tehdyltä "teenpä poppikappaleen ku ei oo muutakaa tekemistä" -biisiltä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittipää - Lifted 24.06.2008

Biittipää - Lifted
Emt. Ihan hyvä osittain ja osittain taas ei ihan niin hyvä. Pikkasen ehkä liian trance -soundia tollasten aidohkojen rumpujen päälle (arpekkio siis). Monoliidit oli varsin hyviä. Ilman arpekkioo ja enempi kitaraa niin toimis ihan eri tavalla tää biitti. Tai sitten samaa arpeggioo akustisella kitaralla tms. En tiiä. Mun mielestä toi arpeggio oli vaan vähän tunnelmantappaja tolla soundilla :(

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lenno Beats - Beat 4 30.10.2008

Lenno Beats - Beat 4
todella hyvää ezdrummuttelua. Niin hyvää että epäilen, ookko ite ees koodannu :D Hyvä tausta ainakin sävellyspuolelta. Vähä tietty vois rumpu potkia enempi ja niihin olis voinu funkimman soundin säätää. Tai siis semmosen napakamman.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ensimmäiset kolme merkkiä - nyt vituttaa 20.05.2008

ensimmäiset kolme merkkiä - nyt vituttaa
jaa joo ja meidby hippi

Kommentti kappaleesta Kuuntele SYBIAN - Paradox in pseudoknowledge 25.06.2008

SYBIAN - Paradox in pseudoknowledge
Nyt ku tätä kuuntelen pitkän tauon jälkee nii tää on just kova!

Sivu: 1 2 3 4 5