Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 33 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paoçala - Green fields 15.12.2004

Paoçala - Green fields
Todella maukasta materiaalia. Hyvät soundit ja miksaus. Noi wah-wah tyyppiset rhodesit toimii todella hienosti. Beattikin pelaa mainiosti ja basari kikkailut tuo hyvin botnea tohon. Omalla tavalla erilainen ja kokonaisuutena todella toimivaa pumppua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Cold - Illusions (0.5 version) 13.09.2004

Deep Cold - Illusions (0.5 version)
Jotenkin tästä biisistä tulee mieleen joku kappale, mutten osaa sanoa mikä. Hienot narinat ja suhinat (siis fx:t). Bassline etenee tyylilleen tavanomaiseen tapaan. Ehkäpä vähemmän tohon pääleadiin laittaisin phaseria. Noi "kitaraleadit" toivat mukavasti kontrastia ja olivat aika ovelia. Äänimaisema on ihan mukavasti onnistunut eli pädeissä on ilmaa ja fx-left right paneroinnit tuo lisää syvyyttä. Hihatit ja snaret toimii hyvin ja ovat hyväsoundiset.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solarblaze - Outside 22.08.2004

Solarblaze - Outside
Mun mielestä taas toi square bassline sopii oikein hyvin tämän tyyliseen biisiin. Soundit ja pädit ja fx: on mielestäni oikein maukkaita. Toi risingpad fx on soundiltaan "ritisevän" hyvä. Melodia on yksinkertaisuudessaan ihan toimiva mikään ei oikeastaan särähdä korvaan pahemmin. Tyyliltään mielestäni tämä ei ole proge trancea, mutta väliäkös tällä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Y-Zone - +PAGE 08.08.2004

Y-Zone - +PAGE
Maukkaat basslinet ja kuviot. Distortattu leadi toimii kanssa hienosti. Snaressa on mun makuun liikaa kaikua. Eurodance Leadkuvio ei maistu mulle, mutta yleisesti hyviä soundeja käytetty biisissä. Toi kohta biisistä 1:00 - 2:00 minsaan on tosi maukas. Tuotantopuolikin vaikutti äkkiseltään iha hyvältä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elements Of Ecstasy - Black Pattern 18.09.2004

Elements Of Ecstasy - Black Pattern
...pakko on vielä kommentoida, että oli pakko downloadata ja on nyt tullut kuunneltua muutaman kerran. Joku tässä biisissä toimii vitun hyvin (se on toi melodia soundi joka aivan mahtava). Jotkut soundit on ehkä vähän tunkkaset, mutta paremmalla tuotannolla tää olis todella hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elements Of Ecstasy - Black Pattern 09.09.2004

Elements Of Ecstasy - Black Pattern
Maukas idea tässä biisissä. Tossa kolmen minuutin korvilla on hienot paneroinnit ja melodinen leadi elää hienosti molemmissa kanavissa. Biisi lähtee taas hienosti takas juoksuun pienen suvantovaiheen jälkeen. Jotain lisukkeita voisi ehkä lisätä muuten toimivan rungon ympärille. Toi melodylead on kyllä hieno ja toimii hienosti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele COLDITZ - Colditz: No More Bad Times 19.09.2004

COLDITZ - Colditz: No More Bad Times
Letkeesti runnaavaa rokkia. Biisi toimii hyvin ja siinä on selkeä rakenne. Yksinkertaisuus toimii tässä hyvin. Tossa 2:00 minsan kohdalla oleva breikki on hyvä ja siihen on haettu syvyyttää paneroimalla Left ja Right kitarat, mikä ei sinänsä ole mikään uusi kikka, mutta toimi hyvin. Ehkä pikkusen enemmän olisin odottanut siltä kun biisi lähtee taas siitä juoksuun. Kertosäe on tarttuva ja Soolo toimi hienosti. Bassarissa ei ollut botnea ollenkaan vaan kuulosti lähinnä kärpäslätkältä, mikä on sääli sinänsä sillä sen avulla munaa tulisi biisiin enemmän. Bassoonkin olisin toivonut hiukan enemmän botnea.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DLM vs. Diffás - Bad For You 11.05.2004

DLM vs. Diffás - Bad For You
Tukevat bassosoundit ja hienot ambientin avarat efektit padit. Pikkunätti melodia toimii yllättävän hyvin yksinään tuomaan kontrastia biisiin. Voicesampletkin ovat hienosti efektoitu. Keskivaiheen bassokuvion muutos on maukas ja melodia nousee hienosti peliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solarblaze - Lauri Esala - 120204 (Solarblaze Remix) 18.05.2004

Solarblaze - Lauri Esala - 120204 (Solarblaze Remix)
Oikein helmi löydös taas vähään aikaan. Tosi hienot fx:t ja muutenkin todella hyvin efektoidut soundit. Mä diggaan tästä. Pikkusen downtempoinen, mutta sopii hyvin biisin luonteeseen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nutslope - Nutslope&Dreamtime-Rippling Reflections 11.05.2004

Nutslope - Nutslope&Dreamtime-Rippling Reflections
Erittäin voimakkaasti tuo mieleen 80-luvun soundin. Biisi soi puhtaasti. 2:20 kohdilla on hienot kitarasoinnut ja biisi tavallaan puhkeaa "kukkaan". Pianoriffit onkin toisen tekijän tavaramerkki..

Kommentti kappaleesta Kuuntele COLDITZ - COLDITZ: boogie man 19.09.2004

COLDITZ - COLDITZ: boogie man
Helvetin hienosti lähtee biisi käyntiin! Todella makeen kuulonen perusriffi joka toimi vitun hyvin. Melodiset soinnut toimivat myös tosi hyvin. 1:40 ehkä aika yllättävän rankka kohta?? (onko väkisin keksitty?) mutta paluu A-osaan toimii hienosti. Pieniä bugeja kompissa joissain kohdissa. 3:16 minsan kohdalla makeen kuulonen melodinen kohta, joka lähtee liian pykien käyntiin. Ja kappas tässä tuntuu olevan tomeissakin panerointia tai ainakin ne juuri juuri erottaa. Bassarista ja bassosta buuttuu taas se botne. C-osan kitara sooloon pitäisi miksata paljon enemmän syvyyttä. Tämä biisi on näistä ylivoimaisesti paras. Paremmalla tuotannolla tästä (kuin muistakin biiseistä) saisi todella hyvän kuulosen biisin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele COLDITZ - COLDITZ: This City is Mine 19.09.2004

COLDITZ - COLDITZ: This City is Mine
Todella ns "peruskamaa" alusta loppuun. Tämäkin on yksinkertainen mutta kuitenkin mukaansa tempaava raita, toimii varsin hyvin livenä ja baareissa. Tämäkin biisi on aika lyhyt olisi ehkäpä voinut olla hiukan pidempikin. Tuotantopuolesta: Soundista puuttuu syvyys ja tuntuu että kaikki on monona. Rumpujen tomit olisi voinut paneroida, jolla olisi saanut sitä syvyyttä. basarista ja bassosta puuttuu botne. Kitarasoundeihin olisi voinut Equttaa ehkä kirkkaammat soundit ja rohkeammin heitellä niitä vasempaan ja oikeaan kanavaan, jolloin olisi saatu syvyyttä enemmän. Toisaalta 70' luvun soundi on 70 luvun soundi..

Kommentti kappaleesta Kuuntele DLM vs. Diffás - Untitled Breaks 22.10.2003

DLM vs. Diffás - Untitled Breaks
Tosi makeita avaria äänimaisemia. Breikkaava komppi nimensä mukaisesti breikkaa biisiä. Hienot surinat ja padit + filsut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Cold - Haziness 08.10.2003

Deep Cold - Haziness
Hyvillä soundeilla ja toteutuksella tuotettua perustamppausta tyyliltään menee melkeimpä dancen puolelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DLM vs. Diffás - Untitled 18.08.2003

DLM vs. Diffás - Untitled
Tässä on enemmän botnea basslinessa ja kompissa kuin noissa muissa. Tämä kappale on enemmän melodisempaa progea kuin nuo muut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele aeronao - neverexp 11.05.2004

aeronao - neverexp
Todella hienosti rakennettu äänimaailma. Soundit ovat harmoonissa keskenään. Biisin rakenne toimii tosi hyvin alusta loppuun. Aivan omaa luokkaansa luomaan tunnetiloja. Valmista levytystavaraa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solarblaze - Light Wave 23.08.2004

Solarblaze - Light Wave
Tosi hienot soundit ja hyvä miksaus. Upeita soundeja ja fx:iä. Hyviä panerointijippoja ja ilmavuutta löytyy. Itse biisissä liian vähän tapahtumia, toisaalta tälläiseen progeiluun kelpaa oikein hyvin tälläinen jumittava meininki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DLM vs. Diffás - The Rhythm 18.08.2003

DLM vs. Diffás - The Rhythm
... kannattaa downloadata jos proge maistuu

Kommentti kappaleesta Kuuntele DLM vs. Diffás - The Rhythm 18.08.2003

DLM vs. Diffás - The Rhythm
Maukasta progea. Bassline toimii ja varsinkin noi sämplet ja efektit on tosi maukkaat. Bassarisoundi voisi olla vieläkin syvempi? Tosi maukas biisi ajoittain kuitenkin tuntui että jotain olisi voinut olla lisää kuulosti vähän tyhjältä ajoittain tai sitten enemmän ilmavuutta miksaukseen. Erinomaista menoa kokonaisuudessaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DLM vs. Diffás - Music 18.08.2003

DLM vs. Diffás - Music
... kannattaa muuten downloadata jos proge maistuu

Kommentti kappaleesta Kuuntele DLM vs. Diffás - Music 18.08.2003

DLM vs. Diffás - Music
Maukasta tavaraa tämäkin. Hyvät rytmit vievät biisiä hyvin eteenpäin ja ampientit tausta kuviot toimivat hyvin. Tosi hyvä

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Varis - Horses Beat 24.04.2003

T.Varis - Horses Beat
Jees kunnon retrosoundeja! Tuo mulle mieleen 80-luvun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Colours - Western Skies 24.04.2003

Cold Colours - Western Skies
Aika lyhyt, olisi voinut olla pidempikin. Pidin enemmän tosta Distances biisistä..niin ei tämäkään hullumpi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Colours - Distances 24.04.2003

Cold Colours - Distances
Hyvin rokkaa ja tässä biisissä varsinkin kertosäe toimii tosi hyvin. Vocalisti on miksattu liian hiljaiselle, mun mielestä voisi rohkeammin tuoda enemmän pintaan. Paremmalla tuotannolla biisi kuulostaisi paljon kovemmalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Child 26.04.2003

North Vibes - Child
Hyvä soundista jytkettä ja hienoja avaria soundeja. Samplet toimivat myös hienosti. Alkuillan kamaa mutta hyvää sellaista. Liikun samoilla linjoilla edellisen kanssa tuon 3:00 jälkeen biisi saa lisää elävyyttä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Tsunami (original mix) 25.02.2003

Incolumis - Tsunami (original mix)
Todella namut percussiot ja drive. Fx:t toimii hienosti myös. Erinomaista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nutslope - Crofter 23.10.2002

Nutslope - Crofter
Mä pidän tätä biisiä näistä parhaana. Tossa biisissä on 'jotain' mikä tekee siitä mielenkiintoisen. Soundeissa ei ole mitään vallittamista, mutta komppi on miksattu liian pintaan, josta johtuu myös sen 'kovuus'. Toi 'lead' soundi on hieno sekä nuo jp8080 analogisweeppaukset. Melodia on kohdallaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Cold - East Wind 11.10.2002

Deep Cold - East Wind
Hyvä biisi taas. Hyvin löydetty biisin soundit, jotka toimivat keskenään hyvin. Jätkä osaa vääntää kyllä biisejä. Tää on vähän enemmän kiksun kuulonen biisi kun toi Second Light. Käytätkö koneita vai teetkö softalla nämä biisit?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nutslope - NutSloper[original] 16.08.2002

Nutslope - NutSloper[original]
Kiva melodia ja pianosoundit lämmittää mukavasti. Hieno kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Darkest Paths (12 inch mix) 12.08.2002

H4Z - Darkest Paths (12 inch mix)
Hyvin toimiva biisi höystettynä hiotuilla soundeilla. Ammattitaitoista tavaraa kiksumeiningillä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele pathogenic - Faithfully yours (original mix) 20.08.2002

pathogenic - Faithfully yours (original mix)
Hyvinhän tää biisi toimii! Hyvä idea ja biisin rakenne. Bassoa nostaisin myös vähän enemmän pintaan, ehkä vielä yhden soundin voisi tohon niitata lisaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele kontaktor - geo dist 12.08.2002

kontaktor - geo dist
Miellyttävät soundit olet löytänyt tähän biisiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele kontaktor - loveblind 12.08.2002

kontaktor - loveblind
Täytyy sanoa, että vaikka drum´n bass ei ole mule ihan se kovin kiksi, niin tää miellyttää. Soundeista +
9