Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 79 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R.I.P Out Of Bounds - Bury The Past (war mix) -2007 13.04.2007

R.I.P Out Of Bounds - Bury The Past (war mix) -2007
Pistäkääs perkele nyt ees yksi valmis (oikea) biisi tänne mikseriin kun ei sitä myspacen paskaa bitinsiirtokuraa jaksa kuunnella. Sitten kehtaa arvostellakin...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oskari - ...Returns Confused 25.04.2006

Oskari - ...Returns Confused
hämyst shittii. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kulture - Swim 20.07.2005

Kulture - Swim
ei se niin naftii oo kato. ollaan mekin otettu aika rankasti vaikutteita, u know. sitä se nykymaailman rockscene onkin oikeestaan. -ju>l

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kulture - Swim 17.07.2005

Kulture - Swim
ihan mahti biisi tämä kyllä, mutta on niin incubus että en osaa oikeen arvosanaa antaa...hmm...siis ihan loistava kappale ja soitettu ihan nappiin, mut kantsii varoo sitä influenssipollarii, koska se voi kytätä ikkunan takana. pyh. :) mut kuiteskin...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kulture - Glass Doors 06.07.2005

Kulture - Glass Doors
no johan on. :) toisen kerran kulturen historiassa pelataan kunnon äänimaailman kanssa, jossa jokainen soitin/lauluraita erottuu. biisinä tämä oli tosi hyvä. vaikutteet tulevat jännästi pinnan alta esiin. (incubuksen hienous musen molliuteen) jokaiselta jemmolta hyvä suoritus kappaleessa omalla sarallaan. alkoi kivasti tämä. hmhmmhm....no mitäs...hittiralli. C-Osaa ois voinu rakennella vähän enemmän, mutta ihan kiva mättö tuokin oli. :) niin, kokonaisuudessaan hyvä biisi. kylläkyllä kelepaa. (ju>l/spine)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wounded Knee - Homo Kid 22.05.2005

Wounded Knee - Homo Kid
Ihan vitun taagia!! meikä diggailee. On hienoa kuulla teitä tälleen nauhotetussakin formaatissa ja tiiviin ja toimivan paketin oottekin saaneet aikaan. Tarkasti soitettua tavaraa ja Oldekaan ei kusahtele ollenkaan. :D jeah!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wounded Knee - ABC 23.05.2005

Wounded Knee - ABC
ei mutta jätkäthän on oikeen treenaillu näitä! toimii vitun hyvin. tä on aika jännä hevi-punk-humppa-sekoitus. ja tuo tuo slideriffi on nerokas. vähän tulloo tuo vanha nirvana mieleen, ei huono juttu ollenkaan. onko olde ollut vaikuttamassa?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wounded Knee - The Magnificent Tale About The Weather 23.05.2005

Wounded Knee - The Magnificent Tale About The Weather
Tässä oli sitä jotain. ihan pommi biisi!! "this is the...." kybä. ja jou, propsit jannelle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mätä Zilakka - Bring me Quentin 10.07.2005

Mätä Zilakka - Bring me Quentin
tämä oli tällaista kivaa (onko ambient oikea sana?) no niin...rauhallista musaa kuitenkin. tullut pari kertaa chillailtua jossain luolassa tällaisen musan varjolla ja kyllä se tarjoaa oikein kunnon 70-lukufiiliksen mukanaan. on hyvää mielestäni ottaa musiikki rennosti. ei kaikkea tarvii aina tosissaan vääntääkään. ei toisaalta kauheasti tämä veto säväytä. voiko muuta sanoa, kuin "ihan kiva"? no tietenkin voi...mutta hmmhhmm.. ihan kivaa. anteeksi. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rites of the Youth - First Love, First Scar 13.04.2005

Rites of the Youth - First Love, First Scar
Ekan kuuntelukerran jälkeenkin jo vaikutti todella lupaavalta! Mitä sanoisin. örr... taustat olivat ihan helevetin hyvät!! Mä en digannu tuosta hc-laulusta, mutta onneksi tuossa tuli vielä tollasta cleania-laulua paljonkin mun kaltasille fägäreille. hyvä suuntavalinta noin muin puitten. odotan innolla lisää tätä tavaraa!! Miksaukseen en osaa sanoo mitään parannettavaa. oli hyvä bjöösi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 05.04.2005

Kalkutan Konepaja - Anyday
Pirun siisti alku. :) mikähän rumpu tuo on? laulaja osaa hommansa hyvin. Pelkäsin tovin jo, että biisi ei koskaan alkaisi, mutta kuin salaa se tulikin sieltä. Jännän kuulosta, omaperästä. Olisi ehkä voinut kompilla tuo toinen säkeistö, muuten ei moitteita. tiukka veto.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kulture - Violet 13.03.2005

Kulture - Violet
Hyvä biisi. Soundit raiskaavat. Tuomas laulaa kauniisti. ;) Kivat Stemmat muuten (vähän muse:htavat:) kaunista.Säröt posahtavat kivasti niskaan tuossa pulivälissä! Raidassa on vittumainen kohina kokoajan, mutta niin siitä huolimatta hyvän kuulonen, erilainen, kokonaisuus. (ju>l/spine)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nimettömät. - Uudelleen 13.03.2005

Nimettömät. - Uudelleen
-kommenttirinki- *hieman korville käyvät soundit, terävät säröt. *laulaja tuo hyvän balanssin musaan, koska hänellä on pehmeä ääni. *tylsän kuulonen biisi, rytmiikka kitaroissa voisi auttaa. *hyvät sanat ja bassot. *akustinen tuo potkua raitaan. *rummut tylsät. (ju>l/spine)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Chevy Truck -- You Gotta Let Me Drive 09.03.2005

Antti Kaukomaa - Chevy Truck -- You Gotta Let Me Drive
heheh. loisto ajomusaa. Niin perus, mut niin loistoa. :) tästä tulee hyvälle tuulelle ja tanssilonkka alkaa vipattaa. Omalle genrelleen edullinen kappale. kiva biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ace in a hole - Recollection 01.05.2005

Ace in a hole - Recollection
Olette niin helevetin taagi pumppu. Hatunnostot! toivottavasti saatte pian keikkaa Turkuun, niin pääsee taas vähän riehumaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazablanca - Kahleissa 17.03.2005

Gazablanca - Kahleissa
väkisin tuli mieleen suomenkielinen manson/deftones. häiriintyneen kuulosta eli hyvää, vaikka soundit vähän pakottaakin niin näen sen vain etuna tälle musiikkityylille (puhdas hiottu soundi ei sopisi tähän) hienoja efektejä taustalla. -kommenttirinki-
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circum Elements - New World Order 02.03.2005

Circum Elements - New World Order
Meikä tykkää ihan oikeasti. :) Tässä on progea, heviä, jazzia ja svengiä. kuulostaa paikoittain Primukselta, toimii. Teilläkin olisi soundit voineet vähän olla paremmat, mutta kyllä tätä näinkin voi kuunnella. ei tässä kenellekään mitään levytasoa soundit kuitenkaan ole. Me muuten soitamme teidän kanssa kaarinassa ensi viikolla. näemme siellä! P.S. kiitos, teille että rikoitte dead notesin kympin, sitä on odoteltu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 13.02.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Oli hyvä biisi, hei....todella siisti temponvaihdos! laulajalla hyvä ääni, aluksi kuulosti hieman zen cafélta, mutta se onneksi loppui nopeasti....juu, huonoa ehkä se että ei tullut sellasta "wou"- oloa. mut niin....
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed - Smothered Zeal for Life 10.02.2005

Killed - Smothered Zeal for Life
Siisti alku biisissä ja tosiaan ei soundeilla pilattu. Tokkopa tuo ei haittaa ollenkaan... Se on kanssa hyvä juttu, että tässä ei oo laulu. En ole örinä miehiä, joten on kivaa kuulla tällasta musaa ihan instrumentaalinakin. Soolot olivat aika päällekäyviä... Ihan jees ralli.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele IcJay - Call Of The Deep Ocean 23.03.2005

IcJay - Call Of The Deep Ocean
Ei tähän mitään muuta voi sanoa kun, että teki mieli suoristaa selkä ja olla hiljaa 6min kuunnellen silmät kiinni. kaunis ajatus ja mielestäni kuvauksen erinomaisesti täytyttävä muistokappale. kaunista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 17.03.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
oho. oikeen kunnon kiljuntaa ja vielä hyvin tehtynä. en ymmärrä miten joku voi laulaa voin korkealta, mutta onneksi olkoon laulajalle. Hyvin toimivat pohjat. Musiikkityyli on minulle käsittämätön, enkä perusta siitä, mutta tämä on tehty sitäverta hyvin, että jaksaa kuunnella. :) -kommenttirinki-

Kommentti kappaleesta Kuuntele BlindNine - Fine 30.11.2004

BlindNine - Fine
Rumpalille muuten propsit.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele BlindNine - Fine 30.11.2004

BlindNine - Fine
kyllähän tämä oli hyvää siinä missä BlindNine yleisestikin on. Pitäkää vain huolta, että ketään ei vie sitä munaa pois BlindNineltä, siitä minä tykkään BN:stä kun puhutaan. :D Okei, sitten itse arvostelu. Hyvää tässä oli kertosäe ja tuo toisen kertsin jälkeinen osio, ne olivat tuoreita ja se huutojuttu tuntui kyllä ihan perseessä asti..säkeistö oli ihan jees, mutta nuo näppäily säkeistöt alkavat tylsistyttämään pitemmän päälle. Laulajan ääni on todellakin kehittynyt, clean-lauluissa, huudot ovat aina menneet perkeleen hyvin nappiin. Tästä vain kehittelemään. koukut ovat kohdallaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 03.04.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
se eka biisi oli ihan jees, mutta nyt tuo gremlingsistä varastettu paska lauluääni alkaa jo vituttamaan. Hauska läppä, mutta ei jää elämään. Omaperästä, vaikka tosiaan onkin perästä. :D
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - Forsaken Shores 15.11.2004

Ping Ping Killing Machine - Forsaken Shores
tuo bassotsydeemi 4:40 on hyvää vaihtelua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - Forsaken Shores 15.11.2004

Ping Ping Killing Machine - Forsaken Shores
Hyvää: rauhallinen, mukavat melodiat, omaperäinen musiikkityylivalinta, komppi 2:20 paikkeilla. Huonoa: yksinkertaiset soinnut, vähän laimea, koskettimet alkavat kyrsimään. mut siis, hyvää chillimusaa. :) nyt on muutenkin sopivan uninen olo.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boi Cruger - Boi Cruger - Straight Fire 14.11.2004

Boi Cruger - Boi Cruger - Straight Fire
y0y0...näinhän sitä sanotaan. West-Side ja East-Side, Cribs ja Bloods.... siinä tietämykseni räppiskenestä. tosissaanhan tuon ottaa, jos se oli tarkoitus, mutta minne on kadonnut poliittinen sanoma rapista?!? Ketä kiinnostaa tuollaiset sanoitukset, voi elämä..... tehkää välillä jotain josta nuorempi polvi voi ammentaa itselleen jotain muutakin kuin "partylife"ä . En osaa laittaa numeroa joten..... Ps. yli 3 tahdin rippaukset ovat laittomia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The dead beat - Disgo 08.11.2004

The dead beat - Disgo
tuo biitti kuulostaa siltä, että joku koputtaisi epätoivoisesti ovea. Empä sillälailla ihmettele, sen verran hämärät biitit tässä kipaleessa. Paikoittain aika häiriintynyttä menoa. :D En itse trancen ystävä ole, mutta kai tätä jossain paikassa voisi valopuikot kädessä revitellä. :>

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valmiina Saalistamaan - Nyrkkisääntö 09.11.2004

Valmiina Saalistamaan - Nyrkkisääntö
aaaaaaahhhh.....nouuuuuu......ei tällaisia biisejä saa tehdä. :D en mä tästä osaa mitään sanoa, paitsi että luultavasti tämä päätyy yle:lle jossain vaiheessa nyrkkeilymusaksi tai jotain. :p Onnea!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele The dead beat - Moottorinhuumaa 07.11.2004

The dead beat - Moottorinhuumaa
tsuk-tsuk-tsuk!!!! kyllähän sitä voisi venettä ajaa, kun kunnon teknorillutus soi taustalla! :DD
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Manta Ray - Lonely 04.11.2004

Manta Ray - Lonely
Ihan pro. hyvät bassot!!! en tykkää soulista. tämä varmasti on tykättyä soulin kuuntelijoiden keskuudessa, mut mä en oikein lämpee. hyvää tämä oli, ei vain minun musaa. koska biisi oli hyvä annan sille 8, vaikka en lämpee. :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kulture - One of These Days 09.11.2004

Kulture - One of These Days
jees, eli viime kommentti tuli petriltä ja nyt on jukka puikoissa. Bassokuviothan ovat ihan loist....noei. :D mut siis rummut tukevat hyvin pohjaa, joka ikävä kyllä soundejen takia jää puuroksi. Laulumelodia (varsinkin kertosäkeessä) on aivan loistava. Minua kyllä häiritsee se että säkeistöissä toistetaan samaa juttua kokoajan, mutta se on pieni juttu. Biisissä paljon vaihtelua muutoin ja paremmilla soundeilla tästä tulee varsinkin maittava kipale. Jatkakaa samaan malliin, mut mulla on yksi toive. Tehkää yksi lyhyt ja nopea svengibiisi, jossa on kunnon rokkia. Keikoille. Sellainen Chimerinan tapainen ^^
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hienduranse - Hienduranse 16.11.2004

Hienduranse - Hienduranse
Todellakin vaihtoehtoista metallia. Teidän laulajanne taitaa olla rikki tai jotain kun siitä lähtee tuollainen häiriöääni. :D Mut tuolla joka tuossa sanoo "what does this not do?" on ihan hyvä ääni, jos solistia tähän kaivattaisiin. Mikäs tässä, hyvää heviä ja ainakin omaperäistä, täytyy tukea! Miksaus on vähän kehnoa, mut ei haittaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van Dell - Saatanankirkollisvero 18.11.2004

Van Dell - Saatanankirkollisvero
Pirun toimiva biisi. :) Alku on raikkaan oloinen, vaikka soinnutus onkin clichéinen. Sanat ovat aikas hauskat!! tykkään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele sisukurkku - moottorikurnutus feat. Jos Jos products 04.11.2004

sisukurkku - moottorikurnutus feat. Jos Jos products
Tasaisen puuduttava pörinä :D en osaa yhtään sanoa tuosta mielipidettä. :o Kai tämäkin jotain oli, mutta en vain ymmärrä mitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kulture - Cuts and Scratches 09.11.2004

Kulture - Cuts and Scratches
tämä on kyllä mun suosikkibiisi, mut mun mielestä sen mikon pianojutun olisi voinut säilyttää siinä välikohdassa. (se oli pirun kaunis) Noh, anyways.... Nuo SOADilta kuulostavat venytykset kertsien jälkeen ovat aivan omaa luokkaansa ja kitarasoolo on mitä menevin. Mättöosa (varsinkin keikoilla) toimii kuin peukku pepussa. :p hahah!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Confusion - Compound Fractures 02.11.2004

Confusion - Compound Fractures
Tämä on vittu vielä parempaa kuin tuo vanha!! Äijät osaa mättää ja sitten kun tuo vielä vaihtuu tuohon puhtaaseen kohtaa niin meininki on niin kympissä, niinkuin numerokin. Proget ovat ihan kohdallaan, onko mudvayne tuttu nimi? "INTERNAL PRIMATES" :> Mutta eipä tuo mitään... kympin tinttaan tälle. vitun siisti tuo melodia-clean -kohta. hyvähyvä. Bassotasoja oisi vielä voinut ehkäpä nostaa. pientä sekin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kulture - Sleep With You 14.02.2005

Kulture - Sleep With You
kaunis kappale. maiskaus alussa häiritsee mua vieläkin. :D hitti biisi, mutta teiän uudemmat biisit ovat menneet hitosti parempaan suuntaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kulture - Siesta 14.02.2005

Kulture - Siesta
Hyvää tämäkin, mutta clean-kitaraa mätössä ei saa käyttää(etiketin vastaista) :DD heheh. juup. mutta kertsi ja välikohta ja säkeistö rokkaavat!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Vairus - Fly Like An Eagle 09.11.2004

The Vairus - Fly Like An Eagle
Aah. ihanaa räkäpunkkia. Sitä on niin harvassa nykyään, joka on sinäänsä todella harmi. Turussa tälle on käyttöä ja kuulijaa, hyvän kuulosta. Kunnon punkkimäiskeestä tulee aina hyvä mieli. Soundit ovat vähän kämäset, mutta se on tälle genrelle vain hyvä juttu. Ei tätä nyt kritisoimaankaan voi lähteä. Vaikea tuolla punkin saralla on nousta pinnalle, mutta onnea yritykselle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Formed - Hide & Seek 03.11.2004

Formed - Hide & Seek
Pohjat toimivat loistavasti! Laulajalla on hyvä ääni, mutta ääntämisessä on vielä hiettovaa. Huutoja voisi myös kärjistää hieman. Rappi osuudet ovat todella hyvin hanskassa. Nu-metal on kyllä sellainen musiikkityyli, että suosion saavuttaminen voi olla vaikeaa. Tämän takia joukosta erottuminen on tärkeää. MIkä tästä teki teitä? Kitarasoolot sinäänsä eivät ole nu-metallissa mitään kauheen yleisiä, mutta se ei aivan riitä. Jatkakaa niin hyvää tulee!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazablanca - Lähtö 08.11.2004

Gazablanca - Lähtö
Aah. vihdoin kunnon soundeilla tehtyä musiikkia. Korva suorastaan lepää tässä miksauksessa. :D hyvä biisi, mut jos halutatte erottua musiikkivirrassa esim. Maj Karmasta, jotain pitäisi muuttaa. Olihan tämä vähän omaperäistä mut ei tarpeeksi. Tykkäsin kuitenkin tästä, mutta tykkään enemmän jos astutte Maj Karman polulta pois. (olen maj karma-fani)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tku Trashin - Dope Paradise 28.03.2005

Tku Trashin - Dope Paradise
kävin nuo toiset kuuntelemassa ekana ja täytyy myöntää, että tämä oli näistä paras. Kaverit kuulostavat siltä, että olisivat kännissä kokoajan. :D meininkiä ei puutu. Äänenlaatu on aika paskaa, mutta eikö se ole "RÄKÄ"-punkille ihan tyypillistä. no vittu pojat munat käteen ja keikalle!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele K18 - Jotain Parempaa (Radio edit) 19.10.2004

K18 - Jotain Parempaa (Radio edit)
Tuo alun kitara on hyvä. :> Tämähän on vähän niinkuin highschool punkkia suomeksi. Hyvä menobiisi, vähän sisällöltään suppeaa, mutta pikkukikoilla höystettyä. Tosiaan, kuten jo sanoin. hyvä biisi! temmon puolitukset kuulostavat siistiltä. kesäbiisi! hyvä sellainen!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään 09.11.2004

Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään
Olipas masentava kappale. :D Niin positiivinen mut niin masentava. Ketä oikeasti haluaa ajaa jämsään ja hypätä järveen. No, ilmeisesti laulaja haluaa. :o Mut tuotatuota, hyvät soundit teillä oli ja kait tuo biisi oli hyvä, mut ei mua lämmittänyt.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moon In June (ex-Endless) - Enter The Bright Green Temple 14.09.2004

Moon In June (ex-Endless) - Enter The Bright Green Temple
Ompas jännän kuulonen alku. :o Millaisilla laitteilla saa tuollaisia soundeja? Uskomattoman cooleja :) Tulee pikkasen mieleen Slipknotin välibiisit, mutta tuskin olet ees ottanut vaikutteita sieltä... hienon kuuloinen ja rauhoittava paketti. Tätä voisi kuunnella ihan stereoistakin, vaikka jos harrastaisi joogaa tai jotain vastaavaa. hienoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Poison 20.10.2004

May i cry - Poison
hyvä menobiisi. :> tässä olisi vaikka mitä kehuttavaa, mutta varmasti tiedätte jo, että mitä hyvää tässä oli siispä annan pelkkää kritiikkiä. :) hienoahienoa. Kertosäe oli hieman mauton ja särökitarat iskevät välillä laulun yli. Eipäs tässä muuta parannettavaa sitten vissiin olekaan. :D damn...mut toivottavasti tuosta jäi jotain takataskuun.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moon In June (ex-Endless) - See You On The Other Side Of Mind 14.09.2004

Moon In June (ex-Endless) - See You On The Other Side Of Mind
Tämä on todella ahdistavaa loppujen lopuksi. Kannattaisi hakea kauhuleffaan musiikintekijäksi, voisi olla ainesta. :) Onneksi en yöllä tullut kuuntelemaan, muuten en oisi saanut unta tämän jälkeen. Mutta perkuleen taitava olet!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Makes69 Funk 19.10.2004

Makes69 (SpaceGuitar69) - Makes69 Funk
Hei tä on ihan pirun hyvää. Mulla on kanssa samantyylinen projekti käynnissä. Improvisaatio funkkia. mutmut.... tällähän voisi päästä pornoleffan soundtrackillä, sellaista groove-musaa ettei paremmasta järkeä. :> tosi lo-fi, mut kuitenkin. :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MINUS ZERO - AS DEAD AS FELLOW MARBLE CRAYFISH 12.02.2005

MINUS ZERO - AS DEAD AS FELLOW MARBLE CRAYFISH
Okay. Tämä on hidas kun domusperkele. :D puuduttava kun saatana ja tylsä kuin helevetti. Mutta uskon, että se on juuri se juttu mihin ootte pyrkineetkin. Särö on ihan vammasen kuulonen, ovatko nämä tietokonepohjat? :o Argh, en jaksa kuunnella enää. Ilmeisesti vedenputous kuvastaa sitä, että laulajanne hukuttautui kun ei jaksanut odottaa vuoroaan. :D juu, anteeksi tästä kommentista, ei oo mun musaani tämä.... (kommenttirinki)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 14.10.2004

Kongo - Tyhjä Huone
kaunis kappale. paikoittain aika imelä, mutta laulumelodiat ovat kyllä hyvin mietityt ja omaperäiset, siitä plussaa!!! Letkeää, kyllä tätä mielellään kuuntelee!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Milestone - In my thoughts 14.09.2004

Milestone - In my thoughts
Hyvää Päivää Milestone! Kuuntelin juuri tän biisin, koska nuo muut on siinä promolla, ja se mulla on jo. :) Huomasin kuitenkin, että kuinka vit*sti tämä biisi potki. Riffit toimi kuin vanhalla koRnilla konsanaan, polkukohta etenkin oli erittäin hienosti toteutettu, laulaja osaa rähistä ja hienot efektitkin vielä kaupan päälle. Biisi on mielestäni Milestonen parhaimmistoa, koska siinä oli sellaista rosoisuutta ja pientä pomppua. Ihmettelenkin, että miksi tämä kappale ei ole teidän Promo-levyllä? Antsaisisi minun mielestä paikkansa "The Leaf"in ja "Conflict"in joukkoon :) Hienoahienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Milestone - Conflict 14.09.2004

Milestone - Conflict
Oli pakko käydä tätäkin kehua, koska löysin teidät täältä vasta äsken. Teillä on mielenkiintoinen musiikkityyli- valinta. :o En lähde analysoimaan, mutta meininki on kyllä aistittavissa jo nauhotteita kuunnellessa. Biiseissänne on paljon hajontaa, joka on hyvä, koska keikkasettinnekin jaksaa kuunnella ilman tylsistymisen häivääkään. Eipä muuta, jatkakaa samaa rataa! ps. hieno tuo flanger-soolo.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lime - Summer day in ibiza 03.11.2004

Lime - Summer day in ibiza
Tämä kyllä on aivan oivaa chillailu musiikkia!! Tuo aaltoefekti ehkä pikkasen alkaa jurppimaan tuossa ekan minuutin jälkeen. :> Meidän demon paskoista soundeista voi kiittää Auran Studion miksaajaa. :D yritämme jatkossa saada paremmat soundit, paskathan nuo ovat. :D kiitos, vaivannäöstäsi!! by the way, tuo bongo tuossa 2:30 on just helmi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele endrive - IWP 03.03.2005

endrive - IWP
turhauttavan lyhyt, mutta lupaavan kuulonen kipale. launtaina sitten enemmän!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Unique Equals Nothing 13.02.2005

THE END - Unique Equals Nothing
tää vaan parani loppua kohden, helvetin taagia mättöä ja vitun loisto laulaja!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 23.03.2005

DIRTY CLUB - Dirty club
hei. tämähän on mieleenkiintosta. :D hauskaa. ilta alkoi yhtäkkiä näyttää tosi pirteeltä. herranjumala. ei tälle numeroa uskalla antaa, mutta saatte kyllä kaiken tukeni tulevaisuudessa. :D loistoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele kakapaska - hillottua mummonvulvaa 19.10.2004

kakapaska - hillottua mummonvulvaa
hahahahahha. :DDDD Tässä on munaa, tai....no...jotain tässä kuitenkin. :) tuo blast komppi ei taivu ihan tuolta guitar pro(?)lta, mutmut....saipas kunnon naurut!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele kakapaska - Äla Siltikään Itke (sample) 19.10.2004

kakapaska - Äla Siltikään Itke (sample)
ei juma!!! xDD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make=Porn - Mr. Pornstar 03.03.2005

Make=Porn - Mr. Pornstar
haha. ihan loistotavaraa. kuulostaa aika paljon Nuclear Rabbit:lta. se on hyvä juttu. proge on aina jees. hmm... huonoa ehkäpä se, että naisen laulut menivät paikoittain rumasti nuotin ohi jaja...lauloiko mies ranskaa vai saksaa, anyways....se kuului aikas epäselvästi. omaperäsyys on kultaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Discipline - The One 06.10.2004

Northern Discipline - The One
Hyvän kuulosta tavaraa. :) Ensin katsoin tuota nimeä niin luulin, että tämä olisi jotain ihme deathia mutta tämähän olikin ihan vitun hyvää mättömetallia. Carry on-e!!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion - Matkalla 04.11.2004

Orion - Matkalla
Pirteen potkivaa rokkenrollia! :> Vähän seitkytluku meininki. Ovelan kuulonen pikku kikka säkeistössä. Suomirock ei ole mun juttu, siksi pisteet eivät ole korkeammat. Sama ralli englanniksi ja pienellä melodian pätkällä tai jollain, joka ei ole "niin tasainen" niin olisi tippunut parempi numero. Omaperäisyyttä ja jotain mikä erottaa tämän valtavirrasta olisi kanssa paikallaan, muuten ihan mukava kipale.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion - Matkalla 04.11.2004

Orion - Matkalla
Pirteen potkivaa rokkenrollia! :> Vähän seitkytluku meininki. Ovelan kuulonen pikku kikka säkeistössä. Suomirock ei ole mun juttu, siksi pisteet eivät ole korkeammat. Sama ralli englanniksi ja pienellä melodian pätkällä tai jollain, joka ei ole "niin tasainen" niin olisi tippunut parempi numero. Omaperäisyyttä ja jotain mikä erottaa tämän valtavirrasta olisi kanssa paikallaan, muuten ihan mukava kipale.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deapre - Expression 16.10.2004

Deapre - Expression
heh. :D vitun kovan keikan pojat heittivät turussa tänään!! toivottavasti niistä valokuvista oli johonkin muuhun kun kotitekoiseen pornoon...se ei suinkaan ollut tarkoitus.. eihän? :) jees, mut jatkakaapa samaan rataan niin tulevaisuus on auki!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - For You and Me 28.10.2004

Insert Remedy - For You and Me
Tässä oli potkua ja munaa! hevipuolta enemmän mukaan niin potkii vielä kovempaa!! Ei ollenkaan suomalaisen kuulosta joka on kyllä todella hyvä asia! Vähän tylsäksi kävi paikoittain, hyvät melodiat laululla ja temmon tuplaus toimii. hyvin soitettu. Toolia on kuunneltu. ;) hyvän kuulosta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Epicenter 28.10.2004

Insert Remedy - Epicenter
Ei hitto, mä liityn fanijoukkoon! Te olette hyviä!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Confusion - Dissected Mind 18.10.2004

Confusion - Dissected Mind
Tässä on potkua, hyvät tuplat tuossa!! :) Laulaja on löytänyt itsensä illmeisesti tässä näiden demojen välissä, koska tämä on ihan vitusti parempaa! jeps. Tämä on hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Furiant - Lecture (raw mix) 13.09.2004

Furiant - Lecture (raw mix)
Tämä on sitten tätä toisenlaista furiant:ia parhaimmillaan minun mielestäni. Paitsi luultavasti pystytte vielä parempaan. Teillä taitaa olla Dj? Nuo alun sähkörummut on aika kovat ja mukavan kuuloset stemmatkin siellä oli. Tässäkin on tosiaan ainesta, ehkä enemmän munaa voisi olla mukana. Se kyllä riippuu soundeistakin aika paljon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Furiant - Tranceformer 20.02.2005

Furiant - Tranceformer
Vitun mahtavaa. Herättäkää tää bändi takasin henkiin perkele ja lauteille esiintymään niinkun olisi jo!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Furiant - Do A Little Do 28.09.2004

Furiant - Do A Little Do
Päinvastoin, tämähän potkii kuin kiimainen lehmä. Tuo alun riffi on ihan perkuleen hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Furiant - Collector 20.02.2005

Furiant - Collector
ei mielestäni ole parhaimmistoa, mutta tykkään tästäkin. Soundit ovat menneet näissä uudemmissa ihan helevetin nappiin ja bassokuviot, joita ei koskaan ketään huomaa. No, nekin kuuluvat ja hyvä että kuuluvat, koska ne antavat oman hyvän mausteensa muutenkin toimivaan kokonaisuuteen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele R.I.P Out Of Bounds - W. I.P.-Reflections 2003 28.03.2005

R.I.P Out Of Bounds - W. I.P.-Reflections 2003
vittu kun jätkät potkii! onneksi kohta tulee boundsikeikka, että pääsee taas sinne heilumaan! \,,\ yaarrr.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Confusion - Human Machinery 18.10.2004

Confusion - Human Machinery
hyvää tavaraa, meikä tykkää!! ehkä olisi pikkasen voinut takkuilla enemmän. Aika suoraviivainen veto kuitenkin loppujen lopuksi. Mut munaa löytyy, ja kun vielä progea on seassa niin ei voi muuta kuin onnesta hyppiä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattlesnake - We Die Young 19.10.2004

Rattlesnake - We Die Young
Jackass rokkia.. :) hyvä kitarajutut, niinkuin rokissa aina. Rummut rock. Laulaja, rock. Basso, rock. öö... totta, aikas rock. ja soolo vielä päälle. hienoa. :) Rokiksi aika hyvä biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labriola - giant sleeps tonight 21.02.2005

Labriola - giant sleeps tonight
ah. lisää hyvää turkulaista räimettä! laulaja on todella hyvää, pohjat toimii. kitaran pulloefekti vähän alkoi jurppimaan tuossa 2min kohalla, laulussakin voisi olla vähän vähemmän särölaulua. tehokeinona se toimii paremmin. tosi hyvä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Angels Cry 20.10.2004

May i cry - Angels Cry
Tämä oli minun mielestäni huomattavasti parempi kipale, mutta kulutetut sointukulut syövät hieman kertosäkeitä. Kokeellisuus on aina hyvästä, sitä saisi olla lisää. Muuten jälleen erittäin hyvä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Furiant - The move 13.09.2004

Furiant - The move
En tiedä, onko tämä uutta furiant:ia vai vanhaa, mutta tämä on ihan helvetin hyvä biisi. Laulaja kuulostaa juuri sopivan kärsivältä ja taustat toimii pirun hyvin. Mättökohat on kohdallaan ja tuo virveli -klonk- tuolla lopussa on ihan hiton hyvä. Tämä on se linja, joka minun mielestäni sopii teille pirun hyvin. Soundit eivät ole parhaat (muissa biiseissä ehkä osittain paremmat) mutta tämä on silti yksi parhaista metalliväännöistä vähään aikaan. Teidän kanssanne olisi mukava lähteä keikalle joku kerta, sitä voisi kattella, jos meille TVO:lta tulisi keikkaan niin ehkä sinne. Mutmut takasin biisiin. Tätä voisi kehua vaikka tunnin, eli jätän lopun muille ihmisille. wau!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Memory Remains 20.10.2004

May i cry - Memory Remains
hyvä kertsi tässä!! Tämä on toistaiseksi paras biisi mitä tästä nyt nopeesti kuuntelin. Jokaisessa näissä 3 biisissä on hienot introt ja oli hyvä valinta käyttää niitä hyväksi myöhemmissä osissa kappaletta. Mut sellasta "ei ennen tehtyä" sitä teidän juttua pitäisi vielä etsiä. Mut mitäs minä tässä teitä neuvon. Ensin pitäisi saada tuo sama fanilauma ennen kuin kehtaa mitään sanoa. :D no..uupps.... sitä sattuu!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele LongBall Pride - Systematic Life 30.10.2004

LongBall Pride - Systematic Life
Meininki kohdallaan ja tuplat mäiskivät. Hyvä biisi oikeestaan kaikin puolin ja en oikeen keksi tähän mitään kritisoitavaa, joka sinäänsä on kyllä hyvä juttu. Välikohdassa hyvät bassokuviot! Onko teillä käytössä lauluefektejä?
9