Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 4 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Särskilt stöd - 1922 30.03.2010

Särskilt stöd - 1922
Tykkään ideasta. Vähän häiritsi wannabe-vinyylirahina, joka olisi saanut olla orgaanisemman kuuloinen mielestäin, mutta vanha bluesrevittely on siisteimpiä asioita. Oliko tässä samplatty vanhaa materiaalia vai onko kyseessä oma laulu? Ehk tyhmä kysymys mutta kysyin kuitenkin. Blues on jees, joten tykkään!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 30.03.2010

Kalashnikov - Nihilisti
En ossoo antaa numeroa. Paljon hyviä ideoita on kuultavissa, sanat jää mieleen. Tästä tuloo vähän Olavi Uusivirta mieleen? Eihän näissä ole mitään järkeä, siis aina kertoa mikä tulee jotain kuullessa mieleen, mut semmosen taas kirjoitin. Kitarasoolo-osio jammailuineen on ehkä liikaa, mielestäni, lopun nostatusosio, 02:50 on mieleeni, ilman jamiosuutta loppuosa ehkä pääsisi enemmän lentoon? Aito on biisi ja se on aina mieleeni, soundeihin en nyt puutu sen enempää, vaan että laulusoundi voisi olla lämpimämpi ja laulu voisi olla miksattu enemmän pintaan? Lisää vaan, aitous o tärkeintä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 30.03.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Jes! Hienosti pölähtää vokaalit ilmoille heti alusta, muutenkin vokaaliraita on oikein uskottavaa revittelyä. Rumpuosioon ja urkuun kaipaisi vähän enemmän revittelyä ja ilmavuutta joka toisi lisää rentoutta grooveen? Hyvin pölähtää kuitenkin, jotain jäi korva kaipaamaan lisää, ehkäpä breikkejä tai iskuja ja nostatuksia, mutta lauluraita on kyllä erittäin tiukasti täräytetty. Kitarakin raastaa ihan asiallisesti. Soolon taakse olisi voinut jättää enemmän tilaa? Niitä iskuja tms. Hyvää meininkiä, se on pääasia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kuvia kumarra 28.03.2010

Fillari - Kuvia kumarra
En nyt osannut antaa arvosanaa. Kovasti tuli mieleeni Rafaelin Enkeli. Komppi ja ja vokaalien rytmiikka menee menee samaan laatikkoon häiritsevän paljon. Sinänsä kokonaisuus on tasapainoinen mutta kun en liiemmin esimerkiksi Elonkorjuu-yhtyeestä ole tohkeissaan niin tällä kertaa viulusatsikaan, joka muistuttavat Tähkän tyylistä - ei sekään nyt ihan tipu. Teknisesti toteutus on ok, laulussa olisi ehkä saanut olla enemmän puhtia, mutta vire on kunnossa ja sanat istuu kappaleeseen. Ehkä vaihtelua, dynamiikkaa ja sen eroja jäin kaipaamaan. Ei siis numeroa siksi että tyylillisesti tämä laulu ei ole ihan minun juttuni, mutta kappale sinänsä on toteutettu ihan oukei. Lisää vaan, ja rohkeutta muunnella esimerkiksi rytmiikkaa tahi osien voluumia, niin miekin nirso diggaan enempi!