Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 21 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Balance (Finland) - Finding out 10.08.2020

Balance (Finland) - Finding out
Nyt on kovan tason osaamista kehissä. Toimii omassa genressään komeesti. Tuotanto ja soitto kohdallaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Joe Cool 23.11.2016

Teemujazz - Joe Cool
Todella hienoa matskua! Kappale säilyttää jännittensä hyvin ja instrumttien esiintulot on hyvin ajoitettuja. Nuottien määrä pysyi myös sellaisella tasolla että vastaanotin ei mennyt tukkoon. Kitara oli tyylikäs ja maltillinen, basson saundi ja kuvioiden rakentelu oli ehkä herkullisinta antia soittopuolella. Tila ja kaikumaailmaa oli annosteltu reilulla kädellä mikä on enemmän hyvä kun huono. Ilmava ja ulotteikas miksaus. Tässä on kokonaisuudessaan sellaista laadukkuutta mikä lämmittää mieltä. Erinomaista!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Häpeä 04.01.2013

Anna Sipilän Lapsi - Häpeä
Luonteikkaasti soljuvaa pop rockia, sovituksessa hyviä ideoita ja yleisfiilis biisissä todella miellyttävä.Laulu todella mukavaa kuultavaa harmonia ideoineen. Soitto tatsi hallitun kuuloinen kaikin puolin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TMST Experience - Orimattilalaisen metsurin humppa 01.01.2013

TMST Experience - Orimattilalaisen metsurin humppa
Tässä biisissä on mainio syke päällä, kiipparit nostaa tunnelmaa kummasti.Soitto sujuu ihan jees malliin ja sanoituspuoli on tyyliin sopiva. Hyvä fiilis jäi tästä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele M.B.E - Gates of conviction 29.12.2012

M.B.E - Gates of conviction
Mainiota progepoppia, muistuu mieleen Marillionin varhaistuotanto Fishin kanssa.Napakat ja hyvät saundit!Soppaan on heitetty myös hieman latinotyyppistä rytmiikkaa.Todella tasokasta meininkiä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Tunteiden eteiseen 29.12.2012

Anna Sipilän Lapsi - Tunteiden eteiseen
Tulee mieleen kasariaajan suomirokki kuviot hyvällaä tavalla, toteustu ja sovitus rullaa vaivattomasti, sointuvaihdot ja melodiat toimivia.Kitarasäröt paikottellen hieman kornisäröiset, mutta enimmäkseen toimivaa settiä sielläkin puolella. Nättiä laulantaa ja hyvän mielen biisi!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klawie - Säuberung 29.12.2012

Klawie - Säuberung
Varsin kiintoisaa kehittelyä, saundivalinnat onnistuneita ja yhteensointuvia.Uskottavaa,dramaattista äänimaisemaa.Tasokas toteus ja näkemystä mukana. Hyvää matskua!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apus - Kuuleeko kukaan? 29.12.2012

Apus - Kuuleeko kukaan?
Jees, nyt on tasoa tässä esityksessä!Kunnollinen tuotanto ja sovitus kiinnostava.Erittäin hyvät kitarasaundit, laulu toimii hienosti.Rytmisesti voisi olla suoraviivaisempikin esitys, mutta tämä on makuasia.Eipä juuri muuta moitittavaa, kovaa settiä! Luulis jo levy-yhtiöiden kiinnostuvan teistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gunnerluv - FAQ 29.12.2012

Gunnerluv - FAQ
Huh, aika levotonta ja sekavaa musaa. Lähinnä tuntuu että tässä on leikitty koneilla ja kokeiltu kaikkea hauskaa efektiä ennemin kuin tehty biisiä perinteiseen malliin jaksotellen.Ei wörkkinyt mulle.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Onko minussa vielä laulu? 29.12.2012

Lahkonen / Pena - Onko minussa vielä laulu?
Ihan kepeää tunnelmaa ja tekstitystä. Lauluääni hieman känisevä.Sovituksessa on ideaa, basso ja rumpuosasto mutkittelee aika jännästi.Aika heppoinen esitys kuitenkin kaiken kaikkiaan.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Summer Blues 29.12.2012

Sound of Wood - Summer Blues
Hyvä laulusaundi, biisi ei oikein tunnu etenevän mihinkään,miksaus ei toimi. Kitarasaundit kylläkin hyvät.Vajaa 3min kohdalla kuitenkin piristävä käänne.Ei kolissut mulle kokonaisuudessaan tämä biisi.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pinetree - Clear and Cloudless Darkness 29.12.2012

Pinetree - Clear and Cloudless Darkness
Kiintoisa äänimaailma ja atmosfääri biisissä. Laulupuoli istuu tosi hyvin, mainiota tulkintaa. Sointukäännökset yllättää välillä. Eteeristä pop maalailua, varsin sympaattinen esitys!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Crooked Deeds 29.12.2012

Crookmachine - Crooked Deeds
Tässä tunnelmassa lapaset roikkuu oikein huolellisesti, tuotannollisesti kerrassaan mainiota jälkeä, rummut tosi jees ja kitarat pörisee aika jännästi.Soittopuoli on varsin moitteetonta,pyrkimys omaleimaiseen ilmaisuun on kuultavissa.Fiilis on kyllä synkeän vellova tässä biisissä, liikaakin,lopussa tuli kuitenkin piristystä. Tasokasta soittoa ja tuotantoa.Liian synkkää musiikilliseti omaan makuun.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Clown 29.12.2012

Death Generation - Clown
Massiivista vyörytystä, vireet menee todella matalla.Hyvä atakki rummuissa, ja muukin soittopuoli pysyy hyvin kasassa. Laulupuoli on ihan jees mallilla.Mukavasti kourii tuo kitaravalli!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 29.12.2012

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Perusblues-rokkimenoa...pisteitä hyvistä kitarasaundeista ja sooloista. Laulussa ihan reipasta yritystä. Kovasti tavanomainen esitys kokonaisuudessaan, tosin tyylisuunta ei olekkaan mikä uusia tuulia haisteleva. Silti olis jotain jippoa kaivannut sovitukseen.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 29.12.2012

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Tuotanto toimii oikealla sykkeellä ja lauluosasto/rap meininki on hyvällä mallilla.Tää vois tulla radiosta ja täydestä menis meikäläiseen jos joku sanois että joku jenkki stara vetää settiä. Letkeä ja toimiva biisi.Good work!

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Irkutsk 29.12.2012

P. M. Kostiainen Project - Irkutsk
Kotikutoista meininkiä, kärisevää laulantaa ja akkarin renkutusta.Bändikontekstissa tämä biisi vois toimiakkin. Biisi ei sykäyttänyt suuntaan eikä toiseen.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISTRACT RESORT - Every Breath Chokes(destroy-version) 10.04.2007

DISTRACT RESORT - Every Breath Chokes(destroy-version)
Aika räyhäkkää meininkiä,saundit ja soitto toimii ja tuotannossakin ideoita mukavasti.Ei meikäläisen suosikkimusaa mutta omassa genressään aika valmista kamaa isompiinkin ympyröihin.Kritiikkiä sen verran että välillä laulusta puuttui voimaa(parissa kohdassa).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 10.04.2007

SOULTRAY - My name on your stone
No tämähän toimii omassa genressään hienosti!Laulaja vakuuttaa uhollaan ja sovitus sekä tuotanto ok. Joku instrukoukku-osio tai leadpätkä olis piristänyt kuitenkin kokonaiskuvaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 10.04.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Tuotantopuoli aika mielenkiintoinen,saundit hyvät!!!Biisi omaperäinen mutta sanoituksista syntyvä visio ali aika hajanainen.Taidepoppia yliopisto poppareille.Arvostin laadukasta tuotantojälkeä tässä eniten.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 10.04.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Aikamoisia vaikeuksia saada sanoituksista selvää,aika miehekästä runttausta ja ideoitakin tuntuu olevan biiseissä.Biisissä oli sanomaakin hauskasti.soitto ja tuotanto kunnossa.Huutolaulu toimi komeasti.Aineksia parempaankin on kuultavissa.
8