Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 14 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Funeral Day 23.12.2005

Beautiful Betrayal - Funeral Day
Tää biisi tarjoilee parhaat riffit näist ä kolmesta, mut silti häiritsee toi, että säkeistöissä on kaikkien biisien säkeistöt kuullostaa suhteellisen paljon samalta, etenkin sen takia et kaikissa on kitarat toteutettu samalla tavalla(eli tollasel säröttömällä Sentenced-sähkökitara soundilla ja fiilistelevällä tyylillä) Laulajassa potentiaalia, persoonallinen ääni, musiikki vois viel olla vähän vaihtelevampaa ja näin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Circle Of Three 23.12.2005

Beautiful Betrayal - Circle Of Three
Soundit ja miksaukset on kunnossa. Kaikesta saa selvää, kitarat toimii, ja syntikka tuo tollasta mukavaa massiivisuutta. tästä jäi vähän vaan sellanen olo, että kuuntelee naislaulajalla varustettua Sentencediä. Biisiä vaivaa kanssa sellanen pieni kertsihakuisuus, säkeistöissä olisi voinut olla enemmän sävellyksellistä sisältöä. lopun synahemppäys(siellä kolmen ja puolen minuutin kohdalla) tuntui myös jotenki teennäiseltä. Soitanta on kuitenkin Tiukkaa ja laulajattaren ääntä kuuntelee mielellään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Follow The Waves 23.12.2005

Beautiful Betrayal - Follow The Waves
hmm... biisin rakenne on samanlainen ku circle of threessä, se kalvaa. tykkäsin soolosta, muuten kommentini ovat aika pitkälti samat kun mitä tohon Circleen laitoin. niin ja Se kitara soolo siel oli ihan näppärä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinclined - Scattered 30.08.2005

Sinclined - Scattered
rytmivirheitä, hmm, omasta mielestäni niissä ei ole kyllä mitään vikaa. . . hmm, ehkäpä tämä valkenee minullekin joku päivä. . . :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frost Core - Filled with fear 30.08.2005

Frost Core - Filled with fear
musa on aika helmen kuulosta. . . introriffissä vähän liikaa kaikua, ja konerummut häiritsi(ellei ne sitte vaan kuullosta sellasilta), Mukavaa murinaa kitaroista ja synisti hoitaa hommansa hyvin... laulajan ääni häiritsi vaikka se olikin aika omaperänen, mut pienellä hiomisella saattaa tulla aika siistinkin kuulosta siitä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Sadicum 31.08.2005

WRATHAGE - Sadicum
jeps, ompas sekoa. . . ja se on hyvä juttu! ei ihan sen tyylistä mitä oon tottunu kuuntelemaan, mut kyllä nää bläkkis melodiataina iskee suhteellisen hyvin. Rakenne on sopivan monipuolinen, eikä kyllästymään ehdi, Vokaaleista tai muista soundeista ei ole valittamista. Nopeimmat kohdat ovat itselleni vähän vaikeita niellä joten ne vähän särähtivät korvaan. Hieno biisi kaikesta huolimatta :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Tuhon Siemen Nousee (final version) 01.09.2005

Vanhat ja väsyneet - Tuhon Siemen Nousee (final version)
aika erillaista kun mitä oon tottunu mikseristä kuunteleen, kicaa chillailua täs alussa, siistii rokittelua. . . HYvät soundit, Laulusta en tykännyt niin kauheesti, se oli jotenkin ponnetonta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinister Creation - Dead by Dawn 30.08.2005

Sinister Creation - Dead by Dawn
ohoh... tää oli parempi tokalla kuuntelemalla :D nousi ysiin ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinister Creation - Dead by Dawn 30.08.2005

Sinister Creation - Dead by Dawn
Tykin kuulonen alkuriffi oli aika helmi, ja miksausket on suoritettu aika loistavasti, Kitarat tykittää niinkun kuuluuki :) jähän väi häiritsemään kyllä se, et vaihtelua olis voinu olla enemmän, melodioissa, ja ehkä rakenteessakin. mutta kaiken kaikkiaan soittamiset oli hoidettu hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morg - With Blinded Eyes 02.09.2005

Morg - With Blinded Eyes
Aikas rautasta settiä, Vihaista. kyllä tätä kelpaa kuunnella. Soundit suhteellisen kohdallaan, mitä nyt välillä tuntuu et toi örinä jotenki hukkuu tonne muun musiikin sekaan, mut mikseri biiseille sen antaa helposti anteeks :). en yleensä kuuntele ihan näin tykittävää musaa, niin kunnollisen yleiskuvan luominen on vähän vaikeeta. Mut biisi toimii, mikäs siinä sitte.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - And Only Darkness Remains 31.08.2005

Autopilot - And Only Darkness Remains
kylläpä on piiitkä biisi, en suosittele turhan väsyneenä tän kuuntelemista, uneliaan tunnelman takija tähän varmaankin nukahtaa aika helposti. Nättii melodia fiilistelyy ja sellasta :) vähän ois voinu olla enemmän jotain vaihtelua, tai tätä ois voinu ehkä pikkasen pakata?. . . no kuitenkin kokonaisuutena toimii hienosti, hyvät soundit ja kivoja riffejä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Artificial Darkness - St. Mary 11.04.2005

Artificial Darkness - St. Mary
Kyllä.... HYvältähän tämä kuullosti: Hyvää Bläkkistä kuulee liian vähän, mutta hienoa nähdä, että näitäkin löytyy :). Orkesteri sovitukset on suoritettu mainiosti ja Nais vokalisti toi aivan uutta ilmettä biisiin. Erityisesti alku on tunnelmallista settiä. Mitään valittamista en biisistänne löydä. ehkä Rumpujen trash-komppi vähän häiritsi joissain kohdissa, mutta sen voi helposti antaa anteeksi. Fanittamisen arvoista settiä, elikkäs fanilistakutsuu :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - The Night Calls Me 09.04.2005

Iron Sphere - The Night Calls Me
Kivan Kuulosta settiä. . . Erityisesti mieleen jäi hienot soolot ja intron kitarariffi. Laulu kuullosti hyvältä eikä biisi jäänyt junnaamaan paikalleen. Eli kyllähän tätä kuuntelee ihan mielellään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solar Syndicate - TerraNova 23.03.2005

Solar Syndicate - TerraNova
Hienon kuulloistaa Industriaali vääntöä. . . ei tälläsestä synkistelysta vaan voi olla pitöämättä :)
10