Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 11 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Greenaway - Eater 02.05.2007

Greenaway - Eater
Tästä tuli vähän mieleen toi mun eka demo minkä tein tossa vuoden 2004 puolella. Sitä ei ole moni kuullut ja ehkäpä hyvä niin.:) Alussa oisin kaivannu jotain hiljasta tausta surinaa tai muuta ääntä. Se ääni alussa kuulosti vähän yksinäiseltä.:( Jos tähän vielä lisäilee jotain pientä niin sitten kuulostaa hyvältä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Greenaway - Inner 17.04.2007

Greenaway - Inner
Tähän on hieman vaikeampi alkaa kommenttia väsäämään. Olisin toivonut ensimmäisen hiljaisen osuuden kestävän hieman kauemmin. Helpotan asiaa ja laitan vain arvosanan. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Greenaway - Grow 17.04.2007

Greenaway - Grow
Äänimaailma toimii tässä, mutta tausta beat ei sopinu mun korvaan. Genren mukaisesti soundtrack, toimiva sellaisena. Vaikea tällä hetkellä hahmottaa minkälaiseen tilanteeseen, mutta kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Greenaway - Stonestill 17.04.2007

Greenaway - Stonestill
Aivan loistava äänimaailma. Kun perkussio alko se ei tuntunu ihan oikeelta mutta onneksi siihen pääs sisälle samantien. kun perkussio tuli takasin pienen vaihtelun jälkeen se toi erittäin piinaavan fiiliksen. Kaikki biisit kuunneltuani tämä nousi muitten yläpuolelle. Sen voin luvata että tämä tulee minulla soimaan soittimessa useampaankin kertaan. Muovista (?) paskat mitään muovia. :) Se vielä tuli mieleen, että korkeat äänet ambientissa eivät yleensä oo hirveesti ollu mun mieleen. Mutta tässä ne toimii loistavasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Golgotha - Nekromortal Transcendence 01.06.2005

Golgotha - Nekromortal Transcendence
Yllätyin kyllä positiivisesti kun tätä kuuntelin. Osa vaikuttajista tulee kyllä hyvin ilmi tässä ja yhdistettynä tietysti aivan täydellinen biisi syntyy siitä. Täyden 10 suoritus ja lisää nopsasti näin hyvää ei oo aikoihin tullu vastaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele EREKTIO NOLLA ULTRA 666 - Saatana saa veret 17.04.2005

EREKTIO NOLLA ULTRA 666 - Saatana saa veret
Tulee jotenkin Merzbow mieleen tästä. Musiikkia minun korvilleni. ainut - puoli on että lähes jokainen soundi leikkaa yli. Jos vähän madaltaisi ja saisi ihan vähän enemmän selkoa olisi ihan 10 pisteen suoritus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born of Thorns - Starnation's Loss 16.04.2005

Born of Thorns - Starnation's Loss
Intro oli lähes päätä hajottava ja sopii fiilikseen.. Tämäkin biisi toimii ja ei käy kyllästyttämään edes 15 kuuntelukerralla putkeen. Täyden kympin suoritus tämäkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born of Thorns - Vision of the Prophecy Unfolds (2005 / 2005) 16.04.2005

Born of Thorns - Vision of the Prophecy Unfolds (2005 / 2005)
Biisistä löytyy kaikki tarvittava ja kaikki toteutettu niin kun pitääkin täyden kympin suoritus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Nahkaäpärä 24.11.2004

Astrayed - Nahkaäpärä
Hyvät soundit, hyvät kitarat, mahtava laulaja, lyriikat oli aika piristävät... Biisii ei kyllästy kesken... Ei voi kyllä muuta sanoa kun että helvetin hyvä.. Täys 10 tulee tästä suorituksesta..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Shelter Of The Shadows 24.11.2004

Astrayed - Shelter Of The Shadows
Biisillä ei oo pituutta yhtää liikaa.. Fiilistä löytyy alusta loppuu. ja Mahtavat on soundit tässäki biisissä.. Ja kitara sooloki löytyy... Mahtava suoritus tämäki..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - On This Cold Ground 24.11.2004

Astrayed - On This Cold Ground
Aivan mahtava biisi... Soundit ja fiilis kohallaa.... ei mitää poistettavaa eikä mitää lisättävää.. ns. Täydellinen.. ja laulaja kuulostaa aika lailla Faerghail:in laulajalta... pelkkää plussaa sekin... Mahtava Suoritus Bändiltä
10