Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 29 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8bit BassDrumm - RAKKAUDEN TURVAMIES (demo) 04.02.2009

8bit BassDrumm - RAKKAUDEN TURVAMIES (demo)
Jaaha, ensikosketukseni tähän mikserin klassikkoprojektiin. Tunnelmat joita kielisoittimet maalailevat ovat oikein kauniita, mutta saman teeman ympärillä pyörivä rakenne alkaa ehkä rassaamaan jossain vaiheessa, ja biisi tuntuu pidemmältä kuin oikeasti onkaan. Äänimaisema on ehdottoman ammattitaitoisesti luotu ja kaikki sen elementit ovat tarkoituksenmukaisesti läsnä. Se on aina hyvä piirre biisissä. Ja tietysti basistina tuo akustisen basson lämmin humina tuolla pohjalla kyllä nostaa hymyn suupielillle!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8bit BassDrumm - Huhu ja varis (K-18) 04.02.2009

8bit BassDrumm - Huhu ja varis (K-18)
Nyt on kyllä kertoja vähän turhan naamalla! En sitten tiedä miten tätä pitäisi arvostella, kuunnelmana vai biisinä? Nevertheless, yrittänyttä ei laiteta. Soittimet kantavat kappaleen oivallisesti ja variaatiota löytyy. Absinttikohtauksen taustoista ISO plussa, rytmikkyys jää hienosti pois ja sitä voi melkein tuntea kuinka vanha kunnon iso A rynnii kypärään ja irrottaa mielen kehosta. Toimii!

Kommentti kappaleesta Kuuntele DeathToll - Trapped 11.11.2008

DeathToll - Trapped
Jea! Vaikutteet haistaa kyllä aika pitkälle, mut eipä siinä mitään rikollista ole. Rakenteellisesti homma pelaa aika hauskasti, vaikka vokaalit tulee laittamaan koko paketin aivan päälaelleen. Kahen kitaran yhteispeli toimii mukavasti ja tuo syvyyttä sävellykseen. Näin, ei lainkaan huono, ei. Kitarasaoundit on myös perin mugavat, rummuissa tarvitaan vielä aikalailla lisää säätöä, niin soundillisesti kuin sovituksiltaan. Vaikka toisaalta tollanen hitaampi tempo toi omaperäsyyttä juttuun. Jos se olis ollu sitä samaa paahtoa ku kaikilla muilla, niin koko biisi olis vaan uponnut sinne samaan paskaan muiden kanssa. Hyvä pojat!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gargeblaster - Päänsisäiset piikkilanka-aidat 24.11.2008

Gargeblaster - Päänsisäiset piikkilanka-aidat
Vaikutteet tulee läpi kyllä vahvasti! Ei paha silti, suomenkielistä asennemetallia ei kuitenkaan liikaa ainakaan omiin korviin ole tunkeutunut. Rakenteellisesti biisi jakautuu aika selkeään Cavalera Conspiracy- runttaukseen ja lopun kokeilevampaan Death- pyöritykseen. Osien ero on aika huomattava, eli sovittamishommissa on vielä sparraamista. Laulajalla on selkeästi kaikki aseet käsissään, mutta tuotannosta tms. johtuen homma jää vähän puolitiehen. Toisaalta lisätreeni ei ikinä ole pahitteeksi. Muutenkin soundit syövät osaltaan tehoa pois hienolta kappaleelta. Kiekkotermistöstä suoraan lainaten:"Duunii, duunii!!"
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gargeblaster - Auttavat kädet, syyttävät sormet 24.11.2008

Gargeblaster - Auttavat kädet, syyttävät sormet
Alun hämmennyksen jälkeen joutuu yhtymään edelliseen puhujaan. Huomattavasti jämptimpää on soitto perkele! Sovituksen sillisalaattimaisuus hämää myös, mutta siinäpä on toisaalta kuulijalle hyvää haastetta. Ei kuitenkaan mitään jazzia kiitos! =) Tuotantopuolelta skarppausta pitää löytyä aikalailla kyllä. Riisuttu ja askeettinen soundimaailma vaatii sävellyksiltä aika paljon avautuakseen, ja joudun myöntämään että sävellykset eivät ihan lunasta niille asetettuja odotuksia. Sanoituksiin en tapaa puuttua hirveästi, koska lähestyn itse musiikkia aina soiton kautta, mutta teillä niissä on selkeästi ajatusta taustalla. Kunhan pystytte jatkossakin välttämään ne perus sanaleikit, joihin ainakin itsellä menee hermot hyvin nopeasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gargeblaster - Eläköön aggressio 24.11.2008

Gargeblaster - Eläköön aggressio
No wittu. Lähtihän se. Ihan eri tavalla kuin edelliset. Tässä vaiheessa kaikki olennainen on tuotannosta jo sanottu, joten säästä itseltäni vaivan. Lievä sillisalaattimaisuus tätäkin rallia vaivaa. Ei se oikeen tunnu osaavan päättää ollakko rässiä vai dödistä. En sano etteikö näitä kahta tyylilajia voisi yhdistää, mutta toistaiseksi biisin sisäinen vaihtelu hämää liikaa. Muuten kyllä teillä on tosiaan kaikki eväät käsissä, eli lisää matskua ja väsymätöntä työstöä, niin tästähän voi vielä tulla pirun kova akti. Etenkin livenä. Lopun ördä oli HYVÄ!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Singuclarity - Jatkosota 28.01.2009

Singuclarity - Jatkosota
Aika tiukka pala näin aamutuimaan tuli haukkastua! Biisihän on oikein tunnelmallinen ja tekijänsä näkönen, jos lainkaan osaan noiden Causemos yms. säätöjen perusteella sanoa. Vaikutteet ovat selkestä esillä, mutta ne eivät vie huomiota liikaa pois. Kokonaisuus jää silti aika avoimeksi ilman vokaaleja. Osaa tulee toisen perään, mutta niiden merkitykset jäävät auki. Biisi on kyllä kaikenkaikkiaan jokaiselle Townsend- diggarille varmasti nannaa kuultavaa. Tuntuu jopa siltä että se loppuu hieman kesken. Gimme more?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Causemos - Drowning in Tears (treenit 15/03/07) 22.12.2007

Causemos - Drowning in Tears (treenit 15/03/07)
pakko edelleen palata tän pumpun pariin. nää biisit on musiikilisesti niin silkkaa timanttia ettei siinä oo midn tolkkua. tämä siis yleistä havainnointia kaikista "reenisnauhoituksista". emmä oikeen voi mitään fiksua edes sanoa ekojen kuuntelujen jälkeen, ihan kipeetä sävellys- ja yksilötaidon voittokulkua kaikki tyynni. miksei tällaiset bändit levytä ja nouse maailman maineeseen?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Causemos - Käteen (treenit 20/03/07) 21.12.2007

Causemos - Käteen (treenit 20/03/07)
voi paska. kyllä tätä jäädään kaipaamaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Path To Glory/To Oblivion 24.09.2007

Wårpath - Path To Glory/To Oblivion
biisi rakentuu kyllä ihailtavalla maltilla, vaikka alussa tuleekin fiilis että joutuuko sitä kauankin vielä odottelemaan, millon lähtee etc.. mutta kyllähän se lähti, ainakin jotenkin. uuden mayhemin omaiset riffit kyllä tunnistaa heti, mutta silti ei tule ripp- off- fiilistä. tällaisia fiiliksiä yhdellä kuuntelulla ja läppärin paskojen kajarien läpi, pitää varmaan palata asiaan vielä myöhemminkin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breeding Sky - The End Of Daylight 23.08.2007

Breeding Sky - The End Of Daylight
riffittely on lievästi sanottuna "yksinkertaista", mutta paikoitellen perusajatus kuulostaa ihan hyvältä. verse on aika kauhee, eräänlainen surullinen duuri. ja laulun laadun tiedostat ilmeisesti itsekin, hehe.. =) ikäsi huomioonottaen voi kyllä kevyesti sanoa että kun kehitystä tapahtuu, niin toi juttu voi kehittyä vielä vaikka mihin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breeding Sky - Silent Death 23.08.2007

Breeding Sky - Silent Death
aika doomahtava meininkihän sulla on näissä ralleissa, ja tää kappale lähtee heti vitun paljon särmemmin liikkeelle kuin tuo ylempi. mahtavan kieroutunut melodia tossa pääriffissä. silti sovitus- ja sävellysosasto on taustojen osalta vähän vielä eksyksissä. pirun tiukkaa shreddausta. onko tähän edes tarkoitus vetää lauluja sisään? jollain tavalla nimittäin toimii instrumenttaalinakin.. HYVÄ!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Singuclarity - Invariable 28.01.2009

Singuclarity - Invariable
Onpahan hurja veto, prkl. En oo ite enää sitten teinivuosien ollu niin hirveästi näiden neoklassisten juttujan perään, mutta oikein totetutettuna ne antaa kyllä niin pirun jäyhän vaikutelman biisiin, että kyllä sitä väkisinkin vetää suupielet hymyyn! Lisäksi olen edelleen todella vaikuttunut jäpikän vokaalisuorituksista. Molemmat ärhentelyn ääripäät on helvetin hyvin hallussa ja variaatiota piisaa, eikä siitä välity itsetarkoituksellisen pätemisen fiilistä vaan ne kuorruttavat loogisella tavalla biisin ja viimeistelevät kappaleen murhaavan toimivaksi kokonaisuudeksi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Goresoaked - Devouring The Unborn 27.08.2007

Goresoaked - Devouring The Unborn
perttu on ihan sysipaska rumpali!! HAHAHAAHHAAA eiku ei. kyllä tää on aika kipee ralli. tykkään riffeistä, tykkään laulusta, tykkään kannuista. tarttumapinta jää vähäiseksi kun karmeellaa kiireellä suditaan uuteen mutkaan..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breeding Sky - Before 23.08.2007

Breeding Sky - Before
nyt on kyllä aivan eri tunnelma kun noissa ylemmissä veisuissa. menoa ja meininkiä ihan eri tavalla. laulu on edelleen ihan silkkaa paskaa, ja sovituksellisesti biisi junnaa paikallaan. ja väliosa lähti aika kummallisesti, vaikkakin on riffinä hyvin mielenkiintoinen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - Majestic 10.07.2007

Torspo - Majestic
soolokamaa? huhhuh. siisti meininki, kitarastemmat = rokkenroll, sweapit = not so rokkenroll =) muuten aika royal tunnelma, hyvässä mielessä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - Jackhammer 10.07.2007

Torspo - Jackhammer
normal. mutta toimii. omaperäisyys uupuu.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breeding Sky - Breeding Sky 23.08.2007

Breeding Sky - Breeding Sky
paha maineinen nimikkobiisi, jonka pitäisi kiteyttää koko proggiksen olemus. kysymys jää auki, oletko mielestäsi onnistunut? =) nyt alkaa kuulostaa siltä mitä vaikutteet antaa ymmärtää. mä tykkään näistä kieroon kasvaneista liideistä joita jäbä viljelee. vaikkakin biisi on sävellyksenä raakile, eikä sen funktio lyhyenä välipyrähdyksenä oikeen aukea. EDELLEEN lisää malttia sävellystyöhön, ja ajatusta mukaan. biisiä ja riffejä pitää osata kuunnella, jolloin sävellyksen eteenpäin viemisestä ja tätä kautta kokonaisuudesta tulee loogisempi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breeding Sky - I Don't Want To See You 23.08.2007

Breeding Sky - I Don't Want To See You
aika peruskauraa noi demppausriffit, niillä on vaikea erottua massasta.. toinen riffi on taas kuulostaa ihan sulta. liidi ja pohja menee oudoissa paikoissa ristiin jolloin syntyy kummallisia sun biiseille ominaisia stemmoja. olet löytänyt itellesi leimallisen tekijän biiseihisi, onnittelut. jotkut ei tässä onnistu koko uransa aikana. soolo ja sitä edeltävä hämminki on taas vähän niin ja näin.. ja soitossahan on sparrattavaa, vaikka se 13w koltiaiselta esimerkillisesti taipuukin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele GAF - Mongo's Paradise 09.06.2007

GAF - Mongo's Paradise
no johan nyt on vittu! kuka hyppii lätäkössä? kauheen hifiä, vrt. vanha matsku. toisaalta hieno homma. tajuukin vähän mitä soitetaan. tolvi on paska rumpali... paljonko levy maksaa?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apache - The Unknown Soldier 09.06.2007

Apache - The Unknown Soldier
täytyy nyt kyllä kompata muita kommentoijia. aikalailla konemainen yleistunnelma, melkein midisoundia, not good. sävellyspuoli on myös aikast lailla tasapaksua, onko tila jätetty vokaaleille, vai tarkotuksella näin? jos jälkimmäinen, ni ei kyllä riitä. instrumentaalimusa vaatii mun mielestä paljon enemmän elementtejä säilyttääkseen kuulijan mielenkiinnon, eli sen kaiken mitä vokaaleissa menetetään. nyt teema pyörii koko ajan sen saman sointuparin ympärillä ja alkaa jossain vaiheessa kutittelemaan sitä "vitun ärsyttävää musaa"- hermoa alkaa muuten aika rankasti vituttamaan myös toi synasample loppupuolella. kai se kokemuksen mukana tulee se näkemys omasta musasta ja sävellyksistä, mutta tästä kuulee kyllä että matkaa on vielä edessä
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azarok - Näkemys 09.06.2007

Azarok - Näkemys
aika imelä synasample... asiaa! konerummut masentaa.. vaan minkäs teet. laulusoundi repii pällin hajalle, olis myös siistiä kuulla sanoja. biisin nimikin herättää kiinnostuksen niitä kohtaan. piilotatko särön alle tyytymättömyytesi lauluihin? ja oon erimieltä panzerfaustuksen kanssa tosta kestosta. tunnelmoinnista on aina siistiä lähteä vielä kerran eteenpäin. sitäpaitsi biisien kestot taitaa olla jäbän "tavaramerkki". sinkkumitta vittuun! aika ruhtinaallinen yleistunnelma, total support. arvosana ysi, koska kappaleen kuultua tietää että parempaa voi hyvinkin vielä tulla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shapeless Head - Premeditated Murder 20.05.2007

Shapeless Head - Premeditated Murder
tuntu että vähän jäi runpali hetkittäin jälkeen.. ja toisaalta laulajankaan tyyli ei ihan ollu niin "mun makuun". sävellyspuoli oli aika peruskauraa myös. tää menee aikast ikävästi arvosanaltaan suoraan sinne seiskaan kun ei jääny mieleen juuri mitään hyvää ja huonoa. joo, tiedän. paska palaute, mutta tältä tuntuu nyt. potentiaalin väitän kyllä teiän meiningistä välittyvän vitun hyvin. eli lisää ajatusta sävellyshommiin, enemmän duunia treenikämpällä, ja se yks OMA juttu sinne sekaan erottamaan massasta. hail!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Damn it, I did it again - Loppiaispyhänä saunan taakse - osa II 10.07.2007

Damn it, I did it again - Loppiaispyhänä saunan taakse - osa II
JUMALAISTA! konerumpali? ai ei vai... miten se jäi noinm lyhyeen? perkele.. LISÄÄÄÄ!!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Damn it, I did it again - Mummonmurha (karaoke remix 2007) 10.07.2007

Damn it, I did it again - Mummonmurha (karaoke remix 2007)
ja yhä vaan tiukkenee. VITTU JÄTKÄT. tarviitteko laulajaa?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revel In Flesh - Bloodbringer 09.06.2007

Revel In Flesh - Bloodbringer
HAHAAA! vittu formulaskeba! lisäks plussaa hanneman/king- tyylisestä soolottelusta, vaikkakin hävisi edellämainituille liian siisteyden ja suunnitelmallisuuden takia :) näissä menopaloissa kyllä korostuu toi tuhti soundimaailma, joka nostaa kuuntelijankin verenpainetta himppasen korkeemmalle ja laittaa rähinävaihdetta silmään. juurikaan mitään en vaihtais. kuten jo edellisissä arvosteluissa, pätee tässäkin sama juttu. omassa tyylilajissaan ensiluokkaista louhintaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revel In Flesh - Sick 09.06.2007

Revel In Flesh - Sick
vähän samaa kompastuskiveä ku edellisessä biisissä, eli onko liian tyypillistä/kuultua? monimutkasemmat riffit tuo hyvää variaatiota, ja edelleen miksaus soitto on ensiluokkaista. kyllä tätä hyvin mieluusti kuuntelee vaikkapa pikku jurrissa/autossa, 120 km/h lasissa/keikalla/olkkarissa etc etc..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revel In Flesh - Life Cancelled 09.06.2007

Revel In Flesh - Life Cancelled
NO JOO kyllä ne tuplaskebat aina lämmittää, ja rääky lähtee vaivattomasti. ainoo mikä pelottaa on se että kuinka kertakäyttöstä tällanen matsku on. ja toisaalta kuinka paljon vastaavaa kamaa on jo markkinoilla/kuultu ennestään. vaikka on tässä ihan saatanan moinen lataus ja voima takana, erona useisiin muihin normi kaurapuuron puputtajiin. mietin jo paskaa seiskaa arvosanaks mutta kyllä tää soundaa niin kiukkuselta että kasiks nousee. PERKELE.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Elitistic Behaviour Patterns 08.05.2007

Dismay - Elitistic Behaviour Patterns
KHYL toimii huomattavasti paremmin ku tuo ylempi ralli, joka ei oikeen meinaa lähteä. hyvää kertausta ja tuplakitarointihan on aina tuettavaa toimintaa. laulajan raspi ehkä snadisti hakusessa, ja treenissoundeja en lähde edes kommentoimaan, mutta biisinä toimi ihan homona. ja sehän on se mikä merkitsee. ainiin, siisti kuva alhaalla.
9