Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 17 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beatsmith - Beat Sampler II 2013 13.12.2013

Beatsmith - Beat Sampler II 2013
Joissain biiteissä oli siisti Elastisen tyylinen saundi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Mansesteri- - Mansesteri & Comeetta, T.L, Tiahu - Mestarit lavalla 19.01.2012

-Mansesteri- - Mansesteri & Comeetta, T.L, Tiahu - Mestarit lavalla
Näppärä biisi, pirun tylyy rimmailuu ja flowt napakoita. MUT vaik syystäkin vihataan snapbackei, niin ton punchin teho laski aika pirusti kun tyyliin joka jäbä heitti siit oman läpän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edi Brokk - Natsikortti 17.01.2012

Edi Brokk - Natsikortti
Komavelin kanssa oon täysin eri mieltä. Totta hitossa voi käsitellä kuinka tarkkaa aihetta tahansa. Samalla logiikalla voisi valittaa siitä, kun jengi tekee dokausbiisejä, että miksei ne voi samassa biisissä käsitellä päihteitä laajemmin ja puhua myös kannabiksesta, napeista kaikesta muustakin päihdyttävästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele IPSM - IsoPaha SusiMies - Etelän Pellet 15.01.2012

IPSM - IsoPaha SusiMies - Etelän Pellet
Mistä kumpuaa tää suuri angsti Stadia kohtaan? :D Nojoo, flowta vois kehittää - se on tällä hetkellä aika tahmeen olonen. Eli enemmän rytmivaihteluu kaipaisin. Muutoin räpit sinällään ihan pätevää settii, diggasin esim miellyttävän mystisistä kielikuvista. Asenne ja äänimaisema kuulosti siistiltä, mutta miksaukseen olis saanu käyttää enemmän malttii. Tuplaukset ja haamuraidat hiukka hiljemmalle, et saa paremmin selvää. Kyl ne silti tuottaa "ison" vaikutelman.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - KVM - Suomi Hajoaa! 04.05.2011

PiiloVoima! - KVM - Suomi Hajoaa!
Eksyin jotain kautta tänne, viimeks kuullu jonkun biisi varmaan muutama vuos sitten. Oot kyl kehittyny! Yhen huomion haluun tehdä noista sun ajatuksista: "Annetaan ulkomaille monia miljardeja / vaik meil on vitun köyhä kansa, me ollaan tarpeettomia". Mun mielestä on vähän liioittelua esittää sosiaalisten ongelmien syyksi kehitysapua yms, kun Suomi on rikkaampi kuin koskaan aiemmin. Tosi asiassa meidän ei tarvitse valita solidaarisuuden ja oman kansan välillä - kyse on siitä millaista sosiaali- ja veropolitiikka halutaan harjoittaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inde - Maneeri - Viinaa II 02.03.2009

Inde - Maneeri - Viinaa II
Hahaa! Oikein jees meininki, tykkäsin et kertsi oli jätetty tyhjäks, mun mielest se sopi kuvioon. Tota voi sit keikoil hoilaa : )

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Ronnie - Verhon Takana 10.02.2009

MIELOIN - Ronnie - Verhon Takana
En tykänny biitistä, se on liian rauhallinen. Ei sillä, et ei vois tehä rauhallisii biisejä, mut mun mielestä rummut voi aina olla iskevät ilman että ne tekee biisistä jotenkin agrempaa. Räpithän on todella perus suntasosta, eli hyvää, mut välil häiritsee se, et koko biisin ajan flow pysyy samanlaisena tykytyksenä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ode Isokeitto - Profetia 03.02.2009

Ode Isokeitto - Profetia
Vaikutteet kuuluu lyriikois ehkä turhankin selkeesti. Mut päällisin puolin kyl oikein tiukkaa! Mites tää sun nimi ja musiikin tyyli? : )

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shabo (wanhat) - Yksinäisen Ikkuna 12.01.2009

Shabo (wanhat) - Yksinäisen Ikkuna
NÄIN OHIMENNEN - KIINNOSTAISKO TEITÄ KUUNTELIJOITA TIETÄÄ, MITÄ MÄ OON ITSE TARKOITTANUT NÄIDEN BIISIENI VERTAUSKUVILLA? Eli haluaisitteko, että laitan noihin biisien kuvauksiin, että mistä ne kertoo? Tietysti tarkotuksena on, että jokaselle voi tulla omanlaisensa tulkinta biiseistä. Laittakaa mulle vaikka profiiliin viestiä, jos on tästä joku mielipide.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shabo (wanhat) - Yksinäisen Ikkuna 10.02.2009

Shabo (wanhat) - Yksinäisen Ikkuna
: ) Mistä päättelit sen olevan tyttö?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shabo (wanhat) - Sotkusii Satuja 10.01.2009

Shabo (wanhat) - Sotkusii Satuja
(Tosta äänenkäytöstä) Biisissä oli tarkoitus saada tohon ääneen sellasta masentunutta tunnelmaa, mikä lyriikoissa on. Nauhottaessa yritin saada mukaan sellasia pienenpieniä tulkinnallisia eroja ääneeni, en oo varma miten siinä onnistuin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roc Tha Beats - sampe4 12.01.2009

Roc Tha Beats - sampe4
Milläs sä oot nää tehny?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mit - vittuku et vituttaa 27.01.2009

Mit - vittuku et vituttaa
Täs biisissä on paljon parempi perusote, ku tos ylemmässä. Plussaa myös siitä, että annat murteen kuuluu selkeesti räpissä. Mun mielest se sopii jotenkin tosi hyvin tähän biisin angstailuun. Miksaus on pääkohdin ihan ok, mut kertissä vokaalit puskee liian kovaa kaiken muun ylle. Biitti itessäänkin kaipais selkeempää miksausta, nyt siel on jotkut mun mielestä vähän epäoleellisemmat äänet kohtuu kovalla. Sanoisin viel, et en neuvois sua viel tekee levyy, jos täälläkään ei oo yhtään kokonaista biisiä. Todella monet pitää levyn tekemistä niin suuressa arvossa, et Suomessa syntyy liukuhihnalla omakustanteita, jotka ei oo levyjä, vaan kasa biisejä. Mun mielestä levyjen biisien pitää jollain tapaa olla kokonaisuus - ja siks pitäiskin hallita yhen biisin kokonaisuus ennen kuin niistä kasaa yhden isomman kollaasin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mit - EYON:n Elämää! 27.01.2009

Mit - EYON:n Elämää!
Kaikilla menee tuplaukset ajoittain pahastikin ohi. Nauhotettaes pitäs vaan olla malttia nauhottaa niin monta kertaa uuestaan, et menee kohilleen. Välil kans laineissa on liikaa sanoja, ja sit tulee kiire räppää ne, eikä sanoista saa selvää, varsinkin jos tuplatkin menee ohi. Tää biisi taiskin olla enemmän tai vähemmän sessarityyppinen läppä, mut tän biisin sisältö nyt ei kauheesti houkuttanu kuuntelemaan uuestaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Todiste - Elämäsi Vanki feat. Eeva 27.05.2008

Todiste - Elämäsi Vanki feat. Eeva
Aika kiva flow, mut aika usein painotat sanoja ihan täysin samalla tavalla, kuin Leijonamieli. Ääntä voisit käyttää vähän voimakkaammin, välillä kuulostaa heikolta. Ite en lämmenny kauheesti kertsille, sen parhaat kohdat oli noi "jos vain jatkan nääääiiiin" ja "pääsen edes minnekkäääään".

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gluten Free - Itku 10.02.2009

Gluten Free - Itku
Laitetaas tänne sit mainos : ) VALMIS BIISI: http://www.mikseri.net... - Sotkusii Satuja~

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shabo (wanhat) - Hämähäkintappaja 05.11.2007

Shabo (wanhat) - Hämähäkintappaja
Selventääkseni, siis toi hämähäkintappamisjuttu, siis mun lyriikat muutenkin, on vertauskuvallisia. Tää biisi ei siis "oikeasti" kerro mistään hämähäkkien tappamisesta, vaan se on vertauskuva jollekin toiselle asialle. Se asia voi olla jokaiselle erilainen, joten jokainen saa itse tulkita sen miten haluaa.