Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 69 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kronik - TULEEN EI SAA JÄÄDÄ MAKAAMAAN 13.09.2013

Kronik - TULEEN EI SAA JÄÄDÄ MAKAAMAAN
Kuunteltin kappaleen ensimmäisen kerran useampia vuosia sitten. Tänään löysin soittolistaltani tämän jälleen ja täytyy sanoa että erinomaisen hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pouta - Modern Times 14.03.2010

Pouta - Modern Times
Jupiter2:n sivuilta lähdin seikkailemaan ja sitä kautta eksyin näitä teidän uusia bändejä Laavaa ja tätä Poutaa kuuntelemaan. Yllätyin positiivisesti - katu-uskottavaa ja laadukasta poppia !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minimal Effort - Time travellin´ 31.07.2009

Minimal Effort - Time travellin´
taitavaa kitarointia ja energiaa löytyy. Asiansa osaava laulaja - no - kyllä koko poppoo tuntuu osaavan hyvin soittaa. Eipä tässä mitään moittimisen aihetta ole - täytyy sanoa että aikas hyvätasoista musaa löytyy mikseristä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Provinssi 31.07.2009

Fillari - Provinssi
Laulutyylistä , melodiasta sekä sanoituksista tuli mieleen ensimmäisenä Miljoonasade. Ihan ok.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Time to Rock 31.07.2009

TOB - Time to Rock
ihan mukiinmenevää katu uskottavaa rokkia. Sopisi hyvin johonkin pubiin - no miksei isommallekin areenalle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 31.07.2009

Kalashnikov - Nihilisti
Bändin ja biisin nimi herätti ensivaikutelmallaan punk henkisen mielikuvan. Musa olikin sitten ihan eri tyylistä ;) Introssa oli jotain 70-luvun vibraatioita. Hyvä perusleijuva meininki ja soitto tuntuu sujuvan. Biisissä ei ole menty ali siitä missä aita on matalin - rytmi ja tyylivaihdoksia löytyy. jep - ihan hyvää äänimaisemaa löytyy.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Breath 31.07.2009

Dreamcase - Breath
sopisi hyvin leffamusiikiksi. Sävellyksenä ihan hyvä. Jäin kaipaamaan eläviä rumpuja
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eeli - I Don't Need You 13.08.2007

Eeli - I Don't Need You
Etusivulta bongasin kappaleesi ja päätin käydä kuuntelemassa. Todella hyvän kuuloinen kipale !

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 28.04.2005

.erAze. - Line Of Sight
Pidin tästä. Soittajat osaavat asiansa. Samoin laulaja. Biisissä on oma ilmeensä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Under The Dying Moon 23.04.2005

Sigil - Under The Dying Moon
Pidin tästä kovasti. Kappaleessa on sujuvasti vellova aaltoileva tunnelma (eri biisin osat, perusfiilis). Laulaja ja soittajat ovat osaavia ja stemmalaulut on toimivasti sovitettu. Äänitys miksauksineen ja soundeineen on kohdallaan. Tyylillä toteutettu biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem) 23.04.2005

Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem)
Uh..Ilmeisen huumorimielellä tehty kappale ja siltä pohjalta ihan ok. Biisi pysyi kyllä kasassa ja sanoitusten rytmiikka toimi - itseäni ei kuitenkaan oikei nappaa tämäntyyppiset kappaleet.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Hanu 23.04.2005

Riku Rotten Project - Hanu
Laulajasta tuli mieleen jotenkin Juice. Soundit ja äänitys olivat ihan ok. Soitossa ja lauluassa oli pientä hapuilua havaittavissa (laulussa ilmeisesti tarkoituksella vedetty hieman kevyellä otteella ?). Kuka ihmeen hanu ?
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zembalo El Capitain - On My Way to Nowhere 29.12.2004

Zembalo El Capitain - On My Way to Nowhere
Rauhallinen kappale. Hyvin tehty ja kaunis kappale vaikka jokseenkin yllätyksetön. Biisin loppupuoli rauhoittui kivasti ja piano antoi kivan säväyksen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kuitunen - Voit Lentää 30.07.2009

Ville Kuitunen - Voit Lentää
Pidin tästä kappaleesta kovasti -> Lähtee forwardina vaimolle - veikkaan että hän on pähkinöinä tähän kappaleeseen. Hienoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Kolmelta aamuyöllä 20.02.2004

Jake in the box - Kolmelta aamuyöllä
Laulajalla on hyväsoundi äänessään - sopivan rosoinen. Soitto toimii hienosti- jokainen soittaja pysyy tontillaan ja mietitty sovitus ja onnistunut miksaus pitää huolen siitä että jokaisella soittimella tuntuu olevan hyvin tilaa. Ainoa mikä häiritsi oli , jotkin sanoituksessa käytetyt jotenkin kummallisesti väännetyt riimit. Pidin kappaleen ja bändin yleissoinnista - todellakin retrofiilis. Täytyy tutustua muihinkin bändillä tarjolla oleviin mp3:iin. Mukavan raikas ja mielenkiintoinen sointi on tällä poppoolla - kertakaikkiaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Horizon - Baile de Carneval 19.02.2004

Horizon - Baile de Carneval
Pidin pianokuvion erikoisesta rytmityksestä. TODELLA hyvän kuuloset torvisoundit (jos ovat koneäänet niin on todella aidon kuuloset. Jos ovat aidot niin siellä on sitten TODELLA taitava "torvisti" soittamassa ;)). Voin kuvitella tämän jonkun lipevän latinolannekeikuttajan taustanauhaksi. ;) Vaikka toimii näinkin hyvin, laulun kanssa olisi ollut täysi kymppi. Nyt ysi. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-ace - Enkeli 09.02.2004

T-ace - Enkeli
mainiot Scorpions -tyyliset balladikitarat. Kaunis kappale, hyvin soitettu, äänitetty ja miksattu. Laulukin toimii kivasti stemmoineen kaikkineen. Hyvä biisi
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - always welcome [featuring hot sensation] 11.02.2004

Popinski - always welcome [featuring hot sensation]
Ensivaikutelma kappaleen alettua voisi kuvailla sanalla "Hassu". Kappaleen hieman edettyä biisi lähti lentoon. Hyvä meininki. Koska itse olen kitaristi pidin luonnollsiesti erityisesti niistä messevistä kitarariffeistä. Hyvän kuulonen kappale
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Body By JAYk - Math Class 11.02.2004

Body By JAYk - Math Class
Harmillisen usein kuulee synkkää tai muuten vaan kovin raskasta vastaavan genren kappaleita. Tämä oli iloisuudessaan mukava poikkeus tähän mennessä vastaan tulleista proge-kappaleista. Pidin tästä kovasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Body By JAYk - D-Lay 09.02.2004

Body By JAYk - D-Lay
d-lay kitarakuvio oli todella hyvä. Etenkin introssa soitanta sykäytti positiivisesti- hienoa. Soittotaitoa ilmeisesti löytyy jokaiselta soittajalta. Rajuhko komppikitara-kohta/kohdat toimivat hienosti. Hyvää työtä !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele W.A.N.T. - Longing To Fly 19.02.2004

W.A.N.T. - Longing To Fly
Hienon kuulonen intro. vokalistilla hieno ja puhdas ääni, joka sopii hyvin biisin rentoon fiilikseen- jotenkin taianomainen. Biisin miksaus on hyvin balanssissa. Yleisilmeeltään kokonaisuudessaan kaunis kappale, joskin omaan makuuni ehkä hieman laimea.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Strange People 09.02.2004

Walls Of Vanity - Strange People
Hyvin toteutettu. Ainakin omalla kuuntelulaitteistollani syntsat oli miksattu jotenkin häiritsevän pintaan. Efektit laulussa /taustalaulussa olivat hienot. Kuulosti siltä kuin tässä sekoittuisi uutta ja sitten jotain 80-lukumaista tuulahdusta. Vaikkei aiheuttanut mitään suurempia väristyksiä, oli hieno kappale ja hyvin äänitetty sellainen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaurismaki - Vasara 19.02.2004

Kaurismaki - Vasara
En ole koskaan itse punkista pitänyt, mutta kyllä tätä kuunteli. Ruman kuuloista, mutta eihän punk kaunista pidä ollakaan. Positiivisena yllätyksen pidin sitä että tässä kokoonpanossa laulaja tuntui osaavan oikeasti laulaa (toisin kuin monet muut punk kokoonpanot joita olen kuullut).Soitto sujuu hienosti eikä homma mene liialliseen örmyilyyn vaan pysyy hyvin kasassa. Kohta jossa vokaalit nousevat korkealle falsettiin toimi hienosti. Tuulahdus 70 luvun heviä ;) Öykkä möykkä ;) !
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Vuosi '04 19.02.2004

Niina - Vuosi '04
Hieno kappale. Laulaja osaa laulaa hyvin ja ääni sopii biisiin. Stemmat toimivat hienosti ja sovituksessa on selvästi nähty vaivaa. Pieniä yksityiskohtia on heitelty kivasti biisiin (robottiääntä & kaikuja). Pidin tästä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Disclamation 02.02.2004

DiversAeon - Disclamation
kappaleessa on hyvä tunnelma. Pidin "puheosuuksista" biisin keskivaiheilla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Edward III 09.02.2004

Beaner - Edward III
Hauska vaihdos alun 'kosteasta' introsta säkeistön 'kuivaan' soundiin ja sitten taas takaisin. Toimii kuin jyrä. Minuutin kohdalla tapahtuu jotain kummaa, koska biisi hyppää kuin veitsellä leikaten , mutta tuo on vain harmillinen kosmeettinen 'häiriö'. Kertosäkeessä olin havaitsevani jonkinasteista soiton hajoamista, mutta homma pysyy kuitenkin ihan hyvin kasassa. Hyvä biisi, pienen-pientä ongelmaa äänityksessä - kasin arvoinen ? - kyllä ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Edward III 09.02.2004

Beaner - Edward III
Hauska vaihdos alun 'kosteasta' introsta säkeistön 'kuivaan' soundiin ja sitten taas takaisin. Toimii kuin jyrä. Minuutin kohdalla tapahtuu jotain kummaa, koska biisi hyppää kuin veitsellä leikaten , mutta tuo on vain harmillinen kosmeettinen 'häiriö'. Kertosäkeessä olin havaitsevani jonkinasteista soiton hajoamista, mutta homma pysyy kuitenkin ihan hyvin kasassa. Hyvä biisi, pienen-pientä ongelmaa äänityksessä - kasin arvoinen ? - kyllä ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circus - Waiting 20.01.2004

Circus - Waiting
Todella hyvän kuulosta. Kyllähän sen jo aiempien kuunteluiden perusteella ettei tämän vähempää tältä poppoolta olisi voinut odottaakaan. Aivan loistavaa !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circus - Waiting 20.01.2004

Circus - Waiting
Todella hyvän kuulosta. Kyllähän sen jo aiempien kuunteluiden perusteella ettei tämän vähempää tältä poppoolta olisi voinut odottaakaan. Aivan loistavaa !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 08.02.2004

Blueborn - Feelin' Fine
Hieno kappale ja hyvin toteutetttu. Hyvä laulaja ja soittajat tekevät hyvää työtä. Sävellyksenä todella hyvä. Pidin letkeästä kitarasoolosta. Ei ole turhaan ole ollut viikon biisinä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - My Sweet Addiction 11.02.2004

Blueborn - My Sweet Addiction
Laulaja ja soittajat hoitavat tonttinsa mallikkaasti. Särkijäsoundi bassossa on aika raaka, mutta antaa kappaleeseen hyvää potkua ja ilmettä. Hyvä kappale. Tykkäsin kovasti !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trees - pax in the w 19.02.2004

Trees - pax in the w
Taitavasti tehty kappale. Biisiin on saatu hypnoottinen ja hirmu rauhallinen tatsi. Pidin siitä erityisesti haitsun leikittelystä. Ei ehkä sopisi radio suomen radiosoittoon-> klo. 16-17 aikoihin arkipäivänä jengi nukahtaisi kehä 1:n ruuhkaan. ;) Hyvä kappale
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circus - Radio Moscov 25.07.2003

Circus - Radio Moscov
Kyllä toimii tämäkin hienosti. Kyllä näitä ilokseen kuuntelee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jupiter 2 - Tyhjyys 01.08.2003

Jupiter 2 - Tyhjyys
kaunis kappale. Sanoitukset toimii mun mielestä erityisen hyvin tässä. Hyvä laulaja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jupiter 2 - Aamu 01.08.2003

Jupiter 2 - Aamu
Tykkäsin. Kiva reno meininki. sanat toimii, hyvä äänitys, Laulu toimii. Poijjaat sai tästä poijjaasta yhden uuden "fanin".
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Himputin Pimputti - Omaksi lihaa kaupastasi 09.02.2004

Himputin Pimputti - Omaksi lihaa kaupastasi
Laulussa on selkeästi vahvoja YUP-vaikutteita. Taiteellinen kappale. Paksuna päälle miksattu laulu söi tilaa itse soitannalta, mikä hieman harmitti. Kokonaisuutena mielestäni kohtalainen- toteutukseen olisi ehkä toivonut hieman enemmän panostusta ja huolellisuutta - toisaalta rosoinen autotalliäänitys ehkä sopii paremmin tähän kappaleeseen. Kummallista musiikkia kaiken kaikkiaan ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Naapurin Pojat - Tunnen sinut paremmin 04.06.2003

Naapurin Pojat - Tunnen sinut paremmin
Hyvää musaa. Tarttuva intro. Tykkäsin niistä pienistä "efekteistä" välisoitossa ja muutenkin musiikillisesti hauskoja ideoita efektien käytössä. Hyvähyvä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toinen Näytös - Tallaillen 24.07.2003

Toinen Näytös - Tallaillen
Hyvää musaa. Homma toimii kaikin puolin loistavasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alibi - Paviaani 24.02.2003

Alibi - Paviaani
ihan hyvältä kuulostaapi. Jostain käsittämättömästä syystä tuli mieleen viikate ja apulanta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jazphemy - Atmo 17.02.2003

Jazphemy - Atmo
Tykkää !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jazphemy - Blue Chicken [Jazphemy Remix] 17.02.2003

Jazphemy - Blue Chicken [Jazphemy Remix]
Loistavaa !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektrojänis - Pupu kattilaa soimaa 09.02.2004

Elektrojänis - Pupu kattilaa soimaa
Pupu kattilaa soimaa on kappaleena omituinen, hieno, pelottava, tunnelmallinen. Taitavasti tehty. Pidin tästä kovasti. Sopisi jonkun omituisen televisio-ohjelman alkutunnariksi...ehkä johonkin suomalaiseen jännitys-ohjelmaan - ei muuta kun myymään. Biisi oli todella hieno mutta pitkä kuin syntivuosi..kevyt, lyhyt, loppupimpautus oli hauska yksityiskohta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektrojänis - Siperia 17.02.2004

Elektrojänis - Siperia
Alun soundimaailma ei oikein iskenyt minuun, mutta kun biisi lähti käyntiin huomasin että onhan tämä ihan hyvä kappale. Biisi kasvoi mukavasti hiljalleen (ensin simppeliä menoa, sitten mukaan tuli hauska viemärisoundi ja sitten kitara.). Ehkä omaan makuuni hieman yksitoikkoista musiikkia, mutta lajissaan hyvinkin toimivaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Open Hands - Hanki (alt tk) 28.11.2002

Open Hands - Hanki (alt tk)
Tässä on kyllä paremmat rummut kuin tuossa ekassa versiossa. Etenkin tykkäsin conga-rummuista, mitä ei tuossa edellisessä tainnut olla...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopartio49 - Mustaa 05.11.2002

Autopartio49 - Mustaa
Tää oli ihan hyvän kuulonen. Tähän vaan laulu päälle niin hyvä tulee. -Sateentekijä::Jani-
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rahaa ja mainetta - Ollaan vaan 24.10.2002

Rahaa ja mainetta - Ollaan vaan
Tämän ollaan vaan-biisin lisäksi samat jutut koskee varmaan myös tätä liian monta kertaa-biisiä. Periaatteessa tykkäsin biiseistä ja luulen että näistä sais pienellä kehittämisellä todella hyvät esitykset. plussaa mieleenpainuvista melodioista. Etenkin tän ollaan vaan biisin kertosäe jäi pyörimään takakulmaraivossa. Plussaa myös ihan toimivista sanoituksista. Miinusta antaisin siitä että yleisesti ottaen vaikuttivat vähän vaisuilta. Kokoonpano taitaa olla rummut+kitara+basso. Toinen, jotain kuviota särö-soundilla soittava kitara voisi antaa paljon lisää. Vaikka joillakin jotenkin epävarmalta kuulostava nirvana-tyylinen laulu on tarkoitus, minun mielestäni näihin biiseihin sopisi etenkin kertosäkeeseen paljon voimakkaampi laulutyyli...summa summarum : Ihan jees ! - Sateentekijä / Jani -
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele aleksi nuuja - IAML - teräksen salaisuus 25.10.2002

aleksi nuuja - IAML - teräksen salaisuus
hieno. enpä tuota ohjelmaa ole koskaan nähnyt (kun ei tuo moontv meillä näy), mutta musiikista tuli mielikuva jostain keskiaikaisesta aasien vetämästä kärrystä ja mutaisesta kylätiestä...kummallista..kerrassaan kummallista... - Sateentekijä::Jani -
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäolento - Kauniit Kuolevat 27.08.2002

Epäolento - Kauniit Kuolevat
Hyvä tämäkin oli. tämän suoremmaksi ei kitarariffiä saa. Taas se on todistetu että yksinkertainen toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäolento - Murros 27.08.2002

Epäolento - Murros
homma toimii. pitäisi kuunnella varmaankin useamman kerran, jotta sanat aukeaisi. hyvää soittoa, Hyvät soundit ja hyvä laulaja. Plussaa vaihtelevista rytmikikoista. -Jani
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POHJOINEN KURI - Pohjoisväylä 29.11.2002

POHJOINEN KURI - Pohjoisväylä
Tämän olen ladannut joskus kotisivuiltanne ja on soinut koti ja duunikoneella useasti. Kertosäkeessä on potkua ! Minä tykkään kympillä- vaimo ei ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miinus - 04 16.08.2002

Miinus - 04
Kivaa rytmikikkaa. ja omaperäistä musaa. Kertosäkeen kitarariffi on killeri ! Hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miinus - 02 16.08.2002

Miinus - 02
Tästä tykkäsin. Rohkeita ideoita. Pikkukummaan tahtilajiiin on saatu istutettua hyvää soittoa. Triangelia yms. seassa. hienoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juliste - Nopeus ratkaisee 24.07.2002

Juliste - Nopeus ratkaisee
Tää oli todella hienon kuulonen. Soittotaidosta ei näemmä ole pulaa
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele timcoy - Manhunt 18.07.2002

timcoy - Manhunt
Hyvän kuulosta tavaraa. Ei uskoisi että rumpalina toimii jonkinsortin kone-sen verran aidon kuuloiset on soundit. Laulu ja hyvät sanat tuohon päälle vaan niin jo tulee hienoa musaa. Tästä tuli jotenkin mieleen Edu kettusen (?) "kone älä hyydy..."-biisi. (ehkä se oli bassokuvio tai jotain(
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Draama - Yön Selkään 15.07.2002

Draama - Yön Selkään
Kiva biisi. Ensikuulemalta Kulissi ja tämä yön selkään biisit kuulostavat aikalailla samanlaisilta. ihan hyvät sanotukset kaikissa biiseissä ja soitto toimivaa. Kyllähän tällä musalla & näillä taidoilla varmaan sais keikoista muutakin palkkaa kuin nuo matkakulut (kuten tuossa bändin kuvauksessa lukee) ;)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Draama - Päiväkirja 15.07.2002

Draama - Päiväkirja
Toimivat stemmat ja kiva biisi. Kertosäe jäi hyvin mieleen pyörimään. Soitto on toimivaa. Menevää
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele B'karas - Vuoksi (demo) tänään

B'karas - Vuoksi (demo)
Tää oli ihan kiva biisi. voi olla että tuohon pystyis saamaan vielä paljon enemmän potkua. Ehkä oli nyt jollain tapaa jotenkin ponneton. Ei silti mikään huono näinkään. Hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele LongBall Pride - Human Evolution tänään

LongBall Pride - Human Evolution
Erittäin hyvä ja menevä biisi. Soitto hyvää, laulu biisiin sopiva ja taitavasti laulettu. Asennetta riittää vaikka muille jakamaan...hyvähyvähyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Leave immediatly tänään

Stocco - Leave immediatly
tää oli hauskaakin hauskempi. piti täällä duunin maisemassa pidätellä naurua...;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele POST? - Automatic Stop POP-POP-POP 20.08.2002

POST? - Automatic Stop POP-POP-POP
Menevä biisi. Tarttuva kertosäe. Jollakin tapaa tuli kertosäkeestä 80 luku mieleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ahven - Ajetaanko tandemilla? 16.07.2002

ahven - Ajetaanko tandemilla?
Tää on hyvä !. Soundit kohdallaan ja asennetta riittää vaikka muille jakaa. aivan loistavia kontrasteja ja yksityiskohtia. Erilainen ja toimiva. mie tykkään tästä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pako Hiljaisuuteen - peroRaktus Op I tänään

Pako Hiljaisuuteen - peroRaktus Op I
Bisiissä on jännä minimalistinen fiilis.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pore - I know where I stand tänään

Pore - I know where I stand
Hyvä biisi. kaikinpuolin toimiva. Hyvin soitettu ja laulettu. pelkkää plussaa !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pako Hiljaisuuteen - En koskaan -koko versio tänään

Pako Hiljaisuuteen - En koskaan -koko versio
Ihan jees biisi. Räppäyspätkä välissä oli aika ylläri. Huolella tehty. Laulut toimii
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele graydance - bruised tänään

graydance - bruised
AIIIIVVVAANNNN loistava biisi. Soundi yleisesti mielettömän hyvä. Hyvä melodia ja hyvät stemmat. Ainoa asia joka kävi korvaani oli siirtyminen doubletime<->halftime, jossa tuntui ainakin jossain vaiheessa että rumpalilla olisi tullut kiire jonnekin (siinä siirtymisessä). Täysi kymppi minulta !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele B'karas - Pieni sydän tänään

B'karas - Pieni sydän
Kiva. Tykkäsin eritoten intro/välisoittojen tauko-hommeleista. Lisäksi C-osan rumpukomppi toi vaihtelua biisiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wankers - On aamuun vielä aikaa tänään

Wankers - On aamuun vielä aikaa
Tykkäsin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele B'karas - Helmi tänään

B'karas - Helmi
hyvä biisi. selkeesti 80-luvun suomirokki-tyyliä. Soundit sopii hyvin biisiin luonteeseen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pore - Stronger than you thought tänään

Pore - Stronger than you thought
hyvä meininki.