Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 43 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anima - Worthy Of Love 23.06.2008

Anima - Worthy Of Love
Tässä biisissä tuli sellainen "jaa... no nii... joo... hmm" -fiilis että mitähänmäsanoisin. Tavallaan biisi oli tasainen poljento alusta loppuun asti, mutta aina jostain tuli pieni yllättävä fiiliksenpaholainen esiin. Yritin kovasti hokea itselleni jotta kasikasikasikasi, mutta biisin loputtua jostain kömpi esiin yyyYYYsiii! En tiedä mikä sen sitten muutti, oliko ne nuo miellyttävänkuuloiset viulusoundit lopussa vai mikä ihme, mutta enpä mä tahdo tästä ysin -kierteestä teidän kohdalla pääsevän eroon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breeding Sky - I Start To Cry 06.11.2007

Breeding Sky - I Start To Cry
Laulu kaipaa hieman pontevuutta, eli siihen pitäisi välillä saada sellaista voimaa että kuulostaisi niinkuin yrittäisit kaataa äänelläsi seiniä. Tällaisessa musiikissa on aika tärkeää äänen monipuolinen käyttö joka tuo lisää voimaa musiikkiin ja lisää kappaleen kiinnostusta kun ääniskaala ei pysy kokajan paikoillaan tai toinen vaihtoehto jos ei laulutaito riitä niin on tehdä taustasta mahdollisimman monipuolinen. Kuitenkin ihan hyvä ja kuulostaa siltä että tulevaisuudessa muodostuu ihan "festari" -matskuksi jos vain jaksat kehittää monipuolisuutta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 06.10.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Kaikinpuolin hyvä biisi, mutta silti jäi uupumaan. Eli hieman vahvempia nuosukohtia kun biisissä olisi ja enemmän + monipuolisempaa sooloa niin biisi hipoisi jo täydellisyyttä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Inside - live 08.10.2007

CHB (R.I.P.) - Inside - live
Höh... tuntui että biisi jäi pahasti vajaaksi. Hyvä ja menevä ralli, mutta kun biisi loppui niin tuumasin ihan ääneen että "justhan mä pistin sen päälle"... eli jäi pahasti jotain puuttumaan. Hyvä ralli kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Far Away 04.03.2007

Silent Dream - Far Away
Hemmetin hyvä toi huuliharppu-hässäkkä soundi jutska... toi biisiin aika paljon potkua. Muutenkin hyvä biisi kaikessa kaikkeudessaan. Plussa myös lähtee siitä että biisi ei ole mikään tasapaksu vaan siihen on oikeasti tehty melodiaa enemmänkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 09.03.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
Jykevää soitantaa. Hyvän kuuloista kaikinpuolin. Jotain tämän biisin melodiasta jäi uupumaan... ehkä olisin halunnut biisin puoleenväliin hieman rauhallisemman kohdan jolloin biisiin olisi tullut hieman lisä jytkettä kun komppikitarat olisi taas alannut polkea meikäläisen tajuntaa, mutta kyllä tämä aina vähintään 9:n ansaitsee kevyesti. Antakaa palaa! Kyllä tykkää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Shiver - Silent Ground 08.10.2007

Project Shiver - Silent Ground
Jotenkin tasapaksu biisi, jolla tarkoitan lähinnä sitä että kun kuulee alun niin sen jälkeen ei enää mikään yllätä. Ihan hyvä biisi kylläkin mutta turhan massaan uppoava. Kaipaisi muutaman "säväytys" kohdan erottuakseen. Arvosteluni siis on... Melodialtaan hyvä mutta vajaa, Laulu ihan hyvä, soitto toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Dear Boys (Oops) 12.04.2007

Her Wickedness - Dear Boys (Oops)
Ompas erikoosta. :) Sanompa vaan että tähän olis jonkinnäköinen kertsi tuonu vitusti lisää, mut mut mut... silti pystyin kyllä kuvitella tämän esim. johkin leffaan. Tää aukenee enemmän kun kuuntelee toisen kerran. Aika iskevä musiikki vaikka onkin aika simppeli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 20.01.2007

Silent Dream - Drown
Ai kun on hiano biisi kaikin puolin, tätä on ilo kuunnella. Laulu, soitto, sävellys... kaikki toimii hienosti. Tyylillä ja tunteella tehtyä musaa. Loppuun olisin kaivannut jonkinmoista lisä ryminää, nyt se vaan haihtuu pois ja jättää sellaisen fiiliksen että jotain jäi puuttumaan... mutta muuten todella hieno joten kyllähän tästä ysin helposti antaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disordead - Lifestyle 9 to 5 06.09.2006

Disordead - Lifestyle 9 to 5
Iso KYLLÄ, yhdyn "SLEID":in kommenttiin. Tämähän oli oikee talonhajotusmättöä. Ei biisistä torellakaa vauhtia/ tunnetta puutu. Vituttaa kun ei osaa sanoa mitään kehittävää... iskee ja lujaa... ja alku pisti jopa naurattamahan. :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disordead - Erase The Pain 06.09.2006

Disordead - Erase The Pain
Aivan loistavalta kuulostaa... kyllä itse ainakin tästä lähti heti ekalla kuuntelulla. :) Helewetti mitä mättömusaa... nautiskelua... Tämähä o saatana hyvä. Emmä nyt kyllä osaa valitettavasti heittää mitään kehittävempää kommenttia kun että iskee niin pirusti ! Pitää oikee mossaallakki vaikkei oo viälä tukka kasvanu r-kele. Sanotaan ny että, hyvä tempo, hyvä soitto, hyvä laulu, hyvä meininki... kaikki toimii.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disordead - No Turning Back 06.09.2006

Disordead - No Turning Back
Kyllä teirän materiaali iskee meikäläiseen... näissä biiseissä on VOIMAA... tunnetta ja meininkiä. Mitään huanoa en kyllä osaa sanoa. Kaikki toimii myös tässä rallissa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - She's So High 11.08.2006

Rabble At Therapist - She's So High
Jälleen kerran laulu peittyy pahasti kertosäkeessä musiikin alle , mutta hiton hyvä melodia ja laulu / sovitus toimii. Basari lopussa pikkusen yllätti, mutta positiivisesti kuitenkin. Menevä ralli.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atheme One - World of Insanity 09.03.2007

Atheme One - World of Insanity
Tämä jo oli enemmän mun musa makuun, raskasta, melodista, taidokasta ja asiallista. Kyllä te hommanne osaatte. Laulu, soitto ja sävellys... kaikki toimii. Toista kertaa jo tässä kuuntelen biisiä... ja mietin että miksi jos kerta en huonoa sanottavaa tästä löydä, niin miksipä en teille täysiä pointseja tästä kilauttaisi. Ja näin lähtee... pistetään nyt...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Dear Sweet Barbie 12.04.2007

Her Wickedness - Dear Sweet Barbie
On kyllä niin kaoottista että olen sanaton. :*
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Reason 27.04.2006

The Noose - Reason
Vaikka tällainen musiikki ei mun musamakuun kuulu, niin teirän biisit kuulostaa hyvältä. Ja se johtuu siitä että tämä on oikeasti melodista metallia, kun useimmat genren tekijät vetävät tupla-basarit ja säröt kaakossa yhtä soppaa menemään joka alkaa ärsyttää... mutta teillä melodiat pysyvät sopivan kirkkaina ja ne kuuluvat eivätkä peity sekamelskaan. Iso plussa teille ja toivottavasti pääsette pitkälle. Pistän fanitukseen. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - No More Fear 27.04.2006

The Noose - No More Fear
Ei vieläkään oo mun musa makuun, mutta kyllähän sen kuulee että teillä on jotain annettavaa tämän genren musiikille. Tämäkin biisi erottui muista hienosti ja soolo oli yllättävä... en yhtään odottanut tuollaista sooloa joka oli hienoa... useimmin biiseissä joissa on erikoinen rytmi niin soolon ajaksi tasaannutetaan tausta, mutta tepä ette. :) Ajatuksia herättävää musiikkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Memories 27.04.2006

The Noose - Memories
Liian metallia mun makuun, mutta silti yllättävää ja omalaatuista. Hienoa oli se että vaikka laulu vedettiin tälläisenä "filth" tyylinä, niin tausta pysyi silti melodisena eikä alettu hakata mitä sattuu niinkuin yleensä tämän tyylilajin biiseissä valitettavasti tapahtuu. Eli suuri plussa siitä ja se toi biisiin sen millä se erottuu massasta. Kuten jo mainitsin että musa-laji ei oo mun makuun mutta voin rehellisesti sanoa että tätä voisin vaikka kuunnellakkin. Hyvä biisi ja erottuva.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Shiver - The Truth 24.02.2006

Project Shiver - The Truth
Tämähän kuulostaa mahtavalta, laulu olis saanu ehkä kuulua kovempaa... tai se saattaa johtua mun kajareistakin ettei kuulu oikein, kun ei oo täälä työpaikalla kovin häävit kajarit. Mut kyllä se kuuluu tarpeeksi hyvin että osaan sanoa et laulu toimii hienosti. Mahtava tuo kitara-komppaus. "Tukutukutuku" =D iskee pirusti. Kyllä toimii. Hmm... loppuun olis ehkä saanu antaa hieman enempi "perkelettä" , siis raskaampi soitanta / laulu, niin olis tämä poika juossut seinille,.. menevä näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - Better Than Else 16.02.2006

Rabble At Therapist - Better Than Else
Hemmetin hyvän kuuloinen biisi. Tuli mukava fiilis tästä kappaleesta. Kaikki toimii mahtavasti... Kuuntelin biisin n.3 kertaa putkeen kun oli sellainen fiilis että jokin tietty "muna" puuttuu lopun sooloilun paikkeilta. Mutta sitten tajusin vihdoin että jos ihan sooloilun loppupäähän alkaisi vetää vähän enemmän ns. Rumpu-sooloilua niin se saattaisi tuoda vähän enemmän puhtia biisin loppuun, jolloin koko biisi jäisi paremmin mieleen. Mut silti todella hyvä ja nautinnollinen biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Shiver - This Dawn 24.02.2006

Project Shiver - This Dawn
Tämäkin biisi toimii mahtavasti, hitusen enempi komppausta olisin halunnut taustalla kuulla. Hyvä melodia (sävellys), hyvää soittoa ja vielä hyvä laulu päällä... hmm... ei perkele kyllä nyt nasahtaa kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Retrogression - Fear Scene 06.10.2007

Retrogression - Fear Scene
Meinasin antaa ysin kun ei tuo "örinä" laulu sopinut mielestäni ihan joka kohden missä sitä oli, mutta kuitenkin tulin siihen tulokseen että eihän tästä voi antaa muutakuin kympin koska biisihän oli mahtavan monipuolinen ja suurimmalta osalta kuitenkin oli erittäin mieluisaa kuunneltavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco feat. Stocon mutsi - Ooa hela natten 14.01.2006

Stocco feat. Stocon mutsi - Ooa hela natten
Nytpä tiedämme kuka loi monotrackin. Äitisi ei vaan ymmärtänyt sen päälle, mutta eihän monikaan vieläkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Authority 08.10.2007

CHB (R.I.P.) - Authority
Iha jees... hieman koominen joka johtuu mitätodennäköisimmin miksauksesta. Kunnolla editoituna tämä biisi voisi olla sanotaanko 9 -arvoinen. Mutta nyt kyllä pläjähytän ihan tuon kahdeksikon koska ei tähän biisiin saanut oikein minkäänlaista tunnelmaa... epäilen kyllä että johtuu masteroinnista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Swallowing My Pain 09.12.2005

CHB (R.I.P.) - Swallowing My Pain
Hmm... en tiedä... jotenkin kummallisesti tästä tulee liian rento fiilis... ei... tää on vaikee... no sanotaan että aluksi ei oikein iskeny, mutta paranee kokoajan loppuakohti... joo, tästä tulee sellanen jokin tietty fiilis hmm... aika kummalisen kommentin nyt kyllä jätin, mutta en osaa oikein päättää että mitä tästä sanoisi, mutta kyllä tämä ysin arvoinen kuitenkin on, ettei huono kuitenkaan. Ja nyt olen päättänyt että fanitukseen pannaan tämmönen bändi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Rascal 09.12.2005

CHB (R.I.P.) - Rascal
Hitto... alus ajattelin että no aika "haalea biisi", mut kun kertsi alko niin muutti koko homman hyvin edukseen. Pirun hienolta kuulostaa. Ja tulipas vielä hieno lopetus biisis. Nyt pamahtaa kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness 09.12.2005

CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness
Kyllä hemmetin menevää tavaraa. Soittona en voi antaa negatiivistä palautetta ollenkaan, koska siinä ei löytynyt yksinkertaisesti mitään vikaa. Siksipä keskityn biisiin, eli biisi oli hieman perus kamaa, mutta en tarkoita etteikö olisi hyvä... hemmetin hyvähän se oli. Eli perus tavaraa, mutta hyvin soitettu. Kuuntelen vielä lisää biisejä, ja katson että meneekö mun fanitukseen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - Falling Apart 24.11.2005

Tob Le Ron - Falling Apart
Jumankekka kun on kaunista ja rauhoittavaa soittoa, alkasin oikein fiilistelemään tätä kuunnellessa. Tuo kitara mikä lähtee heti alusta alkoi häiritä joissain kohden kun tuntui korvissa jotenkin sekoittavan rytmiä, mutta se siitä negatiivisuudesta, muuten aivan täyttä herkkua koko biisi. Ja "munaakin" tässä biisissä tuntui olevan hillitty mutta ihan sopiva määrä. Hmm... tähän on vaikea miettiä arvosanaa kun oli niin miellyttävää soitantaa, mutta jos olisin hieman ankara ja antaisin 9:n, koska kuitenkin löysin jotain pientä negatiivisuutta vaikka herkkuahan tämä oli.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Knob - Nemesis 05.12.2005

The Knob - Nemesis
Tosi menevä ja soppelin melodinen biisi. "komppi" kitara kaipais mielestäni hieman hiomista kun se ja laulu yhdistettynä kuulosti aika "mössöiseltä"... toisin sanoen hieman kun "pätkisi" tota komppausta niin kuulostais mielestäni paljon paremmalta. Mutta kyllähän tämä silti mieleen oli. Eli uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... arvosana on ...trapapadipipidada"pärinää"bompidipapaCrashpellisipidapa YSI.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - tob le ron 17.02.2005

Tob Le Ron - tob le ron
Kyllä sä tämän homman osaat... oli pakko tulla kuunteleen muutakin matskua sulta, kun kuulin kommenttiringistä ton Meanwhile in Sweden - biisin. Hienon / hyvän kuuloista, ainut syy miksi en anna täysiä pisteitä on se että mielestäni tämäkin biisi paranisi huomattavasti jos biisin lopussa tulisi vähän enemmän "munaa" joukkoon. Ja tottakai laulu on aina plussaa... mutta sun biisit kyllä menee ilman lauluakin. Tuntuu siltä että näistä puuttuu se tietty "munan letkautus" kohta siksi annan 9:n enkä 10. Et varmaan tajunnut yhtään mitä horisin, mutta jatka hyvää työtä. Hienoa kuunneltavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - Meanwhile In Sweden 16.02.2005

Tob Le Ron - Meanwhile In Sweden
Hemmetin hienon kuuloista ! Toi tausta komppaus olis saanu kuulua vähän kovempaa ja loppui niinku seinään. Biisi parhaimmasta päästä mitä oon mikseris kuullu. # Kommenttirinki #
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 15.04.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Ei ihan mun musaa... mutta ihan menevää. Hyvältä kuulosti. Harmi etten osaa sanoa enempää, mutta eipä mulla mitään negatiivistakaan ole sanottavana. -=Kommenttirinki=-
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Tapa 03.02.2005

Riku Rotten Project - Tapa
Hmm... ihmeellinen aloitus. Itse en tällaista musaa kuuntele joten on vaikea antaa arvosteluja... mutta tämmöistähän musaa ne ratiossa soittaa. Antaa palaa vaan. Uskoisin et porukka kuuntelee.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Valopää - robot dog eat robot cat 28.01.2005

Valtteri Valopää - robot dog eat robot cat
Ihan mielenkiintoinen kappale, ei ehkä mun makuuni mutta olen avoin kaikelle musiikille ja kyllä tämä pään sai nytkyttämään. Monohan ei tunnetusti ole kovin monipuolista, mutta olisit kyllä ehkä hieman voinut lisätä pari ding,dong ja bong-ääntä taustalle. Ihan menevää biittiä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed - Smothered Zeal for Life 10.02.2005

Killed - Smothered Zeal for Life
Jaa...as.. improvisoinniksi aika yksitoikkoista, mutta ihan hyvää sooloahan sieltä pääsi. Rummuissa pisti lautanen korvaan jotenkin oudosti. Tuli jotenkin pääkallomainen tunnelma tästä biisistä. (Se on positiivinen asia) # Kommenttirinki #
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele K18 - Leijamme 05.02.2005

K18 - Leijamme
Tosi hyvä kappale. Lauluun sais panna kaikua. Tämä oli tallainen kesä-mökillä kuunneltava biisi joka saa hyvälle tuulelle. :) # Kommenttirinki #
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Knob - Hole In My Head 04.12.2005

The Knob - Hole In My Head
Sanon samaa mitä aikaisemmatkin että tuli mieleen Offspring... mutta siis se vanha hyvä, ei siis tää uus givittumipepe aha aha-sonta. Eli good good mies... Sinänsä kyllä vaikka olikin hyvin perinteitä-kunnioittava kappale niin ananannananan nan ysin kooska olisin kaivannu vielä hitusen extra melodiaa tohon. Vi**n hyvää materiaa joka tapaukses.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Knob - Star 04.12.2005

The Knob - Star
No juuh, tästä meikä poika tykkäs harmittaa vaan kun biisi loppu mielestäni liian lyhyeen... mutta nautinto niin kauan kun sitä kesti. Hmm... toi toinen biisi...tota tota kuulostaa hieman samanlaiselta mitä itse on tullu joskus bänditreeneissä vedettyä umpihumalassa. :) Sille en nyt lähde arvosanaa antamaan... mutta pannaanpa tolle ekalle tästä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Adastra - Crossroads 03.02.2005

Adastra - Crossroads
Hyvä biisi. Istuskellessani tuola tupakalla ja kuunnellessani ajattelin että lauluun olisi ehkä hieman voinut panostaa lisää, hyvä laulaja mutta uskoisin että loppuun olisi kullä saanut puristaa vähän kiveksiä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 15.04.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Heh... tää vois olla ihan hyvä biisi jos laulais kunnolla, mut ainakin hymyn nostatti meikän huulille. Kuulosti ihan Eric Cartman:ilta 50 whiskyn jälkeen. -=Kommenttirinki=-
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Love/Death 03.10.2005

Silent Dream - Love/Death
Kyllä on hieno laulu-ääni ja taitoa löytyy. Tämä biisi oli ehkä hieman "iisi" mun makuuni, mutta musiikillisesti ja laululta tosi hyvää matskua ja lopussa tuleva soolo kuulosti hienolta. Kyllä teiltä taitoa löytyy paljon niin soittamisessa / laulussa kuin myös sävellyksissäkin... joten eihän tässä muuta voi kun panna fanilistalle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Knob - A is A B 04.12.2005

The Knob - A is A B
Kyllä nauratti meikäläistä noi lyriikat. Tosi hyvä biisi, toi "tap tap" kitarointi ei vaan iske muhun, mut muuten aivan kurko. Aluksi ajattelin et ...ttu "tap tap tap" , mut kyllä se siitä sit "paukahti" käyntiin eikä toi "tap tap"-kaan enää häirinny niin paljoa. Hmm... tuplaantuukohan mun antama arvosana, kun oon sen jo aijemmin tälle pannu ilman kommenttia ja nyt pistän uurestaan... let's test.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Knob - Punk rOck GO (P.O.G.O) 26.01.2005

The Knob - Punk rOck GO (P.O.G.O)
Sori et annoin kypän... heh. Mä ajattelin etten viitti antaa, mut kun kuuntelin koko värssyn nii eipä mulle jääny vaihtoehtoja. Iski ainakin muhun niin penteleesti et voisin kuunnella useamman kerran putkeen.
10