Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 17 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alex Silén - Darkness 19.05.2012

Alex Silén - Darkness
Melkoisen hakkaavana biisinä tämä vaatii jonkin verran sulattelua. Ei huono tekele ollenkaan, mutta ei juuri itselle mieluisinta tyyliä. Teknisessä puolessa en kuule suuria vikoja, ja melodisemmista osuuksista pidän todella; kontrasti "hakkaavien" osuuksien ja noiden melodisten pätkien välillä tekee tästä mielenkiintoisen biisin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zergele - Vol.Cano [Hardstyle] 05.01.2012

Zergele - Vol.Cano [Hardstyle]
Paljon parempi nyt, kun jatkuva kompressoripumppaus on poissa. Tässä biisissä on sellaista hyvää päällekäyvyyttä monissa kohdin, tykkään siitä. Melodioiden taustalla oleva kick on ehkä hiukan turhan säröinen; en oikein saa muodostettua mielipidettä aiheesta. Voi jakaa mielipiteitä. Kokonaisuutena varsin hyvä teos kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele In Hard Project - Spectral - Journey 02.01.2012

In Hard Project - Spectral - Journey
Hyvin jytkyttää, mutta melodisiakin elementtejä on mukana ihan kivasti. Lisäksi tekninen toteutus on hyvällä tasolla, eikä ainakaan minun korvaani satu mitään ylimääräistä (lue, pahaa virhettä). Miinusta joudun antamaan alusta (<1min), koska saman melodiapätkän toistaminen eri saundeilla kuulostaa liian rauhattomalta omaan korvaani.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiimanen-tuotos - Just Jammin 20.10.2011

Kiimanen-tuotos - Just Jammin
"Mun eka biisi" -kategoriaan varsin hyvä. Melodia on ihan ok, vaikkei se päätä räjäytäkään, ja synat kuulostavat nekin hyviltä. Eniten häiritsee kick, joka ei tunnu oikein sopivan biisiin, vaan kuulostaa kuin päälle liimatulta. Toiseksi biisi loppuu kesken: ensin pääsee hyvään fiilikseen ja yht'äkkiä pum - se olikin sitten siinä. Rakenne siihen asti toimii, nostatukset kuulostavat hyviltä ja biisi rullaa sopivan letkeällä meiningillä. Miksauksessa ei minun korvaani satu mitään häiritsevää, joten tasot lienevät aika hyvin kohdallaan, mitä nyt (varsinkin) hiljaisemmissa kohdissa kick on hieman liian kovalla. Uutta putkeen vain, tämän perusteella sinussa on potentiaalia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zergele - Zergele ft. Spectral - Life 16.10.2011

Zergele - Zergele ft. Spectral - Life
Hyvät leadit ja mukavaa jytkettä, mutta loppu jättää hieman sekavan fiiliksen... IKyllä tämän ihan mielellään kuunteli pariinkin kertaan :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zergele - Bypass [Qlimax] 16.10.2011

Zergele - Bypass [Qlimax]
Menoa ja meininkiä on minun makuuni aivan riittävästi, muttei missään tapauksessa liikaa: juuri siitähän hardstylessä on kyse. Äänimaailma on sopivan härski, eikä melodiassakaan ole suuremmin vikaa, vaikkei se tajuntaa räjäytäkään. Kokonaisuutena biisi toimii, tykkään. Pikkuisen verran tuntuu jäävän tyngäksi, kun pitkän kehittelyn jälkeen kunnon jytkettä tuleekin vain parisen minuuttia. Ysin arvoinen suoritus kyllä mielestäni :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele clublimit - Northern Nights (Original Mix) 18.08.2011

clublimit - Northern Nights (Original Mix)
Perusmenevä biisi. Tanssilattialle sopisi kyllä hyvin, kuuntelemisen vuoksi kuunneltuna ei kauheasti nappaa. Melodioissa olisi saanut olla enemmän rikkautta niin varmaan olisi vienyt täysin mukanaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flower - Space Dream 15.08.2011

Flower - Space Dream
Sinänsä tässä biisissä ei pahoja vikoja ole. Melodiat tosin ovat vähän mitäänsanomattomat, mutta taustamusiikkina menevät kyllä mainiosti, joten ei siinä pahoja korvantappajamokia ole tullut. Eniten häiritsee rumpuraita, joka ei vain tunnu sopivan muuhun biisiin, ts. rumpuraita ja melodiat tuntuvat olevan eri biiseistä peräisin. Lisäksi synien volat tuntuvat heittelevän kautta biisin riippuen siitä, montako ääntä yhtäaikaa soi. Kyllä tälläkin biisillä on hetkensä, ehdottomasti, mutta suuria elämää suurempia elämyksiä en kuuntelijana kokenut. Melodiat ja rakenne ovat pääosin onnistuneita, joten nuo muutamat puutteet ovat enemmänkin teknisen toteutuksen puolella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Divaani Records - Druma :: Heroine Angel 15.08.2011

Divaani Records - Druma :: Heroine Angel
Ihan jees änimaailmat. Itselle tällainen bassovoittoinen ralli kolahtaa kyllä ja biittikin toimii. Vaihteluakin on biisissä riittävästi. Tuon oikein matalien bassojen soidessa kaikkien muiden äänien, varsinkin rumpuraidan, volyymi putoaa mainittavasti ja hieman häiritsevästikin. Tämä tosin on vain pieni kauneusvirhe mielestäni.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Ozei - Continuity 07.08.2011

DJ Ozei - Continuity
Kiitos kommentista! Tuon tasojen kanssa olevan ongelman huomasin itsekin eräs päivä, jostain syystä miksaus sattui kuulostamaan hyvältä sitä tehdessä. Seuraavan biisin kanssa koetan kiinnittää tähän enemmän huomiota, kun tämä nyt on enimmäkseen vielä ihan opettelua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Mies joka syö sanansa 01.08.2011

P. M. Kostiainen Project - Mies joka syö sanansa
Ihan asiallista mies ja kitara -meininkiä. Yleisfiilis on suomalaisen melankolinen ja lauluääni vähintään riittävän karhea, kenties liiankin: kuulostaa jokseenkin hiomattomalta. Kitaransoitto toimii, mutta mitään erityisen omaperäistä siinä ei ole. Lyhyesti: biisi ei ole huono, muttei mikään tajunnanräjäyttäjäkään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Between Opposites 26.07.2011

Insert Remedy - Between Opposites
Kyllä kunnon metallimusiikissa on aina sitä jotain. Biisissä hyvä toteutus, rakenne ja äänimaailma kokonaisuudessaan ja erityisesti alku oli lyödä jalat alta. Pikkuisen mielestäni sellaista turhaa rauhattomuutta paikka paikoin, tuntuu kuin ettette olisi aivan varma tyylistä, jolla haluatte biisinne tehdä. Tosin onko tämä nyt suuri vika, koska ainakaan tähän ei päässyt kuunnellessa kyllästymään, joten kolikolla on jälleen kaksi puolta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus - Punishment 21.07.2011

Taajuus - Punishment
Tunnelma ja tyyli säilyvät alusta loppuun, mutta turha toisto on ansiokkaasti vältetty. Onnistuneesti matala ja jyhkeä äänimaailma sekä rumpukomppi ovat nannaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Battre 26.05.2011

Distrance - Battre
Vähän alakuloinen tuo sun leadsyna, mutta mikäpä siinä: sekin toimii. Melodia on tarttuva ja rakenne mukavasti kehittyvä. Paljon varmaan kertoo, että popiteltiin porukalla kaikkea sekalaista ja tämän soidessa alkoi aika pian mukana hyräily ja "kaasujalan" vipatus. IMO ei sun paras biisi, muttei missään nimessä huonokaan
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Hack 26.05.2011

Distrance - Hack
Tunnistaa sun tekeleeksi, mutta toisaalta tuo mieleen myös Pendulumin (hyvässä mielessä siis). Rytmi ja melodiat toimii, tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shemeneicha - Pienet sielut 21.03.2007

Shemeneicha - Pienet sielut
Asenne on oikea. Tietenkin pientä ajan tuomaa hioutumista kaivattaisiin, myös taitojen suhteen, mutta eihän kukaan ole seppä syntyessään. Tätä älköön loukkauksena otettako. Nimittäin nyt ovat vuorossa (loput) kehut. Soittimet pelasivat hyvin yhteen. Rummut kuuluivat mielestäni riittävän hyvin ja kitarat kuulostivat hyviltä. Koskettimetkin tukevat kokonaisuutta kiitettävästi. Ainoastaan laulaja kuulostaa välillä hieman "teennäisesti" ääntävältä, mutta suuri ongelma se ei ole. Muutoin moitittavaa ei juuri ole. Pari pikkuseikkaa tietysti, mutta ne eivät tuhoa onnistunutta kokonaisuutta millään lailla. Tätä kuuntelee mielellään. Kuten jo joku sanoi, rehellistä ja hyvältä kuulostavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - Destined to Fail 27.03.2007

Backstabbing Bastard - Destined to Fail
Ei ihan iskeny, mutta hyvää settiä kumminkin. Kitarat on soitettu taidolla ja muukin osuus pelaa, mutta kaipaisi hiukan "piristystä", vaikkei missään ei suoranaisesti ole vikaa. Arvosanaksi annan kasin, kun on hyvin tehtyä, mutta itse en voi varauksetta sanoa pitäväni. Jos tulee uutta matskua, niin laita ihmeessä viestiä tulemaan, kiinnostaisi kuulla.
8