Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 105 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sievert Fodder - Supercell 23.06.2011

Sievert Fodder - Supercell
Kaunis ja haikea tunnelma. Nyt en kyl jaksa analysoida vaan vain laiskasti faniudun. Ehk myöhemmin erittelen et miks kuulosti niin toimivalta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gun Inside - PhantasMagoria 28.11.2010

Gun Inside - PhantasMagoria
Liidiskitta vetää tosi hyvin, eikä mikään muukaan osa-alue varsinaisesti huono ole. Rummut jää vähän voimattomaksi ja tosiaan örinä vois olla erottuvampaa. Eri äänilähteiden "väriä" olisi voinut korostaa miksauksessa pikkasen enemmän, varsinkin matalammat taajuudet on turhan samanoloisia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - The Flight Of Fenix 26.04.2010

Rope Too Tight - The Flight Of Fenix
Hitto kun toimii hyvin, laulua lukuunottamatta. Ei toi nyt suorastaan huonoa ole, mut jotenkin rasittavaa. Taustahoilaukset kyl toimii hyvin. Varsinkin saundit jytää. Olen yleensä totaaliallerginen kaikelle "modernin" kuuloselle metallille, mutta tässä on tarpeeksi raakuutta ja särmää. Etenkin rummut kuulostaa hyvältä, kipakka snare sopii tosi hyvin noiden kiraroiden kanssa. Jotka tosiaan jauhaa kuuntelijasta jauhelihaa juuri oikealla tapaa. Sävellyskin kuulostaa hyvältä, joskin ihan liian katkonaiselta mun makuun. Kuuntelisin mielelläni lisää tollasta 1.18 alkavan tyyppistä nostatuskamaa. Rehellisesti sanottuna tää olis musta huomattavasti kovempi biisi instrumentaalina niin että vaan taustalaulut ja epäpuhtaat örinät ois jätetty. Sanat olisi myös kiva lukea, kun en tosiaan jaksa tätä niin paljoa ja tarkkaan kuunnella et saisin kaikesta selvää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Sunset Boulevard 26.04.2010

Sunset Boulevard - Sunset Boulevard
Hyvä melodia heti alussa, virtaa tosiaan mukavasti. Laulusta tulee kivoja tiikerinsilmäviboja ja se toimii kyllä poikkeuksellisen hyvin. Oikeasti ilahduttavan hyvän kuuloista laulua ihan yleiselläkin tasolla, saati sitten mikserissä. Taustat on myös toteutettu hyvin, teitä kuuntelee mielellään. Jos jostain pitäis välittää niin komppikitarat on vähän turhankin paljon taustalla, noin hyvän kuuloista säröä kuuntelisi mielellään vähän tukevapanakin taustavallina. Rumpusaundit toimii myös hyvin ja etenkin fillit maistuu hyvältä. Tää on kyl oikeesti hyvä biisi ja ei tällänen vannoutunut kasarivihaajakaan voi kun faniutua. Kiitos kun piristätte kommenttiringin ravaajan rankkaa arkea ;) Ja noi synat <3 Ja toi skittasoolo! Pidin kyl tästä niin paljon et on pakko antaa täydet pisteet, etenkin kun tää biisi kuulostaa ässältä vielä nyt jollain kuudennella kuuntelulla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Synapsit 26.04.2010

Kalashnikov - Synapsit
Rummut tuntuu kärsivän siitä miten volumea on lisätty kompressoimalla(tai ainakin mun kökkökorvat jäljittäis tota saundia siihen). On vaan aika ilkeän kuulonen snare silleen huonolla tapaa. Muuten äänimaailma kuulostaa kyllä onnistuneelta vaikken ihan tällästä kamaa itse kuuntelekaan. Hämää vaan tosiaan se miten rummut on kuin jostain ihan eri biisistä. Tai no, oikeastaan kyllä koko setti virveliä lukuunottamatta toimii mielestäni hyvin. Kyl tää ihan kuunneltavaa ja hyvin tehtyä kamaa kuitenkin on, popiksi hyvin kuunneltavaa ja laulustakin tykkään aika paljon, ärsyttävää kertsiä lukuunottamatta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Dragonskull 26.04.2010

Zomby Woof - Dragonskull
Aika jännä. Haikeaa fiilistelyä ja aika paljonkin Of the Wand and the Moon:maista vokaaleissa. Kuitenkin myös rokkia. Tosiaan aika kummaa kamaa mut mä tykkään. Hyvällä tapaa goottilaista, tulee sellaisia tyylitajuisia Edgar Allan Poe fiiliksiä. Annan nyt vähän ylakanttiin ysin kun tää on niin kummalla tapaa jännä ilman että olis rasittavan tekojännä. Jatka ihmeessä samaa rataa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 26.04.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Kitarasoolosta tykkäsin aika paljonkin, eikä muussakaan oikeen mitään suuria vikoja ole. Paitsi että sanat on kyl aika mitäänsanomattomat. Ehkä tää tuntuu olevan mun makuun liikaa "harmitonta bilebluesia". Lisää rokkia, rosoa, sekä sitä bluesin surua niin tykkäisin huomattavasti enemmän. Nyt jää vähän liikaa sellanen "perushyvä" vaikutelma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kuvia kumarra 26.04.2010

Fillari - Kuvia kumarra
Ainakin alusta tulee aika voimakkaita kasari, sekä ennenkaikkea suomiklassikkoviboja. Dingoa, eppuja ym. mitä lauleskellaan nuotiolla akustisen kitaran kanssa. Kevyet ja ilmavat saundit muodostaa suht mielenkiintoisen ja helposti kuunneltavan yhdistelmän kaiken sen melankolian ja haikeuden kanssa mitä sävellyksessä on. Laulu jää ehkä pikkasen vaisuksi, varsinkin kertsi ei mielestäni nouse muun kappaleen tasolle. Sanoitus on vähän kömpelön oloinen, vaikkei sisällössä sinänsä vikaa olekaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above A Friend's Grave - Together We Stand 02.12.2009

Above A Friend's Grave - Together We Stand
On kyllä aika sanattomaksi vetävää ja herkistävää, kybä jo siitä että tää onnistui oikeasti koskettamaan, toisin kuin 99% siitäkin musiikista mitä vapaaehtoisesti kuuntelee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 28.10.2009

Dismay - Trust in Vain
Mukavan karut rumpusoundit melodeathiksi, pitäkää nää niin ette saa multa vihaisia kirouksia niiden suhteen. Varsinkin snaresoundi on aika <3 ja oikeestaan symbaalikilkuttelutkin kuulostaa tosi hyvältä. Puhtaampi laulu ei mulle niin toimi mutta toi rääytympi saundi sitten senkin puolesta. Biisi virtaa suht hyvin, joskin vähän turhan on/off meiningillä paikoittain. Piano tuntuu aika irralliselta noissa raskaammissa kohdissa, mutta rauhallisemmissa toimii hyvin. Lopun fiilistelysoolo tuntuu vähän oudolta tossa, jotenkin liian huoleton suhteessa ton biisin muuten aika dramaattiseen otteeseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Hymy Pyllyyn 28.10.2009

Fillari - Hymy Pyllyyn
Jooh, taitoa on ainakin senverran etten itse osaisi vastaavaa tehdä, mutta ei tätä kyllä mielellään kuuntele :( Huumorimusiikki vituttaa liian paljon useammin kuin naurattaa ja vaikkei tämä pahimmasta päästä ole niin rehellisesti sanottuna aika rasittavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 28.10.2009

TOB - Wallpaper Screaming
Hyvä kontrasti alun akustisuuden ja ton nostatuksen välillä, joskin se raskas osa tuntuu kestävän liian vähän. Oisin tykännyt enemmän jos sillä nousseella tsunamilla ois ratsastettu vähän kauemmin ja vielä kerroksen raskaammaksi nousten, tosin genre on blues, eikä post-rock joten annetaan anteeksi ;) Laulajan ääni on aika jees, englannin ääntämys ei ihan nappaa, mutta soundi on todella hyvä. Noi venytykset on kanssa tosi jees.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distorted In Eclipse - Beyond Reality 07.10.2009

Distorted In Eclipse - Beyond Reality
Tässä on paljon hyvää ja omalaatuista, tykkään varsinkin noista tosi nostalgisen kuuloisista kitaroista. Rummut kuulostaa muuten ihan hyvältä ja tähän sopivalta, mutta toi puolessa välissä tuleva "ti tididitidi ti" -kilina on aika häiritsevän pistävän kuulonen, muuten kyllä tykkään tosta räminäsoundista mutta toi yksittäinen kohta on vaan ärsyttävä. Varsinkin rauhallisemmista kohdista tulee vähän mieleen Drudkh, mutta aika omanlaista kamaa tää kuitenkin on, tosiaan kitarat on vähintäänkin loistavat. Laulu on tavallaan ihan hyvää, mutta ehkä vähän turhan elektronisen kuulsta mun makuun, oisin tän yhteydessä tykännyt pikkasen rupisemman ja luonnollisemman kuuloisesta rääkymisestä. Yleinen tunnelma kyllä toimii ja tässä on jotenkin tosi omalaatuista auraa, tempaa hyvin mukaansa. Kasia olisin laittamassa, mutta kyllä noi skitat ja sellanen jokin nostaa tän ysiin vaikka puutteita musta onkin, tässä projektissa on vaan todella paljon potentiaalia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hiidenlintu - Maan mustan mullassa 07.10.2009

Hiidenlintu - Maan mustan mullassa
Kappale ei toimi, ilmeisesti mikseri taas bugaa koska yritin äsken itsekin lisätä biisiä ja se tuli samalla tapaa näkyviin ilman kuvaa niin ettei myöskään kuunteleminen onnistu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Light Fever - Control Substance 12.04.2009

Red Light Fever - Control Substance
Lähti kieltämättä aika ärhäkästi toi alku, melkeen säikähdin kun My Whole Life oli kuitenkin suht rauhallinen. Nirvanaa ei ole hirveästi tullut kuunneltua joten ihan raikkaalta kuulosti. Muutenkin toi ontto snaresoundi on ihan mahtava ja noi "takataka" -fillit toimii. Tehkää pliis yksi biisi jossa on kunnon oldschool psykedeliadelaykitarat(joita kehuin jonkun biisin kommentissa) ja vanhat soundit, mutta rummut tällä tapaa kuin tossa alussa. Post rokkia ajoittaisella snareblastilla edellämainituilla soundeilla niin olisin ihan myyty! Hyvä tämä biisi on kyllä muutenkin, mutta rumpuja lukuunottamatta ei oikeen jää mieleen, 7 mutta rummut nostaa kasiin. Vähän tiukka linja osittain siksi että olette kyllä osaavia jätkiä ja paukkuja olisi ainakin taitojen puolesta vielä parempaankin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lunar Vegetarian - Bloom Reflector 12.04.2009

Lunar Vegetarian - Bloom Reflector
Tää on yksinkertasesti ihana kappale. Laitoin ton "suosikkien uudet biisit" listan soimaan ja noi pari ekana tullutta kuulosti ihan hyvältä, mutta tän biisin siinä melodisessa ja nopeassa kohdassa hokasin vaan yhtäkkiä että mä tanssin ympäri kämppää... Loputkin biisistä on ihan jees mutta tota kliimaksikohtaa olisi musta saanut olla enemmänkin. Loistavaa varsinkin siihen nähden ettei elektroninen musa ole pitkään aikaan maistunut sitten millään, samaa klisettä jne. mutta tää on jotenkin tuoreen kuulonen kaikessa nostalgisuudessaankin, kai se vaan on hyvä! Hei muuten jos mitenkään jaksat niin pystytkö heittämään mulle yksityisviestinä jotain vastaavaa musiikkia. Siis tälläistä kaunista ja melodista, mutta kuitenkin tunnelmallista, syvää ja jotenkin "luonnollisen" oloista trancea. Mä en ihan oikeasta jaksa lähteä löytöretkelle psyken ja goan maahan kun niin iso osa kaikesta on mun korviin vaan tympeää jumputusta. Kiitos jo etukäteen tästäkin biisistä <3 Soundimaisema on mukavan kuulas ja raikas jo senkin puolesta että kuulostaa vähemmän infected worshipiltä kuin noi jotkut muut sun(ja muidenkin) kappaleet. Siistejä soundeja ja yksityiskohtia ja alun kirkonkellot tuo hyvällä tapaa epäelektronista tunnelmaa. Eli siis aika mahtavaa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SERPENT SUN - Binding fear 27.10.2008

THE SERPENT SUN - Binding fear
Kiva toi taustasyna alussa, luo vähän aavemaista fiilistä. Tossa alun jälkeen lähtee tosi hyvä skittamelodia käyntiin, mutta välillä tämä on juuri sellasta "runttausta" jota en voi sietää sitten yhtään. Laulu myös menee tosi hyvin yhteen ton "paremman" melodian kanssa joka alkaa myös tossa puolenvälin kohdalla, mutta muissa kohdissa on vähän tylsää. Kitarasoolo tuntui myös vähän irtonaiselta lopusta biisistä, se vaan tuli siihen sa sitten biisi jatkuikin normaalina. Hyvinhän tämä on tehty, mutta sitä yhtä loistavaa riffiä/jatkumoa ja sen kanssa hyvin menevää laulumelodiaa lukuunottamatta ei jää oikein mitään mieleen, jotenkin vähän turhan perusvarmaa menoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hiidenlintu - Kuolon virsi 21.12.2008

Hiidenlintu - Kuolon virsi
Alun syna on hyvän kuuloinen ja luo sellaista "epänykyaikaista" fiilistä josta pidän vaikka noi sotasamplet vähän toisenlaista viestiä henkiikin, ihan hyvä intro joka tapauksessa. Parasta tässä on kyllä ehdottomasti toi liidi jonka soundi on suorastaan jumalainen ja se eka(ja myöhemmin toistuva) riffi on kanssa ihan mauttoman jylhä. Muutkin riffit on hyviä. Rummut toimii kanssa ihan hyvin varsinkin konesellaisiksi, ja ne on oikeastaan aika hyvällä tavalla taustalla vähän samalla tapaa kuin vaikka PdH:ssä, muttei kyllä yhtä onnistuneesti. Biisin kalevala/kansanperinne henkiset lyriikat on aika tyylikkäät ja vaikka ne on sellaisiksi ehkä vähän peruskamaa niin kyllä mä niistä pidän huomattavasti enemmän kuin suurimmasta osasta BM lyriikkaa. Tavallaan laulu on vähän turhan puhemaista, mikä on yleensä huono juttu mutta noihin lyriikoihin ja tolla soundilla vedettynä se sopii hyvin. Ei tälläiseen musaan välttämättä sellainen "rääyn keuhkot pihalle" laulu sopisikaan vaikka yleensä tuskaisesta ulosannista pidänkin. Loppuambientit on kanssa ihan onistuneet. Kokonaisuus on siis hyvinkin toimiva ja kuten sanoin niin tässä on mielestäni oikeasti ihan helvetin hyvät kitarat, varsinkin toi liidisoundi on ihan käsittämättömän siisti. Taustakitara on kyllä ehkä vähän turhan hiljasella, mutta kokonaisuutena miksaus on kyllä hyvä. Loppuunkin musaan sama tunnelataus mikä tossa liidissä on niin tämä olisi ihan uskomatonta, hyvä ja persoonallisen kuulonen biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Light Fever - Feel My Soul 18.10.2008

Red Light Fever - Feel My Soul
Järjettömän ihana kitarasoundi, tulee väkisinkin kylmät väreet heti kun tämä rupeaa soimaan. Pidän tälläisestä äänimaailmasta paljon enemmän kuin siitä millainen teidän muissa biiseissä muistaakseni on. Laulukin on jotenkin retrohtavan kuuloista tavalla jota en kuitenkaan osaa kuvailla ja tykkään rummuistakin. Jotkut melodiat on ehkä vähän liian kuluneen kuuloisia, mutta osa riffeistä on sitten taas ihan timanttisia. Ja toi kitarasoundi, siis ei jumalauta se on kaunis! Kai mun pitää sitten fanitua siltä varalta että teette lisää tälläistä kamaa, teettehän?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Light Fever - Seven Days 15.10.2008

Red Light Fever - Seven Days
Hauska länkkärifiilis noissa kitaroissa. Laulu on kanssa oikein hyvää ja kaikki muukin toimii. Soundeistakaan en oikein mitään vikaa löytänyt etsimälläkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Manala - Inwards into Womb 15.10.2008

Manala - Inwards into Womb
Mielestäni tässä on enemmän sisältöä kuin noissa muissa kuulemissani biiseissä. Sounditkin on paremmalla tavalla raastavat ja tässä biisissä on jonkun verran enemmän vaihtelua, mikä on hyvä juttu. Synat on myös aikaisempaa paremmat ja vaikka pidänkin enemmän vähän konkreettisemmista vokaaleista, niin mielestäni nekin ovat tässä vähän aikaisempaa paremmat. Ambient kohdat on paikoittain suht kuumottavia ja mielestäni oikeasti aika omalaatuisia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Neon-d 14.10.2008

Somnam - Neon-d
Urbaania ja tunnelmallista. Hyvä biisi, mutta soundit on ehkä vähän turhan muovisen kuuloiset, vaikkeivät kyllä mitenkään pahasti. Tämä on vähän intron kuuloinen, ikäänkuin heti tämän loputtua lähtisi käyntiin raskaampi tai massiivisempi kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Shining Floor 15.10.2008

TOB - Shining Floor
Hyvä urkusoolo josta tulee vähän The Doorskin mieleen ja muutenkin toi keskivälin soolobreikki tulee hyvään kohtaan. Muukin biisi on kyllä tasaisen varmaa laatua, mutta jää mun korvaan jotenkin pikkasen valjuksi. Sellaset killerimelodiat ja koukuttavuus, tai vahva tunnelataus tuntuu puuttuvan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Breaking the Form 07.10.2008

MAP - Breaking the Form
Tykkään tosta kertsistä, tai siis siitä miten se "breaking the form" lauletaan. Ihan jees kamaa muutenkin, soundimaailma on tasapainoinen ym. eli mikään ei nyt ainakaan varsinaisesti häiritse.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - New World Wonder 09.10.2008

AlfaKallen vanhat - New World Wonder
Oho, aika erilaisissa fiiliksissä mennään kuin edellisessä kuulemassani AlfaKallen biisissä. Yleensä indukolinat on aika tylsiä, mutta tää on kivan omalaatuisen kuuloinen. Tasapainoinen äänimailma ja biisissä on tarpeeksi muutosta ja melodiaa. Positiivista sekin ettei tästä oikeen tule mitään muuta tietämääni artistia mieleen, paitsi yhdestä kohtaa Hagalaz Runcedance, mikä kertoo jo ettei ole ihan perusindustrialista kyse. Taustasynista tulee vähän mieleen final fantasy musat eeppisissä juonikohdissa ja ylipäätään tässä on aikalailla mahtipontisuutta ilman että sorrutaan liikaan teatraalisuuteen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Peter - Life Magnetic 07.10.2008

Project Peter - Life Magnetic
Tulee alun riffeistä hetkittäin aika vahvojakin assosiaatioita gallhammeriin, tosin vain alusta. Tollanen likainen ja jykevä rumpusoundi sopii kyllä tähän. Aika mielenkiintoista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jsp - oo o oo oo oooooo 12.10.2008

Jsp - oo o oo oo oooooo
Tykkään tästä, jotenkin jylhät fiilikset. Soundit on tosi epähiphopmaiset, mikä on musta vaan hyvä juttu. Tulee vähän mieleen mieleen neofolk, oikeastaan en yhtään ihmettelisi vaikka kuulisin tälläisen biisin jonkun raa'an black metal levyn introna/outrona.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Novax - Vanhat biisit (2003-2009) - Russian piripolkka 06.10.2008

Novax - Vanhat biisit (2003-2009) - Russian piripolkka
Jee, eka hardstyle biisi joka tulee kommenttiringissä vastaan :) Tosin ehkä vähän jumittava ja kuivasoundinen, kaipaisin sellaista ulvovaa ja röyhkeää iskevyyttä mitä hardstylessä parhaimmillaan on. Ei nyt paha kuitenkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janne Storm - Heijastin 16.10.2008

Janne Storm - Heijastin
Onko nää kaikki äänet siis livenä soitetusta kitarasta lähtöisin? Hyvin kyllä toimii ja tämä on oikeastaan aika hypnoottista. Emmä osaa paremmin sanoa, sait fanin vaikka rakentava kritiikki jäikin puuttumaan :) Siis täähän on oikeasti ihan järkyttävän psykedeelistä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Light Fever - I Want To Know 30.09.2008

Red Light Fever - I Want To Know
Toinen teiän biisi putkeen :p Tosin pidän tästä kyllä enemmän, jotenkin raikkaamman kuuloinen. En nyt osaa oikeen muuta "järkevää" sanoa kuin että tästä tulee länkkärit mieleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - If We Ever Meet Again 06.10.2008

Beautiful Betrayal - If We Ever Meet Again
Kaunis ääni laulajalla ja muutenkin tässä on sellaista herkkää haikeautta. Plussaa myös siitä ettette jostain syystä kuulosta yhtään niin muoviselta kuin monet vastaavat bändit. Ainoa asia mistä voisi valittaa on paikoittainen tavanomaisuus, tosin tässä genressä on aika vaikeaa kuulostaa uniikilta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trident - Get Out 11.10.2008

Trident - Get Out
Tosiaan tosi metallista punkiksi, jotenkin tämä kuulostaa mun korviin melkeen death metallilta vaikka HC:maisuuttakin löytyy. Soundit on mun korviin vähän liian metalliset ja jopa liian hyvät tälläisen matskuun, sellainen räkäisyys ja asenne jota pidän olennaisena osana hc punkkia vähän kärsii niistä. Tämä on kuitenkin aika pikkujuttu ja kokonaisuus on kieltämättä hyvin tehty. Tasavarmaa laatua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circus Necropolis - Before I Die 16.10.2008

Circus Necropolis - Before I Die
Soitto jyrää aika helvetin vakuuttavasti, vaikken yleensä tälläisestä niin pidäkään. Laulajalla on hyvä soundi, mutta lausuminen töksähtelee joissain kohdissa. Vakuuttavasti se kuitenkin vetää ja tämä biisi toimii kyllä kokonaisuutena.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Varjoraunio - Ajattele Englantia 30.09.2008

Varjoraunio - Ajattele Englantia
Ihan jees, kivan mielenkiintoiset sanat vaikka vanha mokoma tuleekin monista kohdista mieleen. Soundit on tarpeeksi "epämodernit" ja viimeistelemättömät mistä ainakin minä pidän. Tässä on jotain kieroa koukuttavuutta ja laulukin alkoi alun hämmästyksen jälkeen kuulostaa oikeasti hyvältä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karnakian - White Star 30.09.2008

Karnakian - White Star
Hyvin menee varsinkin kitara ja rummut yhteen ja ylipäätään sen kuuloista materiaalia että huolellisuutta ja taitoa riittää. Oikeastaan ainoa mistä voisin valittaa on jonkinlainen tasapaksuus, jotkut kohdat kyllä tempaavat hyvin mukaansa, mutta "se jokin" tunnu olevan aina läsnä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vergessenes Wissen - Durch die Wälder 27.10.2008

Vergessenes Wissen - Durch die Wälder
Aika mielenkiintoista, matala örinä kuulostaa paikoin vähän kököltä, mutta noi korkeammat ja epätoivosemman kuuloset rääkäsyt on hyviä. Riffit on hyviä ja tunnelmallisia. Hmm, tosiaan noi lopun puhtaat ei mullekaan yhtä hyvin toiminut kuin muut laulutavat. Tässä on kuitenkin jollain tapaa omalaatuinen tunnelma mikä on todella hyvä juttu, niin moni (black)metal bändi on nykyään lähinnä huonompi versio esikuvistaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Tara 30.09.2008

Marccus - Tara
Harmitonta ja kesäistä eikä yhtään niin kliseistä kuin vastaava musa voisi pahimmillaan olla. Perusasiat on kunnossa, soittimet tasapainossa jne. eikä mikään osa alue pahemmin töki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petey - Monika 07.10.2008

Petey - Monika
Kaunis laulu(ääni) ja sopivan rauhallinen biisi sen tueksi. Hyvä biisi josta ainakaan mä en keksi mitään kummempaa valitettavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtio - S.K.E.S 11.10.2008

Valtio - S.K.E.S
Toi viulu/sello nostaa tän biisin ok:sta melkein erinomaiseksi. Muutenkin kyllä hyvä biisi, mutta tuo tekee tästä huomattavasti persoonallisemman. Laulu on jotenkin tosi symppistä ja saa hyvälle tuulelle. Oikeastaan rupean pitämään tästä biisitä enemmän ja enemmmän nyt kuunnellessa. Kaipa tälle voisi faniutua, piristävää musiikkia kun ei koskaan ole liikaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattle Machine - Plan B 15.10.2008

Rattle Machine - Plan B
Muutamat ensisekunnit laulu jotenkin häiritsi, mutta persoonallinen ääni nousee lopulta mielestäni biisin parhaaksi elementiksi, vaikka sen taso jotenkin vaihtelee. Välillä kuulostaa ihan pirun hyvältä ja välillä taas enkun ääntämisen pikkasen hämää. Musiikki on suht perusvarmaa, ei missään nimessä tylsää, tai tasapaksua, mutta se lopullinen iskevyys jotenkin puuttui. Jees kokonaisuus biisinä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Light Fever - Eyedrops 30.09.2008

Red Light Fever - Eyedrops
Hyvät rummut, eikä muutenkaan mitään suurempaa valittamista. Laulu nyt ehkä vähän ärsyttää ja kitarat on pikkasen liiankin huolettomat ja epäpersoonalliset. Ihan jees kokonaisuus kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Forever 30.09.2008

Ever Since The Day - Forever
Kaikilta osiltaan tasaisen hyvä biisi vähän hyvässä, kuin pahassakin. Mitään vikaa en keksi, mutta toisaalta vastaavaa myös hyvin tehtyä musaa on pilvin pimein. Rumpusoundi on kyllä kivan iskevä verrattuna kaikkiin triggerihirvityksiin, propsit siitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lenno & Sampo - The Night 19.10.2008

Lenno & Sampo - The Night
Täähän on oikein hyvä, kivan letkeää mutta kuitenkin mielenkiintoista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Taivaalla kuu 30.09.2008

Dr.Groove - Taivaalla kuu
Ihan hyvä, mutta sanat on välillä vähän häiritsevät ja kokonaisuuteen toivoisi jotenkin lisää persoonallisuutta. Laulu on kyllä paikoittain erittäinkin hyvää ja ei kokonaisuus mielestäni missään nimessä huono ole, mutta huonompia osia voisi silpoa biisistä pois, toimisi paremmin ehkä minuutin, tai pari lyhyempänä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Disarm Me 30.09.2008

NOMA - Disarm Me
Jotenkin olisin kaivannut enemmän kontrastia nopeimpien ja hitaimpien kohtien välille. Laulu on ihan jees ja soittokin kulkee, eikä soundeissakaan pahemmin ole valittamista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon 30.09.2008

Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon
Jotenkin tästä ei tarttunut oikeen mitään fiiliksiä. Hyvin soitettu toki ja soundit on kunnossa ym. Puolenvälin suvantokohta nyt nousi esiin kivana piristyksenä. Ehkä vika on vaan mun musamaussa ja siinä että tässä kommenttiringissä tulee 90% rokkia...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Just Got Paid - Don't Gimme Money 07.10.2008

Just Got Paid - Don't Gimme Money
Kunnon kapakkarokkia. Laulajalla on ihan mielenkiintoinen ääni ja soitto skulaa. Hyvä soolo tossa reilu parin minsan jälkeen, eikä soundeissa tai muussakaan mitään valittamista ole.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Westis - Sound Addiction 15.10.2008

Westis - Sound Addiction
Ei uppoa mulle yhtään noi soundit, mutta kyseessä taitaa olla ihan vaan puhdas makuasia, sillä eivät ne niinkuin huonoilta kuulosta. Kappale kehittyy ihan kivasti ja tosiaan aika chillailubiisi, joten se ei ole tässä tapauksessa huono asia että tätä kuunnellessa jää helposti harhailemaan omiin ajatuksiinsa analyyttisen kuuntelun sijaan.

Korjataan vielä tohon ekaan lauseeseen että nyt kolmannella kuuntelulla noi soundit alkokin kuulostaa suht hyvältä, jonkinlainen "kulttuurishokki" vaan varmaan iski aluksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix 30.09.2008

Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix
"Vähän laitettiin poweria kitaroilla! " Säikähdin jo vähän että tuleeko nyt jotain helvetinmoista voimaelektroniikkaa, mutta erehdyin aika paljon. Ihan kivaa fiilistelyä, mutta jotenkin kaipaisin tähän rummut ja laulun mukaan. Tulee kyllä buckethead vähän mieleen, senverran taitavan kuuloisesti osa kohdista lähtee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me 30.09.2008

AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me
Urut on tosiaan komiat ja sopii ehdottomasti tähän. Muuten jättää kyllä vähän kylmäksi, jotenkin tähän sopisi musta paremmin oikeat rummut ja enemmän sellasta Doors fiilistä mitä noista uruista tulee. Ei nyt paha kuitenkaan, hyvin tehty biisi joka tapauksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Seleccionador Natural 06.10.2008

Sonar Transistor - Seleccionador Natural
Musiikkia kesäisiin hetkiin aurinkoisella kukkapellolla hamppujointin ja hyvien frendien kanssa. No okei voi sen toisen kukan jättää pois, mutta rauhallisia, kauniita ja iloisia fiiliksiä tästä tulee. Varsinkin toi huuliharppu tuli juuri oikeassa kohdassa. Pitää varmaan huomenna katsastaa loputkin teidän biisit kun pääsee järkevällä äänentoistolla kuuntelemaan :) Kiva että tälläistäkin musiikkia tehdään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Denyall - Dehumanized 07.10.2008

Denyall - Dehumanized
Teknisesti ihan pirun hyvää matskua, mutta jotenkin vähän turhan hajutonta ja mautonta. Kyllä tälläistä ihan mielellään kuuntelee, mutta toimisi huomattavasti paremmin vähemmän geneerisenä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumeuni - Seireenin Kutsu (instrumental) 30.09.2008

Lumeuni - Seireenin Kutsu (instrumental)
Nuo enemmän etualalla olevat jouset töksähtää mielestäni liian irrallisena muusta äänimaailmasta, mutta muuten tämä soljuu mielestäni vaivatta ja tunnelmallisesti eteenpäin. Jotenkin tähän on vaikea kuvitella laulua

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Pätkä työstä 15.10.2008

Lepakkotiimi - Pätkä työstä
No huhhuh, tämähän on hyvä, kevyesti parhaimpia mikserissä kuulemiani räbäytyksiä ellei paras. Nimi jotenkin hämäsi ja odotin jo jotain ärsyttävää huumorigängstäilyä. Tästä tulee vähän stenkku mieleen, mutta... jaah huomasin kuka tämän on tuotanut tota lausetta kirjoittaessani :). Kai tossa biitissä ja soundimaailmassa sitten oli jotain samankaltaista ja sanoituksetkin ovat kantaaottavia, vaikkei yleisfiilis niin synkältä tunnukaan. Todella valmiin oloista kamaa ja erottuu mielestäni hyvin siitä suuresta harmaasta ja teennäisestä massasta, mitä suomihiphop ainakin näin suht ulkopuolisen korviin on vähän turhankin isolta osalta. Ei kai tässä muutakaan voi kun faniutua ensimmäistä kertaa hip hop ryhmälle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Haikuja 30.09.2008

Electric Lady Band - Haikuja
Kivan letkeää, nättiä ja kiireetöntä, vaikka välillä jopa hiukan tylsää. Hyviä melodioita kuitenkin riittää ja soundit, sekä soitto toimii. Hyväntuulinen biisi jonka voisin kuvitella jollain soundtrackillä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Aion 30.09.2008

Moukka - Aion
Parissa kohtaa laulu menee tosi hyvin musan kanssa. Tulee ajoittain mokoma mieleen, mutta ei missään nimessä liikaa. Kokonaisuus toimii hyvin ja tämä oli positiivinen yllätys kun pelkäsin ton alternative metallin takia jotain nyyhkyemoilua. Suht tarttuva ja hyvä biisi siis.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delusion of Xtatic Mood - Fourth Plateau 07.10.2008

Delusion of Xtatic Mood - Fourth Plateau
Ai onko nelosplateaulla tälläistä? Mietin ensin että onko biisin nimi sattumaa, mutta sitten huomasin artistin nimen ensimmäiset kirjaimet ja sen että tämä kestää melkeen tunnin. Nyt taitaa jäädä kesken, mutta jos joskus eksyn neljännelle tasangolle niin lupaan kuunnella tämän kokonaan.(kuuluisia mitä tulikaan luvattua tilanteita...)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raiwo - Paratiisi 15.10.2008

Raiwo - Paratiisi
Hyvä piriste toi piano vähän puolenvälin jälkeen ja muutenkin kappaleen rakenne toimii. Soundit on kanssa hyvät ja tykkään riffeistä. Laulaja on kyllä hyvä, mutta sanat ei paikoittain niin nappaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Words Inside 30.09.2008

Piecemaker - Words Inside
Laulaja laulaa kyllä hyvin, mutta tapa korostaa joitain sanoja on vähän ärsyttävä. Ihan jees rockbiisi ja ainakaan soitossa tai soundeissa ei pahemmin valitettavaa ole.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatal Frame - Quiet Lights 30.09.2008

Fatal Frame - Quiet Lights
Hyvä fiilis tässä kyllä, mutta mielestäni se puhdas laulupätkä ei jotenkin sopinut mukaan. Jotenkin ristiriitaista sekin että välillä madellaan synkissä ja masentuneissa fiiliksissä ja sitten iskee rokkisooloa, tai no voihan tämä aina kertoa skitsofreniasta. Soundit ja soitto pelaa kyllä ilman suurempaa valittamista ja laulukin on ihan mallikasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - 1 4 07.10.2008

Love Factory - 1 4
Vastaa kyllä hyvin tuota kuvausta, eli ainakin mulle välittyi se fiilis mikä oli tarkoituskin. Ei mitään maailmoja mullistavaa, mutta mukavaa ja rauhallista musiikkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Manala - Cathedral of Madness (The skies burn red, like our souls in the lake of fire) 09.10.2008

Manala - Cathedral of Madness (The skies burn red, like our souls in the lake of fire)
Rummut ja kitara vetää ihan hyvin ja tunnelmallisesti ja soundit on mukavan ilkeät ja kylmät. Laulu ei vaan niin nappaa, vaikka toki tähän sopii mielestäni mahdollisimman epäinhimilliset voksut(joku normiörinä voisi olla ristiriitasta muun fiiliksen kanssa), mutta jotenkin noi laulut ei musta tavoita samaa kylmää ja hypnoottista fiilistä kun muu biisi. Jotenkin hassua kun tämä on samaan aikaan tosi mekaanista ja konemaista, sekä lo-fi soundista. Tavallaan se luo hyvää tunnelmaa varsinkin noiden taustalta kaikuvien "viemäriäänien" kanssa, mutta toisaalta parissa kohtaa se konemainen nakutus vähän ärsyttää. Numeroa mä en osaa tälle antaa, se kun varmaan vaihtelisi aika paljon fiiliksen mukaan miten tälläistä jaksaa kuunnella. Jotain kutosen ja ysin väliltä kuitenkin, on tämä aika persoonallisen kuuloista joka tapauksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Risto Leinonen group - Ei sanaakaan 07.10.2008

Risto Leinonen group - Ei sanaakaan
Tälläiseen ei ihan joka päivä törmääkään, piristi kyllä kummasti kommenttirinkituokiota tajuttoman "melodic metal" putken jälkeen. Jotenkin tästä puuttuu se "röyhkeä" fiilis mitä vaikka espanialaisilla helposti on ja tämä kuulostaa sen takia suomalaisemmalta.(en tarkoita että se olisi huono asia)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Geremys Junction - Darlinston 09.10.2008

Geremys Junction - Darlinston
Kaunista ja rentoa fiilistelyä. Soundit on kyllä vähän kököt, muttei mitenkään pahasti. Ihan hyviä melodioita ja eri elementit on tasapainossa keskenään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lugathur - Decay 09.10.2008

Lugathur - Decay
Tunnelmallinen biisi hyvillä riffeillä, tämä onistuu kyllä luomaan ihan pirun ankean fiiliksen. Rummut on kanssa hyvät ja niihin reilu reverbi mielestäni toimii, mutta laulussa on kyllä vähän liikaa kaikua mun makuun. Ehkä parasta tässä on kitaran lisäksi se, miten kaikki osat toimii hyvin yhteen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polar Ends - Ghost 07.10.2008

Polar Ends - Ghost
Kaikinpuolin toimiva biisi, varsinkin laulu on hyvää. Jotenkin tosi valmiin oloinen, tai siis mikään asia ei nouse häiritsemään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cruel Persuations - Retarted 11.10.2008

Cruel Persuations - Retarted
Likaisen rokkaavaa ja mukaansatempaavaa. Soundit on ihan jees, rummut kuulostaa ihan pirun hyviltä, mutta skittasoundi on vähän tylsä. Laulu sopii tälläiseen matskuun oikein hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Minä olen tie 06.10.2008

KATARA - Minä olen tie
Ehdin jo melkeen valittaa liiasta staminamaisuudesta, mutta se rauhallinen kohta tuli aika yllättäen. Hyvä biisin nimi ja lyriikat tuntu muutenkin suht omaperäisiltä. Soundeissa, tai soitossakaan ei valittamista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Koulubileet loppuu 18.10.2008

FEL - Koulubileet loppuu
Yllättävän monipuolinen biisi. Noista kohdista joissa on synkkää pianoa tulee aika voimakkaita infected viboja, mikä on vaan hyvä juttu. Jotenkin tässä on tosi masisfiilis kokoajan vaikka välillä tulee näennäisen iloisia melodioita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 30.09.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Yllättävän mielenkiintoinen biisi näin pitkäksi ja minimalistiseksi, vaikka vähän jää taustalle soimaan. Jollain tapaa kuumottavakin tunnelma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Salingerin lapset 30.09.2008

Kalashnikov - Salingerin lapset
Hauska kontrasti sanojen ja musiikin välillä alussa, mutta tyylin vaihdos biisin puolessa välissä on vähän hämäävä. Soitto ja soundit toimii hyvin ja laulukin parantuu mielestäni loppua kohti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dementium - The Hallways... 09.10.2008

Dementium - The Hallways...
Ihan mielenkiintoista äänimaailmaa, saisi vaan ehkä olla vähän monipuolisempaa ja kappale voisi kehittyä pikkasen nopeammin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Life Depraved - Life Resigned 18.10.2008

Life Depraved - Life Resigned
Meni vaan reilu sata biisiä että kommenttiringissä tulee eka doomailu vastaan ja ainakin rauhallisen alun ja pituuden perusteella taitaa olla kyseessä aikamoinen monoliitti. Alku on ainakin hyvä, nätti ja tunnelmallinen, vaikka suht perinteinen onkin. Varsinainen musiikki iski meikäläisen suht nopeasti melko katatoniseen tilaan josta hätkähdyin hereille miltei säikähtäen kun vokaalit tuli mukaan. Laulussa on persoonallinen soundi ja tykkään siitä miten se on rohiseva, tuo jotenkin tunnelmaa ja erottuupahan ainakin perus funeralmörinästä. Naislaulu on ihan hyvää, mutta ehkä pikkasen tylsän kuuloista siinä mielessä että samanlaista on kuullut niin paljon. Soundit on aika hyvät ja eri soittimet erottuu hyvin toisistaan. Ei mene puuroksi vaikka on normaalia ja akustista skittaa, synaa, sekä laulua. Henkilökohtaisesti pitäisin vähän raastavammasta ja tuskaisemmasta kitara-/yleis-soundista luomaan kontrastia synien(joissa on kyllä hyvä ja "eerie" soundi vaikka suht perusvarma onkin) ja naislaulun hennolle kauneudelle. Tosin musta varmaan kaiken kitaramusiikin pitäisi kuulostaa metsä/kellari blackmetallilta, joten en välttämättä ole oikea ihminen kritisoimaan soundeja ja kyllä mä näistä pidän ja tosiaan mistään ylipuunatusta "mukarankasta" miksauksesta ei todellakaan ole kyse. Yllättävän hyvin tämä biisi kyllä toimii vaikka pituutta on kuin nälkävuodella ja mitään hirveän dramaattisia muutoksiakaan ei tule. Tämä imee suht hyvin mukaansa mutta lopulta olen kyllä sitä mieltä että olisi tästä voinut pari minsaa napsaista pois, tai sitten tuoda enemmän muutosta biisiin. Kokonaisuuden kannalta tykkäisin myös jos sanoja voisi lukea samalla, vaatii vähän liikaa keskittymistä yrittää ymmärtää niitä sokkona ja pitkissä hypnoottiseen toistoon nojaavissa biiseissä hyviin sanoihin ehtii jo melkeen kasvaa kiinni. Tulee vähän samanlainen efekti kuin hyvää kirjaa lukiessa samalla tunnelmallista ambienttia kuunnellessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Sweet Entwined Escape 14.10.2008

Re-Pulse - Sweet Entwined Escape
Mielestäni jonkun verran kekseliäämpiä, tai ainakin epäkliseisempiä riffejä kuin tämäntyyppisessä musassa yleensä. Liidi ja komppi toimii paikoittain tosi hyvin yhdessä. Laulaja on hyvä ja kuulostaa paikoittain positiivisessa mielessä Amy Leeltä(mun mielestä hyvä juttu). Soundit on ehkä pikkasen tylsät, vaikkei niissä mitään vikaa sinänsä olekaan, tosin johtuu varmaan vaan mun musamausta ja persoudesta rujompiin soundeihin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Loudrunner 11.10.2008

Loudrunner - Loudrunner
Laulu on jotenkin aavistuksen välinpitämättömän kuuloista, mikä kuitenkin luo tähän omaa soundia ja erottaa tämän selkeästi monista straton tyylisistä yhtyeistä. Tykkään kitaramelodioista paljon vaikkei ne mitään maailman omaperäisimpiä ole ja skittasoundi on hyvä. Kaikenkaikkiaan toimiva kokonaisuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Yövieras 16.10.2008

Pääoma - Yövieras
Tässä on jotenkin tosi outo pumppaava rytmi ainakin alussa. Laulaja vetää kyllä hyvin tuota normaalia laulutasoaan korkeammaltakin, oikeastaan näissä kohdissa se kuulostaa mielestäni parhaimmalta. Soundit on kanssa hyvät ja biisillä on aika sopivasti pituutta. Taustakoskettimet nousi pienenä positiivisena asiana vielä mieleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Taivaisiin 10.10.2008

DIVARi - Taivaisiin
Hyvin tehty kyllä vaikken itse hirveästi tälläisestä välitä. Laulu ja soittimet kuulostaa suht tasapainoisilta ja hyvin te kyllä soitatte. Saxofoni tossa lopussa oli hyvä idea.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flies Around The Light - Ghost in the Machine 15.10.2008

Flies Around The Light - Ghost in the Machine
Kaunis "aksentti" tossa laulussa, en oikeen keksi parempaakaan sanaa. Musa on mielestni jotenkin ehkä aavistuksen liian tavanomaistasen pariksi, vaikka ihan hyvää sekin on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathindustry - Challenge: Castrate yourself with your mouth 14.10.2008

Deathindustry - Challenge: Castrate yourself with your mouth
Piti tämä viimeinenkin projektisi tarkistaa ja tämä on kyllä varmaan infernaalisin näistä kaikista. Tuntuu että silmät pullahtaa päästä ja en ole edes puolessavälissä, ainakin biisin nimi on osuva. Loppua kohti tästä alkaa kyllä kierosti pitämään, tämä on vähänkuin jotain subliminaalisilla viesteillä höystettyä melupropagandaa jolla vaikutetaan aivoihin. Enemmän tämä vaikuttaa kuin iDoser, eikä tämä ole edes niin tylsää kuunneltavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - Deadline 30.09.2008

Out of Tune - Deadline
Höh, ainakin näin kommenttiringin kautta ei toimi :( Valittaa että formaatti on "invalid". Harmi kyllä, sillä kaiken loverockin jälkeen olisi ollut kiva kuulla punkkia. Toivottavasti vika on vaan mun koneella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Ihmisen Laulu 16.10.2008

ranca - Ihmisen Laulu
Hyvää lyriikkaa ja puhtaat laulut kuulostaa tosi hyviltä, toi "..pitkin poikin verannalla.." kohta varsinkin. Soundit on oikeasti hyvät olematta yhtään muoviset ja biisin rakenteessa on hienosti vaihtelua ilman että eri osien liitokset töksähtelisivät pahasti. Riffit on kanssa omaperäisiä ja ylipäätään tästä jää tosi hyvä maku suuhun. Ja ei hemmetti toi synasoolo(vai onko se jotain muuta?) iski juuri kun luulin ettei lisää hyvyyttä enään tule.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Rainy Day 30.09.2008

TOB - My Rainy Day
Kuulen jostain syystä kertsissä sanat holy rage, vaikka oikeasti siinä taitaa olla jotain muuta. Kokonaisuus pelaa hyvin ja varsinkin kitaramelodiat on tarttuvia ja letkeitä. Paikoittain ehkä vähän vaisu, mutta varsinkin loppu on hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Kill or be killed (superman mix) 07.10.2008

TÄDÄÄ - Kill or be killed (superman mix)
Ehkä vähän turhan varman päälle kamaa kun tälläistäkin matskua on aika reippaasti tehty, mutta ainakin tämä on hyvin tehty. Olin myös kuulevinani jotain ihan mielenkiintoisia panorointeja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - What the Hell? 06.10.2008

Grazy Mama & Sidekixx - What the Hell?
Ärsyttävä bändinimi, mutta hyvin vedätte kyllä, varsinkin laulaja. Vähän paha mitään spesifisempää kommenttia keksiä, perushyvää menoa ilman mitään valittamisen aihetta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPA - Kanssamatkaaja 15.10.2008

VPA - Kanssamatkaaja
On kyllä todella kaunista ja haikeaa. Sanat olisi ihan kiva nähdä, vaikka kyllä niistä selvän saa lukemattakin. Soundit on sopivan pehmeät ja unenomaiset, mutta kuitenkin tavallaan maanläheiset. Tämä yhdessä hennon lalun kanssa saa tähän jotenkin sellaista nuotiofiilistä, tämä on se viimeinen laulu joka lauletaan sammuvan hiilloksen ääreen nukahtavalle rakkaalle. Faniudumpa, että sitten löydän tämän kun joskus tekee mieli fiilistellä jotain kevyttä ja kaunista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac 06.10.2008

Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac
Jotenkin tosi "heviä" punkkia, mikä saa tämän kuulostamaan jopa suht omalaatuiselta. Tämä tuli kommenttiringissä vastaan, niin en tiedä, mutta veikkaisin että teidän muu tavara on sitten metallisempaa. Ainakin soundit viittaa sinne suuntaan. Hyvä biisi kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Silent Scream 07.10.2008

Re-Pulse - Silent Scream
Ei periaatteessa mitään vikaa, mutta jotenkin tulee sellanen "tämä on jo kuultu" fiilis. Perusvarmaa laatua kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uncle Foe - Sack of Mush 06.10.2008

Uncle Foe - Sack of Mush
Jostain syystä mulle tulee tool mieleen, kai se on toi laulu vaikka mitään järkisyytä moiselle ei ole... Kitaraan kaipaisi lisää raskautta ja mureutta, mutta muuten jees biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - It All Went Wrong 18.10.2008

Ever Since The Day - It All Went Wrong
Tosi hyviä riffejä ja pirun iskevä skittasoundi. Rummut ja laulu on myös ihan hyvää ja tämä toimii niinkun pakettina. Toi pääriffi kyntää kyllä noilla soundeilla yksin tullessaan suht tehokkaasti itsensä tajuntaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twight Zone 79 - Train trip 08.10.2008

Twight Zone 79 - Train trip
Koskaan kuullutkaan aamutranssi nimisestä genrestä, mutta hyvä biisi tämä on. Jotenkin epäkliseisen kuuloinen, mikä on minusta todella hyvä juttu tälläisessä musiikissa(voi tosin olla että olen vaan kuunnellut viimeaikoina liian vähän trancea). Tämä on kyllä sellainen biisi joka sopii herättämään kahvin kanssa pahana aamuna, tarpeeksi energinen, mutta kuitenkin lempeä. Kirjaimellisesti kivaa että ihmiset duunavat tälläisiä biisejä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Swamp Intention - Brain Eater 16.10.2008

Swamp Intention - Brain Eater
Hyvin soljuu eteenpäin, rennosti, mutta kuitenkin tarpeeksi iskevästi. Tässä on tarpeeksi imua instrumentaalinakin. Tykkään varsinkin kitaramelodioista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-03 (Part 1 of 1) 10.10.2008

Extracorporeal Shock Wave - Melua-03 (Part 1 of 1)
Tää on kyllä suorastaan luvattoman hauska biisi genreensä verrattuna. Varsinkin noi R2D2 äänet... Ihan mielenkiintoista kyllä, tosin biisi muuttuu ehkä vähän hitaasti kun mitään tarttumapintaa ei oikein ole.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 10.10.2008

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Tämä olisi ihan eri biisi jollain muulla nimellä. Nyt on vähintäänkin hämäävää kuunnella tätä ja miettiä että se kertoo mustassa aukossa spagetiksi venymisestä. Tykkään varsinkin kitarasoundeista ja rummutkin kuulostaa hyvältä. Aika jees.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - blood drops 15.10.2008

SOULTRAY - blood drops
Odotin genren perusteella jotain, hmm pakanamaisempaa ja vähemmän melodeathia, mutta on tämäkin ihan mielenkiintoista. Laulaja on aika persoonallisen kuuloinen ja ei tämä muutenkaan mielestäni kuulosta selkeästi miltään tietyltä genreltä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 30.09.2008

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Eri elementit(laulu, rummut, skitta, synä ja basso) ovat tasapainossa keskenään ja pelaavat hyvin yhteen. Varsinkin laulusta tulee vähän stam1na mieleen, muttei nyt liikaa. Ei oikeen mitään mikäolisi varsinaisesti pielessä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Jouni Tiainen - Kaikkien Perse Haisee 23.10.2008

The Jouni Tiainen - Kaikkien Perse Haisee
Kävin jo kuuntelemassa pari sun biisiä ja mielestäni se saunalaulu(tai joku sellaienen) oli huomattavasti hauskempi huumoribiisi. Tämä taas on lähinnä ärsyttävä ja vaikka pidänkin pitkistä biiseistä, niin vajaa kuus minsaa on kyllä ihan liikaa tälläistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - 225 06.10.2008

Metalshit - 225
Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa että tämä on vähän rasittava. Hyvä rumpusoundi, mutta muuten mun makuun ihan liian jumittavaa ja tylsää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kysymysmerkkikö - Absurdus Delirium 18.10.2008

Kysymysmerkkikö - Absurdus Delirium
Vaikka tykkäänkin omituisista äänimaisemista ja olen ehkä viimeinen ihminen valittamaan pitkistä biiseistä kun tulee itsekin tehtyä sellaisia nälkävuoden pituisia viisuja, joissa sanoituskin on luokkaa romaani, niin tämä on ehkä vähän liikaa, koska vaikka yksittäisiä hyviä kohtia onkin, niin liian usein tästä ei oikein välity minkäänlaista tunnelmaa ja tulee sellainen "jotain ääntä vaan" fiilis ja sekin tavallaan hämää että osien välillä tulee jyrkkä stoppi ja sitten vaan vaihtuu ihan erilaiseksi menoksi, tosin pitää myöntää että tämä niiden ja puolen minsan kohdalla oleva pätkä on hyvä ja onhan tässä suht maaninenkin visio, josta ainakin minä saan hirveän adhd olon, jota koetan ilmentää tällä kommentilla, jonka lukeminen on varmaan jossain määrin samanlainen kokemus kuin tämän biisin kuunteleminen, eli asiaa siis kyllä kai on, mutta on se silti vähän raskasta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 07.10.2008

POLTE - Lennetään taivaalla
Tyylissään kyllä todella hyvää, mitään negatiivista ei oikein tule mieleen. Soundit ja soitto toimii, laulu on todella hyvää ja melodiat hienoja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Evening 09.10.2008

Dismay - Evening
Hyvää fiilistelyä, itselleni iskee tälläinen hidas melkein doomahtava kuolo huomattavasti paremmin kuin supernopea brutaalius joka on miltei poikkeuksetta puuduttavaa. Varsinkin laulu on hyvää, samaan aikaan vahvaa ja tunteellista ja sanatkin sopii tähän hyvin.
8

Sivu: 1 2