Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 120 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 19.02.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Agressiivisempaa metallinvääntöä, hyvä hyvä. Alkuriffin toistuessa kahden skitan juttu korostuu ja toimii kerta kerralta paremmin. Kertosäe toimii biisin eduksi, tuplat nostavat kohtaa ilmaan säkeistön panteramaisen hakkaamisen jälkeen. C-osa oli se pakollinen heikko lenkki. Hieman tylsähkö... Laulusta pelkkää plussaa, äijän ääni vähintäänkin siedettävä ja riittävän raivokas. Auktoriteettinen, saatana!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rasta Psygedelia - Rasta Vs babylon 26.09.2006

Rasta Psygedelia - Rasta Vs babylon
Vaikka psytrance kuinka olisikin jokaisen huulilla, ei kukaan kaipaa kommenttiani... rock on

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ace in a hole - The Expected Dreams 25.09.2006

Ace in a hole - The Expected Dreams
Tiukkaa tavaraa - toimii. Skitat miksattu fiksusti eri reunoille (mitä vanha mies nyt erotti) ja hommassa balanssia. Ainoa miinus mitä keksin on ehkä aavistuksen liian pitkä lopettelu
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele LeijonaHarja - Maailman Meno 25.09.2006

LeijonaHarja - Maailman Meno
Alun introilu kestää vuoden (1:08) - Oltiinkin jo siis asiassa (2:29) - Konerumpusoolo + muuta sooloilua, rock me more baby (3:10) - Outroko jo? (3:59) - no ei sentään (4:25) - eikujoo (4:57) Ei kai siinä mitään. Voisi laittaa luuppiin puhelinvaihteeseen tai sisustusohjelmaan sen homppelin höpötyksen taustalle. Kivaa taustakilkutusta eikä sorruta ylilyönteihin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 19.02.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Hyvää skittavetoista rokkia traditionaalisemmalla "huutolaululla". Kertosäkeestä on pakko antaa plussaa, laulun rytmiikka ja skittariffi toimivat helvetin kivasti yhdessä. Ei missään nimessä huonoa tavaraa. Soitto virheetöntä ja omaa ajatusta löytyy. Mukavasti sekoiteltu aikoja ja genrejä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apiskuko - Walk away 20.02.2007

Apiskuko - Walk away
Mukavan leppeä sekä tunnelmallinen poppikipale. Laulun tuplaukset / triplaukset(?) toimivat kivasti ja bridge-osan rauhoitus on hienosti sovitettu. Vähemmän on enemmän tässäkin tapauksessa. Laulaja voisi olla hieman tarkempi alun falsettilähdössään, muuten oikein mallikkaasti musisoitu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele U-benz - Wake Up 28.09.2006

U-benz - Wake Up
En tiedä missä vanhempani ovat menneet vikaan, mutta tästä tulee mieleen tietokonepelin taustamusa. En keksi mitään huonoa sanottavaa joten ei tässä voi vikaakaan olla. Hyvää jazzeilua

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Lust I Seek - Carpathian Desire 26.09.2006

The Lust I Seek - Carpathian Desire
Todella nasta ja tyylitajuinen melodiakitara pitkin kipaletta. Ei moitteen sanaa muistakaan osa-alueista. Laulun (ääntämisen) selkeys eräs positiivinen yllättäjä. Hauskana efektinä toimi 6min jälkeisessä riffissä toisen skitan ylivenytys
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lekas pig band - Let Me Live 19.02.2007

Lekas pig band - Let Me Live
Biisi on perusrokkia, joka ei varmastikaan loukkaa ketään. Laulaja vetää liian pehmoisesti ja ei ole maailman tarkimpia jätkiä nuotissapysymisessä, mutta muuten ulosannissa suuren maailman ja isojen lavojen elkeitä. Skitoissa (tai yleismiksauksessa) liikaa chorusta (?), mutta muuten soittopuoli kohdallaan. Sovitus ja sävellys ok, lopun modulaatio on parempi olla mukana kuin olla olematta. Lisää mielenkiintoa ja biisi pysyy yllättävän hyvin kasassa viiden minsan vedoksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chthonian - sanguine sadism 26.04.2006

Chthonian - sanguine sadism
Erittäin kelpoista mättöä. Huomioidaan nauhoitusolosuhteet, olennaisesta pojot kotiin. Bassoriffi minsan korvilla saundeineen toi mieleen Psychochargerin vuosien takaa, mikä nyt ei ehkä teitä jätkiä niin paljoa riemastuta kuin allekirjoittanutta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anaktorian - My Armageddon (Re-Recorded) 14.03.2006

Anaktorian - My Armageddon (Re-Recorded)
Omaperäisyydestä ei voi pisteitä antaa. Toiminee keikalla, mutta biisin jutut aivan liian peruskauraa, kuultu tuhannet kerrat. Tosin mitään pahaa sanottavaa ei soitto- tai laulupuolesta löydy, kunniallisesti toteutettu raita.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Tekemmään, tekemmään 25.09.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Tekemmään, tekemmään
Alussa oli rock, sitten tuli räp. Tämän tarina olikin siinä. Eikö kipale olisi kestänyt kasassa ilman taustan jatkuvaa salisämpleä?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele StudioG - Slovari 2 27.04.2006

StudioG - Slovari 2
Hyvää fiilistelyä ja selkeimmät sudenkuopat melodiakulussa väistetään, vaikka kappale saikin ajoittain fiiliksen coveroinnista mieleen. Niin tuttuja juttuja moni, mutteivät sitten kuitenkaan (kuten esim. hyvin tehdyssä ränttä-täntässä) Mitta oli hyvä, tempoon ehti rauhoittua ja osat tulla tutuiksi. Rock
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele StudioG - Slovari 27.04.2006

StudioG - Slovari
Kasaria. Miamin yössä katuvalojen loisteessa suree porvarikyttä ystävänsä äkillistä poismenoa tämän pään levätessä polvellaan veren tahriman lacoste-paidan hohtaessa palmuisten kujien neonvaloissa. Hän ei päästä enää mitään huutonsa ja aasinsillan väliin, jatkuu viikon päästä musan feidaantuessa hiljaa pois lopputekstien skrollatessa ruutuun.. Toimivaa fiilistelyä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele StudioG - A Million 27.04.2006

StudioG - A Million
Vedossa ei ole tippaakaan metallia eikä teelusikallistakaan progressiivisuutta. Kivaa poppia, en pahastuisi hississä tai salilla.. Toki jos kyseessä vasta intro johonkin massiiviseen ja rakentuvaan metalliriffistelyyn niin nöyrimmät anteeksipyyntöni. Soitto, sovitus sekä toteutus yp. kympin kamaa
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saattue - Luutarhuri 11.01.2006

Saattue - Luutarhuri
Intro ja sitä seurannut teema olivat aivan helvetin hienoa kuunneltavaa. Sävel, tauotukset, saundit... siis kaikki, puhdasta 10+ matskua. Säkeistö (ne molemmat osat ennen kertosäettä) ei sitävastoin lumonnut ylisanoja antamaan. Laulu oli hieman "kuivaa" ja rytmi töksähtelevää, ei iske minulle. Jälkimmäinen osakaan ei omaperäisyydellään esiin rynninyt. Kertsin laulumelodia ja "juttu" toimivat taas kuin se kuuluisa junan vessa. Summa summarum, biisin teema on mahtava, saundit ja ilmapiiri juuri sitä mitä pitääkin. Annan ysin säkeistöstä huolimatta, pidän siis. Lisää tällaista
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - In the Cellar 29.06.2005

The Zombi - In the Cellar
Kitarointi 100% kympin kamaa. Niin riffit, tarkkuus, saundit kuin jätkän tyyli soittaa. Jättää aika sanattomaksi.. Introton alku on hyvä, tällainen matsku pitääkin porata suoraan sisään
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 27.04.2005

.erAze. - Line Of Sight
Todella hyvänkuuloista perusmetallia! Symbaali(?) kävi hermojen päälle aika-ajoin, aivan liian kirkonkellomaiseksi tehty ja tehokeinona kyseenalainen isku sieltä, toinen täältä, herrrrrmo. Laulajalla maneerit kunnossa, mutta toisia suomalaisittain ääntäminen saattaa häiritä. Kitaristi hoiti tonttinsa todella mallikkaasti! Harvoin mikserissä olen yhtä tyylitajuisesti ja tarkasti vedettyjä sooloja ja komppauksia kuin erAzen tulkinnassa oli tehty. Aivan levytyskelpoista matskua mikäli bändin muu kama samaa tasoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psychogenic - Orbite 11.04.2005

Psychogenic - Orbite
Hieman lyhyempikin versio olisi ehkä riittänyt... Takuulla hyvä genrensä edustaja!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Count Dubby - kaunisdub2-slim's specia lbrekbeat dish 09.04.2005

Count Dubby - kaunisdub2-slim's specia lbrekbeat dish
Kappaleen pohjustus oli jo sellaisenaan hyvä syy jättää tämä arvostelematta

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kapula rattaissa - Siperia opettaa 15.04.2005

Kapula rattaissa - Siperia opettaa
BlingBling.. Metallikeppi sekä wah-temppuilu erittäin hyviä lisiä ja tekevät kappaleesta kuulemisen arvoisen! Lähes Clawfinger meiningillä liikutaan, mikä on positiivinen asia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Korkea veisu sossun luukulle 15.04.2005

Riku Rotten Project - Korkea veisu sossun luukulle
Täähän menee jo punkin puolelle... Sanatkin joltisen "yhteiskunnalliset". Kappale kuulostaa punk-parodialta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Elitistic Behaviour Patterns 09.04.2005

Dismay - Elitistic Behaviour Patterns
Taustamelodia mielenkiintoinen ja yllättävää kyllä huutolaulu ei vituttanut tässä hengentuotteessa kuten yleensä. Tekeekö sitten viisu vai laulaja tämän mahdolliseksi, en osaa sanoa. Hyvää kitarointia sekä riffittelyä pitkin biisiä. Kulki loppuunsa johdonmukaisesti ja ansaitsee hyvät pojot!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murtuma - Hiljaista Kuolemaa feat. J.Uutela 20.04.2005

Murtuma - Hiljaista Kuolemaa        feat. J.Uutela
Sisään feidattava intro ok, ja kappale starttaa mukavasti terävällä skittasaundilla. Bassoa en kuullut juuri lainkaan, ja sen roolia pitäisi nostaa selkeästi. Riffit eivät olleet todellakaan mitään uutta ja laulu ei toiminut meikäläiselle. Puhdas osuus parempi, mutta melodianpuutteesta ja kaavamaisuudesta se hieman kärsii. Rumpali olisi voinut kaivella komppilootastaan vähän jotain vaihtelevampaa. Komppi alkoi ärsyttää jo puolivälistä rankasti. Kitarasoolo olikin jo selkeää slayer-osastoa, mutta K King tekee sen paremmin. Suosittelisin parempien soolojen kirjoittamista ja kitaran intonaation / vireen tsekkausta. Rytmimuutos kertosäkeessä on hyvä temppu, pidin. Kappale kokonaisuudessaan liian pitkä, vaikkakin työ muuten hyvää. Kyllä Murtuma-yhtyeestä varmaan vielä kuullaan. Hieman monipuolisuutta ja omia ideoita sävellystyöhön vielä.. (Omien projektien fanitus, nooh, okei...)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protect The Hostile - Dark Symphony 07.04.2005

Protect The Hostile - Dark Symphony
Takuulla täyttää kaikki genrensä kriteerit eikä kekseliäisyydesään jää keskitason alle

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist - Disorder Queen 07.04.2005

Arsonist - Disorder Queen
Ei ole dance se elämäni inspiraatio tai purkukanava, mutta kipale kuulosti raikkaalle ja eittämättä hyvää duunia biisin osalta on tehty johdannon itsedissauksesta huolimatta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Femifasismi 09.04.2005

Riku Rotten Project - Femifasismi
Aika hauska pikkukappale kovin groovahtavilla saundeilla. Huumorista pisteet!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - No Mortal 04.04.2005

Argon - No Mortal
Teeman laskeva bassokulku mielestäni vähän kulunut juttu, mutta kipaleen edetessä se alkaa toimia paremmin, etenkin laulun tullessa mukaan. Mukavia skittamelodioita siroiteltuna mukaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele BabylonDubProject - Flowers And Bondage 07.04.2005

BabylonDubProject - Flowers And Bondage
Hyvä kokonaisfiilis ja biisissä oikein "rumpusoolo"! Ei voi sanoa huonoksi vaikkakaan itse elementeistä en juuri mitään kommentoida osaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elechair - Musikofobia 06.04.2005

Elechair - Musikofobia
Alkuhan (ennen biittiä) oli suorastaan orkestraalinen saman fiiliksen toistuessa pariinkiin otteeseen biisin edetessä. Ei lainkaan hassumpaa matskua..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mojo Swing - Roadkill 07.04.2005

Mojo Swing - Roadkill
No todellakin on Motörhead ollut esikuvana, alusta loppuun. Juttu varmaan toimii livenä baareissa erinomaisesti, mutta ei monitorin takana. Soitanto hieman hapuilevaa mutta saundimaailmaltaa erittäin paljon esikuvansa kuuloinen!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Tiedätkö minne meet -- unplugged 03.04.2005

Dr.Groove - Tiedätkö minne meet -- unplugged
Soinnut ja rytmi aivan liian tutut, muitakin aika lainattuja juttuja pitkin sävellystä. Laulu kuulosti aluksi jokelta, mutta parani biisin edetessä. Stemmalaulut kaiulla todella hienot
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mojo Swing - Outbound 06.04.2005

Mojo Swing - Outbound
Kyseessä genre, jota en tajua lainkaan. Laulajan äänenkäytöstä en niin vakuuttunut. Tsemiä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele NameLess - New wave 11.04.2005

NameLess - New wave
Kovin visualisoivaa tavaraa kyllä, kommentin käyttätarkoitukseen erittäin hyvin sopivaa matskua

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Ei meidän ääni 01.04.2005

Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Ei meidän ääni
Vähän turhan laimea, laulaja olisi voinut puristaa itsestään ehkä kertsiin hieman enemmän
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystalic - The Flame 29.03.2005

Crystalic - The Flame
Hyviä skeboja+saundeja. Puhdas laulu toimii osaltaan tehokeinona jees. Mielestäni selkeästi paras kolmesta tarjolla olevasta Crystalic-rypistyksestä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystalic - Wall Of Sanity 29.03.2005

Crystalic - Wall Of Sanity
Kitaristin lähestymistapa keskivertoa selkeästi "raikkaampi"; muitakin juttuja on kuin pelkkä vitun sahaus tai femmojen demppaus. Ilman rytmivahdosta ja lopun rauhoitusta (ennen sooloa) biisissä ei olisi kenkää kuten nyt on! Hyvää kamaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystalic - Blackened Image 29.03.2005

Crystalic - Blackened Image
Melodiasta (ja sointukulusta) tulee liikaa mieleen jotain muuta jostain muusta genrestä
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - LKP 06.04.2005

Riku Rotten Project - LKP
Laulutyyli kieltämättä aikas lausuva ja saundimaailma mielenkiintoinen. Ei sovi minulle
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Takaisin Kotiin 09.04.2005

Division 19 - Takaisin Kotiin
Sanoista sai selvän mutta kestääkö äijän ääni tällä tyylillä oikeasti? Erittäin hyvää kitarariffittelyä ja temmoltaan ja sen vaihteluiltaan oikein hyvin kirjoitettu ja toteutettu kipale. Loppu oli lähes kommenttinsa veroinen
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Olen Johtaja 31.03.2005

Riku Rotten Project - Olen Johtaja
Ei kai tän naurattaa pitänyt? Jos piti niin sitten arvostelin oikein

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 31.03.2005

Kalkutan Konepaja - Anyday
Vitun hyvä biisi, harvoin näin hyviä viboja & fiilistä mikserin biiseistä saa..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Vapoured 29.04.2005

Sigil - Vapoured
No olipas, Layne herännyt henkiin?? Näin rankkaa imitaatiota en ole ikinä missään kuullut! Laulajahan menisi täydestä kuin väärä raha varmaan missä tahansa. Kitaristilla vielä tekemistä J Cantrelliksi, mutta treeniä treeniä, sillä siitä päästään. Imitaatiotribuutista ei uskalla pisteitä antaa, etenkään AIC:n kohdalla joka omiin suosikkeihini myös kuuluu. Hyvää duunia tuotannollisesti kaikin puolin jätkät!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Times of sorrow 18.04.2005

Argon - Times of sorrow
Kokonaisuutena erittäin ammattimaisesti soitettu ja sävelletty viisu. Tyylitajuista kitarointia hyvä-äänisellä oikeinlaulavalla vokalistilla. Perusskittasaundi hyvin "Petruccimainen", mutta mainitaanhan DT jo yhtyeen esikuvanakin.. Kitarasoolo erittäin backbeat-pitoinen, mikä toivonmukaan on ollut tarkoituksenakin. Kitarat hieman liian pinnalla Hyvää duunia, paremmalla ajalla nauhoitettuna ja miksattuna tästä tulisi teknisesti kympin arvoinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Times of sorrow 31.03.2005

Argon - Times of sorrow
Pro-meininkiä, hyvänkuuloinen äänitys ja tuotos muutenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kapula rattaissa - Valtion viholliset 06.04.2005

Kapula rattaissa - Valtion viholliset
Metal-rap? Todella RATM vaikutteista ja kuuloista, minkä voitte laskea suureksi plussaksi. Toteutus ja soitto todella hyvää. Tämä juttu olisi vakuuttanut minut todella kybällä, jos vokaaleissa olisi Chuck D tyyppinen totuuksien laukoja, matalalta ja vihaisesti. Suomi-räppiin verrattuna vokalisti on kyllä keskitasoa parempi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rami Airola - Agentti Tulevaisuus 01.04.2005

Rami Airola - Agentti Tulevaisuus
Toi mieleeni J Carpenterin leffat ja erityisesti paluuta tekevän Snake Pliskenin päivitetyllä saundipackilla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tosi Hevi - Butt fracture #n+1 in three foobarish... 07.04.2005

Tosi Hevi - Butt fracture #n+1 in three foobarish...
Jos kitaraa tässä soittaa J Ormo, annan kympin, jos tavallinen kadun tallaaja niin femman.. Aika rohkea veto, mutta sellainen määrä jazzahtavia elementtejä, ettei meikäläisen arvostelukyky ole se paras. Tuntuu, kuin jätkät olisivat randomizanneet itsensä ja antaneet tosissaan "kaiken lentää". Toi kitara on kyllä niin kieli poskessa soitettu, ai että.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Reflections Never Fade 31.03.2005

Diffusion - Reflections Never Fade
Kohtuullista mättöä. Laulajan ääntämys ja ääni iski vain vähän väärään hermoon
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ThunderForce - Chains of Tomorrow 31.03.2005

ThunderForce - Chains of Tomorrow
Oikein vituttaa haukkua mitään, koska biisistä pidin paljon! Laulutaidossa voisi, saattaisi, ehkä mahdollisesi...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - au four 31.03.2005

förderband - au four
Lähti mukavasti, voisin hyvinkin käyttää jossain tilaisuudessa taustamusana!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimsoul - Bleed 06.04.2005

Grimsoul - Bleed
Hevimiehelle 7:19 "hardtrancea" toimii painajaisena, joten jo siitä pisteet kotiin ; ) Kipale kehittyy hyvin ja on tehty hyvällä maulla. Tasoltaan, niin musiikillisesti kuin tuotannollisesti hyvä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Jalkaisin 03.04.2005

Minoria - Jalkaisin
Tällaista lauluääntä yhdistettynä noin heleään taustaan en ole aiemmin kuullut! Biisi hyvä, laulu ei sitä riittävästi vain tukenut. Saundien puutteista en tähän jaksa...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Monos - Such A Lame Ass Bore 09.04.2005

The Monos - Such A Lame Ass Bore
Olipas toudella järeet skebasaundit ja helvetti, lisätyn kuuloista kaikua laulussa, miksi?? Jos tämän tulkinnan viihdyttävyyden keikalla arvostelisi asteikolla 4-10, se saisi kasin. Ja saakin. Hyvää yhteensoittoa ja laulu omalla pervolla tavallaan todella hyvän kuuloista. Lähes yhtä hyvän kuin Venomin Evil in league with Satanissa
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Sun 09.04.2005

Trakkerterrorist - Sun
Eikö kipale kannattaisi tehdä valmiimmaksi ennen tänne laittamista? Ihan ok idea tässä, mkä soi..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflected - Postmortem 01.04.2005

Reflected - Postmortem
Biisi toimii ja soitto hyvää. Aivan kuin laulaja vetäisi aivan rajoilla jatkuvasti, voima juuri ja juuri riittäen?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele More Confident Me - Hollywood 11.04.2005

More Confident Me - Hollywood
Ministry-ripoffista huolimatta tai johtuen tätä voisi kutsua tekijänsä parhaimmistoksi. Se soolo oli jotain ennenkuulumatonta ja sanat kulkevat nerouden ja hulluuden välimaastossa. Miksiköhän niistä tulee GTA mieleen... MCM, maailman seuraava Al Jourgensen?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morass - Blank Memory 01.04.2005

Morass - Blank Memory
Hyvä bassosaundi, ei mitään pahaa sanottavaa. Punaista lankaa jäin vähän kaipaamaan
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yacca - Dervish Skank 07.04.2005

Yacca - Dervish Skank
Ota Sam The Sham & The Pharaosin hitti, keitä se pääsiäisenä 94 uudestaan, lisää juttuja loppua kohden ja laita mikseriin 2005 vain saadaksesi tämänkaltainen full of shit kommentti ja mitäänsanomaton 8.. Kappale oli hauska ja osin erittäin omaperäinen. Lausujan aksentti vähän vitutti loppua kohden, mutta kasvava intensiteetti piti homman hyvin kasassa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - adipeux 01.04.2005

förderband - adipeux
Mielenkiintoinen. Mihin alkua ja loppua edes tarvitaan kun voi laittaa looppaamaan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 31.03.2005

Salaliitto - Uni
Hyvää peruskamaa, ei mitään uutta muttei mitään ylikulutettuakaan
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele harjan&Lauman - Alas pankit,rahanvalta 12.04.2005

harjan&Lauman - Alas pankit,rahanvalta
Sanoista saa selvän mikä on hyvä. Asenne ja soitto sen mukaisesti ehkä hieman "lepsua". Vanhan koulukunnan kamaa kuitenkin, keep on rockin

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazablanca - Kahleissa 31.03.2005

Gazablanca - Kahleissa
Saundeissa munaa ja laulaja tajuaa mihin oma ääni riittää (?). Laulustemmat (tuplaukset) mielenkiintoiset ja kohtuudella tehdyt. Biisissä on fiilistä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - TrouMou 09.04.2005

Trakkerterrorist - TrouMou
Sattumalta päädyin kuuntelemaan tämän, ja uskaltauduin arvostelemaan samalla. Näin kokeellista konetavaraa kuulee, mikserissäkin, harvoin ja kappale saa kyllä tietyn uniikkiarvon minulta. Rohkeampi veto siirtyä näin paljon sivuun mainstreamista, pojot kotiin. Ysiä en kehdannut antaa, koska muutaman kuuntelukerran jälkeen en vieläkään ollut varma, pidänkö tästä vai en.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele HullutiedemiesH - Mä elän mut tää ei ... - Kuumah!! (album Version) 12.04.2005

HullutiedemiesH - Mä elän mut tää ei ... - Kuumah!! (album Version)
Originaali agressioräppiä, ok, hyvä. Sanat eivät kovin syvälliset - teini-daydreamia lähes mikä hieman vitutti. Ai katos! Se olikin unistroori, enpä nähny tulossa olevan, hyvääää! Itseironinen räppäri, mihin maailma on menossa, häh???!!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Mo 11.04.2005

Trakkerterrorist - Mo
Ei suostu playerini soittamaan tätä lainkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circum Elements - Slavemirror 04.04.2005

Circum Elements - Slavemirror
En lainkaan pitänyt skebasaundista.. Laulu toimi osin kyllä komeasti!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circum Elements - Reward Of Assistance 01.04.2005

Circum Elements - Reward Of Assistance
Nasta funkahtava basso alussa, skebasaundista en pitänyt mutta toisaalta nauhoitteen tunkkaisuus saattoi tehdä sille omat temppunsa. Falsetti = ok tehokeino, kunhan ei mee satiiriksi. Laulu oli ok ja skebasoolo lähti nastasti eikä kaveri yrittänyt soittaa yli kykyjensä. Jesh, just noin
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circum Elements - New World Order 07.04.2005

Circum Elements - New World Order
Saundit, ai ai. Introssa on yliajettu yliajettua ja skittasaundipuolella aivan liikaa säätöä. Pääskää siitä eroon. Laulu ei juuri vakuuttanut mutta kipaleen pelastaa olennaisin, eli sävellys ja soittotaito. Kunhan tuotatte tämän paremmin niin johan laulaa pistekello!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 09.04.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Tutut, kunnon pateettisuussoinnut kehissä. Nopeudenmuutos hyvä ja soitoltaan toimivaa tavaraa, esim. demppaus bridgessä pohjustamassa tiukempaa soittotulkintaa. Hyvää duunia
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist - Trigger Happy 06.04.2005

Arsonist - Trigger Happy
Mielenkiintoinen tyylien yhdistelmä. Melodiakulku tyylilleen uskollinen sekä uskottava, jotkin saundit (stäbimäinen syntsa) tuntuvat kovin kuluneilta, mutta ehkäpä se onkin "se" juttu. Ei pahaa sanottavaa hevimiehen näkövinkkelistä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kärsä - Siili matkustaa 03.04.2005

Kärsä - Siili matkustaa
Mä annan arvosanan ainoastaan musiikillisista lähtökohdista - ja niissä tämä ei ollut kovin hyvä. Siis millä vitulla tämän arvostelee jonkun death-trash paskan perään, häh!!?? Teksti on hyvä, jos on lapsi. Mä en ole mutta kun taas sellaiseksi taannun, niin tulkaa skulaa sinne. Tarina ja juttu 9, musa 5 eli nooh

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 01.04.2005

G.O.R.E. - 5:1
Hyvää, tarkkaa sahausta. Rytmiikka puree siinä missä ehkä omaleimaisuus puuttuu. Tää on kulutusheviä, laulajasta tulee mieleen P Anselmo.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Victims Of Me - studiolive 06.04.2005

G.O.R.E. - Victims Of Me - studiolive
Voivvttu että potkii! Helvetin tarkkaa duunia ja erittäin äijämäistä vokaalityöskentelyä. Riffit niin laadun kuin määrän puolesta hyviä ja koko kipaleen intensiteetti kohdallaan. Pakko myös todeta, että studiojälki on suorastaan mallikelpoista. Ootte varmaan skulannu selvinpäin..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Struzie - Kicking Ass 03.04.2005

The Struzie - Kicking Ass
Missä vitussa se doom??? Ihan ok, mogia ja paskoja saundeja lukuunottamatta. Biisi itsessään rock ja toimiva!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Silta Eteenpäin 09.04.2005

Dr.Groove - Silta Eteenpäin
Jos työpaikka tulee muusaksi, niin kyseessä täytynee olla it-ala? Laulajan herkän kuuloisen äänen ja stemmat ottaakin lähes koomisina tätä taustaa vasten. Kappale ei sinänsä tarjonnut mitään uutta, mutta tulkinta oli aikas loistavaa osin. Loppua kohden intensiteetti lisääntyy hetkisen ajan jyreämmän laulun myötä, mikä hyvä sekin. Liekö seuraava suuri oikeuskamppailu "kuka kirjoitti soneralaulun"?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Shine In Her Eyes 01.04.2005

Dr.Groove - Shine In Her Eyes
Letkeä oli saundi. Mukava pikkukappale, ei hajota päätä, stressaa mieltä - musiikkia rentoiluun
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele IcJay - Call Of The Deep Ocean 01.04.2005

IcJay - Call Of The Deep Ocean
Hienoa, että tekijä kertoi muusansa kuvauksessa. Tuo aivan uutta fiilistä kuunteluun, kun tietää mistä inspis on peräisin. Itse olisin tehnyt joitain asioita eri tavalla, ja se on oma vammani, joten ysin tämä ansaitsee. Tämä tekele olisi pirun hauska sovittaa metallimaisemmaksi ja raskaammaksi. Puhe tms kaunis runo luettuna tämän päälle saisi herkimmät pyyhkimään silmiään alta minuutin. Sateen ropinat olivat ehkä vähän liikaa, mutta muutoin oikein onnistunut fiilistely. Duurisointuun (ja takaisin) siirtyminen on vaikuttava osa, tämä iski!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mojo Swing - Heat 03.04.2005

Mojo Swing - Heat
Alun pleku vasten kielet äänet toivat hymyn huuleen. Vittuakos sitä mitään leikkaamaan. Tämä korostui viisun lähtiessä käyntiin ja meikäläisen tajutessa, että ei täältä mitään paskaa oo tulossakaan. Laulaja ja saundit rock. Siis vitun perus-ROKKIA, hävetää jättää arvosana kasiin. Tai fuck it, kyllä tää ysin ansaitsee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele harjan&Lauman - One More Time 06.04.2005

harjan&Lauman - One More Time
Oliko soolokitara hieman epävireessä? Laulu ja erityisesti artikulointi kovin löysän ja hieman feikatun oloista. Eikö voisi vain antaa lentää! Kappale itsessään mukavaa peruskamaa, santanamaista sooloilua siellä täällä, toimi muuten hyvin!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fruits - No Points From Luxemburg 07.04.2005

Fruits - No Points From Luxemburg
Liian kakofoninen ja töksähtelevä kappale. Introriffi ei minulle uponnut, mutta säkeistön sax-sooloilu ihan kuunneltavaa!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Shadow Dance 16.02.2005

Iron Sphere - Shadow Dance
Suuren maailman menoa, Guitar9 recordsin neo-classical matskua "suomeksi" Rytmillisiä epätarkkuuksia päästetty läpi hieman turhan paljon ja lähes pelkän arpeggion luukuttaminen ei kerro halusta tehdä omaperäistä sävellystyötä vaan osoittaa kitaristin teknistä soittotaitoa. Mielestäni biisi jäi kaipaamaan, hullulta kuin kuulostaakin, varsinaista kitarasooloa tai kantavavampaa melodiateemaa. Jotain, mikä yllättäisi kuulijan. Tarkoituksenmukaista lienee ollut tiluttelun nopeana pitämistä läpi kappaleen, mutta pienet pudotukset väliin eivät tekisi pahaa. Kuulija saisi aikaa hengittää ja arvostaa seuraavaa irtiottoa sille kuuluvalla arvolla. Suomessa "shrediä" ei tehdä tarpeeksi, mutta Iron Sphere näyttää taidon olevan olemassa. Halua varmaan monilla kyllä riittäisi, mutta taitoa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fruits - Important Notes 09.04.2005

Fruits - Important Notes
Autenttisen torven käyttö musiikinteossa on aina plussaa ja suotavaa. Sopivan iisi blueshyräily, ei sattunut korviin missään vaiheessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harken - My Prayer 03.04.2005

Harken - My Prayer
Laulu liian "lähellä", siis aivan liian kovalla. Tai itse asiassa basso ja rummut liian snadilla sen "kiippariskeban" ollessa mittarina. Laulu on hyvää, mutta puristusta puuttui. Tehtykö sisätiloissa naapureita ujostellen? Klisee genreen biisissä ihan mukavia juttuja, mutta ei tule jäämään päähän(i) soimaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - I Hear Voices - Demo 2004 31.03.2005

Force Majeure - I Hear Voices - Demo 2004
Terveisiä kommenttiringistä; vihdoinkin biisi jossa munaa!! Diggasin laulajan äänestä ja sen käytöstä! Dis roks, melkein pitäisi kybä myöntää...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele koulu on sxxxxx - maijalla oli karitsa (verenpunainen) 30.03.2005

koulu on sxxxxx - maijalla oli karitsa (verenpunainen)
Oh my.. Kiasman taannoisen kissantappovideon taustalla tämä v o i s i toimia.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - My Bleeding Scars 06.04.2005

Beautiful Betrayal - My Bleeding Scars
Kitara ja laulu miksattu hieman taakse? Laulaja ei kovin taitava, ja olikohan keppi aivan vireessä? Muuten elkeet oikeat ja erittäin rock!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele zero industry - there is no god 18.04.2005

zero industry - there is no god
Tämmöistä matskua ei pitäisi löytää vahingossa metal-sijalta 641. Alkuun skeptisenä vielä kuvitteli, biisin jatkuvan jollain teiniviiksivokalistilla, joka ottaa ensikosketuksiaan käytettynä ostettuun zoomin pikkuspeduun ja FL-studioonsa. Aivan järkyttävän tiukka solisti teillä! Ja järkyttävän hyvät saundit ja biisi ja toteutus ja ja ja.. Todella mallikelpoinen suoritus mitä tulee lähes mihin tahansa arvosteltavissa olevaan osa-alueeseen foorumi huomioiden. Kymppiä en ole kertaakaan antanut, mutta Zero Industrylle sen myönnän ilomielin tästä tuotoksesta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aarni - Squaring The Circle 25.10.2005

Aarni - Squaring The Circle
Niin rumaa mutta kaunista, tuttua ja vierasta. Doomia voi soittaa oikein (taimifundamentaalikon silmin epätarkasti) vain perverssillä svengillä. En minä tiedä millä tätä voisi enää parantaa...! Ehkä instrumenttipuolta voisi laventaa, mutta ei kappale sitä toimiakseen loistavasti vaadi. Faniudun
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Wild In The Night 03.04.2005

Vicious Minds - Wild In The Night
Musta ihan ok snaresaundi.. Laulajan ääni ja sen käyttö ok, vähän epätarkkaa matalalla. Perusrokkia, perusjuttuja, ei kovin omaperäistä mutta varmaankin keikalla toimii vitun hyvin..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cranky - December Song 01.04.2005

Cranky - December Song
Pieniä näppivirheitä keppimiehellä, mutta mitä siitä. Piano sekä viulu hyvät, odottamattomat mutta juttuun ok sopivat instrumentit. Pitkä. Aissaattana, nyt lähti rytmivaihdoksen myötä kulkee, todellakin jouluinen toi dempattu arpeggio - Dream Theateria kuunneltu(?), todella monessa paikassa flash backkaa ainakin meikäläisellä. Kitarasooloilu ei virtuoosimaista, mutta skebataustat hyvin ja kohdalleen soitetut, siitä pojot kotiin. Sitä jäin funtsimaan, että mikä on tämänkaltaisen teoksen esityspaikka? Jaksaako jengi keikalla yhtätoista minsaa?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 31.03.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Mitääh, no kai tota voi lauluksi kutsua - tai sitten ujon pojan kaapista tulemiseksi
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele UnleasHer - Mindcollapse 06.04.2005

UnleasHer - Mindcollapse
Tiukka, hyvin soitettu ja sovitettu kipale. Laulu ei kovin vahvaa, vaikkakin hauskoja tehokeinoja siellä täällä. Hyvää tavaraa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enflamed - The First Blood of War 06.04.2005

Enflamed - The First Blood of War
First blood -> syltty -> rocky -> eye of the tiger? Laulaja saisi vetää "oikeammin" vaikkakin äijällä ok ote hommaansa (placebo mielenyhtymiä siellä täällä). Biisi aika hyvä kokonaisuutena, kitara/efekti-avaruus teki todella paljon! Rikas äänimaailma, hyvä homma
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enflamed - Is This All? 06.04.2005

Enflamed - Is This All?
Ei tästä voi olla pitämättä, skittasaundit säkeistössä mukavat ja laulu toimii vaikkakin hieman "paskaisesti" osin. Skitan sooloääni kertosäkeessä hyvä juttu, kamaa pitää olla
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cranky - October Song 07.04.2005

Cranky - October Song
Tarkkaa hevitystä hyvin saundein! Kitaristi tehnyt duuninsa mallikkaasti ja ei ole erehtynyt haukkaamaan liian suurta palaa kakusta soittamalla itselleen liian vaikeaa matskua. Soolot tosin mielikuvituksettomia ja olikohan keppi niissä hieman epävireessä? Rytmipuolella miehellä kuitenkin homma toimii hyvin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cranky - September Song 07.04.2005

Cranky - September Song
Alun hammondsaundi "aivan ihana", itse en moista olisi käyttänyt. Aika progressiivisissä tunnelmissa biisi itseään kuljettelee, mikä oli mukava yllätys odotuksiini genrekuvauksen tähden. Hyvää kitarointia ja pimputtelua, tuotantopuolikin tuntuu olevan kondiksessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazablanca - Lähtö 12.04.2005

Gazablanca - Lähtö
Skebasaundi todellakin erilainen, kuin myös laulukin! Täähän kuulostaa erittäin toimivalta paketilta. Laulut todella mielenkiintoisesti toteutetut stemmoineen ja kaikuineen, pojot siitä! Kipale itsessään hieman tylsähkö mutta laulun kasvava intensiteetti pitää hommaa kasassa. Meneeköhän livenä laulut myös? Hyvää tavaraa, ei pahaa sanottavaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loimu - Valon varjot 07.04.2005

Loimu - Valon varjot
Kunnon perinteinen iskelmäballadi. Laulaja ihan ok, mitä nyt korkeissa äänissä vähän hapuilua. Tunnelma hyvä, rakenne ok, intohimoja ei minussa herättänyt mutta mitäköhän jos vaimolle soittaisin??
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MistAge - Suspicious Peking 01.04.2005

MistAge - Suspicious Peking
Alun kliini kitarointi ja meininki toimi loistavasti calm before storm tyyppisesti. Laulajan ääni toimii kertsissä helvetin hyvin vaikkakaan kaveri ei ehkä aivan kohdalleen puhdasta ääntään saa. Ei tarvitsekkaan kunhan muistaa revittää riittävästi. Livenä tää todennäköisesti futaa kuin nyrkki hanurissa!
9

Sivu: 1 2